MIN "SVARTA LISTA"

Min attityd till media har sjunkit till en väldigt låg nivå och jag vet precis vad jag skall skriva på min blogg för att journalister skall reagera.

När jag skrev nedanstående rader så hade jag faktiskt i bakhuvudet att dessa rader skulle kunna hamna under ”Sagt hos andra” i Barometern. Därför blev jag heller inte förvånad över att Barometern citerade just dessa rader.  Det liksom ”passar in” i den negativa bild som Barometern och media vill ge över hur det är att vara Sverigedemokrat. Syftet är givetvis att skrämma nya sympatisörer från att engagera sig som Sverigedemokrater.Nu kommer detta inte lyckas så särskilt väl då antalet kandidater på våra kommunvalsedlar i länet troligtvis kommer öka med minst 200 procent och med lite tur kanske 300-400 procent fler kandidater att rösta på i Kalmar län än i valet 2006. En utveckling som är ganska svårslagen för något annat parti.

En sak som media i varje fall lyckats med är att ingen annan politiker vill synas tillsammans med oss Sverigedemokrater i något offentligt sammanhang. Ända sedan en fotograf från Barometern fotograferade mig och Lars Rosén tillsammans med kristdemokraten och prästen Bengt-Olof Roos i samspråk under ett kommunfullmäktigemöte och att det i tidningen sattes bildtexten typ ”KD samarbetar med SD” ser alla övriga politiker till att alltid ha armlängds lucka till oss Sverigedemokrater. Det bör tilläggas att vi Sverigedemokrater alltid sitter mellan KD och MP vid kommunfullmäktigemöten. På kommunstyrelsen har faktiskt vissa tjänstemän bytt platser/sida för att slippa sitta vid sidan om mig.

Detta anser jag vara ett verk som åstadkommits av våra lokala journalister. Som tur är brukar inte dessa fotografer besöka Lilla Puben så flitigt utan där går det bra att samtala med andra politiker utan att det omnämns i media. Även någon ledarskribent kan tillåta sig ett samtal med oss sverigedemokrater.

Den senaste tiden har ju dessutom media uppmärksammat mig och min blogg med artiklar i Sydsvenskan, Peps Perssons stämning i Kvällsposten (som jag för övrigt inte hört en stavelse om annat än i media) och även en stor artikel i Barometern. Allt med den gemensamma nämnaren att misskreditera mig.

Ibland känner man sig lite låg och då funderar jag över om det är värt priset?

Men man behöver bara slå upp en tidning eller se en nyhetssändning på TV eller lyssna på Ekot i P1 för att känna motivationen komma rusande upp genom magen, via hjärtat upp till hjärnan och så funderar man på hur man skall utforma nya inlägg på bloggen. Dagens morgonnyheter i P1 gav minst 3 uppslag till nya blogginlägg.
Dessutom har jag ju alla läsare på bloggen som alltid ger uppmuntrande kommentarer eller skickar trevliga mail, Tack.

Jag är däremot definitivt trött på journalister, ledarskribenter och krönikörer som skriver rent lögnaktiga artiklar. Med stor sannolikhet kommer denna typ av artiklar öka inför valet och därför har jag funderingar på att skapa ”Thoralfs svarta lista” som skall innehålla namn och länk till de mest bedrövliga exemplen. Jag har redan några på denna lista, t.ex.

Thomas Böhm, psykoanalytiker.
Sverigedemokraterna är en ortodox minoritetsgrupp

Men mina läsare kan säkert också tipsa mig om artiklar som borde vara med på denna min ”Svarta lista”.

Jag tänkte publicera den med jämna mellanrum på bloggen eller varje gång jag anser någon ny ”stjärna” kvalificerat sig för listan.
Lagom till valet kan vi kanske ha en omröstning på bloggen om den mest förljugne journalisten eller den största pk-idioten eller varför inte Sveriges största oikofob.


Kommentarer
Postat av: lee

Tycker att du bör skilja på Invandrare och Invandrare(jag skriver inte flyktingar).Varför ska vi begränsa att folk som har arbeten och kan försörja sig flyttar till Sverige?Det jag vill begränsa är "Bidrags invandringen".Jag ska inte med världenshögsta skatter försörja människor som kommer till Hotell sverige utan ID och ska få mat,bostad och sjukvård i 7-10år ..

Det är den invandringen det är fel på .

