FÄNGELSEANSTALTER WICKBOM?

I dagens Barometern är Ulf Wickbom igång vad det gäller invandring igen. Denna gång undviker han dock att nämna Sverigedemokraterna helt och hållet men hela ledaren syftar till att försöka påverka läsaren att invandringen är bra för Sverige. Nu lyckas Ulf Wickbom inte särskilt bra och hans slutsatser är inte särskilt genomtänkta. Som alla andra pk-människor kan han inte skriva sanningen utan kommer med en rad krystade förklaringar till dagens problem. När jag läste följande mening fick jag ett riktigt skrattanfall och undrade hur många som håller med Ulf Wickbom.

”Av mycket krassa skäl behöver Sverige en fortsatt invandring. Redan idag är det personer från andra länder, som står för verksamheten i stora delar av offentlig sektor.”

Undrar vilka sektorer som Ulf Wickbom räknar som offentlig sektor. Är det möjligen våra fängelseanstalter han tänker på?

Han tar även upp Holland och Geert Wilders som ett varnande exempel där PVV gick från 9 mandat till 24 mandat vid valet i början av juni. När det gäller Holland utelämnar dock Ulf Wickbom en mängd mycket relevanta fakta men det är givetvis inte hans avsikt att skriva sanningen.

Rättegången mot Geert Wilders i Holland är tydligen på gång och uppenbarligen har försvaret tillfrågat Wafa Sultan som ”vittne” i rättegången. Med anledning av detta har hon intervjuats och det är en intressant 30-minuters intervju som jag rekommenderar den intresserade att titta på.


sitestat


Kommentarer
Postat av: Leif

Mycket intressant film. Tack för den Toralf.2010-07-04 @ 00:56:54
Postat av: Cavatus

Julia Caesar nu ute med en ny krönika! Se länkarna här:www.korta.nu/jcPostat av: Magnus S

Ulf Wickbom och han ska vara chefredaktör. Han skrev förut om hur han stekte blodpudding och det var väl okey och ganska intressant. Annars har han varit riktigt klen faktiskt. Lite som ett uppnosigt barn som tror sig veta hur det fungerar..

2010-07-04 @ 01:32:29
Postat av: Magnus S

Jag förstår om en person som Boo ser upp till Ulf Wickbom.

2010-07-04 @ 01:34:34
Postat av: Gubben o Gumman

Klämkäck kille

2010-07-04 @ 02:35:00
Postat av: joffe

Intervjun med Wafa Sultan var det bästa och mest klargörande jag någonsin hört om Islam. Vilken fantastisk kvinna och hur hon på ett enkelt språk, rakt på sak förklarar denna sjuka framtidshotande lära...VARJE människa på denna jord borde ta del av hennes enkla förklaringar. HELT FORMIDABLE. MISSA INTE DETTA TILLFÄLLE TILL LÄRDOM. Tänk om SVT KUNDE SÄNDA DENNA INTERVJU TILL SVERIGES BEFOLKNING.En ÖNSKEDRÖM SOM NATURLIGTVIS FÖRBLIR EN DRÖM.Tack Thoralf att du förmedlade denna intervju som varje ärlig bloggare borde sprida kunskap om..2010-07-04 @ 04:31:04
Postat av: Robin Shadowes

Jaså, Uffe går bärsärkagång på ledarsidan igen. Intresseklubben antecknar.

2010-07-04 @ 05:56:53
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Fredrik

Ska man säga? man kan ju inte ens bli arg på denna sorgliga figur! Kalmars byfåne:-) Ja hade invandrarna dominerat den offentliga sektorn så hade dom ej varit arbetslösa! men som vi vet att så är ju inte fallet. Sen är det ju så att 50% kvoteras in på våra arbetsplatser. Det ska se bra ut i statistiken. sen om personen inte uppfyller kraven är mindre viktigt. Snacka om dold rasism!Men barometern och denne byfåne är en pinsamhet för kalmar. Men länka över filmen till hans privata mejl eller direkt till tidningen.Se om karl har mage att kritisera det som sägs och bortförklara det i äkta pk manèr.

2010-07-04 @ 07:27:04
Postat av: Fredrik

Filmen bör skickas till alla partier så får dom se en invandrar kvinna som har civilkurage så hon kan dela med sig till oss alla. Som sagts innan: Alla invandrare som vill leva i ett civiliserat Sverige bör genast resa sig upp o rösta SD!

