TICKANDE BOMBER


Nyamko Sabuni har nu indirekt uttalat sitt stöd
för den delen i Jimmie Åkessons debattartikel som tog upp att det finns ett antal islamistiska organisationer som rekryterar muslimer till sina organisationer. Personligen har jag dock mina tvivel att ett projekt likt ”Exit” skulle fungera på dessa ”tickande bomber” i Sverige. Kan man identifiera dessa islamister med kopplingar till terrororganisationer finns nog tyvärr bara en effektiv åtgärd om man vill skydda demokratin och inte minst Sveriges befolkning och det är utvisning från landet.

En annan reflektion är att så fort någon går ut med något som kan uppfattas som kritik mot islam och muslimer poppar det alltid upp någon muslimsk företrädare som fördömer dessa förslag och menar att det inte finns några problem. Denna gång var det inte Mehmet Kaplan eller Aldebe utan en Fatima Doubakil. Läs detta utmärkta blogginlägg om Fatima Doubakil.

I Sveriges Radio påstår hon att Nyamko Sabuni sprider fördomar.

”Men samtidigt som det finns problem med vänster- och högerextremistiska rörelser så finns det väl även problem med islamistiska rörelser i Sverige, eller är det helt fabulerat?

– Nej, jag tycker att man ska göra rapporter och forska på detta och se om detta verkligen stämmer. Det här är ju bara anekdoter och fantasier och föreställningar man har om förorten, säger Fatima Doubakil.”

Det här är ett utmärkt och mycket slående exempel på det jag i många blogginlägg uttryckt och som även fanns med i artikeln i Sydsvenskan. Muslimska företrädare som ständigt förnekar problemen med islamism inom de egna leden. Om de egna ledarna inte vågar erkänna dessa problem och avarter så innebär det i mina ögon att de istället indirekt stödjer dessa islamister.

Dick Erixson tog upp samma sak efter ett Debattprogram i december. Läs blogginlägg.

Det är också väldigt intressant att titta runt på bloggar som skrivs av folkpartister för att läsa hur dessa kommenterar Nyamko Sabunis utspel. Då framträder dock den skrämmande bilden över vilken beröringsskräck som uppenbarligen råder bland folkpartister när det gäller islam och muslimer. Efter att besökt ca 10-15 bloggar utan att hitta en enda kommentar så började detta faktum gå upp för mig. Inte ens Mark Klamberg som tydligen befinner sig i Sälen och som bloggar från första parkett har inte skrivit en enda rad om detta utspel. Skrämmande! Inte ens med bästa vilja kan man påstå att dessa bloggande folkpartisterna stödjer sin minister Nyamko Sabuni.

Sedan ändrade jag taktik och besökte bara folkpartister med utländskt klingande namn och då fick jag till slut napp hos Gulan Avci och det var definitivt inget bottennapp. Eller vad sägs om denna text.

”Nyamkos meningsmotståndare i den här frågan heter, inte otippat, Fatima Doubakil, språkrör för ”Muslimska mänskliga rättighetskommittén”. Doubakil menar att det inte finns islamister i Sverige idag.

Al-shabab är alltså ingen terrororganisation och SÄPO ljuger om rekryteringen av somaliska pojkar. Al- Qaida existerar inte, allting är en konspiration och Bin Ladin är egentligen en hyvens man som har blivit missförstådd. Talibanerna tycker män och kvinnor ska ha lika rättigheter och vill ha fred på jorden.

Doubakil förstår antingen inte att frågan handlar om islamister eller så vill hon medvetet få debatten att handla om muslimer. Det är tråkigt eftersom att hennes insatser för muslimerna mer stjälper än hjälper. Ett tips till Doubakil är att sluta skrika rasism varje gång hon framträder i media.”

Tänk att man måste ha utländsk bakgrund för att kunna skriva detta som folkpartist. När jag sedan fortsätter läsa inlägg på hennes blogg hittar jag exakt samma tankar som jag just beskrivit och samma tankar som Niklas Orrenius använde sig av för att svärta ner mig och SD i sin artikel. Så här skriver Gulan Avci på sin blogg.

"Det blir alltmer viktigt att moderata muslimer, i synnerhet de som representerar en större grupp i samhället går ut i offentliga debatten och markerar mot islamister som hyser förakt mot frihet och demokrati.

