MAN SLUTER INTE FRED MED ISLAMISTER
Varje svensk som följt den senaste veckans attentat mot Kurt Westergaard och hoten mot Lars Vilks har säkert märkt en markant skillnad mellan hur detta har uppmärksammats av etablissemanget i respektive länder.

I Danmark har det höjts röster från flera partier däribland Dansk Folkeparti om att reglerna skall bli strängare för vem som skall kunna utvisas ur landet och på vilka grunder.

Pia Kjaersgaard skriv i sitt senaste veckobrev bland annat följande.

”Det duer slet, slet ikke, at Danmark skal fungere som et helle for terrorister fra hele verden, blot fordi tidligere flertal i Folketinget valgte at åbne vores grænser på vid gab. Det må og skal stoppes. Man har ikke ret til at være i Danmark, når man misbruger tilliden og gæstfriheden til at planlægge eller udøve terror i ly af det danske velfærdssamfund, som man i terroristernes verden så inderligt foragter.”

För mig är detta något som är fullständigt självklart. För svenska riksdagspolitiker tycks det dock inte vara så. Jag har inte sett en enda kommentar från någon ledande svensk politker angående de senaste händelserna. Vilket jag tycker är en stor skandal. Det visar med stort eftertryck på vilka "politiskt korrekta nickedockor" som sitter i riksdag och regering.

Den person som ringd från Somalia och hotade Lars Vilks pratade svenska, vilket borde få en och annan svensk politiker att reagera. Istället möts det med total tystnad.

Lars Vilks skriver på Newsmill och undrar om kulturlivet håller på att anpassa sig till sharialagarna. Tyvärr, Lars Vilks. Det är inte bara kulturlivet, det är hela samhället och det är våra riksdagsmän och riksdagskvinnor som går i täten för denna islamisering och anpassning till sharialagarna.

Pia Kjaersgaard har mer ”stake i sig” än hela Sveriges riksdag! Det framgår med all tydlighet när hon skriver följande.

”Lad mig slå fast en gang for alle: Islamisterne helmer aldrig. Man kan ikke slutte fred med eller komme overnes med mennesker, der kaster syre i hovedet på utilslørede kvinder, der hænger homoseksuelle fra kraner eller som tvinger ”vantro” til at vælge mellem at konvertere til Islam eller dø. For sådanne fanatikere vil enhver indrømmelse blive tolket som et tegn på svaghed og derfor virke som en opmuntring i deres vanvidsprojekt, der som bekendt er at skabe det muslimske kalifat på jorden.”


När får vi se en svensk riksdagsman uttryckte sig på samma sätt? 
Inte före den 19 september men förhoppningsvis efter!

 


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Det kommer! Vänta bara, tålamodet med dessa vedervärdiga människor som jag villigt kallar dom kommer ta slut. Vänta bara! Svensken håller på att vakna. Man har börjat inse och känna av hotet på en helt annan nivå än innan. Men det är väl det man får tacka multikulti grejen för.Vi hade fortfarande suttit här o vurmat för svinen om dess verklighet varit avlägsen.Men så är det inte längre utan det poppar upp lite överallt nu i Sverige och då känner man odören av en fanatisk kultur och omänsklighet som ej hör hemma i en demokrati.Är man en sann demokrat så fördömmer man religionen islams fanatiska dårskap annars så är man en medlöpare som även dom kan förpassas ur landet. Enkelt ! mycket enkelt!

2010-01-06 @ 11:49:24
Postat av: Anonym

Den dagen , 19 september förhoppningsvis, Sverigedemokraternas sympatisörer finns representerade i Sveriges Riksdag, den dagen inser de etablerade politikerna att deras mardröm inte är en mardröm utan verklighet. Några dagars eftertänksamhet ger ett friskt uppvaknande, i varje fall för vissa, så det är inte omöjligt att detta kommer att innebära splittringar inom dessa sk etablerade. Vi ska ha klart för oss att även inom dessa partier finns det folk som är väl medvetna om detta försiktigt uttryckt svindleri

2010-01-06 @ 12:00:53
Postat av: AWSvensson nubliven medlem

Den dagen , 19 september förhoppningsvis, Sverigedemokraternas sympatisörer finns representerade i Sveriges Riksdag, den dagen inser de etablerade politikerna att deras mardröm inte är en mardröm utan verklighet. Några dagars eftertänksamhet ger ett friskt uppvaknande, i varje fall för vissa. Det är inte omöjligt att detta kommer att innebära splittringar inom dessa sk etablerade. Vi ska ha klart för oss att även inom dessa partier finns det folk som är väl medvetna om detta försiktigt uttryckt svindleri som hela asylhanteringen utgör. Frågan hur SD:s intåg kommer att bemötas blir den absolut mest spännande frågan 2010.

