ENGELSK MEDIA VS SVENSK MEDIA

Ett litet och "harmlöst" exempel på hur svensk media mörkar för sina läsare. Tyvärr är det många som inte har förmågan att räkna ut bakgrunden till detta mordförsök när de läser Expressen.

Från Expressens artikelFrån Engelsk språkig media


Kommentarer
Postat av: Stefan K

Inga onödiga kommentarer. Denna räcker:

Svenska journalister måste vara världens mest patetiska. Frågan är vems ärende de springer?Hoppas denna artikel skickas med e-post till Expressens medarbetare, så att de får sin semester förstörd.Usel journalistik Expressen...igen!

2010-07-03 @ 14:19:27
Postat av: Roger Sahlström

Nima kommenterar det helaHarry HonourDin dotter har högsta betyg på college och hinner samtidigt ha en internationell filmkarriär, men ändå är du så pass missnöjd att du försöker döda henne. Bra där.Afshan Azad, 22, känd från fyra Harry Potterfilmer lever på flykt efter att ha dödshotats – av sin pappa och storebror.Ironipoäng för att hennes efternamn (Azad) betyder ”fri”.http://nordicdervish.wordpress.com/2010/07/02/harry-honour/

2010-07-03 @ 15:58:59
URL: http://valaffisch.se/
Postat av: j-å

Nog tappar artikeln det mesta av nyhetsvärdet när man utesluter orsaken till mordhoten och misshandeln.

Tillhör man så tidiga fyrtitalister har man inte möjligheten att söka fakta i engelska tidningar.

Vi kan nämligen inte engelska.

Jag har dock fattat så mycket att familjen Azad är muslimer och dottern tydligen har ett förhållande med en man utanför denna religion. Ve å fasa.

2010-07-03 @ 17:03:31
Postat av: Fredrik

Äckligt hur man mörkar!!

Svineri hur man försöker skydda Islam i svensk media o politik! skiten hör inte hemma i ett civiliserat samhälle! UT SKA SKITEN!!

2010-07-03 @ 17:39:43
Postat av: Drutten

Avvisa genast far och broder tillbaka på livstid till Pakistan. Att återvända till UK skall innebära livstids straffarbete på den engelska ön Syd Georgien i södra ishavet! En dröm iallafall!

2010-07-03 @ 17:51:37
Postat av: Gubben o Gumman

Tre "mörka män" varav en på Expressen ,i samarbete

mot kärleken, friheten samt livets gåva.Vi kan väl kalla dom Henrisch,Herrman,Ove G.Allvarligt talat Tomas Mattsson det börjar bli

patetiskt med att rekrytera personal direkt från

Expo el Vänsterpartiet.Låta sådan "hönsmössor" som Ove få ett lönekuvärt

är absolut bästa sättet att få upplagan att doppa

långsamt i framtiden det är 2010 nu inte 1968."Låt friheten kärleken spira ,ge Ove sin fd anställning på Expressen att fira".Detta är humant ,Oves utbildning (68 vänsterns manual)på journalisthögskolan är inte tillämplig i det nya media Sverige som likt i Norge och Danmark kommer att växa fram.Ove har helt enkelt passerat bäst före redan innan

sin första arbetsdag ,annars får du nog problem

Tomas den dagen bröderna Ponnier "nyktrar" till.Ge killen en vuvuzela samt en dumstrut.

2010-07-03 @ 18:15:43
Postat av: LN

FEL, FEL, FEL! Ni är ute och cyklar hela bunten! Detta har inte med islam och mohammedaner att göra. Det vet ni väl - det måste ni veta, att islam är fredens och kärlighetens religion. Islam betyder FRED! Fråga vilken som helst av Nya Sveriges unga muslimer - de vet besked. Det är därför de går ut stort med freds- och kärlighetsbudskapet på tisdag (6.juli)i Almedalen. FRED,FRED,FRED är deras lockrop. På sin hemsida blev de så ivriga när de skrev om fred att de var tvungna att upprepa budskapet 2.5 gånger.Läs själv och låt er övertyas - liksom alla tillresta politiker i Almedalen, av de hjärtliga tongångarna:*Fredliga muslimer – finns det sådana?*

Samtal och diskussioner om sambandet mellan islam och fred, med representanter för en ny framväxande fredsrörelse i Sverige, en fredsaktivism med muslimsk grund: Svenska Muslimer För Fred och rättvisa och Fredsagenterna.

