MOSKÉ I RINKEBY

I Schweiz sa folket nej till minareter men i Sverige tävlar riksdagspartierna i att tillgodose muslimernas krav. Motiven till dessa beslut är dessutom mycket märkliga och ologiska men så blir det ju när man försöker argumentera för något som inte är logiskt och naturligt.

Enligt uppgifter i tidningen Dagen har Alliansen tillsammans med S och MP sagt ja till en ny moské genom en blocköverskridande överenskommelse.

Schweiz nej till minareter var i praktiken ett nej till islamiseringen och då är egentligen just byggandet av moskéer det största problemet. Den som följt med på Internet har säkert någon gång sett något Youtube-klipp över vad som predikas i moskén. Många av dessa videoklipp visar islams rätta ansikte enligt min mening och detta skrämmer mig. Att riksdagspartierna i Stockholm vill främja islamiseringen av Sverige förvånar mig inte det minsta och detta beslut kommer bara att gynna Sverigedemokraterna i kommande valrörelse.

Argumenten från dessa politiker är dock väldigt märkliga.

”Vår förhoppning är att det blir en positiv ekonomisk effekt för Rinkeby och att moskén samtidigt kan öka tryggheten i området. Fördomar och diskriminering grundläggs vanligen i okunskap om det som är främmande för oss.”

Hur detta bygge skall kunna få några ”positiva ekonomiska” effekter har jag väldigt svårt att förstå. Möjligen kommer fler muslimer flytta till Rinkeby men med tanke på hur stort bidragsberoendet är hos denna invandrargrupp har jag svårt att se hur detta kan få några positiva effekter. Jag ser det snarare som tvärtom.

Det skall uppenbarligen även öka tryggheten enligt dessa politiker. Den enda slutsats jag drar av detta är att om andelen muslimer ökar i Rinkeby så blir det ett mer muslimskt homogent område vilket skulle innebära att bråk och våld mot andra etniska grupper minskar. En muslimsk homogen enklav kan nu skapas i Rinkeby där inga svenskar kommer att bosätta sig.

Sedan anser dessa politiker att fördomar och diskriminering kommer att minska genom att en stor moské byggs i Rinkeby. För mig är det ett fullständigt obegripligt argument från min horisont. Segregeringen kommer utan tvivel att öka och detta har ingen positiv effekt på fördomar och diskriminering.  Att sedan låta islamiseringen breda ut sig innebär också att ojämlikhet mellan könen som råder inom islam legaliseras av dessa politiska företrädare.

Säg NEJ till moskéer i Sverige så länge islam inte står upp för alla människors lika värde!

Dagens Nyheter.

 

 


Kommentarer
Postat av: Cavatus

Skulle vara oerhört intressant hur många immigranter soma) skulle bli kvar i Sverige

b) överhuvudtaget skulle söka sig hitom man - rent hypotetiskt - tog bort ALLA bidrag av ALLA olika slag!Själv tror jag att det inte skulle vara särdeles intressant att bo här längre och kämpa mot vår sekularisering. Jag tror vi rent av skulle få se en "massutvandring"!Men ingen vågar erkänna att det är pga av världens mest generösa bidragssystem som folk kommer hit.Politikerna låtsas som om de kommer hit för att vi är fredsälskande och öppenhjärtiga.Immigranterna låtsas som om att det beror på att vi har en stark demokrati ...... eller vice versa. Hur som helst så är det i alla fall ett taskspeleri på högst nivå som ingen vill nämna vid dess rätta namn.

2010-02-27 @ 14:49:02
URL: http://www.cavatus.wordpress.com
Postat av: Tomas F

Den religiösa fascistideologin Islams fördomar och diskriminerande övergreppstraditioner grundläggs sannerligen i okunskap. Att stoppa utbyggnaden av Intoleransens tempel där hatpredikningarnas blodtörst får sina frenetiska utlopp är varje anständig människas plikt. Ger vi efter för detta fortsatta frihetshat och låter kränkthetseliten diktera villkoren är vi tyvärr förlorade. Det Islamkryperi som våra politiker aldrig tycks kunna sluta vältra sig i kommer att skapa oreparabla konflikter mellan Sveriges medborgare. Den mångkulturella cirkusen kommer aldrig att skapa ett tryggt samhälle om inte vi fostrar demokratiska medborgare och ställer krav på att människor förstår sina demokratiska skyldigheter. Den religiösa fascismen får under inga omständigheter få fria händer i vårt land.

