SD-MÖTE I KALMAR

På söndag har vi i Kalmar "öppet hus" och den som är intresserad av att träffa mig och oss andra inom Sverigedemokraterna i Kalmar är välkomna under eftermiddagen.

Ring mig på 070-6520773 för mer information.

Kommentarer
Postat av: Nalle i Växjö

Hoppas ni får många besökare och en bra dag.Har en sak ni kan ta upp.Våra barn och barnbarn skall sjunga nationalsången vid skolavslutningen inför sommaren.Alla vi som bor i landet Sverige måste bli stolta att bo här även om det ibland ser mörkt ut.

Läs gärna artikeln på länken, som förresen hittades på Jan Millds Newsmill sidahttp://newsmilld.wordpress.com/

Postat av: Nalle i Växjö

Här har ni ett ämne till att diskuteraMassor av fönster krossades på skolor i Smedby ( Kalmar)Vad är det för idioter som förstör samhällets resurser på detta sätt?

Postat av: WSF

eller kanske detta:"Sverigedemokraterna är alltför osvenska. Men eftersom vi inte vill vara som SD - utan räknar toleransen som en eftersträvansvärd svensk egenskap - kan de få stanna här om de håller sig inom demokratins gränser, inte hetsar mot folkgrupper eller döljer gamla nazister i sina led, skriver psykoanalytikern och författaren Tomas Böhm i en analys av SD:s partiprogram."

2010-01-09 @ 11:26:15
Postat av: Kalle

Ni kanske kan diskutera snöröjningen.Nu men med massor av snö så finns det komuner som säger att de saknar resurser för att snöröja. Och att människor får halka omkring på våra gator hursomhelst, speciellt äldre. (vet inte hur det är i Kalmar.)Fråga då varför det inte finns pengar till snörjningen MEN det finns pengar till ensamkomande barn och allehanda invandrarelelaterat!!??Många "obetydliga" bäckar små ger en stor å som rinner i SD fåra.2010-01-09 @ 11:36:09
Postat av: Dille i Momåla

Tomas Böhm har byggt ett kråkbo av påståenden som i slutändan mynnar ut i att SD är främlingsfientliga. Sådana ohederliga förvanskningar av verkligheten gjordes det massor av hos KGB som hade hur mycket folk som helst för sådana ändamål.

Thomas Böhm nämner faktiskt ordet cirkelresonemang och därmed har han beskrivit andemeningen i sin artikel om SD.

2010-01-09 @ 11:59:08
Postat av: Hulda

Kalle... Varför inte skicka ut de "ensamkommande" i snösvängen?

Men då kommer säkert PK-pressen, batikhäxor och facket och stoppar allt...

2010-01-09 @ 12:31:18
Postat av: Dille i Momåla

Likheten mellan kommunism och nazism är slående. Den fösta propagandaministern tillsattes i det kommunistiska Sovjet. Här är en video om hans efterföljare Josef Göbbels i nazityskland.Inte så vårt att se släktskapen med Böhms skickligt byggda kråkbo.

2010-01-09 @ 12:40:26
URL: http://www.youtube.com/watch?v=w2uCMpE5faI
Postat av: Roberth Ström

Hoppas det blir en bra uppslutning.

2010-01-09 @ 12:57:53
Postat av: sdlars

Tänk om vi hade en Toralf i varje kommun, SD skulle gå i topp i både kommun och riksdag.

Jag är en stor beundrare av Toralf som gräver och avslöjar orätter och politska blunder i vårt samhälle

Nu tror jag att jag drömmer igen Mona Sahlin

2010-01-09 @ 19:51:51
Postat av: Stefan K

Tomas Böhm ja.

Sverigedemokraterna är osvenska på så sätt att de/vi tycker om vårt eget land, våra seder, vår kultur och vår historia. Ja, det är sannerligen osvenskt.

Att hålla sig inom demokratins gränser är en fras han borde passa vidare till pk-politikerna i riksdagspartierna. Deras agerande är väl knappast demokratiskt?

Att inte dölja gamla nazister i sina led är ju idag ganska aktuellt. Monas parti har ju bevisligen inhyst en gammal nazist bland sina representanter.

En lustig liten filur denna Tomas Böhm.

2010-01-09 @ 22:31:48
Postat av: Robin_Shadowes

Passar även på att tipsa om att Jan Milld numera även befinner sig på Exilen och besvarar frågor från andra användare.

2010-01-10 @ 02:15:55
Postat av: Dragan Klaric

Intressant! Då borde denna lag även gälla alla de som gömmer individer som uppehåller sig illegalt i Sverige! Att uppehålla sig illegalt i Sverige är en brottslig handling enligt rådande svensk lag. Men vänta bara, kommer oppositionen till makten då kommer denna lag att förändras.

2010-01-10 @ 10:07:20
URL: http://www.klaric.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0