FREDENS RELIGIONFredens religion har åter igen visat sitt fula tryne. En somalier med uppehållstillstånd i Danmark försökte igår slå ihjäl Kurt Westergaard, Muhammedtecknaren.

Somalier är de människor som har det svårast att integrera sig i det västerländska samhället enligt all statistk.

Men vem bryr sig om detta i Sverige?

Under 2009 kom det ca 6000 asylsökande från Somalia. Till detta kommer också en anhöriginvandring på ca 6000 personer. Med andra ord under bara 2009 har Sverige "begåvats" med inte mindre än ca 12000 människor från Somalia som lever på bidrag. Sverige går en "mörk" framtid till mötes med dagens partier i riksdagen.

Grattis alla skattebetalare! Kostnad ca 1000 miljoner kronor!

Kommentarer
Postat av: Hulda

Tänk om USA,s indianer hade haft samma invandringspolitik som Sveriges regering..

De kämpade för sitt land och kultur.

Vi naiva Svenskar betalar för våra kolonisatörer....

2010-01-02 @ 09:45:17
Postat av: Kalle

Mordförsök på en dansk muhamed-tecknare som står under ständigt polisbeskydd.Nu MÅSTE svenska plitiker både till höger och vänster gå ut offentligt och fördömma detta mordförsök utfört av en alqida somalier. För att säga till att detta accepterar vi inte i den demokratiska staten Sverige.Mörkar/låter bli svenska politiker ett skarpt avståndstagande av detta våldsdåd så har de indirekt godkänt sådant agerande mot denne karikatyrtecknare av mohamed.

2010-01-02 @ 10:14:28
Postat av: Oskars lillflicka

Off topicSedan har vi den stora bluffen som TV 4 nyhetsmorgon, Aftonbladet, skånskan och andra gick ut med angående den försvunna 4-åriga flickan som försvann på nyårsnatten(vilka nu ansvarsfulla föräldrar tar ut en fyraåring mitt i natten för att skjuta raketer).Pressmeddelandet ifrån polisen och deras hemsida lät så här:"Maryam har långt, mörkbrunt hår, och var vid försvinnandet klädd i rosa jacka, byxor och skor."Detta fick enögda, fega, färgblinda, förljugna media till:Ljust till mellanbrunt hår.Fy fan! Ursäkta men jag blir sååå förb... upprördHur mycket ljug ska dessa svenska odugliga människor som kallar sig journalister har rätt att spy ut över svenska folket!!??

2010-01-02 @ 10:22:55
Postat av: oveg

Här finns en bra ”förekommen anledning” för danskarna att i EU återuppväcka tanken om ett ”SAFE HAVEN” för alla personer som söker skydd i EU. Med ett sådant skulle EU:s gamla länder besparas såna problem som nu visat sig i Danmark, samtidigt som ändå förpliktelserna om skydd för förföljda personer uppfylles.(Att få svenska politiker att ta upp det i EU måste tyvärr ses som utsiktslöst. Våra tongivande stjärnor tycks hela tiden ropa på fler, eller ännu fler, på amnestier för ”gömda och papperslösa” i en ständig utopisk dröm om att med svenskars skatter hjälpa all världens ”utsatta”. De som ser problemen blir inte nominerade till valbar plats).Om Danmark, som nu fått en ”förekommen anledning” att försöka slippa en massa ointegrerbara, förmår Kommissionen att ta på sig ansvaret för en uppbyggnad av ett”Safe haven” - lämpligen inom ramen för Barcelonasamarbetet och lokaliserat till ett område nånstans på Södra Medelhavsstranden - så görs två flugor på smällen: dels skulle medborgarna i de gamla länderna i EU se att EU och Kommissionen gör något positivt, dels skulle frånvaro av asylsökande göra att problemen med kulturkrockar blir lättare att hantera enär bara de som befunnits ha asylskäl släpps in.I detta ”Safe haven” kraftsamlar EU med all erforderlig personal på ett ställe; det behövs då bara en uppsättning av tolkar, utredare, advokater, etc.Agnarna skiljs från vetet, de som har asylskäl måste skolas och anpassas till ett liv i nåt medlemsland. Men de som saknar asylskäl kommer inte asylvägen in i det egentliga EU, de får stanna i området tills de kan återvända hem eller reser vidare. Men kanske skulle Kommissionen komma fram till att det även vore lämpligt med ett Migrationskontor i detta område för att bland de asylsökande vaska fram för EU önskvärda personer.Detta ”Safe haven” blir i praktiken även en karantänstation mot sjukdomar som TBC, HIV och annat, som inte borde få komma in i EU-länderna.2010-01-02 @ 10:52:28
Postat av: Thoralf A