2010-01-06 @ 12:05:47
Postat av: Hajen

Om det nu är så att vi behöver importera arbetskraft för att trygga våra pensioner och tillväxt. Varför importerar vi araber, somalier och zigenare? Är dessa kända för sin idoghet och pliktkänsla, är det till dessa vi skall ställa vårt hopp. Kan vänligen de ansvariga för denna import förklara sig.

2010-01-06 @ 13:18:38
Postat av: Fru Fökk

Det roliga i kråksången är att terrorexperten Magnus Norell fått sitta i TV och kritisera Islam att lära ut jihadideérna och att detta MÅSTE stoppas!

Exakt på samma sätt som Jimmie Åkersson så (rasistiskt) framfört på samma sätt!2010-01-06 @ 13:40:21
Postat av: vmm

Jag var i Spanien under jul och nyår och hotellets tv visade SVT World och SkyNews och BBC World. Attacken mot Westergard var förstanyhet på SkyNews och BBC medan SVT visade... typ... teletubbies. Lever man i en värld där man bara följer svenska media så får man nog en ganska skruvad världsbild.Men det här om asylsökande som är terrorister: är det inte rätt så självklart att länder som tar emot asylsökande får terrorister? Människor som i sina hemländer bedriver väpnad, utomparlamentarisk kamp mot whatever kommer att få myndigheternas ögon på sig och drabbas av fängslande och elände och så lämnar dom landet och söker asyl (i tex Sverige).När vi tänker på asylsökande så tänker vi oftast "offer för en elak stat". Den förtryckte och oskyldige som flyr StoreStarkeBigBrotherstaten och söker en fristad. Men det KAN också vara så att det handlar om en individ som med alla möjliga medel (inklusive våld) försöker förstöra samhället där han eller hon bor, och som en reaktion då från samhället drabbas av sanktioner typ fängslande eller tortyr.Det är såklart oacceptabelt att stater utsätter fångar för tortyr men vi kan inte heller tänka att det är helt omotiverat om stater försvarar sin existens.Dom som flyr sin hemstats förtryck, och alltså söker asyl i andra stater, kan ofta vara just det dom förföljs för, dvs terrorister, mördare osv.HUR SKA VI DÅ GÖRA?En terrorist eller mördare söker asyl i Sverige och som på goda grunder hävdar att om han eller hon skickas tillbaka kommer att torteras eller avrättas... ja, hur gör vi då? Vi vill inte skicka någon till tortyr eller avrättning och vi kanske inte heller vill släppa in någon i vårt land som faktiskt ÄR en terrorist eller mördare.Lös det dilemmat, gott folk, så kan ni ju höra av er om ni har någon bra lösning.

2010-01-06 @ 13:54:30
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: lee

Biers film jämförs med Muhammedhån

Susanne Biers kommande film "Hämnden" med Mikael Persbrandt har väckt kritik i Sudan. UD i Sudan kallar filmen "rasistisk" och säger att den är en förlängning av de danska Muhammedkarikatyrerna.

Stockholm. Susanne Biers kommande film "Hämnden", med Mikael Persbrandt i en stor roll, har väckt kritik i Sudan.Utrikesdepartementet i Sudan kallar filmen "rasistisk" och säger att den är en förlängning av den starkt islamkritiska holländska filmen "Fitna" och av de danska Muhammedkarikatyrerna, skriver nyhetsbyrån Ritzau."Hämnden" behandlar kriget i det sudanska området Darfur, och enligt landets UD ger den en felaktig bild av konflikten.Mikael Persbrandt spelar läkare i filmen, som också har Trine Dyrholm och Ulrich Thomsen i rollistan.TT

2010-01-06 @ 14:26:58
Postat av: lee

En terrorist eller mördare söker asyl i Sverige och som på goda grunder hävdar att om han eller hon skickas tillbaka kommer att torteras eller avrättas... ja, hur gör vi då? Vi vill inte skicka någon till tortyr eller avrättning och vi kanske inte heller vill släppa in någon i vårt land som faktiskt ÄR en terrorist eller mördare.Så om Stalin eller Hitler skulle söka asyl i sverige så skulle vi välkommna dom och försörja dom ?

