MUSLIM MAFIA OCH IFA

Stop the Muslim Mafia.Jag gissar att denna bok inte finns översatt till svenska. Finns den ens att köpa i Sverige?

När vi ändå länkar till klipp på YouTube skall jag även nämna Geert Wilders nya initiativ IFA, International Freedom Alliance.


Kommentarer
Postat av: mogle

Visst går det att köpa i Sverige, men inte översatt. Klicka på min länk så kan du se olika ställen att skaffa den från.

2010-07-19 @ 01:19:38
URL: http://www.bokfynd.nu/1935071106.html
Postat av: Robin Shadowes

Väldigt liten risk att den någonsin kommer bli översatt till svenska. Inte vill man oroa komatöse Svenne Banan i onödan.

2010-07-19 @ 06:59:23
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: LN

Vi kan - vi vill - vi har råd?

Hurra - nu kommer det att skapas fler meningsfulla jobb för arbetsglada svenskar inom det migrationsindustriella komplexet - minst 3500."I år väntas cirka 3 000 barn och ungdomar under 18 år söka asyl i Sverige utan vårdnadshavare. Nu har 1 956 boendeplatser skakats fram i kommunerna genom det regionala samarbetet – men ännu fler behövs. Till och med den 14 juli har 1 153 barn och ungdomar under 18 år utan vårdnadshavare, så kallade ensamkommande barn, sökt asyl i Sverige under året. Under flera år har mottagningssystemet för dessa barn varit mycket ansträngt, men nu har läget förbättrats. Ett regionalt baserat nytänkande har etablerats vad gäller permanenta boendeplatser i och med regeringens samordnare Björn Eriksson. Ensamkommande barn har ofta stora behov och med regionalt samarbete kan mindre kommuner dela ansvaret för boendeplatserna. Nu anger Migrationsverket att överenskommelser med kommuner och regioner finns om totalt 1 976 boendeplatser, vilket innebär att 730 nya platser tillkommit i år. Östergötlands och Västerbottens län har till och med erbjudit fler platser än de först avsåg. Redan i fjol kom 2 250 barn och ungdomar under 18 år till Sverige utan vårdnadshavare och sökte asyl, en ökning från 1 510 barn året före."http://www.sydsvenskan.se/sverige/article1177184/Fler-platser-kravs-for-flyktingbarn.html

Postat av: Tomas F

Ingen talar klarspråk som Pat Condell. Mycket välformulerat som vanligt. Njut av hans videotal på patcondell.net.

Vi önskar också Geert Wilders lycka till.

En komisk detalj från tidigare i år när nyhetsuppläsare och journalister började uttala Geert Wilders med vad jag förstår rätt sche-ljud. Fonetiskt låter Geert då som det svenska ordet stjärt. Vi får väl låta pk-mobben och islamofilerna roas medan tid är. Tids nog kommer uppvaknandet.

2010-07-19 @ 12:32:24
Postat av: LN

NU ÄR DEN FÄRDIG, VITBOKENWebsidan www.vitbok.se har funnits sedan hösten 2009,

med ett växande material om Sveriges väg från ett folkhem

till ett så kallat mångkulturellt samhälle.Materialet omfattar 17 kapitel och 140 avsnitt,

vilket skulle kunna bli en bok på ca 700 sidor.Ett sammandrag på 184 sidor av denna dokumentation

har nu tryckts upp.Denna 184-sidiga bok säljs för 60 kronor + porto

(33 kronor) och kan beställas genom insättning av

93 kronor på ePlusGiro 80 73 30 - 6.

Glöm ej noggrann adressangivelse!För frågor, kontakta Björn Hammarbäck

tel. 0223 57226 eller 0709 728639Besök www.vitbok.se

2010-07-19 @ 13:10:52
URL: http://www.vitbok.se
Postat av: Rocker1971

Efter att ha hört Pat Condell tala i klarspråk så tänker man ännu tydligare att islam är västvärldens största fiende.

2010-07-19 @ 15:28:31
Postat av: Roger

Den finns på bokus.

http://www.bokus.com/bok/9781935071105/muslim-mafia-inside-the-secret-underworld-thats-conspiring-to-islamize-america/

2010-07-19 @ 15:30:07
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Fredrik

Ja den ska inköpas o läsas!

Kan inte bli mer rätt när han säger:ISLAM IS LIKE PISS IN A WATERHOLE!!Bara hoppas vi svenskar och övriga Europeriska länder tar sitt sunda förnuft till fånga och ser till att detta satyg förpassar till toaletten där det hör hemma med all annan facism!

