SKÖTSAMMA SVENSKAR EJ PRIORITERADE AV KALMARHEM


Socialdemokraterna Roger Kaliff och Nasim Malik.   Foto Thoralf Alfsson

Är det Roger Kaliff ordförande i Kalmarhem och Nasim Malik projektledare på Invandrarservice som upprättar prioriteringslistan för bostadssökande på Kalmarhem.

De senaste dagarna har en infekterad debatt om bostadskrisen i Kalmar förts i media där de politiska blocken anklagar varandra för inkompetens.

Debatten startade efter att Barometern haft en artikel om en yngre kvinna som ville flytta till Kalmar men inte kunde få en lägenhet utan fick återvända till Karlskrona.

Det kommunala bostadsbolaget Kalmarhem har varit på tapeten flera gånger under de senaste åren men sedan snart två år har en ny styrelse med Roger Kaliff (S) tagit över. Nu kommer uppgifter från en anonym källa med insikt i Kalmarhem att företaget har en prioriteringslista för bostadssökande. I denna lista finns fyra grupper prioriterade.

Av dessa uppgifter framgår det att kvinnan i Barometerns artikel inte tillhör någon prioriterad grupp.

Källan till bloggen säger följande.

”Hade hon varit asylsökande hade hon fått en lägenhet.”

Överst i denna prioriteringslista finns asylsökande och Invandrarservice!

Det är uppenbarligen ingen slump att Invandrarservice är den största hyresgästen hos Kalmarhem. Enligt Invandrarservice egen verksamhetsberättelse har man i dagsläget ca 200 lägenheter inhyrda med en stor majoritet hos Kalmarhem och antalet lägenheter ökar i rask takt med den ökande invandringen till kommunen.

Att sedan Invandrarservice står högst på Kalmarhems prioriteringslista förvånar väl ingen. Med socialdemokraterna Roger Kaliff som Kalmarhems ordförande och det socialdemokratiska kommunalrådet Birgitta Elfström som ansvarig i dessa frågor kommer ingen förändring ske.

Jag kan bara konstatera att skötsamma svenskar inte finns med bland de prioriterade grupperna hos Kalmarhem, utan dessa bostadssökande får söka sig till andra aktörer på marknaden.

Media borde kräva att Kalmarhem lämnar ut sin prioriteringslista så att alla vet vad som gäller.


Kommentarer
Postat av: Robin Shadowes

Svenskarna skall fasas ut och musslorna ska in i deras ställe. Så är det tänkt.

2010-07-14 @ 10:15:24
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Ronny

Tack Thoralf, som är ett ljus i det alltmer själföraktande Sverige. Och Ni som bor i Kalmar hoppas jag är stolta för att ha ( och hela SD) politiker som lyssnar på folkviljan! Undar om jag med jobb, skötsam, inga större skulder, svenska rötter, skulle kunna få hyra av Kalmarhem!!???

2010-07-14 @ 10:16:30
Postat av: Nalle i Växjö

Många kulturer men ej Svensk är det som gäller nu för tiden.2010-07-14 @ 10:18:19
Postat av: krister

svenskarna får väl bo i reservat inom en snar framtid brukar bli så med folkslag som är obekväma

för politiker

2010-07-14 @ 11:03:05
Postat av: Kalle på Spången

En sådan lista borde vara en offentlig handling, om den nu existerar på papper. Borde bara vara att fråga, om inget annat än för att sätta lite eld i baken på Kalmarhem.

2010-07-14 @ 11:40:28
Postat av: Tomas F

Det svenska aparetheidsystemet kan inte bli tydligare. Importerade skattefinansierade hyresgäster har förtur när den inhemska skattebetalande befolkningen får stå i kö och vänta på etablissemangets nycker.

2010-07-14 @ 11:59:07
Postat av: leifer

Märkligt, och också detta att artikeln betonade att det var en svensk KVINNA som fick nej, det blir då tyngre än om det hade varit en svensk man.

2010-07-14 @ 12:59:22
Postat av: Nissolf

Observera punkt fyra under "uthyrning" så har ni svart på vitt vad Thoralf skriver om.

2010-07-14 @ 13:46:20
Postat av: Nissolf

Ojdå, det försvann något viktigt i värmen.

Postat av: Stefan K

Detta nya fenomen är troligen inte så ovanligt i dagens Sverige.

