KYSSA SD-LOGGAN I TALARSTOLEN

Dagens oväder över Kalmar gjorde att vi fick ställa in dagens aktivitet på stan. Vi får fortsätta när det är dags för årets stadsfest i Kalmar om ett par veckor.

Har istället varit i Oskarshamn och Västervik med nya ”SD-kläder” och 2000st nya SD-kuriren till norra länsänden.

Just nu finns det en rad saker som jag inte hunnit med att skriva om de senaste dagarna. Jag tänker på Gothia Cup, den tokiga debattartikeln i DN och inte minst det intressanta utspelet från Dansk Folkeparti där man kräver en officiell ståndpunkt från den svenska regeringen om man är rasistiska i folketinget.

Först några ord om Gothia Cup kravallerna. Jag har läst en del men inte allt. På mig framstår det som den politiskt korrekta svenska mediakåren och ansvariga för Gothia Cup nu försöker skuldbelägga IFK Göteborgs spelare för denna händelse vilket jag anser vara fullständigt absurt.

Jag har full förståelse för den spelare som kysste sitt klubbmärke och visade fingret till motståndarnas supportrar efter att man blivit häcklad av dessa supportrar under en hel match med mängder av glåpord. Jag tror att spelaren kände sig jäkligt nöjd när slutsignalen gick och man vunnit matchen. När dessutom motståndarlaget åkt på inte mindre än fyra röda kort så säger det mig att motståndarna måste ha ägnat sig åt något helt annat än att spela fotboll vilket media fullständigt tycks ha glömt bort. Jag har säkert spelat minst 400-500 fotbollsmatcher men aldrig varit med om att fyra spelare i ett lag blivit utvisade i en och samma match. För mig och min bedömning säger det allt om detta lag! Supportrarnas agerande efter matchen är bara en ytterligare bekräftelse på lagets mentalitet.

Det är samtidigt en bekräftelse på vart det mångkulturella samhället är på väg!

När sedan den enda spelaren eller supportern som bestraffas är Göteborgsspelaren så bekräftas min bild av det sjukligt politiskt korrekta samhället nått ända in i Gothia Cups kärna.

Undrar vad som händer om jag skulle kyssa SD-loggan i talarstolen i kommunfullmäktige. Skulle ordförande Roger Kaliff (S) tillåta en sådan "provokation" från talarstolen eller skulle han ge mig "fingret" :-)

Jag kanske skall spara detta till talarstolen i riksdagen så får vi se hur talmannen ser på detta.


Igår hade jag även ett samtal med den moderata riksdagskvinnan Eva Bengtson Skogsberg som till viss mån anknyter till hur jag ser på idrottens ideal. När det gäller idrott är det en oskriven lag att önska sin motståndare lycka till och må bästa man/kvinna eller lag vinna. Något som tydligen inte är kutym bland de irakiska spelarna men det förvånar mig inte det minsta. Det som däremot förvånar mig är att Eva Bengtson Skogsberg uppvisar en sådan attityd och i mina ögon en dålig ”uppfostran” och attityd. Som Sverigedemokrat är man dock van att ta diverse negativa kommentarer men när jag i detta fall funderat och filosoferat över hennes avskedsord kom jag fram till att det var väldigt obildat och ganska ”lågt” men troligen politiskt korrekt från en riksdagskvinna från nya moderaterna.

När hon gick sa hon nämligen ”jag hoppas att ni inte kommer in i riksdagen”. Inget märkvärdigt men ändå inte särskilt intelligent av denna kvinna. Uppenbarligen grundade hon detta på min och vår människosyn om jag tolkar henne rätt, trots att hon inte känner mig och vet något om min bakgrund eller min människosyn. Om jag pratar med en politisk motståndare skulle jag aldrig säga som avslutningsord ”jag hoppas ni ramlar ur riksdagen”. Inte ens till en vänsterpartist, även om jag inte skulle gråta om så vore fallet. En person med en god uppväxt och uppfostran uttrycker sig helt enkelt inte så.

Det finns mycket i mitt samtal med Eva Bengtson Skogsberg som jag kunde skriva om men jag nöjer mig med att konstatera att min respekt för riksdagsledamöter sjunker för varje gång man diskuterar med någon av de 349 nuvarande ledamöterna. De har verkligen lärt sig en rad floskler som de aldrig behövt förklara, utan som de kan häva ur sig utan att bli ifrågasatta.

