SKRÄMMANDE LÄSNING

Vart är Sverige på väg?

Ja, den frågan kan man verkligen ställa sig när man läser detta utdrag från Tidnings Utgivarna.

Läs igenom frågeställningarna och begrunda detta. Personligen blir jag mörkrädd!

Detta är en utbildning i politisk korrekthet!
Har Sveriges journalister inget eget tänkande? Hur sannolikt är det att vänsterextrema EXPO är inblandat i detta?

Min respekt för Sveriges journalistkår är mycket låg och frågan är om inte den har sjunkit under nollstrecket efter att jag läst detta från TU.

Jag tar mig friheten att använda ett "citat" från en debattartikel i dagens Barometern av prästen Dag Sandahl men jag ändra "kyrklig kultur" till "mediakultur"

"Varför har vi en mediakultur där ansvaret att tala läggs på ett fåtal, som därigenom ruinerar sina karriärmöjligheter medan de tysta enkelt kliver uppför trapporna, väl vetande att det finns problem?"


UPPDATERING

Det dröjde bara några timmar från det att detta började spridas bland bloggar innan TU plockade bort det ur kalendern.

Nu är mörkrädd endast förnamnet på detta spektakel som sker inom mediavärlden.

Skriv gärna kommentarer på TU:s VD Anna Serners blogg
http://annaserner.wordpress.com/
Kommentarer
Postat av: Niklas Bergström

Det är så lågt gjort av dom, kan verkligen folk gå på denna vansiniga propaganda? folk ser väl i dag vart fan samhället är på väg? Hur har pk tänkt att få stop på den negativa utvecklingen egentligen? Dom gräver ju djupare och djupare. Kan avgrunden bli värre?. Det kan den tyvär.

2010-02-18 @ 08:51:06
Postat av: Niklas Bergström

Det är så lågt gjort av dom, kan verkligen folk gå på denna vansiniga propaganda? folk ser väl i dag vart fan samhället är på väg? Hur har pk tänkt att få stop på den negativa utvecklingen egentligen? Dom gräver ju djupare och djupare. Kan avgrunden bli värre?. Det kan den tyvär.

2010-02-18 @ 08:52:10
Postat av: Nalle i Växjö

Här kommer ett litet klipp från TU:s hemsida.

Mycket allvarlig bild som forskaren kommer fram till och som kunde vara uppslag till SVT Granskning eller ett program med Janne J.Förlåt, glömde att vi ligger på samma politiska och demokratiska nivå som Eritrea och Nordkorea på detta område.Från TU.

Mediernas makt...

Mediernas makt är betydande i den politiska opinionsbildningen. Det som avgör riksdagsvalet är inte verkligheten utan mediernas bild av verkligheten - det menar forskaren Jesper Strömbäck. Vad tycker du om mediernas makt i den politiska opinionsbildningen

( Här följer en omröstning)PS: Tänk på dom orden nästa gång du läser en tidning att det är inte verklighet dom beskriver utan deras bild av verkligheten

Postat av: S-E Karlsson

Ordet mörkrädd är bara förnamnet när man läst om

ovanstående ! Mvh S-E Karlsson .

2010-02-18 @ 09:30:27
Postat av: Allemand

Länken till utbildningen verkar vara borta. Någon som nyktrat till kanske? Eller hålls den i hemlighet? I en artikel klagar TU till Statsministern om pressfriheten i Turkiet, hur skulle det vara att städa hemma hos de själva först och sedan klaga på andra.

2010-02-18 @ 09:33:27
Postat av: AWSvensson

Jag hoppas du anmäler dig , fast du räknas väl inte i detta avseende som journalist , grundad på tidigare bedömning. Du kanske kan ta kursen Hotet mot yttrandefriheten 5 mars i Örebro, den verkar mera tilltalande.

2010-02-18 @ 09:39:52
Postat av: Nalle i Växjö

Ännu mera skrämmande, men visar att bevakningen vad som sker på bloggar är intensiv. Kanske till och med på hög central nivå.2010-02-18 @ 09:41:08
Postat av: Gubben o Gumman

Just det Nalle och journalisternas värld är ju röd

så Svennebanan får väl vara skatteslav åt pensionsräddarna ,eller den ofantliga sektorn.

2010-02-18 @ 09:41:45
Postat av: Ibbe

Det s.k. arrangemanget ligger på banarepubliknivå. Observera att det är samma personer vilka klagar över andra länders statskontrollerade och ofria media med regimlojala medarbetare som arrangerar. En svensk lightvariant m.a.o. på det de tar avstånd ifrån i vanliga fall. Moralen i det svenska mediaetablissemanget är i princip utraderad. Vad det handlar om är nutida inkvisition, ingenting annat. Kanske skulle man på tidningsredaktionerna börja med att slå upp i en ordlista vad ordet står för. Kanske skulle det börja tändas ett Liljeholmens ljus någonstans. Kunskap i fundamentala demokratiska frågor är det som bekant dåligt ställt med på många av våra journalisters arbetsplatser.

