POSITIVA VIBBAR

Ovanstående plakatbild väcker stor uppmärksamhet!

Hela dagen har ägnats åt marknadsföring av SD på Kalmar marknad. Jag och mina kollegor Lars Rosen, Claus Zaar och Sune Olsson har svettats i ett kvavt Kalmar men det är det värt. Alla tyckte att det varit en lyckad dag när vi packade ihop våra grejor.

Det finns många samtal och diskussioner med väljare som jag skulle vilja återge i detta inlägg men då skulle ja få skriva halva natten. Socialdemokraterna står inte så långt ifrån oss och jag vill påstå att vi stundtals har fler intresserade hos oss än hos S.
Kanske just därför Anna Hedh (S), EU-parlamentariker, hon satte näsan i vädret när hon passerade oss utan att hälsa, vilket för övrigt gällde flera socialdemokrater.

Mona Sahlins ”aldrig, aldrig någonsin ……” har tydligen satt djupa spår hos dessa förtryckta socialdemokrater som uppenbarligen inte ens vågar att hälsa på oss Sverigedemokrater.

Det finns politiker från andra partier som inte lider av samma problem, utan respekterar oss och hälsar och pratar.

Vid valet 2006 var den utåtriktade verksamheten mer eller mindre noll i Kalmar. Ändå gav det nästan 1200 röster i kommunvalet 2006. Med tanke på det jobb som nu görs och de reaktioner man möts av när man träffar väljarna så undrar jag hur många röster vi får i kommunvalet i september. Blir det en fördubbling till 2400 röster eller blir det ännu mer. Känslan säger att det kan bli väldigt roligt framåt 22-tiden den 19 september för oss Sverigedemokrater.

Skall man tro Bo Ström, ombudsman PRO i Kalmar kommer SD få 4000-5000 röster i Kalmar. Lyssna på inslaget nedan.

Ett budskap som verkligen Kalmars innevånare står på vår sida är frågan om ett nytt mediehus. Jag har kopierat upp ett plakat med de bilder som finns i detta blogginlägg.

Detta plakat väcker mycket uppmärksamhet och lockar många till samtal.

Vi kommer även att finnas på plats imorgon och på lördag för den som vill träffa oss! Kaggensgatan ner mot Baronen för den som känner till Kalmar.

Bert Karlsson har tydligen sagt ett sanningens ord till Aftonbladet.

”Om han tog reda på verkligheten, den här Lokko, så skulle han rösta på Sverigedemokraterna.”

Bert Karlsson i Aftonbladet

Det gäller inte bara Lokko utan alla som tar reda på verkligheten!Kommentarer
Postat av: vmm

"Mona Sahlins ”aldrig, aldrig någonsin ……” har tydligen satt djupa spår hos dessa förtryckta socialdemokrater som uppenbarligen inte ens vågar att hälsa på oss Sverigedemokrater."Äsch, dom har en annan människosyn. Dom pratar bara med dom som har samma människosyn som dom. Så när dom pratar med någon, ja, då vet man att dom har samma människosyn som (S) (dom pratar med Hamas, typ. Men inte med mig. Dom är för fiiiiiina för att prata med en enkel arbetare sån som jag).

2010-07-23 @ 01:51:27
Postat av: Magnus S

Ska till Ölands norra udde imorn eftermiddag men måste bara stanna till vid Baronen och kolla läget och räcka lång näsa åt Månas fula hycklargäng som inte ids hälsa på vanligt folk.

2010-07-23 @ 01:55:39
Postat av: Göran Lundqvist SD-Halmstad

PRO-representanten borde förstå varför pensionen försämrats. Istället för att försvara invandringspolitiken och påstå att arga pensionärer är obildade och främlingsfientliga borde samtliga PRO-representanter kraftigt motsätta sig invandringspolitiken.Nu ska pensionärerna lära sig om islam. Borde inte islamisterna lära sig om Sverige istället? Upp och nedvända Sverige. Jag tackar och bockar. Med detta uttalande får SD fler röster. Varje gång liknande uttalande görs så pling, pling, pling så rings det in om medlemskap i SD i våra kommunföreningar. (Jag vet).

