OIKOFOBERNAS MARDRÖM

TV-kommentatorerna gastade och skrek och tårarna rann på kommentatorerna så att de inte kunde prata i direktsändningen, kungafamiljen var på plats i de svenska OS-kläderna och de svenska flaggorna vajade i Vancouver när Sverige tog OS-guld genom Marcus Hellner och OS-brons av Johan Olsson. En bättre TV-underhållning går inte att få! Vad fasen är Melodifestivalen? Inget i jämförelse med detta.

Denna nationalistiska yra måste vara en mardröm för alla oikofober i vårt avlånga land!

På Boholmarna sitter det säkert en fotbollslirare som tycker att detta firande är osmakligt och alldeles för nationalistiskt!

Det märkliga är att det är endast vid tillfällen som denna som vi i Sverige tillåts vara nationalistiska. Men ändå kan man märka hur dessa oikofober lyckats påverka tidningarna som är väldigt lågmälda på nätet över dessa härliga framgångar i skidspåren. Hade det varit i Norge hade norrmännen svämmat över av nationalistisk stolthet och tidningarnas webbsidor hade varit överfulla med bilder och landsmännens reaktioner.

Det är bara att gå in på t.ex. SvD så blir man mycket bekymrad över tillståndet i landet. Där toppar man med snöproblem och en besviken norrman.  Nere i vänstra hörnet kan man se en liten notis om Hellners guld. Skandal SvD!

Vad i helsicke sysslar man med på SvD?


Kommentarer
Postat av: Svensk tant

Thoralf,du verkar inte ha förstått värdet av snöoväder!

Snöoväders betydelse för svensk journalistik kan icke överskattas.Journalister älskar snöoväder. Snöoväder är i sanning någonting som nationen kan enas kring.Med samma glöd älskar media värmeböljor och algblomning i Östersjön, i synnerhet om ett knippe journalister råkar semestra på Gotland.Dessa fenomen erbjuder en oerhörd lättnad för landets journalister. De är garanterat okontroversiella, möjligen med undantag för algblomningen. Inga politiker behöver ställas till svars. Inga jobbiga frågor behöver ställas.Naturfenomen är både fantastisk underhållning och Valium för folket.

Man slipper ägna programtid och spaltutrymme åt den där kontroversiella frågan om att Sverige håller på att gå åt pipan under det mångkulturella trycket.Och att det fortfarande finns människor som framhärdar i stolthet och glädje över sitt land. Som minns hur det var när Sverige var ett bra land att leva i.Den kärleken får vi utöva i smyg, det ska vi ha klart för oss. Ungefär som om det vore en utomäktenskaplig förbindelse.Nej tacka vet vi snöoväder. Mer sånt! Då mår journalisterna bra.

2010-02-21 @ 11:43:13
Postat av: Per Petersson

Jadu Svensk tant,vem minns inte Kurt Lundgrens satir om tidningarnas förstasidor.

Fritt ryckt ur ämnet."I dag är detta en kvällstidningsblogg, vilket innebär att ingen mening får vara längre än 10-15 ord. Varje mening ger ett nytt stycke, så här:Ostkusten är i dag en landsända.I chock.Orsak :Mördarsnön.- Vi har aldrig varit med om något värre, säger katastrofsamordnare Gunilla Myreteg på Räddningsverket.- Vi skulle ha satt in militär, om vi haft någon. Men alla är i Afrika, säger hon uppgivet.På onsdagsmorgonen tvingades hon tillsammans med kommunledningen stänga Blåsippans dagis.På grund av.Snömassorna!Det hade fallit fyra decimeter och det gick inte att ta sig in.Dörren var helt blockerad.Av snö!Barnen var i chock och fick tas om hand inom en krisgrupp.En del barn insåg inte allvaret i situationen utan grät och ville åka kälke.De kälkar som fanns på dagiset kunde inte användas eftersom inget av barnen hade föreskrivna snöhjälmar med sig.Det förvärrade chocken.Hela dagen fortsatte mördarsnön att falla.Klimatforskare varnar nu för att en ny istid är på väg.Europeiska rådets klimat- och snöpanel säger att vill det sig illa kan det snöa av och till hela februari och långt in i mars.Senast detta hände var 1984, vilket visar hur allvarlig situationen är.Krisgrupp Sydost med psykologer, läkare och präster varnar nu allmänheten för att gå ut.- Så länge mördarsnön bara vräker ner är det bäst att krypa under filten.- Passa på att tala med barnen om den hemska framtid som möter oss om vi inte gör nåt.I dag lämnade också mp in en interpellation i riksdagen där man ställer Fredrik Reinfeldt mot väggen:- Varför gör moderaterna ingenting mot mördarsnön, till och med riksdagen är ju insnöad, hur länge skall det få fortgå?Hur tillbringar du själv dagarna när det mördarsnöar.Hur ska vi stoppa mördarsnön?MMS:a till oss, bästa bild belönas.Efter detta snöfall väntar nuSMÄLTCHOCKEN.Därefter kommer

