PEPS PERSSON OCH "GRANNEN".

I helgen länkade jag till ett utav av flera videoklipp på YouTube där Peps Persson sjunger sin låt ”Grannen”. På flera av dessa videoklipp är texten illustrerad med en rad bilder som understryker textens innehåll.

På YouTube finns idag ett stort antal videoklipp med Peps Persson och ännu fler om man googlar på Peps Persson. Jag skulle säga att hundratals eller tusentals av dessa videoklipp är ett brott mot upphovsrätten. Har då Peps Persson agerat mot detta? Nej!

Hur många bloggare länkar till videoklipp på YouTube? Hur många bloggare ”bäddar” samtidigt in dessa videoklipp i sina blogginlägg. Väldigt många! Jag skulle gissa på tusentals bloggare gör det varje dag och då framförallt just musikvideoklipp!

När jag som Sverigedemokrat länkar till ett av dessa videoklipp blir det däremot ett herrans liv och det tack vare en journalist på Kvällsposten. Journalisten från Kvällsposten var både otrevlig, fientlig och ovänlig och kom med en rad märkliga påståenden och ställde en rad frågor. Han ansåg att låten var förvanskad för att hela låten inte var med i videoklippet. Läs artikel.

Jag undrade då om man i kyrkan bara sjunger två verser av en psalm. Har man då förvanskat psalmen? Självklart inte! Enligt mitt sätt att se saken. Jämförelsen gillades inte av journalisten på Kvällsposten.

Ett annat exempel är socialdemokraternas ”Internationalen” där man faktiskt oftast bara sjunger den första och den sista versen. Är den då förvanskad? Nej, givetvis inte. Även om budskapet i vers nummer 5 är ganska magstarkt. Eller vad sägs om detta.

Till krigets slaktande vi dragits,
vi mejats ner i jämna led.
För furstars lögner har vi slagits,
nu vill vi skapa evig fred.
Om de oss driver dessa kannibaler,
mot våra grannar än en gång,
vi skjuter våra generaler
och sjunger broderskapets sång.

Efter att Kvällspostens journalist ringt plockade jag bort det länkade videoklippet från min blogg.

Videoklippet innehöll originaltexten och inget annat
och den kan därmed inte vara förvanskad. Peps Persson får väl ta ansvar för sina egna texter och om någon skulle utnyttja dessa texter för ett annat syfte än det som Peps Persson tänkte, så får väl Peps finna sig i detta. I annat fall bör han tänka efter lite mer innan han ger ut dessa kontroversiella texter på cd. Låten ”Grannen” är väl gissningsvis 3-4 år gammal men den har mig veterligen aldrig spelats på radio då den med stor sannolikhet varit bannlyst på grund av sin utmanade text. Men nu kanske den får ett uppsving och det kanske inte Peps Persson gillar. Han hade kanske helst sett den död och begraven.

Frågan är om Peps Persson kommer sätta sina advokater på alla som lagt upp hans låtar på nätet eller om det bara handlar om Sverigedemokrater som länkat till dessa videoklipp.

Piratpartiet värnar ju både det ena och det andra när det gäller friheten och integriteten
och rätten att ladda upp material på nätet. Nu skall det bli intressant att se hur trovärdiga dessa piratpartister i själva verket är? Dags att bekänna färg.

Vid en sökning på YouTube och Google i eftermiddag noterar jag att alla dessa videoklipp med ”Grannen” är borttagna från YouTube och andra forum. Ett av dessa hade funnits på YouTube sedan september 2009 utan att någon reagerat men idag är även detta borta.

Sedan kan jag konstatera att Kvällsposten stulit Kalmar kommuns bild till artikeln utan mitt tillstånd. Vilket jag givetvis kommer att ta upp med informationsansvariga Christina Karlberg på Kalmar kommun.

Jag säger som Peps Persson i texten till ”Grannen”. Ja, jag är trött på allt!


Kommentarer
Postat av: P

Patetisk "journalist", det egentliga problemet är självklart innehållet på bloggen, som för övrigt i princip enbart är fakta och sedan presenterar Thoralf sin synvinkel på dessa fakta. Fakta kan vara väldigt jobbig och "kränkande" för vissa. Tragiskt att Sverige ska vara en sådan åsiktsdiktatur, fler (vänster)journalister borde läsa Voltaire.Kära journalist på Kvällsposten: vad sägs om att syssla med relevant grävande journalistik istället?