Jimmie Åkesson kan ligga på stranden och ta en iskall öl med Björn Söder. Så fort någon PK-fostrad mångkulturskramare öppnar munnen så pling. pling, pling, ja just det nya medlemskap och röster till SD. Sossarna i Halmstad ska jaga röster på Andersberg. (Miljonprogramsområde i Halmstad). Bostadsområdet har väldigt lågt valdeltagande. Jag kan bara säga glöm inte att ta med en tolk för varje språk som talas där. Men det är klart att Sossarna är ju kända för att hjälpa till med att rösta. De har tom jagat röster på äldreboenden där knappt medvetna och svårt sjuka människor släpats i väg till vallokalerna. Men trots detta tack än en gång för alla nya röster ni värvar till SD. Fortsätt att tala om era visioner...Det vinner SD på.

2010-07-23 @ 03:04:51
Postat av: S-E Karlsson

Har precis lyssnat på Bo Ström PRO-ordföranden i Kalmar län ,han påstår att invandringens kostnader och pensionssänkningen inte har att göra med varann ! Vet inte denne Ström att det finns något som heter flytta pengar från det ena till det andra ? Man har antagligen varit tvungna att ta pengar från pensionerna för att täcka en stor del av den generösa invandringens kostnader , det är väl hur klart som helst ! Innan valet 2006 så hade SD här i Högsby kommun inte ngn större utåtriktad verksamhet ok vi körde ut lite valpropaganda i brevlådorna men det var inte i så stor omfattning och vi fick ändå 2 mandat .Hur det kommer att gå i kommande val ska bli spännande att se ,vi har varit betydligt aktivare under de gångna

4 åren i Högsby kommun ! Tror med all säkerhet att vad det gäller Högsby kommun så blir det en rysare den 19 september !

2010-07-23 @ 06:03:24
Postat av: Bengt Lundström

Bo Ström förefaller vara en av dem som är skyldiga till att ett numera ekonomiskt blödande Sverige i dag ser ut som det gör. Han är inte bara helt onödig i PRO, utan rent skadlig, och representerar personer som bara gillar att sammanträda och låta käften gå, p.g.a. att han tjänar på det. Orkar inte skriva alla argument som kullkastar hans okunnighet. / Finlandssvensk, född den 30 jan. 1944 i krigets Helsingfors, Agnostiker, högskoleutbildad ekonom m.m. som garanterat ger SD min röst i höst med markering för Ekeroth.

2010-07-23 @ 06:33:54
Postat av: Robin Shadowes

Jag kan inte bestämma mig för vem jag ska kryssa. Finns minst tre alternativ som jag kan tänka mig trots att jag varken bor i Lund, Sundbyberg eller Kalmar. I värsta fall får man kanske dra lott. :S

2010-07-23 @ 06:43:49
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: S-E Karlsson

Ser med spänning fram emot vad alliansen ska komma med för något när det gällr våra pensioner ! Dom kanske helt sonika tänker ta bort den aviserade sänkningen ? Skulle inte förvåna mej det minsta ,allt för att fiska röster .

2010-07-23 @ 07:41:31
Postat av: Nalle i Växjö

Och här i Växjö utbildas personalen i "Mångfald" för 400 000 kronor av våra skattepengar.Undrar om det även finns kurser i "Enfald"

Postat av: Måns

PRO är en del av RÖRELSEN med uppgift att fösa in valboskap i båsen vart fjärde år. Härför åtnjuter PRO statsbidrag och uppbackning av statsradion.Men rörelsen har satsat pensionspengarna på folk som kommer utifrån därför att (s) ville ha nya väljare.Och i takt med att den socialdemokratiska väljarandelen i Rosengård och Tensta har växt så har pensionerna urholkats.Dom gamla röstar på oss ändå, har tanken varit.Nu börjar dock varningslampan att lysa inom rörelsen. Kanske SD:s framgångar kan bidra till att politikerna börjar att behandla pensionärerna på ett anständigt sätt?

