FLYHOME, ONE WAY TRAVELS

Ett litet resebolag, Flyhome i Göteborg hade ca 1000 resenärer i Irak och Libanon som tydligen riskerar att bli strandsatta på sina destinationer när resebolaget går i konkurs.

Namnet Flyhome syftar givetvis på att alla PUT-människor från MENA-länder skall åka till sina hemländer på semester, helger, för att gifta bort sina döttrar. Ägaren till detta bolag Aida Abdul Menhem Bakkar har nog varit klar över sin affärsidé.

Om ett så litet resebolag kan ha 650 resenärer i Irak så undrar jag hur många av dessa f.d. asylsökande som hotats med döden om de återvänder till sitt hemland men nu kan semestra i Irak. Uppenbarligen går alla dödshot upp i rök när de tilldelats PUT i Sverige. Ett land där de svenska flyktingkramarna anser att inga asylsökande skall utvisas till Irak. Kanske vore det bättre att Migrationsverket skickar de asylsökande på livslång semesterresa i Irak än att utvisa dem. Då skulle säkert inga flyktingkramare protestera, de protesterar ju inte emot dessa semesterresor vad jag vet.

Har dessa flyktingkramare ingen hjärna att tänka med och ifrågasätta varför tusentals irakier åker tillbaka till Irak när det är omöjligt att utvisa asylsökande till samma land.

Gissningsvis har mer än 10000 personer varit ”hemma” i Irak under sommaren på semester. Frågan man måste ställa sig är givetvis också hur dessa resor finansieras? Tyvärr är det tabu att undersöka detta i Sverige. I våra grannländer är det dock en gångbar verksamhet som myndigheterna kan utföra. Undrar hur stora summor pengar som förs ut av dessa semesterfirare till sina hemländer.

Som inte detta hyckleri med uppehållstillstånd i Sverige där alla politiskt korrekta påstår att invandringen är positivt och en god ekonomiskt affär för vårt land.

Därmed borde Malmö och Södertälje vara de mest framgångsrika städerna i Sverige. Tänk så mycket välutbildade människor och entreprenörer som flyttat till dessa båda städer. Ändå klagar de socialdemokratiska kommunalråden Ilmar Reepalu och Anders Lago i dessa kommuner. Anders Lago är nu sur för att han inte får träffa ansvariga inom regeringen då han vill ha ett flyktingstopp till Södertälje.

Som man bäddar får man ligga, Anders Lago!

Det märkliga är ändå att Anders Lago troligen sitter säker i Södertälje efter höstens val tack vare alla inflyttade invandrare som röstar på bidragspartiet Socialdemokraterna.

Som socialdemokrat måste det vara en märklig situation när den förda politiken leder rakt ner i botten i opinionsundersökningarna. Gissningsvis består socialdemokraternas väljarkår av 30-40 procent invandrare. Det forna arbetarpartiet har utvecklats till ett invandrarparti som lämnat det mesta av sina ideal bakom sig. Med Mona Sahlin som partiledare kommer det att fortsätta mot ett historiskt nederlag i valrörelsen om inte Fredrik Reinfeldt gör bort sig radikalt genom att t.ex. begå något grovt brott.

 


Kommentarer
Postat av: PK

Klockrent som alltid TA.

2010-07-29 @ 23:59:17
Postat av: Mats

"Det forna arbetarpartiet har utvecklats till ett invandrarparti som lämnat det mesta av sina ideal bakom sig."Det är det som har hänt i Holland där sossarna nu för tiden till mesta del består av olika invandrargrupper som röstar på sina egna kandidater när riksdagslistan ska spikas.Rätt så roligt när man tänker efter. Först är man PK för glatta livet eftersom det är det som ger karriärpoäng i det parti man valt. Men efter ett tag när man har plockat in tillräckligt många invandrare och dessa sedan börjar organisera sig så petas man från listan av sitt eget röstboskap. Poetic justice.

2010-07-30 @ 00:27:02
Postat av: Gubben o Gumman

Rubriken är kanon talar om vad som gäller.Lagos o Repaluu måste ju bli Sveriges most wanted i framtiden,två totalförstörda städer.Det var skrämmande att se blattarna kasta mat på dom svenska tjejerna i matsalen,skoldörrar låsta mellan vinstlotter och andra,tack Lagos, idiot.