I Nyköping skrev för något år sedan kommunen ett avtal med det kommunala bostadsbolaget Nyköpingshem, samt ett antal privata aktörer, att lediga lägenheter i första hand ska gå till flyktingar.

Hur det blev hos de privata hyresvärdarna känner jag inte till, men i Nyköpinghems två mångkulturella bostadsområden, Brandkärr och Herrhagen, är det en markant ökning av flyktingar. T.o.m. i de nyrenoverade huskroppar dit få av de redan boende svenskarna i området hade råd att flytta till.

2010-07-14 @ 14:32:01
Postat av: Stefan K

Detta nya fenomen är troligen inte så ovanligt i dagens Sverige.

I Nyköping skrev för något år sedan kommunen ett avtal med det kommunala bostadsbolaget Nyköpingshem, samt ett antal privata aktörer, att lediga lägenheter i första hand ska gå till flyktingar.

Hur det blev hos de privata hyresvärdarna känner jag inte till, men i Nyköpinghems två mångkulturella bostadsområden, Brandkärr och Herrhagen, är det en markant ökning av flyktingar. T.o.m. i de nyrenoverade huskroppar dit få av de redan boende svenskarna i området hade råd att flytta till.

2010-07-14 @ 14:48:10
Postat av: Ronny

Även här visar sossar sitt förakt för demokrati, och sin ödmjukhet för mångkultur. Vilka röstar på dom?? Saxat från P.I. idag. "Den multietniska fotbollsklubben Dalkurd FF från Borlänge, med en majoritet icke-svenska spelare, hade önskemål om att få bygga en föreningslokal på Sportfältet i Borlänge. En helt enig byggnadsnämnd klubbade dock den 18 juni igenom ett nej till detta då bygget strider mot detaljplanen.Detta var inget som föll Borlänges sosseadel speciellt väl på läppen. Den lokala sossetoppen vägrar att acceptera beslutet och igår gick de öppet ut i media och förklarade att enskilda medlemmars åsikter inget är värda utan att det är partitoppens åsikt som är allenarådande. Fritidsnämndens ordförande Ola Brossberg (S) är helt öppen med att här är det partipiskan som gäller.För Östen Stenberg, centerpolitiker och andre vice ordförande i byggnadsnämnden, framstår Socialdemokraternas agerande som mycket märkligt."2010-07-14 @ 14:50:31
Postat av: alf

Stefan K

Nyköping är nog inte ensamma om att vara generösa. I vår lilla stad på Västkusten byggdes för några år sedan ett antal hus i "bästa läge". Tyvärr blev hyrorna lite för höga för "vanligt folk". Som tur är har socialnämnden i vår stad gott om stålar, så de hyrde hela kvarteret. Nu bor där bara nysvenskar i husen och vad jag hört, trivs de utmärkt. Inte klagar det på hyran heller.

2010-07-14 @ 14:50:39
Postat av: World Traveller

Heter den efterblivne sossen verkligen Kaliff? Ar det ett taget namn efter att han konverterade till islam? Han tanker val narmast pa en Kalif, eller kalifat.@ alf

Vi kanske bor i samma lilla stad pa vastkusten. Det later sa pa din berattelse. Nar jag flyttade till den stan sa fanns det knappt nan kulturberikning dar, men nu ser jag en skrammande okning varje gang jag kommer hem (jobbar utomlands). Stan med omgivning ar an sa lange mycket fin men det ar bara en tidsfraga innan valdtakter och brander borjar.

2010-07-14 @ 15:33:01
Postat av: alf

World Traveller

Det är nog inte omöjligt att vi bor i samma stad, men jag är rädd att det är alltför många städer i Sverige som upplever samma utveckling, om man nu kan prata om utveckling i detta sammanhang.

Jag har också jobbat många år utomlands och jag förmodar att du har samma erfarenhet som jag. Man får ta skeden i vacker hand och bita ihop om man skall överleva. Att man tar seden dit man kommer gäller tyvärr inte i vår ankdamm.

2010-07-14 @ 15:54:49
Postat av: Tony IngmanDet är säkert likadant i Kalmar som i Malmö, att

kommer man som asylsökande så går man före alla

andra oavsett om man har stått i bostadskö i 20 år

och jobbat o betalt sin skatt.

Det känns märkligt att människor som alldrig gjort

några uppoffringar för landet skall prioriteras i

först hand. Finns det något annat land där beslut-

sfattare så synligt ser ner på sin egen befolkning

som i Sverige.