2010-07-19 @ 19:32:17
Postat av: Kalle

Nu har Stockholms Stadsmission skickat ett brev till Norges statsminister där man vill ha 300 miljoner kronor till Stockholms femtusen (5 000) hemlösa enligt ABC nytt ( SVT lokala Tv-station).Sverige börjar bli mycket fattigt. Nu börjar det märkas i de Svenska skattkistorna att nu är botten nådd.Brevet skickar man till Norge som tar emot mycket färre invandrare än vad Sverige gör. Norge har säkert bättre råd än det invandrargenerösa Sverige har!!!Konstigt att man skickar detta bönebrev till vårt grannland.Föreslår att de skickar liknande brev till Turkiet, Iran och Irak så att de får chansen och möjligheten att betala för alla invandrare som kommit från dessa länder.Det är säkert inte Politiskt Korrekt ( PK ) av Stockholms Stadsmission!!!Rösta på SverigeDemokraterna i höstens val.

2010-07-19 @ 19:45:13
Postat av: S-E Karlsson

Tar mej friheten att skriva av en insändare i den lilla veckotidningen Kvällsstunden : Åter har vi haft skolavslutningar . Hur kan det komma sej att människor från andra sidan jorden ska bestämma att barnen inte får ha skolavslutningarna i kyrkorna här i Sverige ?Hur kan politikerna tillåta en sån kränkande behandling av svenskarna ?Men vi har nog världens fegaste och mesigaste politiker .Aldrig vågar de stå upp för Sverige .Deras agerande påminner om när Cronstedt överlämnade nycklarna till Sveaborg och lämnade över Finland till ryssland utan motstånd .Det är regeringen i ett nötskal . Det går inte att känna sej trygg i Sverige när ingen vet vad de kan göra . Om Hitler tågade in i Sverige i dag skulle de säkert önska honom välkommen . Jag vill ha en regering som jag kan lita på att de gör det bästa de kan för Sverige

. Jag vill inte ha en samling mesar .

En ny Engelbrekt .

För min del håller jag med insändaren i allt !

S-E Karlsson .

2010-07-19 @ 20:04:53
Postat av: LasseLucidor

Lysande S-E Karlsson, man kan inte tro att Sverige har varit en stormakt... Hitler är död men det finns ju tusentals andra som marscherar in varje månad och det är ju mångdubbelt värre ty dessa varelser tenderar att äta Sverige inifrån. Ingen som märker det?? Konstigt.

2010-07-19 @ 20:26:45
Postat av: Inge Sandén

S-E Karlsson.

Mycket bra liknelse om Cronstedt och Sveaborg.

Du nuddade vid mina kärnfrågor och varför det bara är SD som kan rädda Sverige från fullständigt förfall.

Jag anser nämligen att det är samma sorts människor som kramar islam som uppmande svenska folket med aftonbladet som härförare,var snälla och försiktiga med kritik mot Hitler,annars kan han bli arg och börja kriga mot oss.

Sossar och de övriga utom KD kanske,som aldrig satt sin fot i en svensk kyrka,har helt plötsligt blivit djupt religösa och vet inte till sig hur underbart det är att blivit förlöst från kristendomen och upptäckt den store guden i islams lära och läser koranen som fan läser bibeln.

I det nya Sverige är det falskheten,fegheten och förnekandet av sitt eget folk,som känns värst av allt att bära.

Vidare är det som så,de vänsterintellektuella såsom Gardell och Mankell som låtsas,att dom vill vara goda och hjälpa de små barnen i Gaza.

Dessa herrar är samma sorts människor,som dom som lastade judarna i godsvagnar för vidare befodran till förintelselägren.

Dom har en inkapslad nazigen som blommar ut lite då och då,varje gång judarna skall försvara sig mot förintelseälskande nazister och kommunister.

"Ship mot förintelsen" borde alla sanningsälskande medier skriva.

2010-07-20 @ 10:53:01
Postat av: Rocker1971

Lyssna på en klok man.http://politisktinkorrekt.info/2010/07/20/mark-steyn-om-europas-framtid/

2010-07-20 @ 13:35:01
Postat av: angelzhu

Jag anser nämligen att det är samma sorts människor som kramar islam som uppmande svenska folket med aftonbladet som härförare,var snälla och försiktiga med kritik mot Hitler,annars kan han bli arg och börja kriga mot oss.

Sossar och de övriga utom KD kanske,som aldrig satt sin fot i en svensk kyrka,har helt plötsligt blivit djupt religösa och vet inte till sig hur underbart det är att blivit förlöst från kristendomen och upptäckt den store guden i islams lära och läser koranen som fan läser bibeln.

I det nya Sverige är det falskheten,fegheten och förnekandet av sitt eget folk,som känns värst av allt att bära.

2010-11-29 @ 04:20:37
URL: http://www.mmosavor.com/
Postat av: maolizi

very good, look forward to view your other articles.

2011-04-25 @ 08:49:25
URL: http://www.shopsoccerjerseys.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0