”BÖGAR SKA INTE FÅ ADOPTERA!”

En moderat politiker har gått över nya moderaternas politiskt korrekta yttersta gräns när det gäller homosexuella. Karl-Otto Hultström från Botkyrka har skrivit en kommentar på en kommunists blogg och detta har fått till följd att han nu har kommit i onåd inom moderaterna och inte kan räkna med några nya uppdrag som nämndeman i fortsättningen. Läs artikel på SR

Vad har då denne förskräcklige moderat skrivit som han är så ångerfull för? Jo, följande.

"de får gärna hålla på med varandra men när de ger sig på småbarn går det för långt ! Och bögarna ska inte få adoptera !!".

Detta är alltså inte förenligt med de nya moderaterna. Det är dessutom inte tillåtet för en moderat nämndeman att uttrycka sig på följande sätt. Jag är helt förstummad!

Pedofili och bögadoptioner är uppenbarligen heliga kor för Fredrik Reinfeldt och de nya moderaterna. Personligen tycker jag att ovanstående värderingar är alldeles förträffliga för en nämndeman och jag instämmer till fullo i hans kommentar.

Jag ser fram emot att någon moderat förklarar vad som är så uppåt väggarna i denna kommentar och att den stackars Karl-Otto Hultström skall bestraffas offentligt.

Eller har nya moderaterna något nytt mål i sikte när man försvarar homosexuellas böjelser och krav på samhället Det känns som nya moderaterna försöka värva röster från kommunisterna och Feministiskt initiativ eller vad är det som är så hemskt.

Får man inte kalla Jonas Gardell för bög? Är det kanske det som är problemet! Nya moderater får inte säga eller skriva bög! Inte ens på en kommentar i en kommunists blogg.

Svennehora är ju annars ett vanligt epitet på unga etniska svenska tjejer bland invandrarkillar. Undrar om de nya moderaterna blir särskilt upprörda över om någon använder detta "trevliga" omdöme.

Förmodligen kommer denna storm i ett vattenglas leda till att ett antal moderata väljare byter parti till Sverigedemokraterna den 19 september så jag skall ju egentligen inte klaga. Men genom att skriva om detta horribla åsiktsförmynderi inom nya moderaterna så får förhoppningsvis fler upp ögonen för vad Fredrik Reinfeldt och hans unga kollegor håller på att driva igenom som de nya modraternas politik.

Sydsvenskan, SvD,


Kommentarer
Postat av: Mats

Moderaterna leker med elden. Om det ska vara lika lågt till tak som i scientologikyrkan så är det nog inte så många som vill vara kvar i längden. Åtminstone inte de smartaste.



Märkligt är också att Reinfeldt har egna erfarenheter av att bli utmobbad, nämligen av Bildt när han var partiledare.

2010-07-30 @ 22:56:27
Postat av: Binken

Ingen ytterandefrihet kvar i Sverige?...

Detta låter som ett tydligt fall av diskriminering pga åsikter.

2010-07-31 @ 00:19:20
Postat av: leifer

Men ska flator få adoptera? Eller ska flator få inseminera?

Gardell ordnade en surrogatmamma med hjälp av berömmelse och pengar. Nåt som media förstås inte kommenterar. Den fattige bögen kan varken adoptera eller skaffa en surrogatmamma. Kostnaden för ett adoptivbarn ligger nånstans mellan 100,000 och 200,000 kr. Snacka om "mansfälla".

Ytterst handlar hela diskussionen om barn. Liksom att giftemål i sig är skapat för familj med barn.

2010-07-31 @ 00:26:54
Postat av: Gubben o Gumman

Det är klart att moderater och vänsterpartister

sammarbetar,dom inkuppade sk moderaterna Fredrik mfl,får man väl ändå säga är duktigt gjort av kommunisterna.



Nu skulle borgarna lyftas bort igen ,men det sket sej lite ,ett parti SD vrålbankar på dörren till Rosenbad ,kul va Ivan Oleg Katja mfl.



Mera schizofren helomvändning i tex försvarsfrågan invandrarfrågan ,homofråga etc får man nog leta länge efter i svensk inrikespolitik,för länge...

Sannolikt kommer ingen att slå moderaterna i

modern tid,vilka skrivningar i historieböckerna.



Vad gör en moderat på en vänsterblogg tex, bara att logga in hade gett sparken ur partiet för 15 år sedan.



Gammelmoderaterna måste ha ett rent helvete även om ingen piper högt.



Detta är små tecken på vilka som egentligen styr landet kommentaren är en skitsak.

Ivans organisation är effektiv även på sådant här.



Fy f-n vad lurad du blir Svenne Banan.



Den 19 September skall några av dessa lämna Rosenbad se till att det blir många.



Har vi tur lämnar Mona och Fredrik in och det kommer nya ersättare som gärna sammarbetar med SD.



Enligt skvaller på PI så är oddset på att SD inte kommer in i höst 1,35, hos spelbolagen så Alfsson skall väl kanske börja damma av resväskan.



Alla anständighetens gränser har våra politiker passerat folk är arga frågan är bara hur arga?



En obekräftad undersökning har tydligen gett SD 10%

Vilket är sannolikt om man lyssnar på byn.



Valnatten den 19 September kan bli en enda stor fest.



Pang på brevlådorna alla utan träben Cavatus har material,så kan du luta dej tillbaka i tv soffan och säga jag har hjälpt till till dessa 17 procent.



Gammelmedia har fullt sjå med att skriva om Göran Lindberg ,500 uppbrända bilar el några våltagna el skjutna är inte så viktigt.



Förlåt 12 procent skall det vara 17 procent blir det 2014.



"Kick ass rösta SD en 19 Sep"

2010-07-31 @ 00:44:21
Postat av: Hm

Om Sverigedemokraterna inte får tvåsiffrigt i kommande riksdagsval finns det bara en anledning till det och det är valfusk!

2010-07-31 @ 01:04:56
URL: http://sverigedemokraterna.se
Postat av: Cavatus

Tack G o G för stöd för flygbladskampanjen! Här kommer dessutom länken till alla flygblad och allehanda material som numera finns uppladdat:



www.korta.nu/flygblad



Proffsfolk har erbjudit sig att göra mer material av olika slag. Snart kommer info om detta och vi kommer att bli glada och överraskade alla.



Vi får inte ge upp kampen. Sanningen måste ut och vi som genomskådat falsariet måste missionera. Folk man inte känner når man med flygblad. Folk man känner får man diskutera verkligheten med, bl a genom att krydda samtalet med de fakta som de okunniga undanhålls i det offentliga mediesamhället. Det finns ett faktablad på nedladdningssidan som man kan läsa igenom och lägga på minnet.



Vi har inget annat val om vi ska försöka få till stånd en förändring i Sverige och återerövra den verkliga yttrandefriheten och där vi kan diskutera ALLA ämnen förutsättningslöst.

Postat av: Svenne Banan

Haha... Ni SD är fan lika korkade som kon i hagen. Era argument och analyser om omvärlden är ju sämre än mina 3:e klassare. Hahaha... Hellre korna i hagen än SD i möblerade rum!

2010-07-31 @ 01:21:08
Postat av: Jonas

Tack "Svenne Banan" för ditt...eh...klargörande inlägg. Med sådana blytunga argument kommer många att inse att din uppfattning är den rätta! ;-)

2010-07-31 @ 02:15:44
Postat av: Alexander Bringsoniou

Moderaten som inte kommer att få förnyat förtroende av sitt parti skrev betydligt mer än att homosexuella inte ska få prövas som adoptivföräldrar. Ser mer här: http://pamflett.wordpress.com/2010/07/30/hur-lange-skall-homofoben-karl-otto-hultstrom-fa-foretrada-moderaterna-och-doma-i-rattegangar/



I ditt inlägg skrev du: "Pedofili och bögadoptioner är uppenbarligen heliga kor för Fredrik Reinfeldt och de nya moderaterna."



Tycker du att det finns ett samband mellan pedofili och homosexualitet?

2010-07-31 @ 03:02:39
URL: http://www.medborgarjournalisten.se
Postat av: OT

Det är sossarnas fel, de varit vid makten mer än 2/3 av tiden - http://www.youtube.com/watch?v=HFIcny_8m7U



P.S. Rentfjäll skall också få en punkgspark: http://www.youtube.com/watch?v=TLURinHvq0M

2010-07-31 @ 05:43:05
Postat av: peter

M vill att homosar adopterar, det är den enda slutsats man kan dra.



M är bereddda att offra vanligt folk för att visa att de till varje pris vill ha perversa och ge dem allt de vill ha oavsett hur fel det är.



MUFs valaffish minns vi där unga, 12-15-åringar tvingades utöva homsexuella aktiviteter under parollen vi är toleranta.



Om M är så toleranta och satsar främst på att bygga moskeer, och avskedar folk med traditionella åsikter då har M saboterats och kommer att försvinna som parti. Under Reinfeldts ledning tog M ledningen över S 2006 pga av att alla förlorat förtroendet för S. Nu går M samma väg.

2010-07-31 @ 05:59:07
Postat av: Michael Gajditza

Hej! Jag har skrivit ett blogginlägg med anledning av ditt inlägg här. I detta har jag ställt fyra frågor till dig i din egenskap av riksdagskandidat för Sverigedemokraterna. Dessa lyder:



Menar Du att moderaterna skulle vara för pedofili och skydda pedofiler?



Finns det något samband mellan homosexualitet och pedofili?



Är den uppfattning du uttrycker här partiets officiella?



Partiordf Åkesson har sagt att SD är ett parti för HBT-personer. Delar du den uppfattningen och på vilket sätt tycker du att ditt blogginlägg stöder en sådan inställning?



Läs dom gärna i sitt sammanhang på min blogg som jag lämnat adressen till.



Vänliga hälsningar



Michael Gajditza

2010-07-31 @ 06:13:17
URL: http://blogg.aftonbladet.se/21909
Postat av: Michael Gajditza

@Peter, du skriver: "MUFs valaffish minns vi där unga, 12-15-åringar tvingades utöva homsexuella aktiviteter under parollen vi är toleranta."



Det du säger är att MUF haft pågående brott som motiv på sin affisch. Vilket år var detta?

2010-07-31 @ 06:16:28
URL: http://blogg.aftonbladet.se/21909
Postat av: Stefan K

Min personliga uppfattning är att homosexuella kan vara lika bra föräldrar som heterosexuella, ibland kanske bättre.

...men vem tänker på barnen?

Hur är det för barn att växa upp med två homosexuella föräldrar?

Hur behandlas såna barn i skolan?

Hur känns det för barnen att ha klassträff med föräldrarna där alla kommer med mamma och pappa, men där de själva kommer med pappa och pappa eller mamma och mamma?

Får barnen någonsin veta vilka deras riktiga föräldrar är?



Ett barns uppväxt måste vara viktigare än homosexuellas dröm om ett eget.

2010-07-31 @ 06:47:15
Postat av: Fredrik

"Ett barns uppväxt måste vara viktigare än homosexuellas dröm om ett eget"



Mycket bra skrivet av ovanstående!



Man skriker "rättigheter och diskriminering" idag så fort nån öppnar käften.



Som vi alla vet i grund o botten så är det inte möjligt för 2 lika könade att få barn!



Naturen som skapt oss så eller hur.Men detta vill man inte tala om? Det är sanningen!



Sen så ska religionen hållas utanför detta för är det under nåt tak där det förekommer en massa pedofili,bögeri o fan o hans moster så är det i religionens namn. Det gäller all religion!



Men Barnets rättighet till en normal uppväxt?

Normal säger samhället! vad är det?



Det normala ÄR att en man och kvinna skaffar barn via samlag och det vet vi men det är vi i vårt jakt på nya,moderna saker som gör nåt onormalt till normalt utan att stanna till o tänker lite!

Man tror man utvecklar samhället men det enda vi gör är att förverkligar våra egna begär på saker.



Kommer detta med en jävla massa "rättigheter"



Den större delen barn skulle säkert få det bra

Men de som inte får det bra?



Ska dom bli offer för vår jakt att ändra det som är en omöjlighet enligt naturens alla lagar?



Detta är mänsklighetens dilemma. Vi sätter en moralisk stämpel på vad som är rätt o fel.

Skiter fullkommligt i naturens lagar.



