OIKOFOB BLIR EU-MINISTER

Alliansen har utsett en oikofob av stora mått till EU-minister, nämligen folkpartisten Birgitta Ohlsson.

En förutsättning för att bli EU-minister är troligen att man vill avskaffa Sverige. Detta har ju denna rabiata kvinna visat prov på flera gånger. Som ordförande för LUF skrev hon en artikel med rubriken ”Avskaffa Sverige” på självaste nationaldagen. Tydligen var detta mycket meriterande inom folkpartiet om man skall tolka Birgitta Ohlssons karriär inom folkpartiet. Här kommer några rader från denna artikel.

Avskaffa Sverige!

Blågula fanor, rojalistiskt fjäskeri och fosterländsk glädjeyra. I dag på den svenska nationaldagen förväntas vi som goda medborgare att uppmärksamma vår nation.
De mest entusiastiska vallfärdar till hembygdsgårdar, sjunger nationalsången och firar som om det vore en nära släkting som fyllde 50. Men vad firas egentligen? Demokrati och öppenhet som präglar denna del av världen?
Ingalunda. Snarare ser vi en automatpatriotism och konservativt vurmande av nationalstaten. Trots att slumpen avgör var en människa föds, att nationalstaten sällan är den perfekta beslutsnivån och att världen blir mer globaliserad håller mänskligheten krampaktigt fast i nationen.”

Oikofoben Birgitta Ohlsson kallar kungafamiljen för ”rojalistiskt fjäskeri”. Det borde uppröra en och annan alliansväljare gissar jag och kanske även någon folkpartist. En fin EU-minister som Fredrik Reinfeldt utsett inom regeringen.

Men som inte detta vore nog så ägnar sig Birgitta Ohlsson också åt fjäskeri. Men då handlar det givetvis inte om kungafamiljen eller några fattigpensionärer. Nej, då handlar det istället om muslimerna i Sverige. Bara för några veckor sedan skrev Birgitta Ohlsson en debattartikel som publicerades i bland annat Corren.”Att muslimer vill bygga gudstjänstlokaler är ett tecken på att man känner sig hemma i Sverige. Moskébyggande bör uppmuntras och inte bekämpas.”

I söndagens partiledardebatt ansåg ju även Mona Sahlin att det skulle byggas fler moskéer i Sverige. Så där har vi något som dessa pk-politiker har gemensamt.

I dagens presskonferens där alliansen presenterade Birgitta Ohlsson som EU-minister sa hon tydligen enligt Sveriges Radios Studio Ett att hon skulle engagera sig i romerna i Italien. Det visar med en väldigt klar tydlighet att hon inte riktigt är mogen för uppgiften som EU-minister. Det hade varit betydligt bättre om han istället hade engagerat sig i Sveriges ca 800 000 fattigpensionärer. Men Birgitta Ohlsson anser tydligen att det är mycket mer angeläget att förbättra situationen för romerna i Italien.

Ja, jisses sicka ministrar Fredrik Reinfeldt utser.


RännHola Rockers ger här oikofoben Birgitta Ohlsson svar på tal.


Jag är stolt att vara Svensk

Text/Musik: P. Portström/L. Joons

Den sjätte juni får jag, försiktigt smyga ut,
och hissa Svenska flaggan, diskret bakom min knut.
För någon kan ju tro att jag är nån sorts rasist,
och en sådan stämpel kan ju vara jäkligt trist.
Du gamla och du fria, du fjällhöga nord,
är nu mera nästan helt bannlysta ord,
som kan väcka anstöt och uppfattas fel,
om det nu inte är olympiska spel.

Men jag är stolt, stolt att vara Svensk!
Jag är stolt, stolt att vara Svensk!
Jag är stolt att bo i norden,
stolt att vara fosterländsk.
Jag är stolt, stolt att vara Svensk!

