POLITIKERFRITT PÅ STADSFESTEN

De etablerade partierna har gått i spinn då de inte får marknadsföra sig på stadsfesten i Kalmar som pågår i tre dagar den 5-7 augusti.

Allra mest arg är Allan Johansson från socialdemokraterna och det kan man ju ha en viss förståelse för med tanke på att socialdemokraterna endast fick 29,2 procent i senaste opinionsundersökningen. Läs artikel

Nu är det så att detta gäller för alla partier och då tycker jag inte att det är något problem då det finns så många andra tillfällen att träffa väljarna.

När Barometern ringde och frågade mig om Sverigedemokraternas inställning i denna fråga blev Anders Blank förvånad över att jag svarade att det var ok. Enligt dagens artikel i Barometern (finns bara på nätet) är jag den enda politiker som svarat att det är ok.

Thoralf Alfsson (SD)

– För min del kan det faktiskt vara okej. Det finns så många andra tillfällen. Argumentet att det ska vara fest och inte politik kan jag köpa.

Det känns faktiskt väldigt skönt att vara den enda partiföreträdaren som står på ”verklighetens folk” sida. Tror faktiskt många väljare redan är trötta på politik och tycker det är bra att politikerna håller sig borta från stadsfesten. Jag tror faktiskt SD vann på poäng i denna fråga i Barometern hos verklighetens folk.

Nu får vi se om de etablerade partierna kan ändra på detta beslut innan stadsfesten startar.

När det socialdemokratiska kommunalrådet svarar enligt följande blir man ju fundersam.

Johan Persson (S)

– Jag har bara hört det här på omvägar, jag vill prata med Åke Andersson och höra vad han säger. Vi har vår valstuga uppe och det är kanske lite konstigt att inte få ha den öppen.

Jag fick uppfattningen enligt polisens tillståndsgivare att socialdemokraternas valstuga måste tas bort under stadsfesten.


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Bara hoppas nån på festen för verklighetens folk kör en " black Jack" Ge mig ett B!!

och bränner ner den där stugan:-)Skämt osido! Men allt har sin tid o plats och tjata politik på en folkfest visar bara på att man är liksom inte med i matchen och hur lite man vet om den vanligt hårt arbetande människan!

2010-07-29 @ 11:29:30
Postat av: Arvid

När får man möjlighet att träffa er på stan och få lite frågor besvarade då? har ni något planerat snart?

2010-07-29 @ 12:01:09
Postat av: Magnus S

Arvid@Thoralf och C/O stod ju på stan för bara några dagar sedan.

2010-07-29 @ 12:02:43
Postat av: Hajen

Sanningen har hunnit ifatt sossen och invandringskramaren i Södertälje Anders Lago. Nu vädjar han till regeringen för att få stopp på invandringen till just Södertälje. Den eligt honom själv tidigare så lönsamma. Men regeringen har ingen lust att träffa stolpskottet Lago och skyller på brist av tid i valrörelsen.

http://lt.se/nyheter/1.906608-lago-ignoreras-av-regeringen

2010-07-29 @ 12:31:16
Postat av: TB

Det är ett så typiskt beteende bland etablerade politiker. Allt ska gå så lätt som möjligt. De ska bara behöva träffa väljarna vart fjärde år och då ska gärna andra anordna aktiviteter så att politikerna slipper anstränga sig för att nå ut med sitt budskap. Ian Wachtmeister har bland annat skrivit om hur chockade de andra riksdagspartierna blev över att NyD träffade folk på stan även när det inte var valår.

2010-07-29 @ 13:11:01
Postat av: Måns

Åkesson har varit till Västerås och i ett torgmöte inlagt en kraftfull protest mot det svenskfientliga våldet.Till och med ortstidningen erkände att han var en bra talare.

Statsradion visade förstås ingen medkänsla med offren släppte fram Anna Lena Lodenius som i vanlig ordning smutskastade oppositionen mot invandringspolitiken.http://vlt.se/nyheter/vasteras/1.906307-akesson-vi-tillhor-inget-av-blocken-http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=112&artikel=3884221

2010-07-29 @ 13:16:16
Postat av: Skeggan

Nazzedrägg.