2010-07-23 @ 09:53:14
Postat av: Tony Ingman

Det är märkligt att kostnaden för invandringen

inte tycks belasta några andra områden i samhället

Vi hade för några år sedan ett försvar som var ett

Europas starkaste, och som kostade hundratals

miljarder. Detta försvar är idag förvandlat till

ett skämt. Var kan dessa hundratals miliarder

tagit vägen tro???. När sossarna under Patron

Persson regerade sist, så stal man 258 miliarder

från pensionärernas fonder, ni vet dom som skulle

återställas krona för krona, men inget av detta

gick till idiotinvandringen. Det är väl därför

Som den gamle polischefen Björn Eriksson benämner

invandrare som nationalekonomiska högvinster efter

som dom inte kostar något.

2010-07-23 @ 10:18:57
Postat av: leifer

Lite komiskt att Bosse Ström, samtidigt som han kör den vanliga PK-valsen, tror att SD får 10-12% i valet.

2010-07-23 @ 11:04:38
Postat av: leifer

Misslyckade invandringen handlar inte bara om pengar. Många pensionärer känner sig otrygga, trivs inte när man inte talar svenska i närområdet etc. Dom längtar nog tillbaka till gamla Sverige, när man till och med kunde lämna cykeln olåst. Och det var faktiskt inte så länge sen, ca 30-40 år sen.

2010-07-23 @ 11:08:54
Postat av: KalleI den finska tidningen Verkkouutiset säger statsminister Fredrik Reinfeldt att Sveriges invandringspolitik är misslyckad. Han kritiserar invandringspolitiken och lägger skulden på tidigare socialdemokratiska regeringar.

Källa:Fria Nyheter.Ändå låter Statsminister Reinfeldt den gamle politiske tjänstemannen, sossen Dan Eliasson tillika chefen för Migrationsverket sitta kvar.Migrationsverkets chef lär ha sag att om han fick bestämma så skulle nästan alla få stanna.Fredrik Reinfeldt har snart haft fyra långa år på sig att sparka Migrationsverkets chef men INTE gjort det.Håller Reinfeldt med sossarna i invandrarfrågan!!??

Eller vad beror det på att sossen Dan Eliasson som misskött sig enligt alla Miggors berättelser på Merit Wagners blogg???Ändå sitter Migrationsverkets chef kvar i orubbat bo. Otroligt!!!2010-07-23 @ 11:59:02
Postat av: Gubben o Gumman

Bo Ström är bara en i raden av egenberikade socialdemokrater i Kalmar,han har alltid åkt flotta bilar.Med dessa automobiler har han kunnat fara runt och slå blå dunster i pensionärerna.Han är en av diktaturens kreaturs nyttiga idioter

en farlig kille för pensionärena och samhällsekonomin, en sann egoist på din bekostnad

Svenne Banan."Kick ass" den 19 Sep rösta SD.

2010-07-23 @ 12:01:50
Postat av: Skånepåg

@ ThoralfTrevligt om du kunde ta ett foto som visar er på plats på Kaggensgatan och sprida det här via bloggen!

2010-07-23 @ 12:05:27
Postat av: Måns

Reinfeldt sitter på två stolar. Å ena sidan vill han har berikarnas i Rosengård röster. Han håller därför med PK i vått och torrt. Å andra sidan vill han ge ett seriöst intryck inför traditionellt vettiga väljare, t ex folk som lider av invandringspolitiken, som finländska invandrare i Södertälje. Det är därför som han talar med dubbel tunga.Men om Reinfeldt konfronteras med ett verkligt pangresultat för SD så kommer nog hans gulle-gullande med PK av ersättas med en mera folklig politik. En politik som tar till vara det breda folkliga intressena av en sverigedemokratisk politik.

