JIMMIE ÅKESSON TOPP TIOVisst är det angenämt att se Jimmie Åkesson på 9:e plats bland landets opinionsbildar.

Se hela listan på följande länk.

Det är minst lika skönt att se Lars Ohly och Göran Hägglund harva runt 50:e plats det tyder i varje fall på att svenska folket håller på att nyktra till från det mångkulturella ruset.

Att Mona Sahlin utklassas av Maria Wetterstrand borde oroa Socialdemokraterna och med endast tre personer från oppositionen bland de 15 första så går det väl knappast säga att oppositionen lyckats så särskilt väl trots sina enorma ekonomiska resurser.

Det handlar givetvis också om att ha ett riktigt budskap för att det skall slå igenom opinionsmässigt och det har Sverigedemokraterna. Om vi även hade lite journalister bakom oss skulle genomslaget med stor sannolikhet bli enormt.

Allt eftersom avhoppen från de etablerade partierna till Sverigedemokraterna ökar kommer säkert också en och annan journalist börja behandla SD rättvist och hederligt.


Kommentarer
Postat av: Hulda

Trevligt at se Jimmie Åkesson på nionde plats!!

Vi får skicka en tacksam tanke till Jan Helin som gav Jimmie plats för en debattartikel i Aftonbladet. Tack vare det fick Jimmie många viktiga poäng....!!

2010-02-15 @ 19:21:22
Postat av: Sven Duva

Värt att notera är att Jimmie anses vara en stor opinionsbildare trots att han sällan ges möjlighet att yttra sig i media. Undrar vart han skulle ligga om han fick delta i lika många soffprogram som de försoffade politikerna?Monas placering är också intressant. Det måste vara vara första gången en socialdemokratisk partiledare inte ligger etta eller tvåa i en sån här mätning. Inte nog med att hon inte ligger i topp, hon har mycket färre poäng än de främsta med. Det bådar inte gott inför valet.Skillnaden mellan Jimmie och Mona är inte stor. Löjligt liten faktiskt när man tänker på att en är paria och den andra gullegris.

2010-02-15 @ 20:06:25
Postat av: Sven Duva

Jag hade fel. Det är inte första gången en socialdemokratisk partiledare legat så lågt. Men till mitt försvar så var det Mona som misslyckades förra gången med. Göran låg HÖGT i listan.

2010-02-15 @ 20:35:25
Postat av: Roberth Ström

Peter W? Vem läser hans alster? Prinsessan? Hon får ändå inte yttra sig. Bodström ni skämta med mig aprilo...

2010-02-15 @ 20:38:54
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Egentligen är det en osannolikt hög placering med tanke på hur lite seriös plats Jimmie och hela SD har fått i diverse medier.Till slut kommer droppen att urholka stenen - eller vad det nu heter....Nu kavlar vi upp skjortärmarna, spottar lite i nävarna och satsar allt vad vi har! För hur bra Jimmie än är så är det till syvene och sist vi gräsrötter som kommer fälla avgörandet hur det ska gå i höst.

2010-02-15 @ 21:18:57
Postat av: peerpede

Nice, det luktar tvåsiffrigt i valet....

2010-02-15 @ 21:43:26
Postat av: danne

alla som läser här bör sätta upp post-it lappar ÖVERALLT med texten "Vägar DU läsa Sanningen ?" och sedan webb adress till thoralf och www.politiskt inkorrekt.info och www.frianyheter.nuhar man i gång väl blivit upplyst om sanningen vill man inte längre veta det förjugna i fulmedia

2010-02-15 @ 23:51:07
Postat av: P

Hur gick denna undersökning till? Otroligt att Jimmie kom 9:a med tanke på all smutskastning i media.

2010-02-16 @ 00:03:08
Postat av: Helene

Till arslet Havanna star

här ska du få lite lästips:

http://politisktinkorrekt.info/2010/02/15/70-arig-kvinna-valdtagen-tidning-avslojar-signalement/

Du som inte bara tänker med arslet utan tydligen även sitter på det hela dagarna, kanske på en skyddad verkstad, exempelvis en tidningsredaktion eller annan verklighetsavskärmad institution, ser och hör uppenbarligen även med denna kroppsdel. Du är inte bara döv och blind, din tankeförmåga är obefintlig. Kort sagt: Du är ett stort arsle hela du.  

För övrigt: jätteroligt att Jimmie Åkesson ligger på nionde plats trots den odemokratiska krigsföring pk media och riksdagspartipakten bedriver mot Sd.

2010-02-16 @ 00:18:24
Postat av: Stefan K

Jag tror att Jimmie Åkesson snart kommer att få sitt rättmätiga erkännade från alla håll och kanter. Kanske efter valet.Ett stort grattis till Charlotte Kalla. Hemma i sin bostad sitter nu en viss flintskallig fotbollsspelare från Kalmar och ryser av obehag över alla glada och leende svenskar som viftar med sina blå-gula flaggor. Hugaligen sådan nationalism som visats upp i media.

2010-02-16 @ 00:49:30
Postat av: Magne

Ja stackars Henke Rödström.Off topics

Säga vad man vill om Liza Marklund men detta var inte illa:http://www.expressen.se/kronikorer/lizamarklund/1.1881641/liza-marklund-ingen-debatt-om-kvinnofortrycket

Postat av: peppis

Komiskt att se Wolodarski på 8:e plats. Vem utanför journalistkåren intresserar sig för honom? Eller vet ens vem han är? Vilka tydliga ståndpunkter har han någonsin intagit?

2010-02-16 @ 10:09:46
Postat av: Stefan K

Ian Wachtmeister skrev ett brev till Södermanlands Nyheters (c) ledarsida som ett svar på ledarskribenten Lars Petterssons krönika om Röda Korset. Brevet i sig är inte intressant, men läs Lars Pettersson uppmaning till samtliga riksdagspartier en bit ner i hans svar.

http://www.sn.se/asikter/brevtillledarsidan/1.632834

2010-02-16 @ 12:17:24
Postat av: Timglas

Expressen har gjort läxan:"Att just Sverigedemokraterna toppar listan över flest avhoppare från lokalpolitiken kan delvis förklaras med att just de löper stor risk att utsättas för hot från så kallade autonoma grupper. Extremvänstern hotar därmed inte bara SD, utan demokratin."


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0