2010-07-14 @ 17:41:01
Postat av: Drutten

Jag lider av mångkultursjukan!

Den kan tyvärr endast botas den 19 september!

2010-07-14 @ 17:55:17
Postat av: World Traveller

@ Tony Ingman

Ja, tyvarr ar det likadant i de flesta vastlander nu. Jag traffar ibland amerikanska och brittiska politiker genom mitt jobb och jag blir morkradd nar jag hor hur vilken politik de for. De verkar ha gett sig fan pa att fortstoera sina egna lander och framja islam, kosta vad det kosta vill. De skanker enorma summor till muslimska lander och de ud-anstallda som ifragasatter detta blir inte langvariga. De arbetar aktivt med att forstoera sin egen militar och minskar deras budget varje ar. Vad syftet med allt detta ar vet jag inte, men det ser ju inte lovande ut infor framtiden. Forsta och Andra Varldskriget kommer att se ut som ett litet brak i sandladan jamfort med vad som komma skall fruktar jag.

2010-07-14 @ 17:57:45
Postat av: leifer

Tony Ingman, sett samma kritik från engelsmän i England, en kvinna som klagade på att asylsökande får en räkmacka in på bostadsmarknaden, medan ungdomar får bor kvar hemma hos föräldrar t.ex. Extra illa är det ju när man bygger nya hyresområden där vanligt folk tycker hyran är för hög, och det istället blir så att man placerar flyktingar/invandrare där. Dom hamnar dessutom då i ett bidragsberoende. Och ex så riskerar ju en familjemedlem som jobbar vitt, att äventyra bidragen (dock inte kriminalitet). Jag menar att ett sånt system uppmuntrar till fusk och problem.

2010-07-14 @ 18:02:05
Postat av: Göran Lundqvist SD-Halmstad

Under 80-talet gick Georg Andersson(S)invandrarminister ut i pressen och menade att svenska ungdomar skulle visa solidaritet med flyktingar och bo hemma några år extra. Pressen grävde och avslöjade att hans dotter fått en lägenhet och gått före i bostadskön. Jag var då i mogen ålder för att flytta hemmifrån. På bostadsförmedlingen blev det NEJ. Farsan var inte nådig och sa en del olämpliga saker och hänvisade till Georg Anderssons uttalande. Men jag lyckades hitta en tvåa eftersom hos en privat värd för att min jobbarkompis skulle flytta till Australien.

Vet inte turerna mellan honom och värden men jag fick lägenheten.Frågan är hur länge detta spel med lägenheter till invandrare har pågått. Jag missunnar ingen en lägenhet men det stinker om detta.

2010-07-14 @ 18:19:43
Postat av: Urban

Så där är det i hela landet. Nysvenskarna har förtur och svenska ungdomar får bo kvar hemma hos föräldrarna.

I hyreshusen runt om där jag bor ser jag hur de äldre pensionärerna ersätts med afrikaner och rysktalande personer. På tunnelbanan är det sällan man hör någon tala svenska. Jag har kollat med bostadsförmedlingen och det kommer sällan eller aldrig några lägenheter till vanliga bostadskön. Allt går till de nya behövande.

Nybyggda områden med hög hyra fylls snabbt och lätt av personer med exotiskt utseende som talar dålig engelska sinsemellan. En och annan blek svensk med förtidspension och social förtur har slunkit med.

Hur längre kommer det att hålla? När skall svenskarna vakna och åtminstonde kräva samma rättigheter och möjligheter som en invandrad utan fastställd identitet?

2010-07-14 @ 18:52:34
Postat av: alf

Tyvärr är detta med förtur till raketforskare inte något nytt. Jag minns när min dotter och hennes man hade stått i bostadskö för snart 30 år sen, byggandet av radhusen hade kommit så långt att de blev tillsagda att välja tapeter för det var bara någon vecka kvar till inflyttningen. Före de hann välja ut sina tapeter fick de besked om att de fick flytta långt ner i kön igen för det hade bestämts att de nya husen skulle bebos av flyktingar som det var så fruktansvärt synd om. Det sägs att man har de politiker man förtjänar, om så är fallet-Vad innerst in i glödheta h-vete har vi svenskar gjort för ont? Det är bara att hoppas att alla ska rösta efter vad dom tycker är rätt och riktigt den 19/9, då får SD 80-90% av rösterna.

