LÖGN, FÖRBANNAD LÖGN OCH STATISTIKIdag har SVT, TV4 och flera tidningar haft nyheten att SD toppar avhoppen i kommunpolitiken och undermeningen är givetvis att det inte skulle vara någon mening med att rösta på Sverigedemokraterna då våra ledamöter ändå hoppar av.

Min slutsats är istället att journalister är en hel flock av fårskallar utan eget tänkande! De tycks inte kunna hantera en miniräknare, möjligtvis kan detta bero på att de inte fick lära sig addition i grundskolan. Det kan ju möjligtvis också vara så att pk-hjärntvätten har nollställd vissa delar av deras intellektuella förmåga.

Nu har jag studerat svt:s material under drygt en timma och gjort några sammanställningar som kommer "bevisa" raka motsatsen mot vad som basunerats ut i media.

Först kan man dock konstatera att SVT valt att mörklägga sitt material på det viset att bara Sverigedemokraterna presenteras som ett enskilt parti. Detta gör det alltså omöjligt för någon annan att granska siffrorna för något av riksdagspartierna. SVT har slagit samman allianspartierna till en grupp och den rödgröna-röran till en grupp. Med anledning av detta kommer mina siffror också vara uppdelade enligt svt:s uppdelning.

Här kommer ett exempel på hur Kalmar läns statistik ser ut.Om man nu omsätter ovanstående siffror till grafik för Kalmar län så ser dessa staplar ut enligt följande.

Kan någon påstå att Sverigedemokraterna toppar avhoppen i Kalmar län? Utan de minsta tvivel har vi de största syndarna inom den rödgröna-röran i Kalmar län, statistiken kan väl inte ljuga!

De största enskilda syndarna i Kalmar kommunfullmäktige är faktiskt Kristdemokraterna där 75 procent av de ordinarie ledamöterna hoppat av. De borde dessa supersmarta journalister gjort några fina rubriker av "Kris inom Kristdemokraterna" eller Bråk inom Kristdemokraterna".

I hela riket hade drygt 100 Sverigedemokrater lämnat sina uppdrag men i bara Kalmar län har närmare 100 ledamöter från riksdagspartierna lämnat sina uppdrag. Här toppar den rödgröna-röran med hela 51 ledamöter tätt följt av alliansen med 47 ledamöter som hoppat av. Inte kan väl någon påstå att Sverigedemokraterna toppar denna statistik. Det är bara hjärntvättade journalister som kommer fram till dess slutsatser.

Hur ser det då ut för hela riket?

Ja, inte ser det bättre ut för riksdagspartierna när det gäller hela riket.

Kom nu ihåg att jag inte har tagit någon hänsyn till de hot och förföljelser som vi Sverigedemokrater utsätts för. Personligen har jag fått fönster krossade vid tre tillfällen under denna mandatperiod. Jag undrar hur det hade sett ut med avhopp bland riskdagspartierna om deras ledamöter hade utsatts för samma behandling. För att inte tala om den ”förföljelse” vi utsätts för av media. Men som sagt detta är ju inget som våra journalister bryr sig det minsta om när man skriver sina partiska artiklar och sätter sina rubriker.I hela riket har drygt 100 Sverigedemokrater lämnat sina förtroendeuppdrag. Detta skall jämföras med att ca 2100 ledamöter för riksdagspartierna lämnat samma uppdrag. Men detta är ju givetvis inte intressant för dessa pk-hjärntvättade journalister. Så här fördelas det mellan Alliansen och vänsterblocket.

Tänk att trots dessa diagram så toppar Sverigedemokraterna ändå statistiken över avhopp enligt media.

Varför redovisar de inte siffrorna för de enskilda riksdagspartierna? Här kommer hela min sammanställning grundad på SVT:s siffror.LÖGN, FÖRBANNAD LÖGN OCH STATISTIK

Sydsvenskan, DN, Dagen


Kommentarer
Postat av: WSF

37% är ju ändå ganska mycket...