Dessutom begränsar det handlingsutrymmet för islamister som idag har starka positioner i det svenska samhället och som på senare år agerat talespersoner för "alla" muslimer i Sverige"

En folkpartist som säger att islamister redan idag har starka positioner i det svenska samhället. Jag bara häpnar! Är det redan så illa ställt? Är det möjligen Mehmet Kaplan hon bland annat syftar på?

Sydsvenskan,


Kommentarer
Postat av: Robin_Shadowes

Halal-jäntan Cherin Awad är numera färdigutbildad jurist sedan minst ett år tillbaka och arbetar nu någonstans innanför systemet som trojansk häst. Att påstå att hon inte har makt vore ren lögn. Hon har förmodligen studerat vårt juridiska system av den enda anledningen att hitta så många svaga punkter som möjligt som sedan hon och andra muslimer kan utnyttja till max för att bryta ner det juridiska svenska lag-systemet och i förlängningen den sekulära demokratiska staten. Att hitta loopholes att täppa till yttrandefriheten. Finns säekert många fler liknande tickande bomber och trjanska hästar inne i systemet numera.

2010-01-20 @ 00:50:11
Postat av: Off topic! Men ang. en "Ur"-folkpartist!

Akelius retar WesterbergRöda korsets ordförande Bengt Westerberg är irriterad på Roger Akelius, som valt SOS Barnbyar för sin donation på 100 miljoner kronor till Haiti. Finansmannen vill inte gynna en hjälporganisation som betalar ut styrelsearvoden."Man måste fråga sig om inte Roger Akelius argument är konstigt", säger Bengt Westerberg till E24. Westerberg tjänar knappt 70.000 kronor i månaden på sitt uppdrag för Röda korset, vilket innebär 822.000 kronor på årsbasis. Röda korsets generalsekreterare Christer Zettergren har, enligt E24, en lön på 1.068.000 kronor."Chefen för Röda korset har dubbla lönen mot chefen för SOS Barnbyar", konstaterar Akelius i ett mejl till sajten. När Roger Akelius bestämde sig för att ge bort 100 miljoner till Haitis jordbävningsdrabbade barn sorterade han bort Röda korset på grund av att styrelsen uppbär arvoden. Men Bengt Westerberg försvarar sitt arvode med att han arbetar heltid för hjälporganisationen. Han har svårt att köpa Akelius motiv. "Jag tror aldrig han hade valt att investera pengar i aktiebolag som hade haft en styrelseordförande med det argumentet, det viktigaste är att organisationen sköts väl", säger Westerberg till E24.Akelius replikerar:"Det är mer hederligt om Röda korset annonserar: ' Om 10.000 personer vardera sms:ar 100 kronor kan vi betala arvodet till Bengt Westerberg'."Roger Akelius vill även skrota biståndsorganisationen Sida, som han anser är en belastning för svenska skattebetalare.Ha ha.. Vilken sann klippa Roger Akelius! :)

2010-01-20 @ 01:14:10
Postat av: robban

appropå off-topic, har inte westerberg pension från riksdan? ovanpå de 70k i månaden han får från RK?ontopic, SD effekten har börjat verka lite lätt på pk-dårarna.

2010-01-20 @ 02:32:17
Postat av: World Traveller

Jimmy Akessons artikel i Aftonpravda erkaenns bit for bit :-)Sen ar jag daremot skeptisk till Sabunis ''arliga'' avsikter. Att hon bestaeller (beordrar) ett utdrag om islamister fran SAPO for att kunna ''omvanda'' dom tror jag pa lika mycket som jag tror pa tomten. Hon har troligen blivit tillsagd av sin riktige arbetsgivare att ta reda pa hur mycket SAPO vet om deras verksamhet.

2010-01-20 @ 07:23:39
Postat av: Nalle i Växjö

Undrar hur många röster Folkpatiet kommer att tappa när flera väljare inser att en röst på FP är en röst för mera invandring.Både till Sverige men även inom EU

2010-01-20 @ 07:27:05
Postat av: World Traveller

Gick in pa antisverigedemokraternas sida och vad fick jag se: ett oppet hot till svenskar som funderar pa att stodja SD.'Det har sina risker att ställa upp för sverigedemokraterna , hoppas de upplyser om detta nu när SD desperat kör värvningskampanjer runtom i Sverige ”Operation tomma stolar” .'Lyckligtvis ar inte alla svenskar sa lattskramda. Jag vet att AFA/antisverigedemokraterna har en forkarlek att ge sig pa meningsmotstandares familjer. Kvinnor, barn och gamla ar ju latta offer. De tanker och agerar precis likadant som jihadgangen pa vara gator.

