MÄN I BURKA RÅNADE BANK

Hur många bankrån skall vi få uppleva innan det kvinnoförtryckande klädesplagg förbjuds i Sverige.

Läs artikel om burkarånarna Sydsvenskan



På en fråga om burka skall förbjudas svarar det stackars politiskt korrekta svenskarna givetvis nej. Men invandrarkvinnan har en helt annan syn på saken. Undrar om Sussie Berglund skullle gilla att gå omkring i burka så fort hon skulle lämna hemmet?



Nu finns det ännu en anledning till att förbjuda burka. Bankrån!


Kommentarer
Postat av: Rallykalle

Hej Thoralf, du har säkert sett mitt nick förut. Men nu kommenterar jag i din blogg:



Burqa kan användas när det är behövligt, tex när man måste infiltrera.

Från Afghanistan finns en historia om en buss fylld med burqor, som stopppades vid en talibankontrollerad vägspärr. Det var väl ok, tills tallisarna upptäckte de amerikanska marschkängorna som stack ut under burqorna. Och att kvinnorna i snitt var 1.80....



The rest is US Marine history....



Fö anser jag att brunt är en nyans av rött...



Keep going Thoralf!

2010-02-06 @ 23:40:59
Postat av: Peter, den förste.

Precis som när man går vissa utbildningar och får pröva på vardagen för en blind. T.ex med glasögon som man inte kan se igenom och som enda hjälpmedel en vit käpp; Åka kollektiv mitt i rusningstrafik inne i centrum; På samma sätt borde alla våra s.k. kallade politiker och "journalister" gå omkring i burka.



P.S: Ett rättvist straff för all den skada våra politiker ställt till med, vore livstids burka utan möjlighet till benådning.

2010-02-06 @ 23:46:01
Postat av: Astrid

Att förbjuda burka skulle bara bidra till en enda sak: Att vissa kvinnor inom islam inte skulle få gå utanför dörren. Fångar i sina egna hem.

Hur skulle det vara bra?

2010-02-06 @ 23:52:25
Postat av: mudder

>Astrid. Naturligtvis kan det bli så, men hur hjälper vi de förtryckta kvinnorna då? Förresten är det väl straffbart att hålla fångar i sitt hem?

2010-02-06 @ 23:58:15
Postat av: Astrid

Och vem skulle stå upp för de kvinnor som inte skulle få gå ut utan burka? Eller VILL gå ut utan burka för den delen.

Dessutom, är ett heltäckande plagg så mycket värre än de sexualiserade klädesplagg såsom korta kjolar, högklackat och bikinis som vi klär våra "svenska" barn i?

2010-02-07 @ 00:11:57
Postat av: Cavatus

Astrid! Skillnaden är att i islam ska kvinnan ta ansvar för mannens sexualitet genom att täcka sig och inte fresta honom. Om han inte kan låta henna vara är det hennes fel, för att hon visat en hand eller nåt. Det kan möjligen även vara kvinnans manliga släktingars fel, som inte funnits till hands och vaktat henne tillräckligt mycket.



I västvärlden ligger ansvaret för mannens sexualitet på mannen. Kvinnan kan klä sig som hon vill och det är hennes ensak.

2010-02-07 @ 00:48:39
URL: http://cavatus.wordpress.com
Postat av: Burkatanten

Ny Dansk undersökning hurvida burka ska vara förbjudet eller ej.



http://1.ooskar.com/

2010-02-07 @ 00:52:31
URL: http://sdfakta.wordpress.com/
Postat av: Peter, den förste.

@Astrid (Lindgren förmodar jag?)



Om du nu är så förtjust i burkan, varför tar du inte på dig en själv? Och låter de muslimska kvinnorna tala i egen sak?

2010-02-07 @ 00:53:28
Postat av: Burkatanten

Nu dansk burkaundersökning här ...



http://1.ooskar.com/

2010-02-07 @ 00:56:38
URL: http://sdfakta.wordpress.com/
Postat av: vmm

Amine Hashemis svar är mycket intressant. Ett förbud mot burqa skulle ju stärka dom kvinnor som inte vill ha den.



