VARFÖR MÅSTE SANNNGEN MÖRKAS?

Idag har vi kunnat läsa att en socialdemokrat från Skåne vill möta Sverigedemokraternas väljare i Sydsvenskan. Det får han givetvis göra men jag tror inte så många av dessa är villiga att lyssna på flosklerna från en betongsosse med politiken som levebröd och utan verklighetsförankring.

I sin artikel skriver han följande.

Jag har i mina föreläsningar visat hur Sverigedemokraterna far med osanningar kring invandrings- och flyktingpolitiken.”

Undrar hur många som litat på hans ”sanningar”? Som troligen ingen fått bemöta utan detta har säkert skett på möten för inbördes beundran inom socialdemokratin. Trots sina ”sanningar” vågar inte denne socialdemokrat ta några debatter med Sverigedemokraterna.

I KALMAR MÖRKAS SAMMA SANNINGAR!

Vid det senaste kommunfullmäktigemötet debatterades ett nytt avtal med Migrationsverket om mottagande av 175 invandrare under 2010. Jag ansåg att beslutsunderlagen var undermåliga och yrkade på en återremiss för att underlagen skulle kunna kompletteras. Detta avslogs givetvis av övriga partier. Det jag saknade i underlagen var hur det gått för alla invandrare som Kalmar kommun tagit emot. Hur många har kommit ut på arbetsmarknaden? Till vilken typ av jobb? Hur många är bidragsberoende? Hur många har klarat SFI? Vilken utbildningsnivå har dessa personer? o.s.v.

Det socialdemokratiska kommunalrådet Birgitta Elfström menade under debatten ”att jag hade ett ansvar att ta reda på det jag efterlyser ”.

Då kontaktade jag Lars-Ove Angrésom som är ansvarig på Invandrarservice för att få svar på mina frågor  men han ville inte svara på min frågor.

”Den slags uppföljning Du vill ha kräver både tid och resurser. Det får då krävas genom ansvarig nämnd - socialnämnden eller via mina chefer Jan Bolin eller Ronny Johansson.

Hälsningar
Lars-Ove Angré”

Lars-Ove Angré vågade uppenbarligen inte lämna ut dessa uppgifter utan godkännande från sina chefer och det är helt ok. Då kontaktade jag Christina Magnusson som är ordförande i socialnämnden. Hon svarade enligt nedanstående.

”Den uppföljning på individnivå som Du efterfrågar är jag inte beredd att förorda eller medverka till.

Jag känner inte heller till någon kommun som gör denna uppföljning.

Hälsningar
Christina Magnusson”

I mina ögon ett helt häpnadsväckande svar! För det första handlar det inte om individ nivå om t.ex. 28 utav 76 klarat av SFI-utbildningen under året. Eller att 5st börjat arbeta i den kommunala sektorn t.ex. som instegsjobb.

Än mer förskräckande är att hon inte känner till någon kommun som gör denna uppföljning. Med andra ord kommunerna tar emot ”flyktingar” men följer inte upp hur de klarar sig i samhället. Inte undra på att det ser ut som det gör i Sverige. Detta är verkligen något för kommunens revisorer att sätta tänderna i.

Jag nöjde mig dock inte med dessa svar utan vände mig då till det socialdemokratiska kommunalrådet Birgitta Elfström som i debatten ansåg att jag hade ett ansvar att ta reda på dessa uppgifter.

Nu var det dock inte lika roligt längre, utan jag fick följande svar.

”Hej!

Min uppfattning är att den redovisning som invandrarservice årligen gör av flyktingsmottagandet tillsammans med deras verksamhetsberättelse är tillräckligt informativ. Därutöver finns tillgänglig statistik om arbetslösheten och försörjningsstödets utveckling inom Kalmar kommun.

Hälsningar
Birgitta Elfström”

Locket på! Jag har läst denna redovisning och i den saknas de uppgifter jag efterfrågar. Om den funnits hade jag inte behövt agera. Nej, sanningen är den att dessa uppgifter med stor sannolikhet skulle bekräfta den bild som vi Sverigedemokrater hela tiden försöker ge av den misslyckade invandringspolitiken och hur ills ställt det är med integrationen i samhället. Men framförallt hur stort bidragsberoendet är för dessa grupper.

Därför skall dessa uppgifter och fakta mörkas av etablissemanget.

 


Kommentarer
Postat av: Drutten

Mörkningen är så uppenbar att det är skrattretande.

Men det blir spännande att se vad som händer i september!

2010-01-13 @ 00:08:38
Postat av: Gubben o Gumman

Vi får väl se hur länge dessa "Tjuvar" får skänka

bort Svenssons pengar avsedda till vård skola o omsorg, till ekonomiska turister som bla drar upp brottsstatistiken som tack för gästfriheten.I en Ölandskommun klagar man på att skolmaten inte

räcker ,men ensamkommande a 800000kr/år går bra

dessutom med halalslakt på hotelet fy fan rent ut sagt.Dessa politiker borde skämmas som hundar för det dom gör mot sina landsmän.

