I ALMEDALEN PRATAR MAN OM SVERIGEDEMOKRATERNA

Frälsningsarmen i Visby gillade uppenbarligen inte Gudrun Schymans PR-trick att elda upp 100 000 kronor utan hade ordnat med en egen liten demonstration under dagen. Efter att ha lyssnat på eftersnacket till detta PR-trick så får jag känslan att Gudrun Schyman gått över gränsen denna gång. Nu betraktas hon nog snarare som ett feministiskt hysteriskt fruntimmer som ingen vill rösta på.


Frälsningsamen i Visby.                          Foto Thoralf Alfsson

Efter tre dagar i Almedalen så kan jag konstatera att inget nytt hänt under solen. Man talar mycket om Sverigedemokraterna men inte med oss. Jag tror faktiskt det bara är ett arrangemang som jag varit på där inte Sverigedemokraterna nämndes och det var hos Kommuninvest med Bengt Dennis och Ebba Lindsö.

Enligt uppgifter i media finns det ca 1200-1300 olika arrangemang att välja på under veckan och än så länge har jag inte hittat ett enda av dessa där någon Sverigedemokrat är inbjuden att medverka. Jimmie Åkesson bekräftade tidigare idag för mig att han inte är inbjuden till ett enda arrangemang under Almedalsveckan. Detta är givetvis väldigt frustrerande men visar samtidigt hur ”sjukt” vårt samhälle blivit av alla pk-medlöpare. Det visar också hur pass ryggradslösa alla dessa arrangörer är, trots att flera arrangemang handlar om Sverigedemokraterna låter man bli att bjuda in någon företrädare från SD.

Det råder en så fullständig beröringsångest att vissa åhörare inte ens vågar säga ”Sverigedemokraterna” när de får chansen att ställa sina frågor. De säger ”något annat parti” eller FI när de i själva verket menar SD. Jag vet inte om jag skall skratta eller gråta och det är jag inte ensam om. Beröringsskräcken från etablissemanget är betydligt större än jag befarat. Mona Sahlins ”aldrig, aldrig någonsin” har tydligen skrämt upp dessa ryggradslösa individer rejält.


Hans Bulow     Foto Thoralf Alfsson

Dagens pris tar annars politiske chefredaktören Hans Bulow från SydÖstran som ställde följande frågor på ett seminarium.

Hur skall vi förhålla oss till Sverigedemokraterna? Skall vi behandla dem som vilket parti som helst?

För en demokratiskt sinnad person som inte gör skillnad på olika människor och för den som anser att yttrandefrihet och jämlikhet är det viktigaste värderingarna är svaret självskrivet. Men tydligen inte för Hans Bulow. Den som läser SydÖstran vet att Hans Bulow särbehandlar SD på ett mycket negativt sätt i sin tidning. Den som betvivlar detta kan fråga Sverigedemokraterna i Blekinge.


Emil Schön och Linnea Nilsson.                   Foto Thoralf Alfsson

Frågan ställdes på ett seminarium där Emil Schön och Linnea Nilsson presenterade sin bok ”Fult folk” (Sverigedemokrater). En bok om nio personer som röstat på Sverigedemokraterna. De som lyssnade hade säkert förväntat sig en rejäl sågning av Sverigedemokraternas väljare outbildade och lågavlönade unga män från landsorten. Men det fanns även en annan bild som förmedlades som säkert gjorde en del av åhörarna lite konfunderade. Hade de dessutom fått höra sanningen från en Sverigedemokrat hur våra medlemmar och sympatisörer ser ut i verkligheten hade de nog blivit förvirrade. I och för sig var det väl mest redan förvirrade vänstermänniskor bland åhörarna men något hade väl ändå tagit åt sig.

Maud Olofssons tal lämnar jag för övrigt åt historien.


