SD-SÖNDAG I KALMAR

Vårt ”öppet hus” i Kalmar blev väldigt lyckat trots att vi inte annonserat ut det. Lokalen fylldes ganska snart av intresserade som ville veta mer om Sverigedemokraterna. Kaffebryggaren fick laddas om många gånger då det under hela eftermiddagen kom nya personer som inte bara ville lyssna på vår information utan även ville berätta om sina egna upplevelser av dagens mångkulturella Sverige. Mötet kommer med stor sannolikhet generera en rad nya medlemmar i partiet.

Flera personer deklarerade också sina avsikter om att kandidera för partiet till valet i september . Några namn kommer säkert förvåna och skapa rubriker i media.

Vårt ”öppet hus” gav verkligen mycket tillbaka och vi kommer troligen att besluta om ett nytt datum för ett liknande ”öppet hus” där vi skall utöka den interna annonseringen.

Det skojades under eftermiddagen med tanke på det stora stödet vi har bland väljarna att om vi annonserar i de lokala tidningarna om ett möte måste vi hyra Kalmarsalen för att alla skall få plats ;-)

En mycket lyckad SD-söndag i Kalmar. Tack till alla som gjorde det till en mycket trevlig eftermiddag.


Kommentarer
Postat av: Robin_Shadowes

Kan bara gratulera er för att ni fick ett lyckat evenemang. Verkar som om folk inte känner sig lika stigmatiserade längre av att associera sig själva med Sd. Skulle vara roligt att få reda på om dom hittat dit via internet-surfande eftersom fulmedierna enbart skriver negativt om Sd. Verkar som en bra idé att ha fler öppet hus-dagar. Särskilt i sommar innan valet.

2010-01-10 @ 22:45:41
Postat av: Thomasson

Ja, jag hade själv varit på plats om man haft vägarna förbi. Det är bara att gratulera för att det blev lyckat och att det inte blev 'spontankast med liten sten' från vänsterextremisterna.'Några namn kommer säkert förvåna och skapa rubriker i media.'

Det där lät väldigt intressant måste jag säga.

2010-01-11 @ 05:03:55
Postat av: Gubben o Gumman

Bra med flera möten, samt att det finns folk till fullmäktige och landsting.

Nu sitter väl samma herrar på Barometern ,som var och besökte strippklubben på Öland med pannan i djupa veck.

Hur skall vi klä ut oss för att gå på nästa möte och hitta "årets" scoop?Lägg märke till rappoteringen ang jätteslagsmålet i Oskarshamn i helgen i Östran samt Barometern .

Försök att hitta något om Bosniska föreningen i Barometern.

Politisk korrekt bild i fototävlingen i lördags i Barometern(ett gäng pensionräddare som spelar basket i Norrliden), politiskt korrekt rappotering ang slagsmålet i Oskarshamn.Till o med konstapel tröttkeps är PK

-Man kan inte säga att invandrare slagit mot svenskar, nehä vilka har slagits med varandra då?Säg upp Bananbladet (Barometern)Svenne Banan.

Betala för att få friserade nyheter av vänstermaffin på den blaskan.

2010-01-11 @ 11:22:44
Postat av: Stefan K

Ni som fortfarande är med i facket vet säkert att ni är med om att tillsätta en regering med Mona Sahlin och Lars Ohly.

http://www.ifmetall.se/ifmetall/avd22/home.nsf/LUUnique/1BB24866726DF17DC1257665004B00AB?OpenDocument

Varför inte lämna facket och därmed slippa den fadäsen?

http://www.lo.se/home/lo/home.nsf/unidview/4AF9CBC10C8349FBC125768C005A1C5D

2010-01-11 @ 15:02:23
Postat av: Anonym

Det är verkligen en spottloska i synen på flertalet medlemmar att de tvingas betala både Monas och Ohlys valkampanj med sina avgifter.Det är faktiskt så att facket skyfflar över en miljard ( tusen miljoner ) till sossarna varje valperiod.För alla L-anslutna sverigedemokrater är detta ett särskilt stort bekymmer eftersom de måste finansiera lögnpropaganda mot sig själva.

2010-01-11 @ 21:36:05
Postat av: Rättvis

Erinrar mig en episod som Kjell-Olof Feldt beskriver i sina memoarer.Kjell-Olof Feldt var ute på valturné i Dalarna tillsammans med ett antal pampar från detta landskap. Det var glest med besökare, minst sagt.På ett ställe, på torget i ett litet samhälle talade Kjell-Olof Feldt till noll åhörare. Eftersom han inte kunde se någon som lyssnade så vände han sig till en annan pamp och frågade om det inte var läge för att slå igen butiken. Det fanns ju inga åhörare.

Då pekade sossepampen mot ett öppet fönster och sa att det kanske fann åhörare innanför fönstret.Så brukar det gå till på sossarnas tillställningar. Alla vet ju att allt är bestämt uppifrån. Så varför bry sig, resonerar folk.Men nu vill folk ha medbestämmanderätt och kommer därför till SD.

2010-01-11 @ 21:54:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0