ASYLSÖKANDES SJUKVÅRD KOSTADE 22,2 MILJONER KRONOR I KALMAR LÄNDen 1 augusti 2009 höjde Kalmar läns landsting sina patientavgifter radikalt. Nya avgifter infördes medans befintliga avgifter höjdes med 33 procent. Efter höjning blev Kalmar läns landsting ”värstingen” i Sverige tillsammans med Gotland enligt uppgifter i media. Avgiftshöjning orsakades givetvis av landstingets dåliga ekonomi och skulle resultera i ca 10-11 miljoner i ökade intäkter för Kalmar läns landsting.

Höjningen av patientavgiften drabbar givetvis de svagaste i samhäller och då framförallt fattigpensionärerna. Nu kommer uppgifter och statistik från SKL (Sveriges Kommuner o Landsting) angående landstingens kostnader för asylsökande.

Kalmar läns landsting går back med ca 9 miljoner kronor för asylsökande under 2009!

Hela höjningen av patientavgiften går alltså åt för att täcka kostnaderna för asylsökande.

Enligt statistiken från SKL kostar de asylsökande Kalmar läns landsting 22,2 miljoner kronor under 2009. Kom ihåg att det bara gäller asylsökande och inte de som fått kommunplacering eller övriga invandrare! Migrationsverket ersätter under 2009 Kalmar läns landsting endast med 13,3 miljoner kronor, vilket innebär ett underskott med hela 8,9 miljoner kronor. Vilket i stort sett motsvara den genomförda höjningen av patientavgifter.

Bara tolkar har kostat Kalmar läns landsting nästan 2 miljoner kronor under 2009.

Kalmar läns landsting har den näst högsta kostnaden per asylsökande i hela landet med nästan 26000 kronor/asylsökande, Varför?

Sedan är jag inte alls så säker på att landstinget har redovisat alla kostnader för de asylsökande.

En asylsökande betalar endast 50 kronor för ett läkarbesök medans en pensionär som besöker akuten betalar 300 eller 400 kronor beroende på tidpunkt för besöket. För läkemedel betalar en asylsökande endast 50 kronor. När det gäller tandläkarbesök är skillnaden än värre då den asylsökande endast betalar 50 kronor/besök oavsett åtgärd. Sug på den, du svenske pensionär som inte har råd att gå till tandläkaren! Tänk om Sveriges pensionärer kände till dessa fakta.

De landsting som är värst drabbade är Stockholms läns landsting med ett minus på ca 31 miljoner kronor och hör och häpna Norrbottens landsting med ett minus på 16 miljoner kronor.

Dessa siffror är officiell statistik från SKL och finns tillgänglig på SKL och därmed möjligt för länets journalister att ta del av. Smålandsposten har tagit upp detta i en artikel men för Kronobergs läns landsting var underskottet endast 3,5 miljoner kronor.

Varför har vi inte kunnat läsa en rad om detta i Kalmar läns tidningar? När underskottet är nästan tre gånger så stort! Är det så att dessa siffror bara skulle reta upp stora delar av länets befolkning och kanske få en och annan att lägga sin röst på Sverigedemokraterna och då mörkar hellre länets stora tidningar Barometern, Östran och Västerviks Tidning dessa siffror.

Jag ser fram emot att få läsa om detta i länets tidningar under midsommarveckan.


Kommentarer
Postat av: Steffe

Tack Thoralf för ditt engagemang, och att kunna ta fram fakta. Jag mår riktigt dåligt av att läsa och få veta sånna här skrämmande siffror som alla politiker och tidningar mörkar,jag känner en journalist som arbetar på nån tidning i Kalmar, men inte får man höra något liknande där inte, bara locket på och låtsas som ingenting har hänt ibland undrar man vart detta land är på väg, helt otroligt!!

2010-06-19 @ 00:37:08
Postat av: Cavatus

Bra grävt! Dessa siffror borde ut i riksmedia så folk får veta att det faktiskt KOSTAR inom sjukvården att ta hit asylsökande. Men det är klart, då skulle ju folk få upp ögonen för att den ständiga skönmålningen och det förmenta godheten har en baksida, något som måste förtigas till varje pris.Glöm inte flygbladen!

www.korta.nu/flygblad

Postat av: Stefan K

Kanske att ett litet mail med en länk till denna informativa artikel råkar skickas till Sveriges pensionärsorganisationer, nationella som lokala.

Pensionärerna är nog de mest aningslösa över det som sker i det Sverige som de med svett och tårar byggt upp. Datorer och Internet är tyvärr något främmande för stora delar av denna grupp.

Hjälp till att sprida sanningen även till dom och deras anhöriga.

2010-06-19 @ 06:13:32
Postat av: Fredrik

Säger man?

Jo! Tack!!!

Gör man?

Lägger sin röst på SD!Tänk när dom står i riksdagen eller kommunen o börjar lägga upp sånt här dag ut o dag in så kommer man inse att de är vansinne att inte ta tag i denna problematik.

2010-06-19 @ 09:03:05
Postat av: Thure

Kristdemokraterna i "min" kommun har så unga som nyss fyllda 18 år på sin lista till kommunvalet , vad kan dessa nyligen skolungdomar och boende hemma hos rika föräldrar ha hunnit få för livserfarenhet ?

Dom vet nog knappast vad räkningar är för något allt har förmodligen betalats av föräldrarna ! Det borde vara en nedre gräns även om man är myndig innan man har möjlighet att väljas in i kommunfullmäktige ,man borde nog ha en arbetslivserfarenhet på minst 20 tal år till att börja med innan man ska börja styra andras liv !

Även ett eget familjeliv på lika många år borde det vara innan man har lärt sej livets läxa !

2010-06-19 @ 09:21:35
Postat av: Ceasar

En kommentar jag fick i veckan: "Vilken människosyn, man kan inte räkna på människor"..Om man med "räkna på människor" menar att kostnader förknippade med människor inte ska med i budgeten borde tom den mest infantila vänsterödlan få vissa problem..Jag vill helst inte ha hjälp med de ekonomiska kalkylerna på vårt företag i alla fall av dessa mångkulturella festfixare.De borde räkna får.. flera ggr om dagen, men man kanske inte får räkna får:-)mvh Ceasar

2010-06-19 @ 09:37:29
URL: http://sverigefidelis.blogg.se/
Postat av: Katarina

Själv har jag just tagit ett lån på 22.000 kronor för att få en ny tand.Kan stämma att en asylsökande bara behöver betala 50 kr för samma ingrepp!

I så fall blir jag rabiat!!!

