PUBLICISTKLUBBEN OCH EN FUNDERING....Har ikväll lyssnat på den paneldebatt som hölls av publicistklubben för en tid sedan. För en gångs skull tilläts Jimmie Åkesson kommentera vad paneldebattörerna diskuterade och kunde därmed rätta dem.

Lena Sundström pladdrar på med sitt politiskt korrekta ståndpunkter. En del av diskussionen handlade om SD fått för mycket utrymme i media under den senaste tiden. Om svaret är Ja, vad beror det på i så fall. Flera teorier analyserades men inget gemensam ståndpunkt kunde nås.

En orsak togs dock aldrig upp i programmet! Anledning till detta är nog att ingen ens vågar ta upp den men jag är alldeles övertygad om att den diskuterats på redaktionerna. Med tanke på att flera journalister och då framför allt journlister som idag inte är verksamma på några tidningar vädrat sina åsikter i mail till mig skulle jag vara mycket förvånad om inte samma åsikter inte existerar bland de verksamma journalisterna idag.

Jag är nämligen helt övertygad om att många journalister sett den problematik med invandringen som Sverigedemokraterna försöker beskriva för väljarna. Dessa jounalister kan dock inte skriva det i de politiskt korrekta tidningarna utan att bli i frågasatta. De kan däremot skriva om Sverigedemokraterna i negativa ordalag genom diverse granskningar som i många fall bara retar upp "Svensson". De kanske helt enkelt gör detta för att de är medvetna om att "All publicitet, är bra publicitet".
Dessa journalister kanske bevakar SD för att de i själva verket delvis sympatiserar med Sverigedemokraterna och den verklighet som vi beskriver. De är kanske också väl medvetna att läsaren tolkar artiklarna på ett helt annat sätt än ansvariga på tidningsredaktionerna som tror att de motarbetar SD när det i själva verket får motsatt effekt.

Kommentarer
Postat av: Timglas

Själv tror jag att journalisterna trodde att de kunde sänka SD genom att visa "vad partiet egentligen står för".Nu blir det istället locket på under valrörelsen eftersom det visar sig att SD växer av att få marknadsföra sin politik. Uppenbarligen finns det långt fler potentiella SD-väljare än vad redaktionerna räknat med.

2010-02-08 @ 23:43:50
Postat av: Blackfootnation

Ja, jag tittade pa denna 'debatt' via snaphanen for ett par dagar sedan. Hyckleri rakt igenom, men visst fanns det guldkorn dar. Helin (aftonhoran) kommenterar forskrackt Jimmy's artikel med att saga att han inte trodde att SD hade en sa uttalad retorik. Att detta var nytt for honom. Han ville liksom tva sina hander och visa upp en sa "okunnig" bild som mojligt om SD, dvs indirekt visa att han egentligen inte vare sig brydde sig om partiet eller tog sig tid att studera vad SD egentligen sager.

En bit langre in i debatten far Helin fragan om han blev forvanad over SD "framgangar", dvs opinionsiffror efter artikeln i Aftonbladet. Helin drar lite pa orden, och sager 'Nej, egentligen inte' eller nagot i den stilen. Jag noterar att han drar lite pa munnen i detta sammanhang.I detta ogonblick avslojar han namligen hela hyckleriet. Dessa 'kommisarier' som snaphanen dopte dom till, vill sa garna paskina och projicera att ingen tar SD pa allvar, medans man egentligen vet att 'vara' asikter ar djupt forankrade i den svenska folksjalen.

Helin medger inte bara att 'vet och forstar' detta, han medger indirekt att ha sjalv hycklar i sitt oforstand om vad SD star for, hur det uppfattas av en majoritet av svenskarna osv.Se garna debatten, den ar en parodi pa demokrati, forskning och oppen debatt.

Galningar som Hulten och andra tokvanster-journalister visar upp sig.

(Jag citerar inte Helin, utan aterger bara det jag har i minnet av hur jag upplevde vad som sades.)