Den 19 september hoppas jag väljarna ser till att dessa pk-politiker inte kan gömma sig bakom dessa floskler längre.


Kommentarer
Postat av: alf

http://www.dn.se/nyheter/sverige/fabrikslokal-brinner-i-eslov-1.1142649

Svenska ungdomar skämmer ut sig igen.

2010-07-25 @ 00:14:47
Postat av: Fredde

Många kamrater i Högsby och Oskatshamn som röstar på SD i höst! Stöd finns vännen !

2010-07-25 @ 01:04:09
Postat av: vmm

Folk från andra partier än SD har en "helt annan människosyn". Det har jag hört massor av gånger från dom andra partierna. Så... ja... man kan inte vänta sig något från dom som kommer från dom andra partierna. Dom kan beté sig allt från oartigt till fullständigt idiotiskt. Eftersom dom har en "helt annan människosyn".Ta det bara lugnt. När man möter någon som har "en helt annan människosyn" så får man slappna av och prata från hjärtat. Sedan blir det val och då får vi väl se vilka som kommer till riksdagen ;)

2010-07-25 @ 01:10:14
Postat av: Göran N.

Apropå Gothia Cup så skall en 15-årig flicka blivit gruppvåldtagen. Enligt Göteborgsposten så skall de misstänkta gärningsmännen ha deltagit i Gothia Cup.

Postat av: Fredrik

Finns igentligen inget att tillägga debatten om Gothia Cup förutom att "araberna" visar ännu en gång upp sitt beteende som verkar komma med bröstmjölken!? Sen så är de ej mångkultur i Sverige,det är import av arab/islam kultur.Så är det!

Vill du ha mer sånt så ok!

Annars röstar du SD

2010-07-25 @ 05:59:29
Postat av: Fredrik

Fakta är fakta och denna info kommer från PK så

det är säkert inte hela sanningen för den vågar man inte berätta för den kan ju finnas stötande!?En studie utförd i Botkyrka kommun 1998 visade att andelen barn med svår mental retardation, SMR, (IQ lägre än 50) var högre än hos jämförelsepopulationen. Prevalensen för SMR var förhöjd i hela kommunen, men för barn med icke-europeiska/nordamerikanska föräldrar var prevalensen 54% högre än för barn med europeiska/nordamerikanska föräldrar boende i kommunen. Skillnaden skulle enligt studien kunna bero på den skilda förekomsten av giftermål mellan släktingar. I studien framhölls att giftermål mellan släktingar kan vara en faktor av betydelse för prevalensen av SMR i Sverige – i regioner med stor andel invånare av icke-europeiskt/icke-nordamerikanskt ursprung.[3]I en studie av Statens Folkhälsoinstitut anges att det kan finnas högre andel kusingiften bland romer i Sverige[4] och att detta kan ge hälsokonsekvenser i gruppen. [4]Postat av: robin hood - gratis designhjälp

tjenare tjenare!Jo jag marknadsför just nu min blogg för att flera ska hitta min blogg då jag hjälper små bloggar och även storbloggar ( men framför allt små bloggar ) med att designa deras blogg gratis..Jag undrar om du skulle vilja hjälpa mig och 'bloggvärlden' med att skriva ett inlägg där du tipsar om att man kan få designhjälp via min blogg eller om du bara skulle vilja posta en länk eller nåt i din blogg som hänvisar till mig?Om du gör något av det och säger det så lägger jag gärna till dig i min rekomendations kategori i bloggen! ( du får gärna rösta om vad du tycker om min blogg.. vore kul att få lite åsikter.. du röstar på mitt bloggbetyg på den runda knappen med stjärnorna som finns en bit ner i min meny )förlåt för att jag störde med en reklam kommentar, men vore kul om folk fick se att det finns en blogg som gör gratis designer för att hjälpa små bloggar m.mHa det. // robin hood.

2010-07-25 @ 06:34:52
URL: http://robinhoods.se
Postat av: Robert

"Hoppas du och din familj får somalier som grannar" hade varit mitt svar på hennes avsked.Hon bor enligt eniro/google maps i Nybro, kalmar län.

Satelitkartan visar villor och radhus.

Alltså ännu en fjant utan egna erfarenheter av mångkulturen.Är det inte jävligt märkligt att ALLA som förespråkar invandring bor vitt och fint.