(källa: Utbildningsradion)Sveriges själ tål inte att dessa får gå lösa.

Dessa två har passerat staadiet rektumsocialist,och

är per definition landsförädare inget annat.Detta våra vänner är 2 landsförädare, som tappat kontrollen totalt ,och nu skriker på polis samt regering.Blåste Lagos ropar på flera poliser på stan och som utredare.

Prova och ropa om lite flera invandrare istället stolpskott.I dagens dumburk har Bajland sagt : Vi måste ge vissa ungdomar en sjätte chans om dom misslyckas på

fem försök...det hjälper nog inte om hjärnan inte hänger med.Vad Bajlands problem är inser du nog själv...I klartext Olle o Stina får plugga satan och finna sej i att Fatima och Ahmed går före i kön till utbildningar trots att dom inte har där att göra.Deta är ETNISK DISKRIMINERING av svenska ungdomar.Förstagångsväljare rösta SD den 19 Sep bättre investering i din framtid kan du inte göra.

Det som pågår i detta sjuka land måste upphöra.Som vanligt Googlar du på IQ världen så förstår du Bajlands utalande lite bättre.Vårt förslag är att dom stannar i sina hemländer och blir beg kamelförsäljare där tex.Reseverksamheten är en av dom sjukaste företeelserna i Sverige måtte SD ställa dom som försvarar detta bedrägeri mot svenska skattebetalare mot väggen,det kanske blir du ynkrygg som smygläser Alfssons blogg sketgubbe.Sedan är det ju fina medborgare vi får hit ,lögnare

Börjar sitt medborgarskap med att ljuga skicka hem skiten bara.Om det är någon som tror att folk från Mena länderna kommer att föra Sverige framåt ,ring din husläkare.Vart tog den svenska hedern vägen Irina Oleg Pjotr

Försvann den in i en spruta i armvecket eller?"Du har ett val snorunge antingen får du Gubben o Gumman som fosterföräldrar, el röstar du på SD"Kicka ass den 19 Sep" ge dom sju systrarna i Rosenbad stora darren ,glöm inte Cavatus flygblad

Ladda ned och dela ut ,SVT är ockuperat sedan 1968

av röde Börje och gänget.Så Sveriges framtid hänger delvis på dej,och dina

gympadojjor.Skall bli underbart när dessa "TV-chefer" får sparken i framtiden ,du bestämmer när.Vi skall ha en fri TV inget dj-vla TV Moskva.Hjälp till att få "Nasse-Lasses flin att stanna mellan öronen när han inser valnederlaget samt SD:s

siffror,denne man vill förbjuda SD den som gräver en grop åt andra......-Vill du ha smultron Sverige eller kamel Sverige?

-Vill du åka Svennetaxi el "Rapecab"-"Åker raggarna raggarbil"?

-"Samarbetade nazister och muslimer under kriget"?40 år med rektumsocialisterna och 57% i skattetryck

1,2 miljoner vinstlotter inget försvar en tandlös polis ,gamla som skiter ned sej på hemmet.Det räcker nu.

2010-07-30 @ 00:47:23
Postat av: Magnus S

Härligt Thorhalf! Kanske ditt bästa och kraftigaste blogginlägg hittills. Du fick med nästan allt förutom den överväldigande våldtäktsstatisktieken i detta landet.

2010-07-30 @ 01:39:52
Postat av: Magnus S

Sorry, våldtäktsstatistiken ska det stå men det är som sagt semester och klockan klämtar..Där är vi Europabäst plötsligt?!

2010-07-30 @ 01:44:11
Postat av: Leif

Ja usch och fy vad trött man blir varenda dag, tänk så bra det var förr i tiden. Nåväl slutar denna mardröm lyckligt så måste vi se till att den aldrig upprepas. Det här folkförflyttningsexperimentet är lika hemskt som kommunistexperimentet. Fast det är klart det är ju exakt samma folk som hållt i planläggningen så vad annat var att vänta.