MÖRDARALGERNA,

MÖRDARSNIGLARNA,

FÅGELFLUNSAN,

MÖRDARBIET

DÖDSBADEN

med landets

farligaste

badplatser

och sist men inte minst :SÅ UNDVIKER

DU SKILSMÄSSA

PÅ SEMESTERN"http://kurtlundgren.webblogg.se/2007/february/mordarsnon-haller-ostkusten-i-totalchock.html

2010-02-21 @ 12:08:54
Postat av: Nalle i Växjö

Men en sak går framåt i Sverige och det är anpassningen.Helt plötsligt är månggifte accepterat i Sverige, när personer invandrar från kulturer där detta är vanligt.I handlingar finns sedan inskrivet att godkänt och accepterat.Undrar om det är möjligt att ansöka om medborgarskap i ett sådant land, och sedan skaffa några fruar till och sedan komma tillbaka till Sverige lagligt med flera fruarKanske KD eller Broderskaparna kan redogöra för detta.Tyvärr hittar jag inte länken just nu till den sidan

2010-02-21 @ 12:11:00
Postat av: Nalle i Växjö

Angående vädret så har vi ett aktuellt ämne i Växjö.Är det så kallt inne på Kommunstyrelsens sammanträden att man måste behålla mössan på för att hålla hjärncellerna varma.( En storm i en mössa kan man säga)

Postat av: vmm

Ja, tycker man att det inte finns någon svensk nation och man aldrig bryr sig om människors nationalitet så är det ju väldigt konstigt om man blir glad när en svensk vinner en tävling. Då måste man ju tycka att det är precis lika roligt om någon från Slovenien vinner. Det var ju en människa som vann och vi svenskar har ju inget gemensamt... Eller?

2010-02-21 @ 12:37:19
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Inte en ”mångkulturell” kan skådas i det svenska vinterolympiska laget!

Vad har hänt?

Enligt DO och riksdagspartierna, så skall ”mångkulturella” kvoteras in i det svenska samhället! Gäller detta inte det svenska vinterolympiska laget?

Gratulationer strömmar in från när och fjärran när någon ”etnisk svensk” tar medaljer inte minst från de svenska politikerna i parti och minut!

Kan man skönja någon form av ”smygrasism” från de högre stånden i det svenska etablissemanget?2010-02-21 @ 13:02:26
Postat av: Robin_Shadowes

Läste just på Exilen om Melodi-festivalen som tydligen varit synbarligen mångkulturell i år. En arab, en afrikansk neger som brölade och kurden Darin. Tur att jag inte är intresserad av sånt för jag hade nog fått blodstörtning annars.

2010-02-21 @ 13:29:49
Postat av: Cavatus

En (givetvis raljant) fråga infinner sig:Får man hålla på Sverige i ett OS (utan att betraktas som främlingsfientlig)?Har skrivit några ord om den norska raggryggigheten här:http://aktualia.wordpress.com/2010/02/21/studio1-m-karikatyr/

2010-02-21 @ 13:40:25
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Cavatus

Rättelse: ska givetvis vara RAKRYGGIGHETEN

2010-02-21 @ 13:43:41
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: danne1

idrottsmännen och idrottskvinnorna som tog Guldmedalj var ju Svenskar.

det är fult att vara Svensk i Sverige enligt media och politiker i de 7 pk-partierna. hade det varit idrottare med utländskt ursprung hade det varit enormt mediapådrag.men hur tror PK-Svenskarna att invandrarna skall fjäska för de få Svenskar som blir kvar när utlänningarna och deras barn de är i majoritet.

