KRISTDEMOKRATERNAS UTMARSCH

Det räcker med att läsa nedanstående rubriker för att förstå Kristdemokraternas kräftgång i opinionen. Kristdemokraterna säger ett kategoriskt nej till den utsträckta handen från Erik Almqvist som är ordförande för Sverigedemokraternas ungdomsförbund. Läs artikel.Däremot tar Kristdemokraterna emot imam Abd al Haqq Kielan med öppen famn. Undrar om Kristdemokraterna nu kommer skriva in införandet av sharialagar i sitt partiprogram. Läs artikeln.Om jag vore Kristdemokrat skulle jag reagera med kraft mot ovanstående rubrik!

Men nu är det inte så utan istället kan man i tidningen Dagen läsa att kristdemokraterna satsar på muslimerna i det kommande valet.

"Uttalad strategi
Att nå invandrare är en uttalad strategi för Kristdemokraterna inför det kommande valet. Det är därför partiet ser muslimer som en viktig grupp, även om man värjer sig för att peka ut olika religioner.
Då och då kommer väcks debatten om namnet Kristdemokraterna kan locka bort väljare med en annan religion."

Då kan vi snart vänta oss ett namnbyte hos Kristdemokraterna. Frågan är om Kristdemokraterna försvinner från riksdagen genom ett namnbyte eller om svenska folket låter Kristdemokraterna marschera ut från riksdagen efter höstens val.

Kommentarer
Postat av: Allemand

Tror på det sistnämnda.

2010-02-05 @ 16:38:14
Postat av: Det blev tredje gången gillt

SD:s Stefan Olsson får slanta upp 2500 för att ha förtalat Herr Jönsson på sin blogg. Stefans försvar sköttes utav två SD:re ( någon offentlig försvarare kan man nog inte räkna med som SD:are)dessa var Patrik Ohlsson och den själv stämde för förtal tomten Dragan Klaric.Grattis Finken :)

2010-02-05 @ 16:43:55
Postat av: Ludvig

Kristdemokraterna sjunger nog på sista versen.

2010-02-05 @ 16:50:20
Postat av: danneJag ger upp! Jag inser fakta! allians och sossepartierna och deras fjäskande undersåtar är personer som inte går att räkna med(de är fega outbildade korkade idioter)jag är verkligen frågande och rädd, vad är det som hänt med folk i de 7 nuvarande regeringspartier?

Sverige har haft fred i 200 år, enorm välfärd i ca 50 år, vi kunde vara ett drömland.

men allt raseras nu pga av att vissa Svenskar som lurat till sig makten är helt dumma i huvudet!

giriga, naiva, outbildade, korkade,indoktrinerade, lata,fega, fjäskande för de som de tror skall gynna dom själva, de gör bara det som gynnar dom själva, landsförädare, folkförädare,mm mm.Hoppas SD kommer in i regeringen annars blir Sverige en kaotisk fattig delstat i EU.när all industri flyttat till kina och andra låglöne länder har kommuner och stat så låga intäkter så vi blir ett fattigt u-land. besparingar inom sjukvård, utbildning, infrastruktur ja allt blir i en ond cirkel. folk kan inte utbilda sig företag får ingen välutbildad arbetskrfat high tech företag tvingas flytta ochså då. mm mm

kvar blir 6 miljoner Svenskar med 3,5 miljon utlänningar som alla vill ha försörjningsstöd och makteliten i Bryssel säger nej!

hoppas de kan dela ut sovsäckar till 10 Miljoner i delstaten Sverige!