Att de far halla pa med SAPO's goda minne ar helt otroligt.

2010-01-20 @ 08:14:11
Postat av: Knute

Nåja, misstrogne World Traveller, det är väl bra att regeringens får veta vilka de militanta muslimerna är, för att sedan utvisa dem. En fåfäng förhoppning förstås, deras advokater kan hävda att tortyr och död väntar deras klienter om de utvisas, och det har Sverige skrivit under på att inte göra.Kanske det är att tro på tomten att det ska gå att omvända inbitna terroristfrön från islam. Vem vågar agera avprogrammerare utan att få en fatwa på sig. Sen kan de ju alltid gömma sig bakom religionsfriheten, Koranen är ju en "helig" bok trots att den uppmanar till folkmord. Imamen Abd al Haqq Kielan född Leif Karlsson och islamologen professor emeritus Jan Hjärpe och resten av islamförespråkarna ska också ha sitt ord med i laget.

2010-01-20 @ 08:43:13
URL: http://canuteocean.blogspot.com/
Postat av: Tobbe

Den här rubriken och bildtexten kan Sverigedemokraterna få problem med i valrörelsen, och Jimmie Åkesson kan tvingas att ta avstånd ifrån den. Frågan är om det inte rent av gränsar till förtal, med eller utan frågetecken.I övrigt en utmärkt blogg som jag uppskattar mycket.

2010-01-20 @ 09:13:57
Postat av: Peter

Sverigedemokraterna bör lämna Sverige.

2010-01-20 @ 09:15:21
Postat av: Hulda

Peter: "Sverigedemokrater bör lämna Sverige." Varför? Är detta ett hot? Intelligensreserven AFA på gång...?

2010-01-20 @ 09:20:05
Postat av: Ibbe

"Moderata muslimer" finns allaredan. Titta på göteborgsmoderaternas riksdagslista inför valet 2010. Där har man placerat en riktig islamist och shariaälskare. Det är också en variant på uttrycket "moderat muslim". Ett bevis på aningslöshet och omdömeslöshet i den allra högsta divisionen. Till grupperna av väljare man tydligen ska skrämma bort inför valet inkluderar de s.k. nya moderaterna nu också kvinnorna. Intellektuell kortslutning är ett fenomen som tydligen grasserar bland moderater och folkpartister i mkt stor utsträckning.

2010-01-20 @ 10:05:18
Postat av: Info

APROPÅ FOLKPARTIETS KORYFÉERIgår utfrågades Sveriges blivande EU- kommissionär, folkpartisten Cecilia Malmström, i Bryssel. Där hon ska ha ansvar för Europas flykting- och migrationspolitik. Endast Holland reserverade sig mot Malmströms huvudbudskap:Att Europas huvudsträvan skall vara att verka för en ännu större och mer omfattande invandring!Beträffande "ensamkommande flyktingbarn" ansåg Malmström att det var viktigt för EU att på alla sätt ta hand om och underlätta för dessa att återförenas med sin okända/döda släkt. (Underförstått: I det land, dit de smugglats.)

2010-01-20 @ 10:07:12
Postat av: AWSvensson

I skuggan av en islamisering av väst, bara början av vad vi kan förvänta oss. Ett auktionshus vägrar sälja en av hans teckningar. Hans frisör vill inte klippa honom längre. Kurt Westergaard får känna av en ökande "beröringsångest".

Den danske konstnären som ritade den numera världskända satirteckningen av Muhammed med en bomb i turbanen har efter mordförsöket på honom nyligen fått erfara nya prövningar.

– Min frisör, en söt och vänlig dam med muslimsk bakgrund vill inte ha mig som kund längre. Det gör mig ledsen, säger Westergaard och tillägger att kvinnan är rädd för repressalier.

I måndags krävde auktionshuset Lauritz.com att danska tv2, som tänker hålla en auktion till förmån för skalvoffren i Haiti, avlägsnar en akvarell av Westergaard från auktionsföremålen.