2010-07-25 @ 07:18:22
Postat av: Stefan K

Jag själv som gammal fotbollsspelare berörs lika mycket som alla andra med kärlek för sporten. Det som skett i Gothia Cup ger kalla kårar längs med hela ryggraden. Att man sedan hänger ut en 16-åring och låter honom ta skulden för allt är inte bara hånfullt, utan också pinsamt.Nu slår många ifrån sig och hävdar att dessa upplopp även sker i Sverige när storstadslagen möts. Helt riktigt och vad kallar man de stollar som då rusar in på plan? Just det, ligister och ingen skyller deras beteende på spelare eller ledare. Har någon ansvarig beskyllt de vuxna människor som sprang in på planen för att jaga efter 16-åriga fotbollsspelare för ligister? Har någon gett spelarna och ledarna i det irakiska laget skulden? Trots allt fick laget fyra röda kort under matchen och alla som spelar/har spelat fotboll vet att man inte får det helt utan anledning. Har någon kritiserat de vuxna på läktaren som hånflinande stod och applåderade när småglina jämte sprang in på plan?Nu är denna händelse inte den enda, utan minst två matcher till har slutat med upplopp. Inte heller dessa med svenska lag och supportrar inblandade.Vapenrånet i början av turneringen visade också upp Sverige från sin sämsta sida som gav både landet och turneringen ett dåligt rykte.Nu får vi läsa om en gruppvåldtäkt där spelare från ett lag förstörde livet för en 15-årig flicka. I skrivandets stund vet vi inte vilket lag spelarna kom ifrån och så länge inte det klargörs kommer spekulationerna att sätta fart och i vilken riktning de tar vet vi nog alla. Här har polis och media en skyldighet då ingen tjänar på rykten och spekulationer.Vad gäller Eva Bengtson Skogsberg är hon en av alla de som endast kan bemöta SD med floskler och lögner, aldrig på lika villkor i en ärlig debatt. Troligen är hon också sur efter Malmömoderaternas utspel i veckan.

2010-07-25 @ 07:59:40
Postat av: S-E Karlsson

Bengtson Skogsberg Eva ytterligare en i raden ,hon hade år 2008 en årsinkomst enligt taxeringskalendern på 742800 :- och därmed tillhör hon dom som tycker att Sverige är rikt och har råd att ta emot hur mycket invandring som helst ! Att det finns massor med människor i Sverige som bara har 150000:- om året i inkomst tycks såna som hon inte veta om .

2010-07-25 @ 08:34:08
Postat av: Tiny Ingman

"Jag hoppas att ni inte kommer in i Riksdagen"Men det hoppet är nog ute när väl valet är över!

Om inte PKisterna med hjälp av valfusk lyckas

hålla SD utanför maktens boningar, kommer dom

nog att vakna upp till en helt ny värld där det

inte kommer att vara lika lätt att mörka händelser

som man inte vill att allmänheten skall ta del av.

Dom kommer också att förstå att fast man haft

hjälp av hela Svenska fulmediakåren att smutskasta

SD, inte i längden kan lura den stora allmänheten

hur länge som helst. Folk är klokare än så.När det gäller dom Arabiska fotbollsanhängarna så

visar det på ett tydligt sätt att människor från

dessa regioner inte klarar av att leva bland

civilicerade individer.

Det påstås ju ofta att utvecklingen härstammar

från mellanöstern? i så fall måste där ha krachat

en jättemeteorit, som fört utvecklingen tusentals

år bakåt i tiden. För hur kan detta avgrundsdjup

mellan deras och vår utveckling annars uppstått??2010-07-25 @ 08:41:35
Postat av: Anonym

Du har så rätt i dina påståenden om politiker överlag!

I Örebro finns ännu en verklighets frånvänd politiker som slår sig för bröstet över sin egna förträfflighet och sin egen stora människokärlek-Kent Persson.

Det är bara det att den stora kärleken och förståelsen för sin nästa tvärt tar slut så fort ordet SD nämns!Många har i kommentar efter kommentar på hans blogg försökt få svar på sina frågor men bara möts av tystnad.

Och det från mannen som slog sig för bröstet och sa att han minsann skulle " ta debatten"!

Nåväl, tillslut fick han iaf mål i mun och bad mig lämna bloggen,vilket jag självfalllet gjorde och har inte satt min fot där sedan dess.

Då har jag ändå röstat på M de senaste 20 åren.

Ett ska han dock ha tack för,han fick mig att ta det det sista steget och bli en SD.

Och det känns så bra!

2010-07-25 @ 08:48:27
Postat av: Tiny Ingman

Namnet är Tony Ingman , och inget annat.

