SVERIGEDEMOKRATER FÖR VÄLARTIKULERADE FÖR MEDIA?

”Men Sylvia har förändrats, hennes åsikter är främlingsfientliga, islamofobiska. Hon säger hon är Sverigedemokrat. Sylvia är välartikulerad och det gör att Annika och Mikael som är politiskt korrekta akademiker har svårt att veta hur de ska bemöta Sylvias åsikter.”

Så börjar ett inslag i dagens Studio Ett. Nu skall vi Sverigedemokrater utmålas som sämre människor med felaktiga åsikter.

Lyssna på inslaget i Studio Ett.

Tänk om dessa politiskt korrekta människor bara kunde fundera två sekunder om det ändå inte finns en hel del sanningar i den politik Sverigedemokrater vill föra.

Igår var det kurser hos Tidnings Utgivarna idag är teater där Sverigedemokraterna skall utmålas som människor ingen vill ha något att göra med.

Intressant är ändå att man säger att Sverigedemokrater är välartikulerade! Det kanske beror på att vi bara framför sanningar och dessa är ju som bekant väldigt svåra att argumentera emot.

Det är väl just därför som media stänger dörren i alla sammanhang för de Sverigedemokrater som är välartikulerande.


Kommentarer
Postat av: Timglas

Alla mångkulturalister bryr sig om valet just i år. Tidigare har det inte spelat någon roll då alla regeringar oavsett partier vill ha massinvandring och bidrag till mångkulturella föreningar.

2010-02-19 @ 19:36:42
Postat av: Hulda

Detta retar mig dubbelt! Vi skattebetalare betalar både journalisternas och skådespelarnas löner mm.Vi ska lära oss att tänka rätt, prata rätt, och göra rätt. Öststatsmetoder.

Det positiva är att invandringen och Islam blir debatterat och det tjänar SD på. Trots detta fega försök till pk-korrigering........

2010-02-19 @ 19:59:03
Postat av: Ludvig

Jag tror att det är sanningen som med alla medel måste bekämpas. Det är svårt att tåla sanningen i ett förljuget samhälle.

2010-02-19 @ 20:14:48
Postat av: Erik

Härligt att partiet växer av fina, duktiga människor! Jag hjälper gärna till att sprida Sverigedemokraternas politik!

2010-02-19 @ 20:24:00
Postat av: vmm

Jag hörde också det där och satte en smula i halsen... "Sverigedemokrater är svåra att bemöta för att dom är välartikulerade"... smaka två eller tre gånger på den meningen.

2010-02-19 @ 20:28:23
Postat av: Calle

@ Ludvig.

Exactamente!! Eftersom sanningen inte kan vara RASISTISK, får den inte delges svenska folket. Och eftersom SD säger sanningar måste SD bekämpas med alla medel.

2010-02-19 @ 20:28:32
Postat av: Branchtender Linden

Nu finns det inte någon som helst skillnad mellan den Måna Muslims rödgröna sörja och barbaren Reinfeldts.

Båda vill som bekant öka invandringen och idag bekräftar Anders Borg i DI att han är redo för skattehöjningar

Postat av: Cavatus

Studio 1 är ett speciellt program, har jag märkt. De har en extrem agenda, vänsterextrem. Att dessa åsikter får framföras så förbehållslöst i etermedia utan problematisering, utan ifrågasättande, utan motvikt, visar vilken typ av DDR-samhälle vi bor i.Jag har skrivit om ett inlägg i Studio 1 här (och det kommer att bli fler):http://aktualia.wordpress.com/2010/02/12/studio-1-om-malmogangen/Dessutom tycker jag att vi alla måste börja verka som motvikter till mediesveriges totala tystnad.Därför har jag gjort en pdf (kan säkert göras flashigare, dock) som ni kan ladda ner på min blogg, skriva ut och sätta upp. Klipp först upp flikarna nedtill, måla ev på med lite överstrykningspennor på något lämpligt ställe. Sätt fart!