2010-02-18 @ 09:50:45
Postat av: Roberth Ström

Det kvittar om de så håller tusen såna möten sanningen kan aldrig gömmas!

2010-02-18 @ 09:55:16
Postat av: Cavatus

Var inne igår och idag, och nu har de tagit bort orden om "rätt åsikt". De kanske läste några kritiska bloggar och insåg att de var ute på hal is. Skrämmande!

2010-02-18 @ 10:11:09
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Gotiska Klubben

Vi får hoppas att homosexuella och islamister inte sitter bredvid varandra vid dessa kurstillfällen.

2010-02-18 @ 10:11:42
URL: http://gotiskaklubben.wordpress.com/
Postat av: Cavatus

De fick visst kalla fötter när nyktra människor i bloggosfären slog på alarmklockorna, för nu är hela utbildningsprogrammet borttaget.Men man baxnar i alla fall! Hölls det kurser om hur miljöpartiet skulle bemötas innan det partiet hade kommit in i riksdagen? Detta är en typisk metadebatt. En debatt om att debattera. Men sätt igång och debattera på riktigt i stället med SD i stället för allt detta pseudosnack.Kan ingen härifrån gå dit i egenskap av journalist och wallraffa? Vore kul att få reda på vilka lögner det tänker sprida ut.Citat från kursinbjudan: ”När är något en ”tillåten” åsikt och när blir det främlingsfientligt?”Denna fras är det svenska medieklimatet i ett nötskal. Den avslöjar att vi inte har åsiktsfrihet. Det finns alltså tillåtna åsikter och icke tillåtna.Man får inte hysa främlingsfientliga åsikter, det är förbjudet.Det är nog dags att de repeterar Voltaires ord, som ska känneteckna en RIKTIG demokrati:”Jag delar inte dina åsikter men jag är beredd att dö för din rätt att framföra dem”Man kan undra varför politiker och media står så handfallna inför SD:s åsikter att de måste anordna kurser för att bemöta dem.Varför är de så handfallna när de anser att DERAS åsikter är så bra och rätt?Om nu deras åsikter är så bra och de enda rätta så borde det ju vara busenkelt att ta debatten!Vad är det som får dem att känna sig så sårbara i sin egen argumentation??? (Dock en retorisk fråga för oss som sitter inne med svaret.)Att överhuvud taget arrangera en sådan här kurs och öppet informera om den visar att de inte har något skam i kroppen i sin censur.Det visar att debattklimatet är så genomkorrumperat så att de uppfattar det som normalt att klassificera åsikter som tillåtna respektive inte tillåtna.Jag finner inte ord.2010-02-18 @ 10:15:32
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Nalle i Växjö

Är det hela politiskt styrt " uppifrån" högre makt.I så fall är det riktigt ruggigtMed tiden så kommer det nog fram med.

2010-02-18 @ 10:41:45
Postat av: Maria

Det är inte bara i Sverige som vår s k demokrati och yttrandefrihet uppmärksammas.Från PI.

Postat av: Skånepåg

Hämtat från Australian Islamist Monitor efter att ha läst artikel i bloggen Politiskt Inkorrekt.En normalt funtad människa måste efter att ha läst igenom denna skrämmande artikel inse, att det endast är en tidsfråga innan Sverige som svenskarnas hem på jorden är mycket nära en total utplåning. Såväl socialt, kulturellt som ekonomiskt. Det är tydligen detta som TU vill göra allt för att försöka uppnå så fort som det bara är möjligt!"Immigration Effects on Sweden.http://www.youtube.com/watch?v=dlG75wb7lLw&feature=player_embeddedFrom this short video, you will see how immigration has transformed Sweden from a peaceful and safe place with free speech and no crime, clean streets and a polite and well educated society into a country with crime out of control, high rates of divorce, no free speech and ghettos where its residents no longer feel safe or even proud of their country. There is a rape epidemic caused by immigrants who are mostly Muslim.

This is causing “white flight” where the well educated are fleeing to other countries."Tänk om Vilhelm Moberg hade vetat om det förräderi som nu sker mot vårt folk,när han skrev följande?

"Sverige är vårt sedan årtusenden med odlarens och brukarens självklara rätt, genom fädernas offer i blod, genom den särpräglade kultur, som har skapats här. Vad Sverige idag är, det har döda och levande svenskar gjort det till, och ingen annan.

Sverige är idag vårt genom svensk strävan."

Postat av: Gubben o Gumman

På sajten Medievärlden kan man läsa om hur Interaktiv mediabevakning (censuren )jobbar

Lägg märke till att man inte vill att personalen jobbar både med Svensk och Norsk press.....

2010-02-18 @ 11:08:23
Postat av: Nalle i Växjö

Är det detta som är den grundläggande orsaken till Sveriges nuvarande politiska riktning.