2010-06-19 @ 10:22:52
Postat av: Thoralf A

KatarinaFråga din egen tandläkare! Men bli inte arg på honom/henne när han svarar dig femtio kronor.2010-06-19 @ 11:28:15
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Niklas Larsson

Detta är helt enkelt skrämmande läsning.. =(

2010-06-19 @ 11:43:38
Postat av: Ronny

"Flyktingar invaderar psykiatrin". Så löd rubriken till en artikel i Sundsvalls Tidning den 5/2 -03.Tidningen skriver:"- Vi är inställda på att hjälpa, men i de här fallen är vi oftast oförmögna. Man kan inte behandla politiska problem med sjukvård, säger Kimmy Lindholm, chefsöverläkare.Förra onsdagen upptogs nästan var tredje akutvårdsplats av asylsökande. Under fjolåret var 25 procent av alla som lades in för depression eller kriser flyktingar.De allra flesta som söker hjälp mår mycket dåligt, men Kimmy Lindholm är tveksam till vårdinsatsernas effekt.- Vi kan hjälpa till med mediciner, men vi kan inte erbjuda uppehållstillstånd, säger hon."Artikeln uppger också att "det går rykten om" att de asylsökandes juridiska ombud uppmanar dem att se till att de blir inlagda."- Jag har inga bevis för det, men vi nås av sådana påståenden. Egentligen är det logiskt, eftersom det ligger i ombudens intresse att ärendena lyckas. Men det kan även vara andra i deras omgivning som ger den typen av råd, eftersom de tror att det ökar chanserna för dem att få stanna, säger Kimmy Lindholm.Hotade ta sitt livAv de 15 asylsökande som var inskrivna förra onsdagen hade tio hotat med att ta sitt eget eller sina barns liv. Hotelser som enligt Kimmy Lindholm har blivit allt vanligare.- Det är inte ett psykiatriskt symptom att hota att döda sina barn. Människor som faktiskt tar sina barns liv är djupt deprimerade och utfäster inga hotelser i förväg. "Detta sker i en situation av läkarbrist i Norrland.2010-06-19 @ 12:09:50
Postat av: joffe

När ska NI vakna att fatta vad som händer?

När ska NI förbjuda att ta emot dessa utsugare?

När ska NI fatta att bevara ert fina fosterland?

När ska NI fatta att rösta SD - ENDA LÖSNINGEN?

När ska NI fatta varför jag flyttade för 30 år sen?

2010-06-19 @ 13:10:29
Postat av: Gubben o Gumman

Sakta sjunker Moder Svea likt Titanic.Moder Svea har krockat med "Godhetsformeln"

Senariot kan liknas vid lakristsbåten som

sjunker i den nya drinken "Sista Svensken släcker

lyset".Över ett nedbränt ,våltaget "plundrat Sverige"

Spelar Landstingsrockarna/kommundräggen låten

"Du kom försent Jimmy".

I Göta kanal flyter "hutsi o tutsi" berikade

Svenska flickor förbi med blommor i håret....Socialdemokraternas vison om att flytta Sverige

100 år bakåt i tiden har lyckat med den egenkomponerade "tidsmaskinen" invasionsinvandring.I Europas länder undervisas ungdomarna om det fina

landet Sveriges undergång.

Mälardalen har fått stora hjordar får och getter

Södermalm är en ändå stor Kat marknad.

Då snackar vi inte kissekatter.Skylten med inträdeskraven i socialdemokratiska

arbetarpartiets headquarter,med texten : "Om du är

totalidiot i kombination med oikofob kommer du att här känna dej hemma här" kan lungt skruvas

av vaktmästaren "Goran med pistolen".SÅ FAN HELLER, den 19 September stiger Thor-alf Alfsson upp ur riddarfjärden med sjögräs i håret och en Svensk flagga i handen.

Han har obemärkt seglat upp med ubåten "Qvissling

Smockan" framförd av Kapten Steglargärnalars von Krok,likt Hunley under Amerikanska inbördeskriget.Han stegar mot Rosenbad och slänger ut dom sista

medvetslösa rödvinsalkoholisterna ur kammaren.

"Semper Billström" Ursula" "Kalle Bakom" springer

för livet rätt ut till Rinkeby,till sina väntande tält and African wifes.På vägen ut kan dessa skymta en nedbränd villa i

Täby,där frun numera fått en riktigt solbränd make

efter den hastigt bortgågne sextondelaren.Tvilling journalisten "Blank Andersson" diskutterar

dagarna i ända bakom galler, temat : Vi skulle valt

fosterlandet istället för Vladimirs tokiga djävla ideeer.På Aftonlögnen har yrkesskadan "cementeksem "

runt vristerna blivit ett verkligt problem.Ännu har en Kalmarson räddat landet Gustav Wasa

var den första.Gud bevare Sverige konungen och Thor-alf.P.s Ett år senare kommmer ett tandläkarbesök

för "Bob Marlier" att kosta 5000000kr styck.D.s Resebyrån "Flodvågen som tar dej hem" är ett

faktum.P.s D.s Gubben o Gumman är befodrade till P-vakts

chefer över hela djävla Mälardalen ,med K-pist.

2010-06-19 @ 13:48:59
Postat av: Gubben o Gumman

Du förstagångsröstande "snorunge" vet väl att

Gubben o Gumman lovat en egen blogg om SD får

över 15 % den 19 September.

(Hjälp Thor-alf att bli en ännu lyckilgare man)Se nu till att sköta "Midsommarsnacket" med polarna

rätt.Samt ladda inför " Svenska Brevlådeloppet i sep.Angående det får du en rebus : Skivare+Cavatus+gympaskor= Brevlådor.Bli en äkta Svensk hjälte till skillnad från AFTONBLADETS clowntävling.Kick ass den 19 September.

2010-06-19 @ 13:56:41
Postat av: Gubben o Gumman

Det verkar vara någon forma av vigsel idag någon

som vet vilken man som dömts till livslångt "slafveri".Tydligen har Aristokratsföreningen "Frinypet"

tappat en medlem,från Ockelbo verkar det som.Ytterligare en kille som lagt plats i socksen på hyllanAj sluta slåss......

2010-06-19 @ 14:05:08
Postat av: Riddar Daniel

Vad är Daniel Westling

2010-06-19 @ 16:09:25
Postat av: Gubben o Gumman

Kungen ser sej som ambassadör för våra vinstlotter

och dom gillar CG enligt SVT 68.

Således ömsesidig kärlek.

Våra medlemskort i Royalistiska klubben är numera

tvådelad och flyter i Kalmarsund.

2010-06-19 @ 16:48:26
Postat av: Söder

Precis som Ronny skrev tidigare så skenar kostnaderna inom psykiatrin. Har en nära bekant som arbetat inom psykiatrin sedan 70-talet. Hans berättelser är skrämmande att höra. Om det går att få ut uppgifter på vilka det är som tar platser inom psykiatrin så vore det en skrämmande och intressant läsning. En sak är säker. Svenskarna är i minoritet.

2010-06-19 @ 17:41:27
Postat av: J B Doe

Usch! Visst har det viftats otäckt mycket med svenska flaggan idag?

2010-06-19 @ 18:59:37
Postat av: LE Syd

Tack Thoralf , för att du informerar!

2010-06-19 @ 19:10:12
Postat av: Cavatus

Om någon ifrågasätter och undrar vad svensk kultur egentligen är, så kan man i fortsättningen fråga vederbörande om denne möjligen har hört talat om prinsessbröllopet. Sedan kan man påpeka att DET är en bild av en del av den långa svenska kulturen!

2010-06-19 @ 21:11:00
URL: http://www.aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: LasseLucidor

Vilka enormnt imbecilla kommentarer det finns här: LÄS, lär och stava rätt!!!

2010-06-19 @ 21:16:11
Postat av: Gubben o Gumman

Blåser ENORMT på toppen DET skall GUDARNA veta.