2010-02-14 @ 23:06:54
Postat av: Gubben o Gumman

WSF : Det var ett begåvat inlägg med tanke på Thoralfs blogginlägg.

Du verkar ha förstått det hela.

TT är lika röd som tomtens julverkstad.

Manipulation går bara hem hos dom det inte finns något hopp för ändå, "Häströstarpartisterna"

Mer bred o taggad folkrörelse än SD får man nog

leta länge efter i historieböckerna.

Att dom som inte håller måttet el blir trakaserade

försvinner är fullt friskt.

TT kan nog inte göra någon repris dravel på detta 2014.

Förvånansvärt låg nivå på" Röde Börjes" dravel.

2010-02-14 @ 23:31:09
Postat av: Zalgonenko

När SD kommer till makten så borde de se till att dylika lögner i media kriminaliseras och jagas!

2010-02-14 @ 23:47:11
Postat av: Cavatus

Jag mådde illa när jag lyssnade på Aktuellt och de presenterade dessa siffror. Jag förstod direkt att det endast var anti-propaganda och att siffrorna inte redovisades på ett sätt som kan anses vara tillförlitligt.Sitter förresten och läser följande nedslående läsning på kvällskvisten:http://exitsverige.blogspot.com/2007/04/lock-p-demokratin.htmlInte skojigt alls. Får nästan lust att emigrera. Lämna det sjunkande skeppet...

2010-02-15 @ 00:19:15
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Gubben o Gumman

Det krökas ju rätt friskt inom jornalistkåren,går

det inte att hänga ut rattyllor hustrumisshandlare etc.

Kan väl vara lämpligt till listan på dömda Sverigedemokrater dyker upp innan valet.

Bara att ge igen med samma mynt så länge dom är stygga mot SD, löpande typ månadens murvel.

Så blir det snart annat ljud i skällan barnsligt enkelt.

Ett gäng dynghögar med partibok samt förmodligen en del lik i lasten.

Give them hell.

2010-02-15 @ 00:43:01
Postat av: MoodyBlue

Jag såg också på Rapport och denna "nyhet". I ett senare inlägg tog Västnytt upp samma statistik på ett helt annat sätt. Man besökte Bengtsfors och intervjuade ett kommunalråd samt en avhoppad socialdemokratisk kommunpolitiker. Inte ett enda ord sades om sverigedemokraterna i denna sändning. Så samma siffermaterial kan angripas från olika vinklar.

2010-02-15 @ 01:04:42
Postat av: Tore (preact)

Just det Thoralf, "Lögn, förbannad lögn och statestik"! Härligt med din energi och engagemang!

2010-02-15 @ 01:47:06
Postat av: Magne

Vi måste bestrida lögnerna och vinklingarna som kommer öka än mer. Det är Sverige och svenskarnas framtid det handlar om. Våra barns framtid! Va faan det skulle räcka att se två avsnitt av Efterlyst för att få rätt politisk inriktning. Hur jävla naiv är svensken?!Vi har stått för 40% av världens betydande uppfinningar genom tiderna (läste jag någonstans) och ändå är vi så blåögda och kallade barbarer av vår ledare. Fy faan!Jag har en trotsig femtonåring som tjafsar emot om allt jag säger om måsslimer. Hon tror att jag är rasist. Frågan är var hon får sin info ifrån? Skolan kanske?! Halalslakt var hon dock tyst om när jag höll föredrag om igår. Där hade hon inte blivit hjärntvättad ännu.Min sambo tycker jag ska hålla igen på sanningarna inför barnen. -Jag har aldrig ljugit tidigare i mitt liv. Varför ska jag ljuga inför barnen säger jag. Varför ska jag ljuga?

2010-02-15 @ 02:07:43
Postat av: Magne

Satans kamelknullare säger jag! Jag har aldrig våldtagit någon. jag ser heller inte ned på kvinnan. Jag är visserligen född i ett kristet land men är ateist. Jag bygger mina värderingar på sunt förnuft och det tackar jag forna Sverige för och mina föräldrar. Jag behöver ingen jävla handbok (Koranen) att leva efter. Må faan ta våra nuvarande politiker! Må de brinna!

