EFTERLYSNING

Jag har för det mesta en öppen attityd till kommentarer och hur andra kommenterar mig på sina bloggar. Jag tar givetvis upp vissa inlägg och bemöter kritik när jag finner det befogat. Enda gången jag hittills gått längre är när direkta hot riktas mot mig då gör jag omgående en polisanmälan. Nu är det nog ca ett år sedan jag gjorde någon polisanmälan och det känns bra. Nu är det dock valår så då ökar säkert risken för diverse aktiviteter på vänsterkanten och jag tillhör säkert en riskgrupp.

Det jag däremot noterar är att diverse personer på vänsterblocket ägnar sig åt att anmäla diverse  Sverigevänliga bloggar för förtal och kränkning. Ett exempel på detta är Carina o Stefan i Landskrona. Ett annat är bloggen Politiskt inkorrekt som stoppas gång efter gång av Wordpress.

Peps Perssons uttalanden om att han skall stämma mig är även det ett uttryck för den ”jakt” som pågår just nu på oss Sverigedemokrater.

Därför överväger jag nu att göra en anmälan angående den nidbild som publicerades av mig iförd SS-uniform och hitlermustach  på socialdemokraternas bloggportal under förra året. Ansvarig för denna nidbild var en Toni Lappalainen från Östergötland. Jag funderar på att göra två anmälningar, dels mot Toni Lappalainen och en mot det socialdemokratiska partiet.

Jag tror nämligen att det är stor risk att denna nidbild kan börja dyka upp på diverse bloggar under valrörelsen och det hoppas jag kunna förhindra med en anmälan.

Nu efterlyser jag skärmdumpar som bevis för denna nidbild. Jag tror att det finns ett antal personer ute i vårt avlånga land som kan ha bra exempel på vart denna bild har används. Den kan mycket väl ha publicerats på många andra forum som jag inte känner till.

Skicka i så fall ”skärmdumpen” till [email protected]

Inga länkar i kommentarerna, Tack!


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Klart vi ska kolla upp det :-)

Man får ju besvara med samma medicin

Dessa människor tycks inte begripa att vi lever i en demokrati för dom tror att dom är dom enda som har rättigheter ?? Märkligt folk de där flummet:-)

2010-01-30 @ 12:19:47
Postat av: Fredrik

Läs denna:

Postat av: Fredrik

Sanslöst !!

Postat av: Fredrik

Lönar det sig att följa reglerna?

Nej o åter nej!

Vad är det för budskap man sänder!?

Mina ,era, våra skattepengar förfan !

Snyltare ska ut med huvudet före!Kan omöjligt vara fel att känna och tycka så för det är ju sanningen!

Postat av: Skånepåg

Råkade tidigare lägga in i fel tråd http://antiism.wordpress.com/ Kan tänkas att Jorma har något sparat. Minns att han var i ordväxling med personen då denna bild publicerades.

2010-01-30 @ 12:54:58
Postat av: Skånepåg

Hej ThoralfHittade detta om det kan vara till nytta?http://antiism.wordpress.com/2009/03/19/grova-s-pahopp-pa-thoralf-alfsson-sd-kalmar/

Postat av: Per Petersson

http://antiism.wordpress.com/2009/03/19/grova-s-pahopp-pa-thoralf-alfsson-sd-kalmar/

2010-01-30 @ 13:32:41
Postat av: Per Petersson

Ja jäklar i det Skånepåg. Samma tanke men du var snabbare. :-)

2010-01-30 @ 13:34:13
Postat av: Skånepåg

HeHe. Som artonåring 10,7 sekunder på 100 meter!

2010-01-30 @ 13:36:26
Postat av: allemand

Jag stöttar dig.

2010-01-30 @ 14:41:37
Postat av: Ola

I sak håller jag med dig. Vänstern har ändrat taktik. Man plöjer igenom alla Sverigedemokratiska bloggar och forum man kan hitta. Man kollar även i kommenteringen. Ser man det minsta lilla så anmäler man för att man har blivit "kränkt" eller för förtal. Oavsett om man har en realistisk chans att vinna målet. Visst är det så. Det är satt i system nu.Tråkigt. Men det borde vara ganska enkeltfrån och med nu att undvika detta.

2010-01-30 @ 14:54:40
Postat av: LP

Det är lite lustigt att islamofilerna och de andra sverigehatarna använder just knepet att hålla millimeterhårt på lagen och hugga så fort man tror sig kunna vinna i en rättegång.