Postat av: Måns

PK-iterna är desperata över SD:s popularitet bland väljarna. Särskilt bekymmersamt är det för socialdemokraterna. Det är ju därifrån som SD hämtar sina kärnväljare. Detta samtidigt som socialdemokraterna upplever en djup kris.Väljarna har aldrig haft så lågt förtroende för socialdemokraterna och partiet kan mycket väl hamna runt 25 procent vid valet. Mycket talar dessutom för att SD gör ett verkligt kanonval och ett skräckscenario för socialdemokratiska valstrateger är att (s) bara blir ungefär dubbelt så stort som SD.Är det denna desperation som fått den här tjommen att hoppa av strax före valet? Ja han gör ju vad han kan för att skada SD.Men SD:s väljare är luttrade och lyssnar inte på den typen av propaganda.

2010-07-29 @ 14:05:24
Postat av: Anonym

2010-07-29 @ 14:18:48
Postat av: Hulda

Skeggan:... En hoppar av och hundra hoppar på. Nu har inte Mariestad de problem som stora delar av Sverige lider av. Det kan möjligen ha påverkat avhoparen.

Men "Nazister"..? Nazister hatar Judar. SD skyddar Judar från Muslimer. VAKNA UPP!!!!

2010-07-29 @ 14:24:03
Postat av: Staffan Sundqvist

Krev ett inlägg i LT om Anders Lagos utspel, men jag är säker på att det censureras så här är kopia:

Anders Lago! Redan för flera, flera år sedan kunde den vanlige svensken läsa skriften på väggen: MENE MENE TEKEL UFARSIN! Alla vettiga svenskar såg varthän det barkade med Södertälje, men inte du och dina partigelikar. Var det någon som vågade opponera sig så skränades det högljutt om rasism, fascism, xenofobi m.m. Nu har du plötsligt mage att komma krälande och kräva ett stopp för invandringen i S-tälje. Har du ingen skam i kroppen? Du begär att andra ska kratsa kastanjerna ur elden åt dig. Efter att ha anklagat många av Sveriges kommuner för främlingsfientlighet så piper du högljutt efter hjälp nu. Anders, har man tagit Fan i båten så får man ro honom i land. Ynkedom, du har ett namn, och det är Anders Lago!

2010-07-29 @ 14:30:01
Postat av: leifer

Kvällstidningarna gör ett stort nr av den avhoppande SD-politikern som kallar SD för nazister när det gäller muslimer. Detta är bara bra reklam för SD, dels för mediaexponeringen, dels för de enorma överdrifterna.

2010-07-29 @ 14:51:28
Postat av: Arvid

Magnus S jag har förstått att de var ute på stan men det är inte lätt att veta i förväg, en annan kan inte vara på stan i tid och otid och vänta, därför hade det varit bra för mig att veta i förväg så jag kan pallra mig dit.

2010-07-29 @ 14:52:16
Postat av: Thoralf A

ArvidVi kommer att finnas på stan under ett stort antal tillfällen i valrörelsen. Exakt när vet vi inte ännu. Vi har inte fått vårat tillstånd ännu från polisen.

2010-07-29 @ 15:35:44
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Putte

Lustigt med kommunistdrägg som Skeggan. De har inga argument att komma med längre.

2010-07-29 @ 15:53:23
Postat av: Erik XV

Grattis, Du fick in Di insändare. Men den här blev föremål för censur:“Det är inte bara i Södertälje folk är missnöjda med invandringspolitiken. I Västerås höll Åkesson ett torgmöte där han bland annat kraftfullt protesterade mot det svenskfientliga våldet. Till och med ortstidningen erkände att Åkeson var en god talare och att åhörarna mumlade instämmande.Nu har Lago insett att invandringspolitiken är till avsevärd nackdel för hans väljare i Södertälje. Sannolikt är det konkurrensen från SD som fått honom att öppna sina ögon och inse att hans invandringspolitik leder till ruin för Södertälje.

@ Staffan Sundqvist

Det är bra att politikerna anpassar sig i riktning mot SD och när SD väl kommit in i riksdagen så kommer även rikspolitikerna att inse att SD har rätt i sin invandringspolitik.

Politikerna kommer att stå i kö för att samarbeta med SD.”

