NYA NAMN HOS SVERIGEDEMOKRATERNA I KALMAR LÄN

Antalet medlemmar i Sverigedemokraterna har under det senaste året ökat med ca 40 procent i Kalmar län. En ökning som jag är säker på att inget annat parti i länet kan visa upp. Det stora uppsvinget startade efter att Jimmie Åkessons debattartikel publicerades i Aftonbladet den 19 oktober.

Vi driver just nu även kampanjen ”Bli politiker” i länets kommuner och detta har också gett ett stort gensvar och många vill beställa vårt informationspaket för att läsa mer om Sverigedemokraterna.

De kommuner där antalet medlemmar ökat mest är Västervik, Högsby och Kalmar. Det är givetvis kopplat till att det finns aktiva kommunföreningar för Sverigedemokraterna i dessa kommuner. Idag har vi kommunföreningar även för Hultsfred och Oskarshamn. Ett bildande av kommunförening på Öland har också varit på gång under en längre tid men än så länge deltar medlemmar från Öland vid sammankomsterna i Kalmar.

I Vimmerby är det också på gång att bildas en arbetsgrupp som kommer att jobba med kommunvalet och förhoppningsvis kommer denna arbetsgrupp leda fram till en valsedel för SD i kommunvalet. I Emmaboda och Nybro har medlemsantalet också ökat och flera intressanta namn har kontaktat partiet för att eventuellt kandidera till kommande val.

Flera av de personer som idag kontaktar mig är politiker eller tidigare politiker från andra partier i länet. De har börjat tvivla på sitt eget partis förmåga att hantera välfärden i vårt land och misstror att mångkulturen enbart är av godo. Om dessa lokalpolitiker vågade ta steget och lämna sitt parti och istället engagera sig i Sverigedemokraterna skulle våra framgångar bli enorma i kommunerna och i länet. Jag hoppas att några av dessa politiker vågar ta steget innan valet i september.


En politiker som vågat ta detta steg är för detta moderaten Leif Gustavsson
i Högsby som sedan en tid är medlem i Sverigedemokraterna. Leif Gustavsson har 30 års erfarenhet från moderaterna och har suttit i kommunstyrelsen och kommunfullmäktige i Högsby kommun för moderaterna. Han fanns även på moderaternas riksdagslista så sent som i valet 2006. Leif Gustavsson kommer att kandidera för Sverigedemokraterna i kommunvalet i Högsby och det kommer med all sannolikhet leda till stora framgångar i Högsby för SD.

Att Sverigedemokraterna kan bli tredje största parti i Högsby
är inte längre en omöjlighet utan snarare en realitet. SD fick i valet 2006 hela 5,5 procent i Högsby och var därmed större än FP, V och MP. De partier som måste passeras är KD med 6,5 procent och moderaterna med 10,7 procent vilket jag inte ser som en så särskilt svår bedrift.

Hur länge skall vi vänta innan nästa politiker från de så kallade etablerade partierna tar steget över till Sverigedemokraterna?


Kommentarer
Postat av: Gubben o Gumman

Över 10% i Högsby vore väl bra då får "Tysken" dårpippi.

Hans "Blitzkrieg" mot SD är över.Alla förrutsättningar finns allrahelst med Migrationsverkets nya vinstmaskin, som skall generera den vinst som ,Kaj Raving V försöker prångla ut i Östran, när han är lite njugg mot en arbetare ,som bla inte gillar invandrapolitiken.

Visst ge du killen lite stöd.

Inga kommunistlögner på nätet.Givetvis ligger Gumman o Gubben där imorgon med en förfrågan om källhänvisning till Kajs påstående.Hans svar på vår fråga förra gången om varför Sverige inte kan ha samma invandring som Danmark Norge blev : "Varför blanda in dessa länder".(Östran opinion J G Andersson)

2010-01-03 @ 23:14:29
Postat av: Roberth Ström

Mycket bra jobbat här är det svårare

2010-01-04 @ 00:06:35
Postat av: Pandeism

Mycket glädjande att det går framåt även i Småland. Kör så det ryker!

2010-01-04 @ 03:20:28
URL: http://pandeism.wordpress.com
Postat av: Pavel Gamov, SD Uppsala

Jag instämmer i hyllningskören. Kör hårt!

2010-01-04 @ 04:38:14
URL: http://pavelgamov.wordpress.com
Postat av: cecilie - bloggvärldens mest musikfyllda blogg

intressant text!