2010-02-23 @ 23:08:10
Postat av: danne1

ös på Thoralf, Ni är bäst. varje dag vill man läsa er blogg och spännande med kommentarer också. många länkar till intressant läsning. ful media vill man inte längre läsa eller se.förstår inte hur fulmedia folk och andra politiker skriver illa om dig. dessa personer måste vara mycket vidriga, de kan inte ha nån heder i kroppen.

tom invandrare hatar Svenskar som inte hedrar sitt land och kultur. många invandrare säger att "vore jag Svensk skulle jag vara Sverigedemokrat eller Nationaldemokrat"

2010-02-23 @ 23:35:21
Postat av: Roberth Ström

Lena Sundström, Göran Rosenberg, Mona Sahlin, Birgitta Olsson, Bengt vet bästerberg, Katri Linna, Expo, Lars Ohly, Marteus, jan Helin usch listan är oändlig!

2010-02-23 @ 23:54:54
Postat av: Gubben o Gumman

Ju trängda PK Nissarna blir desto fular blir

påhoppen.Med besöksfrekvensen på denna bloggen samt

Politiskt Inkorrekt osv.

Det är bara att tittat på den politiska utvecklingen

i Norge o Danmark.Givetvis har en o annan parasit med partibok utan hjärna fått anställning i PK media.Dessa har ingen annalysförmåga och springer

rätt in i väggen.

Denna valrörelse är sista striden för dessa "Stalin

cowboys".En lista är en kanonide,går att utöka med politiska

engagemang,fritidsuntressen utbildningsbakgrund,

eventuella lagföringar, skattemoral osv.

Det finns många hjälpsamma Sverigedemokrater som är

topp tunnor rasande på dessa landsförädare.

Så kan man gå vidare med rättsväsendet sedan framför allt mål med mycket märkliga straff utdömda.

Information finns på nätet bara att använda det samt sammanstäla offentliga uppgifter.

Det finns ingen idag som kollar journalister samt tex åklagare.

Här härjar socialkommunsiterna fritt,det är dags att sätta stopp för det succesivt.

Speciellt granskad bör den journalist bli som vinner PK -idiotpriset .

Det viktiga är att deras alster, samt att dom själva inte glöms bort.

Människor som förstört Sverige skall varken belönas

med herrgårdar el stora eller lilla förtryckarepriset.

Alla idiotlagar o regler som kommit till apå "demokratisk" väg kan ändras på demokratisk väg.

För övrigt är Fremskrettspartiet Dansk Folkeparti

Sverigedemokraterna en folkrörelse ingen minoritet

låt bla herrBöhm få leva i sin pk bubbla några mån till.

2010-02-24 @ 00:28:15
Postat av: Erik

Stå på dig Toralf!Jag ser gärna att vi samlar ihop oss i sydöstra småland och hjälper till i den uppåt-gående medlems och sympati-kurvan, och gör den ännu mer upprest!

2010-02-24 @ 00:47:02
Postat av: Peter, den förste.

@Thoralf: "...Allt med den gemensamma nämnaren att misskreditera mig.Ibland känner man sig lite låg och då funderar jag över om det är värt priset?"Har läst din blogg säkert i minst 3 år, tror mig minnas att du då låg på ca 250 till 500 unika besökare i veckan och nu på 12 000 med stadig takt mot 20 000 unika besökare i veckan. Ditt idoga arbete har och ger resultat, tro inget annat. I Walk The Line...Johnny Cash (With Lyrics): http://www.youtube.com/watch?v=mgsOhJRLP40P.S. Finns det något sätt att "embedda" videos på din blogg kanske det vore något att aktivera för oss kommentatorer och på så sätt göra din blogg ännu mer intressant.

2010-02-24 @ 01:16:21
Postat av: Peter, den förste.

Nyheter som inte visas i STASI stöd svensk mediaClimategate "Hide the decline": http://www.youtube.com/watch?v=nEiLgbBGKVkNär kommer Multicultigate, 2010?

2010-02-24 @ 01:35:10
Postat av: Tony

Thoralf: klart det måste känns tungt i bland att ständigt bli uthängd i media men du gör ett stort jobb, gläd dig åt att din och andras bloggar snart knäcker gammelmedia;)

2010-02-24 @ 08:06:12
Postat av: Nalle i Växjö

Fortsätt Thoralf.Vi är många som läser och uppskattar din blogg.Men jag tycker att vi skall ge dom stackars journalisterna lite om tanke med. Tänk att dag efter dag vara tvungen att sprida lögner eller att undanhålla sanningar för läsarna, trots att man vet att det är fel, men att man måste för att behålla ett jobb ett litet tag till.