Sedan har jag hört ibland folk som säger att man inte kan förbjuda klädesplagg. Det kan man visst. Går man runt med hakkors på kläderna så kan det räknas som hets mot folkgrupp, sätter man på sig en t-shirt med en porrbild och går runt på stan så kan det räknas som förargelseväckande beteende, och jag gissar att om man går in på bank i rånarluva så får man problem. Och man får dessutom inte gå naken på stan. Så det är ju ingen mänsklig rättighet idag att gå klädd hur man vill så det vore ju inga större konstigheter att förbjuda burqa.

2010-02-07 @ 01:21:57
Postat av: OT

The crooked judges of Amsterdam and if I may say so: The spineless Swedish journalists!: http://www.youtube.com/watch?v=96ZUZ9CPZII

2010-02-07 @ 01:22:12
Postat av: Peter, den förste.

Var är alla röda bönor? "Ooh tjejer, ooh tjejer vi måste höja våra röster för att höras" genom burkan?



"Röda Bönor - Vi måste höja våra röster": http://www.youtube.com/watch?v=wvKoM7oTrSA

2010-02-07 @ 02:09:18
Postat av: Astrid

Cavatus. Så i vår kultur skulle det vara annorlunda menar du? Här blir våldtäktsmän friade och ursäktade för att kvinnan hade kort kjol, string eller var full. Det är vi kvinnor som bär ansvaret för mannens sexualitet och så är det hela livet. Tafsar han på dig? Då skulle du inte ha tagit på dig en urringad tröja! Våldtog han dig? Då skulle du inte ha hetsat upp honom, du vet ju hur män är.

Jag tycker inte på något sätt att burkan är ett bra klädesplagg men jag tycker inte att den är mer sexualiserande och förtryckande än många av kläderna eller sederna i vår kultur.

Och det där att det står i koranen att kvinnan ska täcka sig gäller bara håret. Men att säga att Islam är en kvinnoförtryckande religion och sen bara bortse från kristendomen är ignorant då det står i bibeln att kvinnor ska tuktas, fostras och ska offras först när djävulen kommer.

2010-02-07 @ 05:35:08
Postat av: Dunderminnet

Dessa burkabärandes män ville nog inte bli upptäckta!

2010-02-07 @ 06:23:49
URL: http://i50.tinypic.com/2d6qhxh.png
Postat av: Robin_Shadowes

Tillåt burkan men bara under förutsättning att den är av genomskinligt material. :)

2010-02-07 @ 06:35:24
Postat av: Skogman

Burka är bra!!! För då slipper jag se flickor med mustasch.

2010-02-07 @ 06:58:45
Postat av: Putte

Du har läst på dina Mona Muslimcitat, Astrid. Fins det SSU-kurser där man lära sig citera den stora ledaren?



Nu är ju invandrarmän, speciellt från muslimska länder, överrepresenterade när det gäller våldtäkter i Sverige, så då är du väl nöjd då?

2010-02-07 @ 07:59:56
Postat av: lee

Undrar om KKK-dräkt oxå är okej i PK sverige..skulle vi alla ta på oss den dräkten och när det blir liv så säge vi rör inte min burka!

2010-02-07 @ 09:55:56
Postat av: Lillen

Bra förklaring vad det egentligen handlar om. Kan nog ge en och annan röst till SD

2010-02-07 @ 10:19:59
URL: http://attityd.wordpress.com/
Postat av: wcc

kul faktum att susanne och ronnie i sin strävan att göra och tänka gott intar ett kontraproduktivt perspektiv, medan en som faktiskt upplevt det är motståndare...vägen till helvetet är kantat av goda intentioner.



@astrid: skillnaden mellan bibeln och koranen är väl här att brottstycken ur bibelns strängare tolkning inte efterlevs eftersom vi är sekulariserade och inte ens de troende tolkar bibeln på detta sätt längre. en viss skillnad mot islam där man fortfarande tolkar och lever efter koranen på ett ganska bokstavligt sätt.

2010-02-07 @ 10:20:13
Postat av: Astrid

En aspekt man kan räkna in om man vill, wcc, är att Islam är ca 500 år yngre än Kristendomen. För 500 år sen var den kristna kvinnan inte myndig, fick inte bestämma själv om hon skulle gifta sig eller med vem och fick inte ärva. Detta gällde i princip alla kvinnor, inom Islam idag, speciellt de muslimer som bor i västvärlden, är detta väldigt ovanligt.

Alla religioner är otyg men det betyder inte att de som tror är onda.

