PÅVEN AVSLÖJAR SVENSK MEDIA

Idag har svensk media blivit avslöjade av påven, utan hans vetskap.

I Norge skriver media om påvens fördömande av förföljelsen av kristna och man skriver om morden på sex kopter i Egypten.I svensk media skriver man istället att påven kräver respekt för invandrare. Det är så typskt för de politiskt korrekta medierna och journalisterna i Sverige. Att skriva och fördöma muslimers attacker på krstna kopter i Egypten kan ju kanske vara kränkande för de 500 000 muslimersom lever i Sverige och då gäller de att välja rätt ämne när påven har uttalat sig.Då gäller det de kravaller som blossat upp i staden Rosarno i södra Italien.  Däremot är det väldigt tyst i media om hur dessa kravaller startade och då blir jag som vanligt mycket misstänksam. I tidningen Dagen skriver man följande.

”Hur bråket i Rosarna började kan ingen med säkerhet säga i dag. Enligt afrikanerna började upploppen när ett gäng lokala ungdomar sköt mot invandrarna som en provokation.”

För att få reda på vad som orsakade dessa kravaller måste man gå till tidningar i våra grannländer och kan då läsa att det handlar om att flera hundra afrikaner blockerade infartsvägarna till Rosarno under flera dagar vilket ortsborna till slut blev väldigt irriterade över och då utbröt kravaller när man försökte bryta denna blockad.
Läs artikel.

Jag kan inte för mitt liv förstå hur dessa journalister kan agera på ett så manipulativt sätt för att föra sina läsare bakom ljuset. Jag är ledsen över att skriva det men jag känner bara förakt för dessa ryggradslösa journalister.


Kommentarer
Postat av: Åke Malmros

Okej, 2009 tog Sverige emot 5558 Somalier och alla utom ett fåtal får asyl.

Nästa år räknas de på att ännu fler ska få asyl i Sverige, och det här är enbart från Somalia."Man valde ut somalier i Östergötland som studieobjekt och kunde där påvisa att bara 20 procent var i arbete och 9 procent var arbetssökande. Resten, över 70 procent i arbetsför ålder (20-64 år), söker inte ens arbete!"(källor SVT text & Politiskt inkorrekt)konstigt att SD får allt fler röster?.... nej

2010-01-10 @ 23:48:48
Postat av: Gubben o Gumman

Artikeln är hämtad ur den kristna tidningen "Gårdagen".Var väl bra att "äggahuvudet" till jounalist hamnade på denna bloggen.

2010-01-11 @ 00:27:32
Postat av: Ted Ekeroth

Spana in bilderna på den afrikanska mobben.

Hur skulle man reagerat om man såg det på gatorna i sin stad?

http://tedekeroth.se/2010/01/09/tva-bilder-som-inte-visas-i-svensk-media-ang-kravallerna-i-italien/

2010-01-11 @ 02:38:54
URL: http://tedekeroth.se
Postat av: Putte

Vad jag har förstått rör det sig om illegala invandrare. De som svensk media kallar "papperslösa flyktingar" när de befinner sig i Sverige. Konstigt att samtliga svenska pk-media kallar dessa afrikaner (och andra) för "migranter" när de befinner sig i övriga Europa, men "flyktingar" så fort de har tagit sig till Sverige. Således är Sverige det enda land i Europa där det finns så kallade "flyktingar"!

2010-01-11 @ 06:14:12
Postat av: Robin_Shadowes

Ted, det var ju en god och trevlig liten mobb. Sådana som dom politiskt korrekta vill vi ska gå ut och kjama.Om dessa afrikaner dykt upp i deras egna vita rena stadsdelar så hade dom gjort i brallan och ropat efter polis. Vi såg ju nyligen i Vellinge hur solidariska mot sina älskade skäggebarn dom var i verkligheten när det gällde att själva ta emot dem. Dom är som man säger i Danmark - pladder-humanister.

2010-01-11 @ 06:57:46
Postat av: Anders

Jeg har også merket det samme på norske aviser, de skjuler at det det var noen ungdommer som skytet uten å treffe med en LUFTGEVÆR, mens de skriver at ulovlige innvandrere ble skutt og at dette var selvfølgelig rasistik motivert. I norden det er kun Danmark som tørr "å kalle en spade for en spade". Bra at det finnes smarte menneskers som søker flere kylder når de leser en artikkel på avisen. _I Norge kom over 18000 innvandrere i 2009 og de fleste hadde ingen pass og mange av disse hadde til å med brent fingertupper for å gjøre identifisering enda mer vanskelig...

2010-01-11 @ 07:18:08
Postat av: Nalle i Växjö

Är det någon som är förvånad? Trodde inte det.Kan berätta följande från P1 morgon från ett annat land, men som troligen berör Svenska politiker som alltid varit vänner med Cuba

För att höra använd länk till P1 webbradioKort sammandrag

Oppositionella bloggare på Kuba

På Kuba växer motståndet mot regimen på internet, trots att tillgången till internet är extremt begränsat. Regimkritiska bloggare dyker upp i allt större antal och har lyckats skapa en politisk debatt av ett slag som gör regimen nervös och osäker. Reportage av Lars Palmgren

Postat av: MJ

Nä, hörni nu tar vi och sjunger "We shall overcome" så blir allt bra.

2010-01-11 @ 14:49:47
Postat av: Jeppe

Det verkar ju helt korkat, men visst, bra tänkt att säga det så alla fick reda på det.

2010-01-11 @ 20:52:01
URL: http://www.safunkarapa.nu
Postat av: Maaf

mycket intressant inlägg!

2010-01-12 @ 11:47:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0