Jag är övertygad att det finns många journalister som inte tillhör 68 vänstern och inte tycker att Lilla Saltsjöbadsavtalet är rätt i en demokrati, och som ligger sömnlösa för att behålla jobb och göra tidningens ägare glada.Och nu när inte tidningarnas strategi med ”djupgående analyser” inte fungerar för att behålla tidningsläsarna, då är det ” Sociala Media! som är det nya. Hur i h….te kan någon kalla elektroniska snabbmedelande som för övrigt byte namn snabbare än jag byter jeans kallas för ” Sociala”Att vara social innebär i dom flesta fall ett möten mellan människor, vilket för oss in på ett förslag av mig.”Filtmöten” är det nya sättet at träffas inför det viktiga valet, och här kommer lite förslag till SD.

Många är intresserade eller bara lite nyfikna på vad SD står för och vad det är för personer som står bakom. Så här kan man göra.

Alla som är intresserade av information och att träffa andra intresserade, registrerar en fri och gratis e-post adress med Yahoo, Google, MSN eller liknade och den är då anonym ( nästan) och inte kopplad till en persons namn eller adress. Namn har ingen betydelse förrän på valdagen.

Sedan registrerar man sig för information i ett visst område, eller flera områden, i ett centralt program för e-post hantering, och när det är något på gång, skickas ett kort meddelande, som kan se ut ungefär så här.Till e-post [email protected]

Krobergskretsen av Sverigedemokraterna har ” Filtmöte” på Arabybadet ( stora planen längst bort). Ta med filt, grillkorv eller kaffe, badbyxor eller annat så ses vi på Lördag 10/6 kl 13.00.Slut på meddelande.Det här är en form av ”Gerillainformation” som kan passa att skapa Sociala möten inför valet.

Naturligtvis kommer AFA;s eller Expos stormtrupper att registrera sig och få informationen men genom att den går ut bara någon dag i förväg minskar risken för deras attacker.Det här är bara ett enkelt förslag .

Hälsningar från Kronoberg

2010-02-24 @ 08:16:49
Postat av: AWSvensson

Det som inte knäcker en stärker en. Vetskapen om att man har större delen av Svenska befolkningen bakom sig gör nog att du med stolt huvud kan träda in i Kalmars parlament. Jag tror nog de flesta är både avundsjuka för att du kan uttrycka vad du känner, samtidigt som de är lite rädda för att möta framtiden.Den kan ibland vara riktigt grym.

Folkets kärlek min belöning, Sveriges väl, Land skall med lag byggas, Rätt o sanning, Med folket för fosterlandet, Plikten framför allt, ta de som passar bäst.

2010-02-24 @ 09:59:55
Postat av: jannne

Jag delar inte Sverigedemokraternas uppfattning i allt, men i fråga om invandringen, så krävs ett parti som Ert. Tydligt är annars, att gamla Sverige inte längre är Sverige, utan stora delar kommer att vara muslimska eller kriminella ghetton dit inga normala gamla svenskar vågar sej. Du gör ett mycket bra jobb, Din blogg är mera läsvärd än de flestas, kör vidare med hög svansföring och lycka till. Min röst till Sverigedemokraterna!

2010-02-24 @ 10:32:13
Postat av: Göran Eriksson

Bra Thoralf! Ge pk journalisterna vad dom tål, låt dom smaka på sin egen medicin. Fortsätt så!

2010-02-24 @ 10:37:51
Postat av: Zalgonenko

Ja en sådan lista skulle vara mumma!

Eftersom din blogg har en sådan tyngd skulle det säkert kännas att bli med på den listan!Sedan finns det ju andra listor som borde ut i ljuset.

Den hemligstämplade STASI-listan t ex. Läste på ngn blogg att SÄPO nu förnekar att den listan ens finns... men varför har den isf hemligstämplats?

Tydligen så var det många nu aktiva mediastorheter som fanns med på den listan... Inte undra på att man med alla näbbar och klor försöker hålla SD borta från allt vad makt heter!

2010-02-24 @ 11:33:02
Postat av: Inge Sandén

Kämpa på Thoralf!