Föreställningen om islam som en fredlig religion är nästan obefintlig i västvärlden och Sverige. Men för majoriteten av världens muslimer är islams fredsbudskap helt centralt. Islam betyder fred. Här presenteras den svenska muslimska fredsrörelsens arbete för fred, och dess betydelse för samhällsutvecklingen i Sverige och världen. Inom den muslimska fredsrörelsen pågår många aktiviteter och samarbeten, lokalt och globalt, för fred och för rättvisa. Hur ser detta fredsarbete ut? Vilka frågor är viktiga och vilka metoder använder man? På vilket sätt är islam en fredsreligion? Vi samlas för att diskutera och öka medvetenheten kring dessa viktiga frågeställningar. Samtal och diskussioner om sambandet mellan islam och fred, med representanter för en ny framväxande fredsrörelse i Sverige, en fredsaktivism med muslimsk grund: Svenska Muslimer För Fred och Rättvisa och Fredsagenterna. Föreställningen om islam som en fredlig religion är nästan obefintlig i västvärlden och Sverige. Men för majoriteten av världens muslimer är islams fredsbudskap helt centralt. Islam betyder fred. Här presenteras den svenska muslimska fredsrörelsens arbete för fred, och dess betydelse för samhällsutvecklingen i Sverige och världen. Inom den muslimska fredsrörelsen pågår många aktiviteter och samarbeten, lokalt och globalt, för fred och för rättvisa. Hur ser detta fredsarbete ut? Vilka frågor är viktiga och vilka metoder använder man? På vilket sätt är islam en fredsreligion? Vi samlas för att diskutera och öka medvetenheten kring dessa viktiga frågeställningar.

Alla Nya Sveriges fredliga muslimer - mot nya djärva mål: kaliphatet al Suecia!

Allahu Akbarhttp://ungamuslimer.se/index.php?option=com_content&view=article&id=277:

Postat av: Robin Shadowes

Fröken Azad bör nog undvika att åka på hajj till Mecka. Hon kan nämligen mycket väl bli ett hufvud kortare då om muttawan begriper vem hon är. Som många av er redan vet så cirklar i stort allting i Harry Potter kring magi och magi är superduper-haram inom islam. Så mycket haram faktiskt att man blir ett hufvud kortare om man blir påkommen.

2010-07-03 @ 21:45:00
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Gubben o Gumman

Semestertider här suck det är då gubben o gumman kliver fram hehe,nu har Ove Gustavsson en liten passning under sin artikelmed att dom rödgröna bjuder över Alliansen (HORSEDEALERS SHIT)Nu får vi se hur brighta censuren är el om Ove skall ta bort det självt.

2010-07-04 @ 00:13:27
Postat av: Gubben o Gumman

Off topic (som vanligt)TV4 manipulerar Svenne Banan vidare med ett "beställningsreportage om hur man skall

"ordna" till Södertälje.Länsman intevjuas och berättar att man skall stoppa rekryteringen till dom kriminaldampiska föreningarna där(tjofaderittan).Ok bra men förlåt "Har vi hört den förrut"

2010-07-04 @ 00:17:48
Postat av: leifer

Ni vet väl vad sossarna säger "Allah ska med!". Sossarna vurmar för muslimer men hatar kristna. Givet är det ett dubbelspel, vänstern hatar förstås också även Islam egentligen, bl.a. för att de har samma patriarkaliska värderingar som katoliker. T.ex. abort är haram enl islam, förbjudet enl katolicismen.

2010-07-05 @ 00:01:32
Postat av: leifer

Signatur Julia Ceasar hade en bra kritisk krönika idag igen.

Se www.korta.nu/jc

2010-07-05 @ 00:03:43
Postat av: leifer

LN, du vore då trovärdigare om du INTE försvarade muslimer som missbrukar fredens religion genom att t.ex. försöka mörda dottern pga "heder". Ta tydligt avstånd från såna dumheter! För dottern ska väl ha all rätt i världen att umgås och gifta sig med en icke muslim?

2010-07-05 @ 00:15:02
Postat av: schweinfeldt

Jag läste artikeln och när man läser såna här artiklar i svensk media återstår det ALLTID en massa frågetecken efter att man läst klart,detta för att dom mörkar,hycklar och ljuger.Så nu när den engelska versionen,dvs sanniingen kom fram fick man svar på sina frågor.Svensk medias "artiklar" och "krönikor" behövs inte en journalistutbildning för att skriva - det räcker med vilken bakrund som helst,et glas rött lådvin och en upplevelse av att ha ätit en pizza bakad av en arab - då är man med i etablissemnaget och har upplevt mångkultur på djupet....Även amerikansk och annan europeisk media har vänstervinklingar och ljuger en del,men det finns ingen motsvarighet till svensk media,dom är i en klass för sig,DDR,mao,stalin,diktatur,fascism,alla dessa ord och liknelser tänker man på.Artiklarna är så halvskrivna att ett dagisbarn hade skrivit bättre,inte en enda människa som jobbar inom svensk media förtjänar att kalla sig journalist idag.

2010-07-05 @ 20:56:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0