HALALKÖTT ORSAK TILL BRÄNDER I NORGE

Enligt en artikel i norska Dagbladet var orsaken till den nedbrända flyktingförläggningen att de asylsökande inte fick halalkött.

Detta är ännu ett bevis i en lång rad som visar att Robert Spencer som höll ett föredrag i Visby har så rätt, så rätt!

Jag tror att det är dessa muslimer som bäst behöver islamofobil!

Men varför finns inte samma problem i Sverige. Serverar Migrationsverket bara halalkött?

Får vi läsa om orsaken till dessa bränder i svensk media?

Tänk så rätt Robert Spencer har!


Kommentarer
Postat av: Trocadero

Betedde sig alla som dessa muslimer (Vilken annan person vill ha halal?) så skulle världen gått under för länge sedan.Dags att sluta dalta med dessa bortskämda snorungar och sätta ner foten!

2010-07-07 @ 13:29:44
Postat av: Indra

När jag vikarierade som lärare för ett antal år sedan och stod i kö för att hämta mat i skolbespisningen så ringde det i telefonen och en anställd i köket svarade och fick tydligen en fråga.

Jag vet inte men jag ska höra med någon annan här sade hon. Hon ropade till sig en arbetskamrat och frågade, vet du om köttet är slaktat enligt halal? Ja, det är det svarade hennes arbetskamrat.

Uppringaren verkade nöjd med svaret och de avslutade samtalet.En tanke. Vad hade hänt om köttet inte hade varit halal slaktat? Skulle de muslimska barnen gå en plågsam död tillmötes om de hade ätit av maten?

2010-07-07 @ 14:27:16
Postat av: Göran Lundqvist SD-Halmstad

Om man nu av etiska orsaker inte vill äta halalslaktat kött vad gör man då? Bränner skolan? misshandlar bespisningspersonalen? jag vill göra alla läsare uppmärksamma på att det finns halalslaktat kött i handeln som inte är tydligt utmärkt. Detta smygande och tillmötesgående av muslimers krav får mig att må illa.

2010-07-07 @ 17:26:21
Postat av: FreeBird

Eurabia är redan här.

2010-07-07 @ 17:55:01
Postat av: Robin Shadowes

Mussarna behöver en motsvarande medicin, nämligen kuffarfobil.

2010-07-07 @ 18:35:33
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: P

Problemet er at de er "papirløse" som har fått avslag. De velger å oppholde seg i asylmottaket fremfor å retunere til sitt hjemland. Noe av grunnen til at de har fått avslag er fordi de har manglet id handlinger og fortalt lite troverdige historier om sin identitet. Med andre ord gikk det ikke å spyle ned passet i toalettet og utgi seg for å være forfulgt. Halal-slaktet kjøtt er spesiellt å kreve da de oppholder seg der frivillig, og ikke har status som flyktninger fordi de har fått avslag.Nok et argument for lukkede mottak eller flyktningemottak utenfor europa.

2010-07-07 @ 19:20:49
Postat av: Kurtan

Det var väldigt tydligt att de "journalister" som rapporterade angående den mycket lärde och sympatiske Robert Spencers andförande i tv-inslaget på ett mycket sjukt sätt antydde att det stora problemet inte var islams utbredning i Sverige och i väst, utan hur de "etablerade" partierna skall tackla sverigedemokraterna.De valde på ett mycket fegt vis att ignorera Robert Spencer totalt. Snacka om att helt missa målet.Påståendet att Jimmie är den mest avskydda partiledarna av alla säger ju allt. Patetiskt är bara förnamnet.Som exempel har vi Lars Orly som hyllar sovjetunionen som har gjort sig skyldig till i runda tal 60 miljoner mord......Fundera på detta en stund. Denna dåre kanske han blir minister i Sverige efter valet....MVH

Kurtan

2010-07-07 @ 19:31:17
Postat av: Kurtan

Thoralf,Kan du inte se till att Robert Spencers seminarium kommer upp på din eller Sd-kurirens (eller bådas) blogg så snart som möjlige medans stort intresset finns.Är säker på att många som besöker är nyfikna på vad denna onda "islamofob" har att säga...MVH

Kurtan2010-07-07 @ 19:48:39
Postat av: Lotta

@IndraDet hade varit intressant att få höra vad föräldrarna till ickemuslimer tycker om att deras barn får finna sig i att äta totyrslaktat djur?

