Katri Linna

Ett mail till bloggen som jag tycker alla mina läsare skall ta del av. En intressant frågeställning som jag själv funderat på att blogga om. Då med udden framförallt riktad mot journalisterna och media. Journalisterna väljer och vrakar, ena dagen är t.ex. Nasim Mailk svensk, nästa dag är han invandrare och i minoritet. Lagstiftaren bör nog ta sig en rejäl funderare över detta. 

Ärende: Kan svenskar diskrimineras?
 
Enligt lagen om hets mot folkgrupp och diverse regler om diskriminering kan inte majoritetsbefolkningen dvs svenskarna utsättas för hets mot folkgrupp eller diskrimineras.

Enligt uppgift från Migrationsverkets juridiska expertis är  ”alla som bor i Sverige dvs fått permanent uppehållstillstånd och/eller svenskt medborgarskap  att betrakta som svenskar.”

Många invandrare anmäler svenska arbetsgivare, hyresvärdar, restauranger mm mm för diskriminering och tilldöms stora skadestånd.  Nu senast  valde en muslimsk man detta arbetsfria tillskott till socialbidragen genom att vägra hälsa på en kvinnlig arbetsgivare.
 
”Alla är svenskar”

Men eftersom dessa invandrare  – enligt Migrationsverkets juridiska expertis - är svenskar tillhör de ju per automatik majoritetssamhället och kan således inte diskrimineras.
 
De kan inte heller utsättas för hets mot folkgrupp eftersom de i sin egenskap av svenskar inte tillhör någon minoritet.

Hur kommer det sig då att DO på skattebetalarnas bekostnad driver så många diskrimineringsfall?
 
De kan väl inte vara svenskar dvs tillhöra majoritetsbefolkningen i vissa fall och invandrare dvs tillhöra en minoritet i andra fall?

Att det de facto förhåller sig så som Migrationsverket konstaterat bevisas ytterligare av  medias rubriksättning, när det gäller kriminella och terrormisstänkta invandrare.  Bilaga 1
 
Tacksam för en klargörande utredning om huruvida svenskar kan diskrimineras eller ej.
 
Inger-Siv Mattson, f d internationell sekreterare vid ett statligt forskningsrådBilaga 1

”Alla är svenskar” En liten  exempelsamling

”Svensk gripen för danskt miljonrån”  
Polisen grep en 25-årig svensk misstänkt för delaktighet i miljonrånet mot Danks Vaerdehåntering i Bröndby i Köpenhamns utkant i augusti 2008. TT/DN. Det visade sig att ”svensken” var en kriminell libanes som suttit i fängelse för ett bankrån i Beirut och bara  bott några år i Sverige.

” Svensk misstänkt för tyskt rekordrån”
AB 5 juni 2008  ”Svensk  fotbollspelare misstänkt för tyskt jätterån.” TV 4   ”Den svenske fotbollspelaren ” är kongoles och  heter Patrik Manzila.
  
 ”Svensk dömd till fängelse i Turkiet”
Den svenske medborgaren Ramazan Kizil stod inför rätta på julafton anklagad för att propagerta för ett numera förbjudet parti på kurdiska.” SvD januari 2010
 
”Svensk anklagas för kuppförsök”
”En 67-årig man från Örebro sitter häktad i Togo sedan tre veckor misstänkt för att ha förberett en statskupp i Togo ”    ”Svensken” heter Seidou Issifou    DN 5 maj 09

De ”fem svenskar” som greps på Cypern för stöld, inbrott, kontokortsbedrägerier –  visade sig vara fem afrikaner bosatta i Sverige.

”Svensk fängslad i Libanon."
"Svensk dömd till fängelse i Beirut.”  SvD  4 augusti 2002.    ”Svensken” är libanes och heter Eli Salibi  och kom till Sverige med hjälp av ett falskt visum efter att ha deserterat från den libanesiska armén.

”Svensk fängslad i Somalia”
”Svensk  fängslad för spioneri: ” Svensken reste runt i Somalia och arbetade för mänskliga rättigheter.” ”Svensken” heter Muhamud Jama.

”Svensken” , som greps i Västerås för försök att smuggla en pistol i handbagaget på väg till ett salafitiskt möte i Birmingham visade sig heta Kerim Chatty  med tunisiskt urpsrung.
 
”Al-Qaida-svenskar,”  ”Kuba-Svensken”  och andra ”svenska terrorister”
”Svensk taliban i pakistanskt fängelse."
 