Man kanske inte kan få allt här i livet.

Man kanske få acceptera visa saker.



Att växa upp som barn med ett homosexuellt par kanske kan vara " mysigt" i svt soffan eller i rikemans kretsar men nåt så in i helvete jobbigt,eländigt och förnedrande i det vanliga livet ute i Sverige. Är vi redo för detta?

Har vi kanske lite för bråttom ibland?



Det är ingen rättighet att få skaffa barn!



Men absolut det största ansvaret!



2010-07-31 @ 07:53:06
Postat av: Trisse

Karl-Otto Hultström M Botkyrka har rätt.I många andra sammanhang är man från PK-håll och statstelevisionen pigg på att lägga s.k "barnperspektiv" på olika frågor.



I detta fall gäller tydligen inte detta.



Ingen hånflinande bimbo i tv morgonprogram tar upp frågan.



Inte ens Svenska Kyrkan vågar ha en åsikt vad jag vet.Skandal!



Ingen frågar barnet minsann.Detta är grejen.



Naturligtvis skall homosexuella adoptioner av barn stoppas.

2010-07-31 @ 08:04:04
Postat av: Robin Shadowes

Det är inte bara moderater som kommer hoppa över. Ledarskribenten Maria Ripenberg på UNT kräver nu att Folkpartiet utesluter dom två SD-vänliga medlemmarna Bjarne Kragh och Charlie Levin. Tja, vad skall man säga om det här? Folkpartiet, snart ett parti helt utan - folk? När man sedan bara har en handfull medlemmar kvar, vad skall man då kalla sig för? Fåtalspartiet kanske? Jag kommer dock med ett helt eget förslag, Fårskallepartiet. Det förslaget är jag så generös att det bjuder jag på. :)



http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2010/07/krav-pa-uteslutning-av-sd-vanliga.html

2010-07-31 @ 08:35:25
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: leifer

Stefan K, menar du att det är bättre med en samhällsmodell med som är världsledande på ensamma föräldrar framför att barn kan leva ihop med homosexuella föräldrar? Och vem menar du har det ekonomiska ansvaret för barn? Idag är det ju i praktiken ofta skattebetalarna som får träda in när den ensamma mamman (nästan alltid mamma) inte klarar att försörja barnet. Dessutom får barn med en enda förälder ofta en mycket fattig uppväxt, speciellt när pappan är okänd eller inte finns tillgänglig ens för att betala underhåll.

Dvs det är med svensk modell, där alla vuxna förväntas jobba, troligen ett större problem för barnen med ensamma föräldrar, än två homosexuella föräldrar. Att folk bryr sig och barnen riskerar mobbas, är ju i såna fall föreställningar man får jobba bort. Och det skulle ju då minska i takt med att homosexuella föräldrar ökar i antal. Jag säger inte att detta är rätt modell, men det är ju vad redan har börjat hända, hur menar du att man ska stoppa utvecklingen?

Idag har många kvinnor barn, och lever ihop med en annan kvinna. Det börjar också bli vanligt att kvinnor skaffar barn själva, antingen genom insemination i t.ex. danmark, eller genom en "one night stand" (där pappan kanske eller kanske inte nånsin får reda på att han är pappa, liksom barnet då).

Jag menar att vi måste börja ge männen makt när det gäller barns tillkomst. Det skulle då bl.a. innebära att man måste göra om abortlagstiftningen, som idag ensidigt och till 100% ger kvinnor rätt att göra abort, utan pappans medgivande. Liksom att kvinnor kan ljuga om den verkliga pappan, inför en icke ont anande pappa, detta är ganska vanligt förekommande. Jag menar att ska kvinnor ha samma skyldigheter, rättigheter och möjligheter som män i arbetslivet (vilket de flesta tycker är självklart, även då SD?), så måste män ha samma skyldigheter, rättigheter och möjligheter som kvinnor när det gäller barn och deras tillkomst. Då menar jag då både i praktiken och i lagrummet.

Alternativet för mig är att gå tillbaka till en mer patriarkalisk modell, där kvinnor sköter i huvudsak sköter barn och hem, män i huvudsak drar in stålarna till familjen, liksom att det är uppbackat med lagar som då stärker männens rättigheter gentemot kvinnor när det gäller jobb, kvinnors rättigheter gentemot män när det gäller barn (nåt som vi redan delvis har). Jag hävdar att vi i praktiken idag redan har ett matriarkat, och att det håller på att stärkas ytterligare.

Mvh

2010-07-31 @ 08:37:12
Postat av: leifer

Blev lite otydligt i början på mitt inlägg, Sverige är alltså världsledande på ensamma föräldrar (s.k. ensamma mamman i media). Liksom förstås enmanshushåll. Man ska också väg in hur unga pojkar utvecklas med bara en mamma närvarande. Mycket av förortsproblem idag beror på unga pojkar som drar runt och förstör för sig själv och andra. Pojkar som då ofta "saknar en manlig förebild", som det heter i media.

2010-07-31 @ 08:44:26
Postat av: Johan

Moderaternas dubbelmoral är fantastisk.I Göteborg har man en islamistisk fundamentalist på valbar plats till riksdagen.Vad en sådan med sin tro tycker om bl.a. kvinnors rättigheter och homosexualitet vet vi alla.Likväl står han kvar på listan.Vad som är tillåtet och accepterat på riksnivå i Göteborg är förbjudet på lokal nivå i Stockholmsområdet.Inte undra på att folk undrar.

2010-07-31 @ 09:30:05
Postat av: Thoralf A

Michael Gajditza



Du har ställt några frågor och här kommer mina svar.



Menar Du att moderaterna skulle vara för pedofili och skydda pedofiler?



I mitt blogginlägg konstaterar jag bara att man inom moderaterna reagerat på hans uttalande där han bland annat säger att det gått över gränsen om homosexuella ger sig på småbarn. Det tolkar jag som pedofiler. Hur tolkar du det?



Finns det något samband mellan homosexualitet och pedofili?



Nej, men Karl-Otto Hultström har ju uppenbarligen kopplat ihop det. Fråga honom om det finns ett samband.



Är den uppfattning du uttrycker här partiets officiella?



På min blogg skriver jag givetvis mina egna uppfattningar och åsikter i olika frågor. Om du vill läsa Sverigedemokraternas officiella uppfattning får du söka det på partiets webbsidor. Jag är dock övertygad om att mina uppfattningar i nio fall av tio överenstämmer med partiets.



Partiordf Åkesson har sagt att SD är ett parti för HBT-personer. Delar du den uppfattningen och på vilket sätt tycker du att ditt blogginlägg stöder en sådan inställning?



Jag delar den uppfattningen på samma grunder som Jimmie Åkesson anger. Det enda jag motsätter mig är adoption av barn för homosexuella och vigsel i kyrkan. Jag är dessutom mycket förvånad över svenska kyrkans inställning i dessa frågor.



Hoppas att du är nöjd med mina korta svar.

2010-07-31 @ 09:32:40
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Ludvig

Karl-Otto Hultström har helt rätt i sitt yttrande på en blogg. Men de flest politiker är så rädda för att inte vara politiskt korrekta, så dom följer minsta motståndets lag.

2010-07-31 @ 09:45:59
Postat av: Inge Sandén

Som Sverigedemokrat anmäler jag mig till falangen inom partiet som anser.

Homosexuella kan vara lika bra förälder som heterosexuella.

Ett barns uppväxt måste vara viktigare än homoseuellas dröm om ett eget barn.

Det är hur ett adopterat barn kommer att reagera,när han/hon börjar att fundera över varför han/hon har två förälder av samma kön.

Anser att detta skulle vara själva kärnan i den pågående diskussionen om homosexuellas rätt att adoptera.

Tyvärr kommer det att ta minst 10 år innan denna fråga blir besvarad av de med erfarenheter.



För övrigt har det gått alldeles förlångt,när människor som inte tycker om denna nya modernitet att det onormala skall vara normalt och för den skull, är det rätt att kalla dom för alla nedsättande ord som vanligtvis anses som inte schyst mot sin meningsmotståndare.

Tycker inte det minsta att det är konstigt, att det finns olika åsikter i denna känsliga fråga.

Vidare är det fel att göra partipolitik av detta, då jag tror, att det finns lika många för och emot i alla partier,kanske lite flera emot i KD.

2010-07-31 @ 10:20:19
Postat av: Per Elofsson

Den eminente pastoriske sk Thoralaf Alfsson skriver "Pedofili och bögadoptioner är uppenbarligen heliga kor för Fredrik Reinfeldt och de nya moderaterna". Någon källa till ovanstående påstående gess som vanligt inte utan vi får nöja oss med att TA drar slutsatsen att andra moderater konstaterar ... att det gått över gränsen om man ger sig på småbarn. Den tillsynes ointelligente TA kopplar i sin konspiratoriska hjärna slutet av citatet ("gått över gränsen om man ger sig på småbarn") till pedofili - vilket inte var fallet om man läser den artikeln i SD som TA hänvisar till! Där konstateras vidare att det faktiskt var en ångerfull moderatpolitiker (dvs han ångrade sina åsikter!) enligt Baker - som Hur detta nu skulle göra ovanstående uttalande till en sk "helig ko för moderaterna" har TA trots flera repliker fortfarande inte kunnat redogöra - kan du inte redogöra för dina ståndpunkter bör du inte debattera ämnet! Vi normalbegåvade förstår ju att TA försöker ta alla chanser han kan att sammankoppla homosexualitet till kriminalitet men på en direkt fråga från Michael Gadjiza fegar TA ur och skyller på / hänvisar till Hultström.



Dessutom har ingen moderat blivit "utkasstad" för att de använt epitetet "Bög". Men jag kan lova dig att om man använder epitetet "svennehora" blir man utkastad.



Slutligen kan vi då konstatera att vi har här en SverigeDemokrat, Thoralf Alfasson - som läser nyheter som fan läser biblen - och som försöker med argumentation vända andras uttalanden till att företräda sin egena dolda agenda. Men han är för feg för att stå för sina egna åsikter / incitament och den fråga vi väljare får ställa oss är om vi vill se denna - på gränsen till lögnaktige sverigedemokrat - som inte vågar stå för sina uppenbara åsikter - som en framtida riksdagsledamot eller ifall vi vill se någon som har kurage att stå för och argumentera sina åsikter.

2010-07-31 @ 10:25:35
Postat av: Nicklas Eriksson

Mina vänner. Om barn till homosexuella får det jobbigt i skolan så beror det på sådana som ni. Ni som är livrädda.

2010-07-31 @ 10:52:42
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Suck

Bespara oss alla följdproblem och legalisera inte att homosexuella ska "få" adoptera. Det är ingen rättighet. Det handlar om barn här.



Följer man den agendan hamnar man snart i att göra det till gängse standard med insaminering, och senare alla andra artificiella metoder för att "ta fram" barn som den biotekniska branchen bara väntar på att få ge sig in på (som blodtörstiga vargar). Än så länge har folk för mycket vett för att gå med på det, men om man stegvis vänjer folk vid att "familjer kan se olika ut, barn komma till på olika sätt under olika omständigheter" så är det bara en tidsfråga innan branchen får som dem vill.

2010-07-31 @ 10:55:47
Postat av: Tony Ingman

Ett barn måste väl i konsekvensens namn ha rätt att

veta vilka som är hans eller hennes fäder. När barnet är litet tyr den sig så klart till vårdnas-

havaren, men när den blir vuxen och börjar söka sina rötter uppstår problem, om föräldrarna är

samkönade.

Barn har rätt att veta både mammans oc pappans

ursprung, i ännu högre grad än att Hbt personers

rätt att skaffa barn , trots att naturen förvägrat

dem den möjligheten.

Jag är ytterst förvånad över att barnets rätt skall

komma i tredje hand.

Varför kan inte homosexuella inse sin begränsning på dessa områden? Det är t.ex många handikappade

som dagligen tvingas till detta, dom har inte heller valt sina liv, men är ändå avskurna från

möjligheterna till ett normalt liv.

Men parollen i dag bland homos är vi kräver vi

skall ha, små men väldigt högljudda grupper tar

mer och mer över i samhället på den tysta majoritetens bekosnad.