2010-01-26 @ 18:44:06
Postat av: Gubben o Gumman

"Pola" Ohlsson spelar nu i samma division som "Sunken" Jönsson.Vilket scoop,får journalisterna på KVP betalt för artiklar i nivå med vad barnen på dagiset blåsippan skulle kunna konspirera ihop.

Artikeln är ju löljlig, ännu löjligare är "Pumps" Persson.En riktig "Fräsching" Hans Scheike släng dej i väggen.

Detta är vad man har att med när man skall bekämpa SD man tar sej för pannan.

Advokaterna är nog kloka nog att säga till "Pumps"

att somna om i lövhögen.

En stämning som uppenbart är politisk ger SD röster

samt Thoralf "martyr status".Hurra "Pola"

Att bara skriva artikelen gör ju att trafiken till bloggen ökar.Bravo "Pola"

Dessutom inser ju alla syftet med att jaga upp "Pumps",mannen ser ju att behöva ta igen sej.

Slutsumman blir att en ny skjutjärnsjournalist/nyttig idiot som hjälper SD framåt i valrörlsen, har gjort entre lite i klass med Martteus, som idag manipulerar antalet pensionsräddare på Expressen opinionsbloggen.

Grattis "Pola"Fakta : 70% av Sveriges journalistkår röstar socialistiskt 30% borgeligt.

Källa Svenska journalistförbundet.

Svenska publicistklubben har haft en KGB spion som ordförande.1142 journalister bor på det segregerade Södermalm i Stockholm,samma journalister som hyllar multikulti i Rinkeby/Tensta.

Hycklande gummiryggar alltså.Josef Stalin jobbade en tid som journalist på Pravda.KVP är en borgelig tidning, statistiskt befolkas tidningen av 70% kommunister.Vilka är ett led i 68 Vänsterns järngrepp om bananrepubliken Sverige.Artikeln kan väl inte anses som skriven av den vassaste "pennan" på redaktionen.2010-01-26 @ 19:17:47
Postat av: Dennis

G o GDu är ju helt sjuk i huvudet!

2010-01-26 @ 19:38:04
Postat av: gunsan

Thoralfs framgångsrika blogg sticker mer och mer "PK-folket" i ögonen.Någon ordnar en förkortad version av låten Grannen på YT. Tipsar Thoralf och då låten kommer upp på bloggen kontaktar samma person massmedia och konstaterar glädjande att han lyckats med sitt uppsåt. Låten tas bort från YT för att dölja ev. spår till vem som ligger bakom denna "fälla"!Ett tänkbart händelseförlopp, eftersom inget förvånar mig längre?

2010-01-26 @ 19:55:50
Postat av: gunsan

Rättelse: "Någon ordnar en förkortad version av låten Grannen på YT utan att nämna att han/hon tagit bort avslutningen".

2010-01-26 @ 20:01:34
Postat av: Gubben o Gumman

Exakt Gunsan det är vår tanke med, riggat så det stinker.

2010-01-26 @ 20:09:22
Postat av: LP

Jmf tolkningsföreträde då det gäller fina små böcker som tex koranen. Citerar man en särskilt blodig vers blir det ett j-a liv på apologeterna. De hävdar att man "förvanskar" islam.Deras problem är dock att det finns väldigt många som "förvanskar" islam i så fall. Det är bara att se sig om i världen. Ja tom i lilla sverige begås det handligar i islams namn som enligt PK-direktiven inte är det verkliga islam, eftersom de är så avskyvärda enligt normala normer.Så vad det gäller Peps sång så är det ju så att han äger upphovsrätten (om han inte sålt den), det kan man inte ta ifrån honom. Men om han börjar böla om att man förvanskat hans budskap, kan man bara konstatera att hur mottagaren upplever ett konstverk det kan inte han som konstnär styra.Visst kan han anmärka på teknisk förvanskning (som klipp tex, jmf liknande fall med filmen "Hajen som visste för mycket"), men han bör aldrig komma någonstans med anklagelser om någon slags "ärekränkning" eller liknande. I så fall försöker han ägna sig åt tanke- och åsiktskontroll, och då är han den störste dubbelmoralisten vi någonsin sett.