Daniel Pohl och Bengt Westerberg.             Foto Thoralf Alfsson

Som avslutning på kvällen hade jag tillsammans med ca 15-20 andra Sverigedemokrater valt en författarafton, men inte med vilken författare som helst. Det var nämligen Expo-medarbetaren Daniel Pohl som presenterade sin bok ”Ut ur skuggan”. Moderator eller snarare samtalspartner var Bengt Westerberg. Kan ni tänka er ett ”bättre radarpar”? Ibland fick man intrycket av att det var Bengt Westerberg som skrivit boken då han stundtals tog över ”föreställningen” och lät sina egna oikofobiska värderingar strömma ut ur högtalarna. Han berättade dock att han inte var kristen och det var ju inte särskilt förvånande. Frågan är om han ens har kristna värderingar? Eller om han hellre föredrar andra religioner. Även Daniel Pohl bekände att han inte var kristen men det kanske inte var så konstigt när det handlar om en kommunist.

En liten rolig detalj var att Daniel Pohl raljerade över att många sverigedemokrater har problem med att definiera svenskhet. När sedan Bengt Westerberg lite senare Daniel Pohl svara på i princip samma fråga fick han tunghäfta och kom efter en stund på naturen och årstiderna. En liten läxa för Daniel Pohl och ett rejält misstag från Bengt Westerbergs sida att ställa denna fråga.

Ulf "bärsärk" Wickbom tillhörde åhörarna och nu kan vi säkert förvänta oss en hyllning av Bengt Westerbergs agerande på Barometerns ledarsida.

Är det någon svensk politiker eller före detta politiker som jag känner en stor avsmak för, är det just Bengt Westerberg! Ända sedan han reste sig från TV-soffan när Ian och Bert kom in i studion har jag känt obehag för denne man. Han är definitivt inte en representant för allas människors lika värde. Kvällens föreställning stärkte inte precis hans aktier. Vad jag anser om Bengt Westerberg passar sig inte att skriva på bloggen. Jag upplevde det faktiskt som Daniel Pohl från Expo vid några tillfällen försökte släta över Bengt Westerbergs ”sjuka” påståenden. Då kan säkert var och en räkna ut nivån på Bengt Westerbergs agerande.

PS. Hörde ikväll att Erik Almqvist är inbjuden att berätta om Sverigedemokraternas barn o ungdomspolitik tillsammans med riksdagpartiernas representanter imorgon. Arrangör Fryshuset, utfrågare Anders Carlberg. Det kan bli intressant! Skall bli intressant att se om ung vänsters Ida Gabrielsson dyker upp när SD är inbjudna.

MAX bjöd idag på lunch och kön ringlade lång av snåla politiker, säkert 50-60 meter.


Kön sträckte sig under hela balkongens längd.  Foto Thoralf Alfsson


Kommentarer
Postat av: leifer

Ett enkelt sätt att definiera svensk kultur är att titta på Sveriges rikes lag, alla förordningar etc (som f.ö. säg var bl.a. det mest omfattande i världen). Just det är kärnan i en kultur, synen på etik och moral (som återspeglas i lagtexterna) hur vi förväntas uppföra oss mot varandra, hur vi ser på kvinnor och mäns roller i samhället, hur vi ser på jämställdhet. Bengt Westerberg sen kanske menar att vi ska ändra detta? Jag tror inte han är intresserad av det. Istället saknas väl idag en debatt om kärnan i vår kultur, hur vi uppför oss motvarandra. Vad som hänt med gamla goda värderingar, istället för att union hylla det osvenska, som att det svenska är uselt och trist. Sen kan man väl gå vidare på vad det är som ska berika med mångkultur mer exakt. Patriarkaliska värderingar från muslimländerna? Abortförbud från muslim och katolikländer?

Eller är det igen så att Bengt Westerberg och PK Sverige tror att kultur bara handlar om mat, kläder, dans och musik.

Man kan ju också undra var Bengt Westerberg bor, knappast i nåt s.k. mångkulturellt område, att leva som man lär att visst alltid att begära för mycket från PK eliten, och Bengt Westerberg är en av huvudaktörerna i detta och har lite att redogöra för, men nu har han väl gjort bort sig tillräckligt i Röda korset. Jag tycker också han verkar vara dålig på arabiska, kanske helt enkelt en dåligt integrerad svensk.