2010-07-04 @ 07:42:48
Postat av: Nalle i Växjö

SD Television sänder webb tv från Almedale

Postat av: Stefan K

Tv4 kommer med början ikväll att sända direkt från Almedalen i ett halvtimmes långt program.

Ansvarig för att göra dagliga politiska spaningar är Lena Sundström!

Just det, "den" Lena Sundström.

En månadslön på att SD kommer utsättas för både det ena och det andra. Jimmie Åkesson är givetvis inte med bland partiledarna som kommer att utfrågas, så heller ej övriga icke-riksdagspartiers ledare.

2010-07-04 @ 10:35:03
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Märker av en tendens att PK-medias förtroende sjunker för varje dag hos vanligt folk om man får uttrycka sig så. Har fått många positiva reaktioner sista tiden och kan inte i min vildaste fantasi förstå varför många fortfarande " duckar " och inte våga stå för vad dom innerst inne tycker. Ha en fortsatt trevlig sommar önskar SD Kalmar.

2010-07-04 @ 10:43:09
Postat av: lee

Hur många DÖDA Jesus ?Hur många döda Mohammaed??

Vem vill du följa?

End of story

2010-07-04 @ 11:59:03
Postat av: Helene

Stefan K

Lena-Jag-hatar-Sverige-i-allmänhet-och-svenskar-i-synnerhet, och-ja,-jag-är-fan-stolt-över-det-Sundström? En mer objektiv människa får man väl leta efter.

2010-07-04 @ 13:18:22
Postat av: Cavatus

Nu finns ett nytt dokument uppladdat på flygbladssidan. För länge sen lovade jag ett dokument med fakta, som man kan plugga in och ha som ess i rockärmen vid diskussioner. Nu är det klart. Läs mer om dokumentet här:www.aktualia.wordpress.com/flygbladHåll till godo.

2010-07-04 @ 14:11:19
URL: http://www.aktualia.wordpress.com/flygblad
Postat av: Gubben o Gumman

Sundström till Almedalen ,var skall sleven vara

om inte i grytan,denna "objektiva" samhällsdebatör.

Tjejen ger faktiskt det "socialistiska apskaftet"

ett annsikteBo Kaspers "kärring" är en klar blodtryckshöjare

i vissa kretsar hehe,blir väl perfekt att låta

henne spotta på svenska folket från Almedalen.Programdirektörena på TV4 Hanoi har verkligen fingertoppskänsla,som för övrigt visade sej igår:

TV4 fakta sände en snutt om Ådalen 1931 rikligt med pangpang inspelat som värsta grymma krigsfilm.I slutet säger speakerrösten:Skotten i Ådalen medförde att lagen ändrades så att svensk militär

inte får skjuta på civila.Det är den lagen som nu skall ändras tillbaka så att svensk? militär får skjuta på civila.

Sannolikt kommer man inte att gå loss i Rosengård Ronna el Rinkeby direkt.Man börjar förstå hur indianerna kände sej i Amerika mer och mer faktiskt,denna lagändring är det största övergreppet på svenska folket på många år,den smygs igenom utan några protester.Två lägen uppstår media mässigt :-Medveten vilseledande manipulation

-Okunskap från TV4Vad tror du Svenne Banan?

2010-07-04 @ 14:30:05
Postat av: Funtaren

Tack för Wafa Sultan. Härligt att höra henne tala.

2010-07-04 @ 15:21:46
Postat av: j-å

Jo du, GoG.Där kommer man att "gå loss" med att värva den Svenska Främlingslegion som i framtiden skall skjuta på strejkande och protesterande arbetare.

Samtidigt kommer det att stryka med ett antal kyrkobesökare och präster från Svenska kyrkan.Kan inte tänka mej några mer lämpade för denna uppgift, än de som nu vuxit upp i Rosengård, Ronna eller Rinkeby.

Framförallt skapar det ju sysselsättning för si så där en 15 000-20 000.2010-07-04 @ 15:43:13
Postat av: scarytruth

På samma temahttp://www.youtube.com/watch?v=2fnTHyyvzWg

2010-07-04 @ 19:01:24
Postat av: R

Det kan mycket väl bli så att Europas länder inom något decennium börjar bjuda över varandra för att få del av den invandrade arbetskraften. Då krävs nytänkande i våra attityder gentemot invandrare. Det är exempelvis ett resursslöseri utan like att iranska läkare kör taxi i stället för att arbeta på våra sjukhus.