Ta ert ansvar och motarbeta spridningen av denna psykos till varje pris!

2010-02-27 @ 14:52:57
Postat av: Oskar

Se på England, Belgien, Frankrike mfl länder som helt slopat bidrag innan asylansökan beviljats. Istället delas mat & klädkuponger ut. Det har inneburit att antalet asylsökande har minskat kraftigt till dessa länder. Men i Sverige anses det vara en självklarhet att dela ut skattebetalarnas pengar lättvindigt och generöst till nyanläda.

2010-02-27 @ 15:35:11
Postat av: Jonas

När muslimerna är i majoritet i riksdagen då tvingas vi riva våra kyrkor. Var så säkra!

2010-02-27 @ 15:38:24
Postat av: S-E Karlsson

Äldreomsorg !

Timrå kommun , 2 koppar kaffe och max 3dl mjölk för dom gamla på äldreboende per dag i den kommunen men på flyktingmottagandet sparas det inte !

Ur " Fria Nyheter " .

S.E Karlsson .

2010-02-27 @ 16:20:01
Postat av: Cavatus

Ja, kuponger vore en framkomlig väg, då skulle inte pengarna kunna skickas utomlands till släkt och vänner.Läs även hur en svensk flicka blir bemött av jämnåriga invandrare när hon vågar andas kritik mot den kränkande behandling hon utsätts för dagligen av vissa av dessa gossar:http://www.friatider.se/sd-motstandare-kapade-paows-bloggInte ens Bris vill ta i problemet. Snacka om att vara utlämnad. Var det detta vi önskade våra flickor och döttrar?

2010-02-27 @ 16:24:57
URL: http://www.cavatus.wordpress.com
Postat av: SD-2010

Blir rosen rasande när man läser om den undfallenhet politiker viasar mot muslimer samtidigt föraktar man svenska folket, man känner sig maktlös och överkörd finns ingen att vända sig till, media censurerar kritiska röster och politikerna får byxångerst när muslimerna ställer krav.

Folket i Dalarna har ingen talan när Borlänge kommun tillåter bygge av muslimskt center. Hoppas alla dalkarar lyfter näven och överklagar detta byggbeslut. Vi har nog med problem i denna dalametropol.

Vi som läser fria nyhetsbloggar och Thoralfs fantastiska blogg röstar nog till 90% Sd i höst. Hur skall vi få med övriga som läser och tittar på tidningar och tv:s mörklaggda nyheter.

2010-02-27 @ 16:37:19
Postat av: Quantrill

Något jag reagerar på i retoriken är begreppet "okunskap" som vi som är kritiskt till islameringen bemöts med.

Vad är det för "kunskap" som dessa pro islamistiska politiker har? Varför förmedlas inte denna viktiga "kunskap" till oss andra?

2010-02-27 @ 17:11:33
Postat av: Inge Sandén

Det måste bara bli ett stopp på islamisternas utbredning i vårt land.

Alla ni som läser här och kanske inte delar SD,s politik rätt av,lägg det åt sidan ett tag och hjälp till så SD får så många mandat,att man blir tvungen att ta hänsyn till vad en miljon svenskar verkligen tycker om dessa imamer i sina vita nattskjortor,som varje dag predikar sitt hat mot oss i Sverige och Väst.

Inte någon skall få mig att tro att fler moskeer,skulle lösa några av de problem som dessa islamister åsamkat oss ivårt eget land.

Alla som inte har sin försörjning på att vara PK,hjälp till att rädda landet.

Det som retar mig mest är,att vi s.k. vanliga svenskar inte såg i tid,vad som håller på att hända om dessa islamister med världens mest sjuka människosyn och en kultur och ett tänkesätt om allt som berör vår vardag och vår livsstil,står ljusår ifrån vårt sätt att vara.

Det finns inte ett uns av vilja till att anpassa sig till svenska seder och lagar.

Det värsta med islamisterna är,att dom tror att deras s.k.religion står över våra lagar.

Det ser vi bevis på varje dag,

Sista tåget att rädda vårt land från dessa smygande ockupanter och som femtekolonnarna i rikets riksdag viker sig för,går kl.2100 den 19 sept 2010.

SD 2010 inga fler moskeer och minareter på svensk mark.

