NYVAL I NEDERLÄNDERNA KOMMER GYNNA SVERIGEDEMOKRATERNA

Den regeringskris som uppkommit i Nederländerna kommer utan tvivel att gynna Sverigedemokraterna. Ett nyval skall genomföras senast under juni månad enligt uppgifter i media. Undersökningar gör gällande att Geert Wilders och hans parti PVV kanske kommer bli största parti och därmed ingå i en ny regering.

Svensk media kommer givetvis att försöka att bojkotta rapporteringen från Nederländerna fullständigt, om jag får gissa. De kommer dock inte kunna stoppa all rapportering om valrörelsen och de olika politiska utspelen. Svenskarna kommer säkert få en rejäl dos med förtalskampanjer mot Geert Wilders och PVV av de politiskt korrekta svenska journalisterna men jag är övertygad om att detta bara kommer att lyckas till en begränsad del och bara övertyga de redan indoktrinerade.

De som fortfarande har förmågan att analysera utvecklingen i Sverige och samtidigt översätta sina ”analyser” till de olika partiernas partiprogram och vallöften kommer i många fall hamna hos partiet med en blåsippa som partisymbol.

Därför är jag helt övertygad om att detta nyval i Nederländerna är en mycket välkommen present för Sverigedemokraterna.

Dessutom anser jag att det är hög tid att Sverigedemokraterna bjuder in Geert Wilders till Sverige för att visa och prata om sin film Fitna. Det vore en lämplig uppföljning på Jimmie Åkessons debattartikel i Aftonbladet.Kommentarer
Postat av: SF

fredens religion kallar dom den va...jävla grottfolk!

2010-02-22 @ 21:26:11
Postat av: Anonym

Har följt vad som händer i Nederländerna några år via utländsk media, riktigt skrämmande.

2010-02-22 @ 21:38:54
Postat av: vmm

"kanske kommer bli största parti och därmed ingå i en ny regering"Måste ju inte bli så. Socialdemokraterna är ju störst i Sverige men... Du ska se, Thoralf, dom kommer säkert att hitta politiska finter för att hålla honom borta från reell politisk makt.

2010-02-22 @ 21:46:48
Postat av: robban

om SD vill regera i sverige gäller 51% annars så kommer de sju gå ihop mot er oavsett om ni får 4% eller 15% men det som händer i holland är intresant, även om han blir fälld lokalt så kommer nästa högre instans att fria honom som de gjort tidigare. det är bara ett jippo denna rättegång

2010-02-22 @ 22:13:12
Postat av: Drutten

Geert är livsfarlig för PK folket eftersom han står på de svagas sida och försvarar homosexuella, kvinnor och demokratiska rättigheter.

Och du har fel Robban, om SD får upp mot 20% så kommer nog borgarna välja SD istället för de rödgröna.

2010-02-22 @ 22:38:57
Postat av: Mats Edvardsson

Don Quijote slogs mot väderkvarnar, tomma och innehållslösa, men malde vidare av i alla fall. Det är vid de politiska etablissemangen vi måste bekämpa!

2010-02-22 @ 22:47:13
URL: http://ti.se
Postat av: Robin_Shadowes

Håller med om att Wilders bör bjudas in till Sverige. Blir svårt för fulmedia att lägga på locket då, särskilt om extremister som APA och mohammed-jugend kommer försöka störa mötena.

2010-02-22 @ 22:48:01
Postat av: krister

skulle vara kul att höra mona salins kommentar till filmen men,det lär ju knappast hända

2010-02-22 @ 23:10:51
Postat av: Roberth Ström

Om Wilders släpps in i Sverige vill säga. De försökte stoppa honom i England och vem vet hur sjuklövern tänker här. Vill de att en verbal, kunnig och smart islamkritiker ska komma i i landet?

