SVERIGEDEMOKRATERNA I VIMMERBY


Möte i Vimmerby

Förra helgen var jag med på Sverigedemokraternas första officiella möte i Vimmerby. Närmare 15 personer hade mött upp till mötet och det är en mycket bra siffra med tanke på att det var premiär i Vimmerby. Detta bådar mycket gott inför valet i september.

Jag berättade lite om vår verksamhet i Kalmar län och hur status ser ut i de olika kommunerna i länet. Jag pratade även lite om hur det är att sitta kommunfullmäktige och debattera med våra politiska motståndare.

Peter Sandberg kommer med stor sannolikhet att bli första namn i Vimmerby kommun men på mötet var det flera av deltagarna som också hade för avsikt att kandidera till kommunfullmäktige. Förhoppningen är givetvis att ta flera mandat i Vimmerby och det är inte omöjligt att bli vågmästarparti.

Idag har Alliansen 26 mandat och de rödgröna 23 mandat, vilket troligtvis kommer göra det mycket jämnt mellan blocken i Vimmerby.

Sverigedemokraterna var väldigt nära att ta ett mandat redan 2006 trots att vi inte hade någon som kandiderade. I EU-valet förra året gick det riktigt bra i Vimmerby kommun med Södra Vi som bästa valkrets med 6,6 procent. Jag är uppvuxen i Södra Vi och min far bor i Södra Vi så där finns nog faktiskt lite av förklaringen till det bra valresultatet. Jag har även sett till att alla hushåll i hela samhället fått information från Sverigedemokraterna i några omgångar. Södra Vi har nästan fungerat som en ”testballong” på vad en väl dokumenterad och organiserad utdelning av informationsmaterial betyder för ett bra valresultat.

Det kommer att gå väldigt bra i Vimmerby i valet och den som vill vara med och hjälpa till och dela på glädjen som vi Sverigedemokrater känner är på gång får gärna kontakta mig på mail [email protected] eller mobil 070-6520773.

Du kan också gå in på Sverigedemokraterna i Vimmerbys hemsida

www.vimmerby.sverigedemokraterna.se


Kommentarer
Postat av: johan

trevligt läsning!

2010-02-21 @ 00:48:22
Postat av: Ludvig

Det är glädjande, hoppas det blir så i varje kommun.

2010-02-21 @ 08:24:47
Postat av: peter

Vet Thoralf om det finns en massa klistermärker och flygblad som frivilliga kan använda? Det finns tiotusentals frivilliga i hela landet som vill börja göra reklam i god tid före valet. Hoppas SD ledningen har tänkt på en sådan viktig detalj?

2010-02-21 @ 08:36:05
Postat av: Stefan K

Vi som satt uppe och såg det rafflande skidloppet i gårdagens OS-sändningar, hade nog till mans lite fukt i ögonvrån. Ett stort grattis till Marcus Hellner och Johan Olsson!

Glada svenskar, vajande blå-gula fanor, kungafamiljen på plats och en reporter som frågade Kungen om han också var en stolt svensk?

Nästan så man kände en gnutta hopp om Sverige och hemma i sin bostad satt säkert vår flintskallige fotbollsspelare och kände rysningar av obehag över denna nationalism.Detta har inget att göra med artikeln, men är ändå förb...t roligt.

2010-02-21 @ 08:59:56
Postat av: The Last of the Mohicans

Jag har kollat lite på OS och undrat en hel hel del över vilken sport dessa hucklen skulle göra sig mest.

Ingen! Ta alpint, det skulle ta 10 minuter att ta sig nedför en slalombacke.

Kallas fristil, då aldrig, skulle aldrig komma i mål!

Möjligen backhoppning(ut med seglen)

2010-02-21 @ 09:02:38
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Lycka till! Mycket glädjande!

2010-02-21 @ 09:29:15
Postat av: Nesse

Lycka till! I hur många kommuner i Sverige finns liknande förhållanden? Måste va ett stort antal kommuner där Sd kan bli vågmästare? En tilltalande tanke, men också en stor utmaning!

2010-02-21 @ 09:58:34
Postat av: Anders

Jag tycker Fredrik Lindströms artikel på Aftonbladets kulturdel är rätt talande (http://www.aftonbladet.se/kultur/huvudartikel/article6092625.ab).

Som jag förstår denna artikel tycker inte Fredrik Lindström om att människorna i Sverige skall vara stolta över sitt land eftersom det enbart är en konstruktion i syfte att vi skall uppfatta oss som svenskar! Enligt min mening helt otroligt. Människorna i Sverige skall alltså inte få känna sig stolta över eget eller andras svenskars mödor och arbete. Det är alltså enligt Lindström fult att försöka skapa en gemenskap som gör att vi kan bygga upp en tillit och ett förtroende till varandra.

2010-02-21 @ 17:23:23
Postat av: Anonym

Roligt att höra att det går bra! Lite konstruktiv kritik: personen längst ner till vänster och personen längst upp till höger behöver proprare klädsel, sånt spelar mycket stor roll i politik för trovärdigheten och är viktigt till såna här gruppfoton.

2010-02-21 @ 18:04:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0