SVENSKA BORDELLSOLDATER

Lyssna på folkpartisten Nina Larsson som kallar ett icke brott för ett allvarligt brott. Det är otroligt märkligt att dessa folkpartister är helt tysta när våra "nya svenskar" begår gruppvåldtäkter i Sverige. Jag tänker speciellt på de två rättegångar som nyligen varit vid Kalmar Tingsrätt. Var är folkpartisterna då? Nu handlar det inte om invandrare utan om svenska soldater och då skriker folkpartisterna i högan sky.

Tolka nu inte detta som att jag är för prostitution men dessa soldater har enligt tysk lag inte begått något brott.

Jag kan bara nämna att under min FN-tjänstgöring 1978 åkte väldigt många, både meniga och befäl in till TelAviv under helgerna för att "skjuta av sig" och det var allmänt känt. Bataljonen stod för resorna in till Israel för de som fick beviljad ledigheten under helgen. Det fanns många historier om dessa resor som vandrade runt.

Jag har fått ett mail angående detta som innehåller både ironi och sarkasm men i grund och botten är det ett mycket allvarlig problem som brevskrivaren tar upp. Ett problem som vi alla numera mer eller mindre dagligen kan läsa om i media. Idag hittades en person skjuten i huvudet i Rotebro. Frågan är om detta mord överhuvudtaget får någon uppmärksamhet i media som istället fokuserar på ett bordellbesök.

Till Nina Larsson, riksdagsledamot, fp (var annars) och tillika officer

Hej
Jag hörde dig på radion i morse angående dom svenska soldaternas s.k skjutning på en bordell i Tyskland. Sällan har jag skrattat så mycket över en nyhetsuppläsning som detta och den som var roligast i hela sändningen var du.

Såvida man inte vill åka till Afghanistan, vilket ju inte är helt ofarligt, så är väl detta att gå på bordell den enda möjligheten idag för en svensk soldat att få bränna iväg en salva. Detta måste ju dock tyvärr vara ganska diskriminerande för dig som kvinnlig officer eftersom ju du av naturliga skäl inte kan göra detta. Kanske något att anmäla till Katri Linna, DO.

Du hävdade bland annat att de18 soldaternas besök på en bordell skulle vara en säkerhetsrisk för landet Sverige. Nu tror jag knappast att detta besök skulle utgöra någon risk varken för landet Sverige eller någon enskild person, för under eldgivningen så tror jag att dom ansvarskännande svenska soldaterna hade utrustat sina vapen med den vederbörliga säkerhetsutrustning som krävs under dylika övningar.
 
Däremot tycker jag att du som riksdagsledamot skulle bekymra dig mera över de risker vi som civila medborgare bland annat här i Malmö utsätts för genom vapenstrider på öppna gator och torg. Vid dom skjutningarna är det garanterat inga lösa skott som används och garanterat mer grovkalibriga vapen än dom som dina kollegor hade med sig in på bordellen i Tyskland.

Det jag tänker på är det krig som bedrivs av olika gäng där medlemmarna i huvudsak består av ”nysvenska” unga män. Hitintills så är det endast ett antal av deras egna medlemmar som har fått sätta livet till i interna sammandrabbningar, men det är bara en tidsfråga innan någon oskyldig får plikta med livet.

Detta är nog ett allvarligare problem säkerhetsmässigt än ett oskyldigt bordellbesök som våra tappra gossar tillät sig att göra efter dagens säkerligen svåra övningar.

Jag avslutar detta mail med en fråga om du tänker ta upp det som händer på våra gator och torg, i riksdagen. Eller om du ser detta som ett pikant mångkulturellt inslag som endast berikar vår annars så torftiga och lugna gatumiljö - och något som vi skall vara glada över och värdesätta?

Med vänliga hälsningar
Sandor Herold, Malmö


Kommentarer
Postat av: Peter

Ja det var ett ironiskt brev som Sandor skickade iväg till Nina Larsson men det intressanta är om hon svarar på brevet eller inte.