2010-02-19 @ 20:30:35
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: johan

de får det där med att man är sverigedemokrat att låta som att man är narkoman eller pedofil

2010-02-19 @ 20:44:19
Postat av: Dunderminnet

Vad är det som gör att alla mediefolk går i taket bara för att man kan prata om saker utan censur. Låt folk få ha sin åsikt ifred."Annika och Mikael som är politiskt korrekta akademiker har svårt att veta hur de ska bemöta Sylvias åsikter.”Kan de inte bara accepta hennes åsikter och låta det vara. De behöver inte leka uppfostrare.

Irriterar mig.

2010-02-19 @ 20:51:55
URL: http://i47.tinypic.com/t8166o.jpg
Postat av: Ibbe

Valrörelsen har startat. Det märks inte minst på alla "opartiska" inslag i olika medier. Studio Ett är ett exempel. Dagens,19 februari, exempel är SVT:s text-tv. En Synovateundersökning om klimatfrågan visar att 40% av svenskarna inte tror på klimathotet och att det är överdrivet. Rubriken på textinslaget är "Många struntar i klimatfrågan". Att ifrågasätta är samma sak som att strunta i. Helt otrolig rubriksättning. Klimatmötet i Köpenhamn t.ex. havererade inte minst p.g.a. att en veteskaplig bas värt namnet i klimatfrågan och CO2inverkan på klimatet saknades. Flera s.k. kilmatförändringsundersökningar har också blivit såagde längs fotknölarna som direkt ovetenskapliga. Säkerligen har flera av de som intervjuats kännedom om detta. Således svarar de som de gör alltså bryr de sig inte. Fakta som stör antingen det gäller invandring eller klimatfrågor lämnar inte pk-iterna någon ro. Kanske dags att skapa en ny fobgrupp i landet, klimatofober. Det är lite mjukare än att låsa in eller skicka på arbetsläger, men i nästan samma division. Att på goda grunder tvivla är att vara fobisk, sådan är numera medialogiken i fråga efter fråga och politiken hänger tyvärr på. Var så säkra på att medierna ligger i startgroparna för att lansera begreppet. Gud nåde dem som inte tror på domedagsprofeterna och de allaredan frälsta. Den erfarenheten har människor i en del andra länder. Är vi på väg däråt? Det verkar tyvärr så.

2010-02-19 @ 20:52:06
Postat av: Roberth Ström

Att vi pratat på ett visst sätt ska angripas. Snart kommer väl eldjärnen fram och märkning av Sverigedemokrater. Var är detta landet på väg?

2010-02-19 @ 21:00:50
Postat av: Nalle i Växjö

Har hört hittills obekräftade rykten att Sverigedemokrater skall ha en en stjärna fastsydd på bröstet för att markera sin farlighet, och så att det går att hålla reda på dom.( Obs svart ironi)

2010-02-19 @ 21:26:29
Postat av: Zimona

Hur va det nu? "Alla ska med!" "Alla är lika mkt värda!" Ja... detta gäller ju tydligen inte alls. Typ du får tycka/säga vad du vill, bara det stämmer med det jag tycker.

Skrämmande!

2010-02-19 @ 22:11:30
Postat av: Cavatus

Tog mig tid att lyssna på radioinslaget och tycker mig skönja att pjäsförfattaren/regissören inte är lika enkelspårig som programmakarna. Regissören intar en mer avvaktande hållning, tar inte kategoriskt ställning, utan överlåter åt publiken att själv skaffa sig en åsikt.Den unge gymnasisten som intervjuas säger ju att "man kan ifrågasätta de som säger att de har rätt och undra om det är de som är odemokratiska" (sic!).Men på det örat vill inte programmakarna lyssna. De harvar på med sin antipropagande och hör inte vad både regissören och den intervjuade säger!Hur kan man bli så genomåsiktskorrumperad, självgod, blind, icke lyhörd, inbilsk, tokextrem ... orden blir många!

