ETT MAIL FRÅN VERKLIGHETENS FOLK

Många av mina läsare skickar mail med tips om artiklar och annat. Ibland kommer det också mail med berättelser om självupplevde händelser. Igår fick jag just ett sådant mail som var väldigt slående över hur vårt samhälle ser ut idag och hur det fungerar. Här kommer detta mail.

Hej Thoralf.

Hoppas att du vill och orkar läsa mitt mail. Jag följer bloggen konstant och jag är glad för att det går att få ha åsikter på nätet iaf.

Jag är en "kärring" på snart 60 år som kokar över av ilska snart. Jag har tre fina barn som är skötsamma hederliga SVENSKA medborgare.

För ca. 5 år sedan blev min mellanson brutalt misshandlad av 15 utlänningar. Min son och hans kompisar gick från en krog till en annan, de blev kissnödiga och ställer sig och pinkar på ett ställe. När de vänder sig om är de omringade av 15 personer. Alla förstod att det var något konstigt på gång , så sonens kompis försöker med typ "övertalningstaktik" att säga "vi vill inte ha bråk,,,,jag bjuder på en bira,,,,ta det lugnt". Då blir han knäad bakifrån och får käkbenet avslaget på 3 ställen.

Min son såg ut som köttfärs i ansiktet och var svårt chockad lång tid efter. Gärningsmännen drog från platsen snabbt, och tack vare en vaken polis så kunde de gripas långt senare.

Straffen blev i stort sett ingenting, de var för unga. Min son fick 20.000 Kr. i skadestånd ?????????? Rena rama hånet.

I
Aftonbladet den 24/11 09 läser jag om en tydligen muslim som fått 60.000 Kr för han kände sig kränkt av att få en fråga om han var kvinnofientlig.

"En 56-årig man från Göteborg kränktes under anställningsintervjun. Första frågan: Är du en kvinnoförtryckare? Han anmäler detta till diskrimineringsombudsmannen. Efter förlikning tvingas företaget nu betala 60 000 i skadestånd."

Visst är det egendomligt,,,och vaddå,,,är vårt vackra land demokratiskt? Jag ringde DO och frågade hur dom "prissätter" ett ärende och hur kan de betala ut så mycket enbart för att en arbetsgivare ställt en fråga.
Jag höll på att gå i taket av svaret!

"Att vi betalar ut sådana summor är för att stävja rasismen."

Jaså säger jag, men det får väl en motsatt effekt istället enl. min mening. Damen ville inte prata mer med mig,,,jag skulle maila om jag hade åsikter.

Nästa episod gäller min dotter. Hon jobbar i butik. Där springer en somalier som är anmäld flera ggr. för snatteri,sexuella trakasserier, misshandel, m.m. Han har över 70 akter liggande i tingsrätten. Denna somalier stjäl en tidning och min dotter sträcker ut handen och ber honom betala tidningen. Då slår han till henne,,,,han måttar slaget nerifrån och upp så hon får en rejäl smäll i bröstet och fläskläpp.

Polisen kommer omgående,,,(vill bara säga att vi har en fin och otroligt duktig poliskår). Hon gör anmälan och vidare ansöker hon om besöksförbud för somaliern. Detta avslås med motivering att slaget var inte riktat mot henne och att han måste få vistas på allmän plats. Allt finns på butikens överv.kamera.

Jag har levt en hel idiot om dessa alla orättfärdigheter som sker dagligen. Nu är jag bara spyfärdig på att tidningar håller ligister om ryggen. Så fort jag skriver en insändare om min åsikt så stängs alltid den debatten ner, jag skriver ofta i Nerikes Allehanda.

Här är ett praktex. på hur tidningen förskönar verkligheten enligt min mening. Om du orkar så kan du väl
läsa artikeln.
Som jag uppfattar artikeln så är tonen "stackars dom som får frysa" (Fattar jag fel eller vilket gör jag).

DETTA var vad som skedde irl. Lyssna på vad fastighetsägaren säger i intervjun.
Se inslag i Tvärsnytt.Milde tid. Jag säger bara,,,stackars fastighetsägare som hyr ut sina lägenheter. Ska han få skit av migrationsverket för det ???