2010-01-04 @ 05:15:06
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/
Postat av: småföretagaren FSE

Det var roligt att höra att Leif Gustavsson, som

erfaren politiker, gått över till SD. Lycka till!

2010-01-04 @ 07:46:00
Postat av: UncleBob

Ni har greppat konceptet vi kör på här i Skåne: Var synliga,Var attraktiva på nätet!

Lägg motioner.Ta upp obekväma ämnen till debatt, Bredda verksamheten och framförallt: utmana de etablerade partierna från alla kanter.Gärna seriösa "happenings" eller kampanjer i samarbete med lokala intressenter och Sd-distrikt.

Använd nätet till att föra fram våra synpunkter.Vísst blir det mesta censurerat och refuserat i media, eftersom det kommer från "fel" parti. Men en del slinker igenom och det är guld värt.Få någon lokal filmentusiast att skapa små klipp från regionen och kommentarer till aktuella händelser. Det bör vara återkommande inslag!

Med dagens teknik får ni hög kvalitet för några tusenlappar. Ibland krävs inte ens en kamera.UncleBob visar er gärna lite teknik:http://www.youtube.com/watch?v=4RLMZlam9RwOpinionsmässigt har vi majoriteten på vår sida i många frågor

2010-01-04 @ 08:12:15
Postat av: Stefan K

Roligt att höra.

Jag önskar alla nya representanter ett stort Lycka Till!

Tillsammans med de som redan jobbar för Sd är jag säker på att ni kommer att göra ett bra jobb inför och efter valet.

Ni har väl läst bifogade länk? Lägg på minnet att detta inte är nog för socialisterna och kommunisterna hos de röd/gröna. De tänker chockhöja skatterna vid en valseger och samtidigt införa en generösare flyktingpolitik. Underligt sammanträffande?

Postat av: Skånepåg

Stellan Bojerud tar i sin blogg upp ett exempel på hur snedvridet och kränkande anhöriginvandringsstödet är mot de som arbetat under åtskilliga år i Sverige.

Postat av: Micael Foghagen SD-medlem Kalmar

Mycket trevligt med tillökning i "familjen".Lycka till Leif Gustavsson! Du sporrar säkert många där ute!God fortsättning - i mer än en bemärkelse!

2010-01-04 @ 12:39:50
Postat av: S-E karlsson

Hej,hej vi i Sd i Högsby som är representerade i fullmäktige är mycket glada att Leif Gusavsson ställer upp för Sverigedemokraterna i Högsby kommun ! Han verkar vara en hyvens kille och dessutom med vana från kommunpolitik !

Han välkomnas hjärtligt !

Mvh S-E Karlsson Sd Högsby .

2010-01-04 @ 13:31:38
Postat av: Gubben om Gumman

Off Topic : Den gula stapeln i undersökningen om regeringsalternativ i Expressen (Artikeln om Monas utspel)är intressant.

2010-01-04 @ 15:43:34
Postat av: Dille i Momåla

En förståndshandikappad flicka, fjorton år gammal, såldes av två sutenörer till sexköpare. Den omhändertagna flickan var placerad på fosterhem av Malmö stads socialförvaltning som även ansvarade för hennes välbefinnande enligt sociallagen.

Vad vi bevittnar är hur staten utvidgar sin makt hela tiden. Den som protesterar blir kallad både det ena och det andra och utsätts för PK:s trakasserier.Men så här går det i praktiken för de mest utsatta undersåtarna.De tonårsflickor som arbetade åt en bordellmamma som försåg höga ministrar med pedofilsex blev slussad till bordellmamman via DN-kultur.

DN-kultur är en kommunistisk kamporganisation. Just detta är intressant eftersom bordellmamman även försåg öststatsdiplomater med prostituerade. Öststatsdiplomater brukade normalt vara spioner.Frågan är nu om DN-kultur tjänade som en länk i denna snaskiga härva.

2010-01-04 @ 17:30:03
Postat av: Dille i Momåla

Här är länk till artikeln

Postat av: Gubben o Gumman

Dille: Det "rullar" lite uppgifter på PI att poliser varit bland kunderna.

(inlägg 8 Toljstoj)

Förklaring till dom patetiska straffen?