2010-02-09 @ 00:01:05
Postat av: 10 små Sverigedemokrater

"Därför tappar SD"

MIN MENING. Denna artikel är en insändare som har publicerats i Landskrona Posten skriven av Thord Lindblom (SD) och Kjell Malmgren (SD):

Den största anledningen till att Sverigedemokraterna tappar i Landskrona är att ordförande, Stefan Olsson och sekreterare (samboende) Carina Herrstedt har missuppfattat sina roller i styrelsen och att övriga i styrelsen inte har insett att det är fel att låta två, tre personer sköta saker som folkvalda i kommunalfullmäktige skulle och skall göra! Stefan Olsson sparkar ju våra valda ledamöter i nämnderna utan att följa partiets stadgar.

Att komma till ett ”dukat bord” där många politiker och medlemmar kämpat i många år för att få ett bra resultat som det blev år 2006 är inte svårt, men att sköta partiets intressen på rätt sätt är något som man totalt misslyckats med, på grund av er egoism.

Hur skall vi övriga i partiet acceptera att vi har en ledning med en ordförande och en sekreterare som nyligen är dömda för förtal och nu är det dags igen? Tänker ni även denna gång tigga pengar genom er privata blogg, som är en länk till vår hemsida? Vi övriga i partiet utanför styrelsen anser att hemsidan skall vara ren och att era privata åsikter är er privata sak som ni själva har ansvar för. Övriga SD-politiker skall inte behöva skämmas och ta stryk för era privata saker som ni skriver om!

Det är en skam att tillsätta en ordförande som man gjorde år 2006, eller hur Kristina Drwiega Magnusson?

Varför har SD så få talande ledamöter i fullmäktige? Det är ju endast en, någon gång två, som talar och styr och ställer i både fullmäktige och i tidningar. Vi vill bara upplysa om att det är folkvalda politiker i fullmäktige som kan föra talan och inte styrelsen!

Se nu till att ta vara på chansen att avgå så kommer åtminstone partiet att klara sig på ett rimligt sätt och så blir det inte så många tomma stolar i fullmäktige!

Thord Lindblom (SD) och Kjell Malmgren (SD)

2010-02-09 @ 00:13:32
URL: http://sdfakta.wordpress.com/
Postat av: BossX

Herre Gud vilken panel! Det var som att sätta bockfoten i örtagården! Och vem fan är kärringen till debattledare med röda schalar? Svårt med språket hade hon också! Dessutom! Varför skall alla deltagarna stå upp? Vilket hönsprogram! Egentligen är det märkligt att folk ställer upp på vad som helst. Själv brukar jag välja mitt sällskap både för mitt talade och skrivna ord! Man kan inte alltid synas i spalterna! Eller vara linslus!

2010-02-09 @ 01:49:20
Postat av: BossX

Nu har jag skummat igenom programmet. Det märkliga är att ingen i panelen berörda de materiella förhållandena i Sverige pga invandringen. Inte heller ställde man sig frågan varför denna invandrarpolitik bedrivs. Är det rättsliga skäl? Knappast! Då måste det var fråga om andra saker. Humanitet? Knappast! Så vad finns det egentligen för skäl? Allt detta gick man tyst förbi med konstiga hänvisningar till fascismen på 1920-30-talen. Vad har denna för relevans för de problem som Sverige har idag till följd av den förda invandrarpolitiken? NIL!

2010-02-09 @ 02:19:31
Postat av: BossX

PS. Läget är ju det att landet har släppt in närmare 1/2 miljon muslimer som bara bråkar och stökar och är kriminella i mycket hög grad. Dessutom skall vi betala för skiten och se glada ut! Vad har detta med fascimen att göra. Skall man vara riktigt elak, så kan man bara hoppas att Sundström blir gruppvåltagen av några av dessa s.k. ensamkommande barn! Blir det annat ljud i skällan då? Förmodligen! Vad är det för fel på henne egentligen, som adopterad? Rotlösa rötter, eller vad?

2010-02-09 @ 02:25:55
Postat av: Gubben o Gummn

Omdömme: Ännu en debatt på politrukbyrån.

Årets magplask: Den förtvivlade politruken på radions P1 som, tycker det är jobbigt när verkligheten folk ringer,hon har förmodligen börjat

tvivla.