2010-01-26 @ 20:21:17
URL: http://everykindapeople.blogspot.com/
Postat av: Gubben o Gumman

Hejsan Dennis hoppas du o Pedro (hästen) mår bra.

Vet du vad inatt utvisades 46 Irakier 13 från Norge samt 33 från Sverige ,ett Nordiskt samarbete.

Att vara senildement är inte att vara dum i huvudet

är en ren åldersfråga vänta bara tills du blir 107 år.

Då är nog din ADHD i så unga år mera jobbigt.

2010-01-26 @ 20:21:48
Postat av: Sven Duva

En storm i ett vattenglas som PK-puckot till "journalist" försöker göra karriär på. Det enda resultatet är att fler hittar till bloggen och det skadar ju inte.

2010-01-26 @ 20:37:25
Postat av: Mia

Det handlar om att ta saker ur sitt sammanhang. Det är samma princip som att jag skulle citera ditt blogginlägg med orden "Jag är en otrevlig, fientlig och ovänlig journalist. Jag är väl gissningsvis 3-4 år gammal men är mig veterligen död och begraven. Sverigedemokrater värnar piratpartister och Karina Carlberg. Kalmar kommun är trött på allt!"

Orden är dina, ordningen är rätt men delar av texten är utelämnad.

Hur skulle du gilla att framstå som smått rubbad, något som utan större svårighet kan uttydas ur detta citat?

(Sedan tycker jag även att du kan ta dig en funderare över din egen människosyn. Du verkar ha en lång väg kvar att gå.)

2010-01-26 @ 20:42:55
Postat av: Thoralf A

MiaDitt exempel haltar högst betänkligt! Du har uppenbarligen inte sett videoklippet och då skall du vara försiktig med jämförelser.

Tyvärr finns det inte längre så jag kan länka till det.När det gäller min egen människosyn så är det väldigt bra. Det som ändå förundrar mig mest är hur vissa politiskt korrekta personer beter sig mot andra medmänniskor, trots pratet om alla människors lika värde. Personligen tror jag vi har de största syndarna där.Din kommentar

2010-01-26 @ 20:53:59
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Sven Duva

@ MiaÖppna en lärobok i svenska så inser du kanske att det där inte är ett citat.Fö är det inget fel på Thoralfs människosyn.

2010-01-26 @ 20:54:03
Postat av: gunsan

MamaMia!Mia förstår tydligen inte vad det troligtvis handlar om. Läs mina tidigare inlägg så kanske du med visst mödosamt tankearbete fattar. Din slutsats är som att jämföra morötter och palsternackor!Mia har således en mycket dålig förmåga att dra logiska slutsatser.Mia borde därför för sin egen skull snarast ta i itu med detta, eftersom det är hög tid att inse sin egen begränsade människosyn, och då även förhoppningsvis tillskansa sig en bättre förmåga att förstå vad andra skriver!P.S. Att vissa personer inte lär sig, att man skall sldrig spotta i motvind!

2010-01-26 @ 21:02:18
Postat av: Mikael M

Bra skrivet Mia. Synd bara att de följande kommentarerna inte tar upp din poäng.

2010-01-26 @ 21:09:51
Postat av: BossX

Vem är Pep Persson och vad handlar låten Grannen om? Man får alltid citera, så några rader ur den låten kan man skriva, om nu någon skulle ha texten!

2010-01-26 @ 21:12:44
Postat av: Thoralf A

Mia skriver"Hur skulle du gilla att framstå som smått rubbad, något som utan större svårighet kan uttydas ur detta citat?"Detta får jag jämnt och ständigt utstå i media och i andra bloggar. Tror du media väljer att skriva hela sanningen om t.ex. mina inlägg från talarstolen i Kalmar kommunfullmäktige? Nej, media väljer noga ut vad de skall skriva och jag kan lova dig att det är det mest negativa de kan hitta som citeras.Frågan är om du själv förstår hur det är att kritisera pk-samhället och vad man själv får utstå.

2010-01-26 @ 21:16:09
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Thoralf A

BossXLåten finns på Spotify. I varje fall än så länge.