2010-02-07 @ 10:46:34
Postat av: Stefan A

Asrid, någonstans måste man börja, så inte det här bruket förs vidare från generation till generation, sen skapar det andra problem som att, har man rätt till försörjningsstöd om man gjort sig oanställningsbar genom bruk av burka, monstermyndigheten DO slickar sig nog redan om munnen...tänker sig suga ut hundratusentals kronor från småföretagare och skattebetalare....

2010-02-07 @ 10:50:17
Postat av: FreeBird

Rallykalle skriver: ”Från Afghanistan finns en historia om en buss fylld med burqor, som stopppades vid en talibankontrollerad vägspärr. Det var väl ok, tills tallisarna upptäckte de amerikanska marschkängorna som stack ut under burqorna. Och att kvinnorna i snitt var 1.80....

The rest is US Marine history.... ”



Helt fantastiskt, ska du bidra med något bevis, eller är du en modern sagoberättare?



Burqa är en svår fråga att lösa. För sig, det är redan förbjudet att bära symboler som kan uppfattas som nazistiska, sedan om de är nazistiska, eller inte, är en annan fråga. Jag inte tror att KKK klädsel skulle tillåtas heller. På andra sida, förbudet löser inte problem med islamisering av Sverige. Waberi bland moderaterna, Aldebe i centern, Kielan som kristdemokrat, kvoteringar till jobben, statliga bidrag till antidemokratiska organisationer och tidningar, anpassning till muhammedanska medeltida vanor, det är frågor som är viktigare än klädesplagg.

2010-02-07 @ 10:53:29
Postat av: Helene

Att klä sig i Burka är en skyldighet i Afghanistan och en rättighet i Sverige?? Fattar inte logiken.

2010-02-07 @ 12:17:45
Postat av: Peter, den förste.

@Astrid: "Så i vår kultur skulle det vara annorlunda menar du? Här blir våldtäktsmän friade och ursäktade för att kvinnan hade kort kjol, string eller var full. Det är vi kvinnor som bär ansvaret för mannens sexualitet och så är det hela livet. Tafsar han på dig? Då skulle du inte ha tagit på dig en urringad tröja! Våldtog han dig? Då skulle du inte ha hetsat upp honom, du vet ju hur män är..."



OK, så vi tillåter att kvinnor bär burka i Sverige. Efter en tid så kommer andelen av kvinnor i burka öka (p.g.a. inv. och nav.) och eftersom en man enligt dig tydligen bara kan kontrollera sin sexualitet om han ser en kvinna i burka; Så kommer antalet möjliga "offer" vara färre och färre (d.v.s. kvinnor utan burka). Detta gör ju att sannolikheten att en kvinna som inte bär burka blir våldtagen ökar!!! Eftersom kvinor också kan tänka, och i många fall bättre än en man, så kommer fler och fler kvinnor känna sig nödgade att bära burka, för att minska risken för våldtäkt.



Ergo: Alla afghaner känner sig hemma i Sverige och Gudrun hade rätt, "svenska" män är talibaner!



Men detta har väl du Astrid redan tänkt igenom och accepterat, eller hur?

2010-02-07 @ 12:25:09
Postat av: Stig

Hur många burkabärare är män vid demonstrationer?



http://www.rights.no/publisher/publisher.asp?id=40&tekstid=1263

2010-02-07 @ 12:26:51
Postat av: Gubben o Gumman

Astrid : Det känns precis som om Burka och gruppvåldtäkter har en gemensam nämnare i allafall

om man läser BRÅ

Vad tycker du?

2010-02-07 @ 12:33:38
Postat av: Astrid

Peter, den förste, Jag är jävligt trött på att diskutera med människor som alltid lägger ord i munnen på mig.

"eftersom en man enligt dig tydligen bara kan kontrollera sin sexualitet om han ser en kvinna i burka"

Ursäkta mig? Vad menar du med det? Det jag skrev var att kvinnor i alla tider och i alla kulturer fått ta ansvar för mäns sexualitet och att det i vår kultur ses som förmildrande för våldtäktsmannen om kvinnan var lättklädd.



Och Gubben o Gumman, Hur menar ni? Att burka skulle öka gruppvåldtäkterna? Eller menar du att det är muslimer som gruppvåldtar? För det första finns ingen statistik som visar att muslimer är överrepresenterade och för det andra beror de ökade och grövre gruppvåldtäkterna troligtvis på ett hårdare samhällsklimat som i sin tur beror på arbetslöshet, ekonomisk kris och depression.

