VEM SKALL EGENTLIGEN SPARKAS?

Framlidne journalisten Kurt Lundgren sade vid ett tillfälle att ”har jag inte blivit förbannad två gånger innan klockan elva, så går jag och lägger mig igen”.

Idag var det inte hälsosamt att lyssna på P1 på morgonen och därmed ingen risk för att behöva gå och lägga sig igen. Jag blev helt enkelt tvungen att stänga av radion i bilen innan jag exploderade. Först Anders Lago från Södertälje om dödsskjutningarna och sedan om Migrationsverkets handläggare som skrivit något mycket klokt på sin facebook sida. Något som jag tror varje sund människa tycker på samma sätt.

Men någon nitisk pk-människa tyckte sig se att detta kunde uppfattas som rasistiskt och hade tipsat Sveriges Radio om detta. Givetvis slår SR upp detta som en stor riksnyhet.

Hur kan följande text uppfattas som rasistiskt?

"Kan ingen ansvarig skicka dessa förstörande element från Rinkeby med rötterna i andra länder hem till sina mor- och farföräldrar för att lära sig lite ödmjukhet?"

Migrationsverkets kommunikationschef Jonas Lindgren ifrågasätter mannens lämplighet som handläggare.

Jag tar mig för pannan och undrar hur långt dessa pk-iter skall få driva detta vansinne.

Är det någon som skall sparkas från sitt jobb så är det Jonas Lindgren och den nyhetschef på Sveriges Radio som konstruerat denna nyhet.

En sak är i varje fall säker och det är att om ovanstående text är rasistisk så finns det väldigt många rasister i Sverige eller rättare sagt jag tror att mer eller mindre varenda svensk är en rasist enligt denna måttstock.

Samtidigt visar det att det håller på att gå väldigt snett i vårt land.

 

 


Kommentarer
Postat av: PK

Det är ju precis det här som är felet med Sverige, så fort man pekar på ett uppenbart problem i samhället så istället för att åtgärda problemet så kallas man för rasistnazist, så inget görs åt problemet och det är därför våra förorter idag ser ut som de gör.

2010-07-03 @ 01:04:45
Postat av: Magnus S

Demokratur kallas det.Demokratur är ett missnöjesbegrepp där de moderna västerländska demokratierna kritiseras för bristande maktfördelning där det efterfrågas lagar och mer skydd mot majoritetens förtryck.

Begreppet är skapat av den franske sociologen Gerard Mermet, och betecknar ett samhälle som till ytan är, dvs nominellt, en demokrati, men som i praktiken saknar en reell och vidare omfattande yttrandefrihet, som saknar en möjlighet för dissiderande politiska grupper att föra sin talan på lika villkor, som saknar ett fullt ut rättssäkert rättsväsende (där lagar och regler tillämpas och appliceras olika beroende på vilket politiskt läger man tillhör), där man riskerar att bli av med sitt jobb för sina åsikters skull, där man som dissident / dissiderande grupp riskerar att bli utsatt för politiskt våld av politiska motståndare (och där staten ser mellan fingrarna med detta). Ytterligare ett kännetecken för en demokratur är när lagarna som finns inte efterlevs (av staten själv).

Dock skall tilläggas att det i definitionen för demokratur finns med det faktum att majoriteten av människorna i detta samhällstillstånd, själva inte uppfattar att de lever i en demokratur.

"I en demokratur (notera ordet noggrant) råder allmänna och fria val, åsiktsfrihet råder formellt men politiken och massmedia domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas en objektiv och allsidig bild av verkligheten. Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps." /Källa WikepediaDen som inte tycker rätt i denna sk "Demokrati/demokratur" skall sättas åt ordentligt så han/hon tycker rätt i fortsättningen samt avskräcker andra. Då är ordningen återställd och den sk "Demokratin/demokratur" kan ha sin korrekta gång.Ibland blir jag så rädd och uppgiven att jag har nära till gråten. Måtte Svensken vakna upp och öppna ögonen bums.. Jag vill inte leva i en islamdemokratur/anarki.

2010-07-03 @ 01:41:19
Postat av: Magnus S

Undra vad Boo säger om saken? Men han är väl inte på Jorden just nu..