2010-01-26 @ 21:17:56
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: gunsan

@ Mikael M"Synd bara att de följande kommentarerna inte tar upp din poäng."Och poängen enligt din mening är?

2010-01-26 @ 21:38:44
Postat av: Micael Foghagen SD-medlem Kalmar

Ja du Mia!Låt oss prata människosyn om du vill.Min granne - äldre trevlig dam med alla hästar i stallet - behöver hjälp med ca 4 timmars mellanrum.Hemtjänsten ombesörjer. Ikväll men inte första gången möter jag i trappen en "instegsjobbare"? som inte kan ett skvatt svenska väntades på sin kollega. denne dyker tydligen inte upp....Vad gör hon då? Går in och gör en god kvällsmåltid eller något annat trevligt för min granne?O nej, det pratas i telefon ( på kinesiska oklart vilken dialekt..)Borde hon inte ha telefonen i beredskapsläge kanske?Hur länge pratade hon då? Jo, ca en timma. Har det på video via min kamera.Till sist tänkte jag konfrontera henne men då han hon gå.Scoop uteblevv men men, det blir fler ggr.Fråga ett - Vill du ha det så när du blir gammal/behöver hjälp av samhället?Fråga två - vem betalade hennes "arbetstid" under den timmen? Var det arbetstelefon?Fråga tre - någon duglig för jobbet som dessutom kan svenska fick INTE jobbet, vad tycker du om det?Undrar bara

Micael

2010-01-26 @ 21:52:03
Postat av: Jens Larsson

Jag vill fråga Thoralf varför han använde sig av Peps låt i sin blogg?/Jens

2010-01-26 @ 22:01:40
Postat av: BossX

Jag har hört flera bra historier om dylika invandrare. Bl.a. en där det gällde att göra installationsjobb hos kunder. Muslimer tycks vara sällsynt rädda för hundar, även vid små sådana och då husse eller matte är med. Instegaren bara satt inlåst i bilen, så snart det var en hund i huset eller lägenheten. Fortsatt anställning? Nix! Som svensken uttryckte saken. Inte fan kunde jag en som satt i bilen och tryckte hela tiden. Jag fick ju jobba dubbelt!

2010-01-26 @ 22:05:18
Postat av: BossX

Ibland undrar jag om inte muslimers räddsla för hundar grundar sig i räddsla för att hundarna skall hämnas på dem för den grymma halalslkaten av andra djur. Ett slags hemligt förbund bland djuren. En höna eller ett får har ju inte samma capacitet att slå tillbaka som en doberman! Även om hunden går under på slutet, så gör den inte det utan att dessförinnan tugga riktigt ordentlig på sina vedersakare. Minns adertonåringen som blev överfallen och fick brallorna neddragna, men då tugga hennes rotweiler sönder armen på invandraren. Bättre straff kunde han ju inte få! Kanke det ligger något i mitt antagande!

2010-01-26 @ 22:13:37
Postat av: Julle

Där ser man, direkt när jag såg artikeln i media så fattade man att nu gick ljugarmaskinen för fulla muggar, det lät som om gjorden va omgjord och texten ändrad osv, rena lögnerna dom går ut med alltså.

Peps verkar också trivas i rampljuset när han får visa att han minsann inte är Sverigedemokrat.

2010-01-26 @ 22:14:35
Postat av: gunsan

@ Jens Larsson"Jag vill fråga Thoralf varför han använde sig av Peps låt i sin blogg?"Thoralf kan givetvis svara för sig själv, men innan dess så är jag givetvis nyfiken på varför han inte skulle kunna använda den i sin blogg?

2010-01-26 @ 22:23:16
Postat av: BossX

Nu har jag kollat in Kvällsposten! Persson måste vara lätt schizofren, när han först beskriver verkligheten för att i en nästa rad dementera. Notera att Kvällsposten citerar låttexten i verklighetsdelen. Denna kan alla känna igen! Normalt brukar detta fenomen kallas verklighetsförträngning eller bara förträngning. Ett freudianskt begrepp. Det är svårt att se att han skulle ha någon rättslig grund att stå på för ett rättsligt utfall mer än ett politiskt.