2010-07-31 @ 11:02:57
Postat av: Maja Dacke

Och du Elofsson, kommunister läser koranen som de läser Maos lilla röda ... bakfram tills det börjar snurra. Så går den totalitära indoktrineringen till - med vulgära epitet inblandade här och var.

2010-07-31 @ 11:22:21
Postat av: leifer

Detta är en skendebatt, om homosexuella ska få adoptera. Detta eftersom väldigt få barn i Sverige adopteras bort. Men framförallt för att inga länder i världen tillåter homosexuella att adoptera mig veterligen. Möjligen undantaget Indien. Som jag skrev tidigare så kostar också en adoption 100-200,000 kr. "Rätten att adoptera", innebär det då att staten ska gå in med dom pengarna?

Och vad händer med homosexuellas rätt att få egna barn? Frågar man "riksbögen" Jonas Gardell så handlar det om status och pengar. För han är biologisk pappa nu! Detta nämner inte feministerna i Sverige ett ord om, att homosexuella män ska få egna barn. Däremot tjatar man mycket om att lesbiska kvinnor ska har rätt till insemination, liksom ensamstående kvinnor.

Personligen anser jag att alla barn som föds ska ha, så långt det bara är möjligt, ha rätten till båda sina biologiska föräldrar. I alla fall ha möjlighet att få träffa dom ibland. Bl.a. därför är inseminationer från anonyma donatorer helt fel.

2010-07-31 @ 11:42:34
Postat av: Göran Lundqvist SD-Halmstad

Hur många har tänkt på att det aldrig talas om vad som är bra för barnen. De homosexuella behandlar barnen som husdjur. Livet handlar om val och förutsättningar. Två personer av samma kön kan inte få barn. Det är något som måste accepteras och som inte ska kompenseras av någon. Det kan inte vara en rättighet att få barn. Barn är inga politiska argument och ska inte användas för att vinna poänger. Jag mår illa av detta. Vill två av samma kön bo tillsammans så har jag inget mot det. Men när två av samma kön vill skaffa barn då blir det tre personer inblandade. Jag tar då barnens parti. Ett barn ska ha en mamma och en pappa. Alla barn föds inte i lyckliga stabila familjer, men inget barn ska "placeras" bland homosexuella egoister. Barn är inga husdjur.

2010-07-31 @ 12:20:50
Postat av: P

Enig med Leifner om at det er skendebatt. Herlig röre dette her - nyliberal homopolitikk som skal forenes med Islam. Svenske politikere tar ikke ansvar og bör kastes ut av det svenske folk.

2010-07-31 @ 13:22:39
Postat av: S-E Karlsson

Maria Leissner vil ha in romer i politiken ! Har vi inte tillräckligt besvär med det folkslaget förut ?

En del har hur idiotiska förslag som helst .

2010-07-31 @ 13:46:15
Postat av: leifer

S-E Karlsson, jag såg en artikel idag i SVD, det var tragiskt hur man går på med att svenskar är rasister och att romer inte har nåt eget ansvar.

2010-07-31 @ 14:21:54
Postat av: leifer

@P, ni norrmän är smartare än oss svenskar. Norgehistorier är inte lika roliga längre. Vad har Sverige för framtid?

2010-07-31 @ 14:24:06
Postat av: Humanist

Jag anser att det är fullt legitimt att ha åsikten att homosexuella par inte ska få adoptera. Personligen är jag inte riktigt säker på var jag står i frågan, men jag tycker absolut att man måste kunna vara motståndare till homo-adoptioner utan att för den skull bli betraktad som persona non grata inom politiken.



Däremot tycker jag att Hultström är ute på riktigt tunn is när han skriver "de får gärna hålla på med varandra men när de ger sig på småbarn går det för långt!". Genom att uttrycka sig så antyder Hultström att det skulle finnas något slags samband mellan homosexualitet och pedofili eller att bögar skulle vara mera benägna att förgripa sig på barn än heterosexuella.



Det är naturligtvis djupt fördomsfullt och felaktigt att antyda något sådant. Homosexualitet och pedofili är två helt olika saker!

2010-07-31 @ 14:30:54
Postat av: Måns



PK förnekar sig inte. En socialdemokratisk toppolitiker i Halmstad ska enligt Expressen krypa in i fängelse dagen efter valet därför att han dömts för hustrumisshandel. Svår och systematisk hustrumisshandel.



Tänk hur Expo tigit med den nyheten. Är det någon som tror att detsamma skulle ha gällt om det varit fråga om en politiker inom SD?

Men expo har ju betalt av socialdemokraterna och LO och vill uppenbarligen hjälpa socialdemokraterna i valrörelsen.

2010-07-31 @ 15:20:31
Postat av: S-E Karlsson

För bara ca 20 tals år sedan så kunde man läsa sej till precis vad invandringen kostade per år i vissa hushållsalmanackor , den möjligheten är idag borttagen ,nu har man slagit ihop den kostnaden med annat så den möjligheten att få reda på invandringskostnaden är stängd .

2010-07-31 @ 16:11:04
Postat av: Kung Fy

Hittade följande på nätet.

Kan de' va' nå't?

2010-07-31 @ 16:42:24
URL: http://gluefox.com/kontr/pedokalk.shtm
Postat av: Magnus

Nej, en enkel nämndeman, som dessutom har fräckheten att vara moderat -- detta parti som en gång var höger och vars partinamn fortfarande märkligt nog har såna konnotationer --, får såklart inte anse vad en majoritet av remissinstanserna uttryckte när en lag internationella adoptioner för några år sedan behandlades, nämligen att internationell adoption av barn till homosexuella par inte bör tillåtas, både med tanke på principen om barnets bästa och negativa effekter på adoption i stort.



Har jag fel eller är det vänsterprogressiva agenda- och åsiktssättare i media och på våra humanistiska institutioner som styr i en sorts åsiktsdiktatur?



--

Apropå media hade jag just radion på några minuter. Max vad man klarar. Var ett kulturprogram om böcker. Intressant! Men Åsa Linderborg (kommunist), Jan Guillou (spion åt kommunistblocket) och Carin Mannheimer (mycket vänster och ABF:s kulturpris som en av få utmärkelser) orerade om en bok av Marilyn Monroe, där Linderborg komiskt nog gick in i sin kommunistiska världsförändrarroll och envist gnällde om att boken borde handlat om något annat.



Inte för att just detta var viktigt, men inte ett enda j-vla program som inte bevakas stenhårt (t ex politiska debatter) är annat än starkt eller helt vänster.

2010-07-31 @ 17:33:59
Postat av: Magnus

Alla tre i nämnda radioprogram var kommunister (får man väl kalla kommunisternas spion Guillou). Carin Mannheimer var med i kommunistiska Socialistiska Partiet när det fanns.

2010-07-31 @ 17:52:58
Postat av: Roberth

Man kan säga en sak men i ärlighetens namn vilka här vill att homosexuella ska adoptera? Själv vill jag att alla barn har en mor och en far men jag vet att barn kan fara illa även i en sådan familj. Men i Sverige är det snart fult att värna kärnfamiljen tamefan.

2010-07-31 @ 18:01:20
Postat av: Magnus

Oops, läste fel om Carin Mannheimer! Är litteraturkritikern Otto Mannheimer, släkt med Carin, som var aktiv i Socialistiska Partiet, inget annat Klart slut... :P

2010-07-31 @ 18:14:08
Postat av: Stieg Larsson

Homofoberna inom SD är nog oftast homosexuella själva. Brukar vara så ;)

2010-07-31 @ 18:43:54
Postat av: Lotta

@Stieg Larsson



Såå skojig du är. Inte. Stolpskott utan sakargument som vanligt.

2010-07-31 @ 18:49:24
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Måns



Mindre än fem veckor till dess att förhandsröstningen startar och SD får rubriker i alla större tidningar, och många andra.

Varför?

Jo enligt Sentio Research SD är vågmästare och det är mycket jämt mellan blocken. Detta innebär att spänningen stiger. Folk frågar sig hur partierna kommer att hantera SD. Detta leder i sin tur till en annan fråga: Varför är inte SD med i partiledardebatten? Varför for inte folk veta var SD står?



Bollen är fortfarande hos vänstergökarna på SVT.

Min gissning är att dom inte kommer att orka hålla SD ute ur leken. Trycket kommer att bli för hårt.

2010-07-31 @ 19:22:53
Postat av: Hulda

Måns:.... Varje gång som en väljarundersökning kommer fram till att SD kommer in i riksdagen och tom. blir vågmästare skakar nog SVT-ledningens knän av skräck....

Hur ska man göra med slutdebatten innan valet???

De sju nuvarande riksdagspartierna trycker säkert på för att SD INTE ska få vara med..

Det kommer att bli en intressant höst..!

2010-07-31 @ 19:33:54
Postat av: Hajen

Vart skall vi svenskar fly och begära PUT när mussarna tagit över? Jag vill naturligtvis ha en arbetsfri inkomst, min religion och kultur skall skall invånarna i asyl landet anpassas till, fri tillgång till småflickor är en självklarhet, när något går emot mig så är jag krängt och DO fixar stålarna, boendet tillsammans med mina landsmän är självklart jag vill ju inte beblanda mig med packet, bidragen drygar jag ut med lite rån och drog försäljning, även bötning, klädrån, mobiltelefon rån och liknande får värdfolkrt räkna med, va fan kultubrikning måste få kosta. Jag kommer också att berika språket, vad sägs om följande, jak skal knola din mama jelva svenehora, härlig berikning.

Undras om dårarna i mitt nya hemland är lika tokiga som i Sverige, vi får se.

2010-07-31 @ 20:00:20
Postat av: Tomas

Ledsen Hajen!

Men det landet finns det bara ett utav.Du får helt enkelt flytta till musseland först och konvertera, för att sedan fly till landet i väster med de dumma Svenskarna.

2010-07-31 @ 20:10:43
Postat av: Kurtan

Undrar hur etablisemanget (läs idioterna) fÅr följande två ämnen att gå ihop?



1) De (etablisemanget) vurmar för homo, lesbo, bi, och trans och jobbar för att de skall få adoptera barn gifta sig i kyrkan etc.



2) De (etablisemanget) vurmar för islam med deras stackars dyrkare i "utanförskap" som måste hävda sig genom att bränna, kasta sten, vålta etc som hatar homosexuella nästan lika mycket som judar. Ni vet väl varför det inte finns några homosexuella i t.ex Iran ?!



Hmmm undrar vad hur de får detta att gå ihop ?!



Förövrigt tycker jag att det är självklart att homo och lesbo absolut inte är lämpliga att bli föräldrar pga det faktum att de inte kan få några.....



MVH

2010-07-31 @ 20:12:29
Postat av: Måns

Just nu en film om proggarna och The Beatles i TV1. Jodå precis före valet så visas en film om Lennons ENGAGEMANG. Ja det kalls ju så när vänstern har politiska idéer. Det sägs ingenting att Beatlarna brukade gå på bordell. Nej då. I Stället talas om att han var FEMINIST. Ha,ha. Ja precis som kapten klänning så var han FEMINIST.



Men minns jag rätt så var Beatlarna kommunister. Någon som kommer ihåg?

2010-07-31 @ 21:22:42
Postat av: Gubben o Gumman

Mikael Gajditza :



-Skolans värld är hård inte, minst adoptivbarnen

har fått erfara det enligt undersökningar.



Tror du att adoptivbarn till homosexuella får det sämre eller bättre?,hela socialtjänsten går ut på att se till barnets bästa.



Risken att dessa barn mobbas i skolan är mycket stor,är du för homoadoptioner isåfall varför?

Skall barn mobbas för föräldrarnas sexuella preferenser?.



Här vore bra om du svarar så är du snart ute på isen vi väntar.



Redan här är det punkt slut färdigdiskutterat.



Hur långt är avståndet till steget pedofili, rent

rättvisemässigt sett,båda gäller ju sexuella kopplingar till barn på ett eller annat sett.



Varför skall inte en pedofil få adoptera barn om bögar skall få det,ingen av dessa parter ser ju till barnets bästa utan sin egna sexuella egoism

för något annat är det inte frågan om.



Vad säger du Michael Gajditza till det barnet som tex hamnar hos homopedofiler?



Sedan kan du och pundarvästern yra bäst fan ni vill.