Trots att konstverket varken föreställer Muhammed eller ens har någon som helst politisk underton hävdar auktionshuset att man månar om sina anställdas säkerhet.

De båda händelserna har dock fått statsminister Lars Lökke Rasmussen att gå i taket. På sitt veckomöte med pressen på tisdagen varnade statsministern för en stigmatisering av Westergaard.

– Jag tänker inte diktera vad auktionshusen får sälja eller vem som klipper vem. Men jag varnar gärna för den stigmatisering som detta är ett uttryck för . . . det får inte bilda skola så att vi får ett samhälle som vi inte vill ha, sade han.

Danskarna ska inte leva i fruktan även om terrorhotet mot Danmark har kommit för att stanna, fortsatte Lökke Rasmussen med udden riktad mot auktionshusets ledning.

– Vi ska räta på ryggen, erkänna att livet är farligt och sedan stå för våra värderingar, slog han fast.

Är det någon som på fullt allvar tro att Måna eller Fredrik skulle göra ett sådant uttalande som den danske statsministern.

2010-01-20 @ 10:23:15
Postat av: AntiSverigedemokraterna

Mehmet Kaplan blir en utmärkt minister i den rödgröna regering som kommer att vinna valet 2010.

Postat av: AntiSverigedemokraterna

Mehmet Kaplan blir en utmärkt minister i den rödgröna regering som tar plats efter valet 2010.http://antisverigedemokraterna.wordpress.com/2010-01-20 @ 10:44:44
Postat av: Fundersam

BENAOUDAS DOTTER I JIHAD SÄLLSKAPKolla Gudmundsons blogg.Han visar berättelser om Safia Benaoudas resa i Somalia. I sällskap med en jihadist, vars fru dog i hennes armar.Hennes mor har alltså varit ordförande för Svenska Muslimska Rådet. Inga media eller myndigheter tycks fråga modern om de omständigheter som gjort att dottern hamnat i extremisters sällskap.Är det därför att sådata sällskap varit naturligt ?2010-01-20 @ 12:27:52
Postat av: Kalle

EUROPAS FRIHET I RÄTTEGÅNG 20 JANUARI [IDAG]

- TYST I SVENSKA MEDIER skiver Kent Ekeroth på sin bloog. Länk nedanför.Vem är då Kent Ekeroth för de SD:are som inte vet??? Han är SD:s internationelle sekreterare

sedan 2007 och innehar många andra tunga poster inom SDSaxat ur Kent Ekeroht:s blogg:

"Den 20 januari ställs den holländske politikern Geert Wilders inför rätta i Holland för hans kritik mot ideologin islam.Rättegångens betydelse kan inte underskattas, och om Wilders fälls kommer det vara ett bevis för början på slutet för Europas yttrandefrihet och mer därtill."Det tål att tänka på att yttrandefriheten är hotad till förmån för islamiska doktriner.I sverige tycks det redan ha hänt något med yttrandefriheten!!!Gert Wilder (för de som inte vet) blev även portad från att komma in i England för att tala inför Parlamentet för att det kunde väcka ilska bland den muslimska befolkningen i England.Postat av: Skånepåg

Invandringens enorma kostnader.Kalmarförfattaren Anders Johansson uttrycker det enligt följande: "Landet som bekostar sin egen ockupation."

Postat av: Skånepåg

Från SR om arbetslöshet bland irakier.Av texten framgår att mer än 70 % av invandrade irakierna försörjs genom skattemedel. Skulle inte förvåna mig om detta procenttal gäller i stort om man räknar in alla som fått PUT i Sverige? Hur många hundratusen (eller rentav uppemot 1 million) är det då som försörjs? Var det inte i Vimmerby som man för någon vecka sedan beslöt, att ett stekt ägg till pyttipannan var för dyrt inom kommunens äldrevård?”Många irakier är arbetslösa

Invandringen av irakier har ökat stort de senaste åren och enbart år 2007 kom det runt 10 000 irakier till Sverige. Idag bor det nära hundra tusen irakier i Sverige och en stor del av dessa är arbetslösa."