2010-02-27 @ 17:16:16
Postat av: Svensk tant

Det politiska floskelmaskineriet når nya höjdpunkter!"Öka tryggheten i området" (upprepas tre gånger).Fråga: Hur kan en moské, som vanligtvis fungerar som en magnet för islamister öka tryggheten? För vem?"Det är positivt för Stockholm när kulturer och traditioner möts som kan påverka samhällets utveckling."Fråga: Kulturer som innebär förtryck av kvinnor, barn, funktionshindrade och homosexuella, traditioner som kast från balkong, tortyrslaktat kött, tvångsäktenskap och stympning av små pojkar - på vilket sätt kan de utveckla samhället i positiv riktning?"En moské har en viktig roll i det svenska samhället."Fråga: Vilken då? Ännu ett islamistcenter?"Moskén kan fungera som dragplåster för butiker."Kommentar: Och som dragplåster för en hel del annat som vi sannerligen inte behöver mer av.Beslutet att bygga ännu en moské är ännu ett fantastiskt bevis för hur ryggradslösa svenska politiker är.Ni är genomskådade. Nu handlar det inte ens i första hand om att värva röster bland muslimerna.Nu handlar det om att ni med gemensamma krafter och med hjälp av en huvudlös invandringspolitik har försatt Sverige i en sådan situation att ni inte har något val:Antingen ger ni muslimerna allt de pekar på.

Eller också har vi ett islamistiskt terroristdåd att se fram emot.Ni har försatt er själva i en gisslansituation.

Ni vågar inte säga nej, för ni anar konsekvenserna.På hela nationens vägnar ett djupt känt tack för vad ni har gjort med Sverige!

2010-02-27 @ 17:26:59
Postat av: danne1

Precis Cavatius. det har varit svårt för storbolagen att få hit spetskompetensen till Sverige för det finns inga utvecklingsmöjligheter här. de flesta duktiga forskare söker sig till andra länder.att det kommit ca 1-2-3,5 miljoner personer hit beror nog på de har garanterad livstidsförsörjning med bidrag, bidrag som de även behåller när de under vinterhalvåret åker hem till det land de flytt ifrån!verkligen rädd för de totalt omdömmeslösa som styr detta land! Nu skall de väll godkänna att USA skall provbomba Sverige!!

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/usa-vill-ova-flygbombning-i-vidsel_4339995.svddet handlar ju om att dumpa miltärt högrisk avfall! många projektiler har radioaktivt anrikat mtrl för få högre densitet och därmed pansarbrytande effekt. när sedan alla vapensystem är föråldrade blir det dyrt att ta hand om dessa.

hela Norrland blir ett cancerframkallande område med söndersprängd berggrund.

2010-02-27 @ 17:34:59
Postat av: Tomas F

Det är Islamkritikernas ofta djupa kunskaper om den religiösa fascismen och dess tragiska konsekvenser för ett demokratiskt samhälle som den lallande pk-mobben retoriskt kallar okunskap. Politiker är livrädda för människor med erfarenheter och kunskaper som faller utanför deras egen redan beslutade inskränkthet.

2010-02-27 @ 17:36:17
Postat av: Hajen

Om man heter Abraham efter en judisk profet då är det omöjligt att göra karriär inom sosseriet. Nej islam skall det vara så Abraham Baylan blev över en natt Ibrahim Baylan, Ibrahim efter en muslimsk profet. Det ni pojkar och flickor ordning på torpet skall det vara och Måna är nöjd.

http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=545&blogg=30467

2010-02-27 @ 17:41:25
Postat av: Hajen

Om man heter Abraham efter en judisk profet då är det omöjligt att göra karriär inom sosseriet. Nej islam skall det vara så Abraham Baylan blev över en natt Ibrahim Baylan, Ibrahim efter en muslimsk profet. Det ni pojkar och flickor ordning på torpet skall det vara och Måna är nöjd.

http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=545&blogg=30467

2010-02-27 @ 17:42:25
Postat av: danne1

bra hajen. Baylan fuskade till sig valseger.

gissar att valet 2010 blir ett fuskval. hoppas hederligt folk kan få jobba med rösträknandet i röstlokaler och på länsstyrelserna så det blir nån kontroll. annars blir det valfusk.

2010-02-27 @ 17:59:02
Postat av: oveg

Pascalidou – av alla – har faktiskt fått fram ett scoop. Moderaterna lovade somalierna i Rinkeby en egen moské om de går med i Moderata samlingspartiet. Och så hoppar övriga partier i Stockholms stadshus på som ett gäng naiva good-doers.

*************************

Hur kommer det sig att Rinkeby blev moderattätare än Bromma?