Men det är klart att det är synd om dom stackars asylsökandena.,,,dom får inte fimpa cigaretter var dom vill,,,och tänk,,,dom måste städa också. Ja stackars människor. Men städar dom ,,, NEJ inte heller. Vad synd också att hamna här i Sverige när det är varmare i Afrika. Man kan ta med parabolen dit också om man vill.

Jag har skrivit mina åsikter i flera forum, och vips när det inte passar så står det en text att man ej kan kommentera mer.

Detta gällde även skriverierna om Westergaard i Danmark som var mordhotad. Inte en rad har skrivits mer om detta ämne.

Jag vill på det här sättet berätta hur en helt vanlig SVENSK kärring tycker.

Tack för en bra blogg, jag länkar den till alla jag känner.

MVH N.N

Detta mina läsare är ett mail från verklighetens folk! Hur många är vi inte som upplever det på samma sätt som denna "kärring" som vågar och försöker ta debatten.
Kommentarer
Postat av: SkånepågSVT Rapport har tagit fram en tecknad bild som ska föreställa den IRAKISKE kanindansaren Samir Husein Ali Ehsan som dömts till 3 års fängelse. På bilden som skall illustrera detta, finns en tecknad kanin och en person med etniskt svenskt utseende. Att även SVT skulle sjunka så långt ner i PK-träsket att man medvetet manipulerar sitt bildmateriel, trodde i alla fall inte jag.Hur mycket mer bildmateriel manipulerar SVT i sina program som vi inte har möjlighet att kontrollera?

Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Bästa "kärring på 60",#1. Skriv till justitieministern om och om igen!

Dina brev är offentliga handlingar och kommer att bevaras för all framtid! Ingen kan sedan säga det typiskt politiska; "Varför var det ingen som sa någonting?"

#2. Rösta SD och bli medlem! Du kan även engagera Dig i SD lokalt!

Detta är Din enda chans att bli av med frustrationerna!

#3. Du kan även flytta utomlands och då till ett annat land fritt från detta totalt "intelligensbefriade" avskräde från jordens alla hörn!

2010-01-16 @ 10:35:53
Postat av: Hulda

Tack till "kärring på snart 60".

Jobba på så gott du kan! Ytterst tråkigt med dina drabbade barn.

Håller med i kritiken att våra fega tidningar inte tar i dessa problem. Ytterst beklagligt.

2010-01-16 @ 10:58:11
Postat av: hummelstadskarin

Kan man skicka detta brev till landets alla tidningsredaktioner och fråga om man vågar publiera det? Jag menar, är det tekniskt möjligt?

2010-01-16 @ 11:01:34
Postat av: Hajen

Gubben på bilden ser ut att föreställa grabben på Kalles kaviar som vuxen.

2010-01-16 @ 11:40:34
Postat av: Skånepåg

En pinsam artikel i Sydsvenskan rörande Vellinges hantering av "ensamkommande flyktingbarn". Lögner och vinklingar visar hur illa ställt det är med moralen bland såväl inblandade politiker som inom massmedia.

Postat av: Fredrik

Alla vet att det är såhär!

Men lik förbannat ska det fortgå.DOM SKITER HÖGAKTNINGSFULLT I VAD VI SÄGER!!!Tack för att SD finns!

Så skönt att veta att fler o fler svenskar håller på att vakna ur sossedvalan.

2010-01-16 @ 12:37:11
Postat av: World Traveller

Var aer alla kommentarer fraan de Politiskt Korrekta naer ma laeser saana haer insaendare?antisverigedemokraterna, Chris, Jan, Birger m.fl, var aer ni?

2010-01-16 @ 12:37:38
Postat av: Fredrik

Kanindansar bildenMan kan kränka den vite hur mycket man vill

Men att lägga ut en teckning på Muhammed vågar man inte i PK media.. Vilka kycklingar!! Usch !Man visar en bild på en vit "svensk" när det är som vanligt, alltid,80% en invandrare som ligger bakom de mesta myglet!!Är inte det svenskfientligt,kränkande,diskriminering,ljuga och förvränga sanningen så vet ja inte vad som är!!Vilka klåpare!!