2010-07-03 @ 01:56:09
Postat av: Gubben o Gumman

Bra skrivet Magnus S,precis som du pekar på så upplever inte medborgarna i Sverige vilken sits

dom sitter i ekonomiskt rättsligt demokratiskt osv.

Det är det riktigt otäcka om man skall vara riktigt allvarligt.Lyssna på indoktrineringen via bla P1 som Thor-alf

pekar på här är både tragisk och komisk på en gång.Lägger man sedan till att landet sjunker via vinstlotterna och socialförvaltningen dess utbetalningar då, i katastrofklassen.Så är det fan inte långt till att börja stortjuta.

Nu hade ju inte Vladimir L kunskap om att Internet

skulle dyka upp,eller Thor-alf Alfsson.Oleg,Pjotr Olga,Irina,Nadja på SVT kör dess bättre

på i gamla hjulspår,vilket visar IQ statusen på

dessa "kamratanställda" av kamrater sedan årtionden.Innavlen är total vilket är bra ,då slår dom i backen rejält när deras lögner avslöjas.

Simpla skattetjuvar är vad dom är inget annat.Socialdemokrater o kommunister har förstör ett gammal anrikt land totalt,19 Sep är det paybacktime

Den här gången går "revoulutionen via Internet

samt brevlådorna,kommer man inte över ett hinder

så gräver man sej under bara tar lite tid men det

är det värt.Gubben o Gumman tror att flera svenskar har fått

nog av den förbannade dårskap.Sentios senaste undersökning pekar på ett reellt

resultat på runt 10%,för att SD skall nå dit krävs

att du pratar med en kompis samt tar 500 brevlådor ett par varv med korrekt info.Visst vore det kul att i ren skadeglädje se Fredrik och Mona gråta öppet i tv för att dom

inte får göra om Sverige till en Islamsk stat.

Dom sista relikerna från "GammelSverige" flyter ut

ur studion på en våg av tårar.

Halle-lu-ja.Samtidigt som en ettrig man från Kalmar bankar på

dörrren till Rosenbad och försöker övertyga vaktmästaren om att det är dags att arbeta fast klockan bara är 04.30 den 20 September.Avslutningsvis så hörde vi jubelidioten Anders Lagos recept på att komma åt kriminaliteten i

Södertälje mera synliga poliser samt utredare.Vinstlotter och en massa poliser är alltså det ekonomiska receptet för att föra ett land framåt.

Varför har det då inte hjälpt dom sista 20 åren.

Karln är ju helidiot,visst vore det gott att få

slänga ut en sådan kille från landet.En sådan kille är fullt kapabel att föreslå en börsintroduktion av tex Attendo Care el Samhall.AW Svensson: Semestern är inställd det är valår!!!2010-07-03 @ 05:54:13
Postat av: Stefan K

I Sverige har vi demokrati (åtminstone så här långt). I demokrati ingå faktorer som åsikts- och yttrandefrihet.Dessa faktorer tillämpas ideligen och i alla sammanhang.Människor tycker detta är sunt och stämmer gärna in i körerna som häcklar och kritiserar.Politiker, direktörer, idrottsmän, artister, mc-gäng, såpakändisar, nöjesprofiler, kungahuset, vanliga medelsvenssons. Alla har de fått sina fiskar varma i offentliga rum.När det gäller grupperna invandrare och flyktingar åker dock munkavlen på. Inget ont ord får nämnas i samma mening som orden invandrare och flykting.Gud nåde den som råkar yttra sig negativt. Han/hon hängs ut, jagas och får epiteten "rasist" och "främlingsfientlig".Ord och meningar som bara för 5 år sedan var allmänt accepterade förvandlas idag till "främlingsfientliga tongångar".Glassar, stadsdelar och norska kryddmärken tvingas byta namn för att inte de nya medborgarna i Västeuropa ska känna sig kränkta. "Rasism" skriker förståsigpåarna.Ett råd till pajasen Jonas Lindgren på Migrationsverket är att besöka Rinkeby och fråga de invånare som fått sina ägodelar förstörda och skolor nedbrunna, vad de tycker om vardagslivet.

Sanningen är ju att flera av dom uttalat sig i media och sagt att det nu får vara nog.Detta känns även igen från Rosengård, Gottsunda, Hovsjö och andra mångkulturella paradis.Sanningen är nog att människor som just denne Lindgren skapar en mur mellan "oss" och "dem".