2010-07-30 @ 01:48:18
Postat av: Magnus S

Gruppvåldtäkt vad är det? När jag växte upp var det ett okänt begrepp. Nu är det vardagsmat och det ger låga straff och små notiser i massmedia.Vems ärenden springer dom di "satans, nyttiga idioterna" på tidningarna?

2010-07-30 @ 02:14:58
Postat av: Robin Shadowes

Mats, det är precis vad som hände i Holland för ett tag sedan. ett fotbolls-lag som från början varit helt holländskt blev successivt övertaget av mussarna som petade ut alla holländare. Nu är det precis tvärtom, ett renodlat musse-lag. Samma sak kommer hända med partierna, inte bara såssarna. I höst kommer Waberi in riksdagen och närväl den platsen är säkrad så kommer han börja gynna andra mussar som han själv. Alla dom stora partierna kommer domineras av mussar om bara några år.

2010-07-30 @ 04:29:28
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Tony Ingman

Sossarna borde sluta att kalla sig arbetarparti,

eftersom merparten av dom nya väljarna gör allt

annat än arbetar. När nu M snott namnet nya

arbetarpartiet, så kan väl sossarna kalla sig

nya bidragspartiet, fast skenhelighetpartiet

hycklarna passar också väldigt bra (SH).

2010-07-30 @ 08:46:08
Postat av: Calle

@ Robin Shadowes & Mats

Det ni beskriver är vad som kommer att ske inom alla sektorer.Det är också målet med spridningen av islam.Att ta över och göra världen till EN ENDA muslimsk stat.

Hjälp att göra detta får dom av dessa in absurdum toleranta, godtrogna flyktingkramare.

Bibelcitat: De hava ögon-men se icke, de hava öron- men höra icke.Detta stämmer bra in på ovannämnda grupp.Mycket bra skrivet av dig, Thoralf!!!

2010-07-30 @ 10:03:18
Postat av: Lotta

Visst vore det intressant att höra vad alla flyktingkramare har för förklaring till hur de "stackars" förföljda irakierna som flytt för sina liv till paradiset Sverige kan åka hem till Irak igen när de fått PUT? Kom igen nu Jonas, Skreggen, alias Retzius och allt vad ni heter, vi vill veta hur ni förklarar detta.

2010-07-30 @ 10:19:40
Postat av: Söder

Hur kan dessa människor åka hem på semester till ett land som otaliga FN organisationer (många är dom....väldigt många med olika namn) klassar som livsfarligt att sända folk till. Är inte detta av intresse för 1. media 2. Våra myndighetersom beslutar om uppehållstillstånd??. Hur jäkla naiva får folk vara.

2010-07-30 @ 10:26:04
Postat av: Allemand

Söder,Det är inte folk som är naiva. De tvingas till det av politiker och media för att överleva och för att ha sitt arbete kvar. Den 19 september bakom skynket bestämmer de själva och det kommer att visa sig garanterat var de står.

2010-07-30 @ 10:43:51
Postat av: Måns

SD påverkar politiken. Ja, det är verkligen så att politikerna rättat sig efter den konkurrens från SD som de är föremål för.

Vanligt folk har i årtionden retat sig på allt gulle-gull med brottslingarna. Ja politikerna har daltat med brottslingarna därför att de bill ha de kriminellas röster.

För SD är det dock brottsoffrens intressen som sätts i första rummet.

Och nu börjar det hända saker. Justitieminister Beatrice Ask lovar nu i valets elfte timme mera övervakningskameror. Naturligtvis opponerar sig sossarna. Kanske dom tänker på vad en del väljare i som sysslar med rån och bilbränder kommer att säga.Men när väl SD är inne i riksdagen så kommer säkert även sossarna att pressas till en human linje i kriminalpolitiken, en linje som primärt ska skydda vanligt folk från brottslingar. Inte tvärt om.

2010-07-30 @ 11:33:40
Postat av: Kalle

Kameror är nog bra för att visa vem som begått brottet i efterhand. Jag uppfattar kameror dom en mycket dålig ersättning för patrullerande poliser.Nu är det sååå ovanligt med patrullerande poliser så att man får visa fotografier på sådan för barnbarnen som aldrig aldrig har sett patrullerande poliser. Så ovanligt är det med sådana poliser.Fler poliser på gatorna!!!2010-07-30 @ 11:49:42
Postat av: Allemand

Kalle,

Håller med, men det ersätter tyvärr inte kamerorna.

