BARBAREN SHEIK ISSA BIN ZAYED AL NAHYAN FRIAD

Jag misstänker starkt att vi inte får läsa om detta i svensk media. I Danmark var detta dock en stor nyhet igår men i Sverige har jag inte kunnat hitta något än så länge under morgonen.

Se videon som visar de minst skrämmande delarna av denna misshandel/tortyr av en försvarslös man. Där till och med en uniformerad polis deltar. Jag känner sån avsmak när man ser och läser om de illdåd som denne fine sheik gjort sig skyldig till.

Inte undra på att människor från fredens religion är terrorister. Guantanamofängelset framstår som rena dagiset efter detta.

Här kan vi prata om en religion som repekterar alla människors lika värde!Läs artikel.


Se video

Kommentarer
Postat av: World Traveller

Det aer gamla nyheter Thoralf, aatminstone utomlands. Som vanligt tystas saant ner haer i det islamvaenliga politiskt korrekta Sverige.

2010-01-11 @ 08:23:34
Postat av: Fru Fökk

BBC hade en debatt med myndighetspersoner i Abu Dabi från Doha i helgen där detta framkom att detta var vanligt liksom prostitution. Förnekelse, naturligtvis från regeringen

2010-01-11 @ 08:35:01
Postat av: World Traveller

En f.d. kollega till mig fraan Nepal fick ett telefonsamtal att hans bror som jobbade i saudi-Arabien hade doett i en trafikolycka. Han floeg hem foer att ta emot kroppen. Innan kroppen anlaende fick han ett anonymt telefonsamtal som sa ''check the body''.

Naer han oeppnade kistan och kollade saa saag han att det fanns inga skador efter en olycka paa kroppen, daeremot saa var alla organ borttagna, inklusive oegonen.

Hag har hoert en liknande historia fraan en Filippinare.

2010-01-11 @ 08:35:05
Postat av: Thoralf A

World TrevellerNyheten är att han nu livit frikänd!Organstöld är ju Aftonbladet experter på! Men troligen är de inte lika intresserade då det är araber som begår dessa organstölder.

2010-01-11 @ 08:39:54
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Fredrik

Som sagt! stolt svensk som inte har ett uns respekt för dessa kulturer och dess folk.Vissa kulturer,religioner och människosläkte bör endast finnas som beskrivning på i historieböckerna som ett av de största hotet mot mänskligt värde och framtid.Såg idag att PK media (svt) intervjuade nån på FN som såg att fler IRAKIER sökte ASYL i Sverige ?Sen så började jag skratta när jag såg att vår dubbelmördare som tog livet av sig

( Skrivit i sin blogg )Sanslöst att perversa som sitter på rättspsyk har tillgång till nätet och mobil telefoner.

Egen blogg ???? Men va fan !!Men det är landet Sverige idag.Kriminella,pervon,bidragskåta och annat slusk har och kräver lika mycket rättigheter,pengar,sjukvård o fan o hans moster som hyfsat hederliga människor som inte ens kan gå in på banken och låna pengar och allt annat vi TVINGAS betala,göra och finna oss i för att få tillgång till välfärden.Men inte dessa!Fyyyyfan säger jag bara!!2010-01-11 @ 08:52:13
Postat av: Micael Foghagen SD-medlem Kalmar

Ännu ett exempel i raden av fruktansvärda dåd utfört i Islams namn. Fullständigt oacceptabelt!Tyvärr överlever Islam mig, men jag kan åtminstonde verka för att minska dess inflytande i Sverige.Dags för alla att sätta ner foten. Stopp för moskeér, stopp för minareter, stopp för särbehandling i religonsfrihetens namn mm.Islam är och förblir per definition en avart inom livsåskningar. Fast cementerad i en klan/ökenkultur daterad till 600-talet.Kärleksbudskap? Så f-n heller!

2010-01-11 @ 09:50:45
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Men vadå?

Enligt Sveriges Statsminister, Fredrik Reinfeldt, så är det bara Vi "etniska svenskar" som är barbarer?

2010-01-11 @ 10:49:14
Postat av: Gubben o Gumman

Vilda Western i Oskarhamn i helgen se Östran nätet:

Jätteslagsmål.

2010-01-11 @ 11:08:00
Postat av: Skogman

Här ser man klart och tydligt hur onda poliser är. Samma sak gäller natuligtvis de svenska poliserna. Vidriga människor.

2010-01-11 @ 11:16:09
Postat av: Kalle

"Danska konstnärer lägger i hög grad band sig själva för att inte stöta någon med sin konst, visar en undersökning. Rädsla för repressalier från fanatiker är den främsta orsaken till att en lång rad danska författare, bildkonstnärer, gallerister och museichefer väljer att smyga på tå." Källa:Everykindpeople, hela texten på länken.Har vi samma utveckling i sverige eller är vi där redan så att media och annat (själv)censureras???Ha SverigeDemokraternas partiordförande Jimmie Åkessons Aftonbladsartikel i åtanke!!!

Postat av: AWSvensson

Nu kommer rapporter, som förväntat, om att asylsökande flyktingar minskar till Sverige. Till bilderna av en amputerad man så fick vi nyheten att man börjat tvångsavvisa till Irak men detta kunde inte gå för sig att man gjorde till de centrala delarna utan då låg Sverige bättre till.

En undran , detta nya begrepp asylsökande flyktingar.Asylsökande är man, flykting kan man bli om man uppfyller dess specifikation. Bomber i Bagdad eller Malmö är inget assylskäl. Tvångsavvisa , ja återvänder man inte frivilligt så vad återstår. Kan någon förklara för mig med flera , om det nu är oroligt i de centrala delarna så innebär det ju att det är lugnt i andra delar. Där om någonstans vore det därför rimligt att man fick sitt skyddsbehov tillgodosett, fjärran från Sverige både i avstånd och kultur.