2010-02-22 @ 23:14:12
Postat av: Fredde@76

Tack o lov att det börjar röra på sig lite ute i Europa. Menar , vi har ju hört om Schweiz minaret förbud , fransmännen vill ha förbud mot burka på offentliga platser , oroligheterna i Italien (italienarna har börjat tröttnat på invandringen)och nu förhoppningsvis detta val i Holland där Wilders gör storslam .

De halvsovande soffliggare till svenskar måste ju börja vakna vid det här laget och undra vad det är som våra regeringspolitiker har ställt till med de senaste 25-åren med sämre välfärd , trygghet som inte existerar och invandring som har nått maxtaket för länge länge sedan .

2010-02-22 @ 23:31:48
Postat av: danne1

perfekt om wilders kommer till Sverige, välj en strategisk plats som kommer orsaka kaos när 1000 tals vänsterextrema skall stoppa mötet. då kan ingen människa i Sverige missa nyheten. stockholm hela city blir sönderslaget. Hallsberg- hela Järnvägsnätet blir sönderslaget.hur går det med post-it lapparna webbadresserna till bloggarna PI, fria nyheter och thoralf sätter folk upp dom överfallt?

2010-02-22 @ 23:36:07
Postat av: Thomasson

Jag tycker det blir färre och färre som arbetar emot muslimkritiker och jag ser det som ett bra tecken. Det är fortfarande långt ifrån tillräckligt många som insett faran, men likväl.Och som krister ovan skriver, Mona Sahlins kommentarer till denna film hade varit intressanta. Men varför stanna där? Varför är det inte fler mångkulturkramare som kan/vågar kommentera? Vår antisemitiske vän Omar kanske? Eller den enskilde muslimen som handlar halalkött på Ica?Nån, alls?Visst, jag förstår att det kanske kan vara svårt att opponera sig när man får konkreta fakta och underlag som 'Fitna' slängt i ansiktet på en. Men ändå...

2010-02-22 @ 23:36:51
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: OT

Secret Labour plan to increase immigration said public’s opposition was ‘racist’Se: http://vladtepesblog.com/?p=19765#more-19765

2010-02-23 @ 00:10:45
Postat av: OT

Demonisering av Sverigedemokrater och Geert Wilder en försmak av vad som hände Pim Fortuyn?Even before the murder of Fortuyn, I had received indications that the demonstration would get out of control. The poster promised nothing good. On it was the face of Pim Fortuyn, with a blood-red triangle pointing at his forehead. Underneath was the text “Stop the Dutch Haider”.Se: http://vladtepesblog.com/?p=19723

2010-02-23 @ 00:21:45
Postat av: OT

"The leading Swedish newspaper, Dagens Nyheter (“Today’s News”), has once again targeted the Sweden Democrat Party in its editorial pages. The newspaper commissioned a psychoanalyst, Thomas Böhm, to probe the soul of the only organized group in today’s Sweden that publicly criticizes the Swedish state’s nation-transforming immigration policies and dogmatic commitment to that component of existing Leftwing perversity, which goes by the name of multiculturalism."Se: http://www.brusselsjournal.com/node/4326

2010-02-23 @ 00:45:30
Postat av: Roger S

Jag tror inte man skulle tillåta Wilders att ens få komma in i Sverige. Se hur lätt det var att stoppa honom i England. Det är nog ännu lättare här för extremgrupper att få igenom sin vilja. Det är numera minoritetsstyre via hot som gäller. Det är den "nya" Svenska vägen verkar det som.

2010-02-23 @ 00:49:03
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: The Last of the Mohicans

Lite nya omskrivningar i holländska demokratiska regler. Hela f.u.c.k.i.n.g EU sitter dagarna i ända och funderar i värsta KGB stil