2010-07-29 @ 15:56:07
Postat av: Jonas

Läs och njut era vidriga människorhttp://staffangising.blogspot.com/2010/07/darfor-ar-jag-inte-sverigedemokrat.html

2010-07-29 @ 16:18:33
Postat av: Göran SD-Halmstad

Trots många år av fula påhopp och rena rama lögner om Sverigedemokraterna så växer vi. Sverigedemokraterna är inget parti man gör karriär i. Det är inte helt ovanligt att man utsätts för tyst bestraffning. Släkt och vänner säger upp bekantskapen. Arbetskolleger vill inte fika, samåka eller vara med i sammanhang där den SD-aktive ingår. Lättast blir då att ”göra sig av” med sverigedemokraten.I takt med att SD växer kommer motståndet inte att räcka till. Vi kommer snart att finnas på alla arbetsplatser, i alla föreningar och sammanhang. Detta går inte att stoppa. Förljugenheten och rötan som genomsyrat samhället sedan Socialdemokraternas invandringspolitik satte agendan har nu genomskådats. Nu hjälper inte 8 timmars arbete, 8 timmars fritid, 8 timmars vilaslagorden. En gång i tiden var de högaktuella och byggde rättvisa. Jag hade med stor säkerhet själv skanderat dessa ord.Det finns fortfarande orättvisor i arbetslivet som socialdemokraterna blundar för. Facket tiger och ställer inte lika höga krav som när Alliansen styr. Idag handlar socialdemokraternas politik om rätten till modersmålsundervisning, mångkultur genuspedagogik och homoadoptioner. Bara ett fåtal väljare finns kvar på barrikaderna. Dessa ropar nu på visioner som socialdemokraterna förvillat dem med. Allt för att ytterligare socialisera Sverige.De nu döda folkhemsbyggarna gråter i sin himmel. De som fortfarande lever har för länge sedan svikit. Kvar finns den minoritet som aldrig kan omvändas samt nytillkomma väljare som lovas att inte behöva assimilera sig, och de som inte lärt sig av historien.

2010-07-29 @ 16:39:22
Postat av: leifer

Göran, jag tror alliansen har en hel del planerat för integrationen och asylpolitiken, en dold agenda. Man vill komma ner till samma nivåer som övriga Europa.

2010-07-29 @ 17:39:15
Postat av: Lotta

@Skeggan och @JonasNi som verkar så förtjusta i att länka till andra sidor. Låt mig bjuda tillbaka. Gå in på sidan jag länkar till och fördjupa er i vad era älskade "flyktingar" ställer till med dagligen och stundligen. En önskan har jag: Hoppas ni själva blir berikade av era underbara berikare.

2010-07-29 @ 17:46:14
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Sven Duva

När jag läser Jonas och Skeggans inlägg i debatten blir jag glad. De har inga sakargument att ta till. Inte ens tomma floskler. Inte undra på att sossarna sjunker i mätningarna.

2010-07-29 @ 17:51:55
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Är det folkvalda som bestämmer eller tjänstemännen? Dags att sätta ned foten. Men å andra sidan så går det fler tåg, men det måste väl vara upp till var och en om de vill prata politik. Luktar förmyndamentalitet.

2010-07-29 @ 17:52:37
Postat av: leifer

Lotta, härskartekniker ska man inte bry sig om. Det slår tillbaka. Det finns ingen gräns vad såna som Jonas kan vräka ur sig mot sina medmänniskor som han anser har "fel" åsikter. Han blir då värre än det han påstår andra står för. Snacka om självmål alltså.

Mvh

2010-07-29 @ 17:53:22
Postat av: Gubben o Gumman

Nu håller SVT68 på att få oss att tycka synd om dom stackars "turisterna" som sitter fast i sina hemska hemländer.Ta det lungt snart skickar Billström regeringsplanet,vill bara vänta några dagar.Lotta : Hav förtröstan med dessa pundare.

2010-07-29 @ 18:04:58
Postat av: Lotta

@G&GUndrar om man kan tipsa de "stackars" turisterna om att de kan vända sig till ett precis nyetablerat flygbolag. Läs mer på deras hemsida: farathelvete.nu

2010-07-29 @ 18:13:24
Postat av: Lotta

@leiferI grund och botten tror jag att de är små Sverigedemokrater, så ofta som de skriver här så är de nog lite nyfikna och intresserade.