-Vulgobögarna pridar för fullt nu, du föreslår lösvaginor till nästa års festival (moget)



Är det inte bättre att man jobbar för dom som inte vågar komma ut och leva ett bra liv.?



Hurra för vulgobögarnas pride blir lite fel

Hjälp smögbögarna istället ,fast det kanske inte är lika hippt bland rödvinslevrarna på komunisternas högborg Aftonbladet.



Herrman Rödgöks dotter Åsa på kulturen är ett levande bevis på hur fel indoktrinering kan gå.



Eftersom 95% av befoklkningen är heterosexuella så

skapar bara detta spektakel problem.

Det blir svårare för garderobsbögarna att komma ut.

Förstår du inte det Michael?



Vem fan har bett dessa clowner att gå ut på gator och torg och smeta sin sexualitet i nyllet på Svenne Banan.



Du babblar om lagen på din blogg har du hört talas om förargelseväckande beteende.



Prova Michael att tryck upp en löspenis i ansiktet

på Svea Banan nästa gång du åker buss.



Passa på att propagera för homoadoptioner när du ändå är igång.Så kanske du får en blåtira samt ett åtal,ev vaknar du ur rödvinskoman även om det är tveksamt.



Just nu står det vuxna karlar och visar sina kalsonger SVT68, hänger narturligtvis på bedrövligt.



-Att Hulterström är lika korkad som "skitenhjälm" i Ondskan (låg intelligens stor plånbok),och kopplar ihop HBT personer med pedofiler kan väl knappast vara Alfssons fel.



Varför frågar du inte Hulteström,om du inte förstår att han har en skruv lös ,i annat fall kan man ju få för sej att du har två skruvar lösa.



Att försöka ge sej på Alfsson och SD med stupida frågor tagna från Hulteström,säger en del om din IQ

samt förmåga till den politiska kampen du tror dej föra,det finns ett ord för det PATETISKT.



Även om dina frågor var bland dom mest intelligenta från pundarpacket.



-Ditt inlägg ang polisens pepparspray föranleder även det en fråga.



Anser du att du är bättre på att sköta polisiärt arbete än polisen ja el nej?



Eller tycker du att polisen skall använda sej av rödhakarna sätt en kula mellan ögonen?



Du Michael Gajditza häckar tydligen på Aftonblandet anser du att denna tidning opartisk återger sanningen i sin samhällsbevakning?



Känner du till att Josef Stalin var socialdemokrat innan han blev kommunist/mördare på heltid.



Han jobbade även som journalist på Pravda ringer det några klockor 150 miljoner döda.....



Om ingen talat om det för dej förrut så kan vi meddela dels att det krävs lite mera intelligens om man skall boxas med Alfsson,samt att dina egna blogginlägg håller hög dagiskvalite.



Samla pluspoäng hos dom redan frälsta, urfånigt.

Börja med spetsknyppling istället ,där kan du gå långt bland dom andra kärringarna.



En besserwisser påverkar inte Sveriges politik.

Fast underhållande är det.



Puss och kram Michaela Gayditza och tack för ingeting ,förrutom ett gott skratt.



2010-07-31 @ 22:36:34
Postat av: lassekolja

Ursäkta nivån, men snart börjar dom väl köra varandra i röva uppe i riksdagens talarstol!?

2010-08-01 @ 00:17:09
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Robin Shadowes

"PK förnekar sig inte. En socialdemokratisk toppolitiker i Halmstad ska enligt Expressen krypa in i fängelse dagen efter valet därför att han dömts för hustrumisshandel. Svår och systematisk hustrumisshandel."



Detta kommer givetvis aldrig mussen Abdisirak Waberi råka ut för. Att spöa frugan, eller frugorna i hans fall, tillhör ju nämligen hans "kultur".

2010-08-01 @ 00:28:37
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Michael Gajditza

@Gubben o Gumman.



Vill bara säga tack för det trevliga raderna!



Det är alltid upplyftande att stöta på spirituella och verbalt drivna människor. Blogginlägget ni nämner där jag föreslår en jämställdhetsåtgärd i form av ett utdelande av lika många lösvaginor som löspenisar, är naturligtvis skämtsamt menat. Jag beklagar att det tydligen gick er förbi.



För övrigt så vill jag berätta en glad nyhet för Er och det är att Era bevingade ord ovan kommer att ges en viss ytterligare spridning i den citatsammanställning som jag just nu ställer samman med typiska SD kommentarer från hela landet.



Ni har en given plats där och jag får tacka så väldigt mycket för bidraget!



Med önskan om en fortsatt trevlig natt!

2010-08-01 @ 00:36:09
URL: http://blogg.aftonbladet.se/21909
Postat av: Michael Gajditza

Hej Thoralf och tack för Ditt svar som jag har några kommentarer till.



Problemet med den här meningen, "de får gärna hålla på med varandra men när de ger sig på småbarn går det för långt ! Och bögarna ska inte få adoptera !!" är att de allra flesta uppfattar den som generell och riktad till homosexuella med betydelsen, ”det är ok att bögarna gör det med varandra men dom ger sig ju på småbarn också och då har det gått för långt......”



Som Du ser så får det som står där en helt annan innebörd än den jag förstår att Du avser och då uppstår analogt med detta, i det att Du säger att Du instämmer till fullo, den fråga som jag ställde till Dig. Jag har ingen anledning att ifrågasätta att du tolkat meningen på annat sätt än Du påstår så med den kommentaren, som jag tror även ska vara svaret på Din fråga om min tolkning, så nöjer jag mig för den här gången.



Vänliga hälsningar



Micke G



PS. Jo, en sak till bara.



Lite längre ner bland kommentarerna så ser Du att signaturen Gubben o Gumman har skrivit till mig. Jag är lite nyfiken på hur Ni som officiellt representerar partiet ser på den sortens kommentar som Gubben o Gumman lämnat?



Personligen så tror jag att den sortens inlägg, fyllt med ilska och personangrepp som uttrycks på ett mycket grovt sätt skadar SD mer än det hjälper. Vad tror Du och tycker Du att den sortens kommentarer hör hemma i den politiska debatten? DS.

2010-08-01 @ 00:57:21
URL: http://blogg.aftonbladet.se/21909
Postat av: Thoralf A

Michael Gajditza



Jag förstår att du är en ny läsare på min blogg och därmed känner du inte till min öppna attityd till både positiva och negativa kommentarer på min blogg. Som du säkert uppmärksammat är kommentarerna inte modererade. Anledningen till detta är att jag vill ha en blogg som inte enbart förmedlar mina åsikter utan alla läsare har möjligheten att kommentera utan någon åsiktscensur.



Detta för givetvis med sig att "mindre lyckade" kommentarer publiceras. De allra grövsta raderar jag så fort jag upptäcker dem.



Med andra ord så behöver inte kommentarer överensstämma med min åsikter eller Sverigedemokraternas men de får ändå framföras på min blogg. Det är detta jag kallar för yttrandefrihet och den värnar jag om. Dessutom är nog det en stor anledning till att så många läser min blogg och inte minst kommentarerna.



Jag har en känsla av att många läser just Gubben o Gummans kommentarer till mina inlägg. Många gånger är GoG kommentarer mycket träffsäkra, speciellt när det gäller lokala frågor i Kalmarpolitiken.



2010-08-01 @ 01:26:06
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Michael Gajditza

Tack, det var intressant.



Jag modererar heller inte kommentarer på min blogg. Försökte med det en vecka efter att jag fått lite väl mycket av typen G&G kommentarer men jag kom fram till att kommentarerna sa mer om den som kommenterar än om mig. Dessutom är jag alldeles för liberal i min själ för att kunna syssla med censur.



Jag frågade av nyfikenhet eftersom jag är säker på att svansen faktiskt inte bara kan skaka hunden utan ibland även skada den. Utan att ha en aning om er interna organisation så kan jag iaf nämna från min egen tid som partipolitiskt aktiv inom Moderaterna, de riktiga alltså, inte den plastreplik som existerar just nu, att då så la man ner tid på kurser t.ex för att förmå alla att förstå att det bara slår tillbaka på en själv och det parti man representerar att t.ex uttrycka sig som G&G gör ovan. Nu sker ju det på hemmaplan där det förmodligen gör mindre skada än ute i det mer offentliga rummet.



Jag är glad att dom träffar rätt i Kalmarpolitiken och ett gott råd kunde vara att begränsa sig dit om utflykter till andra bloggar, som nu i mitt fall, resulterar i ett antal avskjutna bredsidor och inte en enda träff, bara bom.

2010-08-01 @ 01:48:33
URL: http://blogg.aftonbladet.se/21909
Postat av: Gubben o Gumman

Michael Gajditza : Skönt att vi berörde ditt känsloliv, fick den lilla arga genen att göra sej påmind börja röra på sej,exakt det var meningen.

Var beredd på att magen börjar röra på sej ju närmare valet vi kommer.



Sakfrågan har du glömt för länge sedan, nu gäller det att skälla på Gumman o Gubben suck.



Begriper du inte ens att det är personliga kommentarer på en blogg ,sök hjälp.



Detta kallas att avleda uppmärksamheten, vilket gick bra,ditt problem är nu att du bekämpar privatpersoner,det är just här begåvningsfrågan blir aktuell igen,skall du försöka dej på politik så bör du nog citerar politiker ,officiella då.



Annars kommer du ju under dagisnivå,trovärdigheten blir lägre än Jönssons katts.



Det är alltid skönt att få hjälpa människor som tror sej stå över andra ned på jorden. och där hamnade du,där skall du vara, bra.



Du verkar vara väldigt bra på att försöka skyffla över andras kommentarer på andra.



Hulteström på Alfsson Gubben o Gumman på Alfsson.

Thor-Alf kan väl inte ta ansvar för alla förvirrade människor.



Dessutom så är bloggen ej modererad så en del mindre lämpliga kommentarer kommer med.



Ge sej in om mästrar på Sveriges tuffaste blogg

ihop med en skyddad uppväxt är inte att rekommendera än sin värsta ovän.



Det är väl bara att beklaga att din mor o far inte gav dej mothugg under dina vetenskapliga utläggningar,världen är tuff Michael.



Varför springa på berg när det finns småsten?.



Lägg av med dina patetiska hot (sammanställa)

Det är ingen som bryr sej om dina rödgöks hot.



(Vi har tjuvkikat på Thor-Alfs svar ok)



Du är som alla andra patetiska "vetbästsnubbar"

Dvs inte så fullt pigg på att svara på frågor,det är nog bästa att du inte gör det för VI tycker inte du har så hemskt många siffror rätt.



Skall man tillåta homoadoptioner Michael Gajditza?

På raden går det att svara........................



Om du tittar på Gubben o Gumman på Politiskt Inkorrekta nyheter ,så har du 200 kommentarer att välja emellan bla,kan du hjälpa till att sprida sanningen i vidare kretsar så är du välkommen mer än gärna.



Dessa är kortare och mera lättförståliga att stava och ljuda sej igenom.



(Jääääävla Guubeen ooo Guuuman)



Några ord som vi hittat på måste med :



1 Valboskapstekniker = journalist



2 Vulgobög = Pridesprattlare



3 Oikofob = Ett sjukligt behov att skada sitt land.



4 Raketforskare = Nysvensk



5 Överaskninssex=Våldtäkt



6 Homoadoption= Sexuell egoism



(Dessa bjuder vi på ligger ej under Copy Righten)



Detta måste med lova det Michael



Bra att du skall sammanställa glöm inte dom egna skorna bara så blir det lättare imorgon.



Gör det enkelt gör som lögnarna på Aftonlögnen hitta på egna kommentarer.



Om du läser bloggen ofta så kommer du att hitta svarta listan,där hamnar alla oikofober.



Vi lovar att återkomma på din blogg efter valet

avaktar resultatet där.



Då kanske du även kan berätta hur det går med spetsknypplingen.



Copyright Gubben o Gumman

2010-08-01 @ 02:27:58
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Jaha, ytterligare en pajas som tror sig förändra folkets åsikter genom att skriva en bok om folks ideologi?

Sverigedemokraternas åsikter? Du är f*n i mig sjuk! Har du problem med att pedofiler anklagas för våldtäkt och dömmes? Är det inte så, att inom er sammanslutning så finns det dömda pedofiler, och att ni gärna vill avkriminalisera detta brott!?

