ARBETE = ASYLSKÄL ?Idag kör Barometern ett stort ”snyftreportage” om Rami Arafat som hotas av utvisning till Gazaremsan trots att han har ett fast jobb. Finns tyvärr ej på nätet.

Artikeln är så full av märkliga kommentarer och vinklingar att man blir riktigt bekymrad över hur det står till med objektiviteten hos artikelförfattaren Helena Strömblad.

Rami Arafat har fått avslag i alla instanser och skall därmed utvisas. Han har uppenbarligen inga asylskäl överhuvudtaget. I artikeln nämns inte om Sverige är första asylland eller inte. Gissningsvis tyder detta på att så inte är fallet.

Nu anser tydligen Helena Strömblad att ett fast arbete är tillräckliga skäl för att få uppehållstillstånd i Sverige. Rami Arafat skall därmed betraktas som arbetskraftsinvandrare med specialistkompetens som diskare och städare.

Den nya lagen om arbetskraftsinvandring har uppenbarligen blivit en extra genväg in i Sverige för de som inte har asylskäl. Barometern gör uppenbarligen allt för att understryka detta i sin pappersupplaga, trots att personen ifråga inte besitter någon specialistkompetens.

Migrationsminister Tobias Billströms förslag om att asylsökande skall få arbetstillstånd från första dagen i Sverige bemöts av Sverigedemokraterna i Västervik. Deras debattartikel har publicerats i dagens Västerviks Tidning. Bra jobbat Kenneth och Åke!

Läs debattartikel i VT.


Kommentarer
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Det där med "Arafat" låter farligt!

När får vi höra att Ahmad Akileh åker samma väg?

Först när SD visar sin makt i riksdagen...eller?

2010-06-29 @ 02:01:40
Postat av: Gubben o Gumman

Att denna och flera artiklar inte läggs ut på

nätet visar hur hårt trängda dessa svenskfientliga

murvlar är,ett mycket bra tecken.Förrutom att i text och bild framhäva det postitiva med multikulti,enligt "Lilla Saltsjöbadsavtalet" tar hon parti för vinstlotten

till förmån före arbetslösa svenskar.

"Att granska och opatiskt förmedla" är uppdraget.Man kan bara hoppas att Strömblad inte kallar sej

journalist utan vänsterpolitisk aktivist.Uppdraget har dom vänstervridna murvlarna glömt för länge sedan,denna artikel är ett utmärkt exempel på hur en journalist inte skall jobba.

Detta är politisk propaganda.Det finns inget land i världen som man bara kan resa in i skaffa bostad osv utan tillstånd.Känner inte Helena Strömblad till det,narturligtvis gör hon det, kåren skall nog akta

sej att propagera politiskt på ett sådant klumpigt

sätt,den tiden är nog förbi.Det enda positiva med en sådan här artikel är att

den ger bränsle åt Sveriges nya folkrörelse

Sverigedemokraterna,journalisterna kanske skall fråga sej varför SD dominerar nätet och bloggvärlden det är ingen liten dominans heller."Sverigedemokraterna är som ett stim Pirajor"

Säger en träskalle, isåfall är det många Pirajor

i det stimmet på Internet.Artikeln är en skitartikel ur alla synvinklar.

När artiklarna inte läggs ut på nätet är det "hjärntvättsvarning" lång väg.Ett alldeles utmärkt exempel på hur en landsförädare arbetar mot sitt eget folk.

Artikeln är kväljande,stinker apa.Så här håller Katja, Olga, Ann-Charlotte Irina Boris"."Lindebom" mfl på år ut och år in

på våra politiska byråer även kallade tidningar.Detta är inget annat än dels hjärntvätt, samt valfusk i organiserad form detta är för jävligt.

Detta då i världens enda kommunist skulpterade "demokrati",med en dit satt pajas

vid rodret, vid namn Fredrik Reinfeldt.Som lök på laxen kallar Barometern sej borgelig

för att riktigt håna skatteslaven Svenne Banan.Nu får en sådan här idiot artikel motsat effekt

Arbetslösheten gör att Svenne Banan bara blir förbannad ,och röstar på SD ,så tack Helena Strömblad för hjälpen in i Rosenbad.