2010-02-15 @ 02:21:09
Postat av: robban

mange; använd omvänd psykologi när du pratar med en 15åring :) som med treåringar ungefär. lägg upp nånting om invandringen och hon får i uppgift att motbevisa dig, börja med det enklast floskerna. att hamra in fakta i skallen på knotten gör bara att det blir tvärstopp och rasistkortet åker fram. de tror ju att det skolan säger är sant etc. att öva upp ett kritiskt tänkande till källor är bara bra för wiki-generationen

2010-02-15 @ 03:10:40
Postat av: Robin_Shadowes

Magne, se för fanken till så att tösen inte kommer hem meden muslimsk pojkvän bara. Risken är väl att ett öppet förbud riskerar få motsatt effekt. Förbjuden frukt smakar ju som alla vet bäst. Men var medveten om att lyckas musslorna konvertera henne så är hon förlorad för evigt. Det räcker med att studera andra konvertiter för att konstatera att har dom väl gått den vägen så finns det ingen återvändo.

2010-02-15 @ 05:35:00
Postat av: Gene

Media har börjat en ny strategi emot Sverigedemokraterna den senaste tiden. Nu mera går den ut på att hålla SD borta från det politiska rampljuset och misskreditera SD så mycket som möjligt oavsett om det är relevant eller inte dvs göra en höna av en fjäder likt detta spektaklet med avhoppen.

Tyvärr så kommer man väl se mycket av denna vara fram till valet

i September.

2010-02-15 @ 06:52:45
Postat av: Stefan A

Var fjärde miljöpartist har hoppat av, och mp har ändå funnits sedan 1981, i 30 år, men det blir ingen nyhet förstås, SD har bara varit rep. i flertalet kommuner sedan rekordvalet 2006, 4 år, men avkrävs av fulmedia att det ska fungera som ett urverk.Visst skulle man kunna utse månadens kalkonmurvel G o G, men problemet blir att antalet kandidater blir så ohyggligt stort, så att utse en enda blir i det närmaste omöjligt.

2010-02-15 @ 07:54:19
Postat av: P

Smutskastningen har redan börjat och kommer fortsätta fram till valet i höst.Det är lustigt att det är allmänt vedertaget bland svenska journalister hur illa det står till med media i Silvio Berlusconis Italien och hur dåligt det är att hans bolag är så dominerande i media. Dock så klagas det aldrig i Sverige på att en enda familj äger +70% av ALL media i Sverige. Ett annat problem är att SVT/SR som borde vara en motpol till detta monopol, inte är det på långa vägar.För övrigt borde många Sverigedemokrater få extra skydd detta år, tragiskt att man inte ska få ha en åsikt i Sverige 2010.

2010-02-15 @ 08:05:33
Postat av: ln

Kan Europa - eller Sverige - finnas kvar om man byter ut befolkningen?Fjordman recenserar Christopher Caldwells nya bok: 'Reflections on the Revolution in Europe'http://tinyurl.com/yg74oju

2010-02-15 @ 09:03:57
URL: http://tinyurl.com/yg74oju
Postat av: SkånepågOm man reducerar det angivna procenttalet ”avhoppade” från Sd med:

- De som avgått p.g.a. olika hot mot sig och sin familj. Här är det frågan om yxor i ytterdörren, hotelser via telefonsamtal, raspade bilsidor, sönderslagna rutor, bajs i brevlådan o.s.v. I första hand utfört av de av massmedia och det politiska etablissemanget så varmt omhuldade AFA och andra av ovanstående signaturen WSF kompisar.

- I sin vanmakt röstade många i kommunalvalen genom att skriva Sd på en valsedel. Eftersom man inte hade några representanter blev inga personer invalda. Med stor sannolikhet räknas dessa tomma stolar även in i den nu presenterade avhopparstatistiken. I Landskrona har man till och med gått så långt, att avlidna Sd-representanter i den av massmedia presenterade statistiken räknas som avhoppade”!Tar man hänsyn till ovanstående och Thoralfs synpunkter, skulle det inte förvåna mig ett dugg om Sd trots allt har en ”naturlig avgång” som ligger under de flesta av de övriga politiska partierna i Sverige!