Nu är bollen i rullning,blir mycket intressant att se om det går att utkräva ansvar ekonomiskt samt rättsligt i framtiden.

Har man mörkat stöld av skattebetalarnas pengar så får man väl stå sitt kast, förhoppningsvis på anstalt.Bedrägeriet mot Svenska folket är gigantiskt.

Bara att mala på Thoralf resultat kommer var så säker.Sverige behöver inte en massa MENA folk med en snitt IQ runt73- 85.Tacka fan för att det ser ut som det gör i Sverige.

Sedan skall vi vara tacksam för att dessa mestadels

sossar inte är kapabla till att se vilka procentsatser liknande partier som SD ligger på i Norden.

2010-01-13 @ 00:53:19
Postat av: Sd-Väljare

Det viktigaste är inte hur många % hit eller dit SD har innan valet! Ju mer % SD får desto mer kommer SD motarbetas av 7-klövern (Det är ju deras väljare SD tar)och av dem deras ägda Pk-Medierna. Det viktiga är att någon förser väljarna med sanningen om hur sjukt Sverige har blivit! Och inte klappar sig själva på axeln och bara diskuterar % och att SD minsann har si eller så med %-en! Bla Thoralf förser oss mästerligt med sanningen (Eller den bistra verkligheten) då han granskar och gräver och ständigt blir bemöt av en ljugande Pk-Media & Sosse Maffia som tex i det här fallet genom ordbajseri försöker slå ifrån sig verkligheten. Vi som inte tappat fotfästet vet idag att priset för den förkastliga mågkulturen & främmande folks (Nja folk & folk..)ockupation inte bara tömmer stadskassorna. Våldtäckt, rån och mord har idag blivit vardagsmat för många i vårat Sverige! Visa & påtala verkligheten ända fram till valet! Procenten kommer inte att spela någon roll förren SD har minst 15 % själva! Då kommer fler och fler att öppet våga (och av Pk-media även få tala till punkt) vädra sina åsikter! Det ända utrymmet SD kommer att få innan valet är om man lyckas få någon politiker att säga "Svartskalle" inför dold kamera... Så skit i medierna! Sprid era åsikter via bloggar, fikarummen på jobbet, i goda vänners lag osv... Så kommer ni att upptäcka FLERA LIKASINNADE!

Sverige är sjukt. Vaccinet heter Sverigedemokraterna.

2010-01-13 @ 01:59:31
Postat av: Timglas

Den klassiska mytbildningen från etablissemanget lever kvar än:1. Det är bara antalet asylsökande som ska redovisas. Anhöriginvandringen som är tre-fyra gånger större årligen nämns aldrig.2. Invandringens enda kostnad är Migrationsverkets årliga budget för flyktingmottagning.

2010-01-13 @ 04:04:53
Postat av: World Traveller

Underbart jobbat Thoralf :-)

2010-01-13 @ 06:46:57
Postat av: Hajen

Om man nu av något skäl vägrar att svara Thoralf så kan de inte vägra svara sina arbetsgivare, skattebetalarna. Vi är inte till för politikerna och tjänstemännen, utan det är tvärt om. Inser inte dessa det så är det bara att avgå.

2010-01-13 @ 09:18:00
Postat av: Fru Fökk

För att sätta hårdare tryck mot 7 klövern krävs mer också inträde i Twitter.

Tweetdeck är ett utmärkt litet program med god översikt. Domnload det och mata nätet med invandring och mussar i synnerhet, massor av nya medlemmar garanteras.

Bloggvärlden är en liten social spelare i sammanhangetTweetdeck har också möjlighet att handskas med Facebook lika smidigt

2010-01-13 @ 09:28:36
Postat av: AWSvensson

Varenda person i det här landet skulle upplysas om det rättvisa i denna socialbidragsdöljande åtgärd som kallas äldreförsöjningsstöd. De som därefter inte röstar på SD ska överhuvudtaget inte klaga.

2010-01-13 @ 11:09:40
URL: http://janmilld.wordpress.com/
Postat av: vmm

Thoralf: när det gäller SFI kanske det går att ta reda på genom att fråga skolan direkt. Jag vet inte vad som gäller för SFI-utbildning men när det gäller vanlig kommunal skola så är betyg och intyg i princip offentlig handling. Värt att testa.