Lokal : Med KGB:S samt JG:s ande ständigt närvarande.

Kvällensklockrena : Jan Guilou en icke obekant person här i lokalen.

Citat : Jimmie Åkesson

"Vi bevakar det som är Stalinistiskt befogat förlåt

journalstiskt befogat"

"Citat: SVT68 politruck.

Förskottspudel :"Vi kan komma att ändra på om vi skall utestänga SD beroende på opinionsundersökningar bla .

Årets lögn : "SD ligger på 3.2%"

Citat: Just det samma SVT68 politruk.

Kvällens stolpskott XL : Gubben som frågade om Jimmies artikel inte var hets mot folkgrupp.

Man kan bara hoppas att han inte var journist...

Vi tycker han var lite dåligt uppdaterad...Året pristagare: Lena Sundström ,förlåt Nilkas Orrenius.

"Slag under bältet" intevjuer han utför måste ta lång tid.

Kvällens skatteavlönade byråkrat :Killen i röd skjorta...

Kvällens amatörpsykolog : Lena Sundström med utläggningen om faktor x ,alltså människors rädslor.

Frågan är vad hennes diagnos lyder, för det nervösa kliandet i huvudet, el är det bara mjällschampo som saknas?

Fy fan vad rädda Norrmännen måste vara med tanke på

Fremskrettspartiets siffror.

Årets skott i foten : Kritisera Jan Hellin för hans publicering av Jimmie Åkesson, som skulle ha gett SD ökade siffror,detta säger man med SD o Jimmie mfl 2 meter från poditet, med viss microfonrätt tidsbegränsad.

Slutsats : Jan Guilou har ersatts med SD i publicistklubbens lokal , lycka till Lena Sundström mfl.

Ps. Nästa års politruck möte på publicistklubben.

blir spännande.

Ds .Då lanserar nog Sundström faktor y,frågan är om hon inte blandat ihop biologiboken med partiboken.

2010-02-09 @ 03:35:43
Postat av: Info

NYTT ASYLSKÄL - MEN MIGRATIONSVERKET VAR INTE FÖRSTMigrationsverket skall nu till hög men oredovisad kostnad storsatsa på en flerdagars queer- och HBT-utbildning av alla anställda. Bl.a. skall ”rollspel” ingå. Anledningen är, att man vill utöka antalet asylskäl till att även omfatta sexuell läggning. Det skall i princip räcka med att vem som helst från något avlägset land tar sig till Sverige (utan identitetshandlingar) och mumlar något om HBTQ för att vederbörande och hans släkt skall få permanent uppehållstillstånd och garanterad, livstids försörjning i Sverige.Migrationsverkets personal var inte själv informerad (enl Merit Wagers blogg), när denna verkets nya PUT-offensiv i uppskattande ordalag presenterades den 8/2 i Sveriges radio: ”Sofia Sjöö, projektledare på Migrationsverket: Migrationsverket ska lära sig HBT-frågor / Migrationsverket är det första statliga verk som genomför en liknande utbildningssatsning i så stor omfattning.”Emellertid är Verket inte så originellt och unikt godhjärtat som det tror. Jag har ett starkt minne av att redan den socialdemokratiska socialministern GERTRUD SIGURDSEN för många år sen (1980-talet) framförde krav på att Sverige borde briljera med att ”bli en fristad för alla världens homosexuella”.Huruvida landets befolkning har några synpunkter på gränslos HBT-asyl (plus efterföljande anhöriginvandringar) önskar regering och riksdag inte underrätta sig om. Ännu mindre ”Sveriges” radio, naturligtvis. Detta kallas demokrati (folkstyre).Något om Gertrud Sigurdsen: Född 1923. ”Jag har varit ombudsman på LO, riksdagsledamot, statsråd, har suttit i partiets verkställande utskott - - - Mona Sahlin är en utomordentligt bra ledare för 2000-talets socialdemokratiska parti” (artikel i AB 2009-03-17).2010-02-09 @ 07:53:21
Postat av: lee

När blev ISLAM en RAS?