2010-07-25 @ 08:48:33
Postat av: Tony IngmanNär skall svenska flickor lära sig att ett fagert

yttre inte behöver betyda ett fläckfritt innre,

och det gäller ialla högsta grad menafolk.

2010-07-25 @ 09:40:18
Postat av: Stefan K

En kort men träffsäker artikel som jag fann i en ny och bra blogg.

http://petterssons.bloggsida.se/politik/vad-ar-skillnaden-mellan-grekland-och-sverige

2010-07-25 @ 10:04:46
Postat av: Mattias

"Logga" heter det. Annars lika bra inlägg som vanligt.

2010-07-25 @ 10:29:12
Postat av: Skånepåg

@ Stefan KTack för tipset. Lägger in URL till hela bloggen så blir det lättare att navigera bland de olika trådarna och har kollat igenom det mesta på den. Verkar till att vara en läsvärd och saklig blogg som vi gör reklam för!

2010-07-25 @ 10:31:46
URL: http://petterssons.bloggsida.se
Postat av: Nalle i Växjö

Största möjliga tystnad!( Men snart är det val)

Postat av: Allemand

Hon är upprörd över att förmodligen just hon får lämna grötfatet i september. Förstår vem som helst att de blir upprörda och säger saker de inte menar.Det är bra att du namnger henne så vi vet vilka som inte har intelligens nog att sitta i Sveriges riksdag.

2010-07-25 @ 10:51:47
Postat av: Skånepåg

@ Nalle i Växjö.Citat från tråden "arbetslösheten bland samtliga utrikes födda är 50 %." Skulle vara intressant att veta hur stor den totala arbetslösheten är om man även räknar in andra generationens invandrareEn annan skrämmande siffra som jag läste för ett tags sedan, men som jag inte hittar just nu, är antalet "förtidspensionerade" med utländsk bakgrund.Och dessa "dårar" till politiker fortsätter att påstå att Sverige behöver massinvandringen för att behålla sin välfärd, när varje normalt funtad människa ser att resultatet har blivit det totalt motsatta!Men det största sveket är ändå mot våra egna etniska svenska ungdomar, som i alla avseenden numera kommer i andra p.g.a. de resurser som invandringen slukar. Såväl beträffande bostadsmöjligheter som den positiva särbehandling (instegsjobb och olika mer eller mindre krystade omskrivningar för att kunna tillämpa kvotering) av utlänningar till de arbetsmöjligheter som blir tillgängliga.Det är dags att många Svenssöner vaknar och kommer ut ur den fasansfulla PK-dimman, innan allting har hunnit gå käpprätt åt h-e!

2010-07-25 @ 11:29:02
Postat av: Kurtan

Lite OT, men hörde igen ett partipolitiskt inslag i radion av Maud O, och behöver lite hjälp vid tolkningen av detta.Citat:

Sverige är långt och vackert och därför behöver vi bilen, men inte de farliga utsläppen. Glad sommar önskar centerpartiet.Får inte ut något av detta, undrar om hon inte har drabbats av allvarlig demens (pk-virus?).Tacksam för assistans.... he heMVH

2010-07-25 @ 11:36:45
Postat av: HenrikP.

Tragisk PK-figur denna moderatkvinna med 700 000:- i årslön. Märkbart ointelligent uttalande av henne.Ännu en blogg på väg upp. Märks att valet snart är här. Check it up!

http://www.sdhalmstad.blogspot.com/

2010-07-25 @ 12:22:28
Postat av: Inge Sandén

Instämmer med Tony Ingman "folk är klokare än så".

Detta får man bekräftat om man som SD.are åker runt på marknader och sprider SD:s budskap.

Igår lördag.

Jag och Jan Lorenzon med hjälp från Halmstad var på Vrå marknad.

Så många som spontant vill ha info om SD och som klappade oss på axeln och var glada att se Sverigedemokrater på marknaden,gör att min tro,att svenska folket börjat vakna även i gamla hederliga "Nils Dackebygder" såsom Vrå,Lidhult,Odensjö,Unnaryd och Torpa med Ljungby som centralort.

Några av kommentarerna.

Alla i min släkt skall rösta SD,ni kommer att få fler röster än ni själva tror.

Vidare är det som så,man kan bli förargad över uttalanden som hon Bengtsson Skogsberg gör,skandalen Gotia Cup där Iraker stormar planen,Svenska kyrkans svartrockar som visar sin avsky för sitt eget folk och den sanna kristendomen och nu dom sista bränderna i Eslöv.

