REFLEKTIONER

Det är inte var dag som man får fyra helsidor i en så stor tidning som Sydsvenskan. Eller rättare sagt det har aldrig hänt tidigare. Något som journalisten Niklas Orrenius aldrig informerade mig om när han intervjuade mig var att han skulle göra en artikel där han ställde mig mot Henrik Rydström. Oavsett detta är jag mycket nöjd med den publicitet sd fått och inte minst min blogg. Det finns till och med en del som tror att Sydsvenskan har en ”dold agenda” och i själva verket marknadsför SD på detta sättet.

Tänk vad dåligt Vimmerby Tidnings chefredaktör Alf Wesik skall må just nu. Han nekar nämligen att publicera några debattartiklar eller insändare från oss Sverigedemokrater och så blir det fyra sidor i Sydsvenskan. Vimmerby Tidning är en centerpartistisk tidning och det kanske finns ett samband med den katastrofala utvecklingen i opinionen för Centerpartiet och Vimmerby Tidnings något odemokratiska hållning.

Tidningen Dagen har även följt upp artikeln i Sydsvenskan och jag såg att den artikeln var den mest läste just nu på Dagens webbsida. Trevligt!

Ett trevlig resultat av artikeln har varit alla samtal jag fått från läsare av Sydsvenskan, främst i Skåne som tackat mig och det ger mig råg i ryggen att fortsätta.

På det lokala mediaplanet har det dock varit total tystnad. Men de lokala journalisterna har säkert varit fullt sysselsatta med att intervjua vårt nya och sensationella namn till landstingsvalet, Kalle Winner.

Däremot har två lokala bloggare kommenterat artikeln och det är nästan komiskt att det enda de finner ”upprörande” i artikeln är att jag påtalat de otrygghetsproblem som finns på lokalbussarna. Jag vet att många upplever det som mycket otryggt på dessa bussar under kvällar och nätter. Vid Norrliden är många av glasrutorna i busskurerna numera utbyta mot metallnät efter att de krossats alltför många gånger, vilket kostat kommunen mer än en miljon kronor varje år.

I sin iver över att med sina egna erfarenheter av bussåkandet förlöjliga denna problematik glömmer folkpartisten Sebastian Hallén och vänsterpartisten Linus Hellman fullständigt bort den verklighet som många upplever. Under de senaste åren har man under vissa perioder haft väktare på bussarna under kvällar och nätter men det tycks ha gått dessa båda herrar obemärkt förbi. Busschaufförerna däremot har varit mycket nöjda med denna åtgärd. Jag gissar att dessa har större erfarenheter av detta än Sebastian Hallén och Linus Hellman.


Kommentarer
Postat av: Antiism

Linus Hellman och en utav hans kommunistbeundrare kallar Zlatan för kroknäsa och vill spy på han...Hellman tycks inte ha något emot att kränka en utlänning när det passar dom. Men faen ta om det hade varit en Sverigedemokrat som kallat Zlatan för kroknäsa och skulle vilja spy på honom....då hade SD-ettiketterna haglat i parti och minut!!

2010-01-19 @ 01:48:01
URL: http://www.antiism.wordpress.com
Postat av: robban

appropå tidningen Dagen så är det många frireigösa som tittar efter SD numera pga KD's svek i abortfrågan och där har ni många väljare som är dolda för närvarande. kommer att bli ett intressant val i september.

2010-01-19 @ 02:06:24
Postat av: Ludvig

Du har rätt Robban, det är nog många kristdemokrater som kommer att rösta på SD i fortsättningen. KD har ju näst intill slopat det kristna arragemanget.

2010-01-19 @ 08:41:41
Postat av: Carl B

Niklas Orrenius har nu förärats Olle Stenholms minnespris för etik och debatt! Detta för sin "föredömliga" journalistik om Sverigedemokraterna. Se artikel i sydsvenskan.se.

2010-01-19 @ 09:12:35
Postat av: Gubben o Gumman

Dagens lästips/citat av Niklas Orrenius

Speciellt läsvärt för Mona Fredrik mfl :Sverigedemokraterna vill ha ett helt annat samhälle

Ett samhälle där den svenska arvet skall fram i bla kulturen skolor konsten etc.Gubben o Gummans reflektion: Finns behovet av ett

sådant parti ,har det gått duktigt snett i ett land

bland en massa klantarsel/politiker vid köttgrytorna.Framförallt Socialdemokrater ,men även nu toppstyrda socialmoderaterna med "Frodrik" o gänget i spetsen,som en del bloggar blandat ihop med SD ,för att inte nämna Göran Persson HSB.

Går vi utomlands hittat man tex Josef Stalin mfl.

Alla är vi barn i början ,med ålder kommer visheten

på nästan alla håll...Slutligen "kräver" vi att Kalle Winner har på sej den störta cowboyshatt som går att köpa när han kommer in i landstinget.