Mannen har svenskt pass och arabiskt namn.
”Fler al-Qaidasvenskar i Afghanistan” och ”Fler svenskar hos al-Qaida: ”Två eller tre svenska al-Qaidaterrrorister  finns troligen kvar i östra Afghanistan.” den fängslade svensken på Camp X-Rays-lägret på Kuba:. Här hålls svensken inspärrad..” Per Luthander, DN
De fem ”svenskar” som utpekats som el-Qaida-män visade sig ha ”utländsk härkomst.” 
Av FBI:s uppgifter framgår att av de fem svenskar som ingick i den svenska cellen har tre arabiska namn och bakgrund i Mellanöstern.
Den 36-årige ”svensk” som försökt bygga träningsläger i USA och som presenterat sig själv som Usama bin Ladins ”lejde mördare”  heter Oussama Kassir  och kom till Sverige från Libanon i mitten av 1980-talet.  ”Svensk dömd för terrorbrott i USA” Kassir  förklarades skyldig till en rad terrorbrott av en federal domstol i New York. Kassir riskerar livstids fängelse i USA utan rätt till benådning. ”Den 43-årige svensken, iklädd  fotsidd  islamsk dräkt, skakade lite på huvudet men visade inga starka reaktioner när han lyssnade till juryns dom.” 
”Svensk USA:s fånge:”  ”Svensken är misstänkt för inblanding i en busskapning  där fem vakter sjköts ihjäl i Pakistan.””Svensken” har det svenskklingande namnet Mehdi Ghezali och har algeriskt och svenskt medborgarskap.

”En terrordömd svensk  som överförts till ett svenskt fängelse från Bosnien ” heter Mirsad Bektasevic.
 
”De terroristanklagde svenskar” som fått sina tillgångar frysta visade sig vara somalier.  

”Svensk kan ha gripits i Pakistan”  ”Enligt TT uppger nyhetsbyrån AFP att en svensk medborgare gripits med fyra andra utlänningar hos en lokal ledare för den militanta jihadistiska organisationen Jaish-e-Maohammad i Sargodha 20 mil söder om Islamabad.  De misstänks för att ha medverkat i planeringen av terrorattacker i Pakistan” Hannes Delling, SvD 10 januari  2010

Kommentarer
Postat av: Nalle i Växjö

Nu blir det ordning i alla fall i EU, fast i mitt tycke som att sätta räven att vakta hönsgården

Postat av: Lee

Denna artiklen var elak .Hur ska PK journalisterna klara sig ur detta?

2010-02-10 @ 13:03:16
Postat av: krister

hahahaha va gillar inte eu fri invandring då måste

där finnas fler outbildade människor i eu.

tydligen så är inte bara sd folk som fattar vad detta barkar hän om det inte görs något och svenskar bara bugar och tackar för att vi får finnas i sverige

2010-02-10 @ 13:10:41
Postat av: Nalle i Växjö

När det gäller gränsbevakningen så är 68vänstern på krigsstigen mot det företag som säljer spaningsradar för flyplan, för att det försvårar för invandrare från Afrika att komma.

Postat av: Nalle i Växjö

Nu blev det för mycket för Smålandspostens censuravdelning.För många applåderade Bo Frank och hans uttalande .Alla kommentarer och möjlighet att kommentera är nu borttaget och skickat till Nordkorea för arkivering i atombombsäkra bergrum.Hurra för demokratins hemvist Sverige, eller var det Eritrea ????Postat av: Per J

Jag har bott snart 23 år i Spanien. Jag har "residencia" eller permanent uppehållstillstånd. Ingen spanjor eller svensk skulle någonsin betrakta mig som något annat än svensk.

2010-02-10 @ 14:25:17
Postat av: Allah

Vi Svenskar är jordens farligaste folk =)

2010-02-10 @ 14:37:05
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Fru Fökk

Det finns ett litet frågetecken till med den "handlöse mannen""Under perioden fr.o.m. den 31 maj t.o.m. den 6 september 2006 har Alen Malik Crnalic emellertid inte tillräckligt försökt att begränsa sin skada då han har åkt utomlands och inte ens varit anmäld som arbetssökande i Sverige.

Ska man inte vara tillgänglig och till arbetsmarknadens förfogande om man är arbetslös. Mycket märkligheter i domen. Ibland arbetslös ibland inte

2010-02-10 @ 14:37:37
Postat av: Cavatus

Inger-Siv Mattson slår huvudet på spiken. Hur ska vi ha det egentligen? Samma definition måste gälla över hela linjen. Att invandrare ska kunna fungera som kameleonter och använda en identitet som för tillfället passar bäst (som ger bäst ekonomisk utdelning) var väl inte vad myndigheterna hade tänkt, eller?Man tar sig för pannan när man tänker på dubbelmoralen, som makthavarna säkert inte tänkte på. Bra jobbat, Inger-Siv.

