CENTERVETERAN GÅR TILL SD

Då var det dags för nästa avhopp från de så kallade "etablerade partierna" till Sverigedemokraterna.

Sven Niklasson har fått nog i Centerpartiet efter 40 år. I en artikel i GP säger han bland annat följande.

"De har många åsikter som inte andra vågar stå för. Läser man hela deras partiprogram, vilket jag tror att få har gjort, så är det inte mycket som är stötande."

Kommentarer
Postat av: Timglas

Jag hoppas bara att SD fortsätter vara positiva till kärnkraft.

2010-01-13 @ 02:28:05
Postat av: Donnie Blair

Hoppas SD också vidtager kraftiga åtgärder mot Nordpol och ger de svenska övervakande institut som är till för att övervaka alla slöfockar ultimatum för sin brist på att genomföra sitt uppdrag

2010-01-13 @ 09:18:25
Postat av: Fru Fökk

Tweetdeck! Skaffa Tweetdeck och krossa allt motstånd. Googla och läs

2010-01-13 @ 09:30:27
Postat av: Ludvig

Det var glädjande! Från det partiet kommer det säkert fler. Det går inte att känna igen Centerpartiet längre, dom stod ju på det enkla folkets sida förr. Nu har makten berusat.

2010-01-13 @ 09:35:27
Postat av: S-E Karlsson

När inte Thoralf som ju är duktig och van kommunpolitiker inte lyckas få svar på vad invandringen kostar Kalmar kommuns innevånare så är det ju inte så konstigt att vi två Sd:are i kommunfullmäktige i Högsby kommun heller inte lyckas med det i Högsby ! Det är bara så att det ska mörkas i båda kommunerna . Om man efterlyser kostnader för tex anhöriginvandringen så får man bara svävande svar och att det är inbakat i andra sociala kostnader ! Därmed får man sej nöja .

Att det sedan dras ned både här och där tycks inte ha någon betydelse, bara man får visa hur human man är med andras surt förvärvade skattpengar !

2010-01-13 @ 12:01:36
Postat av: Nalle i Växjö

Visste ni att det finns en myndighet som värna för "Svenskheten"Är inte det olagligt eller i varje fall mycket olämpligt?

Postat av: Peter, den förste.

Korthuset de etablerade byggt upp håller på att falla ihop; Man får bara hoppas att inte hela Sverige faller ihop som ett korthus innan SD får ett avgörande inflytande.Uppmaning till alla aktiva politiker: Tiden är nu kommen för eder att följa ert personliga samvete! Vad ämnar ni göra med Sverige! Framgång eller undergång?

2010-01-13 @ 12:41:32
Postat av: Mats

Härligt. En intervju med en nyavhoppad där han inte samtidigt delvis tar avstånd från Sverigedemokraternas invandringspolitik. Det går åt rätt håll. Nästa politiker som hoppar av kommer att motivera sitt beslut med att han inte längre kan stödja sitt gamla parti i invandringsfrågan.

2010-01-13 @ 13:06:58
Postat av: Hajen

Proppen är ur nu kommer ketchupeffekten. Kör på vi behöver fler ärliga politiker till riksdagen.

2010-01-13 @ 13:45:09
Postat av: World Traveller

Underbart att laesa. Det finns saekert maanga inom Sossarna, Moderaterna, Centern och kanske till och med KD och Folkpartiet som inte vill foelja sina partiers linje och medverka till Sveriges soenderfall. Jag kaenner maanga bra maenniskor som tyvaerr roestar paa de partierna ''foer att det har de alltid gjort''. Aentligen verkar det som om folk har boerjat oeppna oegonen, tack o lov.

2010-01-13 @ 14:12:30
Postat av: H-U Rudel

En "kulturkrock"http://www.gt.se/nyheter/1.1843261/offret-fotograferade-mannen-med-mobilen2010-01-13 @ 15:20:41
Postat av: Stefan K

Jag tror det finns många politiker som inte gillar det som sker med hemlandet Sverige.

