NYTÄNKANDE I MALMÖ

"Nyttiga idioter finns det gott om i SD!! Ett gott råd till allihopa men främst THORALF! Skjut dig i huvudet Thoralf och desamma med alla smyg rasister här som inte respekterar religionsfriheten, annorlunda människor, ny tänkande, alla människor är olika etc etc etc..."

Kommentar på min blogg i föregående inlägg.

Visst är dessa vänstermänniskor fantastiska i sin stora tolerans mot islams egenheter. Man är till och med så toleranta att svenska lagar inte gäller. Religionsfriheten när det gäller islam står uppenbarligen över all annan lagstiftning.

Men visst är det "trevligt" med allt nytänkande och annorlunda människor som gör sitt bästa för att döda sina medmänniskor.Missa inte Julia Ceasars "Söndagskrönika".

"Det finns brott som är värre än att köpa sex. Att förråda sitt land till exempel. Det har både borgerliga och socialdemokratiska regeringar med full kraft ägnat sig åt de senaste 40 åren. Det finns många både nuvarande och före detta ministrar som har mycket goda skäl att brista i gråt över vad de har gjort och gör mot sitt land och dess befolkning genom att bedriva en grotesk och urskiljningslös massinvandringspolitik."


Kommentarer
Postat av: lee

Sicket sverige som politikerna har skapat ..

2010-07-12 @ 08:13:38
Postat av: Thomasson

Det är sådana kommentarer som allt starkare visar den odemokrati som drar in som en våg öve rsverige. Skrämmande.Mycket skriverier om hot på internet i tidningar nu, så det kanske är en trend med att detta ökar. Kanske socialdemokrater, vänsterpartister (AFA-ninjor) och muslimer börjar nyttja internet mer och mer nu i modern tid...

2010-07-12 @ 08:32:35
URL: http://politisktinkorrekt.info
Postat av: Hulda

Visst finns det nyttiga idioter i Sverige. hittade en märklig grupp på Facebook i veckan. "JA TACK! Till moske' i Sverige."

Människan som var medlem i gruppen kan jag klassa som feminist och har hög utbildning. Har också en gång KRAFTIGT hävdat homosexuellas rättigheter...Men att se kvinnoförtrycket och homoförtrycket med Islam och allt annat elände går tydligen inte för vissa trots en rejäl utbildning!

Visst är folk märkliga ibland... SUCK..

2010-07-12 @ 08:35:15
Postat av: Cavatus

Jag tror att dessa nyttiga idioter tror att de kan omvända muslimerna genom sin "godhet". Synd bara att de måste vara så "elaka" mot alla som har en annan uppfattning, när det kan vara så "snälla" mot dem som är de mest intoleranta i grund och botten. Men det är ju så det är innan de får upp korpgluggarna. De kämpar emot upplysning och insikter med näbbar och klor och desto högre blir fallet. Högmod går före fall, heter det ju.När man diskuterar invandringens kostnader bör rimligen alla dessa nya kringkostnader, som pansardörrar till sjukhus och självförsvarskurser räknas in. Men det gör det sannolikt aldrig. Och var kommer pengarna till detta ifrån? Det heter ju alltid att det är så knapert i Sverige. Smått lustiga kontradiktioner. Det verkar som ett politikområde (gissa vilket) är förskonat från budgetramar.Ny krönika av Julia Caesar igår. Handlar om politikernas hyckleri och dubbelmoral. Journalisterna, hennes eget skrå, får givetvis också en släng av sleven.

2010-07-12 @ 08:42:29
URL: http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar
Postat av: Nalle i Växjö

Utbildningsprogram från Statliga televisionen, så vi får lära oss hur fint Islam är.

Speciellt viktigt i dessa tider när vi har många problem att lösa.

Postat av: Stefan

Vad kommer härnäst? Snart ska väl landstingspersonalen lära sig arabiska som del i det serviceyrke de valt.

2010-07-12 @ 09:04:02
Postat av: Gubben o Gumman

Kommentarer skrivna av störda nedknarkade skithögar

är både störande samt komiska vadå toleran.

