INVANDRINGSBROMSEN ISTÄLLET FÖR PENSIONSBROMS

Idag presenterade SCB och Skolverket statistik om grundskolan och vilka kommuner som är bäst respektive sämst.

För min del var det ingen överraskning att Södertälje placerade sig på den sista platsen (290:e). Givetvis skriver inte den lokala tidningen LT om den inte så hedrande sista platsen. Det socialdemokratiska kommunalrådet Anders Lago i Södertälje som varit i Washington och berättat om hur duktiga man är i Södertälje kommun kommer säkert inte heller låtsas om denna statistik. Nu har man ju dessutom bränt ner skolan i Hovsjö så förutsättningarna har ju inte precis blivit bättre.

Att Torsås som är en kommun i Kalmar län hamnar i topp var kanske ingen överraskning men att hela tre kommuner från Kalmar län hamnar bland de fem första är väldigt roligt.

De tio bästa grundskolekommunerna:

1 Torsås
2 Pajala
3 Mörbylånga
4 Sorsele
5 Borgholm

Kriterier: kostnad per elev/år, gymnasiebehörighet, resultat nationella prov, lärartäthet, lärarbehörighet samt uppnådda mål (minst Godkänd i alla ämnen). Statistik för 2008 från Skolverket och SCB.

I media har man nu givetvis kört med sina politiskt korrekta förklaringsmodeller. En sak som man givetvis inte tar upp är andelen invandrare i respektive kommun.

I min värld handlar det om vilka ekonomiska resurser man har och hur man fördelar dessa i kommunen. De ekonomiska resurserna är ju ett resultat av intäkter och ju fler som arbetar och gör rätt för sig ju bättre förutsättningar.

Om vi nu skall sätta tilltro till vad de flesta ”experterna” i vårt land säger så borde Södertälje ha de allra bästa förutsättningarna. Ett mångkulturellt samhälle med en stor andel befolkning med utländsk bakgrund, som alla är mycket välutbildade. Vilket enligt samma ”experter” skall rädda oss svenskar från en demografisk katastrof om något decennium.

Dock förutsätter detta det finns utbildade och kunniga människor i dessa kommuner och det kan man ju utan tvekan betvivla efter att man läst detta.

Här kommer nu en liten grafisk jämförelse mellan Södertälje och Torsås som du aldrig kommer att få se i media. Alla siffror kommer från SCB. Det är just såna här siffror som Mona Sahlin inte gillar att vi Sverigedemokrater prånglar ut i debatten.


Södertälje 41 procent, Torsås 7 procent.


I Södertälje betalas det ut närmare 390 miljoner kronor i ekonomiskt bistånd under 2008. I Torsås 3,3 miljoner kronor.


Utslaget på befolkningen i respektive kommun blir beloppen enligt ovanstående.


Skillnaden i ekonomiskt bistånd mellan personer med svensk bakgrund och utländsk bakgrund är katastrofal enligt min mening. Bara dessa siffror borde få vilken politiker som helst att slå till invandringsbromsen och inte pensionsbromsen.

Om du fortfarande anser att invandring av denna mängd är något positivt kan jag tyvärr inte hjälpa dig. Om du däremot inser att den invandring som skett till Södertälje fullständigt urholkar välfärden finns det bara ett alternativ i kommande val, Sverigedemokraterna.

 Smålandsnytt, Barometern

 


Kommentarer
Postat av: lee

Skulle detta vara en amerikanskfilm så skulle jag sluta med:I rest my case!

tyvärr så är det sverige och pensionsräddarna /kulturberikarna kommer inte kunna betala för sig själv .Så det blir den dumme svensken som få betala med världenshögstaskatt och en valuta som är ett skämt .

2010-01-22 @ 00:27:20
Postat av: danne

fd fria nationen Sverige´s katastrof är nära, det är väl detta som EU gillar, kanske vapenindustrin lobbat för detta. ett riktigt fett inbördeskrig står nog för dörren när folket upptäcker att deras land är i upplösning.

var det därför det var så extremt bråttom att förinta försvarsmakten?såg tv-serien pojken med guldbyxorna, en roman av max lundgren som hade mer politisk agenda och sanning än man tror. hjälp organisationerna vill ju ha fattigdommen kvar som guldgruva. se tv serien på dvd. makteliten kommer vilja elda upp nästa par byxor, och nästa och nästa!

insåg vilket tryggt och fint land Sverige var förr.