2010-02-10 @ 15:11:14
URL: http://aktualia.wordpress.com
Postat av: Cavatus

Måste tillägga, att det ska bli intressant att se hur denna intrikata fråga löses när/om personer som tillhör andra generationens invandrare tilgriper diskrimineringslagen. Vilket ben ska Karti Linna stå på då? Vem vet, hon kanske rent av tappar balansen ...

2010-02-10 @ 15:14:01
URL: http://www.aktualia.wordpress.com
Postat av: Ann-Marie

"Svensken" är verkligen ute i världen och härjar!

2010-02-10 @ 15:36:24
Postat av: Pelle i Lyckeby

Glöm inte Metro's artikel om 15-åriga "Gustav" som som redan i unga år skrivit in sig i svensk kriminalhistoria genom att flitigt råna banker. http://www.metro.se/se/article/2008/10/26/22/5306-45/index.xml

Hans riktiga namn är Rami El Mohamad och om hans karriär går det att läsa här: http://frianyheter.wordpress.com/2009/03/21/rami-%E2%80%9Cmetro-gustav%E2%80%9D-domd-for-ett-fjarde-bankran/

"Metro-Gustav" är numera ett begrepp på medias sätt att mörka gärningsmäns egentliga ursprung.

Man vet inte om man ska skratta eller gråta...

2010-02-10 @ 15:59:49
Postat av: Inge Sandén

Det var ett riktigt,riktigt fint mail du fått Thoralf.

Skall skriva ut det och alltid bära det på mig och ha det till hands,när man då och då stöter på någon PK-hjärntvättad snubbe.Räcker fram pappret.

Var god läs. Vad dessa bortskämda,ouppfostrade,främlingsfientliga och rasistiska svenskar ställer till med,då de åker utomlands och skämmer ut vårt land.

Vad skall vanligt folk tro,när dom läser om detta i tidningarna,svenskarna förnekar sig aldrig,inte nog med att dom super och skriker,när dom kommer ut i den stora världen och deras mammor inte har någon uppsikt över dom,dom begår ju också svåra brott såsom bankrån,mord och terrorism,läser jag,säger PK-dåren och lämnar tillbaks utskriften.Stackars fru Svensson som bara har tillgång till TV och morgontidningen,hon får sitta där i sin ensamhet och skämmas för svenskarna,som inte kan uppföra sig,annat var det när jag var ung,tänker Hulda Svensson och häller upp en kopp kaffe till sig själv.

2010-02-10 @ 16:06:13
Postat av: Inge Sandén

Det var ett riktigt,riktigt fint mail du fått Thoralf.

Skall skriva ut det och alltid bära det på mig och ha det till hands,när man då och då stöter på någon PK-hjärntvättad snubbe.Räcker fram pappret.

Var god läs. Vad dessa bortskämda,ouppfostrade,främlingsfientliga och rasistiska svenskar ställer till med,då de åker utomlands och skämmer ut vårt land.

Vad skall vanligt folk tro,när dom läser om detta i tidningarna,svenskarna förnekar sig aldrig,inte nog med att dom super och skriker,när dom kommer ut i den stora världen och deras mammor inte har någon uppsikt över dom,dom begår ju också svåra brott såsom bankrån,mord och terrorism,läser jag,säger PK-dåren och lämnar tillbaks utskriften.Stackars fru Svensson som bara har tillgång till TV och morgontidningen,hon får sitta där i sin ensamhet och skämmas för svenskarna,som inte kan uppföra sig,annat var det när jag var ung,tänker Hulda Svensson och häller upp en kopp kaffe till sig själv.

2010-02-10 @ 16:08:59
Postat av: Roberth Ström

otroligt bra tänkt. Om alla är svenskar kan nån då diskrimineras? Nej borde vara svaret.

2010-02-10 @ 16:14:32
Postat av: Gubben o Gumman

Exakt så nära ett fallande korthus är PK eliten.

Dom är rökta, kokta, stekta när någon börjar ta i detta socialkommunistiska valbokskapsdravel .

Lycka till.

Kari Linna kan för övrigt tandemsimma med Ilmar Repalu över Östersjön gärna med sänkbälte på sej.

2010-02-10 @ 16:41:13
Postat av: Stefan K

Allah

Vi svenskar är tyvärr världens mesigaste folk :)Det här mailet borde ge Katri Linna och våra folkvalda gråa hår. Hur ska de nu agera? Jag jublar om detta mail kommer allmänheten till kännedom.