2010-02-05 @ 17:35:51
Postat av: Fru Fökk

Ta bort "det därs", grattis fisken inlägget, som finns mellan Allemand och Ludvigs inlägg. ThorLeif

2010-02-05 @ 17:39:37
Postat av: vmm

Det är faktiskt lite konstigt att människor som vägrar tala med SDare för att SD (enligt dom) skulle vara odemokratiskt sedan inte verkar ha något problem med att tala med företrädare från islamistiska organisationer, eller varför inte företrädare från regimen i Iran eller Kina... Då verkar det gå bra att tala med personer på ett sansat sätt trots att dom kommer från odemokratiska organisationer. Det går liksom bra att behandla SDare som skit men det verkar dom tycka är ett oartigt sätt att bemöta andra. Varför denna skillnad? Antingen är man väl en otrevlig människa hela tiden eller så är man en trevlig människa hela tiden. Tycker jag.

2010-02-05 @ 17:49:59
Postat av: Drutten

Migrationsverket vill ha mer pengar för antalet asylsökande är beräknat 28 000 för 2010.

Lägg där till anhöriga och Sverige är snart helt fucked up!

Snälla ni Svenskar som iallafall gillar frihet - Rösta SD 2010!

2010-02-05 @ 17:54:21
Postat av: oveg

Men med tanke på att politiker brukar ha baktankar när dom uttalar så tror jag detta utspel har udden riktad mot sossarna, att om SD ändå får röster så ska de tas från sossarna. Men naturligtvis är syftet också att skrämma KD-väljare att rösta på SD. Uttalandet är bra på så vis att gamla sossar nog lättare byter valsedel nu, att dom ser att andra ser SD som ett parti som i mycket står för vad sossarna stod för förr.

2010-02-05 @ 17:56:37
Postat av: Robin_Shadowes

Jag föredrar att KD försvinner för att dom blir utröstade än att dom blir kvar och bara byter namn till Muslimdemokraterna.

2010-02-05 @ 18:08:11
Postat av: Lotta

Hittade artikeln på Expressen precis, undrar vad man skall kalla dessa svin?

Postat av: danne

vad trött man blir på yngre kris(t)demokrater, vad är det för stollar.de gamla som nu år 80 år kan man förstå deras tro på en bättre värld typ frälsningsarmen-folket.

men nuvarande kd politik= id-oti

2010-02-05 @ 18:20:14
Postat av: Anonym

Krist-demokraterna kan inte bli Muslim-demokraterna.

Muslimer och demokrati är oförenligt.

2010-02-05 @ 18:24:38
Postat av: Massive Radiation Overexposure

#of topicZigenerskan Lollo har valsat runt länge i lokala media. Hon riskerar att avvisas till Kroatien(paradiset). Hon påstår ena dagen att hon är rädd för fadern(vad han nu finns). Modern är det också tyst om. Nu har det framkommit nya möjligheter för Lollo att slippa Kroatien, nämligen det att Lollo väntar barn(vad gör man inte...)

Själv låter jag mig gärna avvisas till Kroatien.I just want to spit some of my massive radioactivity in these gypsies

Postat av: Gubben o Gumman

Att man inte som kristdemokrat tar en utsträckt hand"när man sitter i en bil som rusar i 200 kilomter i timmen utan bromsar mot en bergvägg"

Utan rapar fnoskler om allas lika värde a la PK standard.

Detta åskådligör skillnaden mellan en "överlevare och en "Titanics"

I Sveriges riksdag sitter det en majoritet av "Titanics" ,som tagit sej fram makten och köttgrytorna ofta för att dom inte duger i det privata näringslivet.

Penningkåta stolpskott som skiter fullständigt hur det går för Sverige,frågan är ,om Sverige någon gång haft så Sverigefientliga politiker i historien ,som dom sista 40 åren.

- "Din jävla hora"

-"Jaak skall knulla din mamma"

-Judeförföljelser i Malmö av araber .Dessa utryck är medvetet graderande av kvinnor vilket är vanligt att använda i Ali Baba land när man skall vara stygg mot någon, lika patetiskt som att kasta sin skor på någon.

Ju fortare Sverige kan retunera dessa medeltidare dessto bättre för stadsfinanserna.Kasta sina pass och ljuga sej in i Sverige, fina nya medborgare.