2010-02-07 @ 13:07:49
Postat av: Peter, den förste.

@Astrid: "Jag är jävligt trött på att diskutera med människor som alltid lägger ord i munnen på mig."



Så det händer dig alltså ofta att människor "lägger ord i munnen" på dig, vid diskussioner?



Tycker du bör fundera på varför.

2010-02-07 @ 13:27:40
Postat av: Berndt Nilsson

Tokliberala,socialistflummiga,radikalfeminister ger

sig aldrig, dom bara maler på med sitt genushaveri

eller hur Astrid?

2010-02-07 @ 13:30:13
Postat av: Gubben o Gumman

Just statistik biten är intresant Astrid,men där får vänta tills SD har fått fram siffror via RUT

(riksdagens utredningstjänst)

Då får vi se vilka grisarna som gruppvåldtar,sedan

hjälper det kanske inte faktaresistenta rödstrumpor

men det är mera ett medicinskt problem.

Dina sista rader bekräftar att senaste sprutan med trygghetsknark från storpappa tog exakt där den skulle i förståndscentra.

2010-02-07 @ 13:36:52
Postat av: Gubben o Gumman

"men där får vi vänta"

skall det stå

2010-02-07 @ 13:38:22
Postat av: Astrid

Suck. Det är så typiskt att ni alla tar till samma medel, kallar kvinnor som inte sympatiserar med er för rödstrumpor eller radikalfeminister (som om det skulle vara en förolämpning).

Och kära Peter, att människor med dina åsikter lägger ord i munnen på mig klandrar jag verkligen inte mig själv för då jag tycker att jag är oerhört tydlig. Det är snarare mina motståndare som antingen inte kan läsa eller som tolkar in märkliga meningar i det jag säger.

Nu ska den här radikalfeministen laga mat åt sin tjej (åh nej, hon är visst flata också!).

Allt gott.

2010-02-07 @ 13:45:23
Postat av: Gubben o Gumman

Hur tolkar du själv Astrid?



"Menar ni"

"Tycker ni"



En fråga är BRÅ:s siffror om överrep av nysvenskar vid överfallsvåldtäkter fel eller korrekta



Ja el Nej ?

Det kan vara din tur nästa gång inget mysigt va eller?



Angående "lägga ord i din mun så är inte det ditt

största problem".

Du är grundlurad.

2010-02-07 @ 13:58:31
Postat av: Helene

Astrid

”beror de ökade och grövre gruppvåldtäkterna troligtvis på ett hårdare samhällsklimat som i sin tur beror på arbetslöshet, ekonomisk kris och depression”.

-Fan va jag känner mig deppig!

-Jag med!

-Jag med!

-Jag med!

-Jag med!

-Jag vet! Vi går ut och våldtar en svennehora!



För helvete Astrid. Vakna upp ur dvalan, din naiva fjolla!

2010-02-07 @ 15:00:28
Postat av: Gubben o Gumman

Det är faktiskt underhållande att läsa dessa avlönade kommunistiska spökskrivarna, med sin argument direkt hämta ut Ohlys "lilla röda desinformations bibel".

För helvete det är sandlådenivå,Svennebanan går inte på detta längre.

Det visar bara att det finns folk som är så bakom flötet att dom dyrkar en pedofil med förnamn Josef.

IQ nivån kan inte vara alltför hög.

Man blir hög på andra sätt i sin sjävmedicinering.

Men så blir ju också domarna vid samhällsomstörtande verksamhet i en del fall rättspsykriatisk vård.

Frågan är om man inte skall överväga att öppna mentalsjukhusen igen.

Sitta och försvara gruppvåldtäkare, samt att hundratusentals kvinnor förtycks i Sverige 2010

Detta är avskyvärt Astrid eller Börje el "lillJosef".

Sveriges röda apskaft går över lik läs hedersmord

för att få behålla makten.

Judar förföljs av araber i Malmö

Du ni är Sveriges rätta rasister.

Väl mött på valnatten stolpskott.



Ps .Den oroliga magen ,samt gasbildningen beror inte på olämplig föda .

Den är nervbetingad.

Ds "slaget på nätet" kan ni vinna lika lite som USA

vann Vietnamn kriget.

Man kan aldrig besegra männiksor som slåss för sitt

land.