ovegDu glömmer en sak. Folkpartisten Cecilla Malmström ansvarar numera för detta område inom EU.

Hur kunde det hända?

Det visar med all tydlighet Fredrik Reinfeldt och moderaternas agenda.

2010-01-02 @ 11:25:59
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: LP

Detta styrker mig bara än mer i min övertygelse att man måste klara av sitt personskydd själva i det framtida Europa.Tänk om Wetsergaard inte hade haft ett säkerhetsrum? Tänk om detta hade hänt i Sverige? Då hade man förmodligen inte ens brytt sig om hotbilden från myndigheternas sida.Hade Westergaard haft ett vapen och om han hade varit förmögen att hantera det på rätt sätt, kunde han låtit muslimen få smaka på de utlovade 72 russinen fortare än kvickt. En massa pengar hade besparats det danska folket och ett avskum mindre hade besudlat det underbara landet Danmark.Gated communities-samhället rycker allt närmare även i Sverige. Se filmen "La Zona" och se följande artikel svd:http://www.svd.se/nyheter/inrikes/en-av-tre-vill-bo-inhagnat_1928535.svd

2010-01-02 @ 11:27:56
Postat av: Fru Fökk

Det är 4 år sedan Kurt Westergaard, tecknade Muhammed med ett granatäpple på huvudet. Efter alla dessa år hotar dessa sabla muslimer väst med lika stor frenesi.

Fega svenska journalister och politiker gömmer sig under snuttefilten, darrande över hoten mot det fria ordet.

Svenska folket får läsa sanningen om självmordsfolket på bloggar och på andra modiga nordiska tidningar som vg.no och danska tidningar!Usch vad jag skäms över att vara etnisk svensk2010-01-02 @ 11:33:23
URL: http://www.vg.no
Postat av: Maria

@Fru FökkDu ska inte skämmas att vara svensk. Vi har inget att skämmas för. Vårt enda brott är att vi har röstat fram folkförrädare som har låtit främlingar trampa på vår välvilja. Glöm inte att Sverige har varit en åsiktsdiktatur de senaste 40 åren. Nu har dimman lättat och nu kan vi börja agera för att hindra utvecklingen.//@Rent allmänt.Inga mer "jag skäms över att vara svensk" meningar, tack! Det är något som Mona Sahlin, Prosten som glömde det 8:e budordet och Kalle Larsson skulle kläcka ur sig. Låt oss inte sjunka till deras nivå!Inga mer "det är kört" heller. Det är inte kört och det kommer komma en uppsjö med opinionsundersökningar där SD backar. Dom är beställda av odemokratiska människor som bara vill gjuta missmod i oss som tänker rösta på SD. Dom vill få oss känna att en röst på SD är bortkastat. Ju högre siffror SD får ju svårare är det att rasistförklara oss väljare. "Sjunker" den siffran så kommer rasiststämpeln fram igen.Gå inte på detta fula spel!

2010-01-02 @ 11:53:39
Postat av: Stefan K

Fru Fökk

Du ska inte skämmas över att vara etnisk svensk, tvärtom ska du vara stolt.

Du ska däremot skämmas över de etniska svenskar som skäms över att vara det. Börja i riksdagen och skäms hela vägen ner via journalisterna till de grannar som röstar på partier som nedvärderar svenska seder och traditioner.De radikala muslimer som kommit till Sverige och inget gör och inget vill, men som kostar oss skattebetalare enorma summor varje år, orkar jag inte längre kommentera.