Pengarna som styr

Postat av: j-å

Min första tanke var att nu har man från journalisthåll äntligen bestämt sej för att punkt för punkt, seriöst granska SD:s politik och sanningshalten i SD:s uttalanden.

MEN så kom jag till första frågeställningen:

Hur hanterar vi politiska argument som baseras på felaktiga fakta?

Alltså tänker man inte granska sanningshalten i argumenten, utan man utgår dirrekt ifrån att de är falska.

Dock kommer en motsägande fråga längre ner:

Hur väl stämmer deras (SD:s) påståenden?

Pedagogiken verkar minst sagt virrig.Utan tvekan skulle varje journalist delta i en dyl. kurs, om den verkligen vore seriöst och förutsättningslöst upplagd.2010-02-18 @ 11:31:28
Postat av: Stefan A

"Europeiska Socialfonden har beviljat TU (Tidningsutgivarna) och GFF (Grafiska Företagens Förbund) 11,3 miljoner kronor för kompetensutveckling av personal bland medlemmarna. Tre tryckerier som är medlemmar i TU omfattas."

Risk man får vara med och betala skiten också:"Särskilt den sista meningen är för go,vad kan en journalist ta avstånd ifrån", ja man kan ta avstånd ifrån en kritisk granskning av invandringspolitiken t.ex.....

2010-02-18 @ 11:33:54
Postat av: j-å

Korr. av sista meningen.Utann tvekan BORDE varje journalist delta i dyl. kurs.

2010-02-18 @ 11:36:01
Postat av: Stefan K

Vi ska acceptera muslimers traditioner, annars...

2010-02-18 @ 11:45:48
URL: http://svt.se/svttext/web/pages/134.html
Postat av: AWSvensson

Bara det faktum att denna kurs anordnas är ett tecken på särbehandling.Felaktiga fakta bekämpas man med korrekt fakta, korrekt fakta kan ju aldrig vara hets mot folkgrupp, inte ens felaktig om felet består i att man undanhåller sanningen vilket bidrar till spekulationer. Hela upplägget som j-å också skriver bygger på att jorden är platt , nu gäller det bara att få folk att inse det..

2010-02-18 @ 11:46:09
Postat av: Calle

@ Thoralf

Kan du uppmärksamma Ulf Nilsson på detta? Han skriver sanningar för han riskerar inte sitt jobb. (pensionär)Han lyckas t.o.m.få in politiskt inkorrekta artiklar i Expressen.

2010-02-18 @ 11:47:34
Postat av: LN

Håll er nu för skratt!Ur tidningewn 'Journalisten' citeras nedan Journalistförbundets ordförande Agneta Lindblom Hulthén:"Forskning visar att en överväldigande majoritet av de svenska journalisterna tar pressetiken på stort allvar."/.../"Det snart 100-åriga systemet med Pressens samarbetsnämnd och Spelreglerna har betytt mycket för att Sverige i dag har den jämförelsevis pålitligaste journalistiken i världen."samt"Behovet är skriande av starka publicister och ansvariga utgivare som värnar journalistiken och kan stå emot de räknenissar som ser journalistik som en vara vilken som helst."

Postat av: Rättvis

Man ska även ägna sig åt “andra extrema partier”. Har svårt att tro att det därmed avses vänsterpartiet som tog order från den sovjetiska spionorganisationen, KGB, till och med om vad vänsterpartiet skulle säga i riksdagen.Och hur kan jag vara så tvärsäker? Jo det är nog en hop kommunister som håller i den här “utbildningen”.Jo, nog blir man mörkrädd.

2010-02-18 @ 12:09:39
Postat av: Dunderminnet

Shit vilken äcklig kurs.

Från 9 till 17, då måste man vara rejält pk tvättad.

"När är något en tillåten åsikt". Wtf man, bara den punkten och ordvalen. Det diktatoriska spöket lever.

Inget pris utsatt? Såna kursen brukar ju annars kosta 500kr.

2010-02-18 @ 12:24:54
URL: http://i47.tinypic.com/t8166o.jpg
Postat av: Gubben o Gumman

Det är klart att det varit tryggt at sitta i den socialistiska sandlådan,och lyfta Svennebanans skattepengar i form av presstöd.

En form av skatterån, för att företrädsvis röda journalister skall få kalla sej journalister och sprida sin manipulativa dynga år ut och år in.

Peter A , JGA är klockrena exempel på dessa parasiterande politrucker.

På dagisnivå sätter man in dåliga bilder på borgeliga politiker dessto sämre dessto bättre.

Inte ens det kan man sköta på ett snyggt sätt

vilka hjältar för sisådär 400000-500000kr i månaden

av dina skattepengar Svennebanan.

Samma dödgrävare mantra rabblas, borgarna är stygga bla bla.