2010-02-09 @ 09:36:28
Postat av: Cavatus

Jag hade en animerad debatt med någon ovederhäftig typ på diskussionssidan till denna debatt. Han tystnade rätt så snart när han insåg att hans inlägg var behäftade med idel ädel känsloutbrott och saknade förnuft och fakta. Personen i fråga gav tydligen upp (utmanövrerad, brist på faktabaserade argument). Läs själva:http://aktualia.wordpress.com/2010/01/19/publicistklubben-och-orrenius-efterfoljande-debatt/

2010-02-09 @ 11:14:21
URL: http://atkutalia.wordpress.com
Postat av: Inte ta bort lilla inlägget nu Thor Affe

"Därför tappar SD"

MIN MENING. Denna artikel är en insändare som har publicerats i Landskrona Posten skriven av Thord Lindblom (SD) och Kjell Malmgren (SD):

Den största anledningen till att Sverigedemokraterna tappar i Landskrona är att ordförande, Stefan Olsson och sekreterare (samboende) Carina Herrstedt har missuppfattat sina roller i styrelsen och att övriga i styrelsen inte har insett att det är fel att låta två, tre personer sköta saker som folkvalda i kommunalfullmäktige skulle och skall göra! Stefan Olsson sparkar ju våra valda ledamöter i nämnderna utan att följa partiets stadgar.

Att komma till ett ”dukat bord” där många politiker och medlemmar kämpat i många år för att få ett bra resultat som det blev år 2006 är inte svårt, men att sköta partiets intressen på rätt sätt är något som man totalt misslyckats med, på grund av er egoism.

Hur skall vi övriga i partiet acceptera att vi har en ledning med en ordförande och en sekreterare som nyligen är dömda för förtal och nu är det dags igen? Tänker ni även denna gång tigga pengar genom er privata blogg, som är en länk till vår hemsida? Vi övriga i partiet utanför styrelsen anser att hemsidan skall vara ren och att era privata åsikter är er privata sak som ni själva har ansvar för. Övriga SD-politiker skall inte behöva skämmas och ta stryk för era privata saker som ni skriver om!

Det är en skam att tillsätta en ordförande som man gjorde år 2006, eller hur Kristina Drwiega Magnusson?

Varför har SD så få talande ledamöter i fullmäktige? Det är ju endast en, någon gång två, som talar och styr och ställer i både fullmäktige och i tidningar. Vi vill bara upplysa om att det är folkvalda politiker i fullmäktige som kan föra talan och inte styrelsen!

Se nu till att ta vara på chansen att avgå så kommer åtminstone partiet att klara sig på ett rimligt sätt och så blir det inte så många tomma stolar i fullmäktige!

Thord Lindblom (SD) och Kjell Malmgren (SD)

2010-02-09 @ 12:30:41
URL: http://sdfakta.wordpress.com/
Postat av: Svensk tant

Den svenska journalistkåren är förlamad av politisk korrekthet. De har så till den grad internaliserat den statliga ideologin om det mångkulturella samhället att de har övergivit sitt professionella uppdrag.Vilket det är?

Att berätta sanningen.Journalister bor i skyddade medelklassreservat i stadskärnorna, utan nämnvärd kontakt med invandrare i sin vardag. De sätter ytterst ogärna sin fot i de mångkulturella områden som de prisar så högt utåt.Men även i journalisternas skyddade protektorat börjar verkligheten sippra in. Många journalister är i dag medvetna om att Sverige är på väg rakt ned i avgrunden, men de har händerna bakbundna av den officiella ideologin.Om någon bryter sig loss och skriver om hur det verkligen står till i det mångkulturella Sverige blir vederbörande omedelbart utfryst och utpetad ur karriären. Att bli satt i frysskåpet inom mediavärlden är lika med social och ekonomisk död.Jag tror att väldigt många journalister mår dåligt i dag av att medverka i den officiella lögnen. Men det är bara de själva som kan förändra saken, t ex genom att föra en intern yrkesetisk debatt. Men det vågar de inte.Istället pratar man som hos Publicistklubben den 18 januari. PK hos PK, med andra ord.Kvinnan med den röda sjalen heter Ulrika Knutson och är Publicistklubbens ordförande. Hon tillhör det politiskt korrekta etablissemanget och kan bl a höras i radions Godmorgon Världen på söndagsmornar.