Stödet för civil olydnad brukar ju annars vara vanligt förekommande bland vänsterslöddret, men nu är lagens bokstav plötsligt så viktig, att minsta skitsak skall dras inför skranket.Med lag bygger man landet, det kan jag skriva under på. Missbruk av lagen kan å andra sidan bryta sönder samma lag. Alla kan inte vara nöjda alltid med alla lagar, men en viss koncesus måste finnas. Diskrimineringslagarna, eller åtminstone missbruket av dessa, hotar den tysta överenskommelsen som krävs för att rättssystemet skall fungera. Man kommer att driva tiotusentals människor till att bli rättshaverister om man missbrukar lagstiftandet och tillämpningen så som man nu gör. Överenskommelsen faller sönder.Detta är väl i själva verket just vad mångkulturalism handlar om, att bryta sönder och bränna det sociala kapitalet och slutligen göra varje man till en ö.2010-01-30 @ 15:30:21
URL: http://everykindapeople.blogspot.com/
Postat av: Stefan A

Trycket kommer nog att öka ju närmare valet och ju hetare valdebatten blir, kan var farligt för Thoralf och Åkesson mf. som är aktiva utåt, kan i värsta fall trigga igång galningar på vänsterkanten och andra org. av allehanda slag som det finns gått om numera. Mångfalden av anmälningar mot Sverigevänliga bloggar beror på att de är desperata och inte längre har några argument, då kommer anmälningarna som ett brev på posten,hotet från kommunisten Peps är nog inget att bry sig om, kostar pengar att stämma någon, särskilt om man förlorar....

2010-01-30 @ 15:39:02
Postat av: vmm

Thoralf: har för mig att jag tog en skärmdump av den bilden. Men den finns i sådana fall på en dator som jag inte kommer åt förrän om ca en vecka. Men jag ska kolla och isådana fall så får du ett mail med bilden.Den där bilden tycker jag var över gränsen. Lite får man tåla men det finns också en gräns. Och den där bilden var helt klart över gränsen så jag tycker du gör rätt ifall du anmäler.

2010-01-30 @ 18:56:53
Postat av: p a

http://antiism.wordpress.com/2009/03/19/grova-s-pahopp-pa-thoralf-alfsson-sd-kalmar/Antiism har bildenOm det inte går att stämma sossarna som förnedrare, så kanske det går att stämma dem på ett "publiceringsarvode", för otillåtet utnyttjande av en bild på dig. Alla som anvands i annoner etc, får ett publiceringsarvode, det borde du vara berättigad till, minst.

2010-01-30 @ 20:26:14
Postat av: P

Hade någon gjort detta mot vilken annan politiker som helst utom en SD-politiker, hade det blivit ett liv så inihelvete.Detta ska självklart anmälas Thoralf, du bör ha mycket god chans att vinna detta, visserligen är Sverige otroligt korrupt för att vara en västerländsk "rättsstat", men ändå.

2010-01-30 @ 22:26:12
Postat av: Robin_Shadowes

Tänkte väl att Antiism borde ha bilden. Lappalainen hängde ju faktiskt på hans blogg ett rätt bra tag härom året eller när det nu var.

2010-01-30 @ 22:27:24
Postat av: Magnus

P: "Hade någon gjort detta mot vilken annan politiker som helst utom en SD-politiker, hade det blivit ett liv så inihelvete."

.

Nja, jag har många gånger sett SD-bloggar av den ilsknare typen -- bl a Anti-ism -- som haft denna sorts nidbilder.Det är inget att bli stött av utan ger den som blir avbildad publicitet samt drabbar bara den som publicerar den om det inte finns något korn av sanning bakom. Tror inte att de politiker jag sett avbildas med Hitlermustach (bl a Reinfeldt) skulle tänka tanken att reagera på det.Att -- som du föreslår -- anmäla det i syfte att stoppa det visar även på att man har en oacceptabel syn på yttrandefrihet.Du skriver även här att du tror att en domstol kan stoppa sånt här. Din syn på muhammedbilderna? Nej, sverigedemokrater har oftast en inte så intelligent syn samt kanske en syn på medierna som är en smula totalitär. Bl a Dragan Klaric har efter att ha refuserats på en tidning skrivit att det blir ändring på det när SD kommer till makten. själv refuserade han allt som inte hyllade honom i sina kommentarer.Nåväl, jag tror inte katt du har intelligens nog att begripa vad jag skrivit eller att dra slutsatser av det, men det skadar ändå inte att det sägs.