Oavsett om det gäller kommunism fundera på det ett tag.

2010-02-07 @ 15:52:37
Postat av: Putte

Hördu Astrid. Ta fram ett enda exempel där en gängvåldtäkt begåtts av ett gäng med endast svenska män. När du ändå är igång med det kan du också ta fram ett enda exempel på en gängvåldtäkt begått av gäng med endast svenska män och där offret är en invandrartjej/kvinna. Nu lär du vara sysselsatt resten av året.

2010-02-07 @ 15:52:45
Postat av: Stefan K

Astrid

Är bu bitter för att ingen man tittar åt dig eller har du andra bekymmer?

Våra politiker vill inte förbjuda burka för att det skulle innebära att de muslimska kvinnorna skulle få ännu svårare att integreras. De erkänner åtminstone att burkaklädda kvinnor har svårt att integreras.

2010-02-07 @ 16:27:37
Postat av: Astrid

Stefan K , hahaha! Precis, det är just det det handlar om! Att jag är bitter för att jag inte får uppmärksamhet från män. Där slog du minsann huvudet på spiken tror jag.



Hördu Putte, tänk att det skedde just en sådan gruppvåldtäkt i min hemstad i somras, tre helt svenska, vita, trevliga unga män som våldtog en tjej på en toalett.



Gubben o Gumman. Jag blir alldeles matt. Menar du att jag försvarar våldtäktsmän? Suck.

Jag försvarar inte våldtäktsmän. Jag hatar våldtäktsmän. Jag vill att de ska låsas in på vatten och bröd. Däremot gör jag ingen skillnad på i vilket land våldtäktsmannen är född eller av vilken kulturell bakgrund offret är.



Nu får ni ursäkta mig, jag lägger diskussionen med er åt sidan då det mer och mer börjar likna personpåhopp från vissa av er sida.



Allt gott /Er rödstrumpa

2010-02-07 @ 17:38:41
Postat av: Gubben o Gumman

Astrid : Så lät kommer du inte undan.

Är gärningsmän med utlänsk bakgrund överrep i Brå:s statistik för överfallsvåldtäkter.

Ljuger Oslo polisen när man säger att alla överfallsvåldäkter i Oslo begås av utlänningar?

Ja el nej.

Sedan är du snäll och fixar målnummret till den våldtäkt du hänvisar till.

Här brukar fakta samt statistik vara ett led i den politiska debatten.

Astrid offren är för det mesta etniskt Svenska kvinnor statistiskt sett vid ö.våltäkt, förövare en pensionsräddare.

Passa på att säg det till ett våldtäktssoffer jag bryr mej inte etnisitet ,så får du en blåklocka.

Att du inte bryr dej om det är vidrigt samt kvinnoförnedrande du borde skämmas.

Ditt vänstersnack kan du slänga i sjön DET ÄR INGEN

NORMALBEGÅVAD ,som går på det i Sverige 2010.

Försök inte slingra dej ur nu ,du är på en politisk blogg.

Vill du snacka skit går det bra på Jinges blogg el Niklas Ericssons.

Dom gillar makt via Svennebanans skattepengar.

Nu väntar vi med spänning på målnummret el staden så kan vi ta fram det själva.

Uppriktigt lägg ned din totalt(klasslösa kamp) samt

kvinnoförnedrande.

Fattas bara att du skriver att du är feminist med.



Dina vänsterargument funkade för 20 år sedan .

Vi kommer att servera dej frågor varje gång du dyker upp dett brukar räcka.

Håll dej till Bolibompa.

2010-02-07 @ 18:21:42
Postat av: Ace

Frågan är hur bankerna skall agera nu. Många kontor har ju låsta dörrar där man får ringa på också öppnas dörren av en kassörska som kan kolla av om man kommer maskerad och nedtyngd av automatvapen. Hur skall dessa göra om det står två "spökplumpar" och ringer på? Det kan vara rånare, men om det inte är det lär banken örfilas med ett ordentligt skadestånd pga diskriminering.



Du sköna ny värld!

2010-02-07 @ 20:03:41
Postat av: Dunderminnet

Hahaha ser nu att jag skrev fel på ordvitsen. Så går det en tidig söndagsmorgon.

Korrekt ska vara:



De vill inte bli av-slöjade.

2010-02-07 @ 23:44:15
URL: http://i50.tinypic.com/2d6qhxh.png

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0