2010-07-14 @ 19:10:55
Postat av: leifer

Finns ett problem till som inte nämns i detta sammanhang, nämligen den att många invandrarfamiljer har väldigt många barn, och hur man ska hantera det. Svensk social standard säger 1 rum per barn. Hur gör man då när man har en familj med 6-8 barn? Och hur ska man planera byggen i allmännyttan framöver? Man kan väl inte gärna bygga en ny kommunal lägenhet med 10 rum. Och hur ska då hyran sättas.

Idag har jag hört rykten om att vissa familjer får två lägenheter, ex två fyror.

Mycket av miljonprogrammet på 60-tal planerades för två vuxna och två barn. Det är normen.

I detta ligger också problemet med studiero, få vara i fred och hobbies. Ex vet jag att många invandrar-barn med stora familjer klagar på att dom inte har nånstans att ta vägen, har svårt att koncentrera sig på läxorna etc. Hur ska dom då hänga med i skolan, få bra betyg, och sen välbetalda jobb?

2010-07-14 @ 19:30:33
Postat av: Fredrik

Klirr i kassan! staten eller vi står för notan!!

Man har sett hur illa skött kalmarhem har börjat bli!Men så är det när man låter pengakåta 68 flummare vara med o styra!!

2010-07-14 @ 19:43:45
Postat av: Knutte

Även i den västra delen av Småland pågår vansinnet. Det kommunägda bostadsbolaget Gislavedshus i Gislaveds kommun, ska satsa (håll i er nu) 200 miljoner av det kommunala bostadsbolagets vinst på bostadsområdet Trasten.

Trasten är ett tillhåll för Somalier och andra kulturberikare. En skandal och någon bör omedlebart avsätta hela styrelsen för detta bolag!

2010-07-14 @ 20:10:45
Postat av: Gubben o Gumman

En ren informationsfråga som vanligt,på Barometern

har man bara släppt in kommentaren som babblar i nattmössan om olika saker utom den rätta.

Så betalar tidningen tillbaka alla miljoner från

sina abonnenter.Censurerar samt döljer bostadsbristen verkliga orsak,sossarna är apföda som diskriminerar etniska

svenskar ,vad journalisterna är som understödjer detta kan du själv fylla i på raden..............Sedan är det ju faktiskt upp till Kalmarborna samt

medborgare i andra städer som sossarna håller på att göra om till medeltida fästen ,att själva använda hjärnan.Förmodligen kommer det att avspegla sej den 19 Sep.

Vi tror att Kalmars ungdomar samt andra städers ungdomar är rejält förbannade på denna idioti till

ingen nytta.Valresultatet blir mycket avgörande för landets framtid framför allt svenska ungdomars.Precis som vi skrev i en bortcensurerad kommentar

så bor ju inte vinstlotterna i tält,dessa jobbar inte heller utan driver omkring och kostar miljoner,bara att gå ut på stan och titta efter.Den som inte är blind och döv måste ju se hur det börjar se ut i bla Kalmar,detta blir ju medborgarna

pålurade av ljugande journalister,som inte åteger

sanningen,således är det ej journalister.Man måste nog organisera "brevlådekompanier" i svenska städer som med jämna mellanrum för ut info

till SvenneBanan.Även politikers samt journalisters små felsteg här

och där får nog grävas fram och hängas ut på nätet.

Efter som dessa inte bryr sej om sitt eget folk

så bör faktiskt ingen pardon ges,även familjemedlemmar bör innefattas.Skapar man tusentals brottsoffer eller förskingrar

skattepengar så är det faktiskt inget att be för.Således en form av Politiskt inkorrekta nyheter

för varje stad,detta är givetvis en organisationsfråga,men det finns så mycket sympatisörer till SD i dom flesta städer som säkert ställer upp.Detta är ett måste att bygga upp mellan 2010-2014

Framför allt journalisterna bör få det mycket hett

om öronen,det finns mycket rötägg i den kåren.Det krökas friskt där så dom bör att gå att nita

en efter en,och det skall göras ett lindrigt straff

för ett 40 årigt landsföräderi.Det är dags att skärpas tonen nu,vinstlotter,nationalekonomiska högvinster

Detta är vad dom grupper som är mest populära

att ta in i landet kallas av ljugande oikofober.Enligt Wikipedia är IG snittet i Somalia 63 Iran 84