Det är klart att journalistförbundets ordförande med sin subjektiva "Lenin syn" tycker att Svenska journalister är bra.

Man har ju skapat en egen drömvärld,glöm inte bort att en KGB spion Jan Guilou varit förbundets ordförande.

Det säger allt om dessa landsförädare, för något annat är dom inte,kursen ovan är både otidsenlig samt klumpigt ointelligent, att driva nu,men med en sådan röd innavel i kåren så är inte alla kanon brighta.

Dessa sk journalister har ingen som helst trovärdighet i Sverige längre ,frågan är bara om dom skall lyckas förstöra landet totalt.

Valet 2010 är ett ödeval för landets vara eller icke vara,låter högtidligt,men sannolikt är den ekonomiska situationen med åtagande att försörja hundratusentals bidragstagare el arbetsmarknaden mycket värre än vad gemene man tror, och får veta.

Dessa sk journalister trängs nu av vikande papersupplagor,samt kan inte i o med Internet o Bloggvärlden sitta och ljuga ohejdat längre.

Dessa skall med Internet samt fakta bekämpas tills

dom krälar runt i den dynghög dom hör hemma.

Att i bild o text alltid framhäva människor icke etniska Svenska om möjligheten finns är så djävla genomskinligt snacka om att blåsa sina landsmän.

På valdagen tar det stopp för dessa parasiter.

2010-02-18 @ 12:36:14
Postat av: RättvisVar inne på hennes blogg och tyckte att den luktade kampanjjournalist så det stank.

Att en KGB-agent varit chef för publicistklubben vet vi. Men detta var en skrämmande nyhet. Vad har hon för mandat i medlemskåren för sin sovjetisering av det fria ordet?

Tänk bara hur hon förringar Bengt Westerbergs utsugning av röda korset.Som sagt, man känner lukten av Sovjet.

2010-02-18 @ 12:55:17
Postat av: Roger S

Haha, så underbart. Du delar ut känga efter känga, och man fortsätter ändå att hävda sin förträfflighet, journalisters självgodhet och skeva syn på världen borde ju ha ändrats efter alla de smällar de fått på fingrarna senaste tiden, men icke.Tack gode gud för nätet....Där det än så länge går att få en större bild av verkligheten

2010-02-18 @ 13:06:49
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Gubben o Gumman

"Barn tvingas bo bland sopor"

Rubrik i Aftonbladet,nu skall alla Svenskar känna sej taskiga som bara tagit emot 1.2 miljoner invandrare.

Artikeln handlar om att barn avisas enligt reglerna till Malta som är deras första land som "flyktingar"

Ett dagsfärskt exempel på hur Svenska journalister manipulerar.

Fy fan rent ut sagt.

Källa: Aftonbladet nätet.

2010-02-18 @ 13:22:20
Postat av: peerpede

Jag mailade Expressen för att få veta deras hållning i denna fråga och om de tänker reagera på detta.Hur förhåller sig Expressen till den kommande kurs/seminar där anordnas av TU (Tidningsutgivarna) med det dubiösa mål att utbilda i hur SD skal bemötas i media?Här är ett axplock från informationen:Ur kursinnehållet:

Förmiddagen ägnas åt att ge en faktabakgrund om främst SD, men även andra extrema svenska partier:• vilken typ av parti är SD? vilka liknande partier finns i andra länder?

• vilka väljare riktar de in sig på?

• kan man säga att SD är "främlingsfientligt"?

• hur visar sig deras värdegrund?

• hur väl stämmer deras påståenden?

• när är något en "tillåten" åsikt och när blir det främlingsfientligt? När blir det hets mot folkgrupp?

• hur påverkar lagar, pressetik och redaktionell policy bevakningen av partier som för fram extrema, invandringskritiska eller populistiska åsikter?

• vad finns att lära av hur medierna bevakade Ny demokrati 1990-1994?informationen är från denna sida: http://www.medieutbildarna.se/index.php?option=com_resource&controller=article&article=356&category_id=4&Itemid=6Jag för min del anser detta vara på kanten av det område svensk media bör syssla med, att hålla kurs/fortbildning kring frågan hur ett lagligt parti i Sverige där dessutom är invalda i ett stort antal kommuner och landsting, skal bemötas och bekämpas är jo bortom all vett och sans, man kan med lite fantasi byta ut SD med jude och utan problem se sammanfall med den retorik det användes på trettiotalet i Tyskland och annanstans.