2010-02-21 @ 14:14:29
Postat av: Helene

OT

Motion av Fredrik Malm (FP)http://www.riksdagen.se/webbnav/index.aspx?nid=410&dok_id=GV02MJ381

2010-02-21 @ 14:27:14
Postat av: Herc

Kurt Lundgren.Jag saknar dig oerhört.

/Hans

2010-02-21 @ 14:55:08
Postat av: Satirkungen

Svensk nationalism och kulturNär det gäller svensk kultur och svensk historia så har jag aldrig känt mig särskilt nationalistisk. Men visst kan det vara kul att få vifta med flaggan lite då och då. Inget av det går dock upp mot att få höra eller läsa Monas, Fredriks och Mauds kommentarer, där de ger oss sin syn på svensk historia, kulturarv och annat intressant.

Det är härligt att Mona, Fredrik och Maud är så positiva till svenskt kultur, samtidigt som oss belönar dem med världens kanske lägsta skatter. Tänk om situationen hade varit den motsatta: att de skuldbelagt svenskar och kritiserat kulturen, eller sagt att vi inte ens har någon kultur, men ändå tvingat oss att betala världens kanske högsta skatter! Det hade självklart inte fungerat.

Jag är så tacksam att inte ser ut som i USA, Storbritannien, Frankrike, Danmark, Norge och Japan, där politiska företrädare och andra skumma element tävlar om att skrika ”Härligt oamerikanskt”, ”Härligt ofranskt”, ”Härligt ikke-danskt” och så vidare. De politiker som vågat yppa något liknande i Sverige hade fått se sig om efter ett nytt jobb. Och de politiker i exempelvis Japan som hade vågat säga något positivt om japanska värderingar hade säkert fått löpa gatlopp i pressen. För i de flesta länder, men lyckligtvis inte i Sverige, är formen nästan alltid viktigare än innehållet (http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/hermanlindqvist/article6125229.ab)

Nej, de har det inte lätt i utlandet, men så lever de heller inte i Världens bästa demokrati. Ett skräckexempel är Holland, där partiledaren och parlamentsledamoten Geert Wilders står anklagad för att ha kritiserat kristendom. Som alla vet så är det förenat med livsfara att kritisera denna religion. Vi kommer ihåg hur Elisabeth Ohlson Wallin blev fatwariserad av ärkebiskop K.G. Hammar och fick löpa gatlopp i pressen efter sin fotoutställning om Jesus.

Rättegången, som kommer att bli helt avgörande för ett sekulariserat samhälles rätt att kritisera en religion, har dessvärre inte rönt något större intresse från europeisk press. Svensk media, däremot, har en intensiv bevakning både från TV och ledande dagstidningar. Religionshistorikerna Jan Hjärpe och Mattias Gardell, båda kända för sin kritiska hållning till religion i allmänhet och till islam i synnerhet, lämnar dagligen långa och intressanta analyser.

På tal om svenskt historia så är Dick Harrison på gång med en bok om Sveriges riktiga historia. Harrison är en merittyngd man som även blev vald till ”Årets föreläsare” 2004 av sina kvinnliga doktorander http://www.expressen.se/1.188326).

För att få ett så brett spektra som möjligt och inte bli anklagad för att vara politiskt styrda har Norstedts förlag engagerat flera redaktörer, vars politiska bakgrund ligger både till vänster och höger; AFA, Socialistiska partiet, Ungsocialisterna, Syndikalistiska ungdomsförbundet etc.

Det känns tryggt för nu vet vi att Sveriges historia kommer att skrivas från en så neutral synvinkel som möjligt. Det är sannerligen skönt att vi inte skulle få för oss att göra en liknande historierevision som de gjort i Ryssland.

2010-02-21 @ 15:04:55
Postat av: Anonym

Såg nu att denne islamofob motionerade om detta 2007. Kan ändå inte skada att det uppmärksammas.