Hon mår bra i sin verklighet och svävar inte på målet.Jag vet. Jag är en pensionerad journalist.

2010-02-09 @ 12:43:38
Postat av: LN

Politisk Korrekthet

Haitierna har sin Voodoo med alla dess motbjudande och bizarra trosföreställningar och kulthandlingar. Vi västerlänningar har vår 'politiska korrekthet' och vår 'mångkulturalism'. Vår kult är i lika stor utsträckning baserad på vidskepelse och frånvaro av förnuft och logik som haitiernas Voodoo.

Dr. William Piercehttp://tinyurl.com/ycgkzrr

2010-02-09 @ 12:59:01
URL: http://tinyurl.com/ycgkzrr
Postat av: Skånepåg

För den som är intresserad av fakta av vad som hänt i Landskrona, och inte av den av ”Inte ta bort lilla inlägget nu Thor Affe” återgivna fullständigt lögnaktiga artikeln, finns den korrekta versionen både i Landskronaposten och på Sd:s hemsida.- MIN MENING.

Anklagelserna är många av en bittert avsatt ordförande.

Denna artikel är en insändare som har publicerats i Landskrona Posten och som är ett svar från Carina Herrstedt och Stefan Olsson (SD):- Den korrekta versionen av vad som hänt i Landskrona finns även på http://sdlandskrona.blogspot.com/2010/02/anklagelserna-ar-manga-av-en-bitter.html

Postat av: Hulda

Varför kan inte dessa "juornalister" ta och bo i Rosengård eller något liknande område fram till valet i höst?

Troligen ganska lärorikt,men får de och vågar de??

2010-02-09 @ 13:26:57
Postat av: SkånepågFrån Politiskt Inkorrekt.

”Norska” muslimers krav ”En stat i staten”!

Postat av: Censuren Thoralf

Nu står det klart 2 ggr har min postning tagits bort inte heller kan TA svara , ta hans partikollega Stellan Bojerud "mopsen" han låter det skriva stå kvar och bemöter sakligt och inte med rappakalja som här utav en massa SD töntar som hänvisar till SD:s egna sidor. Låt detta nu stå kvar TA om du vill ha någon trovärdighet kvar."Därför tappar SD"

MIN MENING. Denna artikel är en insändare som har publicerats i Landskrona Posten skriven av Thord Lindblom (SD) och Kjell Malmgren (SD):

Den största anledningen till att Sverigedemokraterna tappar i Landskrona är att ordförande, Stefan Olsson och sekreterare (samboende) Carina Herrstedt har missuppfattat sina roller i styrelsen och att övriga i styrelsen inte har insett att det är fel att låta två, tre personer sköta saker som folkvalda i kommunalfullmäktige skulle och skall göra! Stefan Olsson sparkar ju våra valda ledamöter i nämnderna utan att följa partiets stadgar.

Att komma till ett ”dukat bord” där många politiker och medlemmar kämpat i många år för att få ett bra resultat som det blev år 2006 är inte svårt, men att sköta partiets intressen på rätt sätt är något som man totalt misslyckats med, på grund av er egoism.

Hur skall vi övriga i partiet acceptera att vi har en ledning med en ordförande och en sekreterare som nyligen är dömda för förtal och nu är det dags igen? Tänker ni även denna gång tigga pengar genom er privata blogg, som är en länk till vår hemsida? Vi övriga i partiet utanför styrelsen anser att hemsidan skall vara ren och att era privata åsikter är er privata sak som ni själva har ansvar för. Övriga SD-politiker skall inte behöva skämmas och ta stryk för era privata saker som ni skriver om!

Det är en skam att tillsätta en ordförande som man gjorde år 2006, eller hur Kristina Drwiega Magnusson?

Varför har SD så få talande ledamöter i fullmäktige? Det är ju endast en, någon gång två, som talar och styr och ställer i både fullmäktige och i tidningar. Vi vill bara upplysa om att det är folkvalda politiker i fullmäktige som kan föra talan och inte styrelsen!