2010-01-22 @ 00:50:52
Postat av: Roberth Ström

Finns det någon länk?

2010-01-22 @ 00:57:24
Postat av: Micael Foghagen SD-medlem Kalmar

Läste nyligen på Jordbruksverkets hemsida att det finns ca 16 000 mil stenmur i Sverige.Det blir fyra varv runt jorden...

Vilka är det som har slitit med det?Jag känner vördnad inför mina anfäder som har arbetat så för att få de, och efterkommande (vi), skulle få det bättre.Vi fick det bättre, mycket bättre, men det tog lååååång tid.

Det välstånd som vi byggde upp är snart bortblåst om det skall fortsätta i den här takten...2010-01-22 @ 00:59:12
Postat av: Kalle

>DanneLustigt att du tog upp filmen "Pojken med guldbyxorna". Har för mig att den spelades in på just Länstidningens redaktion i Södertälje. Åtminstone delvis och om det kom med sedan har jag ingen aaaning om.

2010-01-22 @ 01:22:28
Postat av: robban

micael foghagen; min släkt kommer från småland och fy fan vilket jobb de la ner på att få bort stenarna från sina små åkerlappar. och alla sockengränser i snårskogen är ju inget litet jobb heller så att säga.

2010-01-22 @ 02:18:29
Postat av: lee

Sossarna kommer inte ge sig från Hela landet är berikat som Slöddertälje!

2010-01-22 @ 03:01:24
Postat av: Nationellt Självmord

Våra riksdagspartier, alla sju, driver sakta Sverige mot ett nationellt självmord. Vi kan ta somalierna som exempel:Att i dessa tider öppna slussarna för världens i särklass svåraste flyktinggrupp, måste vara höjden av idioti. Dessa stackars människor kommer från ett sociokulturellt kontext som är särdeles illla rustat för integration och samverkan med det västerländska samhället. Man kan förstå att livet här kan te sig lockande för en somalier, som får lika mycket i sociabidrag i månaden som han i genomsnitt tjänar på ett helt år hemma i Somalia, men de mår inte alls bra här! Psykiska sjukdomar, ett utbrett drogmissbruk, starka patriarkala strukturer, analfabetism, religiös rigiditet och till vidskepelse angränsande trosuppfattning…. Sammantaget ett recept på katastrof!Nu, när alltså ett minskande antal skattebetalare skall försörja ett stigande antal individer som har sin utkomst genom de allmänna trygghetssystemen, kommer således Sverige att berikas av…. kanske så många som hundratusen svårintegrerade småjordbrukare och boskapsherdar till! Vem ska anställa dessa människor, som i många fall är analfabeter?Det enda positiva i sammanhanget är att inte ens den hårdföraste anhängare av det Mångkulturella Paradigmet överlever ett par berikande kulturmöten med den här gruppen. Var helst de drar fram, följer katastrof. Bostäder de bott i måste totalsaneras, deras barn är sällsynt resurskrävande i skolan och barn skaffar man sig gärna MÅNGA utav, då varje unge genererar ytterliggare en årslön i form av barnbidrag. Somaliska kvinnor är föremål för riktade insatser från Stockholms Läns Landsting, då de i hög grad mår psykiskt dåligt av att leva här. De misshandlas av sina män, vilka helst tillbringar dagarna med religiösa grubblerier eller med att idissla den milt hallucinogena drogen khat, vilket i sin tur leder djupare ner i psykisk ohälsa och utanförskap.Somalierna är, kort sagt, Svarte Petter i den internationella Flyktingindustrin. Sverige har nyss dragit kortet ur leken och dömt svensk invandrings- och integrationspolitik till en lång och kostsam ökenvandring, kantad av extrem islamism. Vi är sakta men säkert på väg mot ett nationellt självmord om vi inte ändrar riktning snart.

2010-01-22 @ 04:39:08
Postat av: World Traveller

Thoralf, gar det inte att fa ut den har artikeln i form av flygblad eller nat?

Fortfarande sa rostar ju 90% av svenskarna pa att vi ska genomfora nationellt sjalvmord.

2010-01-22 @ 07:43:31
Postat av: Stefan K

Något som slår mig är det nya pensionssystemet som sossarna införde 1994 med stöd av dagens Allianspartier. Att systemet är en låglönefälla erkände t.o.m. Göran Persson som var den högst ansvarige. Att jobba längre och spara i en privat pensionsfond är grundpelarna för att få en någorlunda stabil tillvaro som pensionär, men vilka av sossarnas väljargrupper orkar jobba längre än de 65 när de ofta är utslitna redan innan 60 och hur många har råd att sätta undan runt 1000-lappen varje månad?