Att slåss mot den fega och falska vänsterjournalistkåren är bevis på mod och äkta småländsk ärlighet,med gener från "Dackarnas tid"

Vilhelm Mobergs "budkaveln går" är 2010 utbytt mot internet.

Att veta om man har tio journalister mot sig,så har man 1000 av folket med sig,gör att motståndsmäm av din kaliber hela tiden får nya krafter.

Sverigedemokraterna kan inte förlora,då vi är folket och journalister,krönikörer,redaktörer och vissa författare som skriver på landets kultursidor är dom nya fjantarna,som blir helt lamslagna av att det faller lite snö och känner sig lurade av miljöpartiet,som lovat att vargavintrarnas tid ärförbi.

SD 2010.

2010-02-24 @ 11:37:16
Postat av: Svensk tant

Jag tror att du misstolkar verkningarna av citatet i Barometern en smula, Thoralf.Barmometern må ha haft mindre trevliga motiv för att välja just det citatet. Men det är exakt den blindheten som visar hur aningslösa politiskt korrekta media är.Effekten av citatet - för en majoritet av läsarna - är nämligen precis tvärtom. De tycker att du har rätt och att dina åsikter är sunda. Kort sagt, de håller med dig.Det hade inte Barometern räknat med. Där slant deras omdöme. De gillrade en fälla och föll själva i den.

Så går det när man är ute i oärliga syften.

2010-02-24 @ 11:44:41
Postat av: S-E Karlsson

Allt ovan relaterat av Thoralf känns mycket väl igen ! Kunde " dom" på kommunfullmäktigemötena vända hela ryggen till så skulle dom göra det !

Ibland känns det bedrövligt tungt att representera SD !

Dock mvh S-E Karlsson Sd Högsby .

2010-02-24 @ 12:22:26
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Media tycks ha tre strategier som växlar emellanåt.

Högst på listan står "skrämselknepet". Med alla fula bud till medels demoniserar man SD allt för att lyssnare/tittare/läsare ska känna obehag inför partiet. En taktik som jag dessvärre tror har haft effekt. Vi har förmodligen en väldigt hög andel sympatisörer som inte vågar gå ut offentligt pga detta.Stategi nummer två är "tystnadsknepet".

Man skriver ingenting alls, nekar oss insändare, stryker kommentarsfunktioner, ja ni vet...och så kallar man "Achmed" för "Gustav" och vitpixlar färgade när det behövs. Det senare även kallat "vilseledandeknepet".Dessa tarvliga knep fungerar tror jag, alla är inte så aktiva på nätet som många av oss är. Men jag hoppas vid alla makter att vi håller på att vända skutan på rätt kurs! Vi måste fortsätta våga och utmana, ingen annan kommer göra det åt oss.

2010-02-24 @ 12:42:53
Postat av: Gubben o Gumman

Zalgonenko : Där har du huvudproblemet för vänstermedia.

Hur skulle det se ut om 200-300 personer avslöjas för att ha stått på Ryssarnas avlöningslista allra helst med dessa på bla ledande mediapositioner.

Bara barnen på daghemmet Blåsippan tror att JG var ensam.

Nu kastar man ut Guldspaden till Expressens journalist för att man tillåtit honom avslöja JG.

Patetiskt är bara förnamnet.

Det allvarliga verkar vara att dom nya Moderaterna sitter med i smeten, frågan är bara hur detta gått till.

Den fula behandlingen av SD rättfärdigas på sant socialistspråk dvs med lögner.Urfult med påhittad

främlingsfientlighet, el att människor inte skulle ha samma värde.

Att pressen går samma väg som Posten i o med Internet är trist, förrutom i Sverige NordKorea samt Ryssland.

Glöm aldrig bort att Svenska ungdomar är Sveriges framtid dom finns på nätet,dessa sitter inte med någon sketen Östra Småland i näven.

Det är dessa ungdomar som gäller till 200%.

2010-02-24 @ 13:07:56
Postat av: Stefan K

I det verkliga livet utanför politiken fungerar det ofta så att många väljer andra vänner än de man känner sig underlägsen inför. Påfallande ofta så sprids det lögner och förtal från människor som inte vill att andra har rätt i frågor man själv tror man kan bäst.