Alexandra Pascalidou tittat närmare på det.

Metro 2010-02-26

" Vision Järva 2030 har bestämt att Rinkebystråket ska förnyas. Det är inte en dag för tidigt. I ett reklamblad får jag ritningarna. På ena sidan gatan står det "Halal" på en skylt. På fasaden mittemot står det "Polisen". Vilka visionärer! Hade de skrivit Halal och Polis på en ritning som gällde Gärdets ansiktslyftning också? Har arkitekterna gått och blivit religiösa? När moderatfusket uppdagades efter att deras medlemsantal mångdubblades var det många som undrade hur tidigare sossetäta Rinkeby blev moderatrikare än självaste Bromma. Det var dock inte medelklassmoderater från Hammarby sjöstad som sprang runt och raggade röster. Det var en politisk eldsjäl som utnyttjades for att värva sina landsmän som lider av ett kroniskt utanförskap. De som har närmare till kriget och fattigdomen. Inlindade i arbetslöshetens och trångboddhetens dimmor. En klassisk grogrund för religiös fundamentalism som blickar bakåt och inåt och invaggar sina anhängare i tron att Gud kan rädda dem. Men vad lockade Moderaterna med? "De lovade oss en somalisk moské för skattepengar", avslöjar en svensk-somaliska. "Men det finns ju redan fem källarmoskéer", kontrar jag. "En egen byggnad", förklarar kvinnan som själv är troende men vänder sig mot att politikerna ger vallöften till hårdföra islamister. På bara några få år har den somatiska gruppen växt sig till en majoritet i Rinkeby. Men det är ingen enhetlig folkgrupp. Här finns allt från djupt troende liberala människor som drömmer om ett jobb till bakåtsträvande fundamentalister som viskar "haram" när flickor visar sig på torget.Moderaternas moskélöften har väckt protester bland gamla Rinkebybor. "De kan döpa om torget till Mogadishu", säger en kvinna som flyttade hit på 70-talet innan husfasaderna hunnit torka. "Den gamla gemenskapen är som bortblåst. Förr umgicks vi över kulturgränserna. Det var Rinkebyfestivaler och karnevaler", säger hon med nostalgisk stämma. "Nu bussas barnen till separata friskolor. Visst behöver muslimerna en värdig gudstjänstlokal förutsatt att den har en samhällsintegrerad inriktning", menar kvinnan. "Vad som än händer i Rinkeby tillfrågas bara somalierna i moskén. De andra grupperna försummas fullständigt. Om ett beslut ska fattas i Vasastan springer inte politikerna till prästerna i kyrkan", säger en somalisk man som menar att politikerna på det sättet sår splittring bland de boende.Det finns många falska profeter. Poliser och politiker vill inte stöta sig med de religiösa krafterna som utnyttjar somaliernas rädsla för ett samhälle som de bara ser på tv. "Vi framställs som lättköpta idioter som låter oss luras för en hundring som vi inte ens får i handen" säger en somalisk kille.Stöd de progressiva krafterna, de som fajtas mot förtrycket i förorterna. Makthavare och mullagullare, ge inte religionen mer makt än den förtjänar. ”2010-02-27 @ 18:25:05
Postat av: Cavatus

Citerar Svensk Tant: "Antingen ger ni muslimerna allt de pekar på. Eller också har vi ett islamistiskt terroristdåd att se fram emot. Ni har försatt er själva i en gisslansituation. Ni vågar inte säga nej, för ni anar konsekvenserna."Jag vill påstå att du med dessa ord verkligen satte huvudet på spiken. Det är detta det handlar om, en gisslansituation, därav den ständiga flatheten inför dessa kravmaskiner.Oveg! Pascalidou förnekar dock totalt medias snedvridning. Det framkommer klart och tydligt här:http://www.youtube.com/watch?v=q3W2pOrXKjU&feature=relateddär inringaren till Ring P1 påtalar den bristande mediebevakningen i de mest väsentliga frågorna någonsin inför valet.Har även själv skrivit en bloggpost om detta och hur två journalister öppet i radio råkar försäga sig om censuren:http://aktualia.wordpress.com/2010/02/25/locket-fortsatt-pa/

2010-02-27 @ 18:42:46
URL: http://www.cavatus.wordpress.com
Postat av: jannne

Nästa stora Gay Pride-festval ska anordnas i Teheran , sant eller?

2010-02-27 @ 18:49:55
Postat av: Roberth

Som en del säger här är det fjäskande moderater som står för denna!