2010-01-26 @ 22:27:13
Postat av: Thoralf A

BossXNej, Kvällsposten citerar lite fel"någon jävla dräkt." Är fel och skall istället vara"någon jävla pajasdräkt". Men det kanske var kränkande för muslimer att citera korrekt.Så det kan gå om man skall vara politiskt korrekt.

2010-01-26 @ 22:41:36
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: gunsan

@ BossXDet betyder i så fall att Kvällsposten själv gör sig skyldig det som de beskyller Thoralf för.Vilket självmål. Alltid trevligt med ett skratt innan sänggåendet. Sover då bättre!

2010-01-26 @ 22:41:47
Postat av: Thoralf A

Jens LarssonJag tyckte illustrationen med bilder till texten var väldigt slagkraftig och verkligen underströk texten på ett alldeles utmärkt sätt.Det fanns även en annan variant på YouTube men den gissar jag var utförd av nazister eftersom det fanns bilder på demonstrationer som jag tolkade som NSF eller någon liknande organisation. Därmed var det videoklippet inte aktuellt att länka till på min blogg.

2010-01-26 @ 22:46:10
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: BossX

gunsan! Det är ju det som är så fantastiskt! Jag är ju inte så ung men har aldrig hört talas om Peps! Säkerligen många med mig! Att han var så bra på att beskriva verkligheten hade vi ju bara ingen aaaning om! Tack Peps och Kvällsposten!

2010-01-26 @ 22:46:42
Postat av: Thoralf A

Nu har jag letat hela kvällen efter att denna låt skulle finnas på nätet någonstans utan att man skall betala för att lyssna på den utan resultat.Visst är det märkligt!Jag kan inte ens hitta texten någonstans.Är det någon som har texten?

2010-01-26 @ 22:53:00
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Gubben o Gumman

Gunsan : Det är här det börjar bli intressant.

Massor med bloggar har musik länkat.

En skötsam arbetande kommunalpolitiker får inte det

utan att det skall omskrivas av en journalist.

Formellt sett så kanske det inte är rätt.

Varför reagerar man då jo det är en Sverigedemokrat

som lagt in låten.Både upphovsman samt journalist

säger sej säkert värna allas lika rätt.

Förrutom då en Sverigedemokrat.Logiskt sett borde

tipsaren journalisten skribenter här vara fullt upptagna med att kontakta el omskriva tusentals bloggar kanske miljontals gör ni det?

Så var det med allas lika rätt att verka,samt vara.

Kvällsposten är idag tex nedlusad mer artiklar om skottskadade människor,hade journalisterna skött sina jobb som brukligt är i demokratiska länder hade inte situationen sett ut som den gör i Malmö.

Samtidigt får man väl se det positiva i att kommunisterna på redaktionerna träder fram även om det i detta fall är patetiskt.

Vilket gör att en större mängd människor skärskådar vad som skrivs dygnet runt.Fråga Martteus tex.

Det människoförrakt som en stor del av journalistkåren visar mot sina landsmän saknar sannolikt motstycke i något annat land.

Men vi vet ju vilka som sitter på redaktionerna så vad att vänta.

Väl mött på valnatten 2010.

2010-01-26 @ 22:55:34
Postat av: Sigge

Nu har Rydström gjort bort sig rejält i hans senaste blogginlägg.

Postat av: Skånepåg

@ SiggeNär man läser sista stycket så är det inte längre någon tvekan. Frågan är bara om det beror på något i dricksvattnet på Boholmarna eller alltför mycket nickande?

2010-01-26 @ 23:08:55
Postat av: Gubben o Gumman

Sigge : Psykologiskt sett har som fröet som Thoralf sått i Rydströms skalle nu börjat växa.

Han har börjat fundera ,måste skriva av sej lite.

Tankarna mal runt nu.

Han har upptäckt att det bor lite få pensionsräddare på Boholmarna.

Hans svaga punkt sitt boende i det mest etniskt svenska bostadsområdet i Kalmar, skall tryckas upp i fejset på denna PK pajas.

Det sätter igång tvivlet.

Egentligen bara upprepning psykologiskt sett funkar utmärkt.