Irak 87,Sverige 100 Hongkong 110.Det är högtid att detta skitsnacket punkteras dom flesta av dessa nysvenskar kommer aldrig att tillföra detta landet ett förbannade skit bara brottsoffer, samt hundratals miljarder i bidrag.Det är det du skall ta ställning till den 19 September Svenne Banan och inget annat

Sveige behöver inte flera träskallar vi har hela socialdemokratiska partiets medlemsregister det räcker.Bilbränder i tusental Sverige etta i överfallsvåldtäktsligan i Europa,bråk på sjukhus

bakterier som dödar spädbarna på förlossningsavdelningarn,sätt stopp för detta omg.

(Se Wikipedia)Wikipedia talar om hur mycket det finns mellan öronen på en del inramlande idioter.

Förlåt vad gör dom här.Vill du ha detta Sverige rösta då på sossarna el dom andra partierna i Rosenbad,annars har du bara ett alternativ Sverigedemokraterna.Europas länder bombades sönder och samman under 40-talet,Sverige har bombats sönder med fulkommunister

läs socialdemokrater i 40 år det räcker nu.Detta är förstaklassens egenberikande parasiter

Titta bara på bilden ovan så ser du två.Den ena är förmodligen direkt samhällsfarlig och

bör hållas koll på av rättsvårdande myndighet.

Dessutom helidiot.

(Se Wikipedia)Föråt vad f-n är invandrarservice,vi börjar väl med den skattebetalande delen av folket innan vi tar den andra tärande delen,varav dom flesta ljuger sej till ett PUT dessa skall omprövas ovillkorligen,hjälp till så detta blir möjligt snarast med din röstsedel.Kriminella invandrare skall sparkas ut ur landet

inget annat gäller dom politiker som inte fattar

det kan få följa med själva ut ur landet.Varför skall svenska skattebetalare tvingas att betala för parasiter varav många är rejält bakom flötet lägg ner.

2010-07-14 @ 20:56:13
Postat av: Kurtan

Socialdemokraterna Roger Kaliff och Nasim Malik.Vilka är dessa personer som sitter och beslutar om Svennebanan och Svea ? Kaliff och Malik låter inte direkt som om dom har svenskt blod i ådrorna, eller hur ?Innan vänsterflummet får spader får jag meddela att detta på intet vis är rasistiskt/främlingsfientligt/nazistiskt eller dyligt utan endast en nykter och korrekt observation...Har någon hört talas om "The Project". manualen upprättad av det muslimska brörarskapet. för hur böst islam skall infiltrera och förinta väst ?!Konspirationsteori ? Knappast, it's time to wake up fools....MVH

Kurtan2010-07-14 @ 22:32:27
Postat av: Måns

Vänsterns store ikon, massmördaren, arbetarnas slavdrivare, böndernas mördare, ledaren för det ryska kommunistpartiet, Lenin, upplyste medlemmarna i sitt bandit- och rövargäng att de kunde lova precis vad som helst. För vi kommer ändå aldrig att uppfylla några löften, förtydligade den ondskefulle massmördaren.Nu, snart 90 år efter hans död, demonstrerar SVT:s programdirektör med all tydlighet statsradions bundenhet vid samma doktrin, lögnens och bedrägeriets doktrin.I polemik med Jimmie Åkesson säger han så här:

SVT är ett fritt och oberoende public service-företag som helt självständigt fattar sina publicistiska beslut utan styrning från några andra parter, som till exempel politiska partier. Vi bestämmer själva om våra program och innehållet i dem.Det säger Axelsson utan att rodna. Han säger det, trots att han vet att hela svenska folket vet att han ljuger.

2010-07-14 @ 23:59:19
Postat av: Kalmarhem

Har krav på sig att det skall finnas bostäder till missbrukare, invandrare samt inflyttande till Kalmar. Vilken ordning det sedan följs, är ju bara att gå en runda i norrliden eller något höghusområde för att se.