2010-01-16 @ 12:44:20
Postat av: martin

Mycket bra insändare. Jag tror alla som läser den uppfattar din ärlighet och blir upprörda över orättvisorna du berättar om. Bra ide att maila den till justitieministern! Och jag tror att SD vore glada om du var villig att engagera dig. Insändare och information är bara stoff, men i dagens svenska mediaklimat så är det politiskt arbete som behövs.

2010-01-16 @ 12:44:30
Postat av: AntiSverigedemokraterna

Självklart ska skadestånd rörande kränkning vara högre än en blåtira som läker ut.

Postat av: Skånepåg

"Självklart ska skadestånd rörande kränkning vara högre än en blåtira som läker ut."Samma höga klass på denna kommentar som innehållet på deras blogg. En skoltidning på mellanstadiet har en betydligt högre intellektuell nivå. Inte undra på att man inte vågar ange sin partitillhörighet!

2010-01-16 @ 13:28:28
Postat av: World Traveller

Jasaa, antisverigedemokraterna vaagade krypa fram bakom sin sten.Undrar hur maanga gaanger dom har deltagit i misshandel av Sverigedemokrater (de vaagar ju bara ge sig paa sina offer naer de har ett oevertag paa minst 5 mot 1, helst 10 mot 1) och hur maanga gaanger de har kastat sten paa polisen och taent eld paa hus och bilar.

2010-01-16 @ 13:49:50
Postat av: Sigge

"Självklart ska skadestånd rörande kränkning vara högre än en blåtira som läker ut."Det där är inte ens värt att kommentera men jag gör det ändå.Att jämföra en blåtira med ett spräckt käkben visar bara din utomordentliga dumhet.Det är väldigt svårt att bevisa att någon blivit kränkt (ett ord som, tillsammans med andra PK-floskler helt och hållet tappat sin innebörd), medan en fysisk skada inte går att motsäga.Blir du "kränkt" har du 2 val. Antingen har du lite självdistans, blir lite irriterad och kanske skrattar åt det för att sedan glömma det.. Eller får du bryta ihop och tycka synd om dig själv å dåligt för resten av ditt liv. Men kom fan inte och säg att ni ska ha ERSÄTTNING för något som är en helt subjektiv bedömning.Alla dessa påhittade diskrimineringar och kränkningar gör att de som VERKLIGEN blivit diskriminerade PÅ RIKTIGT verkligen blir drabbade.Förresten. Jag glömde att vita, heterosexuella, speciellt medelålders män (Nej, jag är inte medelålders) inte kan bli diskriminerade. Vi är roten till allt ont.

2010-01-16 @ 13:57:23
Postat av: Bill Hagstone

Jag är en ny bloggläsare, således har jag mycket liten erfarenhet om vad som sägs i detta forum.

En sak slår mig omedelbart, vad är 'antisverigedemokrat'??? Finns det 'antisocialdemokrat* eller 'antifolkpartist'? eller 'antivadfansomhelst'?

Jag tycker alla de 'anti' kan ta sig i brasan. Det borde vara mer naturligt att skriva vad man vill istället för vad man inte vill.

2010-01-16 @ 14:04:26
Postat av: Zalgonenko

Gott folk, skriv ut denna bloggpost och kopiera upp ett antal. Dela sedan ut till alla arbetskamrater, alla i bekantskapskretsen, osv.

Gärna med en liten hint om att Thoralf är en Sverigedemokratisk kommunpolitiker.Finns inte bättre reklam för att rösta Sverigedemokratiskt!

2010-01-16 @ 14:09:14
Postat av: nesse

Hennes berättelse ger en inblick hur oerhört sjukt detta multikultisamhälle börjar att utvecklas. Det bara måste bli en förändring då många känner en enorm uppgivenhet. Inte ens majoriteten av invandrare kan väl ställa upp på denna galenskap!? Ingen vill väl ha ett sånt samhälle utom naiva pk-korrekta politiker !!