2010-01-26 @ 23:08:56
Postat av: Helene

Micael Foghagen

synd att den äldre damen inte är invandrare, ty då hade saken varit helt annorlunda. Mia och andra med "rätt" människosyn kan gå in och läsa länken nedan. Sedan kan ni fundera över begreppet "människors lika värde".http://www.folketsnyheter.se/?sida=artikel&aID=409

2010-01-26 @ 23:15:29
Postat av: Micael Foghagen SD-medlem Kalmar

>HeleneJo visst är det så allt för många gånger.När det gäller min kära "grannetant" så kommer det först en taxichaffis och lämnar utanför trappen ett matpaket .

Där kan den få stå till någon behagar komma. I somras tog det dock priset - då hade de lagt en glasspinne som dessert....Dessutom är bemanningen inhyrd och det är ca 400st som cirkulerar. Vad ger det för tilltro?

Inte undra på att vissa har försökt lura gammla på allt möjligt ( läs stöld) genom att säga de är från hemtjänsten.Brukar inte vara off-topic men den här gången handlar det om en granne. Verklighetens granne som har fått det sämre.En tankeställare till alla som vill rösta för ett bättre Sverige! Inklusive landsting och kommun....

2010-01-26 @ 23:33:30
Postat av: Peter, den förste.

Är det inte någon som förstått hur mycket gratis reklam Peps fått för sitt gamla album med låten "Grannen" som nu har potential att sälja platina!Så jag tycker nog allt att Peps borde visa lite tacksamhet mot Thoralf!P.S: Var är alla piratpartister nu? Detta om något är ju ett klockrent exempel på det piratpartisterna argumenterar och slås för.

2010-01-26 @ 23:56:01
Postat av: Micael Foghagen SD-medlem Kalmar

Innan jag lägger mig- Peter, den förste sätter fingret på något jätteviktigt, vi får inte underskatta Piratpartiet framgent.Media kommer än en gång att gulla med dom ty de är ofarliga för pk-balansens skull.Så låt oss mota Olle i grind och även syna denna flumrörelse i sina grundvalar.Godnatt på er alla!

2010-01-27 @ 00:16:19
Postat av: Robin_Shadowes

Märkligt att dom på så kort tid lyckats dammsuga internet på en låt av en lokal artist. Hade blivit mindre förvånad om det gällt internationellt stora artister som Madonna eller Metallica men Peps?? Det finns ju massor av sidor där man kan hitta texter till även mer obskyra låtar men inte i det här fallet. Det här framstår som mer och mer planerat för att sänka Sverigedemokraterna. Det enda som återstår är väl för den som råkar ha plattan scannar in texten och lägger upp den, hela texten så folk själva får bilda sin uppfattning. Risken är väl att den personen kommer få höra från Peps advokater och bli stämd av skjortan.

2010-01-27 @ 00:25:14
Postat av: antsverigedemokraterna

aj aj Thoralf är visst lite rädd nu när Peps kommer att stämma skiten ur honom. Fredrik finken Jönsson har lyckats vad tror Thoralf detta kommer till att leda till, inga 5000 vartfall NEJ nu blir de tal om 6 siffrigt och inte nog med de Thoralf skämmer ut SD.

Postat av: Antiism

Robin_Shadowes det sitter en isolerad internetdammsugande galning i Ronneby som inte har bättre för sig.

2010-01-27 @ 02:59:12
URL: http://www.antiism.wordpress.com
Postat av: Gubben o Gumman

Enligt medverkande i TV1 förekommer trakaserier i Malmö mot judar genom bla.

-Polisbevakning vid synagogor

-Trakaserier vid begravningsplatser

-Barn som inte får gå ut vid förhöjd hotbild mot deras dagis.

Inte ett ord i SVT 68 om vilka som ligger bakom.

Den politiska korrektheten får kosta vad som helst.

En dold vädjan av en medverkande.

-Politikerna måste ta detta på allvar.

Judar lämnar Malmö pga av trakaserier.

Detta är för f-n sinnessjukt.

Detta ställer du politiskt korrekte politiker ,samt journalist, som läser detta upp på.

Man får hoppas att Ilmar Repaluu jagas bort från Malmö samt så småningom fängslas.

Ni är vedervärdiga.

10000kr frågan är vilka låg intelligenta as står för detta.