Verkligheten kan man aldrig fantisera bort och självklart känner hela pk-Sverige till den verklighet som får Sverige att knäa under en katastrofal integrationspolitik. Skillnaden mellan Sverigedemokraterna och övriga partier är att Sd törs säga detta, medan pk-Sverige blundar och vägrar erkänna sina misstag. Det är därför som jag övergav de 7 i riksdagen valet 2006 och tänker så också göra i år.

Troligt är att många pk:iter själva anser att det gått för långt och att Sverige redan har tagit på sig en större börda än vi kan hantera, men de törs givetvis inte gå ut med detta.

En feghet som drabbar alla boende i Sverige, oavsett om du är svensk, invandrare eller flykting.

2010-02-24 @ 14:00:31
Postat av: SD-2010

Tänk om journalisterna kände samma rusning av motivation till hjärnan som Thoralf.

Att avslöja alla vansinniga beslut, lagar och fördelar som politiker tilldelar invandrarna i Sverige nejdå istället ängnar man all sin kraft på att smutskasta SD.

Sverigedemokraterna tar starkt avstånd från världens tre farligaste ideologier, hur gör våra riksdagspartier och mediaansvariga? Sällan hör man kritik om dessa möjligen den första.Nasism: många varnade få lyssnade vi vet vad som hände krig och elände minst 12 miljoner dödadeKommunism: värre än värst minst 120 miljoner dödade hittils och ändå sitter det kommunister i riksdagen.Islamism: en politisk religion med barbarisk människosyn som strävar efter världsherravälde vår tids värsta och farligaste totalitära politiska ideologi med en dold agenda, Åkesson varnar men politiker och media blundar. Muslimerna föder Sveriges barn, svenska kvinnor har inte tid de jobbar. Samma mönster visar sig i hela Europa, inhemska kulturer ersätts genom massiv demografisk förändring.

Hur många som dött och kommer att dö på grund av Islams framsteg intresserar inte media.2010-02-24 @ 14:22:19
Postat av: Quantrill

Det är lätt att förstå att du ibland kan känna dig låg, Thoralf.

Det är också det som är syftet med pk-isternas angrepp på dig och oss andra som inte är beredda på att överlämna vårt land till utlänningar och dessutom betala med egna pengar för det.Thomas Böhms analys blir sanningsenlig vid invertering d.v.s. han och hans resonemang står för en minoritet i landet som tillskansat sig total kontroll över massmedia. Därför kan man bortse från Thomas analys som bättre hör hemma på Cuba eller i Nordkorea.Nästa val blir helt avgörande för landets framtid.

Stå på dig Thoralf, det är många bakom dig nu.2010-02-24 @ 16:06:01
Postat av: Robin_Shadowes

Stellan Bojerud tänker tydligen lägga ner sin blogg Mopsen just p g a att han blir attackerad av pk-iter som spelar SD:are och skriver rasistiska kommentarer bara för att sänka hans blogg. Gå gärna in och ge honom stöd medan det fortfarande går.

2010-02-24 @ 16:20:46
Postat av: Dedu

vad tänker ni med när ni säger att ni inte vill ha in några invandrare? Ge mig ett argument att stoppa in vandringen som inte har med kriminalitet att göra.

2010-02-24 @ 16:47:33
Postat av: SF

glöm inte äcklet Henrik Rydström på listan...men han är väl självskriven...

2010-02-24 @ 16:54:24
Postat av: Cavatus

Håller med Svensk Tant ovan. Barometern faller på eget grepp. Flaggan i topp, Thoralf!!

2010-02-24 @ 17:25:56
URL: http://www.cavatus.wordpress.com
Postat av: Andreas

Här har vi en länk till en tråd på flashback som är mycket populär just nu. Pk-Media i all sin glans. Kanske nåt att ta upp på bloggen Thoralf.https://www.flashback.org/t1131752

2010-02-24 @ 17:32:44
URL: http://https://www.flashback.org/t113175
Postat av: danne1

käre thoralf, vore toppen om ni hade en bestämd tidpunkt då ni postar en nu artikel.

hela Sveriges befolkning kommer just vid det klockslaget med förväntan kolla på din blogg. nästan som när Sverige stannade när ingemar Stenmark åkte!

förstår det är mycket jobb och svårt att hinna driva en blogg. men fortsätt precis som ni gör det är så spännande att få en inblick på hur kommunpolitiken (inte) fungerar. det förklarar varför inget fungerar i Sverige. annat blir det efter 2010 när Sverigedemokraterna får egen majoritet!

krisen för banveket har nog varit bästa valkanpanjen för SD. media och trafikchefer gör allt de kan för att dölja missförhållandena om de blir kända för allmänheten då har SD minst 51 procent av rösterna. folk är verkligen förbannade och när de får veta orsakerna till kollektivtrafikens och sjukvårdens ja hela samhällets förfall då dj-vlar blir det 90 procent av rösterna till SD.