Nu kommer mina fårhagor. De som anländer till Sverige, oavsett om de är flyktingar eller arbetskraftsinvandrare, borde få det tufft att nå upp till en rimlig pensionsnivå. Vi ser idag hur äldre människor från exempelvis Somalia och Irak, erhåller en ersättning som många gånger är högre än den som flertalet pensionärer får. Även invandrare och flyktingar blir äldre och hur kommer det att se ut den dagen då de går i pension? Lär vi få se en utbetalning av bidrag som vi sällan skådat och hur kommer denna att finansieras?

2010-01-22 @ 08:50:12
Postat av: Gubben o Gumman

Stefan K : Förmodligen räknar man av den privata pensionsförsäkringen mot den statliga.

Då kan man fortsätta att betala ut pengar till dom

som aldrig gjort ett handtag el betalat in något till sin statliga pension.

Två pennstreck så är det fixat.

Sverige kan ju inte betala ut pensioner till sina egna inbetalare,samt till alla jordens åldringar.

Svenne banans privata pensionsförsäkring blir bara en dröm,men det räcker för en politiker.

Det är ju bara att titta på statistiken ovan så får

man ju vara förståndshandikappad eller PK politiker

för att tro på det nationella ekonomiska ,rättsliga

självmordet som pågår i Sverige sedan 30 år tillbaka.Statistisken ljuger inte ,men det gör politikerna i riksdagen av olika skäl.

Du betalar Svenne.

2010-01-22 @ 09:09:30
Postat av: klorofyll

Med en make som är anställd i Södertälje kommun kan man få höra rysansvärda sanningar och hur den kommunala ekonomin formligen förblöder. Inget går att budgetera och andra förvaltningar har att rätta mun efter socialförvaltningen matsäck. Lagar kräver att socialbidrag SKA betalas ut så då kan t ex snöröjningen bli lidande! Socialbidragen går allt först, så att säga. Övriga förvaltningar lider av att systemet är totalt nyckfullt. Rena vanvettet!Sen kan kommunalrådet säga att invandrarna ska betraktas som en resurs. Men skräpa ned och ställa till är de duktiga på!I Södertälje lär alla vara s k "rasister", fast det rätta ordet är "realister".

2010-01-22 @ 09:29:18
Postat av: Fredrik

Vad i helvete är det som händer?

Postat av: Fredrik

Vakna Sverige!!

Postat av: Fredrik

Helt sanslöst !

Läs o begrunda:

Postat av: Fredrik

Var blir PKs motåtgärd då?

Skrämmande, skrämmande!Postat av: Patrik

Det är bl a dom här exemplen på denna vanvettiga migrationspoltiks konsekvenser som SD måste föra fram i ljuset efter valeti höst. Använd er av alla hjälpmedel som står till buds för attt konfrontera riksdagsledamöterna med dessa siffrot. Framförallt se till att svenska folket får veta dessa siffror och all annan mörkning som skett genom åren.Sanningen måste fram.

2010-01-22 @ 10:28:56
Postat av: Fredrik

Högmod har jag för mig att det heter?Men så är det väl när man inte behöver bry sig om kriminalitet runt husknuten,fanatiska islamister på gatan och att veta att ens pension räcker.Kära Mona Muslim om du har lite civil kurage så slutar du och ber svenska folket om ursäkt!Födelsedagspresent? Jo visst:-)Inga Svensson kretsar man rör sig i då och ändå så ska man i sin enfald försöka föra deras talan.

Postat av: Kalle

ÄÄÄntligen har Länstidningen (LT) i Södertälje vaknat och skrivit en artikel om sveriges sämsta skolor som finns i södertölje.Saxat ur artikeln i LT

"Statligt öronmärkta pengar skulle ge ­Södertäljes skolor ytterligare 200 ­miljoner, motsvarande 450 lärartjänster.