2010-01-16 @ 14:19:09
Postat av: Fredrik

Så vad Anti SD säger är:

Slå dom på käften istället för att ifrågasätta,diskutera och föra debatt! Men det är ju helt i AFA och SOCIALDEMOKRATINS anda för det är ju det invadrar ungarna gör idag! Slår folk sen kräver respekt!?Idiotin har uppnåt nya höjder!!Tack Anti SD för att ni finns för det visar ännu en gång hur korkad man måste vara för att inte inse att flummets tid är över!

2010-01-16 @ 14:34:35
Postat av: rim

Eftersom Reza Javid har försvunnit som bloggare ligger det nära till hands att han är inblandad i bloggar typ antisverigedemokraterna och Vi i Sverige.

2010-01-16 @ 15:47:12
Postat av: Från Dalarna

Människor som inte har något att förlora är väldigt farliga... Ni som har makten just nu bör tänka på det.Det myndigheterna inte verkar förstå, det är att människor som inte har något att förlora är väldigt farliga. Vi svenskar blir konstant trampade på. Vi har snart bara skyldigheter och inga rättigheter. Med så kallade flyktingar är det precis tvärt om. Dom verkar inte ha några som helst skyldigheter, bara en massa rättigheter. Dom har till och med rättigheter som vi svenskar inte har.

Dom som just nu har makten skapar hela tiden nya lagar för att trycka ner oss, kontrollera oss, skrämma oss. Och på så vis försöka behålla makten.

Svenskar med ”fel” tankar blir socialt brännmärkta, utstötta, förlorar jobben, blir uteslutna ur olika föreningar och klubbar, blir uthängda i media, blir anklagade för att vara psykiskt sjuka, blir utsatta för brott som t.ex. hot, trakasserier, förstörelse av egendom, mordbränder, misshandel, mord, osv.

Socialisterna och kommunisterna som begår dessa brott, blir YTTERST sällan ställda inför rätta. Blir dom det så är straffen mycket låga. Däremot människorna som blir utsatta för dessa terrorister, och försvarar sina liv och/eller familjemedlemmars och/eller vänners liv. Ja, dom blir oftast dömda till mycket stränga straff. Även om mycket skulle peka på att personen i fråga är helt oskyldig, så döms det ut långa fängelsestraff.

Enligt representanter för etablissemanget, så har människor med ”fel” tankar inga rättigheter. Dom är egentligen rättslösa. Det visar ju sig gång på gång.

När en del muslimer står framför TV kamerorna och uppmanar till brott, ja till och med mord på oss otrogna, smutsiga hundar, då gör etablissemanget ingenting. Andra så kallade flyktingar, säger rakt in i kameran att dom har förklarat krig mot oss. Vad gör polisen och politikerna? Ingenting! Imaner sitter framför kamerorna och påstår att våran del av världen inte tillhör oss, utan dom och Allah.

Jag har mer än en gång i mitt jobb (även privat), träffat människor som berättar om hur dom är utsatta för invandrare och får ingen hjälp av polisen och/eller skola och kommun. Det är trakasserier, hot, mobbing, rån, uppdiktade skulder, misshandel, stölder, inbrott, osv.

Speciellt utsatta verkar barnen och ungdomarna vara. Dom kommer ibland till mig i ren desperation för att få lära sig självförsvar (ej martial art), då inte bara den fysiska delen.

Jag har träffat människor som har tvingats flytta på grund av alla invandrare. Dom kan helt enkelt inte bo kvar. Se ovan.

Jag har haft människor som har kontaktat mig och helt enkelt vill att jag kommer och beskyddar dom, löser problemen. Sist det hände så var det en man på närmare 60 som var utsatt, och fick ingen hjälp av myndigheterna. Dom kunde inget göra var beskedet och det han hade anmält, hade i vanlig ordning blivit kastat i papperskorgen.

Vad är det för samhälle politikerna har skapat, när det har gått så här långt? Varför kan inte svenskarna ens få det beskydd och dom rättigheter dom är berättigade till? Hur långt ska detta behöva gå?