2010-07-23 @ 12:07:29
Postat av: leifer

Måns, tror inte Reinfeldt röstfiskar mot invandrarna i Rosengård, dom rösterna går redan (!) till socialdemokraterna. Istället är det nog så att Reinfeldt vill hålla sig väl med de kritiska rösterna från vänstern framförallt. Allt för att vinna 2010, som varit det stora målet från dag ett 2006. Jag tror vi kommer få se andra tongångar om alliansen vinner nu i höst. Man har alltså medvetet hållit en ganska låg profil i bl.a. invandrar- och integrationsfrågan. Bl.a. är ju kvinnor mer positiva till dagens invandring, och för alliansens del är de kvinnliga väljarna mycket viktiga nu då de kan avgöra valet. Det är ju också därför alliansen gått ut med en mer feministisk profil senaste året. För det är ju så att kvinnor i majoritet röstar på vänsterblocket, män i majoritet på högerblocket.

2010-07-23 @ 12:43:49
Postat av: leifer

Ett tydligt sätt att röstfiska, är hur man formar boende. Främst då lägenheter i flerfamiljshus. Enkelt uttryckt (givet en grov generalisering). Är det hyresrätt så röstar folk vänster. Är det bostadsrätt röstar folk höger. Ett sätt att få röster för högerblocket är då att ombilda hyresrätt till bostadsrätt. Av nån anledning har man dock sagt för högt pris i förorterna till våra storstäder, där det ju bor flest "invandrare". Så det har varit mycket gå hyresrätter som ombildats. Så nä, "invandrarna" röstar på sossarna.

2010-07-23 @ 12:49:43
Postat av: Måns

Leifer, det är många som trott på moderaterna , men blivit djupt besvikna.

Moderaterna bedrev ju en rent vänsterpartistisk politik när de la ned försvaret ( nästan)Och nu vill vänsterpartiet legalisera knarket. Ja, ni läser rätt.

Nu, när försvaret är nedlagt (nästan) så vill vänsterpartiet fortsätta att förslumma Sverige.

Många av de slödder som stör möten är ju grovt narkotikaberoende. Är det denna lilla minoritets intressen som vänsterpartiet vill tillgodose? För huvuddelen av vänsterpartiets väljare ( ( 90 procent) vill inte ha någon fri knarkförsäljning.

Intressant är att media tiger med frågan för att väljarna ska luras.

Ja. Det stinker verkligen.

2010-07-23 @ 13:12:34
Postat av: lee

sverige har tagit emot fler Asylsökande än Europa och USA till sammans ..Detta tror Bo Ström är Gratis och den kostnaden är lika med noll?

2010-07-23 @ 13:21:07
Postat av: Cavatus

Sverige är tydligen det enda landet där man kan odla pengar på träd, för så måste det ju vara när man ska ta sådana argument på allvar att sänkta pensioner inte har något med massinvandringen att göra. Hur blåögd kan man vara egentligen? Kan de inte lägga ihop 1 och 1? Läs här hur media manipulerar/hjärntvättar folk:http://tinyurl.com/36wwh7h

Postat av: leifer

Måns, håller med men jag tror att moderaterna varit försiktiga handlar om att prio 1 hela tiden varit att vinna nu i höst. Först då kan man ta ut svängarna lite mer. Själv tror jag lösningen ligger åt det liberala i kombination med bättre styrning och möjligheter, alltså ungefär som kanadensisk modell. Och en politik som skapar fler jobb till alla. Inte den vänsterpolitik som fördelar jobb, är emot RUT m.m. Jag tror också man måste titta över socialförsäkringssystemen, som ju är en produkt från 60-tal ca. Ex att man i princip bara kan få socialhjälp om man bor i hyresrätt. Jag tror också man måste sluta svamla om mångkultur och ensidigt snack om att svenskar ska integreras från journalistiskt håll, det är nog hela svenska folket jävligt less (ursäkta uttrycket) på nu.

2010-07-23 @ 14:32:27
Postat av: MånsGå gärna in på mopsens blog och få ett gott skratt. För idag överträffar Stellan sig själv.Sen ska ni inte låta lura Er att tro att de sluga och listiga moderaterna kommer att föra en vettig invandringspolitik efter valet.

Den frågan är avhängig av en enda sak: av hur det går för SD i valet. Går det bra för SD så kommer både sossar och moderater att av tvingande skäl ömsa skinn och föra en sverigevänlig politik.