Så intelligenta är vår så kallade journlistkår.Vad vore mera sunt o friskt för en svensk journalist än att kämpa för arbetslösa svenska

ungdomar,nähä "Mustafa Mohammad" är det som gäller.Enda trösten är bakslaget som kommer dubbelt upp

för dessa clowner dels Internet,samt ökad bojkott

av papperstidningarna när Svenne Banan hajjar hur

blåst han blir och dessutom betalar för det.Det har förmodligen aldrig funnits en så stinkande

yrkesgrupp som våra svenska "CCCP" journalister."Sällan har så få gjort sina landsmän så så illa"."Kicka ass 19 September"Det börjar bli dags Svenne Banan att spänna musklerna så vi slipper en massa "blindtarmar" i tält, som springer omkring på gator och torg och skjuter eller babbla om att "Jag skall knolla din mamma va"2010-06-29 @ 09:03:19
Postat av: Nalle i Växjö

Media ljuger eller berättar inte hela sanningen.I Barometern Kalmar redogör dom för vilka grupper som har lägst förtroendet i en undersökning, och man tar upp dom två grupper som folk har minst förtroende för.

Dom är från botten Reklamfolk, Politiker.

Dom glömde grupp ner 3 från botten. Journalister !!!!Viken tur att dom inte lade in en länk till originalet, för då hade vi kunnat läsa själva.Jag försöker med en länk att läsa mera FAKTA som tidningarna glömde, Fy Skäms Journalisterna!http://www.market.se/Brancher/Ovriga/Svenskarna-litar-mer-pa-politiker-an-pa-reklam/

Postat av: Gubben o Gumman

Eftersom Barometern tycker att man skall få stanna

om man har arbete,så vore det intressant att få

veta vad vi skall göra med dom utan arbete?Kriteriet enligt tidningen är ju att man skall få

stanna, ja just för man har arbete.Har man inte skjutit sej lite i foten här.

2010-06-29 @ 10:47:42
Postat av: Nissolf

Med rätt att döda....otrogna. Kolla länken.

Postat av: S-E Karlsson

Jo,jo dom har skjutit sej i båda fötterna !

2010-06-29 @ 14:55:02
Postat av: Kurt Sture

@ThoralfPrecis, samma BS som vanligt. Om jag inte minns helt fel så får den som vill invanda till Sverige. Kravet är att man kan tala om vem man är(pass/id) och att Interpol kollar upp en.Sen är det såklart så att man inte har rätt till socialbidrag på 6 år och endast akutvård, tills man betalat skatt ett tag.Så vi (Sverige) har aldrig haft invandrings begränsningar - utan endast snyltnings begränsningar, och idag existerar de knappt ..

2010-06-29 @ 17:37:59
Postat av: Janne

Om de inte jobbar klagas det, om de jobbar klagas det. Ska de jobba deltid för att göra partiledningen glad?

2010-06-29 @ 21:34:53
Postat av: j-å

Det luktar mygel lång väg. Har inte läst artikeln, men jag förmodar den här Arafats landsmän är inblandade i både lägenhetskontraktet och arbetet.

När han väl får stanna så byts han förmodligen ut mot en ny asylsökande.

2010-06-29 @ 22:09:13
Postat av: Jonas

Alltså, har ni ingen skam i kroppen? "snyft historia" Thoralf, allvarligt talat, saknar du sympati eller är de den lille rasisten i dig som pratar? j-å, är du sjuk i huvudet? vad yrar du om!! "lägenhetskontrakt och dylikt, vad är de för fel på dig!? "arafat låter farligt" alltså hör ni själva vad ni dillar om? duktigt trötta i huvudet. Thoralf, du är ingen politiker. Du är en pajas som MÅSTE ha haft en väldigt tuff uppväxt. Ni är en skam för oss svenskar!

2010-06-29 @ 23:10:07
Postat av: Göran Lundqvist SD-Halmstad

På SD-Halmstads sida har jag lagt ut MP:s och Vänsterns invandrinspolitik. Läs dessa punkter och räkna gärna på vad detta skulle kosta. Räkna sedan ut vad som skall prioriteras bort.

2010-06-29 @ 23:12:27
Postat av: j-å

OK JonasHur i h-e kan en asylsökande komma över en lägenhet om det inte är mygel, när inte en svensk arbetslös med A-kassa är betrodd. Vet du vad som är sjukt. Jo hela det här dj-a s.k. flyktingmottagarsystemet är sjukt. Ser du inte det själv, då har du drabbats av samma smitta.

2010-06-29 @ 23:31:36
Postat av: A

Jonas, när du beskriver Thoralf, berättar du hur du själv är. Det är noga sant!Å du, SD inte är rasister!

2010-07-01 @ 22:37:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0