Gustaf Adolf gjorde oss till stormakt på sin tid,
och Carl den tolfte mot den ryske tsaren red till strid.
Hjältekungarna gav sina liv för vårat land.
Nu ska vi utan motstånd lägga allt i EU:s hand.
Och snart har sista regementet börjat läggas ner,
och någon allmän värnplikt ska det inte finnas mer.
Det ska visst ej behövas något mer totalförsvar,
men jag ska kämpa för mitt land, om jag så står ensam kvar.

För jag är stolt, stolt att vara Svensk...

Här finns underbar natur, full av växter och av djur.
Här kan man, kritisera vår regering utan att bli satt i bur,
och att va stolt att vara Svensk, betyder faktiskt ej,
att jag hatar alla andra, som inte är som mej.

Ja, jag är stolt, stolt att vara Svensk...

P.S:
Nu får vi se om Kvällsposten kontaktar Rännhola Rockers och försöker få dem att stämma mig för att jag länkar till deras hemsida och till ett klipp på YouTube. Jag väntar nu på ett samtal från någon journalist på Kvällsposten.


Kommentarer
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Tror man själv på EU när man skickar ett sånt stolpskott?

2010-02-02 @ 21:35:56
Postat av: Roberth Ström

Hon var för kvoteringar av föräldraförsäkringen med hon passar bättre i V. Usch det är så man skäms för Sveriges vägnar

2010-02-02 @ 22:43:21
Postat av: Fredrik

Låt dim skicka!!

Visar bara på inkompetens!

Kommer misslyckas fatalt!

2010-02-02 @ 23:11:55
Postat av: Stefan K

En halv månadslön på att Sverige nu kommer att visa sig på styva linan och gå i bräschen för den allt generösare flyktingpolitik som människan vill ha.

Undrar hur Ohlsson kommer att framföra sina synpunkter på Sverige runt fikaborden i Bryssel? Kommer hon att framföra sin avsky mot svensk nationalism, svenska seder, svensk kultur och svensk historia? Nej, visst nej. Vi har ju ingen. Undrar om övriga EU-delegater blir förvånade?

2010-02-02 @ 23:36:44
Postat av: sverigedemokraterna vilka är dom

Men herregud vem är fjollan i den rosa SD t-shirten i Umeå och ni undrar varför ni saknar folk.http://sverigedemokraternavilkardom.svenskablogg.se/

Postat av: danne

fy-fn för landsförädare som birgitta olsson. Svenska politiker måste vara fredskadade efter 200 år av fred, 100 år av indoktrinering, 50 år av välfärd. varför värdesätter de inte vad generationer byggt upp. nu säljer de ut vårt land för några chanser till fåtal politiska karriärer.det kommer nog bli inbördeskrig här där Svenskar och invandrare tillsammans krigar mot EU´s yrkesarme.

alla vet att när man skapar ett nytt imperium/tredje rike/ EU så uppstår det konflikter

2010-02-03 @ 00:09:31
Postat av: Gubben o Gumman

Övriga Eu delegater kommer ju ganska snabbt att

märka att dessa Folkpartister har minst en skruv lös.

Fast å andra sidan får Europa se vad Sverige har producerat för politiker på sossedagis.

Dessa kommer att vara totalt sidsteppade när dom börjar dilla om fri invandring moskeer osv.

Deras utnämning kommer i fel tidevarv det tåget har gått i Europa ,så dom får det nog ganska svettigt för ingen frisk kollega kommer att bry sej

om vad Sveriges multikulti megafåner dillar om.

2010-02-03 @ 00:14:26
Postat av: Fru Fökk

sign "sverigedemokraterna vilka är dom"Håller på att samla in lösdrivna hästar, markaber idiot som inte vet hur demokrati fungerar

2010-02-03 @ 00:49:14
Postat av: Thomasson

Hahaha, vilka argument 'kritiker' kommer med. Nu har det dessutom gått över till klädval och färgen på dessa.Fortfarande inte hittat konkreta argument för 'kritiskt' granskning, eh?Inte konstigt att det är så mycket våldsamheter i landet när dessa minderåriga får vara uppe tio minuter över tolvslaget. De borde vila sig så de klarar av sin specialundervisning i skolan på dagarna istället...