ös på, sanningen är SD ´s bästa vän!

2010-02-24 @ 18:13:28
Postat av: Rune

Dagens svenska journalister är ju inga journalister på riktigt som söker sanningen. De är ju i verkligheten etablissemangets legoskribenter som presenterar tillrättalagda beskrivningar som skall dölja vad som händer i samhället.

Varför skall man ta dessa på allvar?

2010-02-24 @ 19:06:58
Postat av: janne1

Danne1

Hoppas du skojar, men jag tror tyvärr inte det. Att ange Banverkets brister att hantera extremvintern lär knappast få svensson att rusa till SD. Med mer snö än de senaste 60 åren och rekordkyla är det ganska naturligt att det blir omfattande störningar. Kanske några snöröjningståg extra vore på sin plats, men inse att en vinter som denna lär allt inte fungera felfritt. Att hitta syndabockar i alla lägen blir lätt patetiskt. Skyll på vintern!Thoralf@ Din storhetstid kommer! Du kommer att se tillbaka på ditt liv och tycka att åren mellan 2010 och 2??? var de mest framgångsrika och meningsfulla. Sanna mina ord!

2010-02-24 @ 19:26:51
Postat av: Blackfootnation

Du ska ha en stor eloge for ditt arbete Thoralf. Jag har foljt din blogg fran Stockholm och nu fran Canada.

En stor anledning till att jag flyttade var massinvandringen fran MENA. Men naturligtvis hela det genomsjuka svenska politiska och journalistiska klimatet. Detta har urholkat Sverige i mer an 30 ar och nu fungerar ingeting som det borde.

Stat,kommuner, forvaltningar, institutioner etc ar genomkurrumperade via det mangkulturllea bygget.

Matte svenska folket vakna upp ordentligt till valet 2010. Trots valfusk tror jag inte man kan utestanga 20% av rosterna....det ar SD mer an val varda.

Det kan inte bli samre an vad det redan ar...det maste svenskarna forsta. Det spelar ingen roll om vissa SD'are ar nya eller saknar rutin...det kan inte bli samre an det redan ar och hur det har varit.

Jobba pa Thoralf, du ar en svensk klippa...God Jakt..

2010-02-24 @ 19:38:00
Postat av: MartinA

Tack för att du finns och för att du orkar!

2010-02-24 @ 20:43:48
Postat av: danne1

Blackfootnation, kanske ni kan skriva hur tågtrafiken fungerar i Canada.Janne1: kanske ni är insatt i hur tågtrafiken och organisationen på BanvÄrket(inte) fungerar.Men helt troligt är det att besparingar orsakar att det inte finns beredskap för en rejäl vinter i mellan och sydsverige.#Banverket och SJ har ju överlåtit underhållet till privat bolag.och det lagas bara när det gått sönder inte som förr med förebyggande service.

# När banveket visste att det skulle bli snökaos under helgen varför inte sända ut snöröjare på Lördag kväll när inga persontåg går.

# vansinne att sända ut snöröjare på vardagsmorron och nån står som varningsvakt bredvid när x2000 kommer...

# när de rustade upp x2000 tågen varför inte redan då sätta skydd under tågen när de vet att snö bildar isklumpar under tågen

# när de köpte in nya dubbeldäckarna och reginatågen av ABB/Adtrans/Astom varför inte redan då konstruera tågen för Svenska vinterklimat.