Men i dag går de pengarna i stället till att ge invånare mat och tak över huvudet."Nykvarn som bröt sig ur Södertälje komun för några år sedan kom på 50 plats i samma undersökning. Nykvarnsborna visste att Söderälje var bankrutt med sin invandrarpolitik. Kvar i södertälje sitter "borgmästaren" sossen Anders Lago och drömmer om när han fick komma till senaten i USA och skryta om södertälje.En dröm han inte delar med södertäljeborna. Verkligheten har sprungit förbi sossen Anders Lago för lääänge sedan.Länk till LT:s artikel

Postat av: Fru Fökk

Från och med 1/ 1 2010 gäller nya sjukpenningregler. De nya reglerna är klara och entydiga.SJUKDOM ÄR INGEN FRÅNVAROORSAK!

Läkarintyg accepteras inte längre. Kan du ta dig till doktorn så kan du också ta dig till arbetet.TJÄNSTLEDIGHET PGA. OPERATION

Beviljas ej. Anställd äger ej rätt att avlägsna någon del av sin kropp. Den utrustning som fanns vid anställningens ingående ska vara kvar och hållas i användbart skick. Om något avlägsnas sänks också den anställdes värde och lönen ska reduceras i motsvarande omfattning. Kvinnliga skönhetsoperationer som sker på semestern är däremot att betrakta som kontinuerligt underhåll.TANDLÄKARBESÖK

Besök hos tandläkare accepteras ej eftersom varje anställd som ej redan har löständer snarast ska installera sådana. I stället för att ränna hos tandläkaren ska ni sedan sända in proteserna till arbetsgivaren som ombesörjer lagning. Arbetsgivaren är skyldig att inom 60 dagar returnera tänderna.GRAVIDITETSLEDIGHET

Ledighet för graviditet och mammaledighet har helt avskaffats i de nya reglerna. Kvinnliga arbetare ska sitta med benen ihop i arbetet och arbetsgivaren är skyldig att se till att preventivmedel alltid finns tillgängligt för att dölja eventuella spår av snedsprång. Skulle någon anställd bli med barn får förlossning ske på veckoslutsdagar och barnet tas om hand av mor- eller farföräldrar.GYNEKOLOGBESÖK

Besök hos gynekolog på grund av den förfinade tekniken hos dagens kontorsmaskiner helt onödig. Sätt dig på kopieringsmaskinen och tag en bild (yngre kopierar direkt, äldre måste kanske trycka på förminskningen först). Sänd bilden på telefax till gynekologen och fortsätt arbeta. OBS! Var mycket noga med att faxa till rätt faxnummer.ÖVRIGT

Eftersom toaletter ofta är en plats där smitta av magsjukdomar mm kan spridas ska alla dylika behov vara avklarade i bostaden innan man går till arbetet

2010-01-22 @ 10:58:15
Postat av: Fredrik

Södertälje:Kriminalitetens Mekka.Snacka om att skjuta sig själv i foten!

Men detta är socialdemokratin i ett nötskal.Lago skulle gå utbildning i kriminologi så kanske han lär sig nåt den DÅREN.Det är sånt här HÖGMODIGT vurmande som skapar rasism och anarki i slutänden! fatta det nån gång!Men ännu en gång så visar det att dom

"skiter med munnen och talar ur arslet"Blir liksom inte bra!:-)

2010-01-22 @ 11:46:45
Postat av: joffe

Thoralfs illustrationer är förträffliga och borde spridas runt Sverige.Visst mår vi väldigt dåligt av att se vårt samhälle på alla punkter falla sönder INNIFRÅN. I stadigt accelererande tempo sedan ett 30-tal år tillbaka.I pappersdrakarna och i förljugna PK-världen blir vi ständigt förda bakom ljuset. För att finna sanningar måste vi själva söka information genom internätet.Ni kommer att baxna om ni tar del av nedanstående länk där ni genom inside info kan läsa om hur det går till bakom de byråkratiska hemliga murarna. Så illa är det...! Jag grät när jag läste - gammal gubbe som jag är...http://meritwager.wordpress.com/

2010-01-22 @ 11:51:58
Postat av: joffe

Please

Sprid den här länken vidare till alla du känner. De kommer att få en chock över hur det går till bakom byråkraternas höga murar - i detta fall Migrationsverkethttp://meritwager.wordpress.com/2010-01-22 @ 12:04:12
Postat av: Kalle

Kriget mot SD och andra Poltiskt Inkorrekta tankar har börjat på Webben och i Tingsrätterna.Politisk Inkorrekt (PI) spärrade hos Wordpress.com IGENPolitisk Inkorrekt reservadress är länken härnedan. Sprid den till så många du kan och förklara läget..