2010-02-03 @ 00:58:21
Postat av: Drutten

Hon kan väl inte kallas landförrädare då hon rimligtvis borde älska Israel. Dra era slutsatser!

2010-02-03 @ 01:08:56
Postat av: World Traveller

@ FredrikHon kommer nog inte att misslyckas. Hon ar ju exakt vad EU vill ha. EU gor precis vad Arablanderna sager.

2010-02-03 @ 04:44:39
Postat av: Putte

Är inte ett dugg förvånad. Det är ju folkpartiet som är arkitekterna till den förda massinvandringspolitiken. Folkpartiet har dessutom länge haft Sveriges avskaffande som mål. Den idén är inte Birgitta Ohlsson ensam om i det partiet. De ville avskaffa Sverige och ha massinvandring redan på den tiden sossarna tyckte det var en stor fördel att Sverige var etniskt homogent.

2010-02-03 @ 06:23:52
Postat av: Nalle i Växjö

Motståndsman i eget fädernesland

Taget från "mopsens" blogg och som även är länkad.Pulsade fram i snön på väg till jobbet, och funderade på följande.I dag verkar det vara en tävlan bland politiker att så snabbt som möjligt utplåna allt som en gång betraktades som typiskt Svenskt, till och med verkar politikerna stolta över det.

Våran kristna religion utplånas och byts mot en annanFolkomflyttning fortsätter i allt större takt.

Prinsar och kungar från islamiska länder köper allt mera i Sverige, ja hela Europa för pengar vi gett dom som betalning för deras olja.Och till råga på allt är våra politiker lyckliga och glada över detta.Jag är inte speciellt religiös men ber en still bön innan jag börjar jobba nu.Kära Gud i himlen, bevara oss Svenskar för våra politiker.

AmenPostat av: Stefan A

Kommer säkert vara nyttigt för denna politiska broiler och produkt av välfärden, att få möta Italienska, Grekiska och Spanska mf. politiker från verkligheten, kanske inte så lätt att överföra retorisk godhetspolitik till en kaotisk verklighet, om inte annat så kommer EU;s byråkrati att äta uppna´, och det är ju tur det...för hela EU...

2010-02-03 @ 08:31:22
Postat av: Stefan K

Valet av Ohlsson beror nog på att Alliansen vill ha bort henne från rikspolitiken. Ohlsson har ju visat att hon gärna röstar emot de egna i viktiga frågor.Ett tillägg till Nalles inlägg.

Det kanske inte är islam som är det största hotet mot Sverige och det svenska, utan de högavlönade politikerna som röstats fram av svenska folket.

2010-02-03 @ 10:06:11
Postat av: Primavera

Damen från Tokarp!!säger i DN "Jag skäms över när romer blir behandlade som skräp i Italien" har hon följt romernas framfart i det landet?Hon tror att hon kan diktera villkoren för Berlusconi och hans ministrar från Lega Nord. Det blir ett smärtsamt uppvaknande för henne när hon tvingas inse att hon är lika med noll utanför Sveriges gränser.

2010-02-03 @ 10:12:37
Postat av: AWSvensson

"jag skäms över att romer behandlas som skräp i Italien. " Om jag inte är alldeles felinformerad så handlar det till största delen om rumänska zigenare som gör livet till ett helvete för många italienare. Ni som såg ett program angående dessa minst sagt vilddjur i statstelevisionen , förvånande att de över huvud taget visade det, har nog inga som helst sympatier för dessa som Rumänien spridit över hela Europa. Zigenarna har haft 1000 år på sig att integreras, så man kan inte påstå att de varit alltför ivriga att lyckas.

2010-02-03 @ 10:15:00
Postat av: Stora Småland

Thoralf ! Rännhola Rockers var goa att lyssna till ! Sveriges nya nationalsång ?