2010-06-19 @ 22:03:09
Postat av: (K)aisha-Lotta

@LasseLucidorVilket imbecillt inlägg. Hur skulle det vara om levde som du lär: Det stavas enormt. LÄS, lär och stava rätt!!!”

2010-06-19 @ 22:37:28
Postat av: Sanningen

Mycket bra skrivet.Sprid vidare till alla bekanta.SD2010

2010-06-19 @ 23:34:36
Postat av: vmm

Jag bor i Gävleborg och i det här landstinget har man nu under mandatperioden tagit beslut om att det ska kosta 150 kronor att åka ambulans (i Gävleborgs landsting är det (S) + (C) + (MP) som bestämmer. Dom har 42 av 75 platser i landstingsfullmäktige. SD har ingen plats).Patientavgifterna utgör en mikroskopisk del av landstingsbudgeten. Anledningen att man infört en avgift för att åka ambulans är i uppläxningssyfte; folk ska inte okynnesåka ambulans. Visst, det är såklart så att det finns vissa som ringer efter ambulans i onödan och sådant bör bekämpas. Varje ambulans som skickas till någon som egentligen inte behöver den kunde kanske ha skickats till någon som verkligen behöver den. Men "okynnesåkarna" av ambulans tycker jag man måste motverka på annat sätt än att införa en generell avgift. Dom som "okynnesringer" ambulans kanske har psykiska problem eller en fysisk problembild som kanske kan behandlas separat. Och i dom fall där det verkligen konstateras att det är okynnesalarm så är det faktiskt olagligt och kan leda till böter. Jag tycker dom åtgärderna räcker!Det ska f-n inte kosta pengar om man ringer och vill ha en ambulans! För mig är det här så oerhört grundläggande och det känns som att samhället i krissituationer ska komma med polis, brandkår och ambulans om jag behöver det. Ska inte kosta pengar. Det är grundläggande samhällsservice. Ingen människa ska behöva stå i en nödsituation och ta upp telefonen och tänka "har jag råd att ringa efter en ambulans?".Socialdemokraterna, Centerpartiet och Miljöpartiet i landstinget i Gävleborg har bestämt att det ska kosta 150 kronor att åka ambulans. Jag kommer inför valet att dra igång en kampanj, bland annat på min blogghttp://vitmedelaldersmansnyablogg.wordpress.com/där jag kommer att berätta exakt vilka ledamöter som röstade för att det ska kosta pengar att åka ambulans och jag tänker fråga dom varför dom tycker det. Jag bara hoppas att dom som ställer upp i valet för SD INTE vill att det ska kosta att åka ambulans! Hur som helst så är det här med kostnadsfri ambulans en oerhört viktig fråga för mig och som jag tycker SD i Gävleborg (och i andra landsting) kan ha som valfråga!Ambulansavgiften är så oerhört liten i förhållande till den totala skatteavgiften men ack så viktig i någon slags moralisk/etisk synpunkt! Gratis ambulans!

Postat av: LasseLucidor

Hehee. förstod väl det jag! Att mitt lilla stavfel skulle kommenteras...:)

2010-06-20 @ 05:42:11
Postat av: Stefan A

Är troligen inte bara stavningen det är fel på....

2010-06-20 @ 10:33:05
Postat av: Tomas

Jaha! Enligt artikel i DN, så är vi Svenskar väldigt villiga till att ta emot flyktingbarn. Är vi det?

Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Tomas: Läste också artikeln och höjde på ögonbrynen. Finge svenska folket reda på sanningen om hur gamla de är samt kostnaderna så tror jag att vi skulle få ett annat resultat. Men det är beklämmande att en fri press inte förmedlar hela sanningen. Att Sverige skulle sjunka så lågt som e x gamla DDR, Cuba, Nordkorea osv är en skamfläck. Civilkurage tycks saknas hos de flesta journalister. Kanske början till ett moraliskt förfall?

2010-06-20 @ 10:55:51
Postat av: Cavatus

Missa inte Julia Caesars knivskarpa krönika idag om Sveriges medlöpare nummer ett: journalisterna (G&G: valboskapsteknikerna). Den är lysande! Hon är den enda journalisten för tillfället i den ena vågskålen. I den andra finns alla ynkliga slaskjournalister som inte kan skriva kritiskt granskande.Länk till krönikan och alla övriga finns här:www.korta.nu/jcApropå ensamkommande, klistrar jag in en kommentar från Robstens blogg som är talande:"Jag kan från mina erfarenheter inom socialtjänsten INTYGA att det redan av uppgifterna som framkommer hos Migrationsverket framkommer att båda de ensamkommandes föräldrar är i livet och att den unge mannen när han för första gången kommer till socialtjänsten redan bor hos sin släkting. Jag ser hela apparaten med "ensamkommande barn" som ett av politikerna sanktionerat stort bedrägeri!Vem som helst begriper att på handläggarnivå hos socialtjänsten svalnade de sociala ambitionerna betänkligt i de allra flesta fallen när man där insåg att allt var arrangerat och skäggstubben framträdde tydligt. SVENSKA FOLKET ÄR UTSATTA FÖR ETT GIGANTISKT BEDRÄGERI AV SINA "FOLKVALDA"!!!"

2010-06-20 @ 11:07:51
URL: http://www.aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: Malin R

Har också liten erfarenhet från socialtjänsten.En s.k. god man för en ensamkommande individ berättar förtjust och aningslöst att allaredan efter två dagars vistelse i landet så har "barnet" med hjälp av nätet visat sig ha ett enormt nätverk.Andra gode män ger också samma information.Nätverket finns både inom landet,från norr till söder,från öster till väster, och utom landet.Planeringsarbete innan ankomst till Sverige verkar vara ganska så väl uppbygggt.Någon mer än jag som ser en uppbyggd transportindustri till landet gratislandet?

2010-06-20 @ 11:38:57
Postat av: Allemand

LasseLucidor,Vi är smartare än du tror! Vi kan stava vårt modersmål.

2010-06-20 @ 11:57:58
Postat av: j-å

Oavsett vad man har för åsikt om vårt kungahus.V o D vigdes svenskt, kyrkan var svensk och SVT kunde inte hitta en enda muslim i bäkarna.

2010-06-20 @ 12:04:38
Postat av: Gubben o Gumman

vmm : Det är detta vi åsyftar när vi skriver om avgifter på allt, förrutom 57% i totalt skattetryck.Bilprovning ,läkarbesök ,bygglov samt då snart ambulansavgift,sedan följer Brandkårsavgift polisavgift snöskottningsavgift osv .I Usa vägrar fattiga mäniskor att följa med ambulansen pga av avgifterna,Usa socialismens

skräckexempel nummer 1.Dom kraftigt överdimensionerade skatterna räcker

inte både till att berika alla socialister i

ofantliga sektorn, "kokoteatrar",osv.

Lägg på hundratusentals bidragstagare som valboskap ,så har du den matematiska förklaringen till det Svenska skatteslaveriet.Det socialistiska skattetrycket stryper långsamt Svenne Banan detta med hjälp av våra "journalister" el skall vi säga egenplacerade

socialister på våra politiska kontor, tidningarna.Fast varför skulle socialismen med 150 miljoner liv

på sina samveten bry sej om skatteplågade Svenska

skatteslavar.50kr för en asylsökande vid tandläkarbesök oavsett

behandling är ett bra exempel på att dessa r-vhål

skall ut ur riksdagen så fort det bara går.Ps. Stapeln i diagramet ang psykiatrisk vård visar

vad våra kära advokater håller på med.

