INRE STRIDER I MILJÖPARTIET

Inom det lokala leden i Miljöpartiet har striden om makten uppenbarligen varit hård och prästen Jonas Löhnn håller i partipiskan. Som präst så låter han även partipiskan vina bland medlemmarna.

Barometern avslöjar idag ett dokument som visar att prästen och miljöpartisten Jonas Löhnn tillsammans med en liten grupp miljöpartister tvingat bort landstingsrådet Ann Hellenborg från kommande valrörelse.

Notera första meningen som lyder ”Detta är en frivillig överenskommelse som tar hänsyn till såväl partibästa som personbästa”.

Vilken lögn av prästen Löhnn!


 

 

Ett fullständigt häpnadsväckande dokument över hur det går till inom Miljöpartiet. Miljöpartiet har verkligen demokratiproblem. Undrar hur miljöpartiet gör om alla miljöpartister kryssar Ann Hellenborg trots att hon inte får bedriva någon personvalskampanj.

Jag bara undrar hur detta dokument kommit i Barometerns ägo. Inte är det Jonas Löhnn som ordnat det. Kan det var Ann Hellenborg? Varför skulle hon då vänta i mer än 4 månader på att läcka det.

Jag skulle gissa att socialdemokraterna haft ett finger med i spelet efter den tuffa debatt som varit de senaste dagarna mellan Jonas Löhnn och socialdemokraterna angående KSRR (KalmarSundsRegionensRenhållare). Där Jonas Löhnn gått till hårda angrepp på socialdemokraterna.

Nu kommer hämnden från socialdemokraterna som kan ha läckt detta dokument till Barometern.  


Kommentarer
Postat av: kjgk

Ordet frivillig har en särskild klang för oss män som gjort värnplikt.

2010-01-26 @ 00:13:53
Postat av: Oroväckande nyheter

Skandal i Uppsala!! Går det utesluta med snabbt varsel??

2010-01-26 @ 00:31:31
Postat av: j-å

Nu får du allt förklara dej mera ingående, Thoralf.

Om detta dokument är en hemlig överenskommelse inom Miljöpartiet, oseriöst eller inte, hur har socialdemokraterna kommit över det.

Har de stulit dokumentet eller finns det även i Landstingets arkiv.

2010-01-26 @ 00:33:28
Postat av: BossX

Visst är Miljöööööpartiet ett härligt partiiiiiiiii! Det jobbar hårt med den subventionerade vindkraften. Hittade följande på Climate Scam apropos Österlen:quote”Det största hotet mot vår natur och mot vårt kulturarv utgörs idag av storskalig etablering av vindkraft. Drivkrafterna för exploateringarna utgörs av lagstiftade bidrag dvs. skatt (så kallade elcertifikat) som i sin tur är en följd av en klimatpolitik som saknar grund i sund och verifierbar vetenskap”.unquote

2010-01-26 @ 01:26:44
Postat av: Gubben o Gumman

Va har "Bananbladet" (Barometern) barn ihop med Socialdemokraterna i Svågerköping.

Det är väl ändå inte möjligt.

Vilken trevlig präst,vi passar på att skicka några

tänkvärda ord till honom:

Religion är för dom som inte vill komma till helvetet.

Andlighet är för dom som varit där.

2010-01-26 @ 04:29:40
Postat av: Thoralf A

j-åS+V+MP styr i kalmar läns landsting. Därför tror jag att dessa partier också kände till denna uppgörelse. Inte minst med tanke på att pension utlovades till 51-årige Ann Hellenborg.

2010-01-26 @ 07:36:25
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Skånepåg

Prästen Jonas Löhnn lever tydligen inte som han lär. Undrar om han överhuvudtaget kommer ihåg betydelsen av det åttonde budet?

2010-01-26 @ 07:50:23
Postat av: Patrik

Sprickor i fasaden alltså, jag tror att det inom alla partier inom 7-klövern finns ett ljäsande missnöje bland deras förtroendevalda runt om i landet. Allt fler av dessa har insett att Sverige inte kan fortsätta bedriva poliik på det sätt som deras partier vill. Men utåt sett måste fasaden om ständigt solsken till varje pris upprätthållas. Om så krävs även med hjälp av partipiskor viftandes utav utsända partikoryféer från kungliga huvudstaden.

2010-01-26 @ 08:12:49
Postat av: Stefan A

Obegripligt hur mp kan få 10 % av rösterna,man får hopppas att det sjunker i samma takt som tempraturen....

2010-01-26 @ 08:33:31
Postat av: iln

Mycket märkligt formulerat dokument. Man avpersonifierar "Rådet"! Hade det gällt mig så hade jag aldrig accepterat en sådan skrivning.

2010-01-26 @ 10:28:39
Postat av: j-å

Förstår inte vad som är så häpnadsväckande?

Är det dokumentet i sig, som i detta fallet ligger som ett bevis för överenskommelsen?

Eller är det överenskommelsen som är så häpnadsväckande?Förmodar att det är dokumentet, för överenskommelsen är inget nytt fenomen. Så går det till inom politiken och har hänt i alla partier.

Inom många andra områden också, för den delen.

Det kallas för att kohandla.Skillnaden är det undertecknade dokumentet. Men det ligger i tiden. I dag måste man ha papper på allt eller inspelat på band. En muntlig överenskommelse och ett handslag som bekräftelse, är ingenting värt i dessa tider.2010-01-26 @ 10:34:58
Postat av: Stora Småland .

Annat ämne : läste på Fria Nyheter " mördare kan inte utvisas - kan utsätta andra för fara "! Jo,jo

men om han utsätter ngn i Sverige för fara , det tycks inte ha ngn betydelse !!

2010-01-26 @ 13:11:51
Postat av: Patrik

Det är alla dessa oinsatta medborgare som inte har koll på politiken som automatiskt håller på MP bara för att dom värnar om miljön som andra talat om för dem. Dom som har björnkoll på dom övriga politiska partierna i landet vet att MP står för en ohämmad massinvandringspolitik och oinskränkt kravlöshet utan motprestationer. Miljöpolitik som dessutom är ansvarsfull gentemot dom som ska betala för den är väl det minsta man kan kalla dem för att bedriva.SD 2010 för oss och för våra barns skull.

2010-01-26 @ 14:59:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0