2010-02-03 @ 10:18:58
Postat av: AWSvensson

"Trots att slumpen avgör var en människa föds", det är väl knappast någon slump var människor föds. Det handlar väl inte om vildhavre som sprids för vinden. Människor föds av sina föräldrar på den orten de verkar, liksom generationer före dem . Ett land har inte av en slump byggts upp utan man har med idogt arbete skapat förutsättningar för eget och avkommans överlevnad genom att föra traditioner vidare, generation för generation. Alla människor har en stamkänsla , man värnar om sig själv, sin familj, släckt och övriga som tillhör den stammen.

Detta är en förutsättning för att ett välfärdssamhälle skall fungera , utan den så är det finito. Tage Erlanders visdomsord:"Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden."

2010-02-03 @ 10:36:51
Postat av: Micael Foghagen SD-medlem Kalmar

Tror det var Herbert Tingsten som på 60-talet kom fram till att Sveriges välfärdsamhälle hade sin grund i att vi var ett homogent folk med snarlika värderingar.Klokt sagt!

2010-02-03 @ 12:28:42
Postat av: Putte

@Micael Foghagen. Nu kanske jag minns fel, men jag har för mig att det var Thage Erlander som sa detta, eller kanske det var så att sa det också.

2010-02-03 @ 17:06:24
Postat av: Ej etnisk svensk

Vi är skitmånga som är stolta över att vara svenskar. Thoralf har rätt, när vi alla, både infödda och nykomna svenskar, är stolta över att bo i Sverige, först då kan dessa problem sluta.

2010-02-03 @ 17:13:27
Postat av: Tomtefar

"”Att muslimer vill bygga gudstjänstlokaler är ett tecken på att man känner sig hemma i Sverige. Moskébyggande bör uppmuntras och inte bekämpas.”Tycker för egendel att det tyder på motsatsen.

2010-02-03 @ 17:30:20
Postat av: Niklas Bergström

kloka ord AW svensson de får du en eloge för.

2010-02-03 @ 18:08:45
Postat av: Rättvis

Tänk så sorgligt att en skränig hop kommunister inom media får sätta agendan så att politikerna står och bockar inför deras bindgalna testuggande.

I alla fall finns det nu en organiserad opposition, så att väljarna har ett alternativ. Dom behöver därför inte längre bara stå vanmäktiga inför det arroganta åsiktsförtrycket.

Och i takt med att väljarna strömmar över till SD kommer skränfockar av Birgitta Ohlssons typ av befinnas politiskt obsoleta och förpassas till historiens sophög.

För varken folkpartiet eller något annat parti vill åka ut ur riksdagen. Så enkelt är det.

2010-02-03 @ 19:28:13
Postat av: Gubben o Gumman

Att Reinfeldt är med och utser en av dom mest Sverige ovänliga politikerna i Sverige är mycket skumt,frågan är vilka agendor, samt mål denna man har med Sverige.

För det är väl inte en hög mutade "garderobsmusslor" som styr Sverige.

Fan trot snart.

Vi skall nog inte förvånas om någon av dom etablerade politikerna kommer ut som "MÅSSLIM"

För att som någon skrev att ta in 100000 socialbidragstagare om året klarar ju inget land av i storlek med Sverige ,detta skulle inte varit möjligt här heller om man inte "skatterånat"Svenska folket

Det är inga små belopp Socialdemokraterna stulit för Svenska folket samt givit till människor från andra länder ,frågan är bara var brytpunkten går,var systemmet brakar ihop.

Egenligen säger det väl allt om den inhemska "politiken" när Wallström hellre tar ett jobb utomlands än deltar i "Såssarnas" valrörelse.

Fast det är klart ,se om sin egen plånbok har ju alltid varit rörelsens företrädares signum.

Titta på Hycklare Persson tex.

Vara politiker i dagens riksdag går bara ut på att sko sej själv samt ta in så många invandrare som möjligt frågan är bara varför?