2010-07-30 @ 12:11:53
Postat av: Måns

Som det är nu kan brottslingen begå brott efter brott utan att bli upptäckt. Kameror skulle sannolikt leda till en högre uppklarandeprocent och därmed ett säkrare samhälle.Ta den här pedofilen som härjar i Stockholm och jagar flickor runt sex år. Hur många övergrepp han gjort är det nog ingen som vet.Hade vi haft kameror så skulle han kanske varit inlåst för länge sedan.

Men självfallet behövs det patrullerade poliser. Det behövs många, många så att et bara vore att ropa på polis vid behov.

2010-07-30 @ 12:57:52
Postat av: Stefan K

Det är väl bara att upprepa denna lustifikation:

På Arlanda finns det två köer med irakier.

Den ena innehåller irakier som anlänt till Sverige för att söka asyl p.g.a. krig och andra oroligheter.

Den andra innehåller irakier med PUT som tänker resa på semester till samma område som de i den andra kön säger sig ha flytt ifrån.Lago och Repalu öppnade slussarna till sina städer och i kölvattnet från de som anlände kommer nu familjer och släktingar i en aldrig sinande ström.Som man bäddar får man ligga, men nu vill de bägge slippa ansvaret och flytta över det på andra kommuner.Lago och Repalu tillhör de förespråkare för mångkultur som hävdar att en stor invandring och en generös flyktingpolitik är ekonomiskt lönsam för Sverige.Med det resonemanget skulle Södertälje och Malmö vara de två mest välmående kommunerna i landet, så varför detta gnäll?Det enda parti som länge hävdat att Sverige inte kan fortsätta på den inslagna linjen kallas i folkmun för rasister och främlingsfientliga. Kan de epiteten nu ges herrar Lago och Repalu?Vad säger Mona?Till sist en fråga som ställs.

http://petterssons.bloggsida.se/politik/ar-muslimer-dumma

2010-07-30 @ 13:10:04
Postat av: leifer

Måns, vänstern har knappast daltat med kriminella för att få deras röster. Det är knappast så stora numerärer att det påverkar val.Däremot har vänstern identifierat s.k. svaga grupper. Kriminella är en sån svag grupp. Läser man ex vänsterpartiets partiprogram (vilket jag gjort) så får man en bild av att det stora samhällsproblemet är heterosexuella vita män, inget annat.

2010-07-30 @ 13:30:07
Postat av: Ronny

Bara kostnaderna för hemspråk ökade från 12 till 20 miljoner kronor under 2009 i Södertälje.2010-07-30 @ 13:35:56
Postat av: Måns

@Leifer Vid många val har det faktiskt inte skilt mer än ett eller några mandat mellan vänster och allians. På marginalen har därför de kriminellas röster många gånger räddat det socialdemokratiska maktinnehavet.Men dom kriminella är ju så få, säger Du. Ja men nästan alla röstar S och man måste även räkna in familj, mamma pappa fru och barn systrar och bröder.Notoriska socialhjälpstagare är en annan grupp som socialdemokraterna säkrat sitt maktinnehav med.Våra lagar må te sig absurda, men de är skrivna av människor, kalkylerande människor som räknar med politisk profit.

2010-07-30 @ 14:09:07
Postat av: Kurtan

Appropå kommentaren om Beatrice A's utspel om fler övervakningskameror.Ett utspel för galleriet nu innan valet naturligvis. Genomskinligt liksom Sabunis utspel..Men om man nu analyserar problemet seriöst, är denna angreppsvinkel "hål i huvudet".Att sätta upp kameror är ju att attackera symptomen på sjukdomen (läs den katastofalt ökande brottsligheten), inte själva sjukdomen (läs helt öppna gränser och massinvandring där runt 80 procent inte ens visar upp id-handlingar) samt dekadensen i samhället som applåderas av etablisemanget.....Detta är precis samma "hål i huvudet" åtgärd som när de tar bort kontanthanderingen på bussar för att förekomma rån. Detta istället för att se till att tjuvarna åker fast och får kännbara straff....Vad blir nästa "åtgärd" ?! Att svenska flickor och kvinnor ej få gå i kort kjol, ej vistas ute efter klockan 2200 utan "bodyguard" ? Eller måste de kanske rent av bära burka eller niqab ?!MVH

2010-07-30 @ 15:10:37
Postat av: J B Doe

@Gubben och Gumman

Som vanligt skriver ni: Googla på IQ världen.