2010-07-29 @ 18:16:36
Postat av: Gubben o Gumman

Ot : Nästa år skall studenterna utifrån betala sina studier,ett steg i rätt riktining fungerar så i andra länder utom då sosse Sverige, finito.Tack för den här tiden Ali Baba.Då är det bara att jobba vidare med att betala för sej när det gäller alla sociala turister starten går den 19 Sep.Tänk vad pengar våra pensionärer, sjukskrivna forskningen skall kunna få, el skolväseendet militären polisen."Kick ass rösta SD den 19 Sep".Passa på att ge socialmoderaterna i riksdagen sitt livs överaskning,snacka med dina kompiiiisaaar.Sverige följer Norge Danmark våra broderfolk.

Snart blir det race för alla socialistiska rallyface.No islam ,no camel, no women smack/rape.

"Black Taxi drive to middle East singel travel"Sveriges socialförsäkringar är till för inbetalare

inte till snyltare modell raketforskare.Sverige har i 30 år haft oikofober i Rosenbad vi kastar ut dom nu.

2010-07-29 @ 18:22:27
Postat av: Gubben o Gumman

Lotta : Hemsidan verkar helt ok hehe

Mera sånt ,driv med oikofoberna och raketforskarna.Dessa stackare har fickorna fulla med Svenne Bananas pensionspengar.Bäst var killen igår i tv som sa att vinstlotterna betalar kontant, och har svårt med språket, i vilket land då.När får vi se den första bank direktören som berättar vilka lysande affärer han gör med vinstlotterna."Säg nej till medeltiden rösta SD den 19 Sep"

2010-07-29 @ 18:31:13
Postat av: S-E Karlsson

Nu har Sverige ett gyllene tillfälle att öka på arbetslöshetssiffrorna med att ta emot romerna som Frankrike ska utvisa och vad mycket jobb tyckasynd omorganisationerna ska få !

2010-07-29 @ 19:47:41
Postat av: Fredrik

Ja SD vågar säga nej till Islam!

Islam och Nazism är enäggstvillingar.Bästa vänner under kriget och är fortfarande.

Men som under kriget så är Sverige medlöpare.

Dansken,Norbaggen o finnen har fattat galoppen men vi fjäskar med en ideologi som är exakt samma som hitlers fast mer ur en religiös ståndpunkt.Utan att ställa krav eller frågor fyller vi landet med denna kultur och dess ideologi som är ett rent hot mot den fria tanken,ordet och inte minst den fria kvinnan rätt till att existera.Så till alla okunniga som skriver att vi är

Svin,nazister,drägg,as som ska stickas,kuttas o allt vad man läser ibland!?Väx upp ! läs på!

Ställ er frågan vad det är som gör att du/ni kan gasta,gapa,skrika och kasta sten och yttra er?Ja hade NAZISTER och ISLAMISTER fått bestämma så hade ni varit ett minne blott. inte ens en notis om er existens troligtvis! skrämmande hur illa ni kan er historia!?Rösta SD för att behålla den svenska friheten!

2010-07-29 @ 20:03:40
Postat av: Måns

Just nu är PK-media mer förvirrade än någonsin. Det är hur man ska hantera två pedofiler som härjar i stockholmstrakten som har orsakat förvirringen.Den ena pedofilen är gripen. Men hur ska media berätta? I dag sipprade det ut en enda nyhet: Pedofilen kom från ett krigshärjat land (läs: det är synd om pedofilen)Men de stackars våldtagna barnen då? Och deras föräldrar och anhöriga, är det inte dem det är synd om?Den andra pedofilen vill man ha hjälp av allmänheten att gripa. Men kruxet är att polisen inte lämnar ut något signalement.Kan det vara så att man - så här i valtider - vill undanhålla allmänheten känslig information om invandringspolitikens konsekvenser?Ja, försöker PK att lura oss?

2010-07-29 @ 20:22:48
Postat av: Gubben o Gumman

Sveriges oberoende TV är märklig SD får inte delta i slutdebatten,men det går bra att släppa fram en avhoppad SD politiker som talar om grupper och killen med den lilla mustachen.(Obs inte han i Media Markts reklamfilm)När blev islam en grupp?Varför tillåts inte SD bemöta hans felajtiga argument?Är det så att en grupp muslimer som islamar med kvinnoförnedrande verksamhet typ våldtäkt av etnsikt svenska kvinnor ,el inlåsning av den egna frun.Då är dom störande,samma sak med ett gäng alkisar som lever rövare i en lgh.Om man kallar någon för en grupp, tex en grupp gruppvåldtäkare el en grupp skattesmitare, kanske

en grupp mordbrännare/bilbrännare.Ja då får man i Sverige vara bredd på att bli kallad för Adolf,vilken underbar logik.10000kr frågan blir då vad har tex dess ovana nämnda med Adolf att göra.?Just det inget alls,dom är bara kriminella.Snart kommer någon oikofob med förslaget att grupp blir förbjudet att använda i Sverige.Således kommer gruppsex att ersättas med flersex.Så tungt väger den avhoppades argument ,bullshit.