Inte nog med detta ovan. Myndigheterna pumpar in hur mycket pengar som helst, till så kallade flyktingar. Medans det hela tiden stramas åt när det gäller oss svenskar. Till och med dom som har varit med och byggt upp vårat land och nu är pensionärer drabbas. Nyligen så sänkte regeringen deras pensioner.

Hur långt tror ni i etablissemanget, att ni kan ta detta innan svenskarna helt enkelt gör uppror? Som jag skrev tidigare. Människor som inte har något att förlora, är farliga motståndare. Hur länge tror ni som just nu sitter med makten, att ni kan pissa på folket och skänka bort landet innan det blir revolution? Svenskarna i stugorna runt om i vårat avlånga land är förbannade.

Etablissemanget tror tyvärr att dom sitter säkert, och att det värsta som kommer att ske är lite hårda ord från gräsrötterna. Det kan dom leva med. Det bekommer dom inte. Etablissemanget tror inte att svenskarna har modet att resa sig mot makten. Det misstaget har också andra regeringar i historien gjort…

2010-01-16 @ 16:12:36
Postat av: AntiSverigedemokraterna

@ rimSåvitt vi på bloggen ASB kan konstatera så har Reza en egen hemsida och han har inget med vår belysande blogg att göra.// ASBhttp://www.s-info.se/page/default.asp?id=1745

Postat av: Peter, den förste.

@Från Dalarna: "Människor som inte har något att förlora är väldigt farliga..."Vi får hoppas att tillräckligt många politiker tar sitt förnuft till fånga, innnan det är försent.

2010-01-16 @ 16:35:03
Postat av: gunsan

"vår belysande blogg att göra"Jo nog sjutton belyser den er enfald och okunnighet. För en gångs skull har ni faktiskt rätt!

2010-01-16 @ 16:52:37
Postat av: Thoralf A

AntidemokraternaDet är alltid intressant att läsa hur andra människor uppfattar verkligheten och detta kan man få en lektion i om man besöker Antidemokraterna blogg.Uppenbarlien har dessa personer varit på kurs i mediateknik hos någon diktatur, gissninsvis Nordkorea.Jag instämmer i vad andra skrivit om denna blogg att den gör ett mycket bra jobb genom att visa hur tokiga människor det finns hos de etablerade partierna som kan ta del vilka lögner och tolkningar som helst. Detta utan det minsta dåligt samvete.Jag hoppas verkligen inte att ni slutar med er blogg utan jag kommer med stor sannolikhet börja länka till era galenskaper vilket kommer ge mig och andra goda argument i debatten.

2010-01-16 @ 17:38:08
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Putte

@ AntiSverigedemokraterna. Det är väl bara att hoppas på att ni åker på en riktig omgång med stryk, helst då från ett invandrargäng, så ni riktigt får njuta.

2010-01-16 @ 17:44:53
Postat av: tony

"kärring"

Bra skrivit!Två av mina barn har varit utsatta för liknande saker,den ena blir det rättegång på nu i feb!

2010-01-16 @ 18:15:02
Postat av: Fredrik

Antisverigedemokraterna har en affich på sin hemsida om man skrollar ner lite och tittar till höger Där man lagt in en NAZIST SYMBOL IHOP MED SD LOGOTYP.Anmäl thoralf omgående!!!!!!!!!!!!!!

2010-01-16 @ 18:26:04
Postat av: World Traveller

En snabb blick paa Sydsvenskans hemsida nu raecker foer att oevertyga mig om att roesta paa SD.

2010-01-16 @ 19:16:57
Postat av: peerpede

Denna berättelse är vad många svenskar upplever i vardagen i mötet med mångkulturen.

Bilden är liktydig i våra grannländer och vad jag vet växer det så sakteligen ett massivt missnöje och en vrede över dagens förhållande.Det är antagligen inte frågan om det blir en folklig reaktion, men när gemena man säger; nu är måttet rågat!