2010-01-06 @ 14:30:29
Postat av: Fredrik

Måste vara dags att bara skrika rakt ut:Vem och vad i helvete håller man på med ibland politiker i Europa överlag???Den hårt arbetande medborgaren skall betala kriminella,bidragskåta och religiösa fanatiker och bara hålla käften eller?Nej du jävlars!Även min mor sa under julhelgen när familjen och gäster var samlade:Jag ska rösta SD och det ska ni med om ni har nåt civil kurage kvar ! Våra traditioner och vår kultur är svenskt och inget annat! :-)

Sen diskuterade vi detta 4 tim och man vågade verkligen säga vad man tycker och det visar sig att hela sällskapet var överlag överens om att SD måste in i riksdagen för att kunna ställa en massa obekväma frågor som få svensken att verkligen känna sig svensk och stolt igen.Bara njöt!Börjar kanske bli rättsida på saker?

Vi fick ju snö på jul så....? :-)Trevlig helgPostat av: 1942

Ja måttet är verkligen rågat.Vi äldre damer i PRO:s bridgeklubb (säger inte var) kommer alla 8 att rösta på SD för det är det enda pati som bryr sig om vårt älskade fosterland och inte vill se det invaderas.Nu kommer väl ett extranummer av pensionärstidningen med "information" så vi ska ledas på den rätta PK-vägen men vi har tagit ställning det måste bli ett slut på vansinnigheterna.

2010-01-06 @ 15:10:38
Postat av: Fundersam

ISLAMS KULTUR OHÄLSOSAMI dagens Gates of Vienna intervjuas den danske psykologen Nicolai Sennels. Han säger bl.a.There is no doubt that the Muslim culture in general is unhealthy to grow up in. Its admiration of anger, its suppression of female qualities (in psychology known as “femina”), its very insecure relationship to honor, its victim mentality and its lack of focus on individual reflection on the connection between one’s own behavior and one’s own problems very easily create immature and aggressive individuals with low self confidence.Mitt försök till översättning:Det råder ingen tvekan om att det är ohälsosamt att växa upp i den muslimska kulturen. Dess beundran av vrede, dess undertryckande av kvinnliga kvaliteter (inom psykologin känt som "femina"), dess mycket osäkra förhållande till heder, dess offermentalitet och dess bristande fokus på individens betraktelse av sambandet mellan ens eget uppförande och ens egna problem skapar mycket lätt omogna och agressiva individer med lågt självförtroende.Läs hela intervjun. Den tar upp något som måste upp i den allmänna debatten.2010-01-06 @ 15:39:17
Postat av: Fredrik

Seriöst alltså!

Är detta Sverige idag?Är det landet där man dömer en äldre svensk man för att örfilat en invandrarligist till 3000 kr

i dagsböter...... Fyyyyfan!Sen undrar vi arför det ser ut som palestina på våra gator och torg!Så undrar man varför SD VÄXER?Postat av: vmm

Lee skrev: "Så om Stalin eller Hitler skulle söka asyl i sverige så skulle vi välkommna dom och försörja dom"En av mina värsta mardrömmar är att Usama Bin Laden skulle traska in på polisstationen i Södertälje och söka asyl. Sverige lämnar inte ut någon som riskerar dödsstraff. Och USA skulle med 470% sannolikhet begära honom utlämnad och i USA skulle han riskera dödsstraff.Om Sverige bestämmer att Osama ska infinna sig på en polisstation en gång om dagen för att visa att han befinner sig i landet och lever och finns i landet så kommer inte USA att acceptera det som garanti.USA kommer att gå in med kryssare med Tomahawk-kapacitet i Östersjön och man behöver inte vara Einstein för att fatta att polisstationen i Södertälje är target. CIA kommer förmodligen att sköta det snyggare. Explosioner syns. Personer kan försvinna utan att någon syns.Osama kommer att hittas död i sin cell. "Hjärtattack". "Hjärnblödning". I don't care. Någon jävla orsak kommer man att hitta på.