Allt detta gör att fler och fler svenskar frågar sig,vad är det som händer med vårt kära fosterland och detta gynnar SD på så vis att de sanningsälskande människorna känner att SD är det enda alternativet för en förändring och den 19 sept.skall alla förrädare få äta upp sina floskler om SD.

Islam har inget existensberättigande i vårt land.

Det är den totalitära kvinnofientliga läran islam,som är själva grundorsaken till allt ont som vi varje dag får oss till livs.

Innan islam med dess imamagenter fått ett visst grepp om vårt land hade vi nog med våra egna problem utan att importera en lära som helt skiljer sig ifrån vårt sätt att tänka och leva.

Att nu svenska kyrkan stält sig bakom denna irrlära,gör att SD får än fler röster.

Alla ni som ännu inte lagt er röst på SD,men förstår att islams utbredning i vårt land måste stoppas röstar på Sverigedemokraterna den 19 sept.

2010-07-25 @ 12:23:52
Postat av: Cavatus

Det man läser på nyhetssajter nu på nätet är så hårresande (Gothia Cup-skandalerna, bränderna i Eslöv m m), att det är som att leva i en Kafkavärld när man sedan ser rapporteringen i gammelmedia.Därför MÅSTE vi som upptäckt falsariet dela ut flygblad. Svenska folket är grundlurat och Sverige är inte någon demokrati längre. Detta är oerhört allvarligt, särskilt då många tror att det är en demokrati. Vi har ett mycket stort ansvar.För de som ännu lever i okunskap, läs denna länk: http://tinyurl.com/3ysbg7g samt denna länk om hur media manipulerar oss: http://tinyurl.com/36wwh7h.Dela alltså ut flygblad för att stoppa vansinnet. Det är ett av de få sätt vi har att agera på. Samtidigt är det så att det lindrar ilskan när man har gjort det. Jag lovar.Har skrivit om varför det är så viktigt här:http://aktualia.wordpress.com/2010/07/21/flygblad-och-opinionsbildning/Jag tror dessutom att det börjar ge resultat. Dessa nyhetssajter som flygbladen hänvisar till, har på senaste tiden uppvisat enorma sidvisningsökningar. Som jag sagt tidigare, kan man inte ta till sig hela detta bedrägeri på en kafferast. Det tar tid att smälta. Därför är det viktigt att vi delar ut flygblad NU, så folks insikter kan mogna fram. Det tar nämligen tid att inse att hela ens grundvalar knakar rejält i fogarna.Stort tack till alla som redan delar ut. Övriga uppmanar jag än en gång att göra något litet. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Postat av: Gubben o Gumman

För att förstå Evas kommentar,så måste man först

känna till att socialdemokrater samt moderater

lever på andra människors arbete (skatteslavarnas)

Dessutom ger man bort så mycket pengar man kan till

människor från andra länder.(Obs ej sina egna utan Svenne Banans)Efter att Bildt Reinfeldt mfl fick kollektiv hjärnblödning el fickorna fulla med Saudidollar.

Så har vi fått Socialmoderaterna som jobbar likadant för att råna Svenne på så mycket stålar som möjligt,fast från olika inriktningar den schizoida samt "roffa åt dej så mycket som möjligt"En av dom största politiska sensationerna måste ju vara att moderaterna leds av invandrarkramnde socialister,fullständigt sanslöst.Snacka om att Jan Myrdals sossedagis varit effektivt,samt skolan "Alla är likadana och skall bo i Sverige"Moderaterna kommer att tappa minst 5% till SD till 2014 vid det valet som blir jävligt kul,halleluja.

Förmodligen ännu mera, inga fabrikörer vill föda

ett gäng muslimer lita på det.Många moderater har narturligtvis kommit fram politiskt via plånboken,dessa får ett rent helvete,

när SD blåser på dessa från talarstolen,det vet Eva

hennes kommentar är början till gasbildningen.

Innavel är aldrig bra oavsett om den är geografisk el politisk.Det är bra att hon gjort denna kommentar så är ju saken klar var just hon står ingen pudel möjlig således,möcke bra.Många moderater har nog mycket gemensamt med "skitenhjälm" i filmen onskan.Då förstår du som skall rösta första gången vilket

parti du skall rösta på,just det Sverigedemoktraterna.Det handlar om jobb bostad framtid samt Sverige

Vill du däremot bo i nya (S)o(m)alia så röstar du på Mona el Fredrik.Passa på att Googla lite på Roar Qvissling.Skitenhjälm var ju ingen hit."Kick ass " rösta SD den 19 Sep,hjälp Eva mfl tillbaka till sina gamla jobb,bli en svensk hjälte

kamel l..der har vi ingen nytta av.