Hur mångfaldspolitiker och Islamapologeter vill stävja det upproret står i det ovissa, men mest sannolikt är att de hellre flyr än vill fäkta illa.Eftertidens dom över dessa politiska och kulturella charlataner lär bli hård och det lär komma utkrävas rättvisa vrån verklighetens folk mot de där så flagrant har svikit det förtroende de genom parlamentariska val har erhållit.

2010-01-16 @ 20:13:03
Postat av: P

Har levt med detta hela min uppväxt och eftersom inga straff någonsin delas ut så är enda lösningen att flytta.

2010-01-16 @ 20:18:57
Postat av: GustavIII (med snille och smak)

Verklighetens folk finns inte på TV4! Råkade se nyheterna klockan 19.00. Två saker som slog mig!1) Ett antal unga kvinnor hade tvingats till prostitution här i landet. Dessa kvinnor kom från diverse andra länder, vilka angavs. Självklart hade man då räknat med att även få veta etniciteten på gärningsmännen. Icke sa nicke! Blattar så klart! Är det någon som vet?2) Professor Demker uttalade sig igen. Tröttsamt fruntimmer. Vad som inte angas var att hon ett stort sozze fan! Det här med varudeklaration är viktigt även i politiska sammanhang!

2010-01-16 @ 20:49:21
Postat av: GustavIII (med snille och smak)

Verkligheten har heller aldrig träffat AB! Läs om butiksägaren, som sköt på rånarna och själv blev skadad. Genast upprättade polisen en akt om mordförsök beträffande butiksägaren (?????). Läser man Expresen så framstår situationen mer komplicerad. Slogs butiksägaren för sitt liv?Inte heller här fick vi veta varifrån de inblandade kom. Förmodligen var både butiksägaren och rånarna invandrare. Varför inte tala om det rakt av?Det ligger fara i luften, och här går tydligen invandrare som butiksägaren på den hårda linjen. Mitt liv och min egendom! Fan ta dem som angriper mig! Sunt! När blir svenskarna litet tuffare mot brottsling? Hur länge skall vi ta skiten från de kriminella utan att slå tillbaka? Nu får det vara nog!

2010-01-16 @ 20:57:01
Postat av: GustavIII (med snille och smak)

Man blir bara så jävla förbannad! Det är så jävla modigt att hoppa på någon ensam kvinna eller dylikt. Kan bara ingen banka skiten ur alla dessa gärningsmän! Återinför starffarbete.

2010-01-16 @ 21:00:23
Postat av: Konrad

För jävligt Vi måste ena oss.. Nu gäller det! upp till kamp!

2010-01-16 @ 21:10:13
Postat av: Stefan K

Vet de anställda på DO om att dylika telefonsamtal och mail som de ovan finns redovisade på diverse utmärkta bloggar som denna? Skulle vara intressant att få ta del av reaktionerna när de får veta att hela svenska folket kan läsa om DO:s ibland horribla beslut.Varför bryr sig folk om Antisverigedemokraternas inlägg? De, precis som bloggen, är lika intressant som en finne i röven? Tar man ingen notis om den, så försvinner den snart tämligen obemärkt.

2010-01-16 @ 21:17:54
Postat av: GustavIII (med snille och smak)

Tjejer och grabbar! Nu har jag kollat in bilden på Expressen om rånet en gång till! En av de skadade är en blåsvart neger! Butiksägaren eller en av rånarna? Erfarnhetsmässigt så borde det vara rånaren och butiksägaren en muslim! Någon som håller emot?

2010-01-16 @ 21:18:52
Postat av: GustavIII (med snille och smak)

Sista kommentaren för ikväll! Kan någon tala om för mig vad i helvete dessa negrer gör i Sverige? Varför är de här? Ensamkommande barn eller vad?

2010-01-16 @ 21:29:47
Postat av: Peter, den förste.

@GustavIII (med snille och smak): "Kan någon tala om för mig vad i helvete dessa negrer gör i Sverige?"Försvarar din rätt att yttra dig, men tycker att du bör stryka "(med snille och smak)" i din pseudonym.