På KVP sitter det ett stolpskott och skriver om "kapade" låtar.

En storstad förstörd av socialistiska jubelidioter.

2010-01-27 @ 07:12:46
Postat av: Stefan

Postade precis nedanstående kommentar på Anders Blanks nedlåtande artikel i dagens Barometern. Större chans att det finns höns på månen än att Barometern släpper denna kommentar igenom sin stenhårda censur.----inlägg postat 27 jan kl 09.55 på Barometern.se--->Barometerns trovärdighet får sig en rejäl törn när man jämför Anders Blanks skriverier med Thoralf Axelssons. Det är synd. Barometern borde ha råd att leva upp till sitt eget löfte att vara allt utom ledaren ska vara partipolitiskt neutralt.

2010-01-27 @ 08:59:23
Postat av: G

@ BossXDet heter bortträngning enligt Freud. Förträngning är något man kan ha i tex en tarm...

2010-01-27 @ 09:52:01
Postat av: lee

"människors lika värde Så klart att Adolf Hitler var lika mycket värd som Jesus .Så klart att Stalin och Ghandi var lika mycket värda .Så klart om det brinner i ett hus och ditt barn är där och ett annat barn så kvittar det vilket barn du räddar "båda är lika myvket värda!!

2010-01-27 @ 10:34:41
Postat av: Roger S

Men vänta här nu...Länkar inte Barometern själva till innehåll på youtube, samt andra sajter ibland.Mig veterligen så betalar Barometern stim eller andra avgifter för detta...hmmm...Det är inte olagligt att länka, vilket är precis det Thoralf gjort då han pekade till en fil på en sajt som ägs av Google. Det är youtube och google som ska ha besök isåfall av Peps advokater.Hade Thoralf själv tankat ner filen och lagt upp på sin blogg. Då hade det varit en helt annan sak.Allt han har gjort är att länka. Vilket lixom är lite hela grejen med nätet...suck....

2010-01-27 @ 11:02:38
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Gubben o Gumman

Bravo Lee : Nu vill vi fråga Jens Larsson är Adolf

Hitler lika mycket värd om Göran Hägglund.

Ja el Nej ?

2010-01-27 @ 11:03:39
Postat av: danne

det är ju märkligt, om stollarna på kvällsposten valt att leva i en fantasivärld hur tror de att läsarna skall kunna undanhållas verkligheten.peps persson texten beskriver ju verkligheten, när Svenska politiker fått som de vill och Sverige blivit totalt integrerat i all Världens problem, hur skall kvällspostens personal då kunna avskärma sig från verkligheten?att TT bytt ut sin personal till pk-stollar gör inte att Sverige slipper problemen. Reuter, fox news mfl och andra nyhetsbyråer visar verkligheten.se här tydligen är det bara i Sverige det är helt problemfritt med okontrollerad massinvandring:

http://www.truthtube.tv/play.php?vid=3558

(snäll film om afrikaner som driver knarkimport,traffiking mm som grips av polis)

2010-01-27 @ 14:09:16
Postat av: danne

peps persson låten skildrade ju verkligheten, nu när gränserna är öppna sköter internationella nätverk massimport av knark så får det konsekvenser i vardagen även för de som bara lurats att testat nån enstaka gång får psykiska problem.http://na.se/nyheter/2.2503/1.716685-oskar-fran-orebro-mitt-i-skottdrama.

förklara detta ni på kvällsposten!

2010-01-27 @ 14:33:28
Postat av: Timglas

Thoralf: Du kan ju länka till Grannen på Spotify som Peps uppenbarligen låter stå kvar helt lagligt.http://open.spotify.com/track/247Me3bzUPVfoaeSlrXzAA

Postat av: Martin

Det kan ju vara så att varken Piratpartiet eller Peps vill bli förknippade med er kanske därför ingen tar ett parti!

2010-01-27 @ 20:15:31
Postat av: Ola

Inte för att jag är juridiskt upphovsrättsligt bevandrad, men att <b>länka</b> till en låt från sin blogg kan ju knappast vara straffbart, folk länkar ju till YouTube klipp hela tiden. Du kan nog vara lugn i detta fallet.

2010-01-27 @ 20:22:37
Postat av: Ronken

Vem är Thoralf Axelsson?