Är du en pedofil, eftersom du reagerar så våldsamt när du får mothugg?

"Micke G", Är du släkt med "Kapten Klänning"?

Du betér dig som en översexuell galning, men det visste du kanske innan...

2010-08-01 @ 03:01:14
Postat av: Gubben o Gumman

Michaela Gaydisk : Oroar sej för våra kommentarer

Själv har han loggan SD ej till riksdagen. Sverigedemokraterna.de på bloggrollistan.



Är det för att du vill se SD i riksdagen stolpskott.



Att han inte modererar beror på knappt inga kommentarer eller egna.



Mytomani?



Inlägget om SD har en plus en egen.

Var alla kommentarer du skall moderera lögnare är vad du är, söka snuttefilt hos ALFSSON halleduttane.



Ännu en mytoman har hittat till denna eminenta blogg.



Dina faktasiffror om kromosomer skulle få Dr Mengle att gå av direkt.



Stellan Borgrud samt Thor-Alf försöker denna knäppgöken ge sej på ajabaja.



Vi blir mer och mer övertygade i spetsknypplingsfrågan.



Michaela du kan ju även diskutera gayfrågor på mussebloggarna.



Gustav Wasa, Thor-Alfsson Gubben o Gumman ,Maria Abrahamsson kommer från Kalmar ,respekt.



Stryk Abrahamsson från din lista skäm inte ut en bright tjej med ditt dravel.



Det skulle inte förvåna oss ett dugg om du åkt ut från moderaterna med huvudet före.

2010-08-01 @ 03:22:37
Postat av: Hakon Sander

Hur ska man tolka hbt folket när de går omkring och skanderar,citat:We are here,we are quer,we´re gonna fuck your children. Tycker man inte det är vidrigt och sjukt,ja då vet inte jag.Men nåt fel måste det uppenbarligen vara innan man kan gå ut

och skandera nåt dylikt.http://www.youtube.com/watch?v=8SWEnQqSGCc

2010-08-01 @ 11:05:15
Postat av: Inge Sandén

Kan inte hålla mig,utan måste stö lite beröm till G&G.

Ni är vårt yttre skydd mot valboskapstekniker,vulgobögar och oikofober så att man faktiskt tycker lite synd om dem,då som i detta fall Michael Gajditza.

Det är bara att hoppas att denne Michael G.inte skadar sig själv på något sätt då han tittar sig i spegeln som säger.

Michael det är ute att försöka mästra den svenske arbetaren med att använda utslitna sosse-slogan såsom "att det slår tillbaka mot sanningssägaren själv" när han säger det som alla svenskar tycker utom dessa:journalister,krönikörer,kulturvänster,kulturbidragstagare,chefredaktörer(typ han på Dalademokraten som älskar att försöka se ut som en arbetare i sina färgglada flanellskjortor)samt alla typ Michael G. självutnämda besservisser typer.

Den var bra G&G.Michael Gajditza har gett sig in på en av Sveriges tuffaste bloggar och efter ett liv i en skyddad uppväxt,blir han lite skakad av svar från de breda lagren som genomskådat all falskhet som genomsyrat det svenska samhället de sista 20-30-åren.

Den 19 sept. får vi svaret om det är Svennebanan beskyddad av G&G och de svenska arbetarna som fått nya beskyddare såsom Stellan Bojerud och Tommy Hansson m.fl. m.fl. åter skall kunna känna att Sverige är vårt land och att vi inte längre kommer att tåla några påhopp från den intellektuella vänstern som länge nog fått skymfa vårt land och dess arbetare oemotsagda i dessa sk. TV-soffanalyserna bestående av folk endast från 68-vänstern.

2010-08-01 @ 11:37:59
Postat av: Månns

Nu sipprar sanningen fram om kapten klänning. Vid en TV-intervju berörde utfrågaren ämnet att Lindberg var mycket rik.

Enligt polisfacket har Lindberg även misskött sitt jobb därför att han ägnat så mycket tid åt sitt företag. I det företaget kränger Göran Lindbergs sin kvinnosyn. Han åkte land och rike kring och lärde ut feminism för dyra pengar.

PK var hänförda och Göran Lindberg hade inga svårigheter att få behålla jobbet, trots att han enligt polisfacket var helt oduglig.



Stöd för detta geschäft hade han hos PK och justitieminister Bodström.

Och det här stolpskottet som kritiserar G G verkar tänka på samma bakvända sätt som Bodström och andra PK-iter. Dom vill inte se verkligheten utan rättar sig efter den bild av verklighet som PK fantiserat fram.

2010-08-01 @ 12:24:10
Postat av: leifer

Har ni sett SDs nya tre kampanjvideor? Jag undrar vem som kan argumentera emot det han säger?

Se dom här

http://politisktinkorrekt.info/2010/08/01/tre-reklamfilmer-med-jimmie-akesson/#more-50573

2010-08-01 @ 18:06:52
Postat av: Gubben o Gumman

Inge Sanden: Göran Greidar heter killen med dom

tjusiga skjortorna.



Må aldrig hans husläkare mäta upp hans kolesterolvärden gud förbjude detta.



Han blev faktiskt kallad fläsk korv av en skribent

Lågt men hur kul som helst,en egenberikande socialdemokratisk fläsk korv.



Helt i linje med Gubben o Gummans låga nivå.

Passa även på att titta på Hajviken på PI kolla dyslektikern som kissar....



Vem man älskar eller gympar med är var och ens ensak ,men vulgobögarna på Pride är osmakliga lindrigt uttryckt,maken till egen kära egoister får man leta efter.



Dessa fåntrattar är 4 mil ifrån Olle el Kajsa ,som sitter på kammaren och svettas för dom inte vågar

komma ut ,Pride fesivalen gör det svårarar att möta

människors fördomar för dessa.



Även den mest frigjorde sexdåre blir stött av dessa clowner med löspenisar etc.



Lägg ned Pride till förmån för alla HBT personer i

Sverige,enda siffran rätt, var när dom kickade ut AFA som "livvakter"/pundarjollrarer med taskigt självförtroende.



Nu har dessa stolpskott blivit utslängda från Rosengård ,Pride men vad hjälper det när amfetaminerna simmar runt i venerna och bränner dom få hjärnceller som finns kvar.



Michael Gajditza är av samma tjatkaliber som

Gayclownwnen från Vaxholm.



Den dagen Gajditza kommit på att Liberal i SVERIGE

står för samma sak som åldringsrån gruppvåldtäkter

personrån kalla damer för svennehora förstöra hela städer med att fylla upp dom med bidragstagare.



Den dagen har den killen? kommit långt.



Med tanke på måslimernas kärlek till homopersoner så bör nog samtliga rösta på SD och Jimmy Åkesson.



Låt vulgobögarna sjunka likt Titanic i framtiden

Det har dom gjort sej förtjänta av ,upplurade på läktaren ,för att köpa korv av pundar vänstern och SVT68.



"Kiss ass rösta SD den 19 September"

Sveriges heder själ moral och männikosyn behöver din röst.



Halleluja

2010-08-01 @ 19:25:58
Postat av: Michael Gajditza

Här hittar ni svar på era frågor och kommentarer. Har försökt att anpassa mina svar till er nivå men är ovan vid att vara så djupt sjunken. http://www.svemykon.se/text1_2.html

2010-08-01 @ 23:41:07
URL: http://blogg.aftonbladet.se/21909
Postat av: Rättvis

Ett högdraget svar, ungefär som från en snorkig myndighetsperson.

Ja så tomhänt på argument är alltid PK därför att det inte finns några argument för den ansvarslösa PK-politiken.



Men gå inte in på hans blog. Såna gökar har ofta virus på sina blogar.

2010-08-02 @ 00:45:02
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Är du en pedofil, eftersom du reagerar så våldsamt,

"Michael Gajditza"? (andra gången jag frågar!)

Blev du utsparkad från moderaterna, så förstår jag!

2010-08-02 @ 00:50:41
Postat av: Gubben o Gumman

Michael Gajditza nya ord till "vår/din" samlagsställning förlåt sammanställning.



"Strippad hjärna"= Socialdemokrat

"Miljonär i Saudidollar"= Moderat

"Gruppvåldtäkt" = Flersex

"Svartaxi = Skrotbilsrally

"Svensk polis = Dagisgänget på hjul

"Svensk militär = Titta vi flyger

"Socialarbetare = Mena-tekniker

"Åsnepyroman = Bilbrännare

"Bankfack= Ahmeds guldgruva

"Rosenbadstekniker = Felkopplad oikofob

"Wikipedia IQ världen = Guds gåva till svenska väljare.



Du verkar förstå lite mindre fort för ingen ifrågasätter kärleken till barnet vid homo-adoption, utan den problematik som barnet kan utsättas för,det väger tyngre än egen-egoistiska

homo,skall det vara så svårt att fatta det?



Kul att du är från Kalmar antingen är vi lika korkade eller lika begåvade då innaveln är total.

Dessutom är alla släkt med alla fniss.



Sedan skall du nog inte skratta så mycket för det är nog flera som gråter el knyter näven i byxfickan åt homo-adoptioner,dessa blir aldrig verklighet.



Sannolikt är homovigslar bortaget efter valet 2018 senast,det avgörs vid demokratiska val som du vet.



Sverige blir sej aldrig likt riktigt efter den 19 Sep förstår du bästa släkting,vissa förändringar kommer att ske som i Danmark o Norge du vet.



Förresten nu när du berättat att du är från stan kryper du eller går du upprätt än ?



Att vi undrar, beror på att enbente Willy våldtog soptunnor bakom sjöbodarna på Stensö ,för ca 53 år sedan,sjukvården har haft mycket problem med just dom ungarna,var visst något med någon kromoson .



En del fick för sej att dom skulle jaga stadsbussar.



Några höll på att sätta på busskyltar.

Dom fick en egen avd på Sankt Sigfrids mental sjukhus, avd kallades visst the swinging dickers

i folkmun då alltså.



Längst gick det med dom som skulle adoptera ankor

från Skälbygård.



Kram "Mickebus" från tjocka släkten



2010-08-02 @ 01:02:16
Postat av: Gubben o Gumman

Här kommer listan på länder som kommer att släppa

barn till homo-adoptioner:



1..............

2..............

3..............

4..............

5..............

6..............

7..............

8..............

9..............

10.............



Däremot har bok kafet/kollektivet "smetigt värre".

Lovat att försöka bidra under måttot, dra upp allt du kan i näsan.

2010-08-02 @ 01:31:35
Postat av: Michael Gajditza

Märkligt nog så kan man kritisera alla andra partier i sak utan att deras sympatisörer får spel och omedelbart påbörjar en kanonad av personangrepp.



Hos SD är det av någon anledning alltid så att sakfrågan diskuterar man inte utan det blir omedelbart en otrolig massa skitsnack på en nivå det kräver ansträngning att ta sig ner till.



Det är bara att ta den här kommentarstråden som exempel så har man en mall för vad SD anhängare tydligen anser vara god debattsed och normalt beteende.



Jag ställer lugnt och stilla fyra sakliga frågor till Thoralf och får en stund senare fyra sakliga svar som jag tackar för i ytterligare en kommentar.



Den kommentaren föranleder Thoralf att svara och det hela avrundas med en sista kommentar av mig.Denna konversation har förts sakligt och civiliserat och handlat om sakfrågorna. Jag har inte kommenterat Thoralfs person och han har inte kommenterat min.



Jag har förstått att Thoralf är någon som många av er ser upp till och då blir det tämligen obegripligt varför ni vill genera honom genom att lämna en serie fullständigt indolenta kommentarer?



Detta har fått ett antal av er att fullständigt tappa allt hyfs för att istället bete er exakt som de muslimer som Thoralf i ett blogginlägg har foton på och som beter sig synnerligen illa i samband med Lars Vilkshistorien i Uppsala.



Enkelt uttryckt så beter ni er som de muslimer ni brukar peka ut som varnande exempel på hur illa det kan gå i en mångkultur. Om ni var de första svenskar som dessa invandrare träffade så hade jag sagt att det är dom som har tagit efter er.