Som vanligt urlöjlig manipulation av Ivan Oleg Irina mfl ,på SVT68.Islam är kvinnoförnedrande inget annat försök att

förstå det bästa rektumsocialist.För övrigt är det fullt tillåtet att ha synpunkter på olika religiösa (ir)läror.Vet inte Hanoi kommunisterna det på SVT 68.

Det är alldeles för många rallyface anställda på SVT,innaveln är total vilka ägghuvuden.Reportaget var totalt ointressant, behövdes aldrig ha gjorts ,en dyngproduktion av skattepengar.Smutskasta SD på dagisnivå ,wow.Man kan nästan misstänka att det är stolpskotten som gjorde (skit)serien Tårtan för många år sedan som sitter på chefstolarna.Det är inga SD:are som bryr sej om denna skit TV ändå,bara blåsta sossar som säger vad var det jag sa.SVT består av ett gäng patetiska rektumsocialister.

(Ett tag till...)

2010-07-29 @ 20:44:36
Postat av: Gubben o Gumman

Måns : Det var hemskt vad synd det var om pedofilen modell vinstlott.Undrar hur hans offer mår,ännu ett idiot inslag av SVT68.

2010-07-29 @ 20:48:44
Postat av: Mats (Malmo)

Gising är okunning om islam, det är ju många som är. Men han borde ju veta mer när han nu stod på valsedeln.

Har han kommit till sin insikt först nu, när valkampanjen snart ska börja? Verkar konstigt.

Kunde han inte klämt fram det tidigare?

2010-07-29 @ 21:08:31
Postat av: Allemand

Mats (Malmo),

Bättre nu än efter valet.

2010-07-29 @ 21:28:46
Postat av: Mats (Malmo)

Allemand,

Jag håller med dig - bättre nu än efter valet.

Men ... han har ju haft gott om tid på sig att ombestämma sig.

2010-07-30 @ 00:36:54
Postat av: Kalle på Spången

# Mats(Malmö) & Allemand bla.Läs Gisings facebookkommentarer på Markus Ketolainens blogg. Tydligen är det jusarna som ligger bakom allt...http://markusketolainen.wordpress.com/Sd kan nog vara glada att han är borta.

2010-07-30 @ 00:54:47
Postat av: Kalle på Spången

Judarna, inte jusarna, ska det naturligtvis vara...

2010-07-30 @ 00:55:48
Postat av: Aequitas

Censur?Har du blivit censurerad Thoralf? Jag kan nämligen inte hitta ditt uttalande på Barometerns nät-tidning... Anders Blank kanske tog bort ditt citat då de flesta kommentarerna gick i dina spår? Kan det vara så illa? Hmmm...

2010-07-30 @ 01:29:31
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Samma här! Det var för politiskt korrekt med massornas stöd! Heja Thoralf.

Avhopparens dilemma! Hör ni det SVT, han är en nationalsocialist, som hatar Israel och USA! (ND)

Islamälskare och står gärna tillsammans med dem!

Nu sover jag gott, efter att femtekolonnaren avslöjat sig i "grevens tid"! Detta borde varit uppmärksammat tidigare mina vänner! God Natt, kämpar...

2010-07-30 @ 02:18:28
Postat av: S-E Karlsson

Som pensionär har jag väldigt svårt att förstå varför pensionerna måste sänkas ytterligare nästa år ,det borde istället gå att minska som Sd vill invandringen med 90 % där har vi till pensionerna med råge , att ta hit ytterligare fler invandrare som ska gå arbetslösa kan väl inte vara riktigt övertänkt ! För övrigt har jag för min del inte gett ngn mandat till att ta emot några invandrare alls

2010-07-30 @ 09:00:19
Postat av: Thoralf A

AequitasIngen av politikernas citat finns på nätet, endast i den tryckta upplagan.