2010-01-16 @ 21:53:29
Postat av: Rättvis

Antisverigedemokrat tycks vara ovanligt svag i analysen. Begriper han inte att det även är mycket kränkande att bli utsatt för en misshandel. I det här fallet var det dessutom en gängmisshandel.

2010-01-16 @ 22:36:32
Postat av: Timglas

Städar vänsterpartiet egna toaletter i riksdagshuset eller låter de städerskor för 55 000 kr i månaden göra grovjobbet?Alla ska ju tjäna lika mycket.Använder Kaj Raving offentliga toaletter?

2010-01-17 @ 00:13:56
Postat av: Robin_Shadowes

Tycker det där inlägget om att den som inte har nåt att förlora är farlig. Om politikerna tänker fortsätta samma politik men ändå har lite självbevarelsedrift så borde dom kanske förbjuda lyktstolpar...

2010-01-17 @ 02:13:19
Postat av: Ludvig

Ja här ser vi hur långt det har gått och det fortsätter. Man känner ionte igen vårt land längre.

2010-01-17 @ 08:33:36
Postat av: Fröken Sverige

Tack till "kärring på snart 60"! Du är även välkommen att skicka din insändare till min blogg. Mailen finns i högermarginalen under Profil.Vi behöver alla fler och fler mail från verklighetens folks verklighet.

Mvh/FS

2010-01-17 @ 16:28:28
Postat av: Fröken Sverige

Tack till "kärring på snart 60"! Du är även välkommen att skicka din insändare till min blogg. Mailen finns i högermarginalen under Profil.Vi behöver alla fler och fler mail från verklighetens folks verklighet.

Mvh/FS

2010-01-17 @ 16:29:01
URL: http://www.imittsverige.blogspot.com
Postat av: Micke

Jag överväger att rösta på SD i nästa val, som en tydlig markering och för att ge befintliga riksdagspartier en knäpp på näsan.

Dock har jag svårt för SD's vurmande för kristendom, då jag anser att ALLA religioner är dumheter!/Micke

2010-01-19 @ 09:19:53
Postat av: UncleBob

"Eftersom Reza Javid har försvunnit som bloggare"Stämmer utmärkt. Reza Javid hade lite svårt med sitt afghanska temperament och önskade på forumet sverigedemokraterna döda. Han gjorde ständigt bort sig med sina hatiska och obalanserade utfall mot motståndare som ifrågasatte varför han förde sådana snyftkampanjer för att få Farid Habibi att stanna trots att han inte bedömdes ha flyktingskäl.En kampanj drogs igång "LÅT FARID STANNA" och det var Kalle Larsson från vänstern och Reza Javid som tävlade om vem som kunde ömka Afghanen mest.Ett halvår senare, i mars, dömdes Farid Habib för grov våldtäkt till fängelse och utvisning.Föga förvånande är alla försvarstal för honom raderade från Rezas blogg och från SSU´s blogg och det är tyst som i graven från Sossemuslimen.

Alla hejaramsor och stödinlägg han skrivit raderades från nätet. Syns inte -Finns inte! verkar han desperat ha tänkt.I september 2009 skrev han senast på sin blogg vilket tydligen var ett för svårt kapitel för den gode Reza som lyckades göra allting fel. Det vore föga förvånande om det inte är han och några andra rabiata socialistrevolutionärer som bedriver "Antisverigedemokrat" för den bär samma lögnaktiga propagandastil som Rezas och andra förvirrade vänsterflummares tidigare alster.Men en ska är säker: Reza har gett Sd hundratals nya väljare bara genom att försöka svina ner Sd-are och andra kritiker. De utmålas med breda penseldrag som "rasister" och "antidemokrater".Den gode Reza kunde med fördel göra sin afgahnske vän sällskap till hemlandet och slåss för lite sossekrati och Fartid Habibis kvinnosyn.http://frianyheter.wordpress.com/2009/03/10/farid-habibi-fick-2-ars-fangelse-och-5-ars-utvisning/http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1745&blogg=22603UncleBob

2010-01-20 @ 03:13:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0