2010-02-10 @ 16:41:27
Postat av: Stora Småland

Jag blir så förbannad när vi som är svenskar sen många generationer tillbaka blir jämförda med sandaltrampande getpippare och före detta lerhyddeinvånare som ger sej ut i Europa och begår brott och sedan blir kallade "svenskar" ! Skriv för faen deras rätta etnicitet så vi gamla svenskar slipper få dåligt rykte !

2010-02-10 @ 18:37:58
Postat av: Sema

DO:s Katri Linna ,Ilmar Repalu och Anders Lago

kan ta och trippelsimma tillbaka till Estland och stanna där för evigt ,här har dom förstört mer än tillräckligt !

2010-02-10 @ 18:42:46
Postat av: Peter

Mig veterligen har bara Ilmar Reepalu estnisk bakgrund.

2010-02-10 @ 18:55:59
Postat av: Gubben o Gumman

Peter : Det går bra att ta sikte på Baltikum, för att sedan ändra rikting mot rätt adress.

Du kanske har den Peter?

Sedan var nog poängen en helt annan.

Men det är ju en annan historia.Simstart efter valet, man får int göra sej av med tre så stora vallokomotiv för SD .

Dessa 3 är ju duktigt bakom flötet.

Repaluu har förmodligen sett till att SD kommer in i riksdagen bara med Skånes röster.

Den mannen kommer att gå till historien som en av dom största PK idioterna i Sverige.

Ställs ut statyer av Emil i Lönneberga i Rosengård

det säger allt.

2010-02-10 @ 20:21:38
Postat av: Gubben o Gumman

"Ställer ut"

Skall det vara jävla "tryckfelsnisse"

2010-02-10 @ 20:25:29
Postat av: Robin_Shadowes

Har inte blattarna smält ner Emil-statyn och sålt metallen än

2010-02-10 @ 20:31:39
Postat av: Mikael Sjödin

När man mailar till Metro eller andra tidningar som kör med samma mörkläggningstekniker, vägrar de att svara på sakliga, hövliga frågor. Locket på!

2010-02-10 @ 21:45:02
Postat av: Gubben o Gumman

Katri Linna fick veta av Demira Stenbag i

kvällsöppet ,att hon gett den "måsslimske" mannen extra rät diskriminera kvinnor.

PK -iterna får mycket svårt när dom skall försvara sej,och sina stupida dumheter Linna var pressad.

Synd att dom inte pressade upp henne rejält mot väggen, men det var ju i PK- TV4,så någon måtta får det ju vara ,lite lagom elakt trygghetsknark.

Skulle ju inte se bra ut , om Svenne Banan vaknade till.

Vore kul med en tyck o tryck fråga, om Svensken tycker DO skall läggas ned.

Det tycker iallafall Gubben o Gumman.

2010-02-11 @ 00:07:53
Postat av: Gubben o Gumman

"rätt att"

2010-02-11 @ 00:09:37
Postat av: Tore (preact)

Och Katri Linna var väl "finne"!...

2010-02-11 @ 00:11:36
Postat av: Gubben o Gumman

Finskan ? Katri Linna var liten mycket liten när

"måsslinskan"Demir Stenbag spände sina mörka ögon i henne ,och sa att hon flyttade fram Islams positioner,och gav den "kränkte" atrapp mannen extra rätt att diskriminera kvinnor i Sverige.

Katri Linna skrattade/log nervöst,och räddades av "gongongen/Lennart Ekdal".

Annars hade Demira med sin bakfrund slagit verbal på knockout på detta stolpskott till DO.

Precis samma tendens när en PK it pressas som Katri

el tex Maud Olofsson.

Denna domen är något slags rekord i socialkommunistik "skjuta sej i foten rekord".Snabba kast : Vi noterar att Niklas Erickssons blogg "Röda bröder från söder" el något sådant ,har hela 14 besökare i veckan ennligt bloggtoppen.Ps . Förr i tiden fanns det en gymnastikfilm som hette Finskan med jätte Minareten.

2010-02-11 @ 00:48:26
Postat av: Roberth Ström

Det var bra att Linna fick sina fiskar halvljumma på fyran. Alltid något.

2010-02-11 @ 09:18:40
Postat av: Cavatus

Ja, det var så himla härligt att se Dilsa klämma åt Katri, som stod och darrade på manchetten och upprepade sina floskler om och om igen utan att någon annan än just hon själv förstod vad som är vettigt i resonemanget. 10-0 till Dilsa, och som vanligt räddade Ekdal ansiktet på pk-isten.

2010-02-12 @ 11:28:05
URL: http://www.cavatus.wordpress.com
Postat av: Antigone

Skulle önska att SD tog upp och systematiskt berättade varje vecka hur många ,vilka, som begår brott i Sverige.Detta önskar jag att de gör i Riksdagen.

2011-12-03 @ 19:22:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0