2010-02-15 @ 09:11:19
Postat av: Stora Småland

Dessa bannade sandaltrampande getpippande lerhyddeinnevånare har inte i norden att göra .

2010-02-15 @ 09:13:12
Postat av: Thoralf A

Jag tror att det är dags att påminna om språket igen då vissa nu börjar gå över gränsen igen.Skärpning!Har man inget annat än säga än en hel rad av nedsättande uttryck anser jag att man skall vara tyst och fundera en gång till eller ta en promenad innan man attackerar tangentbordet!

2010-02-15 @ 09:21:55
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Roberth Ström

Inget förvånar längre när det gäller svensk media tyvärr

2010-02-15 @ 09:34:19
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Just nu känns min kommentar överflödig, Skånepåg "citerade" mina tankegångar tillpunkt till punkt och pricka....

2010-02-15 @ 09:38:02
Postat av: AWSvensson

Enligt uppgift så hade av fyra avhoppade i Landskrona tre dött.Ett som jag ser det giltigt skäl, men om ändamålet är riktigt gott så så är lögnen ett giltigt medel att förvränga verkligheten.

Utan att på något sätt förhäva mig så det yttryck Mark Twain myntade var ”Lögn, förbannad dikt och statistik.

2010-02-15 @ 10:31:07
Postat av: Karin, Sd Orsa

Skånepåg är rätt ute i sina funderingar. Här i Dalarna finns ingen avhoppad från sina uppdrag, däremot skrev väljare Sd på valsedlar i 2 kommuner där ingen representerade partiet. Västmanland 1 avhopp och en stol tom p g a ingen kandidat i den kommunen

2010-02-15 @ 11:49:35
Postat av: Havanna Star

SD = Sällan Där

De sliter ju inte på stolarna direkt...http://havannastar.blogspot.com/2010/02/sd-sallan-dar.html

2010-02-15 @ 11:59:44
URL: http://www.havannastar.blogspot.se
Postat av: Thoralf A

SD OrsaDet är likadant i Kalmar län.I Nybro hade vi ingen kandidat men en "tokstolle" hade skrivit sitt eget namn på en SD-valsedel och fick därmed en plats. Han var inte medlem i partiet och gick aldrig på något kf-möte och hoppade av efter ca 2-3 månader.I Hultsfred har vi ett avhopp. Han klarade inte av pressen att sitta ensam mot hela pk-gänget.AWSvensson

Du har nog helt rätt!

2010-02-15 @ 12:01:42
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: j-å

@ ThoralfSka du åskådliggöra något med diagram bör du åtminstone använda dej av rätt parametrar.

Dina diagram visar ju ingenting. Din y-axel visar ju antalet avhopp, men borde visat antal förtroendeuppdrag eller mandat.

Men då blir diagramet ändå fel, för det säjer ingenting om fördelningen mellan partierna. För det krävs först ett diagram för varje parti innan du för in det i ett gemensamt.

Svt använde åtminstone per mandat och då får man förutsätta att man vet det totala antalet mandat som varje parti erhållit i kommunerna över hela landet.

Alltså måste man veta antalet förtroendeuppdrag varje parti har från början, innan du kan erhålla antalet avhoppade förtroendeuppdrag i %.

2010-02-15 @ 12:09:40
Postat av: Nissen

Bra rutet Thoralf, hoppas att ett antal PK-journalister står med en skammens rodnad blossande på sina kinder just nu.

2010-02-15 @ 12:34:55
Postat av: Skånepåg

@ j-å"Alltså måste man veta antalet förtroendeuppdrag varje parti har från början"

- Var finns antalet förtroendeuppdrag för varje parti i det av massmedia redovisade och tillgängliga materiel som Thoralf bemöter?