2010-06-20 @ 12:36:59
Postat av: Gubben o Gumman

Även om det smärtar att skrivaen fin dag i kärlekens tecken för V o D ,så graserar hjärntvätten på televisonen samt

"Lilla Saltsjöbadsavtalet" för fullt i rutan.

(framhäva multikultins fördelar i text och bild)Reportrarna talade om att minsann kungen älskar alla vinstlotter och dom älskar kungen.

Löjligt vinstlotterna bränner ned slottet på nolltid när utvecklingen kommit dit.(Beordrad hjärntvätt av en irriterad SVT-chef,som såg det kliniskt mulitkulti rensade bröllopet som en provokation)Vid Intevjun av Svenne Banan med barn samtliga blonda,så kunde du se 5 hucklekärringar bakom,samt

en blivbande hucklekärring som sprang likt Hacke Hackspett på julafton ala papa papa padiapa,flera gånger bakom Svenne med familj.

Vilken stil o klass Mena damerna har.Den som söker finner,den som förförs försvinner....

2010-06-20 @ 12:52:28
Postat av: S-E Karlsson

Sen måste man ju lägga till vad deras tandläkarbesök egentligen kostar , jag menar att från dom länderna dom kommer från kanske inte tandvården var den allra bästa , så det kanske är ett ett nytt garnityr som gäller och det vet vi ju ,det är inte gratis har hört summor på ca 125000 kronor , det blir pengar det om alla 100000 tusen som kommer till Sverige varje år ska passa på att få nya "pligg i lästen" !

2010-06-20 @ 12:58:22
Postat av: Gubben o Gumman

Lugn det kommer snart ett förslag från Hugo Rödgök

i Emmaboa om att det skall sänkas till 25 kr/besök.

2010-06-20 @ 14:00:50
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Nytt rekord Birgitta Svensson dravel(krönikan) i Expressen har stängt kommentarsfunktionen efter 6 kommentarer,när tas dom bort innan eller efter 23 idag för så blir det nog ,undrar vem som varit där och stavat fel.........Glöm inte att spela på Unibet bara.Kommentaren på Tomas Mattsons blogg kommer här istället (Tomas behöver lite lugn o ro idag):Grabben bröllopet var igår va,lågt att köra Free

David Isak i bröllopsstudion.Vet du vad Tomas? CG älskar multikuti gör du/Expressen det med,man får lätt det intrycket.

Visst vore det mysigt med 500000 tidningsköpare till,stolpe stolpe ribba ut.....

2010-06-20 @ 14:14:29
Postat av: jonas

Haha, alltså seriöst ni är en sorglig blandning människor, skyller allt på invandrare! hur fan ska de gå för Sverige när 40 % går i pension om något år? era egoistiska svin :) Thoralf, skaffa dig ett liv och ni andra bönder, knyt näven i det tysta som vanligt era patetiska människor :)

2010-06-20 @ 18:27:57
Postat av: Lotta

Och var ifrån fick lilla Jonas luft?

2010-06-20 @ 18:44:44
Postat av: Stefan K

jonas lille!

Ingen skyller på invandrarna. De tar ju bara vad de får. Det är politikerna bakom detta vi skyller på.Apropå kostnader:

Vad tror ni denna politik skulle kosta svenska skattebetalare och hur tror ni denna politik skulle lösa problemet med det utanförskap som inte minst V och Mp ständigt tjatar om?

http://politisktinkorrekt.info/2010/06/20/vad-vill-miljopartiet-och-vansterpartiet/

Ta kontakt med dina lokala politiker och journalister och be om deras åsikter.

2010-06-20 @ 18:58:28
Postat av: Lotta

Tänk om stolpskott som exempelvis Jonas som skrev det mycket imbecilla inlägget ovan och hans gelikar någon gång kunde läsa och ta till sig det som Thoralf tar upp på sin blogg. Vem vet, kanske de fick upp ögonen för den orättvisa som faktiskt etniska svenskar utsätts för dagligen. Kanske de då kunde åstadkomma ett inlägg värt att läsa men faan trot. Det Jonas tycks sovit sig förbi är att trots att stora delar av 40-talisterna redan gått i pension så har vi en arbetslöshet på ca 10%

2010-06-20 @ 18:59:31
Postat av: Stefan K

Ytterligare en fråga till den dåligt påläste Jonas:40% av löntagarna kommer att gå i pension inom något år, alltså nästan hälften av de som arbetar. Vem har lurat i dig det och var har du hittat de uppgifterna?

Menar du inte att 40-talisterna kommer att gå i pension inom några år?

2010-06-20 @ 19:10:12
Postat av: S-E Karlsson

Om inte jag har räknat fel så är det iår femte årskullen av 40 talisterna som har pensionerats , är det någon som märkt av någon arbetskraftsbrist ?

Nej tänkte väl det ändå tjatas det om att vi måste ha arbetskraftsinvandring för att fylla på efter att folk pensioneras ! Vad är egentligen sanning ?

2010-06-20 @ 20:00:26
Postat av: Statistiker

Informationssökning och procent tycks inte vara signaturen Jonas starkaste sida för att uttrycka det väldigt,väldigt snällt.

2010-06-20 @ 21:16:11
Postat av: Helene

Korkskallen Jonas kallar oss svin och bönder,

imbecillen LasseLucifer gnäller mest på

stavfel. Ingen av dessa [plats för valfritt

epitet] reagerar på orättvisorna som Thoralf

redovisar. Katarina, svensk skattebetalare, skrev

att hon just tagit ett lån på 20000:- för att

betala sina tandvårdskostnader. Samtidigt kommer

Khamira från Långtbortistan (vi får anta att hon

kommer härifrån eftersom hon vägrar identifiera

sig) till Sverige, har givetvis inte bidragit med

en enda krona eller handtag och betalar 50:- för sin tandvård. Inser inte rättstavningsgurun LasseLucifer eller"svinet" Jonas orättvisorna i detta är det bara att beklaga.

2010-06-20 @ 21:23:40
URL: http://sverigedemokraterna.se
Postat av: Demokratbloggen

Själv har jag inte haft råd att gå till tandläkaren sedan Göran Person tog bort tandvårdsreformen 1991!

2010-06-20 @ 21:33:54
URL: http://demokratbloggen.wordpress.com/
Postat av: Daytrader

Jag undrar också hur det ska gå för sverige om 40% går i pension JONAS,för som det ser ut har 95% inga pass vid gränsen,och 53% av somalierna är analfabeter,man kan rimligtvis anta att 9/10 som kommer från mellanöstern och afrika är totalt jävla outbildade.Så jag undrar samma sak,hur fan ska det gå?ska den halva befolkningen som arbetar försörja den ökande delen från MENA som lever på bidrag....eller vad säger JONAS?