Ja, det kan man göra och se att många U-länder har ett lågt IQ-genomsnitt. Men det står inte vad det beror på.

Förklaringen är att hjärnans utveckling under uppväxtåren kräver en enorm massa energi. Om kroppen lider brist på näring pga sjukdomar når den aldrig full kapacitet. Smutsigt dricksvatten leder t ex till diarré, vilket gör att kroppen inte får någon näring alls.

Detta kan man läsa mer om genom att Goolgla på Christopher Epping (som är forskare vid University of New Mexico). Jag förutsätter att GoG kan läsa engelska, eftersom ni av någon anledning använder en hel del engelska uttryck (most wanted, kicka ass).

Jag hoppas att vi alltså är överens om att svenskt bistånd bör inriktas på att utrota malaria och andra sjukdomar samt att se till att folk får rent dricksvatten.

Eller föredrar GoG att känna sig smartare än blattarna, stolpskotten och snorungarna som sätter en spruta i armvecket (allt enl ert inlägg här ovan)

Vad beträffar Stefan Ks länk till "Är muslimer dumma?", tror jag däremot att århundraden av kusin-gifte är förklaringen.

2010-07-30 @ 15:44:03
Postat av: leifer

@Måns, det låter lite för mycket av konspirationsteori, istället är det nog som jag skrev, en svag grupp. Däremot är det ju ingen hemlighet att invandrarnas röster blivit allt viktigare för S. Så viktigt att man helt missar att t.ex. muslimer är extremt patriarkaliskt (märk väl att muslimska kvinnor är lika mycket kulturbärare i det), kanske den mest patriarkaliska kulturen i världen. Det som driver muslimer att rösta på vänstern är då andra saker som bidragsberoende och generösa regler för anhörighetsinvandring. Men också för att muslimer hatar USA. Vänstern hatar också USA, pga kapitalismen och stormaktsfasoner. Vänstern är dessutom mer en lovligt blåögd och samtidigt enormt självsäker. Dom tror att muslimer blir matriarkaliska med tiden, att det bara berott på att man levt i en destruktiv diktatur tidigare.

2010-07-30 @ 17:01:43
Postat av: leifer

@Måns, jo jag har läst om kriminella som får sjukersättning när dom sitter i fängelse. När dom kommer ut så väntar typ 100,000 kr som lagts på hög. Det värsta man kan göra i vänstervärlden är istället att jobba vitt, då kan hela familjens bidrag äventyras. Jag skulle kalla vänsterns system både främlingsfientligt och uppmuntrande till kriminalitet. Kriminaliteten och alla skador det medfört är socialdemokratin ytterst ansvarig för. Men givetvis kommer dom aldrig ta nåt ansvar för det, inte heller ens erkänna det.

2010-07-30 @ 17:07:44
Postat av: Lotta

OT/ Lyssna till Evalinda Grensman (MP)när hon med gråteni halsen berättar att en av de 33!! Ensamkommande "flyktingbarnen" säger att Sverige är ett helvete och att han ångrar att han "flydde" hit.

Postat av: sd-2010

Angående brottslighet, varför frågar man sig inte vad är orsaken till våldtäkter och övriga brott, vem utför dessa och varför. Källan är väl den man skall angripa. Att sätta upp kameror, klippa häckar och buskar är sekundära åtgärder och leder ingen vart.

2010-07-30 @ 17:45:45
Postat av: Tony Ingman

Om man säger att man har flytt från kriget , och

att man inte vågar åka tillbaka , men sen när man

fått put reser på semester till detta land, borde

uppehållstillståndet dras in med omedelbar verkan.

Kan undra hur reklamslogan hos flyktingsmugglarna

låter: kom och boka en resa till Sverige, det

kostar bara hundra tusen , men sen blir du

försörjd på livtid, lagar och bestämmelser kan du

skita i , dom gäller bara för den dumme Svensken.