2010-01-13 @ 16:01:15
Postat av: Per Petersson

Någon som vet vad det är för jönsar som driver denna blogg?http://antisverigedemokraterna.wordpress.com/2010-01-13 @ 17:06:32
Postat av: sten

Det är typiskt att det är politiker från folkrörelsepartier som sossarna och dom gamla bondeförbundarna som hoppar av och går till SD. Kommunalpolitikern börjar väl få nog, när dom ser att det ena efter det andra äldreboendena läggs ned till förmån för satsningar på dom skäggiga flykting"barnen".

2010-01-13 @ 17:11:11
Postat av: Skånepåg

@ Per PeterssonDen där bloggen slår t.o.m. kvällsstidningarna med råge i att förvränga fakta och att komma med direkt lögnaktiga påståenden, vilket inte säger litet.Är väl antagligen startad i ett desperat försök att "neutralisera" i första hand den största politiska bloggen PI. Med hänsyn till det totalt verklighetsfrånvarande innehållet i deras inlägg och tolkningar av fakta, är det förhoppningsvis endast en tidsfråga innan det blir någon form av åtgärd mot bloggen?Vem som driver denna blogg? Ja sossarna har ju gjort deperata försök med bloggen Sd-bluffen. Den här bloggen är troligen, med hänsyn till den nivå på inläggen som man presterar, ytterligare ett steg tillbaka åt vänsterhållet!

2010-01-13 @ 17:55:15
Postat av: Per Petersson

Så sant Skånepåg,vet inte vad dom lider av riktigt,men bara det inte smittar. Vem minns inte Martin Andersson,stjärnan från Nybro med sin blogg "Sakliga argument" som stilla somnat in. Eller den verbala ordvrängaren Lappalainen som i ett senare skede påstod att han blev rätt mycket SD. Nu hörs han inte alls. Dom gör ibland stora ansträngningar utan att få resultat. Ska bli intressant att se hur länge antisverigedemokraternas blogg existerar.

2010-01-13 @ 18:09:13
Postat av: Hulda

Per Petersson. Tittade på sidan du länkade till. Helt rätt, det var riktiga jönsar!!

Är allt motstånd till SD som detta så är det en barnlek för partiet att komma in i riksdagen!

2010-01-13 @ 19:17:28
Postat av: Kalle

Men det finns SD-motståndare som stämmer människorna bakom SD-bloggar inför tinget. Vilket gör att bloggverksamheten ligger nere ett tag för SD-bloggaren skriver på sitt eget försvar till Tinget. Tydligen en taktik från våra motståndare.Sedan finns det andra motståndare som försöker splittra oss inför valet. Igår till exempel här på denna blogg när vi splittrades i vargfrågan.Vi kommer att se mer av sådana saker och mycket annat som vill sänka SD inför valet 2010.Tänk på det och var verkligen på er vakt!!!

2010-01-13 @ 19:45:54
Postat av: Gubben o Gumman

Kalle : Bra inlägg vi ser ju vilken signatur som

håller på med bla vargfrågan på blogen,instämmer helt med dej.

Spammfiltret för vänstertroll?

2010-01-13 @ 20:15:42
Postat av: AntiSverigedemokraterna's Blog

De tomma stolarnas parti Sverigedemokraterna är redan sänkta. Hur ska ett parti kunna fungera och utöva något om man inte har kandidater, SD har inga kandidater som har den kunskapen som behövs i någon kommun. Vi på bloggen ASB tackar för alla besök på bloggen och ni kan där läsa aktuell fakta om partiet.Vi säger som Janne sa :

Vill verkligen fyra procent av befolkningen rösta på ett idiotparti som förklarat sig öppet rasistiskt ? Det tror jag faktiskt inte. Jan Guillou

Postat av: gunsan

"Vi på bloggen ASB tackar för alla besök på bloggen och ni kan där läsa aktuell fakta om partiet."Rättelse till ovanstående:

"Vi på bloggen ASB tackar för alla besök på bloggen och ni kan där läsa en massa lögner och vidriga hopkok om partiet".