2010-06-21 @ 00:29:31
Postat av: Ateisten

Precis som "Demokratbloggen" skriver...Märkligt att vi med vårt skattetryck inte kan se till så folk har råd att laga sina tänder!Men råd att ta hand om "ensamkommande barn" har vi!

Eller som någon kommunpolitiker sa angående undersökningen om att svenskarna minsann var sååååå positiva till att ta hand de sk "ensamkommande barnen": "det kostar ju inte kommunerna någonting! staten betalar!"Fan, man blir mörkrädd! Varifrån kommer statens pengar? Idioter...Vilket jävla skämtland Sverige håller på att bli... fast det har ju pågått ett antal år redan.Stoppa vansinnet! Rösta rätt i september!

2010-06-21 @ 00:30:52
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Tandvårdsreformen måste ha kommit 1993. Det var första gången vi fick höra talas om Göran Persson i

sossarnas regering och som finansminister! Rätta mig om jag har fel...

2010-06-21 @ 02:24:26
Postat av: Gubben o Gumman

Risken finns att i rutan för utbetalt kommer det

att stå sorry på Jonas pensionsavi.

I det fallet blir det helt korrekt i andra katastrof.

2010-06-21 @ 09:15:49
Postat av: Stefan

Jag har arbetat heltid i 21 år (är 38 år) och skulle gå till tandläkaren i onsdags pga akut värk. Fick veta att undersökningen kostade 605 kr och behandling kommer ovanpå, ca 1800 kr/hål enligt prislistan. Då jag inte har dessa pengar disponibla till sommaren utan att ta av barnens sommarpengar hade jag inte råd att gå. När jag sedan ser att asylsökande, dvs inte ens svenska medborgare, får fri tandvård för 50 kr blir jag ledsen ändå in i själen. VAD har jag som hårt arbetande svensk småbarnsfar som aldrig varit arbetslös gjort för att behandlas så här hänsynslöst, nonchalant och föraktfullt av våra politiker i start, kommun och landsting?

2010-06-21 @ 09:29:12
Postat av: S-E Karlsson

Stefan ,jag lider med dej och förstår att du känner dej ,kan man nog säga diskriminerad , det harvi ju alla blivit mer och mer allt efter det är ju inte vi som får nytta av det vi betalat in till pension och annat utan det kommer folk utifrån som ska leva på vad vi betalat in i skatt ! Hoppas det blir en stormseger för Sd i höst den 19/9 .

Det går inte heller att för varje år som går sänka pensionerna bara för att exvis analfabeter ska kunna komma hit och leva gott .

2010-06-21 @ 09:43:18
Postat av: AWSvensson

Gubben o gumman har ni hulkat färdigt efter helgens strapatser så vi kan återgå till att kritisera det mångkulturella haveriet. En stilla fråga , när jag i likhet med kungen gratulerar min fru till val av make på bröllopsdagen så möts det inte av stående ovationer , snarare det motsatta, och jag förstår inte varför.

2010-06-21 @ 10:13:28
Postat av: Ateisten

@JonasHar du också gått på bluffen om "att 40% går i pension" om några år?Det har tydligen makten och PK-eliten lyckats hamra in hos folk!Och dessutom att räddningen då skulle vara våldsamma muhammedaner (de flesta analfabeter)?

Som ska ta över vilka jobb då?Lärare? Läkare? Ingenjörer? Ekonomer?2010-06-21 @ 10:29:24
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Hämden är ljuv som bekant,nästa bröllopsdag beställer du en tårta med texten tex:Tack för det 30-åriga kriget.

Köket är din plats på jorden.

Kram älskling.Då kommer hon att förstå vilket klipp hon gjort.

2010-06-21 @ 10:51:36
Postat av: S-E Karlsson

Vad gör man med överskottet i socialförsäkringarna på ca 90 miljarder ? Går detta överskott till bland kostnader för invandringen ? Det är ju pengar som borde betalas tillbaka till oss skattebetalare bla borde man inte behöva sänka våra pensioner !

Lurendrejeri är vad det är !

Rösta för Sverige i höst , rösta Sd !

2010-06-21 @ 11:09:42
Postat av: AWSvensson

Tack GoG för ert utförliga svar, ett tag trodde jag faktiskt att det var fel på mig. Vi gifte oss två veckor efter Kungen O S så det innebär att kriget är över och fredsförhandlingar pågår.

2010-06-21 @ 11:14:05
Postat av: j-å

Är inte fel att redovisa var källan till ett underskott finns, men vi måste ha i åtanke att oavsett om asylsökande betalar 300 kr eller 50 kr i avgift, så står skattebetalarna för hela notan ändå.

Oavsett avgiftens storlek så är den ju utbetalad av skattemedel till den vårdsökande. M.a.o. är besöket hos läkare, samt alla former av vård m.m. helt gratis.

Detta gäller vid alla former av samhällsservice fram till dess att den asylsökande uppbär en förvärvslön och börjar betala skatt.

2010-06-21 @ 11:15:36
Postat av: Kalle

Tack ThoralfNu fattar jag varför min pension sänkts. Pengarna stjäls av min pension och ges till invandrare. Vill absolut inte ha fler invandrare till Sverige. Varför skall vi svenska pensionärer sättas i stryklass och betala invandrarna med vår urusla pension med svenska statens goda minne.

2010-06-21 @ 11:44:48
Postat av: Inge Sandén

Att Jonas och alla hans mångkullturella polare får allt att se ut som, att det är plus för Sverige och medborgarna därstädes,vare sig det gäller tandläkarbesök för 50 kr. jämfört med en etnisk svensks tandlagning som t.ex Stefans K 1800 kr.eller att man bygger 15000 nya bostäder i landet och samtidigt tar in 100000 nysvenskar som både skall rädda pensionerna och ha tillgång till ett eget boende i en modern lägenhet.

Att allt detta går ihop beror på att dessa mångkullturellälskare till ljushuvuden har antagit den nya matematiska mångkullturella formeln "Godhetsformeln" med en faktor som gör att allt blir plus.

Denna faktor kan jämföras med Pi 3,14 för att räkna ut yta och omkrets på cirkeln.

Godhetsfaktorn x 50kr=1800 kr.Samma kostnad för den illigale och Stefan K.

Godhetsfaktorn x 15000(lägenheter)=100000 tillgänkliga bostäder för nysvenskar.

Godhetsfaktorn x utbildningskostnader av analfabeter = inbetald skatt till den egna pensionen efter att i 40 år erhållit försörjningsstöd av skatter inbetalda av etniska svenskar.

Godhetsfaktorn x alla arbetssamma och skötsamma nysvenskars inbetalade skatter =kostnaden för fortsatt mottagning av alla världens fattiga särskilt från MENA-länderna.

Gud är stor alla ekonomiska problem i framtiden löses med den nya "Godhetsformeln"2010-06-21 @ 11:59:31
Postat av: joffe

Kalle!

Jag hjälper gärna till med ett pensionärsexempel.Jag har jobbat och betalt skatt i Sverige i 35 år. Bor utomlands i 30 år. Är nu 78 och har en liten svensk pension som man drar 25% skatt på i Sverige, ett land jag aldrig nyttjar. För min pension får jag INGET - INGET ALLS NATURLIGTVIS.En anhöriginvandrare exvis från Somalia över 65år som aldrig gjort ett jota för Sverige kommer dit och får SKATTEFRIA totala bidrag nära dubbelt min pension. Ska JAG med skatt på min pension hålla honom med bidrag?Man ska vara hövlig och inte svära offentligt. Fy fan säger jag rent ut för Svensk politisk etnisk diskriminering av fattigpensionärer som byggt Sverige!Rösta Sverigedemokraterna i September!