2010-07-08 @ 00:19:52
Postat av: leifer

Vidare kan man fundera varför svenskar som vill leva bland svenskar, kallas rasister. När det inte gäller för romer som vill leva med romer, irakier som vill leva med irakier, Amish vill leva med Amish etc. Eller när palestinier vill ha ett eget land för sitt eget folk. För det måste ju då vara rasism! Man undrar vidare om det finns nåt exempel ur verkligheten där t.ex. kristna och muslimer blandar upp sig utan vidare, inte ser nåt problem med att t.ex. den muslimska dottern gifter sig med en kristen man. Eller att det ens fungerar i praktiken. Religioner verkar alltså vara nåt som skapar vi och dom. I Sverige har vi sekulariserat oss, gjort religion till en privatsak. Även om vi fortfarande har mycket av kristen kultur i vår historia och värderingar. Kultureliten är ju också mycket emot kristendom på många sätt. Man ser också kritik poppa upp i t.ex. en Van Veeteren deckare som gick på TV nyligen, där förstås ett kristet sällskap ses som "sekt". Givet skulle ingen svensk deckare handla om muslimska sekter. Det skulle ju vara "islamofobiskt". Vänstern i Sverige är idealister som tror att alla folk kan leva och verka tillsammans, i en och samma välfärdsstat. Ännu finns inget exempel på det. Välfärdsstaten är bräcklig, det kan mycket väl vara att den ändå kommer falla till sist. Det är ju faktiskt lite skälet till mångkultursvurmandet. Västvärlden har insett att man är lite på fallrepet, Europa föder för få barn, och man tappar konkurrens mot Asien. Nu är det ju dessutom en enorm ekonomisk kris i många länder i Europa. Läget är allvarligt. Mångkulturen skulle förlösa oss, ingen har dock sagt hur och i detalj beskrivit det. Inte heller förklarat hur länder som har kulturer med ännu större problem, som i Islam-världen, ska kunna lösa våra problem här. Islam-världen beskriv anmält som en 1000-årig stagnation, och kulturen där har givetvis en stor skuld i det.

2010-07-08 @ 00:34:39
Postat av: Robin Shadowes

Westerberg blev väl en gång i tiden utsedd till hederskvinna. Borde han då inte byta namn till Bengta eller blandar jag ihop honom med nån annan? LOL

2010-07-08 @ 01:06:32
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Ola

Bengt Westerbergs allra, allra sista ord i talarstolen innan han avgick som Fp´s partiledare var just "Mer invandrare till Sverige"! Oj oj vilken svensk-hatare! Man undrar nu varför man en gång i tiden gjorde sin värnplikt när 7-klövern så gärna vill avskaffa Sverige och demokratin?! Då lät det "full fart framåt"! Så jag säger nu full fart frmåt SD! Hoppas alla som sympatiserar med SD verkligen röstar på SD så vi kan rädda vad som finns kvar av "vårt" land!

2010-07-08 @ 01:08:22
Postat av: leifer

Bengt Westerbergs politiska gärning finns beskrivet väl i Exit folkhemssverige. Han öppnade slussarna så att säga, och det var en stor anledning till Sveriges dåliga ekonomi efter bildt-regeringen enl boken.

Här finns hela boken som pdf, den är skrivet av tidigare socialdemokrater och andra väl respekterade personer.

http://snaphanen.dk/upload/Exit.pdf

Man kan hoppa fram till kap 5 om man inte orkar läsa den politiska bakgrunden. Får man tro boken så ser det mycket dystert ut detta med "mångkulturen".

2010-07-08 @ 01:18:57
Postat av: Gubben o Gumman

Barometern : Man gripen för sjöfylleri i gästhamnen

Han är av utlänsk härkomst.Hur länge får det stå kvar? el gör man skillnad på

en tex i en båt packad Tysk el en Mena kille som överaskningsberikar berikar en svensk tjej?"Sommaren är vikariernas tid,snart kommer censurchefen att stå dej bi"Stackars vikarie tänk om Kalmarborna tror att det är en vinstlott på fyllan.Pk polisen får en knepig uppgift här vid arbets start 08.00,faller detta under Lilla Saltsjöbadsavtalet.