Snacka om skott i foten.Det allvarliga problemet är att en hel del av dessa sitter på redaktioner el finns på SVT68.Deras högsta ,hövdingen Lars Ohly sitter och flinar som det rallyface han är i tv,han kan ingå i regeringen efter den 19 Sep.Dessa männiksor driver bla propaganda organet

Aftonbladet,sitter som chefer på SVT.Dessa diktaturens kreatur möjlig gör tex V existens

i Eurpas sista diktaur Sverige.Det rika Sverige som tagit emot 1,2 miljoner våldsfixerade vinstlotter som skall försöjas på livstid i många fall,detta land har inte råd med tex forskning om LS patienter,vilken tolerans

här är allas människors värde speciellt synligt,hos dessa sinnesförvirrade apskaftSom en parantes skall det bli intressant vilka flera borgeliga politiker tidningen skall "avrätta"

förrutom Littorin innan valet.Den otrevliga kommentatören har antagligen problem med nerverna efter droganvändande.Denna person är helt perfekt som soldat i den nya svenska yrkes armen ,snart med rätt att mörda den egna befolkninmgen,bara nan ser till att rätt folk finns i ledningen läs officerkåren.Räcker med ett mindfre antal som på Sveriges radio

tex,rejält med musslor i manskapet så kan denna

vänsterkilles högsta önskan slå in fortare än vad du tror Svenne Banan.Dom borgeliga "kärringarna" i regeringen har ingen koll på Sverige,dessa lurar dom till månen el håller med fnask el Saudi dollar så är dom nöjda.Ju mera Sverigefientlig du är dessto större chans har du till en politisk karriär oavsett parti.Dom borgeligas huvudsaklioga uppgift är att vara "Fi" åt diktaturens kreatur,annars skulle det

ju vara för uppnbart hur det ligger till i Sverige.

(Fi=b-styrka i lumpen,hajjar du Ahmed?)Dessa "rysslavar" diskuterrar nu hur man skall korta vårdköer el parboende på hemmet.

Samt fluglarvens rätt till ett eget liv.Detta då medan man gör om Malmö akutnmottagning

till ett fort efter alla skjutningar vapen etc.IQ snittet i Somalia är 63 i Irak 84 Iran 84.

Hongkong 110 Sverige 100 tex.

Detta är Sveriges för dagen mest populära nya medborgare,dessa skall rädda din pension Svenne.

50% kommer ALDRIG i arbete.Du kanske även anar varför tusentals bilar eldas upp el varför Sjukhusens akutmotagningar börjar likna skjutbanor,annars kan du ju alltid titta på TV.Ledda av sådana som killen med den brighta kommentaren mentalpatienter som går på kemikalier.

I många fall alltför många pipfantaster.....Vill du ha hela Sverige klassat som et dårhust

rösta då på ett av dom sju riksdagspartierna.

Lägg dej på alla fyra med rumpan i vädret.Alternanativet är SD ,så kan vi koppla det nya läkemedlet i Sverige "Jimmieforil" direkt i deras droppflaskor på hispan ,alla måste ju få sin chans.

Som ambulanssjukvårdaren sa om killen utan huvud.Om det skriver som ett r-vhål,låter som ett r-vhål

stinker som ett r-vhåll,¨så är det förmodligen

en kommunist."Kick ass den 19 Sep"Rösta på Sverigedemokraterna el flytta till Finland.

2010-07-12 @ 09:31:22
Postat av: Ibbe

Det förtjänar att upprepas gång på gång. Islam är en religion som också är en samhällsform med en egen lagstiftning. M.a.o. står denna över t.ex. svenska lagstiftning. Införande av ett parallellt lagsystem som en del förespråkar slår sönder ett land på sikt. Att detta skulle vara något fint och eftersträvansvärt är en uppfattning som är fullständigt främmande för de allra flesta svenskar.

2010-07-12 @ 09:35:31
Postat av: alf

Vad har hänt med skåningarna? Dom har ju alltid varit kända för att vara gemytliga och snälla. Som det ser ut nu kan det väl inte vara någon bra miljö för dom nyanlända svenskarna att vistas i. Skärp er skåningar!

2010-07-12 @ 10:08:41
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Jag tror "kretinen" som skrivit detta har missuppfattat meningen "nyttiga idioter"!

En "nyttig idiot" är en person som fås till, att omedvetet nyttjas att bedriva en fel och osaklig propaganda för annan persons eller organisations räkning!

Thoralf bedriver däremot saklig information utifrån egna erfarenheter och kunskaper inom området!

"Kretinen" bedriver en propaganda i sann och salig Lenin-anda, vilken myntade orden "nyttiga idioter"!