2010-01-22 @ 12:17:32
URL: http://politisktinkorrekt.info/wordpress/
Postat av: AWSvensson

Är du utförsäkrad så kanske asylansökan är ett alternativ

Postat av: Rättvis

Artikeln är partisk och undanglidande i fråga om väsentliga saker. Så nämns t ex ingenting om konsekvenserna av SD populära politik.

En sådan är att SD sannolikt redan nu är tredje största partiet bland väljarna. Och detta märker man redan. Partierna har faktiskt, låt vara försiktigt, börjat vrida sin politik i riktning mot SD.Och kan (s) dela säng med (v), så går det no utmärkt även att regera ihop med SD. Att vara så regeringskåt att man går ihop med vänsterpartiet. Vänsterpartiet, som finansierats av den ryska spionorganisationen, KGB, sedan 1919. Vänsterpartiet som tog order från Moskva till och med om vad som skulle sägas i riksdagen.Ja, just det. SD kommer nog att ha en uppsjö friare efter valet.

2010-01-22 @ 12:59:58
Postat av: RättvisNär det gäller bidrag till så kallade flyktinginvandrare så gör PK allt för att mörka omfattningen. Nyanlända åldringar får nästan på studs ett äldreförsörjningsstöd, och vips så är alla kostnader borta från statistiken rörande socialbidrag.Det finns en uppsjö av andra former av bidrag som döljer att det är fråga om socialbidrag. Hur är det till exempel med stöd från AMS? Är det inte så att det inte längre ges någon arbetsmarknadsutbildning att tala om för svenskar?Men kostnaderna för AMS kvarstår för oss hunsade svenskar.Ps: Förra inlägget var egentligen avsett för Aftonbladet, men jag tröck på fel knapp.

Sen när jag skulle ge en länk till artikeln i Aftonbladet, så kunde jag inte finna artikeln.

2010-01-22 @ 13:25:27
Postat av: Gustav III

Det är uppenbart att det håller på att koka över i det svenska samhället! Den smutsiga valdebatten har redan börjat - och värre lär den bli! Bildt döpte för länge sedan de röda och de gröna till röran. Sedan kom sörjan, och nu senast var det någon som menade att om man blandar rött och grönt, så blir det brunt! Där satt den - de bruna som fascist! Klimatbluffen spricker, och så gör bluffen om invandringen! På dem!

2010-01-22 @ 13:35:52
Postat av: Stora Småland

Nu har den lilla kommunen Högsby berikats med ytterligare en välfärdssnyltare från Kosovo som varit i Sverige i fyra och ett halvt år utan att arbetat , hur många sådana har kommunen ? Ja det får inte komma ut till allmänheten det ska mörkas helt och hållet , den ene efter den andre av kommunpolitikerna lämnar sina platser i fullmäktige , man kan kanske ställa sej frågan av vilken orsak ! Har dom kanske börjat förstå hur det är med ekonomin i kommunen ? Ja man kan verkligen undra .

2010-01-22 @ 15:15:27
Postat av: goran

"Nu har man ju dessutom bränt ner skolan i Hovsjö så förutsättningarna har ju inte precis blivit bättre." skriver Thoralf.Men om man bränner ner den sämsta enheten så stiger väl medelvärdet?Lösningen är således att bränna ner så många av de sämsta att medelvärdet blir det eftersträvade.

2010-01-22 @ 15:34:26
Postat av: AntiSverigedemokraterna

Idag måste det vara SD:s otursdag, först ges det klartecken för en ny stormoské i Malmö sedan rycker socialdemokraten och kändisen från Robinson och hjälper flyktingbarn i Skåne.http://antisverigedemokraterna.wordpress.com/2010/01/22/robinson-janne-rycker-ut/

Postat av: AWSvensson

Bränner man ner en skola så får dessa elever flyttas till andra skolor som därmed dras ned i skiten.

2010-01-22 @ 15:53:12
Postat av: danne

massinvandringen måste vara nåt som EU diktat ihop för att slå sönder varje nation, ovanstånde fakta påvisar det alla innerst inne förstår, men ingen får ens tänka.#1 det finns inga "riktiga krig" längre!, de konflikter som är nu beror på att islam vill ta över områden och döda alla icke muslimer. se mer om verkligheten på thruthtube.tv#2 om Sveriges befolkning skall växa kan man styra politiken så unga människor känner trygghet och vågar skaffa många barn. och vet de kan försörja dom.att massimportera folk med andra kulturer och livsstilar som skall skaffa många barn gör ju att deras kulturer tar över när de blir i majoritet.