2010-02-21 @ 15:05:08
Postat av: Satirkungen

En stat – många folkIngen folkpartist klår Birgitta Ohlsson, denna underbart liberala kvinna som redan 2001 ville avskaffa Sverige. Javisst, vad ska vi med nationalstater till? Jag vill också se en värld bestående av resande världsmedborgare, där alla människor är goda, inga startar krig, män och kvinnor har samma rättigheter, total religionsfrihet råder, homosexuella vågar vara sig själva och knarksmugglingen har försvunnit. När inga gränser finns så behöver man ju inte smuggla knark – att ingen har tänkt på det förut. Nu har kanske inte alla råd att resa lika mycket som välavlönade EU-parlamentariker, men visst är det en fin tanke.

Och vad är det som säger att det inte skulle fungera? Bara under de senaste decennierna har vi sett utmärkta exempel på hur folk, även med olika hudfärg, har löst problem tillsammans: tutsier och hutuer, shia- och sunnimuslimer, singaleser och tamiler. I Europa blev Jugoslavien äntligen ett enat land efter separatisten Titos död, vilket blev slutet för de grymma krig som rått i området under många år.

Tyvärr lär fotbollsälskare och andra anhängare av lagsporter bli besvikna eftersom OS, VM och EM i samtliga lagsporter får stryka på foten, men lite svinn får vi räkna med i Gittans dröm om världsstaten.

2010-02-21 @ 15:24:45
Postat av: Humanist

Sportens värld är som bekant det enda området där det idag är legitimt och politiskt korrekt att visa nationalkänslor. Detta kan bero på att idrott är ganska oproblematiskt; det handlar om föga komplexa aktiviteter där samma, förhållandevis enkla och entydiga regler gäller för alla. Det finns inte "muslimsk fotboll" och "västerländsk fotboll" utan det finns bara fotboll, slalomåkning fungerar på samma sätt oavsett om man är amerikan eller kosovoalban, osv. Därmed har idrotten inte politiserats på ett sådant sätt att det blivit skuldbelagt att t.ex. heja på Sverige i idrottssammanhang.Men det är givetvis inte omöjligt för en inbiten pk-it att tolka in "främlingsfientlighet" och "etnocentrism" även i idrottssammanhang. Man kan mycket väl tänka sig att vi kommer att få se resonemang av typen: "Att den svenska idrottsrörelsen satsar stora resurser på vintersporter är diskriminerande mot muslimska invandrare som kommer från länder utan skid- eller skridskoåkningstradition."Ett bärande inslag i den politiskt korrekta mångkulturideologin är ju att svenskar/västerlänningar och svensk/västerländsk kultur konsekvent skuldbeläggs och betraktas som "förtryckande", medan invandrarkulturer konsekvent framställs i positiv dager och invandrare utmålas som offer för "strukturell rasism".Alltså tror jag inte alls att det är omöjligt att vi på sikt kommer att få se någon form av politiskt korrekt "ideologisering" även av idrotten. Det kan låta absurt, men för en sann multikulti-älskande pk-it är det bara fantasin som sätter gränserna. Sunt förnuft och verklighetsförankring står som bekant inte särskilt högt i kurs i de kretsarna...

2010-02-21 @ 15:59:00
Postat av: Gubben o Gumman

Undrar om Svennebanan märker att det är "minimerad

kontrollerad nationalism".

Till o med Kungen o Silvia får vara med i SVT68.

Kanske vaknar Svenne när Katri Linna inkvoterat ett

gäng Mena killar i Tre kronor.Eller blir det som i Bromma If att man inte kommer in i omklädningsrumet

om man inte behärskar Svenska språket?1945 o framåt reste sej länder från en förtryckare

utom ett land Sverige.

Där smög sej en annan typ av förtryckare in i politiken ,samt pressen socialkommunisterna .

Svensken sitter sedan dess i ett skruvstäd skattemässigt ,samt åsiktsmässigt.

I höst ändrar vi på det va Svennebanan?