2010-02-23 @ 00:51:43
Postat av: Humanist

Rättegången mot Wilders har ju i stort sett tigits ihjäl i svenska massmedier. Man har fått söka i utländska medier eller bland invandringskritiska bloggar för att få information om den. Inte konstigt då rättegången i sig väcker mycket intressanta resonemang om yttrandefrihet, islamisering, politisk korrekthet och andra frågor som är obekväma för pk-media.Thoralf har nog helt rätt i att det planerade nyvalet i Holland kommer att gynna Sd. Ett val i ett nordeuropeiskt land MÅSTE bevakas av svenska medier. Troligen kommer PVV under Wilders ledning att bli mycket framgångsrika i detta val. Svenska medier kommer givetvis konsekvent att beskriva Wilders/PVV med ord som "främlingsfientlig", "högerpopulist", "högerextrem", osv. Men förhoppningsvis kommer en del svenskar att börja undra på vad sätt Wilders och PVV är "extrema" eller "främlingsfientliga". Och när det går upp för dem att denna påstådda extremism i själva verket handlar om en sund reaktion mot en ohejdad massinvandring och islamisering av ett västereuropeiskt land som på många sätt liknar Sverige... ja, då kanske de börjar tänka efter...

2010-02-23 @ 01:16:54
Postat av: :)

RÄTT tycker jag! vilka är det som alltid börjar och kriga och tror att dom är så sjukt stora. Jo det är ju USA, jag tycker att det är rätt åt dom. Det jag mest hatar är att man ger sig på andra religoner. Låt folket tro på vad dom vill tro på

2010-02-23 @ 01:23:53
Postat av: Gubben o Gumman

Nyval i Nederländerna idag, Sverige imorgon.

Kom ihåg var ni läste det först.....

2010-02-23 @ 04:16:25
Postat av: Katinka Glahd

Till signaturen::).

Visst får folk tro på vad de vill. Vi har ju den heliga "religionsfriheten" i detta land.

Folk kan tillbedja stenar om se så vill och behagar.

Men tar de upp dessa stenar och kastar dessa mot oss,som inte tror på stenar,

gäller inte denna frihet längre.

"Islam är inte en religion.Islam är en totalitär världsuppfattning.

,en ideologi som i sig har en religion.Det är en politisk filosofi som är jämförbar med nazismen,stalinismen och andra totalitärer".

Lars Hedegaard.

2010-02-23 @ 09:16:27
Postat av: Satirkungen

De har det inte lätt i utlandet, men så lever de heller inte i Världens bästa demokrati. Ett skräckexempel är Holland, där partiledaren och parlamentsledamoten Geert Wilders står anklagad för att ha kritiserat kristendom. Som alla vet så är det förenat med livsfara att kritisera denna religion, framför allt om man gör nidbilder av Jesus. Vi kommer ihåg hur Elisabeth Ohlson Wallin blev fatwariserad av ärkebiskop K.G. Hammar och fick löpa gatlopp i pressen efter sin fotoutställning.

Rättegången, som kommer att bli helt avgörande för ett sekulariserat samhälles rätt att kritisera en religion, har dessvärre inte rönt något större intresse från europeisk press. Svensk media, däremot, har en intensiv bevakning både från TV och ledande dagstidningar. Religionshistorikerna Jan Hjärpe och Mattias Gardell, båda kända för sin kritiska hållning till religion i allmänhet och till islam i synnerhet, lämnar dagligen långa och intressanta analyser.

2010-02-23 @ 09:50:00
Postat av: Cavatus

ibn warraqTill danne1 ang post-it-lappar

Jag har som sagt lagt upp en pdf att skriva ut och sätta upp i trappuppgångar och på anslagstavlor. Klipp upp flikarna nedtill först så folk kan riva av en lapp.Filen finns att ladda ner i en svart ruta till höger på min hemsida (www.aktualia.wordpress.com). Det går tydligen även bra att göra här:http://www.box.net/shared/dn4vryl63jSätt fart!

2010-02-23 @ 11:45:46
URL: http://www.cavatus.wordpress.com
Postat av: vmm

Tips: se gärna inslaget i Agenda i söndags 21 feb(finns på svt.se) om shariapolisen i Indonesien. Inslaget börjar ca 32.10 in i programmet.

2010-02-23 @ 12:12:16
Postat av: Urban

Lyssna i slutet 37:10 när Ring P1 lyssnerskan får Pascalidou att erkänna att hon är född i Rumänien

Postat av: Katinka Glahd

Hur kunde det bli så här?Nr2.

