HÄGGLUND DESPERATA KAMP

Kristdemokraterna partiledare Göran Hägglund agerar mer och mer desperat. Det ena utspelet efter det andra kommer i en strid ström. Man kan nästan tro att han kämpar för sin överlevnad och det är väl egentligen just det som det handlar om.
Muslimfjäskandet är väl det mest häpnadsväckande utspelet i Kristdemokraternas moderna historia. Men den följer väl Göran Hägglunds linje med nedmontering av den kristna värdegrunden. Där homoäktenskap och abortturism är andra lågvattenmärken.
När Göran Hägglund igår i Jönköping krävde sänkt skatt för pensionärerna blir man minst sagt förstummad. I sitt tal krävde han att skattegapet mellan förvärvsarbetare och pensionärer måste minskas. Det har blivit alldeles för stort idag!

Har Göran Hägglund glömt bort att han ingår i den sittande regeringen och att han själv är socialminister. Man tar sig för pannan och undrar om det är någon annan än de mest inbitna kristdemokraterna som går på dessa valser. Göran Hägglund har i allra högsta grad bidragit till att detta skattegap införts mellan förvärvsarbetare och pensionärer som enda västerländska land. Har Göran Hägglund redan glömt detta.

När en politiker beter sig på detta sätt så skapar det enbart politikerförakt, absolut inte något förtroende.

Idag är det många som frågar sig vart Kristdemokraterna är på väg? Till moskén kanske!


Kommentarer
Postat av: Skånepåg

Thoralf kolla www.antiism.se eller kontakta bloggägaren. Kan tänkas att Jorma har något sparat?

2010-01-30 @ 12:17:06
Postat av: Skånepåg

Sorry, skall vara http://antiism.wordpress.com/

2010-01-30 @ 12:19:59
Postat av: peerpede

Har de helt förlorad styrfart inom KD?

Jag skal inte räkna upp alla krumbuktar det har kommit från KD, men bara nämna konvertit Karlsson intåg och nu detta slöjfjäsk från detta onödiga parti.

Kanske dessa vilsna människor borde byta partinamn till MuslimDemokraterna och efter behörig framsägande av de heliga orden "Allahua akbar" och amputering av förhuden, inta sin rätta plats i Svensk politik.

2010-01-30 @ 19:44:53
Postat av: Robin_Shadowes

Såssarna har Pekgul och Baksi. Mp har Kaplan och Ruwaida. C har fortfarande Aldebes fru. Det är bara V och Fp jag inte vet om dom har några mussar aktiva i sina partier. Å andra sidan så stöder V aktivt Hamas och palestinier, Fp har islam-vurmare som Malm och Ohlsson. M a o är samtliga avgreningar av sjupartiet positiva till islam.

2010-01-30 @ 22:32:58
Postat av: Katinka Glahd

Göran Häglund är "Rikstönten"personifierad.Han har för länge sedan förlorat all trovärdighet. Hoppas att väljarna ser till, att han och hans parti placeras för gott på den politiska historiens stinkande soptipp.Där hör habn rätteligen hemma!

2010-01-31 @ 08:22:36
Postat av: Ludvig

Ja man känner inte igen KD längre sedan dom började sitta i Moderaternas knä. Många kristna väljare är besvikna

2010-01-31 @ 08:45:34
Postat av: Knut

Jobbskatteavdraget är orättvist men nu är Hägglund desperat för att inte ramla ur riksdagen. Han fronderar öppet mot fyrklövern. KDS har ju bestämt att arbetslösa och pensionärer skall betala högre skatt.

2010-01-31 @ 15:04:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0