2010-07-07 @ 20:40:41
Postat av: Indra

Just det Lotta och jag blev inte långlivad på den skolan. Jag fick inga mer vikariat där när jag i frågasatte. Inte hade jag ork eller tid att ringa runt till föräldrarna som säkert hade sagt att det var en petitess.

2010-07-07 @ 21:13:07
Postat av: Gubben o Gumman

Funny people

2010-07-07 @ 21:43:08
Postat av: Lotta

@IndraAll heder till dig och starkt att du vågade ifrågasätta detta. Det var absolut ingen kritik riktad mot dig.

2010-07-07 @ 22:34:55
Postat av: J B Doe

När man betänker hur enormt petiga muslimer är med köttet de äter, så kan man undra hur de kan äta svenska grönsaker som ju ofta är gödslade med svingödsel.

2010-07-07 @ 22:40:08
Postat av: Gubben o Gumman

OFF Topic : Kalmar kommuns befolkningökning på 80%

består av raketforkare ,samt i en del fall partikelfysiker,detta tycker helidioten Johan Perssson är bra.I Östra Småland kan vi dessutom läsa om att Kalmar

kommun specialbehandlar invadrarföretag,och för denna diskriminering mot svenska företag skall kommunen motaga pris i Almedalen.(Kommentarer i Östran tas inte in rvh-journalistik,LILLA SALTSJÖBADSAVTALET MODELL ÖVERKURS)Thor-alf gör en "Koskenkorva"el "moona" just do it.

Ett alternativ kan vara att ge prisutdelaren två lammskin och säga halal på dej stolpskott.Lite mindre dramatiskt är ju att överlämna en vuxenblöja med texten "Tack för att du byggde Sverige ,(S)kit ner dej på hemmet"I Barometern gråter en kommuninnevånare ut över bostadsbristen,det verkar som att alla Kalmarbor inte har alla indianerna i kanoten onekligen.Tror alla Kalmarbor att dessa vinstlotter bor i tält möjligen,dessa prioiteras givetvis precis som företagarna av utlänsk härkomst.Vilken skitkommun sossarena gjort gamla anrika Kalmar till.Att vara svensk pensionär bostadslös/arbetslös ung svensk är ingen merit idag.Tänk att få uppleva när 25 ålderdomshem eldas upp av skitförbannade ,nerskitna etniskt svenska pensionärer,egentligen är det ju bara att ta efter.

Normen har ju vinstlotterna satt med bilbränder våldtäkter osv.Ompröva alla PUT på dessa "Funny people"Kick ass dcen 19 Sep rösta på SD

2010-07-07 @ 23:19:09
Postat av: Johanna

Klart att migrationsverket serverar halal-kött. Imp från Danmark. Precis som man gör i skolorna runt om i Sverige och även halal slaktad kyckling som Svenska föräldrar inte blir informerade om.

Hur kul är det som förälder att få reda på att ens barn få halalslakt i skolan när det är emot ens principer och värderingar och även den svenska djurskyddslagen?!?!?

Visst ja.. Skolorna sparar ju in på billigt ritual slaktad kyckling från Danmark.

Trött på att Svenska barn öppet och Ostraffat blir diskriminerade i skolorna.

2010-07-08 @ 02:54:54
Postat av: jannne

Jag lyssnade på videoinlagan och blev heligt förbannad. "Tycka illa om SD?" Vilken idiotfråga! Iofs bra, för det betyder fler röster åt SD!

2010-07-08 @ 19:48:11
Postat av: Rocker1971

http://www.jihadwatch.org/Det är Robert Spencers egen hemsida.

2010-07-09 @ 19:35:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0