Dina seder och bruk tar du med dig til det goda

landet som är fyllt med mjölk och honung, det är

bara att ta för sig, andra betalar.

2010-07-30 @ 17:49:52
Postat av: Måns@Leifer

Tyvärr är det inte fantasi att socialdemokraterna köper vissa gruppers röster för att säkra sitt maktinnehav. De kriminella röstar nästan mangrant på socialdemokraterna. Det vet man genom undersökningar.I gengäld har sossarna sett till att vi har väldigt lite poliser. I Norrland kan det vara 20c mil till en polis. I storstäderna var det många år sedan det fanns patrullerande poliser på gatorna.Sen är det rena rama lyxstandarden i våra fängelser. Tänk om det gavs samma standard vad gäller mat till våra pensionärer och våra skolungdomar.Dessutom är det ju på tok för låga straff.Men alliansen är lika PK så låt Er inte luras av deras locktoner.

2010-07-30 @ 18:21:31
Postat av: Gubben o Gumman

J B Doe : Ja wir sprechen Englisch sehr gut,du auch?En liten rebus sprutor+bokafe+rektumsocialist=

Ringer det några klockot J B ?Vi vet att svält påverkar utvecklingen negativt

Således flera faktorerer enligt vetenskapen.

IQ världen blir ju slustationen av alla faktorer.

Det är här du skjuter dej i foten J B.Adoptivgöken tex vid Ölandsmordet hade 58 i IQ .

Försvaret försökte få lägre straff pga detta.

Kanske något att tänka på om man går i importtankar .Att I länderna utnyttjat tredje världen är inget nytt,men det har inte ett förb-nnat skit med svensk

invandrarpolitik att göra, en annan diskussion.Fast media har ju inte precis marknadsfört problemet senaste 40 åren så lite lurad är nog Svenne på konfekten.Wikipedia talar om att mycket sol inte främjar utvecklingen,lite mindre sol främjar utvecklingen

Gubben o Gumman har inte skrivit Wikipedia.Fast spelar det någon roll i utvecklingen i ett högindustriellt I -land,det är ju det saken gäller

50% av vinstlotterna kommer aldrig ut i arbete.

Vi pratar bla arbetsmarknad socialförsäkringar.Ställa det mot korrekta fakta har vår jounalistkår

förbannat svårt att göra.Gubben o Gumman vill satsa på svenska ungdomar inte

Mena gänget,dom får gärna återvända el stanna i sina varma länder.....Vill man prata smutsigt vatten i Afrika finns det

väl en 2 miljoner bloggar för det el?I en grupp har 10% i arbete,där är IQ snittet 63

Kan det möjligen ha något med saken att göra?"Bajland" pratar om en 6 chans när man blåst 5?

Här pratar han om problemet och hur man skall göra för att förvärra det, flera chanser, mera invandring.Så resonerar en äkta sosseidiot..

Nästa babblar om att Jimmy är bra på att prångla

ut siffror..Socialdemokraterna har jobbat senaste 25 åren med att göra om hela Sverige till ett enda stort Samhall,må fan ta dom på domedagen(19 Sep).Skall man förenkla det så är Sverige söder om Karlskrona bara att klassa som Samhall land.

2010-07-30 @ 18:42:19
Postat av: Trisse

Svar till sign " Måns":Det är långt ifrån någon som signaturen beskriver det " lyxstandartd" på våra fängelser

och andra anstalter.Snarare tvärt om.

"Lädret svider".Man får sona sitt brott.Rätt!Brottsoffren får " livstid".Men det betyder kanske inte så mycket i ASftonbladets värld(Köpbojkott!)Debatten skulle emellertid föras framåt om denna

baserades på fakta.Komm med dessa då?

2010-07-30 @ 21:39:31
Postat av: Trisse

Det är nu dags för den vanlige

knegarens " revolution"

Så här kan det absolut inte få fortsätta.Inte alls på några villkor.SD vägras vara med i TV debatterna...sjukligt där

Eva Hamlilton som är en s k "chef" för företaget

SVT står bakom beslutet.Har det inte gått upp för henne med omgivning så handlar vgalet om kommande mandatperiod.Eller har jag missuppfattat något totalt nu?