2010-01-04 @ 18:15:07
Postat av: S-E karlsson

Smålandsnytts årskrönika som gick ikväll 18.15 var inte textat för hörselskadade och döva i år heller ! Det är konstigt man kan texta från svenska till massor av invandrarspråk men texta för sveriges döva och hörselskadade det är en omöjlighet ! Har hållt på i säkert 6-7 års tid och påpekat via brev och nu på senare tid mail att redaktionen måste se till att årskrönikan textas .Att lova att repriserna ska textas är bara svammel ! Varför ska inte handikappade få se första sändningen ?

S-E Karlsson Sd Högsby .

2010-01-04 @ 19:37:21
Postat av: Kalle

"Efter julhelgens misslyckade terrorattack i USA införs nakenskannrar på allt fler europeiska flygplatser. Men på svenska flygplatser har man inga planer på att investera i den nya tekniken." Skriver SvD idag.De svenska politikerna har ännu inte sagt något om mordförsöket på den danske tecknaren eller bombförsöket av en somalier över Detriot, USA.Resten av Europa har börjat se över säkerheten vid sina flygplatsser men inte sveige. Sverige svävar i en dimråda utav naivitet.

-Sådant kan inte hända i sverige tycks politiker och andra ansvariga resonera.Den som försökte mörda den danske karikatyrtecknaren hade ju varit i sverige för att samla ihop pengar. Lars Wilks har också blivit mordhotad av en somalier för sin rondellhundar förställande mohamed."En icke namngiven amerikansk regeringskälla säger till nyhetsbyrån Reuters att det rör sig om 14 länder: Kuba, Iran, Sudan, Syrien, Afghanistan, Algeriet, Irak, Libanon, Libyen, Nigeria, Pakistan, Saudiarabien, Somalia och Jemen." Källa SvDTycker det låter som en svensk invandringslista ,utom Kuba, där sverige har öppnat sina svängdörrer utan någon som helst tanke på framtiden.De svenska politikerna tiger still!!!Är det alliansregeringens "Tsunamikatastrof"???Postat av: Mats

Jag tror Sverigedemokraterna kan bli Sveriges största parti. Man får gå tillbaka till socialdemokratins grundande för att hitta ett parti med en profilfråga som samlat så stor del av valmanskåren bakom sig.Men då gäller det att man har bra företrädare. Avhoppare från andra partier har en uppgift att fylla mer än att stå på valsedeln. Man borde kunna upprätta en lista över intelligenta och dugliga politiker i andra partier som delar Sverigedemokraternas syn på invandringen (förmodligen majoriteten), och som gärna har petats från sina partier eller flyttats ner till icke valbar plats. Sedan är det partiets uppgift att försöka värva dessa till Sverigedemokraterna.Om bara några månader så kommer Sverigedemokraterna att betraktas som ett rumsrent parti och motstånd mot massinvandring som en acceptabel åsikt. Jag lyssnade just på en intervju med Stellan Bojerud som gjordes i samband med hans partibyte där det klart framgick att han då ännu inte vågade säga öppet att han stödde SD i invandringspolitiken. Idag, bara några månader senare känns en sådan hållning onödigt försiktig och om ytterligare några månader rent löjlig. I det läget kommer frestelsen att hoppa över till Sverigedemokraterna att bli oemotståndlig för många politiker och det bör partiet vara redo för och försöka påskynda.

2010-01-04 @ 21:43:51
Postat av: nesse

Det är något mycket viktigt Thoralf berör här. Säkerligen kommer många från andra partier att ansluta till SD. Detta handlar om ett mycket viktigt inslag för att partiet ska kunna hantera de framgångar som stundar i det följande valet.

2010-01-04 @ 22:33:38
Postat av: Hajen

Nu finns SD på http://www.politikerbloggen.se/

in och skriv.

2010-01-05 @ 12:50:49
Postat av: andreas

Efter SD:s framgångar, så är det väl en del av de som hade ansvaret för en hel del elände, göra karrier inom SD:s partiapparat.Bland dem finns folk från de etablerade riksdagspartierna som gjorde livet surt för dem som hade "icke rumsrena" åsikter. SD bör inte uppmuntra dessa politiker att söka sig till SD och trygga deras framtida politiska karriär med (o)avlönade befattningar.Annars finns det en risk att SD blir som de övriga riksdagspartierna. Värre vore att partiet tappar sina ideal och genomsyras med hycklare och karriärister precis som tidigare nya partier(t.ex. miljöpartiet, ND). Se åtminstone till att granska dessa politikers tidigare politiska gärningar innan ni släpper in dem inom maktens korridorer!

2010-09-19 @ 14:26:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0