Flera kommentarer kring både invandrare och HBT personer kan klassas som dels rasistiska och dels hets mot folkgrupp och behandlas i enlighet med det hatbrottstillägg som finns i brottsbalken och jag ska ge två exempel på sådana:



1. "Maria Leissner vil ha in romer i politiken ! Har vi inte tillräckligt besvär med det folkslaget förut ?"

Kommentaren är riktad direkt mot en lätt identifierbar grupp, romer, och utan tvekan så uttrycker den sig nedsättande om denna grupp.



2. "De homosexuella behandlar barnen som husdjur."

Den kommentaren talar för sig själv.



Kommentarerna som riktar sig mot mig med tillhörande frågor från Gubben o Gumman har jag besvarat och svaren återfinns på den sida jag länkat till ovan. Läs dom så slipper ni skriva samma frågor en massa gånger.



Någon påstod att detta är "Sveriges tuffaste blogg" men det håller jag absolut inte med om. Tufft blir det när man ska diskutera en fråga i sak och argumentera på ett sådant sätt att den som lyssnar eller läser anser att det jag har sagt är vettigare än min motståndares argument. Det kan vara tufft men att kasta paj på den nivå ni har satt här kan vara kul en stund.



Risken finns bara att ni, precis som andra trötta barn, driver leken för långt och så slutar det med att skratten förvandlas till gråt.



Med det så är pajkastningen avslutad för min del och jag återvänder från den Twilight zone som detta utgör till den riktiga och tuffa världen där argumenten är vassa i sak och debattörerna intelligenta. Ni får ha det så bra här i hemmasandlådan!

2010-08-02 @ 02:28:43
URL: http://blogg.aftonbladet.se/21909
Postat av: Anonym

Som man ropar får man svar,av dom intelligenta

Då räknas inte vi bästa kosin från Västerås.



Dom brighta på bloggen har tröttnat med terapi-chatt för länge sedan , det det är ganska meningslöst att debattera med en subjektiv besserwisser,tillika totalt faktaresistent.



Som dessutom som lök på laxen börjar med att förolämpa folk,vet hut Michael Gajditza.



Du hade en förrutfattad mening ,tycker nu att du fått den bekräftad,dina cirklar är nu runda, kvadraterna fyrkantiga, den själsliga ordningen är återställd,någon vidare representant för gayrörelsen är du inte enligt oss.



Företräder du någon organisation?

"Sjunka långt ,Twillight zone,sandlåda



Dom är isåfall säkert intresserade av hur du utryckt dej här lita på det.



Men hur gick det för killen el tjejen som kanske skulle berätta för kompisarna att dom är homo el bisexuella,på måndag?



Efter att kompisarna sett dom egenkära vulgobögarnas häckar i tv.



Sannolikt har du övertygat en del av dessa att SD

kan vara ett alternativ,det du företträder är den totala egoismen.



Vem gör du dej till talesperson för egentligen?



Du har fått flera besked av privatpersoner här

Du har narturligtvis inte fått dom svaren du ville.



Du har försökt att provocera med HBT frågor, blivit

respekterad trots det ,då fattar du vad du har att göra med den 19 Sep Michael Gajditza.



Vad vet du om skribenter och läsares sexualitet

här på bloggen,du klistrar kommentarer på folk

Klipper och klistrar på din dagisblogg.



Sedan dom sedvanliga förtalsanklagelserna ,själv buntar du ihop alla i en SD grupp.



Nej du "skitenhjälm" ,om du inte förstår när du skjuter dej i foten så är det illa .



Du fick lite passningar om Aftonlögnen,det var tydligen lite för avancerat ,läs din bloggadress

Aftonlögnen är halal för oss G o G.



(Ali den omskurne kan förklara det svåra ordet för dej)



Din mening om att gråta hit el dit kan mycket väl klassas som olaga hot.



Så knip igen s-gtratten bara.



Du o vulgobögarna kräver respekt, barnadoptioner

Det är däremot lite värre med respekten gentemot

människor som ev röstar på Sd.



Kunde vi skulle vi göra en bakvänd homo-adoption och adoptera bort dej till Iran ,så kanske du kniper efter det.



Problemet kanske är att du är ett huvud kortare efter det ,frågan är om det spelar någon roll.



SD i praktiken är utsatta för en diskrimnering utan någon som helst jämförelse med HBT rörelsen.

Av press och TV bla.



Bloggen har 15000 läsare varje vecka 5% är HBT

personer ca 750 st varje vecka,vad tror du dom tycker om din osmakliga stil,du borde skämmas.



Du kan inte stava till ord som demokrati stil o klass.



Michael Gajditza du är bad karma ,för oss får du gärna krypa in under din rasistiska sten igen.



Politiskt impotenta rasister kommer aldrig att föra Sverige framåt,den 19 Sep säger Svenne Banan

ifrån oavsett vem han gympar med om nätterna.



Genom att ge dej in på den tuffaste SD bloggen med dina rasistiska åsikter,så får du bli veckans "pungulf" från G o G.



Priset motiveras med: En stor sjuklig egoism kombinerat med rasistiska tendenser.



Även mytomaniska drag kan skönjas mellan förolämpningarna,samt sannolikt en dominant mor.



Dessa personer skall likt "skitenhjälm" bekämpas med alla demokratiska medel då de är en samhällsfara.



"

2010-08-02 @ 05:48:05
Postat av: Gubben o Gumman

Som man ropar får man svar,av dom intelligenta

Då räknas inte vi bästa kosin från Västerås.



Dom brighta på bloggen har tröttnat med terapi-chatt för länge sedan , det det är ganska meningslöst att debattera med en subjektiv besserwisser,tillika totalt faktaresistent.



Som dessutom som lök på laxen börjar med att förolämpa folk,vet hut Michael Gajditza.



Du hade en förrutfattad mening ,tycker nu att du fått den bekräftad,dina cirklar är nu runda, kvadraterna fyrkantiga, den själsliga ordningen är återställd,någon vidare representant för gayrörelsen är du inte enligt oss.



Företräder du någon organisation?

"Sjunka långt ,Twillight zone,sandlåda



Dom är isåfall säkert intresserade av hur du utryckt dej här lita på det.



Men hur gick det för killen el tjejen som kanske skulle berätta för kompisarna att dom är homo el bisexuella,på måndag?



Efter att kompisarna sett dom egenkära vulgobögarnas häckar i tv.



Sannolikt har du övertygat en del av dessa att SD

kan vara ett alternativ,det du företträder är den totala egoismen.



Vem gör du dej till talesperson för egentligen?



Du har fått flera besked av privatpersoner här

Du har narturligtvis inte fått dom svaren du ville.



Du har försökt att provocera med HBT frågor, blivit

respekterad trots det ,då fattar du vad du har att göra med den 19 Sep Michael Gajditza.



Vad vet du om skribenter och läsares sexualitet

här på bloggen,du klistrar kommentarer på folk

Klipper och klistrar på din dagisblogg.



Sedan dom sedvanliga förtalsanklagelserna ,själv buntar du ihop alla i en SD grupp.



Nej du "skitenhjälm" ,om du inte förstår när du skjuter dej i foten så är det illa .



Du fick lite passningar om Aftonlögnen,det var tydligen lite för avancerat ,läs din bloggadress

Aftonlögnen är halal för oss G o G.



(Ali den omskurne kan förklara det svåra ordet för dej)



Din mening om att gråta hit el dit kan mycket väl klassas som olaga hot.



Så knip igen s-gtratten bara.



Du o vulgobögarna kräver respekt, barnadoptioner

Det är däremot lite värre med respekten gentemot

människor som ev röstar på Sd.



Kunde vi skulle vi göra en bakvänd homo-adoption och adoptera bort dej till Iran ,så kanske du kniper efter det.



Problemet kanske är att du är ett huvud kortare efter det ,frågan är om det spelar någon roll.



SD i praktiken är utsatta för en diskrimnering utan någon som helst jämförelse med HBT rörelsen.

Av press och TV bla.



Bloggen har 15000 läsare varje vecka 5% är HBT

personer ca 750 st varje vecka,vad tror du dom tycker om din osmakliga stil,du borde skämmas.



Du kan inte stava till ord som demokrati stil o klass.



Michael Gajditza du är bad karma ,för oss får du gärna krypa in under din rasistiska sten igen.



Politiskt impotenta rasister kommer aldrig att föra Sverige framåt,den 19 Sep säger Svenne Banan

ifrån oavsett vem han gympar med om nätterna.



Genom att ge dej in "ollonPer" på den tuffaste SD bloggen i Sverige med dina rasistiska åsikter,så får du bli veckans "pungulf" från G o G.



Priset motiveras med: En stor sjuklig egoism kombinerat med rasistiska tendenser.



Även mytomaniska drag kan skönjas mellan förolämpningarna,samt sannolikt en dominant mor.



Dessa personer skall likt "skitenhjälm" bekämpas med alla demokratiska medel ,då de är en samhällsfara i sin sjuka egoism.



Ha ett undert liv Micke ,som du vet är livet underbart när underlivet är bart.



Fotnot: Juryn arbetar på idiell privat basis,och är opolitisk



Fotnot 2 : Fotnot 1 skall ses som allmän info till

träskallar.



2010-08-02 @ 05:58:33
Postat av: Gubben o Gumman

Ta gärna bort dubbelpostningen annars är det risk för kortslutning åt Västerpås hållet.

2010-08-02 @ 06:04:54
Postat av: Inte-en-till

Direktöverströmningen från De Nya Moderaterna till SD ökar för varje nyhet om De Nya Moderaterna.



(Även om det inte hör hit så vill jag passa på att uppmana alla nuvarande prenumeranter på DN att säga upp prenumerationen. Varenda dag den gångna veckan har tidningen haft minst en sida om den s k pride-festivalen, vars nyhetsvärde torde vara lika med noll för de allra flesta läsarna. Genom valet av nyheter försöker man styra läsarnas åsikter, inte bara vad man skriver i ämnet. Missförstå mig inte: jag har inget emot homosexuella, känner några själv, men den uppmärksamhet de får står inte i proportion till...ja just, ingenting.)

2010-08-02 @ 18:18:31
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Nu har ju Jimmie Åkesson dels blivit portad, och därefter erhållit "den rosa tisteln"! Egentligen har jag inget emot deras verksamhet, men de skall förbaske mig inte göra reklam för sitt spektaket.

Och när barn är inblandade, då vaknar mina patruller. Och när HBT skyddar pedofilverksamhet,

då visar jag mina huggtänder. Enklare än så kan det inte vara. Jag har tidigare påpekat att pedofilverksamhet skyddas av ledningen för HBT.

Enbart detta borde vara en väckarklocka för Jimmie Åkesson, även om SD är det parti som tar mest hänsyn om HBT med tanke på framtiden!



"Micke G", ställer några frågor, vilket svaren kunde erhållas hos "sverigedemokraterna.se"! Men det passade tydligen icke, också vill han att vi skall "studera hans svar i sin blogg"! Naturligtvis

vill han icke svara i denna blogg, till allas förtjusning. Med tanke på hans upprördhet, är det ganska säkert en pedofil vi har att göra med!



Vi för alltid öppna diskussioner med Thoralf, och ett flertal har under årens lopp haft märkliga påhopp. Vi har avslöjat dessa, vänster eller höger,

men även islamister. Då "islam är vårt största hot"

faller det naturligt att bemöta detta kraftfullt.

När det gäller HBT och pedofilverksamhet, sker samma åsikter.

Naturligtvis åker "taggarna ut" när märkliga frågor

om SD åsikter framträder just nu med homo- och pedofilverksamhet optiskt och i full verksamhet, där åsikter silas, angrips eller accepteras.

Visst har envar rätt att bemöta det som är rätt eller fel i dessa frågor, så gör jag och jag ändrar mig aldrig!...

2010-08-02 @ 23:38:58
Postat av: Göran Lundqvist SD-Halmstad

Det jag menar med husdjur är att barnen i ett homosexuellt förhållande är inte är ett naturligt inslag. Jag känner stor avsmak av ett homopar som drar runt på en barnvagn och därav min jämförelse med husdjur. Oavsett hur kärleksfullt barnets behandlas så är det FEL. Jag tycker de homosexuella ska skämmas som blandar in barn i sitt sexuella avvikande beteende. Jag tror inte det hjälper deras sak. Istället så väcks avsky. De tycks inte förstå att det INTE är en rättighet att skaffa barn. Moralen blir allt lägre i Sverige. Gränsen måste gå någonstans. Politiker och intressegrupper urholkar människors beteende och åsikter i allt fler områden. Heder och moral är snart utan innebörd.



jag anser att jag ska få yttra detta utan att bli ansedd som onormal. Annars måste man ju acceptera allt. Det är givetvis det som är meningen. Att tysta kritik...