# tåggruppen på Kungliga Tekniska högskolan har ju kunskapen och forskar ju tillsammans med ABB/Astom/Adtrans att utveckla nya tåg (bla gröna tåget 300 Km/h)så man vet hur Vinteranpassade tåg skall konstrueras.#varför lät man inte tågen få stanna eller få rulla tillbaka på platser inom blocklinjerna där folk lätt kunde evakueras vid närmsta järnvägsövergång

# varför gav man hela tiden nya tider när tåget skulle kunna åka, flytta fram tiden 20 min, 5 min, 30 min osv. så folk inte kunde välja andra alternativ utan tvingades vänta och vänta och vänta. trafikledningen måste insett att tågen inte kommer kunna gå inom en rimlig tid. och gett detta besked från början. även efter 2-3 dagar försätter framflyttandet av tider. lika bra att ställa in och upphandla busskontrakt för ersättningsbuss. direkt.# när man viste att tågen inte kunde gå och 100 tals resenärer stod på stationsområdena och var ute låsta för vakterna hade låst stationerna. varför inte ändra på rutinerna bara för Lördagen och beodra vakterna att ha stationerna upp låsta. folk stod i tunna Pendlarklädsel i 15-20 graderskyla i ca 1,5 -2-3 timmar!finns det verkligen ingen möjlighet till kommunikation mellan Jernhusen, Banverket, SJ, vaktbolagen i Sverige år 2010?finns ju tusen detaljer att ta upp men orsaken till allt tok är väl man skall spara pengar.totalkrisen inom sjukvården är ju ett kapitel för sig. politiker i alliansen och sosseblocken har ju tecknat privata försäkringar (skattebetalarna står för premien)så de har gratis, och förtur till privat sjukvård.så länge som allt löper på som vanligt märks inte hur nedmonterat välfärdsamhället är men vid minsta lilla avikelse som ökad snöade så slås hela Sverige ut. hur skall det då bli vid större katastrofer? de som har pengar kan ju köpa sif räddning men övriga befolkningen vad händer med oss?

2010-02-24 @ 21:08:19
Postat av: danne1

vad kan man göra då, jo teckna medlemskap i SD och gå på medlemsmöten och delge era tankar och förslag.faktum är väl att i de 7 partierna sitter politiker med sån ingrodd självtillit att det är omöljigt för nya förnuftiga människor att nå dom.

och politiker och myndighetschefer på gräsrotsnivå är så fega att de lyder blint alla direktiv som kommer uppfrån. med EU (Europeiska U-länderna) så blir ju ännu svårare för förnuftiga och smarta människor att nå beslutsfattarna som enbart bryr sig om pengar, makt och självförverkligande.

SD som är uppbyggt av fotfolket har ju det som krävs för att skapa ett bra samhälle. så du som läser detta engagera dig och ge förslag till närmsta SD politiker. så kan de föra dina tankar vidare. eller ännu bättre bli politiker själv i SD

2010-02-24 @ 21:38:36
Postat av: danne1

robin shadows här är Stellans Bojeruds bra blogg:

http://mopsen.wordpress.com/2010/02/03/en-stilla-undran/om det sabbas är det bra att stänga av kommentarerna. då kan man hänvisa till sin blogg vad man tycker i sakfrågorna och sluta ge interjuver ifall tidningar och tv vill sabba

när de skall fråga om allt

2010-02-24 @ 21:55:16
Postat av: OT

"3D-testet

Den israeliske politikern Natan Sharansky använder ett 3D-test för att skilja mellan legitim kritik av Israel från antisemitism. Sharansky identifierar tre kategorier: delegitimering, dubbelmoral och demonisering."Jag tror faktisk detta 3D-test också går att använda för att skilja mellan legitim kritik av Sverigedemokraterna från ren hat propaganda mot Sverigedemokrater. Således:DELEGITIMERING

Detta hänvisar till argumentet att Sverigedemokrater inte uppfyller kraven på ett legitimt parti och därför inte borde finnas. Hellre än att ta itu med särskilda frågor finns det en uppmaning till en destruktion av partiet Sverigedemokraterna.DUBBELMORAL

Det är när kritiken av Sverigedemokraterna tillämpas selektivt. Även om andra partier kan kritiseras för felaktigheter i valtider pekar man kontinuerligt på Sverigedemokraterna. Föga uppmärksamhet ägnas åt de odemokratiska tendenser som finns i andra partier.DEMONISERING

Sverigedemokraterna anklagas för att bete sig odemokratiskt och dess agerande oproportionerligt överdrivet. Exempelvis görs jämförelser mellan Sverigedemokrater och nazister.P.S. Tackar http://missionxp.webblogg.se för tipset!

2010-02-24 @ 23:18:53
Postat av: Tore (preact)

Thoralf, du kommer snart att skörda din frukt!

Heja på...

2010-02-24 @ 23:53:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0