Så glömmer dom andra stolpskotten bort vad dom skall göra.Vi tippar även på ett namnbyte på en "bloggatrapp"

"Vi som sket i byxan valnatten 2010"

2010-01-19 @ 10:22:45
Postat av: Peter

Cirka 95 % av svenskarna sympatiserar med något annat parti än SD, vilket gör partiet väldigt osvenskt. Således borde man i enlighet med de egna doktrinerna lämna landet, eller åtminstone ansluta sig till (S), eftersom detta parti är det som flest svenskar gillar.

2010-01-19 @ 13:52:23
Postat av: Albert K Tillman

Peter,Vilka egna doktriner är det du syftar på?

2010-01-19 @ 15:29:37
Postat av: Anonym

Skulle sydsvenskan "marknadsför SD"? Har du läst artiklen? Det är ju helt klart att Sydsvenskan är på Henrik Rydstörms "sida".

Skulle gärna vilja veta källan till att Sydsvenskan skulle samtycka med Sverigedemokraterna.....

2010-01-19 @ 16:58:42
Postat av: peerpede

Det är synonymt med den växande rädsla inför fakta att signaturer som "Peter" och "Postat av:" försöker att endera testugga eller som "Postat av:" låtsas om inget och genom vanlig vänstermetodik förfalska verkligheten.Sverige blir ett bättre lan när SD tar sin rätta plats i kommuner, Landsting och i riksdagen för att där representera alla i vårt land där inte anser Sverige bör läggas ned liksom SAAB där tillsyns tillåts dö utan att någon ansvarig ens har en tanka att reagera.

2010-01-19 @ 17:18:03
Postat av: Peter

Albert K Tillman: Jag trodde det var SD:s inställning att alla de som väljer att inte omfamna svenskheten bör lämna landet. Sverigedemokraterna är synnerligen osvenska och bör således lämna landet.

2010-01-19 @ 20:20:09
Postat av: Antiism

Peter det kan ju även va så att ca 95% utav Sveriges befolkning har förvägrats SDs egentliga politik och hjärntvättats med de multikulturella förespråkarnas åsikter....samma åsikter som präglar 99% utav alla medier i detta landet och är bevisligen totalt genomsyrade utav rumpslickande och ryggradslösa vänsterfolk.Vänstern måste bibehålla en stor del utav befolkningen i misär för att bibehålla makten...och när man inte klarade av detta med inhemska befolkningen fick man öppna riksgrindarna för nya alternativa bidragstagare... och därmed får man ett säkert inflöde utav nybidragstagare som välvilligt lägger sin röst på vänsteralternativ....ett undantag är väl det att i FI har man väl knappast någon muslimsk troende man?

2010-01-19 @ 22:32:06
URL: http://www.antiism.wordpress.com
Postat av: Nalle i Växjö

Ju mera jag lär mig om islam, desto mera rädd blir jag för vad som kommer att ske med "mitt" Sverige.Tack och lov är jag så pass gammal att jag slipper se när ett helt styrt muslimsk land. Att det kommer ett muslimskt parti i riksdagen är solklart, frågan om det blir 2010 eller 2014 Men tycker synd om mina barnbarn.För egen del börjar jag fundera vad som kommer att hända inom äldreomsorgen.

Läste att muslimska kvinnor inte inte får torka skit i baken på icke muslimska män.( haram)

Det beskrivs ju ofta som att invandring är bra för att lösa bristen på jobbare när befolkningen blir äldre.Hoppas någon kan dementera eller bekräfta om der är "haram" att torka mig i baken när jag ligger på långvården.Om det är så att påståendet bekräftas får ni gärna skriva adressen till den klinik i Schweiz där man själv får välja slutdatum2010-01-20 @ 06:51:11
Postat av: Karl Larsson

Ganska komiskt att Niklas Orrenius fick pris för föredömlig etik. Själv tycker jag det är glasklart att han är partisk (anti-sd, såklart) i alla artiklar jag läst av honom om sd. Men det är kanske det som räknas som "föredömlig etik" i pk-media.Fast det var ändå modigt av Sydsvenskan att ge reportaget om dig vs Rydström fyra sidor. Kanske du skulle prata med Sydsvenskan om att undersöka kostnaden för telefonräkningar på boenden för "ensamkommande flyktingbarn". Lokalmedierna i Småland verkar ju vara om möjligt ännu tamare än de i Skåne.

2010-01-23 @ 16:39:51
Postat av: k a t y m a l e k

hellu, allt bra?

händer ikväll? :)

2010-01-23 @ 17:06:46
URL: http://katiiie.blogg.se/
Postat av: cecilie - bloggvärldens mest musikfyllda blogg

Bra skrivit!

2010-01-23 @ 17:19:41
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0