2010-07-23 @ 15:18:15
Postat av: J B Doe

Hette inte Migrationsverket en gång i tiden Invandringsverket? Det är ju en mycket mer adekvat benämning. Migration betyder ju invandring + utvandring. Men utvandringen är ju en rännil i jämförelse med floden av invandrare. Dessutom frågar man sig varför det behövs ett statligt verk för att administrera utvandring. Hjälper dom till med att lösa biljett eller tipsar dom kanske om bra flyttfirmor?

2010-07-23 @ 15:47:20
Postat av: Leif

CavatusDe odlar pengar på träd, växten heter Judas silverpenningar.

2010-07-23 @ 16:49:37
Postat av: Hälsning från Götet

I förra veckan rånades några svenska småkillar, Gothia Cup-spelare av sju somaliska unga män. Under vapenhot.

Igår anföll en arabisk pöbel (flera vuxna män) IFK Göteborgs 15-åringar och misshandlade dem och bestal dem på deras tillhörigheter.

Det hela föregicks av att IFK:s spelar blev konstant utbuade och rop hördes hela tiden "hora" "bög".EN människa har hittills blivit straffad.

Det är en kille i det svenska laget, som anses ha provocerat babianflocken.....2010-07-23 @ 17:08:18
Postat av: Alias Retzius

Varför kräver ni inte att det förfärliga vattentornet mitt i lungan rivs?

Gör park av hela centrum.

2010-07-23 @ 17:22:36
Postat av: leifer

Måns, vilken otrolig sjuk debattartikel av svenska kyrkan i DN! Det finns massor av kommentarer till artikeln på DN, folk är ordentligt upprörda.

2010-07-23 @ 17:42:30
Postat av: Skånepåg

@ leiferJiissess vilken "sågning" dessa kyrkliga representanter får i kommentatorsfältet.Mopsen skriver på sin blogg synnerligen träffande, att det är som att jämföra med en Volvohandlare (kristna) som gör hejdlös reklam i sin firma för SAAB och Audi (islam och judendom).

Postat av: Måns@Leifler Här är en fantastiskt rolig kommentar till DN-artikelnInvandringen är inget problem och engagerar inte svenska folket. Den här artikeln hara bara fått över 500 kommentarer, så intresset är verkligen ringa... Svenska folket är nöjda med invandringen. Den som säger nåt annat är nudist! Eller filatelist...

2010-07-23 @ 19:51:57
Postat av: Skånepåg

@ Alias RetziusNämen Retzius förstår du verkligen inte vitsen med vattentornets placering. Det var verkligen illa. Detta byggdes givetvis just där en gång i tiden av en viss anledning. Då detta värms upp så stiger värmen längs med detta uppåt och ny frisk svalkande luft sugs in längs med marken från de närliggande kanalerna och det blir mycket behagligare att vistas i den lummiga grönskan en varm sommardag. Enkelt som en plätt eller hur?P.S. Jag hade A+ i fysik på gymnasiet!

2010-07-23 @ 20:03:40
Postat av: Robin Shadowes

Kommer just nu på tre saker som Al-Kahlmar har gemensamt med min hemstad Al-Lahnskruhna.

1. Ett gammalt vattentorn inspirerat av medeltida arkitektur.

2. Ligger naturskönt vid havet med utsikt över en vacker ö.

3. Av döma av krogtråden ovan så har ni också blivit rikligt berikade med konsumbananer. Kanske inte fullt lika kul dock.Kom faktiskt på en grej till. Vi har tydligen på den gamla goda tiden haft varsitt nöjesställe som drog till sig folk även från andra städer omkring. Vi hade vårt Strand, känt för spelningar med storheter som Count Basie och ABBA på 70-talet.

2010-07-24 @ 06:15:53
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: S-E Karlsson

Hopp bland ämnena . Det går ju så fantastiskt bra för de 4 storbankerna i Sverige ,dom har hur bra vinster som helst och det förvånar inte mej det minsta ,exvis har Swedbank något som dom kallar för depåkonto ,hör och häpna 0,10% iränta ! Dom busarna stjäl pengar för oss småsparare , tacka vet jag förr när man kunde få ränta på upp till 10-11 % !