2010-07-15 @ 00:00:50
Postat av: Robin Shadowes

Nu vill Malmström ÖKA massinvandringen! Nu får sannerligen Svenne Banan maka på sig för nu kommer det massor av nya mussar och dom måste ju bo nånstans. Då får Svenne och Svea flytta på sig. Finns säkert några fina broar dom kan bo under.http://www.friatider.se/eu-kampar-for-ny-massinvandringvag

2010-07-15 @ 00:55:44
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: leifer

Jo det finns en idé från de intellektuella att massinvandring ska lösa Europas problem med bl.a. för låga födelsetal. Samtidigt som Europa då löser problemet med överbefolkade länder som folk vill fly ifrån. En win-win enl dessa tänkare. Notera att det alltså inte är bara är av godhet man då vill hjälpa. I detta perspektiv spelar det då heller ingen större roll om folk kommer till Europa pga flyktingskäl eller bara av ekonomiska skäl. Alla är välkomna, då ju Europa behöver så mycket folk man bara kan få tag i enl den övergripande tanken. Denna idé är svår att ifrågasätta. Liksom problemen med kulturkrockar. De mest pådrivande är ju också folk som tjänar väldigt bra, liksom både bor och jobbar i kretsar som kännetecknas av det inte finns sån mångkultur där. Man lever alltså inte som man lär. Dessutom finns en idé om att Europas kulturer är på tillbakagång och får allt svårare att hävda sig i den globala konkurrensen, samtidigt som det blir allt fler pensionärer där allt färre ska försörja allt fler, därför behövs nytt friskt kulturellt blod och stora numerärer invandrare anser man. Det är alltså så att man börjar se att välfärdsmodellerna börjar haverera! Krisen i EU och länderna i sydeuropa vittnar extra mycket om detta. Men denna utveckling tycks snarare skyndas på av en massinvandring som sker okontrollerat och med usel styrning. Många vettiga invandrare vittnar i Sverige om att dom inte kommer in i svenska samhället. Dom bor med sina landsmän (nåt media annars kallar segregerat), kan skriva in sig på arbetsförmedlingen på arabiska, kan handla i affärer på arabiska, titta på tv från hemlandet via t.ex. satellit etc. Dom upplever knappt att dom kommit till ett nytt land ens. I Sverige har vi också många utländska duktiga studenter från t.ex. Ryssland, som pluggar gratis i Sverige med svenska skattemedel, för att sen vägras uppehållstillstånd här när studieperioden är slut, trots att många skulle vilja jobba i Sverige. Betänk att vänsterblocket hela tiden har varit emot arbetskraftsinvandring, bl.a. då pga facken varit emot, man vill försvara svenska jobb! Nån som får ihop logiken hur vänsterblocket tänker i Sverige?

2010-07-15 @ 01:21:29
Postat av: Ronken

En truck – praktiskt arbetsredskap eller djävulskt bålverk för upprätthållandet av den heteronormativt-patriarkala strukturella rasismen?http://www.friatider.se/nadde-inte-ned-till-pedalerna-%E2%80%93-stammer-for-diskriminering

2010-07-15 @ 06:24:59
Postat av: Nalle i Växjö

Se på bilden.

Dessa män påstås vara 16 år. Trodde inte att det var dags för Aprilskämt på ett tag.Undrar just vad journalister har för uppfattning om verkligheten

Postat av: Nalle i Växjö

Hyllning till "mångkulturen" i MalmöPostat av: Tony Ingman

Den tiden är nog inte långt borta när kraven på oss

som privatpersoner åläggs att härbergera flyktingar

i våra egna bostadsrätter eller villor, för

fräckheten mot dom som försörjer hela den

fullständigt vrickade invandrarpolitiken är

gränslös från PK eliten.

2010-07-15 @ 08:33:52
Postat av: Nalle i Växjö

Det är så det "kokar" överallt i Sverige, utom möjligen hos tidningsredaktioner där journalisterna verkar vara nedfryst så att det mesta av hjärnas aktivitet har avtagit, det enda som finns kvar är inprogrammerade PK reflexer.PS: Det är inte klimatet jag tänker på

2010-07-15 @ 10:30:04
Postat av: Direktör Penningkrös

Det finns en ganska ny blogg med en stor del fakta om politik och invandringen. Läs den gärna.

http://petterssons.bloggsida.se/

2010-07-15 @ 10:36:14
Postat av: Ateisten

Men hörni!!Vi som är lyckligt lottade och har jobb... Vi kan väl sova på jobbet? Ta med en madrass och rulla ut på kontorsgolvet, i omklädningsrummet eller där det passar! Dusch finns väl på de flesta större arbetsplatser. Och finns inte det får ni ta ett dopp vid närmaste badplats.Vad ska vi som jobbar med egen lägenhet till? Vi är ju ändå inte där på dagarna. Klart att alla arbetsskygga analfabeter ska ha nånstans att sova ostört när vi jobbar och väsnas.Så sluta klaga, ge Muhammed nycklarna till lägenheten och kvittera ut din madrass på JYSK!Skämt åsido... jag orkar ta mig fan inte läsa om alla galenskaper längre! Har ju redan bestämt mig för hur jag ska rösta i valet, så nu blir det paus från alla nyheter, bloggar och tv i minst en månad.Trevlig sommar!