2010-02-03 @ 20:06:52
Postat av: Fredde@76

Tycker Ohlsson kan lätta upp stämningen när hon kommer till Bryssel angående romernas situation här i Sverige i dagens läge med en liten oskyldig vits :"Idag är det så kallt ute i Sverige så att till och med zigenarna går med sina händer i egna fickor "

2010-02-03 @ 21:04:59
Postat av: Stefan K

Ledarsidan i SN (centerpartistisk) hyllar Birgitta Ohlsson som ny EU-minister.

http://www.sn.se/asikter/ledare/1.620295

Läser ni bland kommentarerna på posten, så ser ni att ledarskribenten själv tillhör de som anser att Sverige som land inte bör existera. Stämmer väl med det som Maud Olofsson sa i tv-debatten med Jimmie Åkesson. -"Det finns inget svenskt".

Får ledande pk:iter fortsätta på sin inslagna linje så lär inte Sverige som land existera länge till. Frågan är bara hur framtiden ser ut, vilka som styr och vilka lagar vi tvingas efterleva?

2010-02-04 @ 09:56:49
Postat av: Astrid

Jag förstår att människor som du blir skiträdda när politiker som Birgitta Ohlsson blir tilldelad höga positioner. Ohlsson är för jämställdhet, frihet för alla och homo-adoptioner bland annat och det är ju något som du och dina likar inte hoppar jämfota av glädje över.

2010-02-04 @ 15:33:34
Postat av: Berndt Nilsson

@ Astrid.

?

2010-02-04 @ 15:39:07
Postat av: Astrid

Ja Berndt, vad är det du inte förstår?

För vad jag vet kämpar SD mer för att förbjuda minareter, nya moskébyggen och att skicka tillbaka vissa invandrare till sina hemländer än för till exempel jämställdhet.

2010-02-04 @ 17:13:21
Postat av: Stora Småland

Astrid ! Har det gått dej helt och hållet förbi att Birgitta Olsson vill avskaffa Sverige helt och hållet ! En mycket farlig kvinna på en sån viktig post ! Gud bevare oss !

2010-02-04 @ 17:36:24
Postat av: Astrid

Stora Småland.

Japp, det har hon skrivit. Hon vill ha en global union. Oavsett vad jag tycker om det måste väl tillochmed en Sverigedemokrat förstå att en människas ursprung och kultur inte elimineras för att gränserna flyttas eller raderas?

Och jag förstår inte varför Birgitta är så farlig. Förklara det för mig.

2010-02-04 @ 17:47:00
Postat av: Malin R

Birgitta Ohlsson vill avskaffa nationen Sverige och dess gränser.I EU kommer hon att få ett litet h-e när hon ska driva en sådan fråga och läxa upp ex. Sarkozy och Merkel för vad deras länder står för.Skämt åsido,det kommer hon aldrig att göra.Placeringen av henne i Bryssel är en effektiv munkavle.Där nere kan hon inte prata och skriva lika mycket strunt som här hemma.Oavsettt vad man tycker om EU så tar man politiken i parlamentet i Bryssel på mer allvar än vad man gör i vissa fall inom vår alliansregering.Utnämningen av Birgitta Ohlsson är ett sådant exempel.

2010-02-04 @ 18:54:51
Postat av: Berndt Nilsson

@Astrid.

Jag skulle gärna hoppa jämfota,men min benprotes

klarar nog inte det.Men om det skulle roa dig så

kanske jag kunde försöka!Kan du definiera frihet

och jämställdhet för mig skulle jag vara tacksam!

Det finns faktiskt människor som inte kan hoppa

jämfota av förståeliga skäl men så långt tänker

nog inte en sådan jämställdsminister som du verkar

vara.

2010-02-04 @ 23:30:32
Postat av: Astrid

Berndt

Haha, nu låter det på dig som om jag menade hoppa jämfota bokstavligt talat. Är det verkligen så du menar?

Absolut, jämställdhet och frihet för mig är att alla människor har lika villkor, lite förutsättningar, val och skyldigheter oavsett vilket kön, vilken sexualitet religion eller etnicitet man har.

Wow, jämställdhetsminister alltså? Jag tar det som en komplimang!