2010-08-02 @ 23:55:34
Postat av: Danne

Thoralf, nu får du ge dig!

Homosexuella är lika bra föräldrar som andra. Dom är också människor med kärlek.

Menar du att det är egoism som gör att homos vill ha barn? Är det inte allas argument?

Jag röstar SD, men nedvärderar du homosexuella så nedvärderar jag dig.



Du kanske stör dig på glitterbögarna på TV, men det finns hur många bögar som helst som är helt normala och älskvärda personer.



Du vet väl om att homosexulitet förekommer bland djur va? Och att det inte finns ett offer om två av samma kön älskar varandra? Så ,ja homosexualitet är normalt.

SD har inte en chans till riksdagen om homosexuella nedvärderas. Skärpning! Det är en ofarlig läggning utan offer.

2010-08-03 @ 02:12:01
Postat av: Michael Gajditza

Leif T Åhlin, skälet för varför jag inte svarade här är enkelt. Jag försökte göra svaret mer lättläst genom att låta frågorna vara kursiverade och svaren i fet stil men det fungerade inte då jag kopierade in det här utan all text blev likadan så därför gjorde jag som jag gjorde.



Om Thoralf inte har lust att svara på en fråga så svarar han väl inte. Jag fick svar på mina så då ville han väl svara. Ett trevligare sätt att få besked än att rota runt i olika dokument i sökande. Två saker till som gjorde att jag frågade här. Dels för att klargöra något han skrivit i sitt inlägg och hur jag hade kunnat få det utrett på SD.se vet jag inte och dels så ville jag säga att jag skrivit ett inlägg om honom i min blogg för att på så sätt ge tillfälle att kommentera.



Ditt pedofilisnack är så otroligt lågt att det bemöter jag inte ens.

2010-08-03 @ 11:26:11
URL: http://blogg.aftonbladet.se/21909
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Men visst var det skönt för dig att veta vem du är,

Michael Gajditza, även om du tycker det var lågt! Det var ditt svar på mina frågor?

Sanningen är svår att bemöta, och naturligtvis skäms du för ditt beteende. Är man pedofil skall SD

också förändra deras vanor. Titta gärna och rota: www.sverigedemokraterna.se

Där skrivs om, vad vi tänker göra!

Att rota runt i dokumentation är ett sanningsökande och ett sundhetstecken. Har du andra avsikter är du en fähund. Sååå, annars sök din lycka på annat håll...

2010-08-04 @ 02:31:58
Postat av: Göran Lundqvist SD-Halmstad

Det jag vänder mig emot är den politiska "fostran" i denna fråga. Jag känner visst illamående av tanken på att ha sex med en man. Men jag dömer inte. Jag fördömer att homosexuella behandlas illa. Men med den politiska "fostran" ska vi alla se detta avvikande beteende som fullt normalt och dessutom acceptera att barn ska ses som en rättighet. Det kan jag aldrig göra. Givetvis skulle jag älska alla mina barn även om något av dem skulle komma ut som homosexuell. Jag skulle inte bryta kontakten med en vän om jag i förtroende fick veta att den var bi eller homosexuell.



Det jag reagerar på är att det ropas på rättigheter att bli förälder och att det har skapats ett fientlig klimat runt frågan som sådan. Rop som vi också hör i invandringsfrågan.

2010-08-04 @ 12:53:14
Postat av: Pinne

Tyvärr finns det inga hållbara argument mot homoadoption, det brukar ofta vara känsloargument med mycket svaga grunder. Det funkar inte så.

2010-08-04 @ 19:06:56
URL: http://wakethesun.blogg.se/
Postat av: Thoralf A

Danne



Du och jag utgår från två helt olika perspektiv. Du ser det enbart från de homosexuellas perspektiv.



Jag däremot ser det ur barnets perspektiv och då kommer jag till min slutsats. Barnets "rättigheter" till en mor och en far är viktigare för mig än två homosexuellas önskan att få adoptera ett barn.



2010-08-05 @ 00:16:08
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Anna

Varför skulle ett barn med homosexuella adoptivföräldrar leva ett sämre liv än ett barn med heterosexuella adoptivföräldrar? (För ja, jag ser det som mest rätt och riktigt att jämföra adoptivbarn med adoptivbarn i detta fall.) Jag tror säkert att två homosexuella föräldrar kan ge precis lika mycket kärlek som två heterosexuella föräldrar. Faktum är att jag tror att två homosexuella adoptivföräldrar skulle älska sitt barn MER, på grund av alla fördomar som både nu och i framtiden kommer att försvåra det för dem att adoptera. De får alltså kämpa mer för att adoptera, och det om något är väl ett tecken på att man är förmögen att ge sitt barn rikligt med kärlek?



Sedan det där argumentet att barnen skulle bli mobbade i skolan på grund av sina homosexuella föräldrar tycker jag inte riktigt fungerar. För det första är den synen på homosexualitet vissa i det här kommentarsfältet verkar ha inte alls samma som den de flesta ungdomar har nuförtiden - och jag om någon borde veta eftersom jag fortfarande går i gymnasiet och dessutom ofta engagerar mig inom hbt-frågor. Och för det andra kan ett barn bli mobbat för vad som helst. Personligen blev jag mobbad för att jag hade glasögon, och dessförinnan blev jag mobbad för att jag gillade att läsa. Om sådant gav mobbarna tillräckligt med skäl för att ge sig på mig, då är alla skäl tillräckligt bra. Jag tror snarare att det som spelar roll är barnets karaktär, om denne utstrålar självsäkerhet eller ej. Det är mycket svårt att trycka ner en individ som är säker på mig själv, och huruvida barnet är det beror helt och hållet på dennes uppfostran.



På tal om barnets rättighet till en mor och far, hur gör man då med ensamstående mödrar/fäder? Jag har visserligen inte några egna erfarenheter när det gäller detta, men jag förmodar att det är bättre för ett barn att ha två homosexuella föräldrar då än en ensamstående förälder, särskilt om föräldern har ekonomiska problem.

2010-08-05 @ 01:06:50
Postat av: Jenny

Men herregud människa vilken planet kommer du ifrån egentligen!?! Jämföra bögar med pedofiler... Det är bara en av anledningarna till att ditt parti aldrig kommer att komma in i riksdagen!

2010-08-05 @ 09:17:03
URL: http://envirosheila.blogg.se/
Postat av: Emma Kaagaard Kristensen

jag hoppas på att folk förhoppningsvis får upp ögonen för vad SD håller på med!



Alla människor i Sverige är inte homofober, jag är helt övertygad om att fler svenskar tycker att homosexuella har större rätt att adoptera barn än vad ni SDare har att sitta i Sveriges riksdag... så lycka till i valet :-D



2010-08-05 @ 10:13:31
URL: http://emmakaagaardkristensen.blogg.se/
Postat av: Ar4ne

Anna du pratar med huvudet under armen men du är ung och omogen och förstår inte bättre.

Har man sina påsar ihop med HBT rörelsen är man ett sänke i mänskligheten tjänst, som innebär att man står upp för en pervers värld och blir stämplad själv som pervers!

2010-08-05 @ 23:13:19
Postat av: Maria

Blir så ledsen av merparten av kommentarerna här. År 2010 skyggar vi fortfarande för allt vi inte förstår.



Först och främst: JÄMFÖR INTE HOMOSEXUALITET MED PEDOFILI! Homosexualitet är när 2 människor av samma kön älskar varandra eller har sex av egen fri vilja. Pedofili är när en vuxen människa begriper sig på ett barn.



För det andra, det finns så många barn i världen som behöver kärleksfulla föräldrar. Barn har fördelen att kunna älska villkorslöst så länge man behandlar dem väl, de skiter nog fullständigt i om de har 2 mammor eller 2 pappor sålänge de får mat på bordet, en säng att sova i och känner att de är älskade. Och självklart finns möjligheten att de blir mobbade. Precis som man kan bli mobbad för att man är för fet, för smal, har glasögon, konstig röst m.m. Är det inte vår uppgift som vuxna att se till att inte låta någon fara illa för att de sticker ut? Är det inte dags att vi släpper medeltidstänket och inser att kärlek är något vackert oavsett hur könsfördelningen i ett förhållande ser ut?

2010-08-06 @ 00:31:40
URL: http://axlforpresident.blogg.se/
Postat av: Twiggy

Jag tycker inte att Sverigedemokrater skulle få adoptera. Det är ju synd om barnet, ungen kan ju bli mobbad i skolan.



Låter det bra tycker ni? Känns det rättvist?

Personligen tycker jag att homosexuella skulle få gå före Sverigedemokrater i varenda adoptions-kö.

2010-08-06 @ 01:23:44
Postat av: percy

Hämtat från Sourze



ombudet

2010-08-06 00:26:00

@ Rouge, om du vill se exempel på närmast extremt sekt och flockbeteende så googla dig fram till Thoralf Alfssons blogg där du letar rätt på en artikel som skrevs förra helgen med rubrik "Bögar ska inte få adoptera" eller något liknande. Läs kommentarerna så kommer du att bli mörkrädd och det är exakt denna äkta sida som jag vill visa fram genom att ta debatten med dom.

Kommentar på artikeln "Intern kritik och avhopp inom SD"

2010-08-06 @ 02:22:24
Postat av: percy

HBt rörelsens favorit, något för alla flator som skrivit här att beundra.

http://ss11i01.stream.ip-only.net/images/blog/images/entries/75/42/12/4618/a0af598f856265f5



PS.Ombudets egen favorit också.

2010-08-06 @ 02:39:43
Postat av: Rogue

Jag tycker det är ok att vara sd:tönt, bara man inte försöker hålla på med mig. Håll er på er kant så kan vi acceptera er i samhället. Ni bör dock inte få adoptera, dels p g a er empatiska nivå och sedan för att den stackars ungen kommer bli mobbad av normala föräldrars ungar.

2010-08-06 @ 10:59:22
Postat av: Bationi

Även om vänstern hjälper SD (http://blogg.passagen.se/democracy-and-wealth/date/20091122)

så kommer högern att vinna för de är smartast. De tänker nämligen på hur man ska vinna - att landet går åt h-v för alla utom de rika struntar de i.

(http://blogg.passagen.se/democracy-and-wealth/date/20100122)

Postat av: Percy

En rak fråga Rogue, tillhör du det tredje könet,

med en hjärna som har ramlat ner i pungen?

2010-08-06 @ 16:27:20
Postat av: Percy

Hej Thoralf



Den här bloggen av Michael Gajditsa som är en förolämning till hela den nationella.



http://blogg.aftonbladet.se/21909/2010/08/svensk-myndighetskontroll-granskar-valmaterial-fran-sverigedemokrater

2010-08-06 @ 17:30:44
Postat av: Percy

Hej, igen



Här är det senaste från Michael Gajditska



http://blogg.aftonbladet.se/21909/2010/08/svensk-myndighetskontroll-oppet-brev-till-riksdagspartierna



2010-08-06 @ 22:52:42
Postat av: Bationi

Källhänvisningen för bloggen av Michael Gajditsa som ges är "Politiskt Inkorrekt". Är det en etablerad gren av SD eller är det bara en sympatisör? [Får erkänna jag inte är så hemma på de här sidorna. Är sosse nämligen men nyfiken sådan och väl besviken sådan också.]

Well, En sak stämmer inte helt på sidan "Politiskt Inkorrekt" i alla fall: "Folkpartiet har ju gjort sig ökända som ett parti vars vallöften i invandringsfrågor spelar hårt på opportunism, men när det väl är dags att infria dom så är man antingen handikappad av att det sitter bakåtsträvande mörkermän i samarbetspartierna eller att man själva konstaterar att de kan strunta i vad de lovat, de är ju redan i regeringsställning. Den representativa demokratin i folkpartitappning alltså."