2010-02-19 @ 22:34:15
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Kung Fy

För mig framstår det här som pro-SD, dvs dags för etablissemanget o övriga att vakna upp ur sin sömngångarattityd, eller.....?

2010-02-20 @ 00:08:06
Postat av: Humanist

För det första: Absolut inte förvånande att denna pjäs satts upp och att den tas upp i ett radioprogram. Nu är pk-etablissemnaget desperata. Så mycket pengar och så många karriärer har investerats i det gigantiska mångkulturella samhällsexperiment som hållit på under de senaste 25 åren. Och så kommer de hemska främlingsfientliga Sverigedemokraterna och utmanar hela denna statsideologi genom att visa på att det finns oerhört många problem med mångkulturen och att det folkliga stödet för ohejdad massinvandring från mellanöstern egentligen är ganska svagt. Det tror f-n att etablissemanget känner sig hotat och slår tillbaks med alla upptänkliga medel.För det andra: Intressant dubbelmoral både i själva pjäsen och i reportaget om pjäsen. Å ena sidan pratar man om att vara tolerant mot avvikande åsikter, att man ska våga ifrågasätta sina egna värderingar, osv. Å andra sidan markerar man hela tiden väldigt tydligt att den som är kritisk mot invandringspolitiken eller mot islams utbredning är "främlingsfientlig" eller "islamofob" och därmed "tycker fel". Hur ska de ha det? Får man tycka annorlunda än etablissemanget eller får man inte?

2010-02-20 @ 00:13:43
Postat av: nick

Ni är ju sämre människor . så enkelt är det

2010-02-20 @ 00:25:03
Postat av: lee

Ni är ju sämre människor . så enkelt är det..

Men då är ju inte alla lika ..vem ljuger?

2010-02-20 @ 00:31:27
Postat av: OT

Att planera för Sveriges undergång:http://demokratbloggaren.wordpress.com/2010/01/30/att-planera-for-sveriges-undergang/

2010-02-20 @ 00:52:24
Postat av: Magne

När någon som påstår sig ha den rätta iden bestämmer (sätta sig över) att tysta och motarbeta de som man anser ha den felaktiga ideen. Då har man hoppat över de demokratiska spelreglerna. Då är man kommunist dvs antidemokrat och har inte i detta landet att göra. Far åt helvete!!!

2010-02-20 @ 02:25:50
Postat av: Gubben o Gumman

Texten visar att Röde Börje och hans fru Röda Kajsa ,nu har nyktrat från sin egenindoktrinering.

En Sverige demokrat är ingen lågutbildad "Hill Billy".

Utan tokförbannade välutbildade Svenskar,välkommen

till verkligheten Börje o Kajsa, showen är över.

Radioprogrammet hör inte hemma i en demokrati ,vad fan är en politiskt korrekt akademiker,skall det vara en vänsterpartist som står och svammlar då el?

Skall bli högtidsstunder när Sverigedemokraterna sågar sönder ,samt strimlar Sveriges oikofober från

talarstolen i Sveriges Riksdag.

Speciellt när Kalle "bakom flötet" Larsson börjar tvivla på sej själv.

Den killen har inte bara en skruv lös.

Denna man är urtypen för en parasiterande oikofob, Svennebanan betalar.

Ni må tro att dessa är oroliga i magen nu,dessa politrucker kan varken stoppa Internet ,el SD från att komma in.

Det viktigaste är att lägga upp detta mygel på nätet så är det lätt att se vem som gjort vad.

Det är tur att dessa oikofober är så "dumtrygga" så det röker ur öronen på dom.

Det kan möjligen inte vara tvärtom ,det där tjafset om lågutbildade väljare,att man helt enkelt blandat ihop partierna.

I September åker mattan väck under dessa plattfötter/åsiktsförtryckare.

Låt dessa stackare få tro på en socialkommunistisk

regering i höst.