Se nu till att ta vara på chansen att avgå så kommer åtminstone partiet att klara sig på ett rimligt sätt och så blir det inte så många tomma stolar i fullmäktige!

Thord Lindblom (SD) och Kjell Malmgren (SD)

2010-02-09 @ 14:01:35
URL: http://sdfakta.wordpress.com/
Postat av: Skånepåg

@ Censuren ThoralfSorry, men du kommer ingenstans med med dina lögner och vinklade utspel. Spelar ingen roll hur många gånger de upprepas!P.S. Dessutom tappar inte Sd, utan ökar överallt på alla nivåer i samhället!

Postat av: Rättvis

Nog märker man att publicistklubben domineras av kommunister och till och med har haft en KGB-agent som ordförande.

Rent kommunistiska argument får passera som rumsrena och vederhäftiga. Så upptogs mycket av tiden av frågan om hur pressen skulle förfara för att motarbeta SD och deras väljare.

Det explicita antagandet var att det fanns en väldig potential för den typ av åsikter som bärs fram av SD. Hur motarbetar media dessa väljare bäst? Det var alltså frågeställningen som stöttes och blöttes.

KGB har nog gett vodka till fler än en av dessa journalister. För den kampanjjournalistik som det talades allmänt om är en ren blåkopia av de metoder som massmördarna Lenin och Stalin har förestavat.

2010-02-09 @ 14:14:32
Postat av: Cavatus

Snälla Svensk Tant! Du verkar ha mycket att berätta. Kan du inte göra det? Du kan starta en blogg och avslöja hur det var/är bakom kulisserna. Det måste få komma fram. Du kan blogga anonymt, det gör jag. Det är enkelt att göra via wordpress.com. Eller vill du berätta mer här?

2010-02-09 @ 14:15:40
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Skånepåg

@ Censuren ThoralfDu skriver att mopsen bemötte dig sakligt. Att du är så korkad att du inte begriper att han på ett intellektuellt sätt sågar dig med fotknölarna är minst sagt roande!"Min drivkraft är inte önskan om att göra politisk karriär. Tvärtom har jag sedan 1999 varit inaktiv och ville så förbli. Men det kunde jag inte. Jag kan inte med öppna ögon se det svenska samhället gå under utan att försöka göra något för att hindra förfallet.SD blev genom uteslutningsmetoden den enda tänkbara lösningen. Inget av de sju riksdagspartierna erkänner misslyckandena med försvarspolitiken och migrationen. Inget vill göra något (utom fp som smått vaknat i försvasrsfrågan).Därför är SD:s och mitt eget öde ointressant. Det är Sverige och det svenska folket (vilket innefattar assimilerade invandrare) det handlar om."

2010-02-09 @ 14:17:50
Postat av: Thoralf A

Till anonymJag kommer radera dina kommentarer varje gång jag ser dem på bloggen. Du "uppträder" med olika IP-nummer vid varje tillfälle vilket visar på vilket uppsåt du har.

Jag har inget emot att någon väljer att vara anonym men inte på det sätt som du väljer att göra detta på.Tillsvidare kommer jag radera allt du skriver! Oavsett innehåll.

2010-02-09 @ 14:20:53
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: j-å

@Thoralf.Det var ett ganska intressant inslag.

Det belyser i allra högsta grad vilka problem journalisterna brottas med.

Framförallt framförde Jan Helin det ganska tydligt.För om man som journalist (Jan Helins exempel)skriver om och kritiserar tvångsgifte, så då delar man ju denna fråga med SD.

Är man då SD-sympatisör?

Samtidigt ifrågasätter man ju den muslimska religionen.

Är man då rasist och främlingsfientlig?Hur hanterar man burkaproblemet, simhallsproblemet, halalslakten, muslimernas kvinnosyn o.s.v.

Hur förklarar man ö.h.t. en misslyckad invandringspolitik, när varje försök till detta leder till att man stämplas som invandrarfientlig.

Hur förklarar en journalist, att det är åt helsike när inte Sverige kan genomföra traditionella seder och bruk, utan att det kränker en annan religion?Lena Sundström försökte sej på en förklaring till SD:s ökning. En förklaring som hon innerst inne inte tror på själv, av tidigare inlägg att döma.