2010-02-04 @ 23:41:54
Postat av: Berndt Nilsson

@Astrid.Haha.Att göra sig lustig över en handikappade som inte rår över sin situation är det för dig jämställdhet

och frihet.Du lever i en drömvärld,en utopi som

kommer att göra dig besviken många gånger men det

får bli ditt problem.Ha så det bra till den 19 sept.2010-02-05 @ 00:30:39
Postat av: Astrid

Hmm, nu förstår jag inte vad du menar... Du förstår väl att "hoppa jämfota" var bildligt menat va? Annars blir jag orolig. Men visst, vi kan säga "klappa händerna" istället. Om det nu är okej.

Det är synd att du ser ser en jämställd värld som en drömvärld. Verkligen. Stackare.

2010-02-05 @ 09:34:07
Postat av: Stora Småland

Astrid ! Innebär en jämställd värld för dej att vi ska ta emot massor av invandrare som har mer i bidrag och äldreförsörjningsstöd en vi gamla pensionärer som jobbat fram det välstånd som numera börjar urholkas mer och mer tack vare dej och dina gelikars syn på jämställdhet !

2010-02-05 @ 14:53:46
Postat av: Astrid

Men hördu Stora Småland, hur ska man egentligen göra som nysvensk för att bli accepterad? Om man går på bidrag blir man kallad parasit och att man lever på våra skattepengar, men om man skaffar jobb så tar man svenskarnas arbeten när tusentals svenskar går arbetslösa. Sverige är ett rikt land och vi har möjlighet att försörja våra invånare. Och vilka är vi att förbjuda människor på flykt att komma hit och få trygghet?

2010-02-05 @ 15:11:55
Postat av: Stora Småland

Astrid ! Har det gått förbi dej att pensionerna sänks för oss pensionärer under tre år framåt ,det har troligen att göra med kostnaderna för invandringen ! Både pensionerna och invandringen finansieras via skattepengar . Nej ta emot de ca 5 % som är verkliga flyktingar av dom som kommer till Sverige det har vi råd med men massinvandringen kommer att sänka standarden för oss själva som det håller på !

2010-02-05 @ 16:16:41
Postat av: Astrid

Jaha, du svarade inte på min fråga alltså. Fine, då låter jag högaktningsfullt bli att svara på din.

Allt gott.

2010-02-05 @ 18:41:05
Postat av: Stora Småland

Det stora problemet med att vara nysvensk är ju att vi tar emot för många som inte kommer ut i arbete på kanske 10talsår . Det är klart att det retar många när man ser invandrare på gatorna som bara går och blarrar i mobiltelefoner år ut och år in ! Nej ta inte emot fler än att dom efter väldigt kort tid kan gå ut i arbete . Det är båst för Sverige .

2010-02-05 @ 19:02:12
Postat av: Stora Småland

Nu ska hustrun och jag dra i oss en liten wiskey , det bästa medlet mot svininfluensa och kräksjuka , inga konstiga injektioner behövs ! Skål !

2010-02-05 @ 19:08:26
Postat av: Putte

@Astrid "Och vilka är vi att förbjuda människor på flykt att komma hit och få trygghet?"Nu är det ju så att en överväldigande majoritet av de som kommer hit, INTE är på flykt. De kommer hit enbart av ekonomiska skäl och inget annat. Det vet riksdagen, det vet regeringen, det vet migrationsverket och det vet massmedierna. Då kan jag ge dig en motfråga. Vem är du som kan tvinga på mig och alla Sveriges skattebetalare ett försörjningsansvar för 100000-tals som totalt saknar asylskäl? Oavsett vad ni på extremvänsterkanten tror, så är det INTE en mänsklig rättighet att beviljas PUT i något land. Speciellt då asylskäl enligt Genevekonventionen saknas.

2010-02-06 @ 06:58:52
Postat av: Stora Småland

Gött i gött gött " Putte "!

06:58:52.

2010-02-06 @ 09:05:06
Postat av: Stora Småland

Astrid tillhör de som om de inte får det svar dom önskar lägger av att diskutera ! En bloggägare som jag diskuterade med började föra fram argument som att jag inte satte komma och utropstecken på rätt plats när hans argument tröt . Huvudsaken är väl att ens budskap går fram ?

2010-02-07 @ 11:11:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0