Förövrigt finns det inte på min demokratiska horisont hur detta skal starka pressetiken eller den undersökande/grävande journalistiken i Sverige, det kan knappast var pressens uppgift att unisont bekämpa ett demokratisk parti i landet genom samspelthet i bemötandet, sånt är lidet demokratisk och en demokrati med en fri press som Sverige säger sig ha, högst olämpligt.Om detta genomförs endera öppet eller bak stängde dörrar, lär det bli ett j*kla liv i landet och detta kommer såklart att uppmärksammas i utlandet där jo på ena eller andra sättet kommer att informeras hur man i Sverige håller pressetiken och yttrandefrihetens fana högt.Så faktisk förväntar jag en reaktion från Expressen kring detta tilltag från en organisation ni själv är medlem av och som dessutom är delfinansierat genom skattemedel (presstödet).Med vänlig hälsning...(detta har jag lagt in på PI också)

2010-02-18 @ 13:24:41
Postat av: Hulda

Samma stinkande PK-kurs kan ske i det fördolda inom ramen för någon vidareutbildning eller facklig kurs. Man blir bara trött....

2010-02-18 @ 14:08:46
Postat av: danne

vänsterpacket och kändiseliten och politikerbedragare lever gott på att arbetarna ger dom försörjning. eller som Erst Billgren sammanfattar " Mycket bidrag och inga skatter" !En dag har arbetarna fått nog och ställer inte längre upp, vad gör vänsterpacket i media då?Hoppas SD får komma in i Regeringen efter valet 2010 då kan SD:

#hjälpa nya små företag så arbeten åter kan skapas,

#bättre vilkor för studenter så även fattiga kan studera,

#bättre grund och gymnasie skolor så alla får betyg

# Bättre och billigare kollektivtrafik. tågen bör stanna på mindre orter och busslinjer bör finnas även på glesbygden(alla kan inte på i city och förorter)# mer resurser till äldrevården och skicka inte utslagna med försörjningsstöd som vårdbiträden. det behövs utbildning och tålamod och lön för mödan att klara det krävande arbetet att ge äldre adekvat vård.

# Gå ur EU men bygg upp GATT-avtal igen och samarbeten med omvärlden men behåll Sveriges självständighet.hela omvärlden styrs av korruption och bedragare.

nu med okontrollerad massinvandring till Sverige där vårt nya herrefolk kan slänga sin gamla ID och få ett ny ID, är det bäddat för ett kaotiskt samhälle.

om dessa sedan blir politiker ja framtiden kan NI räkna ut med lillfingret….det blir goda tider för kriminella nätverk och vapenindustrin gillar nog denna utveckling…..När de ärliga rejäla Svenskarna inte vill ställa upp som politiker eller ens klaga och angripa. blir det ju fritt fram för bedragare att ta platserna i Regeringen! sista hoppet för Sverige är om SD och Nationaldemokraterna får komma in i Regeringen 2010. annars fortsätter samhällets förval Sverige blir som Tahiti där kriminella fått styrt sedan 1809

2010-02-18 @ 14:10:32
Postat av: NisseNorton

Läste och sitter här och är rädd för att landet

håller på att tappa allt av demokrati och yttrande

frihet. Att det över taget hålls en sådan kurs

gör att jag genast tänker på gamla Sovjet eller liknande länder, där man indoktrinerar folk för att

dom med glädje skall gå i maktens koppel. Jag konstaterar att vi i detta land inte har en egen tänkande journalist kår.Den har för länge sedan sålt sig till makteliten för att kunna frottera sig med den samma

2010-02-18 @ 14:20:56
Postat av: J.G

Man flyttar fram positionerna. Ett steg i taget, Denna process går så långsamt att man inte märker att demokratin och yttrandefriheten långsamt gröps ur. Liknelsen med den kokta grodan är i detta fall utmärkt.

Här strävar politiker och mediaetablissemanget efter en gemensam strategi för att bekämpa ett litet uppstickarparti. Varje journalist ska inympas med en känsla av att det föreligger ett outtalat hot om repressalier mot den som vågar tycka och skriva något som går utanför mallen. Samtidigt skall den journalist som kraftfullast tar avsånd mot Sd rikligt belönas både socialt och ekonomiskt. Det sociala trycket är A och O. Så styr man våra tankar, men man måste börja från grunden med Journalister, lärare lokalpolitiker osv...Där kommer Expo in i bilden. Folkbildning mina vänner. Folkbildning!

En bra början är alltid att tilskriva objektet åsikter som han inte har eller påståenden han aldrig sagt. Tex har Sd aldrig påstått att muslimer i sig utgör

något hot, utan det svenska samhällets gradvisa anpassning till islams lagar och normer. Detta vet man, men den ståndpunkten är alldeles för svår att angripa eftersom många uppfattar den som sann. då är det enklare att tillverka en halmdocka att samla sig runt. Döpt till Jimmie....

2010-02-18 @ 14:30:07
Postat av: dan

Nisse Norton och J. G. bra inlägg.

Jo makteliten indoktrinerar sakta men säkert. hur många har inte hört att när 40-talisterna går i pension dår behövs arbetskraft... därför måste vi ha invandring..http://na.se/opinion/svarasnabbt/1.733802-okad-arbetsloshet-vantar

2010-02-18 @ 14:35:24
Postat av: Drutten

Kommer väl SD in i riksdagen och får insyn i budgetarna så kommer helvetet att braka lös.

