FULLTECKNAD DAG

Dagen har varit helt fulltecknad och nu tänker jag bege mig till Almedalen och lyssna på kommunisten Lars Ohly. Första gången i mitt liv.

Sedan skall jag försöka se Debatt live med Janne Josefsson och förhoppningsvis Jimmie Åkesson. Det går aldrig att lita på Public service i Sverige. Någon kan ju få pk-frossa i SVT:s ledning och stoppa Jimmie Åkesson.

Sedan skall jag sätta mig på balkongen och skriva ett blogginlägg om dagens mycket blandade upplevelser.

Kommentarer
Postat av: Johan

Uppmaning till alla som stödjer demokratin. Ring SVT:s tittarservice. Tel 08-784 20 00 och påtala det orimliga att SD inte får vara med i SVT:s slutdebatt. De har öppet vardagar kl 14-19. Den jag talade med sa att det inte är helt orimligt att SVT ändrar sitt beslut. Så sätt igång och ring men kom ihåg att vara trevliga.SVT = Ofri televisionBra argument från Richard Jomshof finner ni nedan:http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/2010/07/04/antidemokratiskt_att_inte_bjuda_in_sd_ti

2010-07-05 @ 19:09:22
Postat av: Robin Shadowes

Hörde nyss schlingerbulten Schlingmann uttala sig om att man skall få se ut hur faen vill. Sy upp en burka, baby. Sy upp 3-4 burkor, baby.

2010-07-05 @ 20:40:21
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Fredrik

Jimmie Åkersson SKÖTTE SIG UTMÄRKT !!

Lars Ohly blev utskrattad av publiken på direktsänt debatt.Även prästen som ville ta lite poäng klampade i klaveret.Men det var ett bryskt uppvaknande för KOMMUNISTEN Lars! ups!välfärdspartiet??? heter dom nu!? ha ha ha ha !

När folk o de i panelen dömmer ut hans agerande när han säger att han kommer inte debattera med SD.

Blir en kovändning av kommunisten! och han säger:

ska debattera när dom kommer in i riksdagen?

ha haha ha ha ha !! Ja gör dig redo som företrädare o representant för de största folkmordet genom hela mänskligheten!SD rakt in i riksdagen!!

2010-07-05 @ 21:19:27
Postat av: Lotta

Det som är tröttsamt att höra är tjafset om att SD är rasister. När skall dessa individer fatta att det är deras helt sinnessjuka massinvandring som SD vänder dig mot och inget annat.

2010-07-05 @ 21:25:14
Postat av: Göran Lundqvist SD-Halmstad

Välfärd vill alla ha, men att som kommunisterna gör presentera den som en utopisk vision gör den inte trovärdig. Det Sverige som Lars beskrev har knappast tillkommit under de fyra sista åren. Alltså så har han suttit och gett sitt stöd till detta Sverige. Barnfattigdom, bostadslöshet och utanförskap har en återkoppling till massinvandring. Nu ska skattehöjningar göra det möjligt att fortsätta med denna politik. Lars passar bäst på stand up klubbar. Han har humor den killen.

2010-07-05 @ 21:27:46
Postat av: Måns

Jimmie Åkesson gjorde som vanligt bra ifrån sig. Jag talar om Janne Josefssons program.

En politruk på SVT kunde i debatt med Åkesson inte på något vis förklara diskrimineringen av SD. En diskriminering som innebär att SD inte får vara med i partiledardebatten.

Sen var det en biskop, som ägnat sig åt mötesstörning mot SD, som fick debattera med Åkesson.I det sammanhanget bör nämnas att just mötesstörning var en metod som användes flitigt av nazister och kommunister, t ex i Tyskland, alltså en djupt odemokratisk och oanständig metod. Tänk bara att ha mage att försöka tysta meningsmotståndare med mötesstörningar.Det ligger självfallet i SVT:s demokratiuppdrag att ta avstånd från sådant . Det gjordes inte av SVT utan biskopen fick i stället debattera med Åkesson. Skandal!.Nämnas bör att biskopen bars bort av polisen, som alltså gjorde den bedömningen att han just ägnade sig åt just mötesstörning.

2010-07-05 @ 21:32:52
Postat av: Ceasar

Gick detta program på tv ikväll?Nyfiken

2010-07-05 @ 21:46:01
URL: http://sverigefidelis.blogg.se/
Postat av: Janne

Anfalla präster??? Vad hände med att försvara den svenska kulturen??? Vill vi tillbaka till vikingatiden igen?? Ta avstånd snälla!!

2010-07-05 @ 21:55:46
Postat av: Ceasar

Ja visst Janne, de visade på aktuellt hur Söder höll i honom och Åkesson slog honom allt vad han orkade samtidigt som han skrek.. jag ska slå dig gul och blå:)En polis upplyste en förvirrad man att han inte fick störa mötet, det visade sig att han var präst. So what?

2010-07-05 @ 22:08:26
URL: http://sverigefidelis.blogg.se/
Postat av: Allemand

Janne,Istället för att hetsa upp dig, gå till nyhetskanalen.se och titta på¨vad som hände. Absolut ingenting hände, en förvirrad präst blev upplyst om demokratiska regler av en Säpoman.

2010-07-05 @ 22:36:52
Postat av: Helene

Geasar

Programmet sänds i repris idag kl. 10.15 på SVT1.

2010-07-06 @ 09:50:32
Postat av: Indra

Kommunisten Ohly, kommunisten Gudrun S, kommunisten som tidigare var vänster men som såg en framtid vid smörgåsbordet genom att gå till socialdemokratin. Människor är inte bättre än så här och politik som det ser ut i dag är djävulens verk. Säg en enda som har/har haft politiska ambitioner utan att se köttgrytan framför sig? Säg en enda som tackar nej till köttgrytan och håller fast vid det den alltid trott på när den kommer hela vägen fram till köttgrytan. Finns ingen så vitt jag vet. Politik/demokrati är ett spel för gallerierna. Vänstern står upp för allas lika värde, Socialdemokratin står upp för allas lika värde, Miljöpartiet står upp för allas lika värde, Centerpartiet står upp för allas lika värde, Folkpartiet står upp för allas lika värde, Moderaterna står upp för allas lika värde.Vilket parti fattas? Det är sju partier i riksdagen eller i den så kallade sjuklövern.Vilket parti fattas?2010-07-07 @ 14:53:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0