Misslyckad integration kallas det.

2010-07-03 @ 06:52:47
Postat av: Stefan K

Mel Gibson är rasist och nu ska väl alla hans filmer bojkottas och kritiseras av svensk press.

Tycker du inte det Jonas?

Postat av: Robin Shadowes

Rekommenderar hans senaste film Edge of Darkness där han spelar en polis som hämnas mordet på sin egen dotter. Tänk om nån av de anhöriga till mördade Ingrid i Landskrona eller den invalidiserade Emma i Kristiansstad skulle ha fräckheten att ta lagen i egna händer så som Mel gör i filmen. Då skulle dom politiskt korrekta skrika som stuckna grisar.

2010-07-03 @ 07:56:04
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Nalle i Växjö

Och Hägglund vill att invandarkvinnor ska gå hemma och föda barn och få 6000kr i månden skattefrittHalleluja.

Postat av: Nalle i Växjö

Glömde skriva att det var 6000 per månad och barn, så rösta på KD i valet och rusa hem till sängen med partnern och gör barn och sluta jobba.Eller rösta på ett mindre extremt parti som SD

Postat av: LN

Är baronessan Catherine Ashton bekant? Hon är din och min utrikesminister - i EU. Inte har vi valt henne - hon plockades in av EU-polarma. Inan hon upphöjdes till utrikrsminister var hon 'skattmästare' eller på simpel svenska 'kassör' för 'Britain’s Campaign for Nuclear Disarmament', ungefär: 'Inga Brittiska Kärnvapen'. Numera finns dokument tillgängliga som avslöjar att denna nobelt fredliga förening under hela 1980-talet erhöll generöst ekonomiskt stöd från Sovjetunionen. När baronessan i december 2009 utfrågades om varifrån 176.197 £ under räkenskapsåret 1982 hade kommit, svarade hon att de hade blivit insamlade i papperspåsar på gatan.När Nya Sveriges föregivet främste islamexspert herr Jan Hjärpe blev efteresökt för att tillfrågas om han möjligen kunde tänka sig att ställa upp i en debatt om islam i Almedalen mot Rober Spencer den 5 juli - och därmed få tillfälle att trycka till en elak islamkritiker, var han först inte anträffbar. Trots ihärdiga försök att komma i kontakt med honom, förblev han onåbar. Slutligen anlände dock ett ej undertecknat meddelande på FRANSKA till debattarrangörerna:"Ayant reçu votre invitation à participer à un “débat” avec l’américain M. Spencer pendant la semaine d’Almedalen, je puis vous assurer que je n’ai aucune intention de me poser à une telle situation."eller översatt:

*Efter att ha tagit emot er inbjudan att delta i en" debatt "med amerikanen herr Spencer under Almedalveckan, kan jag försäkra er om att jag inte har någon avsikt att utsätta mig för en sådan situation.*> - - - - - - - - - - - - - - - - - - < PLATS FÖR GAPSKRATT!Vilken ynkedom! Annars alltid tilgänglig när han via statsradion eller statstv kan utsätta den svenska allmänheten för islampropaganda; då kommer han säkert flåsande med andan i halsen!Detta är blott två ynka men typiska exempel på hur individer tillhörande politiker- och akademikerpatrasket svarar allmänheten eller allmänhetens företrädare - de som påtvingat bekostar nämnda patrasks överdrivet generösa löner och arvoden.

- - - - -

http://www.youtube.com/watch?v=_XE7J05FQpE

http://www.city-journal.org/2010/20_2_soviet-archives.html

http://tinyurl.com/2vc55d8

http://snaphanen.dk/2007/10

http://kentekeroth.se/2010/06/30/vem-vagar-ta-debatten-om-islam/

- - - - -Dagen efter Robert Spencers Almedalsbesök med sannolikt utebliven debatt, igångsätter

det svenska mohammedanpatrasket sin indoktrinerings-och propagandaverksamhet i Almedalen.http://ungamuslimer.se/index.php?option=com_content&view=article&id=277:

almedalen-2010&catid=38:konferenserlaeger&Itemid=63

2010-07-03 @ 09:09:08
Postat av: Penn-Ann

Om alla skriver till Migrationsverket och spyr, så kanske någon vaknar?Har precis skrivit nedanstående dit.Var i nedanstående text finns det rasistiska som det just nu blåser hett om?"Kan ingen ansvarig skicka dessa förstörande element från Rinkeby med rötterna i andra länder hem till sina mor- och farföräldrar för att lära sig lite ödmjukhet?"Nu får ni banne mig ger er! Även ni vet att detta är den verkliga sanningen. Ni är fega och ynkliga som inte vågar stå för verklighetens sanningar.