2010-01-27 @ 22:00:19
Postat av: gunsan

Och vem är Ronken?

2010-01-27 @ 22:04:21
Postat av: gunsan

@ Ronken.Sorry, såg inte förrän nu vid en genomläsning av kommentarerna vad du syftade på. Ber tusenmiljonergånger om ursäkt!

2010-01-28 @ 14:40:45
Postat av: Katinka Glahd

Peps Persson och cd,n "grannen" kan man höra på ett mycket islamkritiskt forum nästan varje dag.

Det är på Skånepartiets närradio i malmö.

Tisdag 08.00till 14.00 direktsändningar.Så även torsdag. Öppen telefon för lyssnarna om de vill kommentera något. OCH DET VILL DE!040-390200-390201.

Lyssna på internet. Gå in på skanepartiet.org klicka internetradion till vänster,et voila!

2010-01-28 @ 15:37:47
Postat av: Katinka Glahd

Vill även påpeka att Skåneradion sänder repriser från de antiislamska programmen ,måndagar,onsdagar och fredagar på förmiddagen fram till kl 14.00.

2010-01-28 @ 18:33:28
Postat av: Isac

Idioter och små barn har svårt att förstå ironi...

Bara ett konstaterade som säkert SD och andra också kan vända och vrida på precis som de vill. Undrar vart världen är på väg ryser?

2010-01-28 @ 18:36:13
Postat av: Anita

Detta var enbart för att det var en SD som hade det på sin sida,. Hade det varit någon av t.ex sossarna så hade det inte varit intressant. Sen är det faktiskt lagligt att länka en låt från t.ex YouTube. Denna låten måste vara ett Tabu för man kan inte lyssna på den någonstans. Den försvann ju fort från YouTube.

2010-02-02 @ 11:20:06
Postat av: Nicklas

Ni förstår nog inte syftet med låten. Peps är ironisk med texten. Han syftar till motsatsen. Men för att knyta till er debatt så är det löjligt med smutskastandet från er högerextremister. Jag läste bara hälften av kommentarerna men t.ex. Mias kommentarer var seriösa men ni började hoppa på hennes kunskaper i svenska språket och hur fel hon hade. Ni beter er som att ni var i sandlådan. Skulle vara intressant om ni högerextremister kunde ha en seriös debatt istället för att bara vända andra kinden till. Ni beter er som att ni inte har något vettigt att säga, jag tror dock att ni inte har det heller. En sak till, "kinesen" som inte gjorde sitt jobb kunde lika gärna ha varit en svensk, ni är trångsynta om ni tror att världen bara består av 9 miljoner människor som är kapabla att göra saker medan resten av alla "utlänningar" är inkompetenta. I min högstadieskola och ute på landet springer svenskar runt med volvokeps, Tors hammare runt halsen och en t-shirt med en Absolut Vodka logga på. De röstar på SD och är faktiskt inte särskilt smarta och får antagligen inga jobb. Det beror inte på att "blattarna" tar jobben eller att de får mer resurser i skolan utan det beror på något helt annat. Det är snarare pengahysterin som finns i vårt samhälle som är boven till allt. Och jag vill påpeka att jag är motståndare till alla religioner - alla religioner förtrycker för att få makt. Men det här löjliga smutskastandet måste sluta och ni främlingsfientliga måste lägga ner. Ni lever i en bubbla om ni tror att hudfärg spelar roll och ni lever i en bubbla om ni tror att landsgränser betyder något. (Jag vet att ni säkerligen kommer hoppa på mig för att jag kallade er högerextremister men det bryr jag mig inte om, det bevisar bara min poäng)

2010-04-19 @ 18:33:26
Postat av: Nicklas

Jag vill tillägga att det har blivit uppsjåsat i media därför att du tar en text från en vänsternisse som hatar allt med rasism att göra och använder det för att göra dina högerextrema och främlingsfientliga agenda starkare.

2010-04-19 @ 18:35:29
Postat av: Robert

Hörrödu Thoralf. Du vekar inte riktigt va den vassaste kniven i lådan! Du verkar trots massiv kritik inte förstått innebörden i Peps text. Tragiskt.

2011-02-28 @ 14:59:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0