Faran med islam är att den ständigt flyttar fram sina positioner.

Detta drabbar icke- muslimer som i ökande grad ställs inför ökande krav för att islamska lagar och regler skall stå över våra demokratiskt tagna lagar.Således kommer det dagligen nya krav på att vi skall underkasta oss dessa krav på särbehandlingar.

Om man ger efter för dessa religiöst betingade särkrav och sk,grupprättigheter,får vi ett samhälle där det sammanhållande kittet vittrar bort,och det snabbt!

konflikter uppstår och snart har vi inbördeskriget här.Se bara på forna Jugoslavien.Ett land som just utsattes för muslimska ,ohemula krav och sedan behövdes det bara en tändande gnista.

Paralellsamhällena och ghettona med sina många ggr asociala invånare beväpnar sig och så är konflikthärden i full gång.

De som varit med och bidragit till denna Apokalyps som kommer att drabba västvärldendvs, alla som arbetat för att få fram ett mångkulturellt samhälle,genom att islam hela tiden fått flytta fram sina positioner,sk,nyttiga idioter kommer att dömas hårt av efterkommande generationer.

Det mångkulturella samhället har aldrig existerat där islam fått fäste.

Det blir alltid ett monokulturellt islamskt helvetiskt ,teokratiskt land som Iran.Jugoslavien var på väg dit ,sedan bröt konflikten ut.

Om inte detta skall hända här bör foten ögonblickligen sättas ner.Vi måste sätta stopp för muslimsk invandring och repartiera

dem som vägrar att anpassa sig.Dra in medborgarskap för kriminella och sända hem så många som möjligt.

de som vägrar att arbeta och försörja sig själva har inte här att göra.

De som inte är lojala med det svenska folket och Sverige har inget här att hämta.

Vi är skyldiga våra barn detta.Vi har inte ärvt det här landet av våra föräldrar,vi har bara lånat det av våra barn.

2010-02-23 @ 13:36:18
Postat av: LN

Interaktiv förberedelse

Ni glömmer väl inte bort att allah & Mohammed med anhang är inriktade på ett framtida världsherravälde? - Klicka på länken, fyll i 'Kalmar' i rutan, så får ni reda på vad som kommer att gälla lokalt för er som nykonverterade muslimer - det blir till att stiga upp i ottan - redan klockan 04.53, om det hade varit i morgon, skall ni ligga på knä och underkasta er allah, fredens och kärlekens gudom. Börja och träna i tid! Allahu akbar.http://tinyurl.com/yz2wcyj

2010-02-23 @ 15:00:13
URL: http://tinyurl.com/yz2wcyj
Postat av: LN

Interaktiv förberedelse

Ni glömmer väl inte bort att allah & Mohammed med anhang är inriktade på ett framtida världsherravälde? - Klicka på länken, fyll i 'Kalmar' i rutan, så får ni reda på vad som kommer att gälla lokalt för er som nykonverterade muslimer - det blir till att stiga upp i ottan - redan klockan 04.53, om det hade varit i morgon, skall ni ligga på knä och underkasta er allah, fredens och kärlekens gudom. Börja och träna i tid! Allahu akbar.http://tinyurl.com/yz2wcyj

2010-02-23 @ 15:03:27
URL: http://tinyurl.com/yz2wcyj
Postat av: DDR2

Tack, LN.

Jag gjorde egna affischer i höstas till Pi och FN, men denna var bättre.

Kanske skulle du kunna lägga till Thoralfs blogg på din PDF?

2010-02-23 @ 16:15:41
URL: http://exilen.eu
Postat av: LN

@ DDR2!

Tacka inte mig - tacka Cavatus.