Det är klart att journalisterna inte biter den hand som föder dem. De är livrädda för att folket skall få reda på alla smaskiga detaljer.

2010-02-18 @ 14:42:32
Postat av: P

George Orwell hade ett ord för detta i sin roman 1984: "liktänk". Att alla skulle tänka som staten var även lagstadgat, när kommer det bli lag på det i Sverige?

2010-02-18 @ 15:09:16
Postat av: Gubben o Gumman

Extra : Ilmar Repaluu anmäld för hets mot folkgrupp

(judarna i Malmö.

Mona har kastat sej ner till Malmö.

Nu skall värdegrunderna bli bättre i skolunderviningen lycka till ,många pensionsräddare klarar inte av att gå ut med fulla betyg,så det blir a piece of cake för hycklarna för

dessa judeförföljelser i Malmö 2010.

Det tar sej sa mordbrännaren,Bengan Westerberg har ju lite att stå i med med anledning av hans något höga arvodering.

Peta upp detta i nyllet på varje sosse som piper om SD.källa: Politiskt Inkorrekta nyheter

2010-02-18 @ 15:21:49
Postat av: danne1

tänk efter!

vad kul det är att läsa Thoralfs blogg och Politiskt Inkorrekt och Fria nyheter, där man får kommentera och det läses av tusentals.inte konstigt fultidningar och SVT får säga upp personal för ingen vill betala för förjugen media.varför vill Svenska politiker ha åsiktsdiktatur i Sverige när de samtidigt vill motverka det i andra länder? Carl Bildt hycklar ? när han säger, tidskod 02.18

http://www.sr.se/webbradio/?Type=broadcast&Id=2213457&isBlock=0

2010-02-18 @ 16:21:20
Postat av: Inge Sandén

Sverigedemokraterna kan sitta stilla i båten och bara titta på hur PK-iterna ror så svetten lackar.

Varje dag får vi nya vallok.

Valloken dom tre sista dagarna.

1)nu fich vi reda på att kulturchefen på DN och hennes tjocka släkt,har ett bolag,som sköter om all cencur på PK-tidningarna.

Endast kommentarer med rätt åsikt enligt PK-bibeln taS in.

2)En känd reklambyrå Wistander vill att inga andra reklambyråer skall göra någon reklamfilm för SD.

3)Det tredje loket starkast av dom alla heter TU.

Väntar med spänning på morgondagens "lok".

Slutat med att bli upprörd över alla sjävmål,som PK-iterna skyfflar in.

Varje självmål genererar tusentals röster till SD.

Rekordet innehas fortfarande av Helin i Aftonhoran.

Tabellställningen i journalistligan räknas efter hur många röster man genererar till SD.

2010-02-18 @ 17:28:57
Postat av: Rättvis

Att chefen för DN-kultur står för censuren i dagstidningarna är stilenligt. DN-kultur har i många årtionden behärskats av kommunister. Så har kommunistiska brott förringats, förtigits eller till och med förhärligats.Fakta om kommunismens brott mot mänskligheten har DN-kultur med stor framgång kunnat mörklägga. I stället hat massmördarna och deras lakejer förhärligats.Armand Hammer, amerikan och agent åt KGB har blivit behandlad som en gud i DN-kultur. I stället skriver DN-kultur desto mindre om George Orwell.

2010-02-18 @ 17:51:51
Postat av: TIPSAREN

Här kommer lite tips från den akademiska (?) världen:http://www.edu.mah.se/IM219S/syllabus/http://www.mah.se/Nyheter/Nyheter-2010/Nu-kurs-med-fokus-pa-framlingsfientlighet/2010-02-18 @ 20:07:45
Postat av: Peer Pedersen

Ja du Thoralf, kanske det är läge att gräva lite i den kursen som Tipsaren länker till och som jag mailade dig om 2010-01-31.

Jag vill tro att högskolans kurs är lika odemokratisk eller farlig för demokratin som TU:s aviserade fortbildning kring bemötande av SD...

2010-02-18 @ 21:21:29
Postat av: Sven Duva

De har tagit bort kursen. Iaf officiellt.

2010-02-18 @ 22:17:50
Postat av: lee

Anna Serner

Adress

Spättvägen 5 A

181 30 LIDINGÖ

Så långt bort från kulturberikarna man kan komma!!

2010-02-18 @ 22:41:17
Postat av: Boy

Anna Serners blogg är nere. Är det en slump?

2010-02-18 @ 23:17:09
Postat av: Peter, den förste.