2010-07-30 @ 09:51:37
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Trisse

18000 hemlösa i Sverige.Landets ledning fortsätter att importera " problem" som ingen bett om att få hit.Vi skall anpassa oss.Hålla käften och betala för kaffet.Punkt slut.SD i höst.Absolut

2010-07-30 @ 17:20:06
Postat av: Trisse

Svar till sign " SE-Karlsson"

Man behöver inte vara en matematiker för att förstå att detta går inte ihop längre.Allt färre som arbetar skall försörja allt fler som inte arbetar.Ingen har i alla fall tillfrågat mig om jag ville ha det så här.Med en massinvandring som nu håller på att "äta oss ur huset".Det handlar inte om grupp mot grupp.Utan enbart ett kallt konstaterande.Många av de politiker som fram till valdagen i alla falll sitter och bestämmer borde får respass per omedelbar expedition.Vi skall på valdagen resa oss.Mobilisera SD folk utav h...vete.och gå och rösta.Så här kan det absolut inte på några villkor få fortsätta.Med skämmighetsfaktorn tror jag mfl att resultatet hamnar kring 6 procent.

2010-07-30 @ 17:35:47
Postat av: S-E Karlsson

Tack "Trisse " för den responsen !

Mvh S-E Karlsson .

2010-07-30 @ 17:49:20
Postat av: Trisse

Jag skall väcka alla SD:are i minskaraborgsbygd.I "slott och koja" .- Om man säger så.Akademiker,arbetare och tjänstemän.I alla yrkesgrupper finns det SD sympatisörer.Etablisemanget skulle "dåna av" om de visste vilka som sympatiserar SD.Långt ifrån några ungdommar i Volvo 245.Utan snarare:Massor med arbetare,tjänstemän,studerande, militärer,poliser,lantbrukare och folk tillhörande olika religiösa sammanslutningar m.mVad vi måste göra inför valet;-Dela ut flygblad m m.-Och framför allt.Tala med dina grannar, vänner och arbetskamrater om det vansinne som pågår.Nu skall vi minsann sätta P.Det gör vi den 19:e september.Go...Jimmie...Go...!!

2010-07-30 @ 20:08:30
Postat av: Christopher Dywik (KD)

Till Toralf: Visst är det så att man ska kunna skilja på fest och politik.Men det är valår och då har vi politiska partier ett ansvar att vara ute för att träffa våra väljare. Att de politiska partierna inte ska slå upp tält och dylikt runt scenerna är väl inget konstigt, men att porta politiken ifrån hela staden!?...Det känns i mina öron minst sagt konstigt, det måste väl även du hålla med om Toralf?Och som Lars Rosén också skriver så är det ju trots allt de folkvalda som ska bestämma, inte tjänstemännen.Till: Fredrik

Du skriver följande:

"tjata politik på en folkfest visar bara på att man är liksom inte med i matchen och hur lite man vet om den vanligt hårt arbetande människan".Hur föreslår du att man blir mer folkliga, genom att yrkespolitikerna sitter kvar på sina kontor och fritidspolitiker som mig själv blir belagda med munkavel?Tycker att det känns lite ologiskt när man ena minuten får kritik för att man inte är där folk är, och andra minuten får kritik för att vi vill vara där....bara en fundering såhär på morgonen.Christopher Dywik

Kommunfullmäktigekandidat(KD)

2010-07-31 @ 01:50:05
URL: http://dywik.wordpress.com
Postat av: Trisse

Svar till sign "Christopher Dywik (KD)"Säkert rätt med namnet och så.Om man ser tillbaka på ditt partis bildande 1964 så handlade detta då om ditt partis strävan ( som kallades KDS på den tiden)att bevara kristendomsundervisningen i skolan.Nu har åren gått och tiderna har med dem förändrats.På gott,och ont.Jag skulle kunna påstå att SD idag,och i mångt och mycket,har tagit över de värden som ni tidigare förvaltat.Detta märks inte minst på insatserna från SD sida vid Kyrkomötet.Detta börjar i september och där går SD in med förstärkta mandat efter kyrkovalet.

Men ni har tyvärr varit tvungna att lämna bakom er

er ideologi p g a koallisoner m m.Kanske ingen svekdebatt .Utan snarare en anpassning till verkligheten.Summa summarum så tror jag att ett resultat av valet blir med stor sannorlikhet att SD kommer in(Damma av Resväskan Alfons!) i riksdagen,och KD åker ut!-Något sådant blir det..

2010-07-31 @ 21:01:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0