2010-07-15 @ 11:31:48
Postat av: Inge Sandén

@Tony Ingman.

Satt med samma tanke,och när jag kom till din kommentar fick jag bekräftat att fler börjat tänka så.

Så här skulle jag vilja formulera denna tanke eller VISION:1)Regeringen och oppositionen har enats om,att inrätta en ny myndighet verksam fram till valet den 19 sept.kallad "Den outnyttjade yt-bo enheten"2)Alla hushåll i Sverige åläggs att på särskilt formulär, inrapporteraeget "outnyttjat boendeutrymme."3)Detta göres för att en saklig utvärdering är nödvändig,för att på ett rättvist sätt kartlägga ifall svenska folket är rasistiskt och/eller främlingsfientligt.4)Du måste kryssa i ett av följande alternativ:

jag bor i

a)invandratätt område

b)villaområde där etniskt högutbildade svenskar verksamma inom media,kultur,forskning och liknande (som i vesäntlig grad finasieras av skattemedel betald av Svennebanan)(G&G kommentar)

c) s.k. arbetarområde.Bebott av alla sorters hantverkare,transportarbetare,sjukvårdspersonal,

polis och räddningstjänst och alla anstälda vid något industri och verstadsföretag.VISIONENS Syfte är att lediga utrymmen skall i första hand

nyttjas av nysvenskar, främst från MENA-länderna,då det visat sig att kommunerna får allt svårare med att få fram bostäder till välmående ungdomar från Somalia och Afganistan.VISIONENS tänkta resultat:

Två månader senare den 15 sept.

Resultatet av undersökningen visar att 99% av svenska folket är rasistiskt och främlingsfientligt.

Förvånande att inte en enda professor vid landets universitet och forskningscentra anmält ledigt utrymme.

Maria Demker vid SOM-institutet är inte förvånad.

Den falska godheten är värre än de tre ismerna där islamismen ligger på första plats.Den största överraskningen var att 10 st Sverigedemokrater anmält ledigt utrymme,om dom garanterades att utrymmena användes av människor som flytt för sina liv och skulle återvända till sina hemländer då konflikten lagt sig eller om personerna ifråga assimiliserat sig till arbetsamma goda svenskar,men behöll sin religion för sig själv hemma i köket.Inga nya "spioncentraler" såsom nya stora moskeer och inga skattefinansierade islamföreningar betald av Svennebanan.

Lena Sundstöm påbörjade sin nya bok "Svenskarna världens lyckligaste folk".2010-07-15 @ 12:00:01
Postat av: Inge Sandén

@Tony Ingman.

Satt med samma tanke,och när jag kom till din kommentar fick jag bekräftat att fler börjat tänka så.

Så här skulle jag vilja formulera denna tanke eller VISION:1)Regeringen och oppositionen har enats om,att inrätta en ny myndighet verksam fram till valet den 19 sept.kallad "Den outnyttjade yt-bo enheten"2)Alla hushåll i Sverige åläggs att på särskilt formulär, inrapporteraeget "outnyttjat boendeutrymme."3)Detta göres för att en saklig utvärdering är nödvändig,för att på ett rättvist sätt kartlägga ifall svenska folket är rasistiskt och/eller främlingsfientligt.4)Du måste kryssa i ett av följande alternativ:

jag bor i

a)invandratätt område

b)villaområde där etniskt högutbildade svenskar verksamma inom media,kultur,forskning och liknande (som i vesäntlig grad finasieras av skattemedel betald av Svennebanan)(G&G kommentar)

c) s.k. arbetarområde.Bebott av alla sorters hantverkare,transportarbetare,sjukvårdspersonal,

polis och räddningstjänst och alla anstälda vid något industri och verstadsföretag.VISIONENS Syfte är att lediga utrymmen skall i första hand

nyttjas av nysvenskar, främst från MENA-länderna,då det visat sig att kommunerna får allt svårare med att få fram bostäder till välmående ungdomar från Somalia och Afganistan.VISIONENS tänkta resultat:

Två månader senare den 15 sept.