2010-07-04 @ 19:49:48
Postat av: Mia Hagman SD Kalmar

Vilken bra intervju! Den var mycket intressant!

2010-07-04 @ 20:44:31
Postat av: Lotta

Om det finns så många läkare från Iran som kör taxi är det ju konstigt att man plockade hit många läkare från Polen som fick snabbutbildas i svenska språket för att kunna börja arbeta som läkare nästan direkt. Det är något som inte stämmer här, frågan är vad?

2010-07-04 @ 21:33:18
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

R! Det finns inga iranska läkare som kör taxi!

Bara svammel och lögn...(Monas lakej eller?)

2010-07-04 @ 22:24:59
Postat av: Gubben o Gumman

j-å : Rekryteringen som du pekar på ligger nog inte

så långt borta,lite kvotering här och där så kan

Sverige bli ett ganska obehagligt land för dom gamla "indianerna" att bo i.Då pratar vi värre saker än att skita i byxan pga

personalbristSista spiken kan ju bli om man placerar vinstlotter

i reguljära armen,vi vet ju vilka ledare dom följer om det gäller......Det blir inte korpral Jönsson i allafall.Svenne Banan sover tungt vi får hoppas att "Sitting" Bengt el Ingvar Bull vaknar.Denna lagändring måste stoppas står högt upp på

listan eftersom det blir katastrofala följder med

lite otur.Detta är för att kunna skjuta/mörda protesterande

etniska svenskar inget annat,trevlig sommar på dej

Svenne Banan,denna lagändring kommer bara för SD:s

framgångar socialistdräggen är livrädda.Vore högintresant till vem som föreslagit denna lagändring motivering osv.Detta måste väl smälla högre än FRA lagen o den debatten.Lyckas ,Ivan Katrina, Oleg, Vladimir med detta så

har man gjort revoulution baklänges bara morden fattas.Sverige sover tungt 2010 precis som 1968.

2010-07-05 @ 00:20:44
Postat av: Ibbe

Wickbom är synnerligen dåligt påläst om Holland. Folk där är inte dumma och det är anledningen till att högutbildade flyr landet i ökat antal är utvecklingen i landet. samma fenomen som hotar här i landet f.ö. Det finns numera holländska kolonier lite överallt, inte minst det län där Wickboms tidning har sitt spridningsområde är ett utmärkt exempel. Sedan kommer det vanliga påståendet om alla högutbildade som inte får jobb. Sahlinskan körde för några år sedan litanian med de utländska läkarna ända tills att Socialstyrelsen visade siffror på att Sahlin var ute och reste riktigt ordentligt, men hennes starka sida är inte att vara påläst enligt tidigare medarbetare. Jobb får man däremot inte om man är analfabet vilket stora delar av den somaliska "flyktinggruppen" är och somalierna är inte ensamma. Sedan skulle det vara intressant att få reda på vilka delar av den offentliga sektorn som bärs upp av nysvenskarna.

2010-07-05 @ 12:03:27
Postat av: Rocker1971

Mycket intressant att lyssna på denna kloka kvinna.

2010-07-05 @ 15:43:07
Postat av: Lotta

Hur lång är filmen? Såg till 29:32 när datorn började buffra. Försökte gå förbi det då hoppade det tillbaka helt från börja igen:-(

2010-07-05 @ 18:36:37
Postat av: Lotta

Såg precis att den var 30 min lång. Är det någon som har adressen till intervjun? Vore tacksam för ett snabbt svar.

2010-07-05 @ 18:53:31
Postat av: Lotta

Hittade den på Een Vandaags sida. Ville skicka den vidare till en person jag tyckte behövde upplysas.

2010-07-05 @ 19:01:17
Postat av: Karmanjaka

Denna video med Sultan är helt klart den bästa som finns på youtube http://www.youtube.com/watch?v=XN2fqe4oWsI

2010-07-05 @ 20:03:47
Postat av: Lotta

Tack för tipset. Kan rekommendera alla att titta på ett tal av Brigitte Gabriel en kristen libanes om sin uppväxt i södra Libanon när muslimerna tog över landet. Mycket väl värd att se.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0