2010-07-12 @ 10:09:53
Postat av: Göran Lundqvist SD-Halmstad

jag undrar vad som har hänt med oss svenskar? Vi våldtar, vi tar med oss vapen till akuten, vi tar med oss hela släkten när vi har haft en konflikt. Vi lurar försäkringssystemen med att spela CP-skadade och anställer våra släktingar som assistenter. Plötsligt så förstår jag varför det är nödvändigt att byta ut oss mot skötsamma och nytänkande invandrare. För så här skulle de aldrig göra. Tror man det så är man rasist.

2010-07-12 @ 10:15:32
Postat av: Rättvis

En länk som berör svensk rättshistoria. Förr var straffen drakoniska och brotten fåtaliga, nu milda och brottsligheten bara ökar. Samband? Titta ut bortom landets gränser och begrunda. Vad hände t ex i New York när det förklarades krig mot brottsligheten?

Postat av: schweinfeldt

Undra vem som är en nyttig idiot?Om SD får 100% av makten i sverige är inte jag orolig för nåt,säkerligen inte nån annan svensk heller,vi kommer att jobba och betala våra skatter i ett öppet samhälle ändå,sen om vi inte öser in outbildade muslimer tja...då kanske vi skulle kunna få samma levnadsstandard som våra nordiska grannar?vem vet...Men anta istället att ett muslimskt parti får 100% av rösterna,vad händer då?Jag tror att alla festivalbesökande vänsternissar som älskar sina öldrickande dagar i parkerna kommer att bli avrättade enligt islamisk lag,jag tror att alla homosexuella som vänstern vurmar om kommer att få huvudet avhugget inför publik,jag tror att alla feminister som kräver kvinnors lika värde kommer att fängslas och hotas till tystnad,och jag tror definitivt att varenda företrädare för vänstern,feminismen,homo och kulturlobbyn samt varenda kvinna kommer att få det väldigt tufft att ens gå utanför dören utan slöja.Nån som har några teorier,bevis eller annat som motsäger mina teorier?kanske du som kallade SD röstare idoter kan svara mig?..jag har rest i mellanöstern/afrika i minst 10 år och ser verkligen fram emot ett svar.

2010-07-12 @ 11:02:25
Postat av: Söder

Tydligen så tar inte folk åt sig repotage som detta. SD ligger fortfarande bara på 4-5%Indoktrineringen av oss svenskar har varit framgångsrik.

2010-07-12 @ 11:05:54
Postat av: World Traveller

Therese Borg, SD, har ju tydligen blivit hotad av (statsfinansierade) EXPO.

2010-07-12 @ 11:36:29
Postat av: Tony

Låt inte dom nedsättande kommentarerna om dig tynga ner dig,tänk på att dom som skriver dom inte är vid sina sinnens fulla bruk!Jag tycker du är guld värd!

2010-07-12 @ 12:25:01
Postat av: MA

Ett recept för att drastiskt minska brottslighet -- kanske halvera den -- är att ändra polisarbete med ökat antal poliser samt nolltolerans. Det tror jag minst halverade brottsligheten i NY och det är i så fall möjligt även här.En sådan minskning av brottslighet sker omöjligen genom att drastiskt minska invandring, eftersom antal invandrare förblir nära konstant om invandringen minskas till noll.(Om vissa SD:are och andra anser att val av polisarbete spelar mindre roll, pga att de som inte är etniska svenskar inte hör hemma här då de definitionsmässigt utifrån en viss världsbild och människosyn inte är "skandinaver" etniskt och/eller genetiskt, förvånar det mig inte. Intressant är att jag knappast sett en artikel av en SD:are som tar upp polisarbete utan bara sådana som säger att invandrare är orsak till brott i Sverige.)

2010-07-12 @ 13:03:45
Postat av: nissenorton

Man kan ju undra vem som är den nyttiga idioten. Jag är tacksam för ditt engagemang och politiska arbete, du hat mitt fulla stöd

2010-07-12 @ 13:40:14
Postat av: lassekolja

Har dom blivit rasister inom sjukvården i Malmö?

Gillar dom inte mångkultur?

I en demokrati bestämmer majoriteten. Alltså om ca95% (hela folket minus SD-väljarna) av svenska folket vill ha skjutvapen på MAS i Malmö, ja, då skall vi naturligtvis ha det. Fattar inte sjukhuspersonalen det? Är dom så enfaldiga och trångsynta borde dom stenas i en grop i Rosengård.