2010-02-21 @ 16:27:50
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Vilken parodi. Läser i Expressen att eretrianer i Sverige skall åka till Geneve och demonstrera att bojkotten mot Eritrea skall upphöra. Varför befinner sig dessa människor i Sverige över huvud taget. Skall demonstrera för en regim som förtrycker sina egna medborgare. Det finns bara ett ord och säga: ÅK HEM.

2010-02-21 @ 17:21:34
Postat av: Helene

Jag vet inte om jag kommer med gamla nyheter igen, men jag lägger ändå in denna länk:http://www.kuriren.nu/debatt/artikel.aspx?articleid=5268058

2010-02-21 @ 18:25:51
Postat av: Stefan K

Våra riksdagspolitiker har ju tillsammans med journalister och tjänstemän bestämt att det inte finns något svenskt. Därför var det härligt att höra Kungen säga att han var stolt och glad. Nu är ju inte Kungen svensk efter pk-Sveriges definition, då hans förfäder invandrade hit i början på 1800-talet. Ännu härligare då att höra en icke-svensk säga att han är stolt.

Visst är det en märklig situation när man i idrottssammanhang tillåts vifta med svenska flaggan, bära tröjor med texten "Heja Sverige" och säga att man är stolt över sitt land, när man i andra sammanhang än idrottsliga blir kallad rasist eller främlingsfientlig.

...men vi har ju Zlatan. Honom skrivs det spaltmeter om, oavsett om han gör mål, är skadad eller köper apelsiner på torget.

2010-02-21 @ 18:41:04
Postat av: Zalgonenko

Jaaa Kurt Lundgrens blogg var en fröjd att läsa!

Någon borde tanka ner allt och göra en bok av det!

2010-02-21 @ 21:49:03
Postat av: danne1

när en etnisk Svensk står som 1:a på prispallen och Svenska nationalsången ljuder då blir man glad och lycklig och stolt. men samtidigt rädd för vad PK-tokarna skall hitta på. kommer de bryta sändningen? kommer de förbjuda etniska Svenskar att få tas ut till tävlingar?

kommer de driva förtals kampanjer att alla fuskat och ta tillbaka medaljer från karolina kluft, ingemar stenmark, björn borg, mfl

media förbjöd ju att hylla boxaren Ingemar Johansson för hans fantastiska boxningskarriär.

skrämande vad PK-stollarna kan göra, de har ingen skam i kroppen

2010-02-21 @ 22:53:20
Postat av: danne1

när en etnisk Svensk står som 1:a på prispallen och Svenska nationalsången ljuder då blir man glad och lycklig och stolt. men samtidigt rädd för vad PK-tokarna skall hitta på. kommer de bryta sändningen? kommer de förbjuda etniska Svenskar att få tas ut till tävlingar?

kommer de driva förtals kampanjer att alla fuskat och ta tillbaka medaljer från karolina kluft, ingemar stenmark, björn borg, mfl

media förbjöd ju att hylla boxaren Ingemar Johansson för hans fantastiska boxningskarriär.

skrämande vad PK-stollarna kan göra, de har ingen skam i kroppen

2010-02-21 @ 22:55:05
Postat av: danne1

stefan k. kolla på årskrönikan från kungafamiljen på svt play i repris.

kungen är ju arg på fulmedia och säger saker som visar att han är ICKE-pk. gissar han är Sverigedemokrat. och vickroria och madelene valde Svenska männ- måste svida för landsförädarpolitikerna som säkert hade velat de valt illegala afrikaner in till kungahuset.

2010-02-21 @ 23:01:02
Postat av: Cavatus

Citat från Fredrik Malms motion (länk ovan):