2010-01-13 @ 20:50:16
Postat av: AntiSverigedemokraterna's Blog

Snälla lilla Gunsan inte hetsa upp dig nu. Varför bemöter du inte de som skrivs på ASB bloggen sakligt ? Är det inte sant att över 55 stycken har lämnat partiet ? Varför Gunsan inget annat parti har haft en sådan flykt dessutom har de varit de kunniga som lämnat.SD brukar skylla på strutspolitik men strutsmenatlitet tycks utövas bland SD:s gräsrötter och det är bara dom som offras de fyras gäng sitter säkra.

Postat av: Funtaren

Jag älskar det här:"Alla har sett honom som en representativ medlem, säger Tage Larsson."Ja ser man på, en Sverigedemokrat kan uppfattas som en representativ medlem i centerpartiet. SD:s politik kanske inte är så omänsklig som det görs gällande då? Man kan tydligen inte känna igen en SD:are på bockhorn och svans, kors vilken chock!De som är nära denne käre nye medlem i lokalpolitiken har fått sig en rejäl minnesbeta och kanske nu börjar tänka lite mer förutsättningslöst om SD.Man kan ju hoppas iallafall.

2010-01-13 @ 21:19:14
Postat av: AntiSverigedemokraterna's Blog

Förnekar du detta med gunsan ?http://www.facebook.com/pages/Sverigedemokraterna-i-riksdagen-Nej-tack/142027660912

Postat av: Stygge Sigge

@AntiSverigedemokraterna's BlogAtt citera KGB-agenten Jan Guillou stärker verkligen eder trovärdighet--töntar!2010-01-13 @ 22:02:35
Postat av: Roberth Ström

Det finns problem med detta också

2010-01-13 @ 22:23:31
Postat av: gunsan

@ AntiSverigedemokraterna's BlogEn uppmaning till hela gänget bakom denna fantasifulla pseudonym är att läsa Ian Wachtmeisters blogg. Sedan kan ni på nytt krypa tillbaka till er stinkande gödselstack och i den miljö, där ni uppenbarligen trivs bäst!

Postat av: nesse

Glädjande! Förnuftet måste segra och många inom de etablerade kan helt enkelt inte tro på den förljugenhet som nu härskar. Kommer att bli en rejäl omritning av den politiska kartan vid valet i september. Såg att Kd var nere på 3,2% i någon mätning. Så med största sannolikhet by by till Kd i riksdagen! Det kan bli en smärre chock för borgarna, de har ett jätteproblem att brottas med. Det kan bli Sd som blir räddningen hur mycket de nu än värjer sig inför detta scenario.

2010-01-13 @ 23:54:56
Postat av: AntiSverigedemokraterna's Blog

"gunsan" Vi väntar än på dina sakliga kommentarer på våra postningar på ASB bloggen.Valet kommer inte på någotvis att avgöras pga: invandringspolitiken då invandringen till Sverige inte är ett problem.Valet 2010 kommer att handla om sjukförsäkringen ungdomsarbetslöshet och FRA lagen// ASB bloggen

Postat av: World Traveller

@ antisverigedemokraternaOm man skriver sanningen om massinvandringen och brottsligheten paa kommunistiska bloggar inklusive alla svenska dags- och kvaellsstidningars sidor saa censureras man. Saa vad aer daa meningen med att besoeka er blogg?Ibland slaepps en kritisk kommentar in men saa fort det aer naagon som verkligen vet vad han skriver om saa aer censuren stenhaard. Saa jaevla ynkligt, men typiskt er fega AFA-typer.

2010-01-14 @ 05:11:57
Postat av: Robin_Shadowes

Håller med, ingen idé att besöka dessa tidningar/bloggar då censuren där är stenhård. T o m sakliga inlägg raderas och kommentatorerna får mejl om att dom brutit mot reglerna trots att dom inte har gjort det egentligen.