2010-07-12 @ 13:40:25
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Torsten Fransson

Det som jag tycker är mest obegripligt är att AFA-terroristerna och vänsterfascisterna stöder islamiseringen av Sverige.Fast de klipp jag sett med denna skräninga hord av tonåriga killar och tjejer tyder på att de ungefär är på samma intelligensnivå under 70 som majoriteten av de analfabeter som kommer till Sverige just nu.Ungefär som när Bombi Bitt matade byfånen med levande daggmaskar i boken och filmen "Bombi Bitt och jag""Duktig idiot...

...duktig idiot...

...duktig idiot!"Vänsterpacket fattar inte att när islamisterna tar makten har de ingen användning för vänstern längre. Det är ju avgrundsdjupa skillnader mellan dessa gruppers samhällsåskådning så hur de kan "samarbeta" just mot Sverigedemokraterna är för mig totalt obegripligt (om det inte var just för bristen på intelligens).

2010-07-12 @ 14:42:12
Postat av: Rigge

@MA 13:03.Helt rätt, en halvering av brottsligheten sker inte genom att stoppa invandring. Och det sker inte heller om vi bara ökar polisresurserna per din rekommendation. Det hänger ju givetvis ihop.Att importera utanförskap lika stor som en medelsvensk stad år efter år är inte hållbart, det är naivt och destruktivt för alla inblandade.Ett första steg är att minska invandringen till nivåerna som harmoniserar med grannländerna.Har du något annat parti som har detta på agendan?

2010-07-12 @ 14:47:41
Postat av: alf

En del av oss som läser och skriver på den här bloggen kanske inte alltid är vid våra "sinnens fulla bruk", det är möjligt. Vad värre är, är att det finns en del som skriver här vid sina "fulla sinnens" bruk.

Försök att hålla er nyktra en stund och läs några de argumenteringar som förekommer här dagligen. Bemöt oss sen med faktaunderbyggd kritik. Att bara kalla oss rasister är inte lika med argument. Berätta gärna lite om er själva, var ni bor o.s.v. och gärna på vilka grunder ni kommit fram till att obegränsad invandring är bra för Sverige.

2010-07-12 @ 14:57:22
Postat av: Allemand

MA,Du har möjligtvis inte läst partiprogrammet och sett vad SD vill göra åt poliskåren? Gör det och sedan kan vi diskutera effekter.

2010-07-12 @ 15:08:50
Postat av: S-E Karlsson

Följande påminnelse har HRFs förbundsordförande

Jan-Peter Strömgren sänt till partisekreterarna i de sju riksdagspartierna och påmint dem om att textning är en mänsklig rättighet : Partier som inte textar sina valbudskap gör ett aktivt val att utestänga hörselskadade från delar av valrörelsen .

Detta är ett brott mot FN:s konvention om rättigheter för personer med funktionsnedsättning ,som gäller i Sverige sedan den 14 januari 2009 . FN -konventionens artikel 29

slår fast att personer med funktionsnedsättning "effektivt och fullständigt "

ska kunna "delta i det politiska och offentliga livet på samma villkor som andra " och att valmaterial ska vara tillgängliga ".

Varför har HRFs förbundsordförande inte sänt detta budskap till Sverigedemokraternas partisekreterare ?

Varför ska ca 1 miljon hörselskadade och döva inte få ta till sej av Sds valmanifest ? Sd kommer ju med 99 % sannolikhet in i riksdagen i höst och bör därför också påminnas om ovanstående budskap från HRF ! Snacket om människors lika värde kan man slänga i det runda arkivet .

2010-07-12 @ 16:19:47
Postat av: Rocker1971

Jag har börjat ge igen med samma mynt. För varje gång nån kallar SD politiker för nazister så letar jag fram skit om riksdagspartierna.

2010-07-12 @ 16:39:15
Postat av: Dille i Momåla

Ja du Hulda PK-iterna är så inkonsekventa att man baxnar.

Nu vurmar dom för något dom kallar feminism. Det är BARA dom som förstår vad kvinnans rättigheter innebär.För ett antal årtionden sedan så ville vänsterpartiet ha statliga bordeller och fick applåder av PK.Inte ens nu så hör man så mycket som ett litet pip om kvinnornas träldom i mellanöstern, träldom på bordeller, t ex.Gå in på länken och läs om PK:s bedrägeri.