"Det är också viktigt att ett land som Sverige står upp för de minoriteter som lever här. Judar och muslimer får utstå fördomar i dag. Främlingsfientliga Sverigedemokraterna krävde i sitt valmanifest 2006 att ”alla former av religiös ritualslakt skall vara förbjuden, samt att import av produkter som framställts med metoder där djurplågeri förekommer skall förbjudas”. Det citerade stycket rör koscher- och halalslakt. Om ett sådant förslag skulle genomföras skulle det vara omöjligt för människor som håller koscher och halal att leva i Sverige. Sverige bör välja en annan väg och tillåta religiös slakt utan bedövning."Vadå kan man inte leva i ett land utan kött? Vad jag vet finns det massor av vegetarianer här och de har inte dött ännu i alla fall.Som vanligt måste det ständiga epitetet "främlingsfientlig" användas före partinamnet. Vad ska vi hitta på för epitet för övriga partier att alltid använda för att hamra in ett budskap, företrädesvis falskt sådant?Mer citat: "Frågan om religiös slakt bör ses i ljuset av religionsfriheten och den fria religionsutövningen, liksom den bör ses i ljuset av djurskydd. Här finns en obalans i dag, eftersom religiös slakt främst betraktas ur djurskyddssynpunkt. Religionsfriheten är lagstadgad i Sverige. Det bör också innebära att religiösa slaktmetoder tillåts i vårt land."Han vill alltså att religionsfriheten ska gå före djurskyddet. Man baxnar över denna återgång till medeltida sedvänjor. Usch, fy och tvi!

2010-02-21 @ 23:41:44
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Robin_Shadowes

Hur kommer framtidens svenska idrotts-utövare att se ut? Kommer framtidens Pernilla Wiberg att heta Fatima El-Islami och åka utför i full burka-mundering?

2010-02-22 @ 00:16:40
Postat av: Gubben o Gumman

Robin : Lite försmak får du allt av dom Jamaijkanska pundarluvorna som bäres av Svennarna.

2010-02-22 @ 06:08:01
Postat av: Robin_Shadowes

Vi kommer nog få lite nya grenar också. Kast med litet huvud till exempel.

2010-02-22 @ 08:53:54
Postat av: Calle

Öppet brev till Diskrimineringsombudsmannen,Katri Linna.

Ber dig anmäla hela Sveriges befolkning för främlingsfientlighet och rasism.Förväntar mej att du kan begära och få ett rejält skadestånd, då så många är skyldiga.

I Melodifestivalen diskriminerades en icke etnisk svensk som sjöng en fantastisk låt på världsspråket "kingali"? Har själv hört liknande sånger framföras av bushmen vid olika cermonier i byarna i mörkaste Afrika.Tyvärr hade han här "försvenskats" och bar inte den traditionella stamdräkten.Det är såna här kulturinslag som vi saknar i det traditionsfattiga Sverige, där fiolspel och knätofs är gällande. Han röstades dock bort till förmån för en grupp etniskt svenska, fiol och dragspelsspelande, blonda tjejer med det svenska namnet Timotej.Redan namnet på gruppen borde föranleda en anmälan, och att låten sedan hade en influens av svensk folkmusik gör en anmälan än mer befogad.Förväntar mej ett 8 siffrigt skadestånd till den drabbade.Det fixar du nog!!

2010-02-22 @ 09:19:27
Postat av: Nalle i Växjö

Vem är den som initierat reklamkampanjen för Islam och alla värderingar som hör ihop med detta.I Blekinge Läns tidning pågår en längre artikelserie, eller kanske man ska säga, "reklamkampanj" med allt gudomligt som Islam står för.Av dom inlägg som fortfarande finns kvar är alla inte direkt positiva, vilket måste göra BLT mycket förvånadePostat av: Stefan A

Fläskkorven på dalademokraten var i tv 4 morron i fredags,och ondgjorde sig och kände obehag över att de stupade svenska officerarnas nyss hemkomna kistor var insvepta i svenska flaggan, måste må riktigt illa nu när det viftas med svenska flaggan lite här och där, särskilt vid framgång då flaggan några gånger t.o.m. hissats upp överst av tre flaggor...måste vara höjden av skämmighet för Grieder....

2010-02-22 @ 11:07:25
Postat av: AWSvensson

Jag kan hålla med "fläskkorven" vad det gäller de svenska flaggorna. Helst hade man ju velat se en annan flagga beroende på innehållet i kistorna.

2010-02-22 @ 12:45:56
Postat av: Stefan K

Expressen har idag en omröstning om Luciano Astudillos och Anders Lagos förslag på tvångsmottagning av flyktingar i kommunerna.

Svenska folket hat sagt sitt, men bryr sig politikerna om det?