2010-01-06 @ 15:54:06
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: Roberth Ström

Dick Erixon skriver bra om det med.

2010-01-06 @ 16:03:01
Postat av: Konservator

Sign. "1942",Varför i hela hlvte är du kvar i PRO, om du nu faktiskt äntligen börjar se vartåt det barkar? Gå ur den osedvanligt vidriga socialdhimmikratiska stödorganisationen omedelbart, sossemaffian skall inte ha ett öre till av din surt förvärvade pension! Det är bl.a. PRO:s och deras nyttiga idioter till senildementa medlemmars fel att landet ser ut som det gör.Som medlem i en socialistisk stödtrupp har du ingen som helst rätt att gnälla, du är i högsta grad medskyldig. Gå ur! Nu!

2010-01-06 @ 16:11:41
Postat av: Thoralf A

Nu är det hög tid att tänka på sitt språk!!2010-01-06 @ 17:13:37
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Stefan K

Den viktiga frågan är om det redan är för sent eller om vi hinner åtgärda problemen. Att det redan finns personer och organisationer med terroristanknytningar inom landets gränser är nog helt klart, oavsett pk-elitens påhopp på Sd efter Jimmie Åkessons artikel. Hur många som finns och vad de är beredda att göra är en uppgift för SÄPO. polisen och andra instanser som har till uppgift att trygga vår vardag.Nu till något helt annat, ett Tv-tips:

På tisdag visar Tv2 en dokumentär om Hovsjö. Så här står det i programinformationen:

"Ett problemområde med bilbränder, stenkastning och kriminalitet. Så beskrivs ofta stadsdelen Hovsjö i Södertälje. En bild som förstärks ytterligare när skolan brinner ner just när höstterminen ska börja. Men i Hovsjö finns också något helt annat... "

Eftersom det är Svt som visar dokumentären lär vi få se fina bilder med glada barn, nöjda boende och allt det fina som finns i stadsdelen. Jag har bekanta som bodde där i ett år, men som flyttade p.g.a. allt jäkelskap som skedde där. Ska bli kul att höra deras reaktion efter programmet.

2010-01-06 @ 17:18:37
Postat av: Utlandssvensk

Den artikel som sign"Fundersam" nämner med Nicolai Sennels är VÄLDIGT bra.http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/01/eternal-victim.html#readfurtherDen är helt på engelska och ganska lång men det är bland det bästa jag har läst på länge.

2010-01-06 @ 17:35:01
Postat av: Nalle i Växjö

Tyvärr är det för sent att göra någonting.Antalet muslimer 'är redan i dag så stort att även om vi stänger gränsen och hänglås på grinden så kommer Muslimer på grund av högre födslotal att vara i majoritet om 10-20 år och då blir det "svennarna" som får städa och passa upp på herrefolket och betala skatt.Tack våra politiker för vad ni uträttat, hoppas ni känner er nöjda

2010-01-06 @ 18:13:47
Postat av: Före detta sosse

I våra grannländer Norge, Finland och Danmark lägger man inte locket på då islamister begår grova brott. Sverige som utger sig för att vara ett av världens mest demokratiska länder mörkar det mesta som berör invandrarrelaterade problem. Demokrati, kiss my ass.

2010-01-06 @ 18:14:51
Postat av: Roberth Ström

pro är ju för bövelen en lakej åt sap

2010-01-06 @ 18:49:17
Postat av: Mats (Malmo)

Nalle i Växjö:

Läget är svårt - men inte omöjligt! Fler måste vakna. Varför skriva här om man inte tror på att det är möjligt?

Jag tror dock inte att det blir lätt - men jag tror på att "vi" har rätt!