Ridå!

2010-06-21 @ 12:32:18
Postat av: AWSvensson

Politik är till största delen en fördelning av resurser, en trovärdig politiker går därför ut innan valet och deklarerar sin ambition , alltså förväntar vi oss att man klart och koncist redogör för hur man ska fördela resurserna.Därefter får väljarna i demokratisk ordning välja sina beslutsfattare. Alltså den politiker som tycker att illegala immigranter ska ha i det närmaste gratis tand- o sjukvård bör klart deklarera detta innan valet, annars får vi hjälpa dem på traven.

2010-06-21 @ 12:51:12
Postat av: joffe

AWSvensson. Tydligen har jag bott för länge utomlands för jag fattar inte riktigt din svenskspråkiga kommentar ovan. Helt klar den första meningen men vad menar du med att på sluttampen "annars får vi hjälpa dem på traven"? Vem ska hjälpa vem på traven och åt vilket håll?

2010-06-21 @ 13:36:11
Postat av: Lotta

Det lustiga med dessa godhetsapostlar som Jonas och Retzius och liknande individer är att det klämmer ur sig saker som: Sverige är ett rikt land och vi har råd att ta emot hur många som helst. Eller: Vi måste ta hit en massa invandrare för att klara alla pensionsavgångar. Är det någon av dem som någon gång backat upp sina påståenden med källor eller statistik? Nej, tänkte väl det. Källkritik är inte dessa godhetsapostlars starka sida.

2010-06-21 @ 13:50:12
Postat av: AWSvensson

Vad jag menar är, de får klart och tydligt före valet redogöra för sin syn .Ska illegala har näst intill gratis sjukvård? , genom att ställa den raka frågan får de möjlighet att visa vad de står .

2010-06-21 @ 14:06:57
Postat av: Lotta

Ett litet tips från Fria Tider. Man blir mörkrädd men förstår då lite bättre varför det ser ut som det gör i Sverige. DO nästa?

Postat av: Gubben o Gumman

Det AW Svensson menar är nog att en massa PK politiker "godhetsmännen" ,skall trava ut från Rosenbad efter valet,och att PUT ljugande vinstlotter skall galoppera ut från Sverige.En sak är också säker Elitloppet komer aldrig att

bli en "mussehit" kärleken till kameler är för stark.

2010-06-21 @ 15:26:29
Postat av: Jonas

Några frågor som jag vill att ni ska svara på utan att hetsa upp er bakom era häftiga datorer!1: Är alla invandrare exakt likadana dvs, bidragstagare,våldsamma och snyltare? (det är den uppfattningen jag får av den här bloggen och kommentarerna)2: Vad har ni för syn på invandrare som jobbar och betalar skatt,precis som vilken svensson som helst?3:Blir det bättre om vi slänger ut samtliga invandrare och dras med alla dryga gubbar/tanter och småglin som inte "orkar" jobba?4: varför är ni så aggresiva? fortsätt kämpa ni lär säkert få 1-2 %.. för så många bönder finns det om jag inte har räknat helt galet :)

2010-06-21 @ 15:55:07
Postat av: AWSvensson

Om 95 % av befolkningen inte är kriminella så är ju enligt Jonas övervägande delen av befolkningen hederliga och därför utgör inte de kriminella något problem. Vi kan stänga alla fängelse och skrota domstolar och låta de kriminella leva ut.

2010-06-21 @ 16:11:36
Postat av: AWSvensson

"Att stödja kungahuset borde vara frivilligt. Och man skulle kunna, som med Svenska kyrkan, välja om man vill att sina skattepengar ska gå dit eller inte."Vilken stor tänkare har skrivit detta, byt ut kungahuset mot det mångkulturella , så vill nog inte tänkaren vara med längre.

2010-06-21 @ 16:21:43
Postat av: vmm

Jonas:Jag kan såklart bara tala för mig själv.1: nej.

2: ingen särskild uppfattning.

3: nej.

4: vet inte riktigt vem du menar eller vad du menar.

2010-06-21 @ 16:31:55
Postat av: Lotta

”Några frågor som jag vill att ni ska svara på utan att hetsa upp er bakom era häftiga datorer!”

Varför denna nedvärderande kommentar?”1: Är alla invandrare exakt likadana dvs, bidragstagare,våldsamma och snyltare? (det är den uppfattningen jag får av den här bloggen och kommentarerna)

Kan du hitta ett enda inlägg där detta står?”2: Vad har ni för syn på invandrare som jobbar och betalar skatt,precis som vilken svensson som helst?”

Jag har inga som helst åsikter om de som har assimilerats in i det svenska samhället.”3:Blir det bättre om vi slänger ut samtliga invandrare och dras med alla dryga gubbar/tanter och småglin som inte "orkar" jobba?”

Var har du läst att SD vill slänga ut alla invandrare? Vilka är alla dryga gubbor/gummor och småglin som inte orkar jobba? Fram med din statistik när det gäller detta påstående”4: varför är ni så aggresiva? fortsätt kämpa ni lär säkert få 1-2 %.. för så många bönder finns det om jag inte har räknat helt galet :)”Aggressiva? Var det inte du som skrev ” Haha, alltså seriöst ni är en sorglig blandning människor, skyller allt på invandrare! hur fan ska de gå för Sverige när 40 % går i pension om något år? era egoistiska svin :) Thoralf, skaffa dig ett liv och ni andra bönder, knyt näven i det tysta som vanligt era patetiska människor :)”Det kallar jag aggressivt. Hur dina mattekunskaper är känner vi alla till allt för väl så vore jag som du skulle jag inte ge mig på fler räkneexempel.

Postat av: Pk

Är så innerligt trött på personer som Jonas. Jonas: Läs om "Think about the children" retorik, du ignorerar helt det Thoralf och många här påpekar - uppenbara brister i svenska systemet -och anropar orelaterade känsloargument.Jag är så sjukt mycket smartare-, högre utbildad-, mer allmänbildad-, tjänar ljusår bättre- etc etc än dig och har medlen och turen att bosätta mig i ett av Sveriges mest exklusiva områden för att slippa all "skit". Är dock oerhört ledsen att se Sverige i fritt förfall. Vad kommer hända med Sverige om 20 år med nuvarande invandring och när alla svenska företag och högskattebetalare som mig drar? Jag har inga problem att betala mycket skatt om det går till rätt saker, som det är nu dras det ner på all välfärd i samhället och all kriminalitet och otrygghet är upp katastrofalt. Som feminist undrar jag också vad som hände med jämnställdheten när Islam och religion går före kvinnans självklara jämnställdheted mannen.

2010-06-21 @ 17:59:24
Postat av: Thure

Förmodligen räknar "Jonas " in sej själv i fråga nummer 4 ! För övrigt vill vi i Sd inte slänga ut någon men vi vill minska invandringen med 90 % , vilket skulle göra bland annat att våra pensioner inte skulle behöva sänkas näst år den här gången med 4.5% !

