VAD SYSSLAR MAN MED PÅ POLISEN

Att poliser är så känsliga av sig om de kommer med på bild. Undrar om dessa poliser har inspirerats av de bilder vi sett den senaste tiden från Iran.

Se och läs hos Jesper Nilsson


Kommentarer
Postat av: Bongoman

Jag rekommenderar alla att lägga ut dessa bilder och länkar till bloggposten på alla möjliga och omöjliga ställen. Man pratar så högt om att SD är fascister. Nu får man lära sig att fascismen är redan införd i Sverige. I alla fall hos vissa poliser. Just detta är essensen av fascism och hör bara hemma i förtryckarregimer som Iran och Kuba.Att de kan ta sig dessa friheterna beror på en enda liten lag. Polisen kan "uppfinna" misstankar om att vem som helst är drogpåverkad och släpa in dem till stationen under 12 timmar. Att rulla tillbaks lagen om brukande av olagliga substanser borde stå på SDs valmanifest.Även om knarkmissbruk är något som ska bekämpas är metoden fel. De som vill söka hjälp riskerar att istället för att få hjälp att bli av med demonerna åka in i fängelse eller genomlida massa tråkigheter i rättssystemet. Det tar bort motivationen från de flesta som istället håller sig undan och begår brott.Och som sagt, polisen kan genomsöka vem som helst när som helst på helt absurda grunder.

2010-02-12 @ 15:49:33
URL: http://moskensskola.blogspot.com
Postat av: Cavatus

Riktigt skrämmande läsning vad man kan hamna i för klister idag i Sverige.

2010-02-12 @ 16:23:14
URL: http://www.cavatus.wordpress.com
Postat av: Allemand

Nu har det hamnat på SVD.

http://blogg.svd.se/ledarbloggen?id=18226

2010-02-12 @ 16:52:16
Postat av: BossX

Den var bra! MEN, visar på ett stort problem med bl.a. polisen, nämligen rekruteringen! Kolla in Göran Lindberg m.fl.! Hur ända in i h............. kunde en sådan befordras? Tänk er något av filmsnuttens poliser befordrad till kommissarie! Katastrof! Skriker väl som idioten Persbrandt i Beckfilmerna! FY f......................!

2010-02-12 @ 17:19:09
Postat av: Jonas

Nu orkade jag inte läsa allt i länken. När jag såg att skribenten skriver för Dagens konflikt där det väl bara är syndikalistiska skribenter blev jag inte jätteintresserad av att läsa vidare. Vem vet om denna kille gjort något mot polisen tidigare?

2010-02-12 @ 18:41:18
URL: http://www.realisten.se
Postat av: R.H.

Har ingen särskild kommentar till just denna bloggpost, utan vill bara i största allmänhet berömma dig för en bra och läsvärd blogg!Det finns som bekant ett otal bloggar som för en kritisk debatt kring svensk invandringspolitik och mer eller mindre öppet sympatiserar med SD, men detta är enligt min mening en av de bästa. Du skriver bra, gör gedigen research och har dessutom modet att öppet visa vem du är (något som i dagens samhällsklimat inte är helt ofarligt).Keep up the good work! SD har garanterat min röst till hösten!

2010-02-12 @ 18:44:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0