2010-01-11 @ 13:03:08
Postat av: Magne

Gubben o Gumman:Bosniska föreningen i Oskarshamn hade fest i lördags. Det förklarar väl saken.

2010-01-11 @ 13:06:21
Postat av: AWSvensson

När man inte kan kommentera Barometern så ligger det en gravad hund, så Magne du har nog rätt.

2010-01-11 @ 16:33:57
Postat av: Putte

Nytt från Merit Wagers blogg:http://meritwager.wordpress.com/2010/01/10/den-asylsokande-vill-nu-garna-aterforenas-i-sverige-med-den-som-han-sade-sig-ha-asylskal-gentemot/Det är ta mig fa**, så man kokar av ilska att våra hjärndöda politiker och journalister fortsätter att ljuga och dölja sån här information.

2010-01-11 @ 17:22:21
Postat av: Fredrik

Är det nån som sett detta i PK media?

Han känner sig diskriminerad ? "Var ju lustigt"

Läs det han säger om VÄRDERINGAR.Som sagt dessa kamelryttare nyttjar vårt civiliserade samhälle för grogrund för nåt som är direkt livsfarligt. Ska se nu när C ska fjäska och slicka hårigt arsel i PK media för denne judehatare sak få plats i politiken. usch !

Postat av: AWSvensson

Kan det vara så banalt att man blir bara nominerad som kandidat till riksdagen för Centerpartiet om man har centerpartistiska värderingar. Ja i varje fall talar mycket för det.

2010-01-11 @ 17:48:53
Postat av: haiwan

Hej!Läs mitt senaste inlägg gällande SD (Sverigedemokraterna) i mina blogg/m´vh

2010-01-11 @ 21:11:00
URL: http://haiwanmusik.blogg.se/
Postat av: Peter, den förste.

@Kalle: "Har vi samma utveckling i sverige eller är vi där redan så att media och annat (själv)censureras???"Skojar du med mig? Såg du inte att t.o.m. utställningen om censur på nobelmuseumet censurerades! Värre självcensur än så kan väl inte förekomma?Se: http://www.nobelmuseum.se/zino.aspx?articleID=11242

Postat av: Kalle

>Peter den förste

Jo censureringen av sverige började för många år sedan när en konstutställning i Göteborg (tror jag det var) tog bort en tavla för den skulle med all säkerhet förolämpat muslimer.Konstvärlden debatterade lite. Mer blev det inte.

Sverige är ett land där det debatteras och utreds utan att något görs!!!

2010-01-11 @ 22:20:48
Postat av: Peter, den förste.

@Kalle: "Konstvärlden debatterade lite. Mer blev det inte."Det är då underligt att inte fler konstnärer opponerar sig mot censuren i samhället.En konstnär kan självklart utan risk för liv och lem och t.o.m. med stöd av biskopar och skattepengar, urinera i ett glas och idetsamma nedsänka ett kors och kalla det konst.Däremot skulle de s.k. kreativa, revolutionära konstnärerna inte i sin vildaste fantasi kunna nedsänka koranen i en hink med urin.Att inte folk i allmänhet frågar sig varför det är på detta viset, är förödande.

2010-01-11 @ 22:50:02
Postat av: Robin_Shadowes

Såg den där videon i somras eller nåt men redan då var den gammal, åtminstone ett par år eller så. Fast det är ju också intressant så tillvida att det visar på hur länge man lyckats lägga locket på när det gäller nåt så känsligt som arab

2010-01-12 @ 01:34:58
Postat av: Robin_Shadowes

Såg den där videon i somras eller nåt men redan då var den gammal, åtminstone ett par år eller så. Fast det är ju också intressant så tillvida att det visar på hur länge man lyckats lägga locket på när det gäller nåt så känsligt som araber och islam.

2010-01-12 @ 01:35:22
Postat av: Petit

En fruktansvärd video och ett omänskligt beteende i en dikatatur. Jag kan dock inte förstå vad en prins i en familjestyrd diktatur har att göra med immigranter till Sverige, oavsett religion. Den tortyr vi bevittnar säger allt om prinsen och ingenting om islam.

Precis på samma sätt som en historia om en svensk våldtäktsman eller kvinnoplågare inte säger någonting om svenskar eller kristna.

Tänk!

2010-01-12 @ 02:02:21
Postat av: Thoralf A

PetitDu har alldeles rätt men du missar ändå det mest upprörande.Rättsväsendet har friat denna sheik. I Sverige hade han dömds till ett förhoppningvis långt fängelsestraff.Det är det som är skillnanden mellan islam och kristna i västvärlden.Öppna ögonen, Petit

2010-01-12 @ 07:44:49
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Anders

Det är här jag ser det stora sveket mot arabvärlden. Svt gjorde exempelvis dokumentären "I emirens tjänst" om Elisabeth Tarras Wahlberg som arbetar för en av dessa diktaturer (i det fallet Quatar, det är därifrån nyhetskanalen al-Jazira styrs). Problemet är att man har lierat sig med dessa diktaturer i så hög grad att man inte vågar kritisera dem.

Vem är störste ägare av NasdaqOMX (som äger Stockholms bärsen) Jo just Borse Dubai som är ett bolag som kontrolleras av den släkt som härskar i Förenade Arabemiraten,(där denna video är inspelad).

2010-01-12 @ 12:16:29
Postat av: Peter

Antag istället att videon hade visat israeler som misshandlar en palestinier. Är det någon som tror att svenska medier då hade låtit bli att visa den?

2010-01-14 @ 09:10:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0