2010-06-21 @ 18:05:03
Postat av: Lotta

Här kommer lite frågor till Jonas1 Är det rätt att flyktingar/invandrare som kommer hit och inte bidragit med en krona i skattepengar skall ha tandvård för 50 kr när etniska svenskar får betala 10000-tals kronor för samma vård?2 Skall vi acceptera att flera svenska tjejer blir våldtagna av flyktingar/invandrare varje vecka?3 Skall vi acceptera skottlossning på öppen gata vilket förekommer i Stockholm, Malmö, Helsingborg osv mellan olika invandrargäng?4 Skall vi acceptera att bilar och byggnader sticks i brand av invandrargäng och när polis och räddningstjänst kommer till platsen kastar man sten på dem?5 Skall vi acceptera att etniska svenskar blir misshandlade och rånade av invandrargäng?6 Skall vi acceptera att våra åldringar blir rånade i sina egna hem eller på stan av invandrare?

Listan kan bli längre men jag tycker detta räcker så länge.För övrigt tycker jag att du kan läsa Sverigedemokraternas valmanifest där får du svar på de flesta av dina frågor.

Postat av: S-E Karlsson

Min del i överskottet i socialförsäkringarna på över 90 miljarder , tar jag tacksamt emot nu efter midsommar , hustrun och jag ska åka norrut ett 10 tal dagar , då behövervi dom pengarna ! Ingen har i varje fall frågat mej och min hustru om våra delar i överskottet får användas till att ta emot ännu fler invandrare !

Rösta för Sverige i höst , rösta Sd !

2010-06-21 @ 18:14:28
Postat av: Lotta

@JonasHar du fått skrivkramp??? Väntar med spänning på dina uttömmande svar på mina 6 frågor.

2010-06-21 @ 20:57:06
Postat av: Maja Dacke

Ännu ett inlägg från en pensionär:Mitt besök hos tandhygienist idag kostade mig 720 kr. Jag avstod från att låta tandläkaren kika i min mun också - det hade kostat mig lika mycket. "Jag ringer om det händer något", sa jag.Roligare kan man ha för 700 kr - och matnyttigare också. En veckas mat = två minuters tandläkartitt.

2010-06-21 @ 23:25:18
Postat av: Elisabeth

Man blir fan mörkrädd av att läsa det som står här !!! Medkänsla verkar inte vara den starka sidan, stackars sverige om SD någonsin får stor makt.

2010-06-22 @ 10:49:14
Postat av: S-E Karlsson

Snälla Elisabeth de 5% av 100000 tusen som kommer till Sverige varje år och har verkligt skyddsbehov hjälper vi i Sd med glädje , det klarar vi av utan att vi själva får fara illa !

Om du är så ömsint så är det ju enkelt för dej att exvis ta emot 2,3,4 stycken "ensamkommande barn "

så kanske du sover bättre om nätterna sedan !

2010-06-22 @ 12:13:51
Postat av: Lotta

@ElisabethYtterligare ett stolpskott som kommer in och skriver ett illa underbyggt inlägg. Man tar sig för pannan. ”Medkänsla verkar inte vara den starka sidan”. Jo, vi verkar för medkänsla för de etniska svenskar som har det svårt i det land de en gång varit med och byggt upp. En nära vän till mig har det så dåligt ställt ekonomiskt att hon har varit tvungen att pantsätta sin lägenhet för att få råd att betala månadsavgiften. Ett par av hennes tänder har lossnat och dessa tänder lär hon aldrig ha råd att få ditsatta igen. Denna dam hade verkligen behövt en tandläkarräkning på 50 kr som de som kommer hit och inte har betalat en krona i skatt får. Det kan hon glömma för hon är ju bara en gammal etnisk svensk som arbetat och betalat skatt i hela sitt liv. Ser Elisabeth orättvisan i detta? Jonas som var så flitig skribent igår försvann snabbt när jag bad honom svara på några frågor. Elisabeth kanske kan svara i hans ställe? ”stackars sverige om SD någonsin får stor makt.” Jag säger istället, stackars Sverige om SD inte får stor makt.

2010-06-22 @ 15:06:42
Postat av: S-E Karlsson

Jevla bra Lotta !

2010-06-22 @ 17:39:16
Postat av: Lotta

@S-E KarlssonTack så mycket. Alltid skönt att få täppa till brödhackan på floskelraparna.

2010-06-22 @ 20:46:02
Postat av: PK

Elisabeth kommer in och gör PRECIS samma sak som Jonas, bemöter ingen fakta eller någonting i diskussionen, utan utbrister enbart i orelaterade känsloargument.Elisabeth och Jonas måste vara kvar i dagisåldern då deras "inlägg i debatten" mest påminner om när fröken säger "Jo, 1+1 är faktiskt 2" och Jonas/Elisabeth svarar "Dumma du!".Om Elisabeth har så mycket medkänsla så undrar jag varför inte Elisabeth tar av sina EGNA intjänade pengar och åker till Sudan och hjälper till där istället, eller är det roligare att ha "medkänsla" med andras intjänade pengar och tid?Medkänsla är alltså inte att leva på- eller ge bort andras pengar, inte heller leva tryggt och säkert hemma i Sverige eller i ett svenskt fint område. Lev som du lär och använd åtmistone din medkänsla till att bosätta dig i Rinkeby, Tensta eller liknande område. Eller tog medkänslan stopp plötsligt?

2010-06-23 @ 01:36:44
URL: http://www.mensa.se/
Postat av: Lolier

@ Lotta

"Skall vi acceptera att flera svenska tjejer blir våldtagna av flyktingar/invandrare varje vecka?"Förlåt men vad jag vill minnas var Hagamannen inte invandrare.

Fast SD kanske inte räknar Umeå som en svensk stad.

2010-06-23 @ 13:42:12
Postat av: Lotta

@LolierJaha så bara för att Hagamannen är svensk ger det invandrare legitimitet att våldta svenska tjejer varje vecka? Du lyckades dessutom missa att svara på de övriga 5 frågorna som jag ställde?

2010-06-23 @ 16:10:51
Postat av: PK

@Lolier: Suck.. samma Hagamannen-argument varje gång! Alexandramannen, Smygaren och taxichauffören i Malmö har ALLA begått fler våldtäkter än Hagamannen, men media tystar ner dessa fall och hänger heller inte ut dessa då samtliga är från Mellanöstern och Svensson kan ju då bli "rasistisk"*.Titta lite på statistik över speciellt överfallsvåldtäkter med flera gärningsmän där offer och gärningsmän inte känner varandra sedan tidigare, så ser du snart att 99.99% av gärningsmännen härstammar från Mellanöstern och Afrika. Det är egentligen inget konstigt med det när man kollar på kvinnosynen som råder i dessa världsdelar.* Se Lilla Saltsjöbadsavtalet, där svensk media 1987 kom överrens om att dölja alla negativa aspekter av mångkulturen och bara skriva om de positiva...