”Det är svårt för de som är äldre”

Reseförsäljaren Fadhel Ismail kom från Irak 1992 och han har jobb men hans fru har inte haft samma tur.– Min fru är arbetslös. Hon har varit mammaledig vid två tillfällen, och nu efter mammaledigheten är hon redo för att arbeta men hittar inget arbete. Det kan vara svårt.En stor del av Irakier invandrade till Sverige på 80 talet, då kriget med Iran pågick. Av de hundratusen Irakier i Sverige så är det mindre än 30 procent som har ett arbete, och bland de är det vanligaste att de jobbar inom vård och omsorg och inom restaurang. I Göteborg bor det idag runt tio tusen irakier och främst är de koncentrerade till stadsdelarna i nordost. Jean darc Mansur berättar varför det är viktigt att ha sina landsmän nära.

– Det är svårt för de som är äldre när det gäller språket. Men om de kan ringa någon av oss som kan tolka kan vi hjälpa dem och då är det lite lättare.”

Postat av: Kalle

Hur är det då med yttrandefriheten i sverige???"Sverige har idag lagar som kan göra det straffbart att kritisera den förda invandringspolitiken."Läs mer på Jan Milds blogg om den skrämmande avecklingen av den svenska yttrandefriheten.För de inom SD som inte känner till att vår så omhuldade yttrandefrihet är hotad i sina grundvalar!!!

Postat av: chairman

World Traveller !Angående tomma stolar är det ju så, att ett vunnet mandat ger två fördelar: dels får en tidigare politiker försörja sig på annat håll, dels får en sverigedemokrat inflytande.

Så även om stolen skulle stå tom så är ju hälften vunnet ändå.

2010-01-20 @ 14:04:37
Postat av: Kalle

För de som tvekar mellan SD och Piratpartiet så läs det här från Fria Nyheter."Ungdom Mot Rasism har skickat en förfrågan till Ung Pirats förbundsordförande Stefan Flod om att bilda en allians inför valet 2010." Läs mer på Länken till Fria Nyheter.Rösta inte på Piratpartiet lägg er röst istället på SverigeDemokraterna.

Postat av: Inge Sandén

Varje dag dom sista tio åren handlar alla nyheter om dom kullturella motsättningarna mellan svenskar och den misslyckande massinvandringen med folk från länder som har islam som statsreligion.

Det Sabuni säger är ju själva grundorsaken till att det finns ett parti som heter Sverigedemokraterna.

När det arbetande svenska folket fick intellektuella ledare som insåg dom faror som införandet och tillåtelsen av islam skulle medföra exploderade partiet Sverigedemokraterna.

Riktiga arbetare hatar alla dessa vänsterintellektuella som tror i sitt ego att dom skall vara några sorts advokater för den svenske arbetaren.

När nu Thoralf skriver om dessa islamister som börjat att göra uttalenden om vårt land,visar det ju hur viktigt det är att alla svenskar som älskar sitt land går 100 % samman och lägger en del visserligen orättvisa detaljer åt sidan.

Att nu Sabuni tar upp att man måste kunna kritisera islam utan för den skull kallas för islamofob,visar ju tydligt hur stort inflytande SD bötjat få.

När man sedan läser på SD-kuriren vad Mattias Karlsson talar om för oss,vilka folkförrädare dessa vänsterintellektuella på Södermalms högskola är för några,som tiilhör det värsta av allt vänster,nu skall skriva om den Svenska historien och med TV 4as hjälp,ljuga Svenska folkt fullt med sina vänstertolkningar av vår historia,står hoppet till att SD kan bli så stora och att vi 2010 få knäppa detta pack på näsan.

2010-01-20 @ 14:39:14
Postat av: AWSvensson

Sverige har i princip kastat bort 20 år när det gäller att implantera en asylhantering som går i takt med folkviljan.

Så här skrevs det 1991 av Kenneth Sandberg Kävlinge:"Mycket tack vare hårt arbete, försakelser och omtanke om sina efterföljande, har våra gamla skapat dagens välfärd. Ett minimum är därför att vi ger dessa en god ålderdom..." Rubriken löd: "Hög tid att ta hand om våra egna."