Det här är ju en taktik som körs av ALLA borgerliga partier i alliansen. Ta bara Reinfeldts anspråk på att vara ett arbetareparti och hur det sedan blev! Han som står för precis motsatsen till vad ett genuint sådant arbetareparti är. (Dock, obs, vill väl inte påstå dagens (s) är så där helt genuint längre.)

Postat av: Percy

Bationi



Vill bara säga att Michael för en kamp mot SD och svenskarna, som vill vara svenskar, som kan vara inklusive dig inräknat om du står upp för Sverige och svenska folket. Med Mona Sahlin för sossarna har det gått i fel riktning, hon vurmar åtminstone för alla mörkhyade män om nu inte alla gör det i partiet.

Nåväl att vara politiker är en smutsig hantering, för är det några som diskriminerar folk och vissa grupperingar så är det just politiker, sagt som ett gott råd du kan aldrig vara fullt säker på dem med deras dubbelmoral att stryka folk medhårs med ena handen och har en kniv i den andra symboliskt sett.

2010-08-07 @ 01:25:51
Postat av: Danne

"Postat av: Thoralf A



Du och jag utgår från två helt olika perspektiv. Du ser det enbart från de homosexuellas perspektiv.



Jag däremot ser det ur barnets perspektiv och då kommer jag till min slutsats. Barnets "rättigheter" till en mor och en far är viktigare för mig än två homosexuellas önskan att få adoptera ett barn."



Ursäkta mig, men det där är skitsnack. Det finns inga bevis på att barn far illa av att ha två samkönade föräldrar. Det handlar om två personer som överöser ett barn med kärlek. bögars kärlek är inte mindre värd än din kärlek. Många barn växer upp med ensamstående förädrar utan den andra föräldern. Vill du förbjuda det med samma argumentation? Nej självklart inte!



Det finns inget offer. Du tror att ett barn behöver en moder och en fadersgestalt, men jag kan säga det att inte många "normala" heteros uppnår det kravet heller. Tex mina föräldrar var helt kassa som föräldrar. Deras gestaltning av dom olika könen var värdelös. Då hade jag hellre tagit två män eller kvinnor MED kärlek.



Ditt barnets rätt till en mor och en far är rent bullshit.

Ett barn behöver kärlek! Tro mig, jag hade en mor och en far.

Du får fundera lite på det.

Gärna innan valet. Du kommer att förlora många på detta annars.



2010-08-13 @ 10:08:44
Postat av: Kristi Porr

Thoralf: Är det ok om jag kopierar lite kommentarer från din sida här? De ger en så bra bild av SD-väljarnas egentliga intoleranta och hatfyllda åsikter. Jag är övertygad om att det kommer hjälpa till att öppna ögonen för för många. Tack på förhand!

2010-08-17 @ 01:29:16
URL: http://www.kristiporr.wordpress.com
Postat av: eddie

åh blir så trött på sånt trams, jag är bög och jag vet att jag kommer bli en utmärkt förälder, bögar ska få adoptera, vad andra säger och tänker är inget argument till varför vi inte ska få det, det är erat problem, där emot tycker jag att man ska ha en kvinlig och en manlig förebild, men lik väl dom som inte har någon mamma som kanske dött har ju ingen heller, ''mamman'' behöver inte alltid vara den kvinliga förebilden, det kan vara en vän, en syster eller någon annan släckting eller utomstående, när jag får barn så tycker jag det är viktigt att dom träffar sin mamma, för det hade jag velat, men om kvinnan jag skaffat barn med inte vill veta av ungen så är det inte mycket jag kan göra, sen förstår jag heller inte varför ja skulle vara olämplig? för att jag skulle smitta mina lustar eller? haha jag tror inte någon förälder snackar om sex med sina barn förutom talar om för dem hur det går till coh att dom ska skydda sig, så nej jag skulle nog aldrig sitta och snacka om mitt sexliv eller om han/hennes sexliv och det enda jag skulle smitta av mig av är att man får vara precis hur man vill, det behöver inte vara läggning det kan vara klädsel,personlighet osv, och det är ganska bra om man lär barn sådant, ett barn är fördomsfritt och ser sig inte som ett offer förens en vuxen manipulerar dom med skit och normer och en sak till, hur man är som förälder avgörs inte pga vilken läggning man har, det är ens värderingar och tänkande och om man ger kärlek eller inte, det avgör om jag är en bra förälder.

2010-09-05 @ 02:39:29
URL: http://natstad.se/fabfag
Postat av: Anonym

Kära, kära vänner...



Ni behöver inte vänta så länge med att utreda hur barn har det när dem växte upp med föräldrar av samma kön. I Nederländerna finns redan en studie.



Genomgående visar dessa barn bättre självkänsla, självständighet och bättre resultat i skolan.

Anteckningsvärd.



Jag undrar, vad det är ni egentligen försöka skydda. Är det som ni ”påstår” barn, eller era egna fossila uppfattningar.



Förstår mig inte fel, jag har inget emot gammalmodiga uppfattningar och värderingar, så länge man förstår att det är just detta. Jag är själv rätt gammalmodig, dock jag växte upp granne med en tjej som hade två kvinnor som föräldrar, och det gick och går(!) nog bättre för henne än för dem flesta av oss.



Ni har dock rätt i en sak: Det finns en chans, att barn kan bli mobbat i skolan. I hennes fall har det inte hänt, men jo jag kan tänka mig att det kan förekommer. Men då beror det väl på att föräldrarna till dessa barn är full av fördomar och har gett dessa vidare till deras barn. Och det är väl snarare det vi skall motarbeta också.



För vad gör vi om ett barn blir mobbat för

- att vara rödhårig?

- att ha ”fel kläder”`?

- att ha SverigeDemokrater som föräldrar?

- att ha glasögon?

- att ha ett funktionshinder?

- att ha dyslexi?

- att råka ha mindre pengar?

- att vara mera begåvad i skolan?

- att mindre bra i skolan?

- (ni fattar själva hur lång jag kan göra den är listan?)



I alla dessa fall, ringer jag upp föräldrarna till dessa spydiga barn, och frågar vad som gick snett därhemma. Och skulle ett barn i min omgivning mobbas för att råka ha föräldrar av samma kön, ja då gör jag väl samma sak, hur svårt kan det vara?



På allvar nu folks, jag kom inte från Nederländerna och Nordtyskland hit, för att höra sådan trams. Vi har utbildningsproblem att gå på, vi har ekonomiska utmaningar från Asien att bemöta, Miljöfrågor verka ha dykt helt under bordet… och ni oroar er för om två kvinnor är lika bra föräldrar som en man och en kvinna? Skojar ni med mig? Vet ni hur många barn från heterosexuella äktenskap/partnerskap/skilsmässor far illa- riktig illa? Den granntjejen jag pratar om hade det nog avsevärt mycket bättre hemma än jag själv.



Nu är jag intresserat om jag får lika många påhopp, personangrepp och spydiga kommentar av er som ni gett några andra här inne, eller om det faktiskt kan vara för en gångs skull en tankeställare.



Förresten: Jag har varit i Kölns Zoo, en utställning homosexuella djur. Bland djur verka det inte vara problem i flocken med homosexuella par och inte heller för uppfostran av nästa generation. Varken hos delfiner, valar, apor mm. Också en tankeställare till dem som hela tiden skrika det är ”onaturligt”.



Och hoppa nu inte heller på mig, för att jag har stavnings och grammatikfel- jag håller redan på att lära mig ert språk. Och förmodligen bättre än vad den genomsnittliga svenskan har lärt sig tyska i Berlin- åtminstone att tolka från det jag hör där.

2010-09-25 @ 00:53:29
Postat av: vicky



Lämpliga föräldrar har ingenting med etnicitet eller sexuell läggning att göra vare sig det är biologiska eller adopterade barn vi pratar om för det handlar om något så subtilt som intelligens, medmänsklig intelligens. Uppfostrar vi våra barn medmänskligt och konsekvent så minimeras risken för att barnen hamnar i kriminalitet eller utvecklar extrema åsikter.



Underklassen har alltid stått för merparten av de sociala problemen i samhället, när jag var ung var det "finnarnas fel" idag ser vi nog inte finnarna som något allvarligt hot emot samhället.



Att utvisa, slå ihjäl eller låtsas som om problemen inte finns är bara olika sidor av samma mynt.



Underklassen förändras och vi som inte är eller önskar att vi befinner oss på ett högre trappeteg har privilegiet att definiera denna klass. Men om vi raderar den då blir vi ju själva underklass, för statusskillnader kommer vi alltid att ha så länge som vi är människor.



Intelligens har däremot ingenting med klass att göra, en intelligent människa skapar samarbetsformer för ett hållbart samhälle och arbetar för att så många som möjligt ska dela på bördan och kakan för att säkra framtiden och överlevnaden (läs förändring). Förändringar tycker vi människor inte om i förväg, det är jobbit och otäckt och jag kan ju drabbas på något sätt, kanske negativt? Hu!



Problemen måste vi lösa tillsammans!



2010-10-29 @ 09:33:38
Postat av: Trött

Jag blir så trött på politiker som engagerar sig så helhjärtat i skitsaker istället för att ägna sig åt något viktigare.



Låt alla människor vara som de vill och försök hitta ditt eget riktiga jag. Du måste haft en jäkligt dålig potträning som har så mycket hat inom dig.



Le åt världen så ler den mot dig också. Försök i alla fall.



2010-10-31 @ 18:15:47
Postat av: Anonym

Blir helt deprimerad när jag läser det här! Förstår inte hur ni kan stå för dessa åsikter utan att skämmas, ERA JÄVLA RASISTJÄVLAR OCH HOMOFOBER!

2010-11-11 @ 14:12:27
Postat av: Moncler Down

I recently came across your article and have been reading along. I want to express my admiration of your writing skill and ability to make readers read from the beginning to the end. I would like to read newer posts and to share my thoughts with you.6.Thank you for this article. That’s all I can say. You most definitely have made this blog into something special. You clearly know what you are doing, you’ve covered so many bases.Thanks!

2011-09-10 @ 08:50:29
URL: http://www.frbestmoncler.com
Postat av: boom

ag frågade av nyfikenhet eftersom jag är säker på att svansen faktiskt inte bara kan skaka hunden utan ibland även skada den. Utan att ha en aning om er interna organisation så kan jag iaf nämna från min egen tid som partipolitiskt aktiv inom Moderaterna, de riktiga alltså, inte den plastreplik som existerar just nu, att då så la man ner tid på kurser t.ex för att förmå alla att förstå att det bara slår tillbaka på en själv och det parti man representerar att t.ex uttrycka sig som G&G gör ovan http://www.topqualityestate.com/Thailand_Hus_i_Thailand_s138.html

http://www.karlthygesen.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=5

2011-10-04 @ 08:44:53
Postat av: gucci bags

With the Planet's Exhibitions around 1867 and also 1889,<a href="http://www.cheapdesignerhandbagsforsale.com/" title="LOUIS VUITTON"><b>LOUIS VUITTON</b></a> picked up primary the bronze and a new precious metal medallion inside recognition from the brilliance of the carriers <a href="http://www.cheapdesignerhandbagsforsale.com/" title="HERMES HANDBAGS"><b>HERMES HANDBAGS</b></a>. Nonetheless it hasn't been till 1892 the primary Lv totes to become so demanding. Soon after this Louis Vuitton Business's travel luggage range expanded larger and larger. Since the very beginning, and even these days,<a href="http://www.cheapdesignerhandbagsforsale.com/" title="CHEAP DESIGNER HANDBAG"><b>CHEAP DESIGNER HANDBAG</b></a> and handbags are actually well known and generally known as synonymous with top quality level of quality along with build.

2012-01-19 @ 04:38:56
URL: http://www.cheapdesignerhandbagsforsale.com
Postat av: breast implants Gold Coast

Great blog! The information you provide is quiet helpful, why I was not able to find it earlier. Anyways I’ve subscribed to your feeds, keep the good work up..

Postat av: Chicago cleaning service

This website is undoubtedly a wonderful resource weblog for this kind of information and facts. I undeniably appreciate it all

2012-03-18 @ 04:28:14
URL: http://www.chicagoland-cleaningservices.com
Postat av: sell my house

Very nice post, I certainly love this website, keep on

2012-04-13 @ 18:23:26
URL: http://quickhomesalenow.co.uk/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0