2010-07-25 @ 17:17:27
Postat av: MartinA

"Den 19 september hoppas jag väljarna ser till att dessa pk-politiker inte kan gömma sig bakom dessa floskler längre."

Lita på mig. Men tror att det stora raset för sjuklövern kommer 2014.

2010-07-25 @ 17:47:34
Postat av: Gubben o Gumman

OT : TV4 (storebror Ivan) varnar nu svenskar för att köpa nätdroger och tex injektsera brun utan sol tex .Faktum är att man är så korkad så bör man nog rösta socialdemokratiskt.I kunskapskanalen igår fick vi se ett reportage från Balkan.(OBS ej Rosengård)Så säger speakern (Boljeviken) :Gränser finns mest

i människors huvuden,så det är där man får förändra det.....Javisst lägg ner gränserna och skatteslaveriet o socialförsäkringen då.Där lös den schizoida vänsterdrömen igenom lite to much ,stolpskottKänns nästan som dom 7 riksdagspartiernas invandrarpolitik,Svenne Banan skall jobba ihjäl sej

så kan alla komma hit och gosa lite.

Kostnaden på 300 miljarder för vinstlotterna jobbar ju inte Svenne ihop en måndags förmiddag precis.Sveriges gränser skall vara vidöppna, alla kan ta ut från socialförsäkringen,var med och sätt stopp för det den 19 Sep rösta SD.Politiker som tex Eva "Skogspäron" är livsfarliga.Ju mera man tittar på tv så inser man hur massiv hjärntvätten är ,ganska otäcka människor bakom.Den dagen Sverige likt England gjorde, dvs starta en koloni för kriminella/politiker i Australien ,fast då i Somalia så har landet kommit långt i tillfrisknandet.Snorungar över 18 år röstar SD annars får ni Gubben o Gumman till fosterföräldrar.Sätt fart med "svenska brevlådeloppet" nu Cavatus har material för nedladning.Så kan du med med ett stort leende lägga ned din röst på SD i urnan och säga som Al Bundy lets rock.

Ge Mona o Fredrik den största demokratiska spark dom fått i häcken någon gång.Låt mosslim politiker "Nasse Lasse" vara i oposition i 70 år till.Nästa aktivitet blir innan 2 Maj 2011 då vi drar av ca 25000kr per person för ofrivillig inbetalning till svensk invandringsindustrin.

2010-07-25 @ 19:41:14
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Ja, det är väl bara att Eva Bengtsson Skogsberg "susar ut" ur riksdagen 2010 och att Thoralf "susar in" i stället!

2010-07-26 @ 17:03:21
Postat av: Tony Ingman

Det sägs ju ofta att SD inte har tillräckligt med

folk för att besätta alla platser om dom skulle

komma in i riksdagen, detta tror jag inte ett dugg

på. Det finns många kvalificerade redan idag, för

att inte tala om hur många som sympatiserar med SD

men av olika anledningar inte velat skylta med det

så länge dom befinner sig utanför riksdagen.

Detta kommer radikalt att förändras när SD stormar

in i September. Jag skall med stort nöje läsa alla

indignationer som pk folket radar upp när

sanningen uppdagas för dom att nu är det inte bara

PKister som sätter agendan.

2010-07-26 @ 17:37:02
Postat av: Anders

<i>"..jag nöjer mig med att konstatera att min respekt för riksdagsledamöter sjunker för varje gång man diskuterar med någon av de 349 nuvarande ledamöterna. De har verkligen lärt sig en rad floskler som de aldrig behövt förklara, utan som de kan häva ur sig utan att bli ifrågasatta."</i>De politiskt korrekta beter sig som programmerade papegojor. De upprepar vissa fraser, som de lärt sig utantill, men de är komplett oförmögna att motivera VARFÖR de framför det-eller-det. Jag har aldrig mött någon - obs inte <i>en enda</i> ! sådan papegoja (inkl flera namnkunniga pratkvarnar) - som kunnat förklara eller underbygga sina luftiga påståenden.

2010-07-28 @ 09:44:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0