"Helt tabu är att ifrågasätta det sätt som våra resurser används på. Detta trots att det är uppenbart för den stora allmänheten att miljarderna spenderas på en mycket liten, delvis privilegierad, grupp som anländer till Sverige. Och att vi därigenom inte har åstadkommit något för de många som finns kvar, eller för att förebygga orsakerna till flykten...""Otillåtet är också att hävda att svenskarna har gjort sig förtjänta av det lugn och den relativa välfärd som uppnåtts. Ändå kan det konstateras att vi i det här landet har en arbets- och skattemoral som kanske saknar motsvarighet i omvärlden.""Det samhälle vi idag har är mycket resultatet av att det inom nationen funnits en stor etnisk majoritet, ett gemensamt språk och i stort sett en religion. Nu har den absurda situationen uppstått att dessa faktorer,.. inte längre anses vara en angelägenhet för svenska folket."

Ord som inte skulle göra bort sig i något sammanhang dags datum. Hoppet står till den islossning som måste komma genom att maktstrukturen radikalt förändras valdagen 2010

2010-01-20 @ 14:45:12
Postat av: peerpede

Brrr, ser för mig en shariadomstol och Kaplans nuna i domarpanelen där dömer ut stening för något brott...Hoppas verkligen den visionen aldrig blir verklighet här i landet.

2010-01-20 @ 15:17:58
Postat av: Anders Engdahl

Har någon sett en muslim göra detta?http://www.expressen.se/Nyheter/1.1851657/akut-blodbrist-i-haiti

2010-01-20 @ 15:23:14
Postat av: peerpede

@Anders Engdahl, den muslimska värld delta överlag inte i någon form för katastrofhjälp eller nödhjälp och detta även när det gäller den egna gruppen.

En sak är att "ta emot" annat är det när det skal givas, då är det stopp och egennyttan vinner över humanism, i den mån man kan skriva det ordet i en text var muslimer nämnas.

2010-01-20 @ 15:29:43
Postat av: Piratpartisten Laila

Helt ärligt kära Sverigedemokrater, jag tror ni kommer att bli sopade av mattan utav (pp) i valet tyvärr precis som de gick i EU valet. Tack för mig

2010-01-20 @ 16:24:36
Postat av: Gurra

Tror ni ungdom mot rasism och piratpartiet och Sverigedemokraterna i riksdagen-Nej tack samarbetar med denna blogg ?http://antisverigedemokraterna.wordpress.com/

2010-01-20 @ 16:54:06
Postat av: Hulda

Gurra: "Antisverigedemokraterna" drivs säkert av några förvirrade AFA-ungar. Ha inga stora krav på dem. Sak och stavfel får vi ha fördragsamhet med. De är ju bara barn......

2010-01-20 @ 17:16:02
Postat av: lee

araberna får ha den röda halvmånen som i har röda korset.Men judarna får inte ha en röd davidstjärna.

Det är inte passande.

2010-01-20 @ 17:42:43
Postat av: Roberth Ström

Gulan som är ihop med Fredrik Malm är en av de få klarsynta politiker som finns inom Fp. Sabuni har sina ögonblick och Björklund likaså problemet är dessa liberaler som inte ser problem med massinvandring och vill ha öppna gränser.

2010-01-20 @ 17:56:50
Postat av: peerpede

Det verkar finnas gott om räddhågsna fenomen, någon skitnödig piratpartist där i panik över utsikten till ett valresultat kring 0.8% drar på med värsta optimismen.

Den andra förmågan, en politisk haverist med en hatblogg, en person med ett stort ego och en liten IQ, tror sig representera någon borton den egna inkrökta domänen och mal på med endera förtal endera renodlade hatinlagor.Jag säger bara; tur jag inte är någon av dessa förvirrade personer och tur jag är Sverigedemokrat.2010-01-20 @ 18:04:28
Postat av: peerpede

@Hulda, det finns en person i Ronneby med en historia i SD där idag driver ett antal bloggar och pga sin fiasko som politiker i SD nu har ett genuint hat mot SD.

Denna politiska haverist är med al sannolikhet mannen bak hatbloggen "antisverigedemokraterna" och vill gärna framstå som en representant för en grupp eller liknande.

Fakta är att det är en psykisk instabil politisk haverist i behov av hjälp där spammar alla SD-bloggar löpande och han gör detta helt ensam.

Sök lite på Google, Ronneby, SD och Richard Jomshof, då kommer bilden antagligen att klarna.

2010-01-20 @ 18:14:09
Postat av: Magne

Eller så kan Hulda m fl gå in här och se vem "lustigkurren" är;http://antiism.wordpress.com/

2010-01-20 @ 18:56:46
URL: http://antiism.wordpress.com/
Postat av: Stefan A

Bra, har undrat vad det var för en figur, gissade på afa..verkar iaf. produktiv, kanske borde skaffa sig ett jobb ist.