2010-07-30 @ 21:53:22
Postat av: Göran

Semester?? Det förutsätter väl att dessa kritter arbetar??

2010-07-30 @ 22:14:06
Postat av: A communist is a socialist in a hurry

Socialismens vanliga väg börjar ta sin form i även sverige,hade sverige haft krav på sina invandrare som man hade hade förr och inte öst in kostnadskrävande bidragsparasiter hade socialismen kombinerat med en halvkapitalistisk ekonomi fungerat och fortsatt föra sverige framåt.Nej istället börjar man ösa in bidragsparasiter i hundratusental,analfabeter och fåraherdar med helt andra mentaliteter,mönstret är tydligt i hela europa,land efter land som försökt sig på denna typ av invandring kollapsar och blir fattigare.Nu när sverige redan valt en 100% socialistisk väg är det för sent,jag ger 15-20 år innan välfärdspengarna är slut och 90% av alla välutbildade svenskar tagit väskan och dragit.There is no difference between communism and socialism, except in the means of achieving the same ultimate end: communism proposes to enslave people by force, socialism — By vote.

2010-07-30 @ 22:26:30
Postat av: Måns

Man blir ledsen över tillståndet inom alliansen. Det är de försvarslösa barnen som offras på PK:s “heliga” altare.I huggormars avföda i ha djävulen till fader, sa Jesus till dåtidens PK-iter. Kanske han skulle säga samma sak till de avskum som till och med offrar barnen, de oskyldiga och försvarslösa barnen.Som sagt, man blir så ledsen över tillståndet i landet. Finns det ingen botten?

2010-07-30 @ 23:00:06
Postat av: leifer

@Måns, alliansen kommer stenhårt köra PK fram till valet. Sen finns en annan agenda för Sverige, om alliansen vinner.

2010-07-31 @ 00:29:08
Postat av: peerpede

One way ticket with "Air Misär"...

Die dumme Schweden ist so glücklich zu der Flugreise zum Schweden bezahlen.Gør som os i Danmark, tjek hvem der rejser, hvor mange penge de har og om de er på bistandshjælp!Det är jo inte klokt hur illa det står till idag och jag är övertygad att Svenska staten kommer att flyga hem dessa strandsatta turister gratis (vi får betala)och det utan ens att kolla om det har begåtts några brott mot det sociala (oss alla)

2010-07-31 @ 01:20:43
Postat av: S-E Karlsson

Ingen skulle få möjlighet att bli politiker om inte hon/han har minst 20 års arbetslivserfarenhet , då först vet man vad livet är , nu kan en 18 åring tillexempel kandidera till exvis kommunfullmäktige , vad har en sån för erfarenhet annat än åren i skolan ? Nej 20 års arbetslivserfarenhet då först vet dom vad det vill säga med allt som hör till livet . Det finns 18 åringar som fortfarande bor hemma hos i många fall rika föräldrar vad vet dessa 18 åringar om livet

Dom ska alltså kunna sitta och bestämma över oss som i många fall har 60 års arbetslivserfarenhet ,

själv började jag jobba vid 14 års ålder .

2010-07-31 @ 06:35:26
Postat av: claudia

god morgon, sovit gott? :)

2010-07-31 @ 07:32:17
URL: http://qlaudiia.blogg.se/
Postat av: Robin Shadowes

S-E, man kommer här osökt att tänka på självaste Måna Muslim. Hon lär visst enligt ihärdiga rykten hunnit göra en kort vända som snabbsköps-kassörska innan det blev såsseri för hela slanten. Om det ligger nån sanning i dessa rykten vet jag ej. Vill även minnas nåt svart-vitt tv-inslag på en ej ännu torr bakom öronen ung Carrrrrl Bildt som förmodligen ej heller gjort så mycket annat än att glida på den berömda räkmackan direkt in i politiken. Vill minnas att Gunnar Sträng faktiskt hade arbetat i sin ungdom. Kanske t o m självaste Erlander hade gjort det.

2010-07-31 @ 08:45:06
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Mona

Hej! Jag har aldrig röstat på SD förut men kommer göra det nu. Som någon skrev här: Det räcker nu.

2010-08-05 @ 08:34:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0