- Var någonstans redovisar Thoralf sina slutsatser i procent och inte i absoluta tal?

2010-02-15 @ 12:39:03
Postat av: Thoralf A

Bra SkånepågPrecis vad jag tänkte förklara för j-å.j-å

SVT redovisar inga siffror för riksdagspartierna utan endast summan för alliansen och de rödgröna, inget jag kan göra något åt. Du får istället kritisera SVT.P.S.

Jag har däremot mailat till SVT och begärt att få hela materialet så att jag kan göra en fullständig redovisning av alla partier. Jag gissar dock att SVT inte släpper detta material.Sedan kan man ju diskutera om det är procent som skall användas när man jämför dessa siffror?Ett parti med två mandat som drabbas av ett avhopp ger 50 procent. Men ett parti med 25 mandat som drabbas av ett avhopp innebär endast 4 procent.

Rätt eller fel? Jag har min uppfattning.Ett avhopp i ett större parti är faktiskt lika mycket värt som ett avhopp i ett litet parti och inte 10-15 gånger värre som det blir om jämnför procentsatser.

2010-02-15 @ 12:46:57
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Havanna Star

Ha, ni är lustiga ni. Hur man än vänder sig har man arslet bak, eller hur? Såklart att det blir värre i ett litet parti. Om partiet bara har en stol så finns där ingen som representerar det partiet i församlingen.

Men det är ju bara bra i SD fallet. SD's förtroendevalda verkar ju inte använda arslet till att sitta på i alla fall, möjligen till att tänka med...

läs gärna:

http://havannastar.blogspot.com/2010/02/hoppas-de-hoppade-fran-hog-hojd.html

eller

http://havannastar.blogspot.com/2010/02/sd-sallan-dar.html

2010-02-15 @ 13:40:47
URL: http://www.havannastar.blogspot.se
Postat av: Stefan K

En undersökning som denna är inget att fästa sig vid. Det är många politiker som lämnat sina kommunala poster och då inte bara Sverigedemokrater. Detta bevisas ju i den statistik som rapporten bygger på. Det kan kanske finns skäl bland samtliga partier att debattera alla avhopp?

Den publicerade rapporten hade varit mer intressant om orsakerna till alla avhopp hade presenterats. Som så riktigt påpekas i flera inlägg ovan, så har inte minst Sverigedemokrater och även deras familjer utsatts för hot och trakasserier som inte hör hemma i en demokratisk rättsstat. Är det en utgörande faktor till politiska avhopp, oavsett partitillhörighet, så ligger Sverige illa till.Nu ska vi ju också komma ihåg att en undersökning som denna ligger helt i linje med medias svartmålning av Sd.

2010-02-15 @ 13:45:47
Postat av: Timglas

Andelen politikeravhopp inom samtliga partier. Inte helt förvånande är det de största och/eller rikaste partierna som har lägst andel politikeravhopp.Det är anmärkningsvärt med avhoppen inom Socialdemokraterna och Moderaterna eftersom de varit med sedan 1889 och 1904. Sverigedemokraterna däremot är ett nytt politiskt parti med begränsade resurser eftersom SD till skillnad från M och S inte beviljat sig själva flera hundra miljoner i partistöd.

Postat av: j-å

@ Thoralf och SkånepågJag såg inslaget och hann uppfatta att man gjorde beräkningen per MANDAT och då borde man väl känna till antal mandat, eller hur?

Kolla så in Thoralfs bruna ruta. Där ingår procentsatser.

Oavsett om det är rätt eller fel att använda mandaten som beräkningsgrund, så blir inte Thoralfs diagram rätt för det.

Vad är det för märkvärdigt i att använda just procentsatser då?

Men det är typiskt politiskt, att i stället för att försvara sitt ursprungliga påstående, så skapas det ett nytt.

Ser ingen skillnad i om du säjer 50%, hälften, 1 av 2 eller 50 av 100.