2010-01-14 @ 05:26:11
Postat av: Putte

Det är väl inte svårt att räkna ut att bakom AntiSverigedemokraterna's Blog döljer sig AFA-drägg som aldrig jobbat eller betalat någon skatt i Sverige.

2010-01-14 @ 06:29:32
Postat av: Anonym

Ca 1000 krigsförbrytare lever i Sverige med PUT elle t.o.m. svenskt medborgarskap. Troligen är det mångdubbelt fler terrorister som också lever här. Inget problem tycker AntiSverigedemokraterna's Blog och våra hjärndöda medier och riksdagaspartier.

2010-01-14 @ 06:38:06
Postat av: Roberth Ström

du antidemokraten gör oss alla en tjänst kryp ner i hålet du kom upp ifrån!

2010-01-14 @ 11:41:48
Postat av: gunsan

@ AntiSverigedemokraterna's Blog"Vi väntar än på dina sakliga kommentarer på våra postningar på ASB bloggen."Då får ni antagligen vänta länge eftersom det är en omöjlighet att lämna en saklig kommentar på era osakliga postningar, där det helt klart framgår att enda syftet med bloggen är att bedriva en lögnaktig och simpel personförföljelse!

2010-01-14 @ 11:58:53
Postat av: AntiSverigedemokraterna's Blog

Förstår du nu "gunsan" varför SD aldrig kommer att nå riksdagen. Sverigedemokraterna sitter tysta i de kommuner de fått mandat och när de ställs frågor till dem kan de inte svara eller så svarar dom som vår "gunsan" här. Tror ni verkligen 4% kommer att lägga en röst på de tomma stolarnas parti ? Det tror inte vi på ASB bloggen och många med oss :-)

Postat av: AWSvensson

Ian Wachtmeister som presterat mer för Sverige på en dag än dessa ASB: are kommer att göra under ett helt liv.

Postat av: gunsan”Tror ni verkligen 4% kommer att lägga en röst på de tomma stolarnas parti ?”Skriver en värdig representant för ”de tomma hjärnornas” parti.De tomma stolarna uppstod därför att folk röstade på Sd, trots att partiet inte hade några kandidater till kommunalfullmäktige på dessa orter. Dessa stolar kommer att bli såväl välfyllda som avsevärt utökade av Sverigevänner efter höstens val. Detta faktum gör nu att antidemokrater och andra skumraskorganisationer har drabbats av panik och det är därför representanter för "de tomma hjärnornas parti" gör allt med lögnen som vapen för att försöka smutskasta Sd.P.S. Jag förmedlar ovanstående som jag fått i mail från min kollega ”Benny”, som f.n. har något strul med sin dator och kunde inte själv skriva kommentaren på bloggen.

2010-01-14 @ 14:30:23
Postat av: Hulda

jaha, nu dyker AFA,s verbala stormtrupper upp. Anser sig vara smarta, men det är endast de som tycker så.

Att skriva "då invandringen till Sverige inte är ett problem!, avslöjar dem hårt och brutalt.

Men det är väl så att sitter man i ett ockuperat hus, med Palestina-sjalen alltför hårt virad runt halsen, kan IQ-förmågan lätt falla ner till noll.....

2010-01-14 @ 14:36:52
Postat av: Thoralf A

AntisverigedemokraternaKan du berätta för oss vilka kommunfullmäktigeförsamlingar som du/ni besöker regelbundet eftersom du tydligen vet så mycket.

Någon kommunfullmäktigeförsamling i Kalmar har du uppenbarligen inte besökt. Är det bara Ronneby eller?Som företrädare för partiet vet jag nog betydligt mer om våra väljare och våra kandidater. Det är lika så gott att ASB förbereder sig på ett chocktillstånd den 19 september.

2010-01-14 @ 14:52:19
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0