#3 det går ju om maktelten skulje vilja att hjälpa folk i andra länder att bygga upp välfärd i i hela Världen. men de rika länderna vill ju de fattiga skall vara beroende av den rikes välvilja.

#4 att välja ut 100 000 personer som smugglats till Sverige och ge dom betald semester livet ut och sedan strunta i övriga Världens befolkning, vilken vansinne!#5 Den Svenska massinvandringsindustrin bygger på att ta från fattiga i Sverige och ge till rika i fattiga länder!

2010-01-22 @ 16:25:27
Postat av: Fredrik

Det var väl 500 st som skulle få komma till Sverige så fort så möjligt?Som alla vet så flyttar sig kriminella före de rika och efter de rika så kan ett fåtal fattiga med biståndshjälp kanske komma.Tittar man på de förorts ligor som finns i England och då helst från somalia och övriga afrikanska länder så är dom så brutala att de får övrig kriminalitet att se ut som söndagskolan.Dessa har en så störd människosyn och mentalitet som är så främmande för oss i Europa vi blir totalt överkörda och livrädda att konfrontera det.Det är så synd att vi inte är tuffare i kontrollen av individer som kommer till Sverige.

För i slutänden så skulle vi hjälpa de som verkligen behöver det och inte som det ser ut idag där fullblods kriminella,krigsförbrytare och annan avskräde tar de behövandes plats!!Men så är det när man prongar utAlla likas värde!???Ja du ! Kyss mig i arslet!

Postat av: Gubben o Gumman

Ett litet kollage med Thoralfs statistik samt IQ världen Wikipedia.Vore nyttigt för Svennebanan att få i brevlådan.

Då klarnar det mesta.

2010-01-22 @ 20:53:45
Postat av: FredrikUsch!!!!

Skolverksamhet?

Terrorist,kvinnomisshandlade,döda homosexuella utbildning då eller!?

Postat av: Peter, den förtste.

En hyllning till Eddie Meduza: Eleganten från vidderna, ny film! Se http://www.anakronfilm.se/filmklipp"Det bor en man i skogarna som verkar lite ding...Eleganten i från vidderna gör inget inget under hot...Han säger att politker är ett jävla byk...Om en höjdare vågar sticka upp så smäller det direkt...Det fina folket säger han är inte riktigt klok, men om han hör det får de sig en jävla höger krok...Eleganten i från vidderna, ja han är ju min idol, för han bråkar och jävlas med höjdarna och ger dem vad de tål, Eleganten i från vidderna är en fri och egen man och det skulle klart vara underbart om jag kunde bli som han..." Se: http://www.youtube.com/watch?v=IhHrm1Gqopw

2010-01-22 @ 21:54:34
Postat av: OT

Oväntad draghjälp för SD i valkampen! Se http://www.majblomman.se

2010-01-22 @ 23:43:00
Postat av: Roberth Ström

Var finns undersöknigen?

2010-01-22 @ 23:52:20
Postat av: Carl

Fogishagen: På vilket sätt fick vi det bättre av 4 jordklot stenmur? Hylla dagens vardagshjältar istället som Thoralf t.ex.!

2010-01-23 @ 01:13:47
Postat av: SD 2010

Det började som en "skakning på nedre däck". Det fyllde väl oss mer med häpnad än med skräck, vi förstod inte riktig orsaken till att Sverige sprungit "läck". Man hade sagt oss att detta var världens säkraste och modernaste demokrati! Du tog fotot av barnen dina smycken och din hatt, jag tog en tröja, jag tänkte att världen är säkert kall. När vi steg ut i verkligheten och såg att "vattnet börjat strömma in", såg jag en tår eller var det vatten på din kind...Se: http://www.youtube.com/watch?v=CjzP137fWj4P.S. Vem i hela världen kan man lita på? http://www.youtube.com/watch?v=CPBb5Mas22Y

2010-01-23 @ 02:22:50
Postat av: Gustav III

Off topic!Det är mer än 20 år sedan jag köpte ett ex av Aftonbladet, även om jag på Stockholms centralstation blev intervjuvad 1964 som mycket ung tonåring, men på den tiden såg vi alla ut som 25 år. Skrollade över blasken för en stund sedan och fann att det bara var outtalat skräp. Till och med Expressen framstår som en tidning i all sin prydno! Såsom ett föredöme i pressen! Aftonbladet tycks ha tappat alla sans och balans! Varför köper folk skräpet?