Att det handlar om rädsla för det främmande.Men det är inte delar av väljarkåren som uttrycker sin "RÄDSLA", utan det är bara ett tecken på vanligt sunt "BONDFÖRNUFT".Journalisterna har helt enkelt målat in sej själva i ett hörn, genom att man sätte alldeles för snäva ramar från början, för vad som är främlingsfientligt eller inte.

2010-02-09 @ 14:41:49
Postat av: krister

håller med hulda låt dom bo här på rosengård i malmö.fy f-- för dessa skenheliga pk nissar som tydligen inte lever på samma planet som jag

2010-02-09 @ 14:53:05
Postat av: Mats

Mycket intressant teori av Thoralf, d.v.s. att en del journalister kanske skriver för att medvetet reta upp svenskarna och därigenom gynna SD. Har faktiskt aldrig tänkt tanken, men förmodligen var det så pressen delvis fungerade i Sovjetunionen och Österuropa under kommunismen.Vi lever i en konstig värld. Sverige var ett av de första länder som införde pressfrihet men idag är det ingen som ens låtsar att den existerar. DN skulle kunna vända brakförlust till vinst om man började skriva sanningen, men inte ens vinstintresset är en tillräckligt stark drivkraft.

2010-02-09 @ 15:10:52
Postat av: Gubben o Gumman

"Journalisterna/rasisterna/kommunisterna" på bilden .

Males enklast ned i Internets demokratiska kvarn,och försäljes,

som virituellt fiskmat av fjärde sortering.

2010-02-09 @ 15:40:27
Postat av: En Gotlänning

Jag tror du har helt rätt i din förmodan att många av de som besöker alla dessa ideelt drivna samhällskritiska bloggar och hemsidor som din, politisktinkorrekt, fria nyheter mfl faktiskt tar in och påverkas av det som står. Den utvecklig som startade på Passagen debatt, blågulafrågor mfl platser på nätet har nu vuxit sig stor och betydande och man kan nog inte underskatta dess betydelkse. Alla besök av journalister och befattningshavare i staten som registreras i olika dataprogram som sidor har ska nog inte tolkas som enbart övervakning utan nog så ofta som sympati och intresse.

2010-02-09 @ 15:54:06
Postat av: Svensk tant

@ CavatusJa, jag har en del att berätta. Jag skriver en bok som kommer ut i vår.

Ha tålamod!

2010-02-09 @ 16:25:07
Postat av: Stefan A

Vem behöver Pravda...när vi har publicistklubben...

2010-02-09 @ 16:39:49
Postat av: Gubben o Gumman

-Partisekreterarna vill styra den politikska debatten.

-SVT (damen tvåa från vänster på bilden) fällda

i granskningsnämden för EXPO uttalande.Om detta läser du på Journalisten.seDen SOCIALDEMOKRATISKA tidningen Östra Småland vill frångå LAS vid bantning av tjänster.

Hoppsan en sosse kan man alltid lita på ......

2010-02-09 @ 17:05:34
Postat av: Cavatus

Tack, Svensk Tant. Ser fram emot och ska köpa den boken (vad den nu kommer att heta). Du får gärna blogga också. Då kan det hela bli mer interaktivt. Säg till om du börjar. Du kan kontakta mig via nån av mina bloggar.

2010-02-09 @ 17:08:41
URL: http://aktualia.wordpress.com
Postat av: Gubben o Gumman

Ordförande i ägarbolaget till Östra Småland är

Håkan Juholt,här kan frågor om LAS med vara lämpliga att ställa till honom under valrörelsen.I rörelsen gäller som vanligt den egna plånboken samt ,det sedvanliga myglet ,endast Svenne banan skall vara helvit i sitt skatteslaveri.

2010-02-09 @ 17:24:01
Postat av: Gubben o Gumman

Niklas Orrenius läser med all säkerhet denna bloggen: Du sa att problemen med invandringen skall belysas, så att man kan hänvisa till det i debatten.

Vi föreslår att du genast skriver en lång återkommande artikelserie , om judeförföljelserna i Malmö av araber ,bland det vidrigaste som sker i Sverige 2010.