2010-07-08 @ 06:01:24
Postat av: Skogman

Bengt Westerberg är en mycket obehaglig människa. Hade det inte varit olagligt att strypa honom så hade jag gjort det.

2010-07-08 @ 06:21:39
Postat av: Jimmy

Idén att bränna upp pengar är plankad från bandet KLF som gjorde en liknande grej med annan valuta för massa år sedan. Ja ja hon får väl göra vad hon kan för att skapa rubriker, det räcker inte med trötta halv-vridna inlägg på Newsmill.

2010-07-08 @ 06:23:11
Postat av: Hulda

Såg på "Debatt" igår på SVT. Janne Josefsson jobbade på bra, med skarpa frågor om våra förorter. MEN det saknades folk från ett parti....ja just det!

Allting blev så otroligt krystat och beröringsskräcken lyste i alla debattörers ögon: Tänk om tungan slinter, tänk om jag på något sätt nämner att det bor invandrare i dessa områden, osv...

2010-07-08 @ 06:40:17
Postat av: Fredrik

Håller med Hulda!Ni missade väl inte direktsänt "Debatt" från almedalen igår! Man skulle snacka om oroligheterna i våra förorter. Vilket skämt! Man ser hur PK eliten helst inte vill snacka om det och när man börjar säga: Stenkastning,tungt kriminella,nationella insatsstyrkan och vad ska vi ha för åtgärder? Vad blir svaren = jo!föräldrar på stan?? ha ha ha ! För helvete vakna!! Mer jobb och sedvanlig äckeldynga! Man slog igen fritidgårdar redan på sommarn 1986 o inte fan löpte vi amok o brände ner skiten eller terroriserade en hel förort! En annan fick fan plocka jordgubbar!! skulle se ut de med bling bling HASSAN i jordgubbslandet!!:-)Snacka om problemet för det är invandringpolitiken!! fatta det!Man vill ha o får man inte så hotar man!!Sen som man sa om det Lars Ohly dånat ut.

"RÄTTEN TILL JOBB" ?? är de? Ska vi skapa nån ny mänskligrättighet nu? Tillgång och efterfrågan är vad som styr din enfaldiga dåre!! Skapa arbete?

Ja inte ska vi tillbaka till studiecirklarnas dagar där helt arbetsföra får 90% av lönen o sitter som på nån jävla syjunta o glor! usch!!Snacka om problematiken som är vår invandringspolitik som fyller landet med 100.000 nya människor varje år!Vakna svenskar o rösta SD!

2010-07-08 @ 07:44:32
Postat av: Ludvig

När det gäller Gudrun Schyman och Bengt Westerberg, så har man ju tappat allt förtroende för båda dessa politiker.

2010-07-08 @ 07:51:00
Postat av: Allemand

Tack Thoralf för trevliga reportage, från en som inte kommer till Visby.

2010-07-08 @ 08:43:20
Postat av: Gubben o Gumman

"Vad får dej att gå igång"

Frågar Steffo Mona i TV4 .(Man blev lite orolig för svaret men det gick bra)"När ND står på gator och torg ,intolerans diskriminering"Här menar säkert Mona muslimernas förföljelser av

judar i Malmö, el våldtäkter av etniskt svenska kvinnor.Mona verkar ha kommit på bättre tankar än att skälla på SD,skulle detta pågå resten av dagen,

så får väl Thor-alf presentera sej för Mona.

Kanske bjuda på en lite chokladbit.

Det gäller att smida medans järnet (karossen)

fortfarande är varm.Varför inte skära itu en mellon och titta lite på färgspekrat,prata lite om blivande kravmaskiner Peter o Maria,så in lite splitt.Att enas om att Lars Ohly är ett rallyface bör gå ganska enkelt,här kan Alfsson skala bort skalet på mellonen peka och säga vänsterpartiet ojoj,mycket pedagogiskt plockat direkt ur dagis handboken mental motorik 3-5 år..