Låt mig bara få gissa att vår välfärd skulle kunna vara högre än idag, även med sänkta skatter, om bara politikerna förstod vikten av en ansvarsfull invandringspolitik. Vi ska ta emot flyktingar likt alla rika länder och invandrare som söker jobb i Sverige ska ha rätt att få det om så är fallet. Det som sker i dagens Sverige kan dock knappast räknas som en ansvarsfull invandringspolitik. De som anser det, får gärna förklara vilka den är ansvarsfull mot.

2010-01-02 @ 11:59:37
Postat av: SF

Finansieringsproblematiken av massinvandringen börde lätt kunna lösas genom att man upprättade ett konto där alla självgoda hycklare kunde sätta in sina egna inkomster för att betala koloniseringen. Så slapp vi andra få se våra skattepengar flyta iväg till raketforskare från alla världens hörn...vem vet, vi kanske tom skulle få råd med skolor, vård & omsorg igen...Skulle va intressant att se vilka enorma belopp dessa sverigehatare typ Måna Muslim & Henrik Rydström skulle skänka med en tår i ögat...

2010-01-02 @ 12:13:52
Postat av: oveg

Visst har du rätt, Thoralf, att här tydliggörs Fredrik Reinfeldt och moderaternas agenda; dom har fått EU att utse en folkpartist från Sverige som kommissionär för asyleriet. Men egentligen var det väl folk högre upp inom EU som bestämde att den svenska folkpartisten skulle få just den posten, att de därmed inte vill att frågan ska lösas. Man kan bli bedrövad för mindre, dom sätter bocken som trädgårdsmästare. För det var ju folkpartiets Bengt Westerberg och hans invandringsminister Friggebo som öppnade fördämningarna mot asyleriet när dom tog över efter sossarna som med Maj-Lis Lööw som invandringsansvarig hade nyktrat till och kraftigt stramat åt inflödet. Det här med ett EU-gemensamt ”Safe Haven” skulle närmast i ett slag lösa asyleriproblemet i EU. Men det framstår tyvärr ändå i praktiken som ganska orealistiskt med tanke på hur styrningen ser ut.

2010-01-02 @ 13:50:32
Postat av: S-E karlsson

Jo , SF med ditt förslag så skulle vi lätt och enkelt få slut på både människosmuggling och den idiotiska invandringspolitiken ! Mycket bra förslag ,men pk- iterna ser inte skogen för bara trän tyvärr ! S-E Karlsson .

2010-01-02 @ 14:10:52
Postat av: Skånepåg

Från Jan Millds blogg och som säger allt!And the winner is?Postat av: allemand

LP,

Tänk om detta hade hänt i Sverige?Ja för om örfilar en ligist som förstört det du byggt upp under många år så får du dagsböter.

2010-01-02 @ 15:01:17
Postat av: Kalle

Det somaliska alquida mordförsöket på den danske karikatyrtecknaren av muhamed i granat turban är toppnyhet på det brittiska TV-nyhetsprogramet SkyNews och sänds över hela världen.Är det någon av de svenska politikerna som fördömt detta mordförsök på den 74-årige tidningstecknaren i vårt grannland???2010-01-02 @ 15:44:28
Postat av: S-E karlsson

Jag ser fram emot att postgången ska bli normal igen efter helgerna så jag kan få brevet från F-kassan som talar om hur mycket mindre min pension ska bli , så jag kan meila och tacka Alliansen så mycket för den presenten ! Det är ju naturligtvis viktigare att vi tar emot ännu fler invandrare med anhöriga som ska gå utan arbete i åratal och kanske aldrig kommer ut i något arbete ! Oss pensionärer är det ju inte så noga med , de flesta av oss har väl inte så många år kvar , så då måste det ju vara bättre att satsa på ännu fler arbetslösa ?

Mvh S-E Karlsson .