2010-06-24 @ 12:18:09
Postat av: Lolier

Det spelar väl ingen roll för Hagamannens offer att taxiföraren våltog fler?Det där med att bara invandrare våltar är ju en gammal dänga som skinnskallarna drog med i början på 90-talet.2010-06-28 @ 15:58:11
Postat av: Lotta

@Lolier

Wow, jag förstår att du var tvungen att tänka i 5 dagar innan du kunde skriva ditt svarsinlägg. Dessa tänkedagar var dock helt bortkastade. Huruvida det spelar någon roll för Hagamannens offer om taxiföraren eller någon annan berikare våldtog fler än Hagamannen är liksom inte relevant i denna diskussion och det vet du mycket väl. Det finns statistik på att utländska gärningsmän är fullkomligt överrepresenterade när det gäller grov brottslighet som exempelvis våldtäkt. Om du liksom alla andra PK-iter har gammelmedia som enda sanningskälla så är det verkligen illa. Gå in och läs på Politiskt Inkorrekt på sidan jag länkar till. Det räcker om du läser artiklarna. När du gjort det en vecka eller två kan du återkomma hit med kommentarer. Innan du gör detta lilla hemarbete kan du ju passa på att svara på mina frågor som står här ovan eller kan du som alla andra multikultikramare bara rapa ur dig en massa strunt?

2010-06-28 @ 21:09:30
URL: http://www.politisktinkorrekt.info/
Postat av: Lolier

Tankedagar säger du, arbetsdagar säger jag. Tillskillnad från dig som bor på internet så arbetar jag heltid.

2010-06-29 @ 17:27:01
Postat av: Lotta

@ LolierVad menar du med att jag bor på Internet? Min åsikt är att du endast är ytterligare ett stolpskott som använder personangrepp när argumenten tryter. Patetiskt att läsa.

2010-06-29 @ 18:09:15
Postat av: Lolier

varför tar du åt dig så, men det är typiskt SDare att inte ha självdistans och tro att de står i jordens centrum

2010-06-29 @ 20:44:37
Postat av: Lotta

@LolierTar åt mig? Hur menar du då? Ser fortfarande fram emot dina svar på mina frågor.

2010-06-29 @ 21:43:13
Postat av: Lolier

@Lottajag svarar nej på alla dina frågor (som jag tycker är ngt vinklade),

Våld etc är inte acceptabelt. Oavsett vem som utför det. Jag håller med om att antalet interner på svenska fängelser oftare är män med invandrarbakgrund.Men det är fel, enligt min åsikt, att påstå att SAMTLIGA invandrare är kriminella och ociviliserade.Dessutom finns det, oavsett vem gärningsmannens är, även invandrare bland brottsoffer.

2010-06-30 @ 16:46:59
Postat av: Lotta

@LolierMina frågor är inte vinklade på något vis utan speglar vardagen i Sverige för många, många idag. Jag har aldrig påstått att samtliga invandrare är kriminella och ociviliserade, var har du läst att jag skrivit det? Jo det finns invandrare bland brottsoffren men det stora flertalet är etniska svenskar. Läs på Politiskt Inkorrekt, där tar man upp många fall där etniska svenskar utsätts för brott som gammelmedia väljer att tiga om. Man tar även upp fall där etniska svenskar är gärningsmän.

Jag undrar också vad du menade med att jag bor på Internet? Om du med detta inbillar dig att jag är arbetslös kan jag meddela att jag arbetar heltid precis som du? Det är bara en av raden fördomar ni har mot Sverigedemokrater att vi alla är arbetslösa och sitter framför datorn dygnet runt. Om du släppet alla dessa fördomar så märker du att vi faktiskt har ganska lika åsikter när allt kommer omkring. Rättvisa och sunt förnuft är mina ledord.

2010-06-30 @ 20:39:43
URL: http://www.politisktinkorrekt.info/
Postat av: L

Jag menade att du verkade sitta inne på internet större delen av dagen eftersom du flitigt lämnar kommentarer.Du svarade att du inte tog åt dig, trots att du i tidigare inlägg pratade om personliga påhopp. Något paradoxalt.Så en fråga som "Skall vi acceptera att flera svenska tjejer blir våldtagna av flyktingar/invandrare varje vecka?" är inte vinklad?

Den är ju en högst ledande fråga, eftersom det just står flyktingar/invandrare.Vi har inga gemensamma åsikter. Du vet ingenting om mig och om min historia.

2010-07-01 @ 13:18:35
Postat av: Lotta

” Jag menade att du verkade sitta inne på internet större delen av dagen eftersom du flitigt lämnar kommentarer. ”

Du trodde att jag var arbetslös därav tramset om att jag är inne på Internet större delen av dagen. Jag konstaterade endast fakta när jag skrev om personligt påhopp för jag vet att det är den retorik ni multikultikramare tar till när argumenten i sakfrågan tryter. Blev tidigare kallad bitter kärring av en av dina meningsfränder när hans argument tröt. Man börjar bli van så återigen var det bara ett konstaterande av fakta. Nej frågan är inte på något sätt vinklad utan det speglar vardagen i Sverige idag. Jag förstår att du har svårt att ta till dig detta men jag har tipsat dig om att gå in och läsa på Politiskt Inkorrekt, du kommer inte tro dina ögon när du ser alla artiklar som handlar just om grov brottslighet utförd av invandrare/flyktingar varje dag. Dessa artiklar hittar du inte i gammelmedia. Vi var ju helt överens när det gäller mina 6 frågor så även om det svider så har vi samma åsikter i dessa frågor. Jag har aldrig påstått att jag vet något om dig och din historia.

2010-07-01 @ 18:32:22
URL: http://www.politisktinkorrekt.info/
Postat av: Vendetta

Det vore bra om blogginlägget hade källhänvisning, dvs vänligen länka till relevanta dokument och artiklar. Vem kan lita blint på dessa uppgifter?Låt oss undersöka dessa siffror lite mer.

www.ltkalmar.se (Startsida > Om landstinget > Ekonomi > Budget) kan man läsa att landstingets inkomst för 2009 är 5722 miljoner kr.

3% kommer från patientavgifter.90% av landstingets kostnader är hälso/sjukvård samt folktandvård.Om vi antar att kostnaden för asylsökande är 22,2 miljoner för landstinget (källhänvisning saknas), så motsvarar det ungefär 0.4% av landstingets intäkter.Vill man optimera en kostnad borde man försöka minska de procentuellt största kostnaderna. 22 miljoner kan inte antas vara en av landstingets större kostnader.Om den asylsökande arbetar så får landstinget dessutom intäkter via skatten.Man kanske kan fråga sig varför just patientavgiften på 3% höjdes istället för landstingsskatten. Svaret på det kan man säkert få genom att kontakta landstinget.Varför jämföra asylsökande med pensionärer?

Problemet är kanske att pensionärer generellt betalar för mycket, inte att asylsökande betalar för lite.Varför inte jämföra en pensionär med en arbetare.

För min egen del är patientavgiften en mycket liten summa, men för en pensionär är den procentuellt mycket högre. Jag betalar dessutom gärna denna avgift eftersom det handlar om min hälsa och välbefinnande.Är det inte fantastiskt att vi i dagens samhälle kan omvandla arbete till möjligheten att få vård med hjälp av pengar. Låt oss vara glada över vårt samhälle och sträva efter att göra det bättre för alla människor.

2010-08-01 @ 11:37:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0