2010-02-20 @ 05:42:45
Postat av: Tobbe

Tänkte just på en sak. Staten delar ju ut partistöd och sägs vilja främja att medborgarna engagerar sig i valet. Och att deltagandet blir så högt som möjligt. Kunde det inte vara en vettig ide om staten ansvarade för att distribuera en valbroschyr inför riksdagsvalet där alla deltagande partier fick 2-3 sidor på sig att framföra sina budskap? Det skulle ju bli betydligt lättare att jämföra partierna mot varandra och inget parti skulle få fördel pga medel eller storlek. Det är ju ganska konstigt att vi accepterar att enskilda partiers möjligheter att föra ut sina budskap kan vara avgörande för valresultatet.

2010-02-20 @ 07:12:34
Postat av: Hulda

Läs gärna Yvonne Ruwaidas mfl. artikel på Newsmill.se. Läs den NOGA........Något mera dummare går inte att skriva ihop....

2010-02-20 @ 08:20:46
Postat av: Dragan Klaric

O.T!http://www.facebook.com/group.php?gid=99855270188Värva medlemmar till denna grupp

2010-02-20 @ 08:22:42
URL: http://www.klaric.se/
Postat av: Robin_Shadowes

Lite good news. Balkenedes regering har fallit och det måste utlysas ny-val senast framåt sommaren. Geert for Prime Minister!

2010-02-20 @ 09:12:53
Postat av: Arne E

Medierna i Sverige lider av Sverigedemokratsfobi det framkom väldigt tydligt igår när både TT och SvD inte presenterade SD:s siffror i en opinionsundersökning dessutom mörkade man det faktum att SD hade en vågmästaroll.

2010-02-20 @ 09:17:49
Postat av: Peter W

HUR många av alla er som läser detta har röstat på sossarna eller de andra partierna och därmed har del i detta helvete på jorden?

2010-02-20 @ 12:33:30
Postat av: Gubben o Gumman

Peter W : Man kan se det på olika sätt i Norge har

30% vaknat i Danmark 17% i Sverige den hårdaste åsiktsdiktaruren främst genom media har ca 10% vaknat.

Det är inte ett dålig tillfrisknande, med allt

trygghetsknark ,som socialisterna har tryckt i sina

folk främst i Sverige , som är mest illa ute.

Med ett totalt pågående åsiktryck i media med dina kompisar vid rodret.

Vilket vi förmodar att du ställer upp på med din "intelligenta" fråga?Det finns även några utryck :

-Bättre sent än aldrig.

-Klockan är fem i tolv.

-Man skall inte göra sej dummare än vad man är.Att folk godmodigt ställt upp och röstat på dom manipulerande partierna är illa nog.Att sedan som du raljera över detta ,genom en stupid fråga, tyder på att du har en röd liten keps på dej kanske med texten "Kalle bakom suger",eller får du en liten peng el kanske något gram, för att försöka verka smart.

Det har du inte mycket för på denna bloggen.

Gubben o Gumman har antispökskrivare radaren på.

Du skall få två motfrågor: Har åsiktsförtrycket i media upphört ,eller finns det kvar?

Ja el nej går bra att svara.Josef Stalin jobbade en tid på en tidning vilken ?

-Aftonbladet

-Pravda

-Teknikens värld.

2010-02-20 @ 13:08:30
Postat av: L E E

Peter W ..Jag är en av dom som röstat på sossarna .Man trodde dom jobba för Arbetarnas bästa!

Men efter Lissabonfördraget så vet jag att det inte är sant .Men jag skulle nog även rösta på sossarna i fortsättningen om det inte var för internet .Då skulle jag vara totalt blind för vad som händer i samhället ..

2010-02-20 @ 23:57:47
Postat av: Peter W

Detta helvete har pågått i så många år nu att vad man röstade på 1976 eller 1980 är helt irrelevant...

Jag min dumma jävel gjorde misstaget att rösta på KDS i ett val för länge sedan men hoppas att ingen annan gör om mitt misstag! Vad har jag för alternativ? SD ser jag som det enda just nu...

2010-02-21 @ 17:34:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0