UTBILDNING FÖR JOURNALISTERDEL 1 GRUNDERNA:STEG 1: När alla människor i ett kommunistiskt land upptäcker att ingen behöver arbeta för att få pengar; Så kommer det bli brist på varor.STEG 2: När det inte finns tillräckligt med varor att köpa; Får den som ändå inte arbetar stå i kö i 8 timmar för en bit bröd.STEG 3: När tillräckligt många människor står i kö för att köpa en bröd bit; Så börjar de tala med varandra i brist på annat.STEG 4: När tillräckligt många människor pratar med vandra; Så talar de naturligtvis om det som just för ögonblicket verkar mest gemensamt.LÖS PROBLEM 1: När tillräckligt många människor diskuterar med varandra om varför de står i kö 8 timmar för att få en bit bröd; Så ...LÖS PROBLEM 2: När nu kommunismen bryter ihop totalt (som du kom fram till i PROBLEM 1) hur skall du som kommunistjournalist kunna överleva?DEL 2 LÖSNINGEN:STEG 1: För att överleva som journalist; Så måste du börja skriv om verkligheten utan förvrängning och dolda agendor.Om du inte kan acceptera detta, ta en tia på vägen ut, sätt dig på närmsta parkbänk, tigg ihop resten till en flaska rött, för klockan klämtar för dig.

2010-02-18 @ 23:46:01
Postat av: Peer Pedersen

@Lee, ja de enda "araber" Anna Serner lär se är de med fyra ben och en sadel på ryggen...Så är det överlag bland multikulturens frontkämpar och de där "von oben" har styrd upp det rikstäckande experimenten, håller sig i regel på betryggande avstånd av de eventuella avigsidor som bilbränder och liknande det händer och därför av samma elit anses vara "Collateral damage" i kampen för deras ideal-samhälle.

Vi andra där ser klart vet jo hur det står till och avsvär oss allt ansvar i den meningen att vi inte tillåts varken tillträde till media eller allmänt inflytande i de forum var vi i laga ordning har demokratisk talan genom demokratiska val.Det finns bara en väg fram och det är att rösta på SD i september och jo mer inflytande vi får, jo svårare blir det för de politisk inavlade partier att nå sitt mål.

2010-02-18 @ 23:48:36
Postat av: Tore (preact)

Nu har wordpress.com havererat! Jag försökte gå in hos "Fria Nyheter" men det var tji. Fick besked om att återkomma!

Sverige blir värre och värre. Diktaturens ansikte lyser vilt, och vi fäktar nästan förgäves!

Endast Thoralf är vaken. Etablisemanget våndas...

2010-02-19 @ 00:22:59
Postat av: Sonic

Har det inte varit väldigt lugnt med opinionsundersökningar denna månad? 3 hittills vad jag kan se på status.st.

Har SD fått för höga siffror så ingen tidning väljer att publicera dom?

2010-02-19 @ 05:34:16
Postat av: Nalle i Växjö

Hundar är viktigare att hålla reda på än flyktingsmuggling.Tänk om vi var lika kritiska mot miljonindustrin Flyktingsmuggling

Postat av: Nalle i VäxjöEtt förtydligande till tidigare inlägg om hundar.Det är inte min menig att flyktingar i container skall avrättas.Det jag reagerar på är att det är olagligt att släppa in hundar om dom inte har papper på gällande vaccination mot farliga sjukdomar som rabies mm, men fullt tillåtet och till och med uppmuntrat att komma som invandrare utan några papper som bekräftar identitet, eller att man är fri från sjukdomar.Samtidigt släpper myndigheterna dessa personer vidare in i landet utan noggrann läkarkontroll , efter TBC, HIV, eller någon av dom andra smittosamma sjukdomar som blir allt vanligare.Postat av: Nalle i Växjö

Att vara Sverigedemokrat är likställt med Ekonomisk brottsling.Det här är vad CHEKO PEKGUL skriver i NewsmillFöreställ er att alla i en liten ort känner till att en person har begått ekonomiska brott eller är aktiv i Sverigedemokraterna och plötsligt ser man den personen på en hög post i ett etablerad parti. Hur skulle de människornas förtroende vara för det partiet?

Postat av: Cavatus

Det räcker inte med HIV och TBC. Jag ser alla dessa multiresistenta bakterier som ett av de största hoten. Folk har ju börjat dö av dem på sjukhusen numera.

2010-02-19 @ 08:20:02
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Observer

Mitt inlägg på Anna Serners blogg,"Bra initiativ från tidningsutgivarna!

Kläm åt SD och andra oliktänkande som inte delar våra värderingar. Men varför bara stanna vid en kurs för journalister? Varför inte gå vidare? Se bara på det utmärkta arbete som utförs av säkerhetspolisen i Kina, Nordkorea och på Kuba för att sålla ut människor med felaktiga värdegrunder.

Det är ju också skrämmande att vissa bloggare fritt tillåts ge uttryck för felaktiga, extrema och otillåtna åsikter hur som helst på internet. Nej, se på Kina där man effektivt rensar ut sådana personer och gör en positiv censurering av nätet för att förhindra den obildade pöbeln att ta intryck av sådana omstörtande ideer.