Det finns Svenskar som beter sig illa, men de är Svenskar. Vi behöver inte importera hit människor som inte förstår vilken fin hjälp de erbjudits. Ni är många där med inkomst i just detta och är förbaskat rädda om era jobb. Om jag fick bestämma, så skulle ni få gå hem allihop ifall slappheten inte upphörde.

Sverige kommer aldrig igen att bli det Sverige med den kultur vi haft.

Fy fan. Jag är ingen rasist, men med er hjälp så kanske tankarna kommer.

Mina föräldrar uppfostrade mig. Vad är det för fel på att skicka förstörande element till sina föräldrar för uppfostran?

Så är det i Sverige. Demokrati?? Finns snart inte. Det är bara att knipa käft. Annars är man oliktänkande och rasist.

2010-07-03 @ 09:30:28
Postat av: Söder

Hittade detta på internet.

http://www.huffingtonpost.com/2010/07/01/afshan-azads-family-tries_n_632978.htmlEftersm Harry Potter är så stor i Sverige så borde det stå något i våra tidningar också. Märkligt att de utelämnat vissa detaljer i svensk media. Båda föräldrarna utbildade och födda i England!! Tydligen går dessa kulturyttringar i arv oavsett miljö.http://www.expressen.se/noje/extra/1.2049037/harry-potter-stjarnans-familj-forsokte-morda-henne

2010-07-03 @ 10:24:59
Postat av: s-e karlsson

Sänder en hälsning från Umeå Björkarnas stad !

För tillfället ligger all politik för min del nere tillsvidare ca 10 dagar men sedan kommer manteln att tas upp med förnyade krafter !

Ha det bra alla kloka Sd : are !

Mvh S-E Karlsson Sd Högsby .

2010-07-03 @ 16:04:16
Postat av: Dumle

@Nalle i Växjö

Du har inga egna barn va? Invandrarkvinnorna i Rinkeby och Rosengård går redan hemma. Den största skillnaden blir knappast för dessa utan för oss vanliga etniskt svenska föräldrar som lever i ett stressigt ekorrhjul där vi förväntas lämna bort våra små barn (upp till tre år gäller vårdnadsersättningen) på statliga institutioner för de skall ta hand om och uppfostra våra barn i sann genuspedagogik och pk läroplan för de lägre åldrarna.

Att få möjlighet att tillbringa mer tid med sina riktigt små barn är en lysande investering för tryggare barn i framtiden. Men du kanske gillar Gudrun Schymans slogan om "Död åt familjen"? Hur skall jag annars tolka att du går igång på detta? Allt som kommer fån KD är knappast idioti. SD stödjer också en högre nivå på vårdnadsersättningen.

2010-07-03 @ 22:28:49
Postat av: Nalle i Växjö

Hej Dumle.När vi hade små barn för ca 40 år sedanvar min fru hemma med barnen, och det kostade mycket i uppoffringar på vår ekonomi, men vad gör man inte för att barnen får en trygg uppväxt.Hade vi haft vårdnadsbidrag på den tiden hade allt varit ekonomiskt annorlunda.

Och om Sverige sett lika dant ut i etnisk sammansättning som då hade det aldrig varit något problem.I dag öppnas Muslimska skolor där 100% muslimer uppfostras i ett parallellt samhälle i Sverige där en integration aldrig kommer att ske, utan Sverige kommer att bli ett land där vi som känner oss Svenskar, kommer att sluta i reservat som indianerna i NordamerikaDärför protesterade jag mot ökat vårdnadsbidrag som bara är valfläsk för att locka väljare från kulturer som har extremt högt födslotal2010-07-04 @ 09:02:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0