”TIDNINGSKUNGEN” LJUGER FÖR POLISEN

Vimmerby tidnings ägare Bengt Ingemarsson åkte fast i en hastighetskontroll och försökte komma undan böter genom att påstå att han var polisstyrelsens ordförande. I själva verket är det en kvinna som är ordförande och Bengt Ingemarsson är bara suppleant för Centerpartiet i polisstyrelsen.

Som det nu inte vore tillräckligt säger nu samme Bengt Ingemarsson att poliserna ljuger. Jag skulle rekommendera Bengt Ingemarsson att ställa sin plats till förfogande i polisstyrelsen.

Vimmerby Tidning är för övrigt den enda tidning i Kalmar län som konsekvent vägrar att publicera insändare eller debattartiklar skrivna av Sverigedemokrater.

Tidningskungen i Vimmerby har svårt med yttrandefriheten i sin egen tidning men det är ju inte förvånande efter att jag tagit del av denna historia från Smålandsnytt. Hederlighet är tydligen inte Bengt Ingemarssons starka sida.


Kommentarer
Postat av: HenrikP.

Hur är det med Ölandsbladet och insändare från SD?

Undrar om det var värt att skita ner sig för böterna...

2010-01-07 @ 21:49:17
Postat av: vmm

Har han försökt prata sig ur situationen genom att hävda sin ställning så är det ju en skandal. Hoppas att dom anmäler varandra för förtal så det här går till rättegång.

2010-01-07 @ 22:56:40
Postat av: Jonas

Känner igen mönstret , var det inte en viss tjej som efter att ha skrikit "SVARTSKALLE" hotade med att hon kände vissa sossar. Numera är hon visst rektor på en folkhögskola som tack för eländet

2010-01-07 @ 23:50:20
Postat av: kjgk

Jonas jag förstår vad du menar men var inte så kategorisk när det gäller Anna Sjödin, hon blev inte trodd men Per Bill (M) blev trodd.

Krogen som Sjödin gick på slog igen och gick i konkurs under mystiska omständigheter kort efter incidenten, vakten som anmälde Sjödin för att ha sagt svartskalle gjorde det efter intervjun i tv utan att ha nämnt något om det i intervjun, dessutom fanns det vittnen som inte hade hört Sjödin säga det som lades henne till last.

2010-01-08 @ 09:50:52
Postat av: dan åke

kolla på polisens hemsida, ert lokala distrikt där syns namn på polisstyrelsen vilket visar sig att medlämmarna är allians och sossepolitiker allihop. inte konstigt polis och tidningar inte anger signaliment och nationalitet på gärningsmänn! nu inför valet tillåts väl inte polisen utreda och lösa brott som begås av utlänningar det skulle se illa ut med sanningen inför valet.

om det nu blir nåt val, valfusket är så utbrett så rösträknarna på länstyrelserna ogiltigförklarar väl alla sd valsedlar, det behövs FN valobservatörer!

Sverige är samma åsikts diktatur som Sadam Husseins fd Irak. om barn till kommun eller landtingsanstälda talar om vad föräldrarna tycker om massinvandring och EU så ligger de risigt till under nästa besparing!

2010-01-08 @ 13:09:48
Postat av: Gubben o Gumman

"Pamp Bengt"

2010-01-08 @ 13:15:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0