2010-01-31 @ 01:15:47
Postat av: Thoralf A

MagnusJag säger som Peps."Det var satan va du kan!"

2010-01-31 @ 01:49:56
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Skeåning

Jag tror inte Magnus har intelligens nog att förstå Thoralfs pik...!

2010-01-31 @ 02:23:10
Postat av: Jonas

Följande bloggar har skärmdumpar av varierande kompletthet, varav den första är bäst/mest komplett:http://goranolsson.blogspot.com/2009/03/ytterligare-en-skogstokig-sosse.htmlhttp://antiism.wordpress.com/2009/03/19/grova-s-pahopp-pa-thoralf-alfsson-sd-kalmar/http://antiism.wordpress.com/2009/03/27/socialdemokrat-tvingades-stanga-sin-s-infoblogg-efter-grova-fortal/http://blogghelvetet.se/blogg/?p=1622Den sista innehåller dessutom potentiellt anmälningsbart förtal eller dylikt!Give 'em hell, Thoralf!Mvh

Jonas

2010-01-31 @ 04:36:43
Postat av: Thomasson

Magnus:

Nu är det iofs. en skillnad på vad Thoralf gör och vad 'alla andra' bloggar gör, eller hur.Om man inte klarar av att se skillnad på vad en politiskt engagerad politiker (Thoralf) och Jorma, som driver bloggen mer som privat eller i allmännytta är skrämmande.Liknande gäller för 'alla andra'. Lite skillnad om en socialistisk blogg sätter ett ansikte på Hitlers kropp kontra om Mona Sahlin gör det samma...Tror inte att förtal håller rättsligt. Men det är av vikt att anmäla alla dessa händelser för att bara visa hur barnsliga oppositionen faktiskt är. Sen är det upp till deras egen organisation att röja upp bland mupparna.

2010-01-31 @ 12:03:31
Postat av: tanke!

du kanske passar i den uniformen

2010-01-31 @ 16:06:12
Postat av: Antiism

Till Magnus, jag som driver bloggen Antiism är varken representant eller ens medlem i SD. Jag är en vanlig fd sosse som tröttnade på hur samhället misshandlas utav riksdagen. När det kommer till min hållning på bloggen så har den sin förklaring från mitt privatlivs erfarenheter...och dessa håller jag för mig själv då få ens skulle kunna sätta sig in i vissa händelser och skeenden.

Mina bilder är alltid ursprungna ur grov satirisk och elak ironi...en bild säger oftast mer än tusen ord. Det man oftast glömmer bort är det att jag sällan har dragit tungan i baken på någon...för de som läste om vargens vara eller ej på SD-kuriren såg säkerligen att jag inte drar mig för att sparka sverigedemokrater eller partiet som sådant i skrevet när jag anser de har fel. Kanske borde några fundera över hur det kommer sig att jag tillåts kommentera på några utav SDs värsta motståndares bloggar inom vänsterkollektivet, medans övriga SDare är totalbannade? Självklart har jag nidbilder men jag tillhör även de som har hängts ut värst och anklagats för en massa skit som jag definitivt inte har gjort. Ta piratpartisten Jan Rume som exempel där han använder sig utav Tommy Funebos "granskning" utav mig:http://janrumes.wordpress.com/2010/01/20/fulbloggare/Rätt märkligt egentligen då Funebo samtidigt säger att jag går under synonym och att han därför har misslyckats med att anmäla mig för förtal och annat trams...men mina "brott" var minsann lätta och hitta utan att veta vem jag är. Så varför skulle jag som vanlig bloggskribent dra mig för att göra dessa filurer till åtlöje via mina bilder? Jag struntar faktiskt fullständigt i vad andra tycker oavsett om det är SD eller kommunisterna i V som gnäller...jag kör mitt race oavsett och säger vad jag tycker och känner ;)

2010-02-01 @ 15:29:47
URL: http://www.antiism.wordpress.com
Postat av: Tonismat.se

Du Thoralf, hur går det med din anmälan, har ju gått ett tag nu och jag har varken sett eller hört något...eller skrattade dem åt dig?

2010-05-08 @ 04:07:01
URL: http://tonismat.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0