Då säger PK Nisse man får beundra dessa människor som tar sej över halva jordklotet

För att komma till (naiva Sverige).Vi hoppas ni såg intevjun med den Tjeckiske välfärdssnattaren som kommit hit för att han blivit utkastad från Italien med sin Indiska flickvän.

Han sa i intevjun att han hört av kompisar att Sverige var bra.

Det vara det enda TV4 :s reporter inte översatte.

Var vaken på PL manipulationen i press och tv.Vi får hoppas att SD sätter RUT i arbete snarast med att ta fram kostnaden för dett nationella självmord, så snabbt det bara går.Vilket land klara av att ta emot 50000-100000 nya socialbidragstagare varje år av Sveriges storlek?Dessutom är det ren rasism som pågår i Malmö som på

1940-talet.

Detta mitt framför näsan på politikerna i Sveriges riksdag,det är för jävligt på ren svenska.

Att godta detta 2010, är 7 resor värre än vad som hände på 1930-talet.I Kalmar har vi haft plakat med nazisymboler,men visst det är SD som är problemet.Såvisst kära KDU ledare är det SD som är problemet.

Till dej säger Gubben o Gumman so long Kamikaze rider.

2010-02-05 @ 18:44:51
Postat av: Stora Småland

Ja,happ nu är det tjöt om apatiska barn igen !

Det återkommer med jämna mellanrum . Kan det aldrig utredas så att det blir tyst om den bluffen !

2010-02-05 @ 18:55:09
Postat av: Peter

Säga vad man vill om Abd al Haqq Kielan men visst är han ett strategiskt geni!

2010-02-05 @ 18:56:24
Postat av: Gubben o Gumman

"Leffe Killeland" ses nog i bästa fall som en "atrappmåsslim" i dom äkta pensionsräddarkretsarna, det tror i allafall vi.

2010-02-05 @ 19:52:39
Postat av: Putte

@Stora SmålandDet intressant med dessa "apatiska" barn kommer från centralasien, Kosovo, Serbien och Bosnien, alltså länder där det absolut inte pågår några krig som de behöver fly från. Helt klart barn till snyltare som helt saknar asylskäl och därför tar till alla medel för att tvinga sig kvar i Sverige för att parasitera på svenska skattebetalare.

2010-02-05 @ 20:49:16
Postat av: FreeBird

Anonym skriver: "Krist-demokraterna kan inte bli Muslim-demokraterna. Muslimer och demokrati är oförenligt."Ja, varför inte, det finns "folkdemokrati" på Kuba och Nordkorea och "islamisk demokrati" i Iran. Det finns säkert plats för en pervers variant av demokrati till.

2010-02-05 @ 21:00:40
Postat av: Stefan K

Visst är det underbart?

Här har vi ett svenskt riksdagsparti som visar fingret åt ett parti som bara vill Sverige och svenskarnas bästa.

Samtidigt öppnar man famnen åt en folkgrupp som bevisligen har oerhört svårt att ta till sig några av de mest fundamentala grundpelarna i det svenska samhällsbygget, demokrati, jämlikhet och mänskliga rättigheter.

Vinka adjö till riksdagen Göran och ni andra.

2010-02-05 @ 21:18:04
Postat av: Robin_Shadowes

"Krist-demokraterna kan inte bli Muslim-demokraterna.

Muslimer och demokrati är oförenligt."Det är precis det som är strategin, att kapa ett redan existerande parti. Man kommer säkert behålla det gamla namnet bara för att ännu lättare kunna flyga under radarn. Muslimernas intåg i partiet kommer få många kristna kärn-väljare att lämna partiet. Samtidigt kommer Leffe och hans musse-polare manövrera ut bit för bit dom gamla krist-demokrater som blivit kvar. 2014 kommer det vara ett renodlat musse-parti även om dom fortfarande heter Kd. Dom åker ut nu men kommer nog tillbaka 2014 tack vare just en massa musse-röster.

2010-02-06 @ 01:41:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0