2010-01-13 @ 11:46:14
Postat av: Maria

Vänta nu! Om nu invandringen är en sådan tillgång så borde väl kommunerna mer än villigt redovisa siffrorna, eller?Vi vet alla nu att invandringen kostar betydligt mer än vad den smakar. Det vet självklart berörda politiker och tjänstemän. Nu handlar det om att mörka för att rädda sitt eget skinn. Dom vet vad som kommer hända när dessa siffror blir offentliga."Hajen" har helt rätt.

"Om man nu av något skäl vägrar att svara Thoralf så kan de inte vägra svara sina arbetsgivare, skattebetalarna. Vi är inte till för politikerna och tjänstemännen, utan det är tvärt om. Inser inte dessa det så är det bara att avgå."Jag skulle bara tillägga att då är det bara för väljarna att avsätta politikerna. Tjänstemännen kan bli svårare att nå så där handlar det mer att ligga på hela tiden som Thoralf gör. Dom ska veta att vi har ögonen på dom.2010-01-13 @ 12:52:01
Postat av: Nalle i Växjö

Det här måste vara ett intressant område för den "granskade" pressen så länge som den nu finns i form av nermalda träd och papper.Vad säger tuffa Östran eller Snälla Barren2010-01-13 @ 13:08:06
Postat av: Errbe

Du gör ett beundransvärt arbete.De flesta partier drivs av grånade ungdomsförbundare, som inte har haft förmågan att sköta ett "riktigt jobb". Vad ett sådant innebär känner de bara till genom hörsägen.Det jag fordrar av politiker är verklighetsförankring och civilkurage att stå för sina åsikter. Det civilkurage SD politiker måste ha för att våga stå upp i debatten övergår allt annat inom politiken.Eftersom SD inte innehaft några maktpositioner, där ungdomsförbundarna kunnat torka fast, kommer kandidaterna uppenbarligen från "verkligheten" i större utsträckning än i andra partier.Detta gör SD till "det mest demokratiska partiet" i landet. Det parti som motsvarar demokratins grundläggande idé: att de representanter som beslutar för oss, skall vara representativa, vilket ju betyder att de måste ha visat att de kan sköta en "riktigt jobb".Fortsätt Thoralf !

2010-01-13 @ 14:05:43
Postat av: S-E Karlsson

Man sänker pensionerna för oss pensionärer med början januari 2010 . En försynt undran är om äldreförsörjningsstödet också ska sänkas ?

Men det kan väl inte vara möjligt ?

2010-01-13 @ 14:06:17
Postat av: AWSvensson

Vanliga svenska pensionärer blir lidande när börsen faller, då minskar pensionsbeloppen. Detta gäller inte ÄldreFörsöjningsStödet, där finns ett garanterat belopp.

2010-01-13 @ 14:10:45
Postat av: World Traveller

Jag hoppas den dagen kommer daa vi kan staella ansvariga politiker och journalister till svars foer landsfoerraederi. Daa kommer de att saega att vi inte har raett att staella dom till svars, att det aer olagligt. Vilka aer dom att tala om foer svenska folket vad vi kan och inte kan goera? Jag hoppas att jag en dag kan gaa i pension och njuta av ett lugnt och tryggt liv i Sverige, ett Sverige daer kvinnor, barn och gamla kan gaa paa stan paa kvaellen utan att kaenna raedsla. Ett Sverige som aaterigen aer respekterat utomlands och som har faatt iordning paa ekonomin igen. Det kommer att kraevas stora uppoffringar av oss alla.

2010-01-13 @ 14:19:31
Postat av: Stefan K

Jättebra arbete Thoralf!!

Tänk, man börjar nu förstå varför hela pk-etablissemanget med alla medel försöker förhindra att ge Sd tillträde till finrummet. Tänk om sanningen, den riktiga sanningen, om den misslyckade invandringspolitiken når ut till hela svenska folket.

2010-01-13 @ 15:58:01
Postat av: S-E Karlsson

Man stal en AP-fond för oss pensionärer till att avbetala utlandslån med ! Nu lånar man utomlands till invandringen , var ligger logiken i det ?

2010-01-13 @ 21:09:46
Postat av: P

I vilken annan miljö som helst: skolan, forskning, arbetsplatser, sport etc etc, så är det självklart att följa upp och se vad resultaten blev, annars är det ingen vits att hålla på alls. Jag vågar påstå att vilken miljö som helst där man vill ha någon form av resultat följer man självklart upp detta. Dock inte inom svensk invandringspolitik.68-flummet har skadat Sverige något otroligt, se bara hur svenska skolan ser ut. Inom alla kategorier rasar Sverige i välfärdsligan år efter år. Eftersom 68-folket inte kommer ändra politik måste vi vänta några generationer tills vi får svenskar som har vuxit upp i förorter och dagens samhälle som inser problemen. Förhoppningsvis är inte svenskar i en minoritet i sitt eget land tills dess.

2010-01-14 @ 06:48:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0