F.ö. lägger Thoralf krokben för sitt eget första påstående, som diagrammen skulle hjälpa till att bevisa, genom att nu jämföra ett avhopp i ett parti med 25 mandat, respektive ett med 2 mandat. För det fungerar inte så i verkligheten. Det stora partiet har fler avhopp än så.2010-02-15 @ 14:04:30
Postat av: Skånepåg

Sveriges viktigaste opinionsbildare 2009.Jimmie Åkesson hamnar på en hedrande nionde plats med 238 poäng. The winner is statsministern med 1062 poäng.För j-å som tydligen "älskar procenten (?)", har jag gjort en specialberäkning. Statsministern har fått 823 fler poäng än Åkesson. Detta motsvarar 346 % mer än Åkesson!

2010-02-15 @ 15:43:32
URL: http://dsm.nu/bilder/tjugoi-topp.html
Postat av: Thoralf A

j-åKrokbenen står du nog själv för.Så du anser att det inte är någon skillnad om en hoppar av från SD eller 12 från t.ex. socialdemokraterna i Kalmar. I min värld är det en enorm skillnad trots att det procentmässigt är samma sak.Precis som Stefan K är det faktiskt orsakerna bakom avhoppen som är intressanta.T.ex. kan en person inte sitta kvar på sin kommunfullmäktigeplats om han flyttar till grannkommunen. Det är faktiskt inte meningen att förtroendevalda skall vara livegna under varje mandatperiod.

2010-02-15 @ 15:43:42
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Calle

Det verkar som samtliga riksdagspartier + media (även statsfinansierad) har en enda sak på agendan inför valet, nämligen att stoppa SD.Det finns väl för f-n viktigare saker att ta itu med i samhället. Låt väljarna avgöra om SD platsar i riksdagen. Annars behöver vi inga demokratiska val.För att demokratiska val skall kunna ske, krävs åsiktsfrihet, men den tycks inte gälla SD.

2010-02-15 @ 16:29:40
Postat av: Kalle

<Calle

Håller med dig.Den andra matchen om procent hit och dit har media vunnit i sina försök att utplåna Sverigedemokraterna (SD). Nu börjar ni käbbla om procentsatser istället för att föra fram SD:s utmärkta politik.

Skärpning grabbar!!!

2010-02-15 @ 16:53:42
Postat av: AWSvensson

Det är viktigt med pocenten, vi minnesgoda , faktiskt 25 år sedan det var aktuellt i Nöjesmassakern, minns med förtjusning jakten på pocenten.

2010-02-15 @ 17:17:45
Postat av: Tore (preact)

Javisst, nu väntar vi bara på de övriga SD posterna

om pensioner, försvaret, skärpta straff, mm! Men tyst som musen verkar det vara. Visa livstecken åtminstone...Endast moderaterna är vakna när det gäller pensionerna, även om dessa "stulit" detta, oavsett de för in skattesänkning först "efter" valet!

De har även en "skattelättnad" på programmet i samband med deklarationen som upprättas först 2011.

Det kanske är denna skattelättnad de lurar svenska pensionärer med!

Det är ju NU skattelättnader behövs för många pensionärer, inte om nära två år! (dec 2011)

Vilka skojare, dessa moderater...2010-02-15 @ 17:42:33
Postat av: Gubben o Gumman

Nu passerar vi Norrköping hur långt måste man gå med tangentbordet,det är så in i hundan kallt?

2010-02-15 @ 18:00:02
Postat av: Inge Sandén

Tack Thoralf för ett mycket gedigit arbete,du gjort för oss alla,som med en gång förstod,att TV-4 inte var ute för att ge en korrekt bild av det dom kallar för avhopp.

Syftet var att misskreditera SD,inget annat.

Bry dig inte om fjantarna,som inte tål att SD har en fullfjädrad representant i Kalmar,som kan bemöta PK-iternas hyckleri med sanningen.

Storfjanten "Havanna Star"(har nog Castro som sin idol)förstår inte att ett parti som SD,som faktiskt slog igenom först 2006,kan ha vissa problem med att få kandidater,då mobbing och hot är tillåtet då det gäller SD.Men jag är hellre med i ett parti som har svenska folket på sin sida,än dessa smilande vänsterkulturister,som genom sitt misstag att sälja ut vårt fädersneland,utan att frågat folket först,är själva grundorsaken till att partiet Sverigedemokraterna finns.