2010-02-10 @ 19:20:40
Postat av: Gubben o Gumman

Vi har löpande tagit upp gatuskjutningarna och kommer att göra det.

Detta är helt sinnessjukt.Våra politker låtsas som om det regnar,det är inte nog med att pensiOnsräddarna springer omkring beväpnade.

Man mördar på öppen gata snart varje vecka.ABC i Stockholm meddelar förrutom senaste gatumordet,att den rödgröna (röran) byter vårdval Stockholm till hälsoval Stockholm.

Ytterområderna skall prioiteras,vilka bor där?Andelen autistiska barn ökar beror på D-vitaminbrist.

För lite sol för mycket kläder?

Somalierna själva kallar det för Svenska "sjukan"

Frågan är om inte Somalierna mår och ,trivs bäst i

Somalia.2010-02-10 @ 19:50:19
Postat av: Lillen

skylt som borde sättas upp på Sveriges riksdag. "Varning, innehåller nötter!"

2010-02-10 @ 19:57:18
Postat av: lee

vänstern vill att svensklag ska gälla i utlandet.Jag ska till england i sommar.Kommer dö i trafiken när jag ska följa den svenskalagen om att köra på höger sida!

2010-02-10 @ 20:08:32
Postat av: Nimrod den illaluktande

Svensk lag ska gälla i utlandet och sharia lagar ska gälla i Sverige, logiskt?

2010-02-10 @ 20:16:16
Postat av: robban

jaha så soldater får inte göra vad de vill på sin fritid? då kan ju nån kolla upp hur mycket luder det finns i bryssel och den svenska trafiken där. eller varför inte sätta dit alla som åker till holland och röker på i cafeshopparna? puckon som vill applicera svenska lagar på svenskar över hela planeten utom i sverige då, för där gäller sharialagarna.

2010-02-10 @ 21:01:38
Postat av: nesse

Det är väl det vanliga när det gäller kulturberikningen. Inget får ens andas om de problem med misshandel och våldtäkter som många invandrare begår. Undrar hur långt förljugenheten kan gå, finns det någon gräns? När snart när var och varannan svensk genom bl.a. internet vet hur det står till blir ju gammelmedia så patetiskt och löjligt så det blir svårt att hålla sig för skratt när de rapporterar. Man rapporterar alltid det som är politiskt korrekt. Det har blivit värre vilket kan bero på att det är valår och allt måste i princip tystas ned!

2010-02-10 @ 21:02:10
Postat av: Rättvis

Fantastiskt bra skrivet. Tack Sandor.

2010-02-10 @ 21:13:10
Postat av: Nalle i Växjö

Får våra EU politiker gå på bordell.Tycker nog att frågan bör utredas av Riksdagen

2010-02-10 @ 21:58:03
Postat av: danne

Nina Larsson är väl en i mängden av politiskt korrekta- naiva- halv/helkorkade Svennehona!

skicka iväg henne till Afganistan eller albanien eller vart som helst där den hårda Verkligheten råder.

sanningen är ju att svinaktiga männ i ortsbefolkningen rövar bort unga tjejer och säljer dom till prostiution, i alla fall i alla länder där FN är stationerade!

så varför importerar Sverige utlänska männ som har en så vidrig syn på kvinnan?

2010-02-10 @ 22:31:10
Postat av: Magne

Liksom Gubben och Gummans superba inlägg var Santors inlägg ett sant mästerverk. Bravo!

2010-02-11 @ 00:26:07
Postat av: Magne

Den dagen Gubben och Gumman lär sig att länka och starta en blogg blir min lycka.

2010-02-11 @ 00:33:10
Postat av: Gubben o Gumman

"Torpedkompaniet"?

Heja Magne förresten.

2010-02-11 @ 12:48:20
Postat av: KJGK

Svensköp ligger i Skåne! Hu så hemskt!

2010-02-11 @ 15:26:11
Postat av: PeterW

Suveränt Sandor!

2010-02-13 @ 20:58:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0