2010-02-22 @ 14:15:30
Postat av: Helene

På tal om oikofobi, vi kommer väl ihåg 1994 när fotbollslandslaget kom hem och hyllades för sitt VM-guld. Då satt Fredrik Belfrage under TV-sändningarna med svettbrytningar i pannan och darr på rösten, närmast panikslagen över svenskarna nationalism och patriotism. Till sin hjälp hade han bl a pk-sfärens mest självömkande svenskhatare, Alexandra Pascalidou. Där satt de i krismöte och diskuterade allvaret och faran att svenskarna firade sina hjältar och visa dessa osmakliga glädjeyttringar. Fy skäms på dig, dumma svensk. Målet var väl att vi skulle vi skrämmas tillbaka i våra fåror och på sin höjd sitta hemma i TV-soffan och vifta med en liiiiiten svensk flagga, och ta mig fan inte vara för högljud i hyllandet. Tänk om grannen hör dig.Och så en liten blodtryckshöjare:http://politisktinkorrekt.info/2010/02/22/650-000-unga-saknar-bostad-om-fem-ar-inget-stopp-for-flyktingar/Jag rekommenderar er att även gå in på Yvonne Ruwaidas artikel på Newsmill. Man vet inte om man ska skratta, gråta eller rent av slå nå´n på käften!

2010-02-22 @ 15:43:51
Postat av: Cavatus

Tipsar om ännu en kurs i hur SD ska "hanteras" och bemötas:http://www.timbro.se/innehall/?ev=sd-och-redaktorernas-valDick Erixon har skrivit bra i sin blogg idag om denna kurs och om bemötandet av SD i allmänhet

2010-02-22 @ 17:22:59
URL: http://www.cavatus.wordpress.com
Postat av: Putte

Efter OS-guldet i hocky i Lillehammer kallade Aktuellt in en "psykolog" eller kanske det var en psykopat, som de frågade om det inte var farligt med sådana nationalistiska känslor som många svenskar visade efter guldet blev klart. Där har ni pk-idioterna i ett nötskal. I stället för vargjakt borde kanske staten borde införa jaktsäsong på journalister, för de ställer till med miljonfalt mer djävelskap än vad världens sammtliga vargar gjort genom årmiljonerna de funnits.

2010-02-22 @ 17:25:25
Postat av: Nils

Reepalu och EXPO sågas:

http://erixon.com/blogg/2010/02/sveriges-anseende-som-tolerant-land-ifragasatts/2010-02-22 @ 19:01:32
Postat av: Fredrik

Du missade väl inte Agenda igår om "Sharia Polisen"

Se o lär!! Man hade även bjudit in Hjärpe! Det tog imot för han att tala sanning om att detta breder ut sig som en lavin och även anamas av mer demokratiska muslimer.!Titta på programmet den sista 20 min och ta er en funderare på vad i helvete det är vi tar hit i vårt asylfrossande!?Sen till oavnstående inlägg!

Bedrövligt,När på äckligt hur vänster facismen styr vår media! usch!!

2010-02-22 @ 19:18:50
URL: http://svt.se/2.101877/agenda
Postat av: Helene

Rättelse: Sverige tog naturligtvis VM-brons 1994. Fast det var guld värt för många av oss.

2010-02-22 @ 19:23:07
Postat av: Lotta

Man har ju alltid fått höra att utlänningar tar så bra hand om sina gamla. Konstigt att ingen pratar om att de även tar hand om våra gamla, eller i alla fall våra äldres pengar och smycken. Till på köpet gör de ju hembesök.Hittade tyvärr inte artikeln på AB:s nättidning.

Postat av: Cabben

Dick Erixons inlägg om Timbros lunchseminarium borde du lyfta framhttp://erixon.com/blogg/2010/02/hur-publicistiskt-bevaka-sverigedemokraterna/

2010-02-22 @ 20:20:53
Postat av: SkånepågHelt OT, men väl läsvärt beträffande Kalmar kommun och dess ledande kommunalråds aningslösa handlande.UPPSALA UNIVERSITET

Företagsekonomiska Institutionen

Magisteruppsats HT 2008Fanerdunetableringen i Kalmar

från början till slut (?)Författare: Marie Andersson

Handledare: Peter Thilenius


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0