Vi vanliga arbetande skattebetalande svenskar insåg inte på allvar förrän 2002-2006 vad detta skattefrälse höll på att göra med vårt land.

Nu tar vi dem 2010 och alla som känner på sig att dom förrått vårt land med olika sorters lögner skall darra som asplöv.

2010-02-15 @ 18:06:43
Postat av: Gubben o Gumman

Nostalgi AW Svensson nostalgi,vem minns inte Sven Mellanders t-shirt i sällskapsresan med texten

"Varje dag får 107 Svenskar gonorre" det var tider det.

Idag finns det inga Svenskar, bara en del barbarer

som är ute och traskar i kylan med ett tangentbord

under armen.

2010-02-15 @ 18:09:44
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

37% är ändå mycket skriver WSF. Ja, om man använder procent på en liten grupp, jämfört med t e x S, så sticker SD i väg så klart. Vill man förvränga fakta skall man använda procent, när populationen är liten. Har ibland sett statestik från polisen som skriver att t ex åldringsrån ökat så och så många procent. Det räcker ju att ett har hänt och ytterliggare ett till, så har ju rånen ökat med 100%. Det var bland det första man fick lära sig på högskolan att inte använda procent när man hanterade en " liten " population. Media har här använt procent bara för att misskreditera SD. Tror att Sverker Olofsson hade slängt utredningen i soptunnan.

2010-02-15 @ 18:32:51
Postat av: Timglas

SVT har mage att kalla avlidna SD-politiker för avhoppare i sin förljugna statistik!Hederliga sverigedemokrater som företrätt sina väljare kallas för AVHOPPARE efter att ha dött av obotlig sjukdom.Finns det någon gräns för vad SD:are ska behöva utstå? SVT och etablerade medier fortsätter alltså att trakassera och hänga ut enskilda SD-politiker ända in i döden.

Postat av: lee

I Landskrona har det enligt Rapports lista hoppat av fyra st, vilket är lögn.

SD Landskrona har ett avhopp och en politisk vilde, samt tre st ledamöter som har avlidit på grund av sjukdom.Man kan undra var Rapport har hämtat sin fakta ifrån?

2010-02-16 @ 02:14:13
Postat av: UncleBob

Jag är idag heligt förbannad över Stasi-TV:s lögnaktiga beteende. Men detta var helt i enlighet med tidigare agerande från den sk. "fria televisionen".Det är tydligt så att till och med SVT inser att svindlerierna med uppgifter om "avhopp" har misslyckats. Därför har de försökt lägga "locket på" med simpel desinformation.Den sk "förtydligandet" i Rapports 19.30 sändning var höjden av försök att mörka sanningen.

Inte ett ord om att Sd missgynnats av denna särbehandling, med lögnen som vapen.Man hävdar att man sagt att "de avhoppade" räknades "...i den grupp som inte längre av olika skäl har kvar sina politiska uppdrag".Vad fan är det för snömos?

Man har ju hävdat att det rör sig om AVHOPP, inget annat.Fy Fan! säger jag på ren svenska om de som har korrumperat journalistiken och missbrukar det svenska språket.Länk till Rapportinslaget. Tidskod 25:28 in i sändningen.2_19_30-_sandning_synlig_utanfor_sverige" rel="nofollow">http://svtplay.se/v/1892130/rapport/162_19_30-_sandning_synlig_utanfor_sverige

2010-02-17 @ 11:09:40
Postat av: Bertelsköd

Dessa lögner passar väl in i makthavarnas och deras lakejers lögnstatistik. Kolla http://ordmotord.blogspot.com idag! Texten tar visserligen lite tid att läsa, men den innehåller mycket som är värdefullt inför valet i höst!

2010-05-24 @ 19:14:41
URL: http://ordmotord.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0