Resultatet av undersökningen visar att 99% av svenska folket är rasistiskt och främlingsfientligt.

Förvånande att inte en enda professor vid landets universitet och forskningscentra anmält ledigt utrymme.

Maria Demker vid SOM-institutet är inte förvånad.

Den falska godheten är värre än de tre ismerna där islamismen ligger på första plats.Den största överraskningen var att 10 st Sverigedemokrater anmält ledigt utrymme,om dom garanterades att utrymmena användes av människor som flytt för sina liv och skulle återvända till sina hemländer då konflikten lagt sig eller om personerna ifråga assimiliserat sig till arbetsamma goda svenskar,men behöll sin religion för sig själv hemma i köket.Inga nya "spioncentraler" såsom nya stora moskeer och inga skattefinansierade islamföreningar betald av Svennebanan.

Lena Sundstöm påbörjade sin nya bok "Svenskarna världens lyckligaste folk".2010-07-15 @ 12:00:48
Postat av: leifer

Har ni tänkt på att barn används som slagträ? En invandrare som skaffar barn är då safe, eller omi nvandraren själv är barn/klassas som barn. Ordet barn är oantastligt. Förvisso handlar ju även jämställdhetsdebatten och feminismen också om barn egentligen, makt och ansvar över dom. På sätt och viss är ju hela invandrartanken nu också detta med barn, ju fler desto bättre alltså. Allmännyttan har ju tidigare haft ett stort socialt ansvar och tilldelar lägenheter i storlek beroende på hur många barn som finns i familjen.

2010-07-15 @ 14:18:31
Postat av: Gubben o Gumman

OT : I dagens Expressen skuldbelägger journalisten Sverige för att vinstlotterna inte kan simma el

problemet med att boys and girls inte får vara i plurret samtidigt,hur tänker en sådan journalist.Tänker journalisten överhuvudtaget?

Tomas Mattson please drive inte Svenne Banan till

fullständigt vansinne.Rektorn i Högsby säger att det är svårt att avsätta tid till simundervisning,då dessa elever har stora

problem för övrigt i skolan.Ahmed fattar alltså inte halv sju.

Snacka om att journalisten skjuter sej i fossingenGrattis Svenne Banan till din feta pension.

Googla på Wikipedia IQ världen så förstår du vad rektorn försöker säga el Fd rektorn?

2010-07-15 @ 16:32:17
Postat av: Stora Småland

Har några dagar varit med hustrun på besök i "Björkarnas stad Umeå " . Allt var som vanligt trevligt , nåväl vi besökte biblioteket för att därstädes läsa tidningarna "hemifrån" ,tittade då in på Teatercafeet som ligger i samma byggnad övervägande besökare där var en massa somaliska män som uppehölls sej både inne och på serveringen utanför , dom har tydligen tagit med sin kultur från Somalia dvs att sitta på cafeer hela dagarna .

2010-07-15 @ 17:57:02
Postat av: Måns

Passar en företeelse inte in i PK:s propaganda så blundar PKJust nu är det högsäsong för könsstympning i Sydafrika. Det är unga pojkar som ska omskäras.Redan den 3 juli hade minst 40 av gossarna avlidit och mer än 150 lagts in på sjukhus.22 av dessa har fått sin penis amputerad på grund av kallbrand.Nä den här konsekvensen av den fina kulturen i Sydafrika vill PK inte skylta med

2010-07-15 @ 18:34:52
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Jag har fått chansen att utse min statsminister! AB har på sin nyinrättade valkompass ett antal frågor om vilket parti mm man tillhör. Fattas bara annat att jag var en SD. Jimmie Åkesson var min statsminister så nu sover jag lungt denna natt...

2010-07-16 @ 00:14:59
Postat av: Habo

Bra Thoralf.Retade mig något enormt när jag läste artiklen på morgonen.Visste att du inte had missat den.

2010-07-16 @ 21:42:39
Postat av: Thure Högsby .

Tacksamt om Kaliff ock Malik försvann ur bild snarast möjligt så vi slipper se deras nunor , det finns trevligare bilder att titta på , en titt på dom och dagen är förstörd .

2010-07-18 @ 08:52:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0