2010-01-23 @ 02:34:47
Postat av: Rättvis

Här är “olof Palme gick på bio” Döm själva. Själv tycker jag att det är en vemodig visa som i förtvivlan häcklar bristerna i förundersökningen och korruptionen.

2010-01-23 @ 04:47:21
URL: http://www.youtube.com/watch?v=VpoGVuZXlp
Postat av: Gubben o Gumman

Off Topic: Emanuel Samuel Socialdemokrat, har nu köpt in ett vandrahem i Skåne, där 20 ensamkommande unga män från Malmö skall placeras ortsbefolkning är arga.

Expressens skriver om detta obs Maria Rydhagens slutsats:

-I Vellinge var det först protester sedan visade det sej att en majoritet var för motagningen.

(Sure Bettan)

Svenska journalister måste vara bland dom största lögnhalsarna i hela världen.Vi får väl se på valdagen i Vellinge hur bra det går för gummiryggarna i Moderaterna där.Journalister måste tro att Svenne banan är helt tom i bollen.

2010-01-23 @ 08:39:50
Postat av: a

håller med,

läste också att torsås var den bästa.

(Y)

2010-01-23 @ 09:27:32
URL: http://annnaaah.blogg.se/
Postat av: Stefan K

Väldigt off topic!

"Kaninmannen" är idag ett känt begrepp. Ni vet, han som lurade till sig runt 3 miljoner i bidrag för ett påstått handikapp.

Rapport visade ett inslag på webben, där nyheten kryddades med en tecknad bild av bidragsfuskaren. Föga förvånat så var han porträtterad som en "typisk svensk", med ljus hy och blont hår. Detta föranledde mig att maila Svt:s chef Eva Hamilton för att fråga om skälet bakom detta. Svaret kom en dryg vecka efteråt och var skickat från Svt:s nyhetsansvarige Jan Axelsson. Jag tänkte citera en mening i svaret:

-"Varken vår redaktör eller tecknaren som fick i uppdrag att illustrera artikeln kände till vilken nationalitet som personen i fråga har".

Denna uppgift mina vänner, har som bekant legat ute på vissa bloggar i över ett halvår. Även viss pk-media har visat en förvisso pixlad bild, men där det klart och tydligt visar att mannen inte är av svensk härkomst. Naturligtvis har inte hudfärgen någon betydelse när det gäller brottslingar, utan frågan är varför Svt som licensfinansierad kanal, väljer att lura sina licensbetalare på detta sätt? Att inte redaktören kände till gärningsmannens identitet är givetvis struntprat och detta sätter ytterligare fokus på flera redan infekterade frågor. Hur opartiska är Svt? Hur trovärdiga är deras nyhetsförmedlingar? Vad kan vi vänta oss av Svt i valrörelsen?

Gå gärna in på Fria Nyheter och skriv under deras namninsamling.

Postat av: nesse

Det är en jäkligt bra fråga. Det sparas och det bromsas lite överallt men aldrig någon som helst invandrarbroms. Det diskuteras överhuvudtaget inte då problemet är tabu och får inte ifrågasättas. Politikerna vill inte ha upp denna fråga som är den absolut viktigaste för vår framtid som ett oberoende folk! Ska det drivas en hel valrörelse utan att frågan diskuteras ? Skandal i så fall, hoppas att Sd får upp frågan till en stor seriös diskussion. Många är väldigt intresserade av denna ödesfråga !!

2010-01-23 @ 12:16:00
Postat av: nesse

Läser man inläggen här om Södertälje så förstår man vilket land vi kommer att ha om en fem tio år, om denna galenpannepolitik får fortsätta. Inget tyder ju på att partierna tänker ändras inriktning! De är ju så överens i denna fråga. Då kommer det inte finnas pengar till skolor och åldringsvård utan pengarna måste gå till att ge invandringshorderna mat och tak över huvet.

2010-01-23 @ 12:28:56
Postat av: suka

Nog skrev LT om det: http://lt.se/nyheter/1.713480-sodertalje-har-samst-skolor

Men det hemska är att pengar som skulle gått till skolan i södertälje har "stulits" till att härbärgera nya invandrare.

2010-01-24 @ 11:06:42
URL: http://sukarof.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0