(Källa : Bla SVD)

Annars blir du ju "medskyldig" till detta baserat på din position i samhället,det vill du väl inte?

Detta kan ni ta upp nästa år. Hur ni hanterat detta

i journalistkåren, när ni är duktiga i KGB klubben.

Priset du fått, bör i dagsläget döpas om till "Hycklarepriset"

2010-02-09 @ 17:34:04
Postat av: Rättvis

Egentligen är det ganska dråpligt: Publicistklubben, nedlusad med kommunister och med en KGB-agent som ordförande. I denna församling låter en chef från det likaledes kommunistiska SVT upp sin röst och hänvisar till att SVT ska verka för demokrati och därför måste mörka så mycket som möjligt om SD.Detta sägs alltså av en representant för SVT som gjort så mycket reklam för denna ondskans ideologi. SVT som gett allsköns kommunistiskt slödder en god bärgning och möjlighet att sprida sitt gift. Till och med i barnprogrammen finns det kommunistisk propaganda.Avslutningsvis: Deltagarna var rörande eniga om att de åsikter som representerades av SD var djupt förankrade i det svenska folket.Det är ett erkännande som värmer i snöyran.

2010-02-09 @ 19:04:34
Postat av: Tore (preact)

Tidningsstödet på nära en halv miljard skall bort!

Då tror jag det blir förändring bland media.

Dessutom kanske kan SD ta över någon...:-)

2010-02-09 @ 22:30:44
Postat av: Stefan A

Hyckleripriset el grande monumentale tilldelas härmed..(trumvirvel).....................SVENSKA PUBLICISTKLUBBEN...(applåder och visslingar)...

2010-02-09 @ 22:49:39
Postat av: Niklas Larsson

Personligen är det högoktanig underhållning för mig att titta på dessa muppar i publicistklubben som står & dividerar. De har verkligen ingen som helst koll. Men roligt är det som sagt =)

2010-02-10 @ 01:29:09
Postat av: Argus

Det visade referatet från publistklubbens möte på 1,5 tim var mycket intressant men samtidigt

skrämmande, att ta del av . Debatt ämnet var Sverigedemokraterna.Först ett tack till Thoralf , som ger oss vanliga människor en möjlighet att få del av intressanta

samhällsfrågor . Det förefaller ibland så, att denna Thoralfs blogg ger mer och aktuell information än SD-kuriren. Det kan inte nog uppskattas hur mycket denna blogg betyder för SD. Antalet besökare är bevis nog.Publicistklubbens debattpanel var anti-SD det stod helt klar. Deltagarna, journalister från massmedia, anser,

att SD är ett rasistiskt och främlingsfientligt parti med invandring som enda fråga i sitt budskap. Att bekämpa

islamiseringen av Sverige, är helts mot folkgrupp, så är deras inställning.

Jimmie Åkesson och partiets pressekreterare fick sammanlag t högst 5 minuter tillsammans, att replikera

några av de många felaktigheterna om SD. Sveriges Radio/TV gav inget löfte, att SD skulle få medverka i årets partiledardebatter. Journalisternas förhållande till SD i årets val, är att tiga ihjäl partiet, beröringsskräck

var ett ord som användes. Annonsförbud eller censurering av annonser förefaller vara medias linje.

Dessa vänstervridna journalister, mångkulturens förespråkare, utgör ”demokratins dödgrävare” och

medverkar till det fria Sveriges upplösning och undergång. Enda hoppet står till en stor SD-framgång i årets

val!

2010-02-10 @ 15:21:51
Postat av: Cavatus

Svensk Tant! Är du kvar här ibland? Jag måste få fråga dig om det omtalade Lilla Saltsjöbadsavtalet är en myt eller om det verkligen existerade. DVS en hemlig överenskommelse journaliser emellan där man skulle undvika att skriva en gärningsmans etnicitet om det handlade om en utlänning, samt framhäva utlänningar som gjorde något positivt, och särkilt i idrottssammanhang. Skulle vilja veta detta!

2010-02-11 @ 00:11:24
URL: http://aktualia.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0