Man ser riktigt bilden framför sej när Mona säger:

hääääftigt.Kanske föreslå att dom skall börja sammarbeta redan

04.30 20 Sep, båda parter brinner ju för invandrarfrågor,brinner gör det ju övrigt friskt i landet dessutom har ju Monas hatobjekt

Ny demokrati inte kvar någon direkt verksamhet.Skulle Mona vara svårflirtad får det hemliga vapnet en Che Guevara t-shirt med texten "tjenare

Chilenare" tagas fram så är saken klar.Givetvis prata lite om att hjälp finns att få hos

svenska kyrkan vid hastig uppkommen valnattdepression modell gummiklubba i skallen.

Lennart Koskinen skall kanske undvikas.Monas värsta mardröm är en borgelig mandatperiod till,det blir mycket värre än så Mona mycket värre.....Vill du leva i ett nytt (S)omalia rösta på Mona.

2010-07-08 @ 08:45:27
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Jag är ingen stålman, sa solen. Dvs Sven Olof Littorin. Att journaliste har blandat in hans barn är rent ut sagt för djävligt. Ringa upp hans barn och säga att pappa ligger på sjukhus, utan att han själv har hunnit meddela sina barn detta. Samt andra telefonsamtal. Lyssna på S. O. L. presskonferans. Men den stora frågan är om vanligt folk får gå hem och sjukskriva sig om de inte orkar mer. Visst är SOL en offentlig person men det är något man själv väljer. Kommer S O L att stå till arbetsmarknaden förfogande som han kräver att vanligt folk skall göra? Eller så kan man kan använda det gamla uttrycket " att den som gräver en grop hamnar ofta själv däri ". I mina ögon framstår han lite patetisk. Kräver man mycket av andra skall man leva upp till det. Har jag fel?

2010-07-08 @ 09:18:09
Postat av: Thoralf A

Gubben o GummanVill du leva i ett nytt (S)omalia rösta på Mona!Den gillade jag!Kanske något att använda i valrörelsen.

2010-07-08 @ 09:36:47
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Nalle i Växjö

Sverige är fantastiskt.

Turister kör med båt in på marinbasen i Karlskrona.Tänk om nästa båt kommer med turister från Afganistan och att dom har "farlig last"Men kusten utanför Afrika är säker, där Svenska Marinen bevakar

Postat av: Stefan K

Det kommer att pratas mer om SD framöver. Svenskt Näringsliv presenterade som bekant en ny studie i början av veckan.

Den måste ha grävt en grav och slagit spiken i kistan för alla de som i år efter år hävdat att Sverige måste ta emot 100 000-tals invandrare för att trygga välfärden när 40-talisterna går i pension.

Mig veterligt är SD det enda parti som hävdat att detta inte är sant.Vad ska pk-Sverige nu hävda är målet för massinvandringen?Lars Ohly är en både tragisk och sorglig figur. I debatt efter debatt står han och beklagar den usla integrationspolitiken, utanförskapet, segregationen, arbetslösheten, de ökade klyftorna etc.

Samtidigt står han och säger att Vänsterpartiet vill öka invandringen, införa generösare flyktingregler för att i slutändan inför fri invandring och öppna gränser.

Tror någon att denna politik hjälper de som redan i dag står utanför och de 100 000-tals som väntas komma?

Postat av: leifer

Sossarnas slogan "Allah ska med"

2010-07-08 @ 11:06:07
Postat av: Roberth Ström

Hoppas Sd television spelar in debatten med Erik. Han brukar vara lysande i debatter. Att ens kommentera Vet Bästerberg gör mig illamående så det får vara.

2010-07-08 @ 11:17:10
Postat av: Tjo

Frälsis har tydligen fortfarande och har alltid haft snygga tjejer.

2010-07-08 @ 11:22:15
Postat av: Gubben o Gumman

Efter att ha sett filmen Black Hawk down blir man ju lite orolig,nåväl vi har funderat ut en grejSverige skall ju ha en yrkesarme,Somalierna har ju

lite svårt för att få jobb om man utrycker sej

lite försiktigt .Man anställer helt enkelt samtliga 44000 i armen

Sedan är ju utlandsstyrkan högsta poppis,och Somalia är ju ett oroligt område,Somalia blir ett

lungt område ,och alla Somalier får ett jobb.En win win situation har skapats.