2010-02-27 @ 18:54:46
Postat av: Stefan K

När det gäller invandrarfrågor är de annars oense partierna helt eniga. Det finns väl ingen annan fråga där det är så lätt för de folkvalda att ta klivet över blockgränsen. Det här beslutet är givetvis politiskt och ett fjäsk för förortsväljarna som också visar att strävan mot maktens sötma inte innehåller några betänkligheter.

Jag vet inte vad de sju i riksdagen egentligen vill, men det känns som de tappat greppet om det land de är tillsatta att representera.

Det finns en gräns för vad ett litet land som Sverige mäktar med och det känns som om den gränsen är passerad, inte idag utan för länge sedan. När ska de folkvalda säga stopp? Törs de folkvalda säga stopp?

Det verkar som att Sverige väljer en annan väg än övriga Europa och frågan är varför? Är omtanken om världens folk mer värd än omtanken om de om bor i landet (arbetslösa, hemlösa, ungdomar, fattigpensionärer osv.)?

2010-02-27 @ 20:20:23
Postat av: Ludvig

En lösning på problemet vore att för varje moske som byggs i Sverige så byggs det en kyrka i ett muslimland.Så enkelt kunde det lösas, då blev det inget av någotdera.

2010-02-27 @ 20:43:59
Postat av: Robin_Shadowes

Dom kan lika gärna bygga alla nya moskéer av Lego för dom kommer ändå inte bli beständiga...

2010-02-27 @ 22:08:51
Postat av: OT

"A Labour minister says his party has been infiltrated by a fundamentalist Muslim group that wants to create an “Islamic social and political order” in Britain...Leaked Labour lists show a 110 per cent rise in party membership in one constituency in two years.": http://vladtepesblog.com/?p=19994Känns detta igen, över 100% ökning av medlemsantalet inom en valkrets? http://www.svd.se/nyheter/inrikes/m-utreder-uppgifter-om-fusk_4259577.svd

2010-02-28 @ 01:50:50
Postat av: Boo

DU skrämmer mig.

"Säg NEJ till moskéer i Sverige så länge islam inte står upp för alla människors lika värde!"

Hur var det där med stenkastning i glashus Thoralf?

2010-02-28 @ 06:27:48
Postat av: Jonas

Denna var bra

Postat av: Ludvig

En lösning på problemet vore att för varje moske som byggs i Sverige så byggs det en kyrka i ett muslimland.Så enkelt kunde det lösas, då blev det inget av någotdera.

Svenskar är oerhört naiva , och speciellt naiva är de politiker som gett sitt samtycke till moskebygget. En samling 40 åringar med en inställning som vittnar om en barnslighet i sina åsikter som saknar motstycke. Fortfarande kvar i polkagrisåldern

2010-02-28 @ 10:12:28
Postat av: Stefan K

Fjantkanalen Tv4:s Kalla fakta visar ikväll ett reportage om den muslimska extremismens Rinkeby. Är det extremisterna som tvingat till sig en moské eller bygger beslutet på en politisk populism för att locka till sig väljare bland denna minoritet? Kanske kan vara värt att knäppa på kanalen för en gångs skull.

http://www.tv4.se/2.747/kalla_fakta

Passa på att rösta innan funktionen tas bort.

2010-02-28 @ 10:48:04
Postat av: Berndt Nilsson

"Boo"

Naiva skrämda Boo har säkert diskuterat människors

lika värde med Islamisterna.Dom som kastar sten

alltså!