Blir inte lätt att kartlägga islamister och värvare i inv.täta områden, brukar tiga som musslor där, om det är av sympati eller rädsla är svårt att säga, fan man får ju inte ens fast stenkastare och bilbrännare.....

2010-01-20 @ 19:56:06
Postat av: Funtaren

Folkpartiet erkänner (hurpass ärligt återstår att se) att Sverigedemokraternas problembeskrivning är korrekt i åtminstone denna aspekt. Och SD är inte ens i Riksdagen än! Bra jobbat SD!Är det någon här som tror att detta skulle ha sagts om inte SD varit på väg framåt? Är det någon som tror att sjuklövern kommer att fortsätta diskussionen i dessa banor utan ett starkt SD?Inse att det enda parti som idag är trovärdigt och pålitligt är SD! Låt er inte luras av detta spel för gallerierna! Rösta SD i höst!2010-01-20 @ 20:05:03
Postat av: Anonym

peerpede + Mange: Tack för informationen. Tragiskt levnadsöde.......

2010-01-20 @ 21:28:56
Postat av: iln

Angående rättegången mot Wilders så behandlades den i Kulturnytt SVT1 ikväll. Bör väl läggas upp på webben senare.

2010-01-20 @ 22:03:22
Postat av: peerpede

AB hade med ett kort stycke om Geert Wilders, ett regelrätt copy/paste från TT var han omtalades som "högerextremisten"...Ska bli ytterligt intressant avv följa Geert Wilders-saken då utfallet kommer att få stor påverkan i hela EU.

2010-01-20 @ 22:19:38
Postat av: Roberth Ström

antidemokraten Jan!

2010-01-20 @ 22:46:20
Postat av: Fredrik

Postat av: Cavatus

Beröringsskräcken är ett intressant fenomen. Som en debattör sa:"Att man ens diskuterar hur man skall ”hantera” och ”bemöta” ett visst politiskt parti säger väl allt om vilken demokratisyn (och ideologi) som härskar i svenska jounalistkåren.Kan någon föreställa sig att man t ex skulle överväga att undvika att skriva om klimat- och miljöfrågor för att inte gynna Miljöpartiet?"Intressant vinkling, eller hur?För övrig är det kul att se hur en som kallar sig PK-veteran beter sig när han/hon argumenterar. Följ debatten själva på:http://www.publicistklubben.se/2010/01/18/direkt-fran-debatten-om-sd-och-medierna/#commentsVisste ni förresten att en doktorsavhandling just lagts fram i Uppsala, där forskaren förespråkar att sharialagar införs i Sverige. Forskaren har säkert utfört denna "vetenskapliga" forskning för statsunderstödda pengar. Eller vad tror ni?Själv tycker jag att detta är ren pseudoforskning och ett lågvattenmärke för den svenska forskningsvärlden. Var finns problematiseringen? Var finns den numera så obligatoriska genusaspekten? Man baxnar!Se min utländska blogg där jag skrivit en blänkare och mer info och frågeställningar om detta.

2010-01-21 @ 10:01:22
URL: http://cavatus.wordpress.com
Postat av: Anders

"Tänk att man måste ha utländsk bakgrund för att kunna skriva detta som folkpartist."Javisst - en svensk blir kallad för rasist.

2010-01-21 @ 12:57:53
Postat av: AntiSverigedemokraterna

Nu tar SSU upp kampen mot SD.Se tv-inslag härlederkampmotsd" rel="nofollow">http://svtplay.se/v/1855162/ssu-blekinglederkampmotsd

Postat av: P

Krigen mot terrore er et velkjent, godt innarbeidet begrep i vestlige land utenom her i "Albania". Forstår godt at dere Svenner vil rösta på SD.Her fölger en link til en artikkel basert på en rapport fra PST (Politiets sikkerhetstjeneste tilsvarende svenske Säpo) frykter at terrorister gjemmer seg i Norge :

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorisme/artikkel.php?artid=587479Slike rapporter som Aftonbladet, Exspressen etc bör publisere i Sverige (da nettverkene er större her)med bruk av begrepet "Krigen mot terror".

2010-05-28 @ 15:20:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0