Postat av: Stefan K

Thorbjörn Valhallström

Sicken filur!

Tänk vad hög värme i kombination med för mycket alkohol kan åstadkomma med den mänskliga hjärnan.

Jag som trott att kommunismens irrläror var bakgrunden till dessa lustiga figurers syn på demokrati.

Vilken blåsning!

2010-07-12 @ 17:07:11
Postat av: Fredrik

En sån kommentar får en bara ännu mer övertygad om att rösta på SD.Så fort man kritiserar eller visar baksidan av massinvandringen så är man dum i huvudet,ska skjutas,smygrasist o allt därtill??Man kan inte vara så pom pom så man inte ser hur verkligheten ser ut! man kan inte vara så obildad så man inte vet att ISLAM förespråkar en kvinnofientlig kultur som härstammar i historieböckerna!ISLAM i sin renaste form är o förblir ett hot mot mänskligheten,skapande,tänkande och tyckande!Att 68flummet inte begriper detta är för mig när på straffbart med en smäll på käften!! Att man i sin enfald kan ta parti för en religion och en kultur som är att likställa med hitlers idiologi är en styggelse!Men samtidigt så är ingen och jag menar ingen förvånad av dess snevridna syn på allt o alla som inte tycker som dem! Ett hoppe män som tycker det är ok att gifta sig med barn i religionen namn!Ok det är ok för 68 flummet?Använd det lilla ni har i skallen så kanske det kommer fram en sund o modern tanke!!Kasta sten,hota,gapa o skrika har väl förfan aldrig löst några problem eller?!

2010-07-12 @ 17:18:39
Postat av: Tony IngmanVänstermänniskor är så d----a korkade efter allt

snortande av knark nersköljt med slabbvin, så att

dom begriper inte att muslimer bara använder dom

som nyttiga idioter så länge dom anser sig behöva

deras stöd för att nästla sig in i samhället.

2010-07-12 @ 21:20:36
Postat av: Robin Shadowes

"Jag tror att alla festivalbesökande vänsternissar som älskar sina öldrickande dagar i parkerna kommer att bli avrättade enligt islamisk lag,jag tror att alla homosexuella som vänstern vurmar om kommer att få huvudet avhugget inför publik,jag tror att alla feminister som kräver kvinnors lika värde kommer att fängslas och hotas till tystnad,och jag tror definitivt att varenda företrädare för vänstern,feminismen,homo och kulturlobbyn samt varenda kvinna kommer att få det väldigt tufft att ens gå utanför dören utan slöja."Det kommer vara slut på att äga hund som husdjur när mussarna tar makten. Hundmaten kommer snabbt rensas bort från hyllorna. Den som går ut och rastar sin hund gör det med livet som insats. Tänk på sådana små detaljer också.

2010-07-12 @ 23:22:28
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: OT

@alf: "En del av oss som läser och skriver på den här bloggen kanske inte alltid är vid våra "sinnens fulla bruk", det är möjligt..."Jajemän!!! Efter att ha följt rådet "Skjut dig i huvudet Thoralf och desamma med alla smyg rasister här..." så slog det mig som en blixt från klar himmel att Utbildningsradions sommarskola är öppnad!Lektion 1: Nyttig idiot, vad är det?Se lektion 1 för ett Svar: This interview of Yuri Bezmenov was conducted by G. Edward Griffin in 1984. "Soviet Subversion of the Free World Press": http://www.youtube.com/watch?v=o_xdBnFPqOI

2010-07-13 @ 01:19:36
URL: http://Red näck and out
Postat av: alf

PK-maffian och vänstern kallar alla som röstar på SD för rasister. Ni behöver inte slå in några öppna dörrar. Det är väldigt få , om ens någon inom SD som är rasist, däremot finns det massvis av den sorten bland "nysvenskarna". Om man kallas rasist för att man inte gillar muslimernas härjningar i Sverige så förklara för oss vad som kännetecknar den muslimska rasen. Vi som röstar på SD har heller inget emot mångfald, men mångfald parad med den enfald som som kännetecknar den svenska PK-median och dom svenska politikerna utgör ett dödligt hot mot den svenska demokratin.

2010-07-13 @ 08:52:41
Postat av: Varg i Veum

Den där osnutna vänsterungen verkar inte veta vad begreppet "nyttig idiot" betyder.

2010-07-15 @ 09:03:42
URL: http://vargiveum.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0