Mats (Malmo)

2010-01-06 @ 18:50:54
Postat av: Anonym

2010-01-06 @ 18:51:40
Postat av: Robin_Shadowes

"Tyvärr är det för sent att göra någonting."Muslimerna utgör hittils bara 5% av den totala befolkningen. 95% av befolkningen är eljest svensk med vissa inslag av inomeuropeisk och inomnordisk bakgrund. Hur det då kan vara försent att göra något är obegripligt. Tyvärr kommer det nog även krävas utomparlamentariska metoder för att lösa muslim-problemet. Om vi verkligen bestämde oss för att göra något åt saken och vara beredda att ta i med hårdhandskaran så skulle muslimerna kunnat vara ute ur Sverige på bara 2-3 månader.

2010-01-06 @ 19:02:44
Postat av: World Traveller

Haerligt att laesa att naagra aeldre har beorjat upptaecka loegnerna de har blivit matade med hela sitt liv. All heder aat 1942. Men ett raad - goer som vissa haer paapekar, gaa ur PRO, annars stoeder ni bara galenskapen som foerstoer vaart land.

2010-01-06 @ 19:15:25
Postat av: Stone

Man kan inte likna pk-politikerna med strutsar, för strutsar lyfter på huvudet och studerar omgivningen med jämna mellanrum. Svenska politiker sträcker upp fingret istället för huvudet.

2010-01-06 @ 20:44:52
Postat av: Stefan K

Detta inlägg har absolut ingenting att göra med artikeln, men är väl värd att belysa.I dessa tider när det vräks ut pengar på människor som kommer nya till Sverige och då inte minst ensamkommande "barn", finns det en verklighet många inte vill kännas vid...

http://playrapport.se/#/video/1836233

Svenska politiker ska fan i mig skämmas.

2010-01-06 @ 21:44:13
Postat av: Gubben o Gumman

1942 : Sitt lungt kvar i PRO enligt devisen

8 kan bli 16 kan bli 32 .....

Sverigedemokraterna har lovat att försöka satsa på dom sämst ställda pensionärena på sin kongress.

Den dagen pensionärena slår näven i bordet får en del politiker springa.

Precis som Sten "Tomhylsan" Tolgfors borde få göra

redan idag med en rysk robot efter sej på den Afganska steppen.

Fast det är en annan debatt hehe.

Hoppas PRO ordnar bussresor till Stockholm riksdagen för att klappa i händerna när dom första

bortröstade politikerna tågar ut ur riksdags huset.

Ungefär som när man visade sitt stöd för Roland Fasth.

"Go ladies"

2010-01-06 @ 22:44:17
Postat av: Tore (preact)

"1942", ni är varmt välkomna att rösta på SD! Själv är jag en -39, och är också medlem i en pensionärsförbund SPRF! Dock är detta partipolitiskt obundet! Så välkommen dit, de har samma trevligheter som de som idkar politik!

Skillnaden är ju då, att man kan "hacka" på de som inte sköter sig, utan att bli jagad av "troende" sossar!

www.sprf.seNatten till den 6 januari, hade vi här i södra Värmeland minus (-) 32 grader celsius, allt enligt vår lokala "mätsticka"! Brrr!

Just nu är det "bara" 18! Våren är på väg---kanske!

2010-01-07 @ 02:08:47
Postat av: Fru Fökk

Låt varje muslim som finns/kommer till Sverige få frågan om de anser att Israels existens är ett måste för att väst och mörkistan ska kunna mötas.Gamla testamentet blev till nya i Sverige. När ska samma koranskolorna i Pakistan ta åt sig av detta och när ska friskolorna i Sverige börja diskutera nya koranen?Innan detta sker kommer ingen integration att äga rum

2010-01-07 @ 09:03:11
Postat av: Ludvig

Ja när får vi se ett sådant uttalande av en svensk politiker? Så gott som varje dag nämns i massmedia om själmordsbombare. Jag har väntat på att någon av de stora i världen eller någon politiker ska säga ifrån, att nu får det vara nog. Men icke. Fast det finns en svensk som vågar, han heter Jimmie Åkesson, heder åt honom. Han har insett att Sverige håller på att islamiseras.

2010-01-07 @ 10:23:29
Postat av: mudder

Missa inte ett mycket bra och tänkvärt inlägg av vmm.

Skrolla upp till 2010-01-06 @ 13:54:30

2010-01-07 @ 21:41:20
Postat av: kjgk

Hovsjö. Filmen om Hovsjö blir väl som filmen om Theresienstadt.

2010-01-08 @ 10:01:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0