2010-01-02 @ 15:59:11
Postat av: Ibbe

@kalle

Sedan ett antal år kör jag med ett antal utländska tv-nyhetskanaler. Med dagens debattklimat i Sverige är det en nödvändighet. Konformismens tystnad råder, i medierna, i riksdagshuset. Det snällaste man kan säga är att svensk tv i största allmänhet gör en ganska annorlunda rapportering, d.v.s. förmedling av pk-åsikter, jämfört med ex. engelska,tyska,franska och brittiska tv-kanaler vilka inte förmedlar utan skildrar rätt upp och ner. "Fri och oberoende television" anser SVT att man står för. Så urvattnade är alltså numera betydelsen av orden fri och oberoende.

2010-01-02 @ 16:49:12
Postat av: Kalle

>IbbeHar jag också gjort i många herrans år. Utländska media repporterar fakta som en demokrati bygger på!!!Svensk media rapporterar åsikter i allt högre grad. Journalisterna kan inte skilja på nyhetsrapporterin för de försöker skriva en miniledarsida i det så kallade oberoende reportaget.2010-01-02 @ 17:34:55
Postat av: Kalle

Enligt bloggen Fra Nyheter så fördömer danska politiker mordförsöket på den danska karikatyrtecknaren Kurt Westergaard.Svenska politiker tiger som musslor.

Sossarna vek sig förut för det muslimska trycket.

SD sidor stängdes av dåvarande justitieministern Laila Freivalds. Hon fick sedan gå.Nu verkar den svenska Alliansens politiker göra något liknande. De tiger. Börjar de se hotet från det stora muslimska samhället i sverige eftersom de är sååå tysta??? Aliansen beter sig på samma tarvliga sätt som sossarna. Här kan man verkligen säga systerpartier. Alla politiska partier samlar sig i mitten som en klump i halsen.Postat av: Robin_Shadowes

"Svenska politiker tiger som musslor."Och musslorna tiger som svenska politiker. Samma skrot och korn helt enkelt.

2010-01-02 @ 19:39:49
Postat av: lee

I islam är Gud symbolen för det goda och djävulen symbolen för det onda.

Alla som bekämpar det onda och kämpar för det goda är muslimer.

Det finns ingen "fundamentalisk", "moderat" eller västerländsk islam lika litet som det finns svart afrikansk, arabisk islam eller indisk eller indonesisk islam.

Det finns bara en islam.

Det är den som Koranen kallar "Sunna av Gud" (Guds rätte-snöre), fortsättningen på de profetiska uppenbarelserna och det sista budskapet - det från Gud.De religiösa gubbarna är duktiga på att prata vackert till svenska företrädare och lura dem. De går in i alla politiska partier och skaffar sig en ställning i samhället. En man från Rinkeby sade i somalisk TV att det svenska samhället inte kan tvinga dem till någonting. Om de försöker kommer vi att bilda vår regering i Rinkeby och alla ska lyda oss. Så kaxiga och starka kände de sig

2010-01-02 @ 22:26:34
Postat av: Kalle

-Yttrandefriheten kan aldrig begränsas, den kan bara förloras sade Thomas Jefferson, född 13 april 1743, död 4 juli 1826, som var USA:s tredje president (1801-1809)Muslimerna försöker begränsa yttrandefriheten vilket dom ser ut att lyckas med. De vill döda alla som utnyttjar den. De tystar regeringar som den svenska sosseregeringen och nu alliansregeringen.Muslimerna försöker mörda dansk karikatyrtecknare som nyttjar sin yttrandefrihet!!!Är vi på väg att förlora yttrandefriheten???2010-01-03 @ 00:15:21
Postat av: lee

Men derras frihet ska gälla när det handlar om klädder .Då bor vi i en demokrati med yttrandefrihet.

2010-01-03 @ 10:08:46
Postat av: Fredrik

Inte ett ord eller kommentar från svenska politiker,media eller konstnärer.En hög jä...fegisar! sorgligt!Läste visst att mannen var inblandad i nån planering för att skada hillary Clinton?Ändå så får de jävla svinet asyl??Men danskarna lär nog ta i med hårdhanskarna denna gång för att se till att de där fattar att vi i den civiliserade delen av världen kommer aldrig ge vika för de där jävla muslimerna eller deras vålds kultur som är en cancerssvulst på den mänskliga utvecklingen!!!!!Skillnad på folk o folk!?

De kan ni ge er fan på !2010-01-03 @ 11:16:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0