Bloggen Vi i Sverige får nya skatteintäkter att räkna på redan, ett fett pluskonto.Dessutom slipper vägverket förstärka Öresundsbron

för alla Kat transporter,att vi inte kommit på detta förrut,någon som har Reinfeldt telefonummer?Fast han kanske är upptagen med att krama tårarna ur Litorins näsdukar.För övrigt rapporterar Barometern om en tromb över Ängö,detta stämmer inte,gubben o gumman testade T-forden i Ängörondellen i 120 kilometer,därav vindraget över viken.

Även lätt yrsel uppstod.

2010-07-08 @ 11:33:39
Postat av: Tomas

Undrar hur många det verkligen är som nås utav SDs budskap, eller innehållet här på Thoralfs braiga blogg?

Titta bara på kommentarerna här i bloggen! Alltid i stort sett samma namn eller signatur.

2010-07-08 @ 13:16:57
Postat av: Hulda

Sv Tomas:..Jag och säkert många andra som skriver här, skriver säkert också på andra ställen. Expressen, Aftonbladet, hos SVT och SR, Politikerbloggen, Newsmill, på andra bloggar osv. osv...

Men man behöver ju inte använda samma nick...

2010-07-08 @ 14:14:34
Postat av: Allemand

Tomas,Det du berör är ett stort problem inget snack om saken. Därför gäller det att alla drar sitt strå till stacken på olika sätt. Ett bra sätt är att titta på Cavatus olika trycksaker som han har på nätet och dela ut trycksaker där alla Sverigevänliga bloggar finns nämnda. Det gör att vi når mer och mer folk för varje dag.http://www.aktualia.wordpress.com/flygblad

2010-07-08 @ 15:34:00
Postat av: lassekolja

StefanK@, ja, jag observerade också Svenskt Näringslivs tillkännagivande i veckan. Det var som ljuv musik att höra Stefan Fölster knäcka PK- patraskets eviga devis om att "Sverige behöver arbetskraft att ta hand om alla pesionerade 40-talister". SD är, mycket riktigt, ensamma om att sedan länge ha hävdat att detta är lögn. Personligen har jag alltid undrat hur vi skall ha råd att anställa alla dessa arbetslösa i offentliga sktorn när vi lagt alla pengar på invandring.

Thoralf, hur har Du tagit Dig till Gotland, i egen båt?

Säga vad man vill om Gudrun Schyman men jag tycker det är underhållande att höra på henne för när hon har kommit igång går det ju inte att få tyst på henne, det kan jag sitta hemma och skratta åt.

Med tanke på Gudruns penningbål tror jag att om hon behandlats på samma sätt som SD i Svt, d.v.s. om FI legat runt 4-5% under lång tid, hade nog mannen(!) Jan Axelsson fått passa sig så inte Gudrun eldat upp hela honom tillsammans med pengarna!

2010-07-08 @ 18:04:54
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: J B Doe

@Robin ShadowesJa, det stämmer att Bengt Westerberg utsågs till hederskvinna. Han lär vara lesbisk.Schymans tilltag att bränna sedlar borde få Benny Andersson att tänka sig för innan han sprätter ut fler av sina miljoner.

2010-07-08 @ 18:25:55
Postat av: Skeåning

Gudrun schyman är definitivt slut som politiker. Jag har i många avseenden haft stor respekt för Gudrun Schyman som politiker, även om jag i många avseenden inte hållit med om hennes politik och argumentation, men hon har verkat väldigt demokratisk när det gäller att ha en öppen och rak debatt, bland annat mot oss Sverigedemokrater, vilket inte är vanligt bland vänsteranhängare. Jag hade faktiskt inte trott att hon skulle göra en sådan här pass oansvarig handling, men man blir aldrig förvånad.