Ytterligare ett exempel på att det var bättre förr !

2010-07-24 @ 08:09:41
Postat av: Alisa RetziusVattentornet, liksom de flesta av stadens byggnader, är byggda av tegel. Det är det jag är emot.

2010-07-24 @ 10:12:40
Postat av: Robin Shadowes

Vad skall dom annars byggas av? Trä? Bort med våra skogar alltså. Tjurbajs? Ja, då skulle nog många av våra kulturberikare känna sig mer som hemma...

2010-07-24 @ 10:19:50
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Alisa Retzius

Tegel är en irakisk uppfinning som infiltrerat hela den germanska kulturen. Nu sitter vi där i ett småländskt babylon.

2010-07-24 @ 10:46:41
Postat av: Skånepåg

Alisa Retzius blandar som vanligt ihop päron och morötter.

Det äldsta fyndet av tegel är tydligen gjort i Egypten. Vi talar då om råtegel (soltorkad lera), som inte klarar av att utsättas för regn och fuktigt klimat. Våra egna förfäder var smartare och uppfann bränt tegel, som klarar av både regn och vårt skiftande klimat på ett utomordentligt sätt.Att lera som grundmateriel använts inom alla kulturer i olika former och sammanhang (byggnader och bruksföremål) sedan urminnes tider, framgår t.ex. av arkeologiska utgrävningar på olika platser från hela jordklotet. Givetvis var även så fallet i Irak, men att därför kalla tegel för en irakisk uppfinning är minst sagt lite komiskt.

2010-07-24 @ 11:19:14
Postat av: Lotta

@Alisa RetziusVar hade du tänkt att de som bor i det gamla vattentornet skulle ta vägen nu när du vill riva det?

2010-07-24 @ 15:13:53
Postat av: Lotta

Om Alisa Retzius

Innan han/hon skrev sina stupida inlägg behagade läsa på lite om Kalmars historia så borde du veta att stenhus började uppföras på Kvarnholmen redan under den sista halvan av 1600-talet. Detta beroende på att man haft åtskilliga bränder som ödelade stora delar av Kalmar. De tre mest omfattande var den 17 juni 1611, den 9 september 1647 båda i den gamla staden belägen bredvid slottet. 21 augusti 1679 brann det i den nya staden belägen på Kvarnholmen. Det första privata stenhuset ägs av Johan Eriksson Rosenlund och uppfördes 1654-58.

2010-07-24 @ 16:09:22
Postat av: Alias Retzius

Lotta,

det är skillnad på sten och tegel. Sten användes redan av de gamla vikingarna eftersom den tekniska nivån inte var högre. Babels torn, vattentornet, är konstruerat av bearbetad lera enligt irakiskt teknik.

2010-07-27 @ 09:53:45
Postat av: Lotta

@Alias Retzius

Läs Skånepågs inlägg här ovan så ser du att det du skriver om att tegel är framställt enligt irakisk teknik är skitsnack. Du glömde dessutom att svara på var du tyckte de som bor i gamla vattentornet skulle ta vägen när du vill

riva det. Det du och en del andra försöker göra är ren provokation som inte biter på någon. Enbart löjligt och barnsligt. Däremot rättar vi gärna direkta felaktigheter.

2010-07-27 @ 18:58:46
Postat av: Alias retzius

Jo det är klart att skånepåg är en tegelmästare.Vart torninvånarana ska ta vägen bryr jag mig inte om. De tillhör inte min flock.

2010-07-28 @ 01:36:17
Postat av: Lotta

@Alias Retzius"Jo det är klart att skånepåg är en tegelmästare." Presentera då med källor som styrker ditt påstående.

"Vart torninvånarana ska ta vägen bryr jag mig inte om." Jamen hur rimmar detta med din annars så humanistiska inställning? Du vill ju att hela världens befolkning skall bo i Sverige för det har vi råd med. Detta gäller kanske inte etniska svenskar? "De tillhör inte min flock." Är du rubbad?2010-07-28 @ 18:20:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0