2010-02-23 @ 16:49:04
Postat av: LN

Humanist skrev 2010-02-23 @ 01:16:54:"Rättegången mot Wilders har ju i stort sett tigits ihjäl i svenska massmedier. Man har fått söka i utländska medier eller bland invandringskritiska bloggar för att få information om den. Inte konstigt då rättegången i sig väcker mycket intressanta resonemang om yttrandefrihet, islamisering, politisk korrekthet och andra frågor som är obekväma för pk-media"...

- - - - -

Talesmannen för åklagarämbetetet i Holland uttryckte sig sålunda:"Det är irrelevant om Wilders vittnen kan bevisa att Wilders iakttagelser och uttalanden är korrekta. Vad som är relevant är att Wilders iakttagelser och uttalnaden är olagliga (brottsliga?)".Kan multikulturalism och nazism jämföras? Också ett ytligt studium av nazistisk propagande ger för handen att likheter finns. Hellre än att företräda någon form av rationell kunskap var nazisterna dogmatiskt subjektivistiska - Hermann Göring, den enligt US-army psykiatern intelligentaste i skaran av anklagade i Nürnberg, lär ha sagt att "två plus två är fem" - om Führern vill. Nazisterna var övertygade kollektivister, liksom företrädarna för den rödgröna röran (inte sant, Ruwaida, Ohly?), egenintresse och egenaktivitet är fult, individualiteten måste undertryckas eller offras, kollektiviteten däremot måste odlas - ännu har dock ingen svensk miljöpartist citerat Adolf Hitler: "Du bist nichts, dein Volk ist alles" eller "du är en obetydlig skit, massan dvs. mångfalden betyder allt".

2010-02-23 @ 16:59:26
Postat av: Fredrik

Man undrar varför svensken blir förbannad????

Sanslöst hur vi bara gräver fram pengar!!??

Kommer dom ifrån?STOPPA ELÄNDET NU!

Rösta SD!

Postat av: Robin_Shadowes

Inte konstigt mussarna är så aggressiva. Dom måste få alldeles för lite sömn med den kadaver-disciplin dom måste be. Först upp i svin-ottan och be. Sedan bara två timmar till nästa gång. Sedan kan dom sitta och röka vatten-pipa och pilla sig i naveln i fem timmar. Sedan är det dags bara två timmar senare, sedan tre timmars uppehåll och sista gången två timmar senare. I teorin kan dom sedan sova nästan tio timmar tills det börjar om igen men med tanke på hur mycket djävulskap dom hittar på så blir det väl inte mycket sömn. Nej för böveln, jag kommer aldrig att konvertera. Blir hellre ett huvud kortare än håller på med dom där dumheterna.

2010-02-23 @ 17:49:31
Postat av: Utlandssvensk

Dansk press skriver alltmer om de stora problemen med demokratin i Sverige:Ett litet lästips:" aven folk pa insidan av det parlamentariska systemet ar djupt oroade over vissa aspekter pa den svenska parlamentariska demokratin. Men debattartikeln, som ar forfattad av fore detta moderata riksdagsledamoten Birgitta Wistrand och den danske statsvetaren Jorgen Elklit, ar inte publicerad i nagon svensk tidning. Nej, som Wistrand och Elklit redogor for blev de refuserade i samtliga stora svenska tidningar nar de forsokte fa in sin debattartikel; i stallet vande de sig till en av Danmarks storsta dagstidningar, Politiken, som garna publicerade debattartikeln under rubriken "Hur demokratiskt ar Sverige?":http://www.hayekinstitutetsverige.com/2010/02/dansk-debatt-om-svensk-odemokrati.html

2010-02-23 @ 19:15:17
Postat av: Cavatus

DDR2! Om lapparna ska sättas upp i Kalmar eller om du eller någon vill ha med Thoralfs blogg kan du spara ned pdf:en som rtf, kopiera den och klistra in i t.ex. Word där du kan lägga till Thoralfs webbsida.Jag kan iofs göra det åt dig om du propsar på det, men då får du mejla mig så mejlar jag dig pdf:en sen. Min mejladress: [email protected]

2010-02-23 @ 21:48:00
URL: http://www.aktualia.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0