2010-07-08 @ 19:02:56
Postat av: Malin R

Bättre uppvisning än den i Almedalen vad gäller hur demokratur ser ut i sin nästintill fulländade form får man leta efter.Alfssons noteringar bekräftar detta.Politiken har tydligen också fått ett kastsystem á la Indien med de "oberörbara" d.v.s. Sverigedemokraterna.Hur många före detta STASI-informatörer,potentiella landsförrädare,som rört sig i pk-etablissemanget under politikerveckan ,det får vi aldrig reda på.Dessa namn ska och får inte offentligöras är såväl alliansens som de rödgrönas uppfattning.Gamla spioner är m.a.o. berörbara i det politiksa kastsystemet och också,så måste det tolkas, förlåtna.Visst är Sverige fantastiskt!?

2010-07-08 @ 19:25:18
Postat av: Robin Shadowes

Det kanske var yrvädret "bärsärken" som agerade tromb, höll nästan på att skriva trombon innan jag lugnade ner mig (lol)?

2010-07-08 @ 23:20:31
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Ole

Inte illa jobbat ! Två stycken hel idioter (Phol och Westerberg) på ett

och samma foto.

2010-07-09 @ 20:04:53
Postat av: Gubben o Gumman

På bilden kan man se två "kriminella idioter"

Den ena har medverkat till att stjäla svenska skattebetalares pengar, till att försörja all världens folk i Sverige.Den andra (kommunisten)Expo är lite listigare dom

"stjäl"döda svenskars pengar via Allmäna arvsfonden fiffigt va.Drömmen vore att få se Bengrot Westerberg fängslad på livstid ,samt all hans egendom beslagtagen.Han får Roar Qvissling att framstå som en småhandlare,karln är ju helidiot."Plötsligt händer det bara"Expo "får" även donationer av "fulfram matchade" kommunist artister i föreningen artister mot 1 miljon påhittade rasister.Källa : WikipediaStickan ,Tomas , Mikael "Pumps päron" mfl

Du stödjer 100 miljontals mord om du köper skivor av dessa människor el böcker.Tomas är gift med Stickans dotter samma Stickan som

hjälpte "Babbadoo" ,där för övrigt "Bennyjöns"

donerar miljoner till Gudryn Schyman,som bla eldar upp stålarna vorit bättre om hon eldat upp den kvinnoförtryckande Koranen istället j-vla hycklare.Svenska kvinnojourer bla måste bestå av en hög fel-lobotomerade vänster brudar helt klart.Du kanske ser den röda tråden Svenne Banan?Båda på bilden ovan kommer att göra sej bra på "Nya myrmarksanstalten.Dessa diktaturens kreatur skall inte öppna käften

bara vara glada att få andas svensk luft.Får G o G bestämma blir det Sibirisk fjälluft

för dessa så småningom.Ser du dessa två spruta senap bak på deras byxben.

Senap är en miljövänlig demokratisk protest mot landsförädare typ rakningen av tyskhororna i bla Paris.Dessa apskaft beter sej så fruktansvärt illa åt mot sina landsmän så ingen pardon bör ges.

(I senapsfrågan)SD när relativt snabbt 15% sedan skall det förhoppningsvis börja bli kladdigt i handflatorna på bla dessa två stolpskott.Fremskrettspartiet i Norge har toppat på 30% detta

bör SD klippa över tid.Men så har Norge en någorlunda frisk befolkning

Dessa är inte nedsmittade med "Ryska snuvan" som spridits från (S)(V)T68 i 40 år,lägg ner skiten

Ju fortare dessto bättre.Sparka inte på en kille el tjej med vuxenblöjor på sej,då i förebyggande syfte inför 19 Sep.Doften blir så obehaglig efter valnatten den 19 Sept.Titta noga på bilden så ser du två riktiga

"kärringar" fulkärringar.Röstar du på dessa kan du lika väl lämna in din själ på närmsta bok kafe, och greppa pipan och fly in i en låtsasvärld som aldrig funnits el

kommer att finnas,bara en massa lik."Kick ass den 19 Sep rösta på SD i kolossalformat,

ta med katten med om du har någon"

2010-07-09 @ 21:50:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0