Det är skrämmande att se hur den obildade massan i sverige tar intryck av farliga åsikter som förs fram av SD och liknande partier. Vi, den bildade klassen måste se till att skydda den obildade massan från sådana åsikter.

Ett bra sätt vore att ett antal rättänkande människor fick insyn och makt över SÄPO’s arbete. Tidningen EXPO’s redaktion har många insatta medarbetare som säkert skulle passa utmärkt för uppdraget.Keep up the good work!

KobaPS. Var kan man anmäla sig till kursen ”Så hanterar vi Sverigedemokraterna”, jag hittar den inte på hemsidan längre?

DS."Svara

2010-02-19 @ 08:57:00
Postat av: Stone

Kan man kalla dagens pk-journalister för "grävande journalister", javisst. De har grävt ett skyddsvärn omkring sig, för att skydda sig mot verkligheten.

2010-02-19 @ 09:01:00
Postat av: Gubben o Gumman

Cavatus : Vi får inte läsa om dom resistenta bakterierna ,som dödar spädbarn på BB i fulmedia.

Vore inte bra för Svennebanan att få reda på det.

Bra är däremot att du har Engelsk text på din blogg.Observer : Bra inlägg mitt i prick hur fan kan Svennebanan missa detta år ut och år in.

2010-02-19 @ 09:05:29
Postat av: Nalle i Växjö

Länk till DN debatt 2008 artikel av GUNNAR SANDELIN och som förtjänar större spridning

Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

Jösses..

2010-02-19 @ 10:28:29
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/
Postat av: Rättvis

I dagens SvD får vi veta att staten motsätter sig att namnet på de landsförrädare som arbetade åt DDR:s spionorganisation, STASI, offentliggörs. Självfallet är även STASI-dokumenten rörande dessa äckliga kryp hemligstämplade.Så arbetar PK.

2010-02-19 @ 10:38:08
Postat av: Lotta

Fortsätter på temat skrämmande läsning.

Postat av: Kalle

Saxat ur SvD:s ledare idag 19 feb 2010 angående sverige vill skydda dessa förrädare som rapporterade till DDR. Tack för tipset Rättvis."Allmänintresset måste vägas mot konsekvenserna det kan få för rikets säkerhet. Men det är också mycket känsligt för de personer som pekas ut som agenter i Sverige./.../

Tyvärr har Kammarrätten i en färsk dom gått på den hemliga linjen och vägrat Birgitta Almgren, som har begärt ut akterna, tillgång till dem. Domen ska nu överklagas till Regeringsrätten."Sverige tar upp komunistdikturens DDR:s falna mantel och fortsätter i deras hemlighetsmakerier. Det visar att sverige inte är någon demokrati utan en komunistat a la DDR. Nu är det bevisat!!!Sitter någon av dessa forna STASIagenter på ledande tjänstemannaposter i sverige eller är det politiker som rapporterade till STASI??? Vem är det??? Vilka kan man lita på??? De skall också ha sitt straff för agentverksamheten i sverige. Finns ingen anledning att dessa STASItyper skall slippa undan!!!Rösta på Sverigedemokraterna som just nu befinner sig i en vågmästaroll.Länk till SvD:s ledarartikel

Postat av: Rättvis

Bland andra nämns en biskop. Tydligen anses svenska kyrkan ha sjunkit så djupt i PK-träsket att ingen bryr sig över vad en biskop har för sig. Men när det gäller de oppositionella mot PK, främst Sverigedemokraterna, då är kollen stenhård. Och när SD ställer upp i val till kyrkans olika församlingar ger PK unisont upp ett ramaskri. SD:s representanter anses inte värdiga att representera sina väljare i kyrkans församlingar och nämner - men det är uppenbarligen massmördarnas drängar och spioner.Helt otroligt, men dessvärre sant.

2010-02-19 @ 14:50:41
Postat av: Cavatus

Har nu skrivit om detta så att omvärlden även kan få en inblick hur sjukt det är när statliga subventioner används till att motarbeta ett legalt, i många församlingar invalt, parti.http://cavatus.wordpress.com/2010/02/19/undemocratic-state-subsidies/Läs även om Sverige på sajten islammonitor.org/index.php?option=com_content&task=view&id=3311

2010-02-19 @ 15:48:05
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Stefan A

Lidingö-Anna är god, t.o.m. så god att hon blivit mentor åt EN Rinkebytjej,brukar vara überklassens sätt att visa godhet, man får s.a.s. omedelbar feedback på sin godhet, blir besvären och kostnaderna större brukar det överlåtas till pöbeln,om några ensamkommande skäggabarn skulle knacka på dörren så skulle hon ringa polisen,men det är en annan femma..inte heller kommer hon någonstans någonsin behöva konkurrera om ett jobb med invandrare, även det överlåts till pöbeln...men LidingöAnna är god, ingen kan säga någonting annat...

2010-02-20 @ 09:51:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0