2010-02-28 @ 17:31:10
Postat av: schweinfeldt

Pseudokändisen Alexandra Papp-scalidou..aj aj aj..http://www.aftonbladet.se/nyheter/article322978.ab - en liten hint om exakt hur värdelös hon är.Alexandra Papp-scalidou är en människa som idogt fick kämpa genom hela sin uppväxt med demoner. Demoner som åt henne sade att hon var, och för alltid kom att vara, utsatt för konspirationer. Demoner som sade åt henne att hon är speciell, att greker är ett släkte få folkslag är förunnade att träffa. Under sin demoniserade uppväxt stötte hon på demoner som sade åt henne att hon är kunnig, att hon är åtråvärd, att hon är en god agitator, att hon är förmer än andra och att henne liv fyller ett syfte.Vi ser alla hur det gick. Alexandra Papp-scalidou förefaller inneha något placeboaktigt trollbindande över sin personage; Papp-scalidou leder melodifestivalen,Papp-scalidou intervjuar Maradona,Papp-scalidou talar för invandrarmassor på Sergels torg.Papp-scalidou är expert under fotbolls-EM.Papp-scalidou uppmärksammas för sin ’kamp’ mot rasisterna.Detta axplock av förpestande och samhällsbesudlande får statuera exempel för det samhällsklimat vi idag lever i.Papp-scalidou, denna inkvoterade låtsasmänniska, tror sig vara tuff,tror sig ha ett budskap som berör. När jag såg henne i TV under melodifestivalen insåg jag att svenska folket faktiskt har gått på det. Kuppen har lyckats.Enbart åsynen av Alexandra Papp-scalidous pretentiösa gestalt gör mig suicidal. Vilket syfte i vårt samhälle har hon fyllt som förärar henne rätten att ta upp plats i det allmänna rummet? Ledde hon melodifestivalen för att hon är musiskt bevandrad? Knappast. Intervjuade hon Maradona för att hon är en skolad och skicklig intervjuare? Verkligen inte. Efter intervjun med Maradona sade hon till Aftonbladet att ”[…] det är fel att betala för intervjuer. Jag har så mycket heder i kroppen […]”. Jag tror gamle Diego gav den lilla pretentiösa tösabiten en, skall vi säga, rinnande heder i betalt som hon fick ta med sig hem till Sverige. Talade hon inför massorna på Sergels torg för att hon är en politiskt aktiv och en synnerligen mäkta politisk gestalt? Talade hon för att hon tagit sig ur de djupaste samhällsskikten och ’lyckats’? Icke! Fick hon vara expert under fotbolls-EM för att hon är en god taktiker eller har något att tillföra inbitna fotbollsfans? Nej, inte ens där förefaller hon vara till någon nytta.Papp-scalidou är ett bevis på att Gud inte existerar.Papp-scalidou är ett bevis på att Sverige har för många ’kändisar’ och besserwissrar som tillåts idoliseras och falskt dyrkas. Vad har Alexandra Papp-scalidou som vi övriga bör älska och dyrka? Det är inte pengar, det är inte karisma och det är inte intelligens. Jag måste ha missat något fundamentalt, för jag kan banne mig inte förstå när hon blev en implementerad folkskatt.Papp-scalidou är "snygg", tills man ser henne live och inser att hon är ungeför 145 cm lång. Eller okej, 150 är hon väl, men fruktansvärt djävla liten i alla fall. Det är givetvis inte hennes fel, men onekligen verkar hon ju vilja kompensera både för sin längd och för att hon inte har en enda talang genom att ägna sig åt precis allt massmedialt, ständigt med samma värdelösa resultat och hycklande ton.Att hon blivit någon sorts affischnamn för kampen mot främlingsfientlighet är väl just tack vare utseendet, för någon stor retoriker eller filosof är hon inte - hennes metro-krönikor är närmast outhärdliga. Att hon sedan får uttala sig om precis allting i dagstidingar, fackpress, TV och radio beror väl på att hon är helt immun mot självinsikt och helt sonika inte förstår att hon inte har ett piss att tillföra debatten. Men är man snygg så får man inte så mycket kritik, så det är kanske inte så kväsigt att hon inte fattat. Som chefredaktör är det förstås inte lätt att sparka en kvinna som dessutom har invandrarbakgrund och är skitkort eftersom det är djävulskt politiskt inkorrekt, så hon får komma fram var fan hon vill, som det verkar. Alla vill väl ligga plus på moralkontot och då är främlingsfientligheten och diskrimineringen en outtömlig källa, bara man har någon som tar upp ämnet - tydligen tar Alexandra inte så mycket betalt för sina frilansjobb, eftersom alla väljer henne när de vill visa hur ansvarstagande de är. Det tycks dessutom råda någon sorts generell uppfattning att alla andra gillar henne, men vilka dessa andra är har jag aldrig förstått.

(Jag måste dock säga att jag aldrig tidigare hört någon som på fullt allvar uttryckt att Pasppcalidou är snygg - och menat det. Om inte hennes existens i sig är osexigt så är ingenting det. Inte en stringtrosor kombinerat med tubsockor.)2010-02-28 @ 20:20:39
Postat av: Boo

Berndt Nilsson , alla muslimer är inte islamister. Jag känner massor muslimer och de har inte andra värderingar eller annan moral än jag.

Dessutom tycker jag inte att islamister är värre än Sverigedemokrater.

2010-03-01 @ 10:28:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0